ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,396 דיונים בפורום זה
-
מעבד- core 2 Duo E6320, 1066Mhz, s775, 4MB intel לוח אם-965 NEO F MSI גירסת OVERCLOCK זכרון-OCZ ddr2 800HZ *2 כרטיס מסך 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E -GIGABYTE דיסק קשיח Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב LG DVD±RW GSA-H55NK x20 Black מארז+ספק מסך 19'' LCD 2ms DVI +מקלדת ועכבר+רמקולים מה דעתכם ומה זה אומר גירסת OVERCLOCK
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
אהלן חברים, קניתי את המחשב הנ"ל - Dell XPS 13 דגם 9530 (2016) מארה"ב. הוא הגיע עם מתאם שעליו רשום: 45W OUTPUT - 19.5V==2.31A INPUT - 100-240V-1.3A MODEL No LA45NM131 הוא מתחבר למחשב מצד אחד ולכבל 3 פינים-אמריקאי מצד שני. האם אני צריך לקנות בארץ רק כבל חשמל מהמתאם לחשמל בארץ? אם כן, מאיפה מומלץ? האם אני צריך לקנות בארץ מתאם חשמל ואיתו גם כבל חשמל מתאים? אם כן, מאיפה מומלץ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E2160 1.8GHz 800MHz 1MB BOX GIGABYTE GA-P35-DS4 Retail Kingston KVR553D2N4/1G 2X ENERMAX Liberty 400W TT BT המפרט הוא לאוברקלוק. חשוב שמאה אחוז אוברקלוק למעבד היה אפשרי על שילוב זה.
-
- 9 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני בעיקרון צריך מפרט שיכלול את כל המרכיבים של המחשב ללא ציוד הקפי ומעבד. -לוח-אם שיתמוך במעבד QX9770 ובמערך SLI. -זכרונות, לא יודע מה המומלץ היום, שלא יגבילו אותי בכלום ויהיה סבבה. -כרטיס מסך, כרגע שיהיה יחיד אני יוסיף עוד אחד בהמשך. וגם אם לא אני עדיין לא מתפשר על תמיכה בSLI של הלוח. דיסק קשיח, מארז וספק בזה אני כבר לא מבין כלום. 320 GB יהיה סבבה.
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
זקוק לעזרה בהרכבת מפרט,זה בעצם המפרט שאני בניתי רציתי לראות אם יש משהו שאני יכול לשנות.ההתלבטות היא בעצם בלוח-אם.חבל שאין כאן איזשהוא מדריך או לוחות אם ממולצים כמו שיש בפורום של כרטיסי מסך. אז לעיניין: המחשב הוא למשחקים נטו.יש לי כבר כרטיס מסך ומסך.התקציב הוא 5000 שח בערך מעבד: [/][..] INTEL CORE i7 S1366 3.06GHz 950 : "SLBEN" - BOX₪1495 לוח אם: [/][..] GIGABYTE GA-X58A-UD3R REV2.0 ₪1125 זיכרון: [..] CORSAIR DOMINATOR 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL8 : CMD4GX3M2A1600C8 ₪895 מארז: [..] ANTEC NINE HUNDRED w/o PSU ₪511 ספק כוח: [..] ANTEC NEO ECO 520W ₪362 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER EXTREME REV.2 - זמין במלאי ₪227 קרור למארז: [..] ANTEC TRICOOL BIG BOY 200mm ₪163…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג בכלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים חדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , …
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
יש לי 500 שקל ספייר.. אני רוצה להחליף ת'מארז למשהו יפה אך לא נורא יקר... ורציתי לדעת מה ההפרש מחיר בין 80 ג'גה ל-120.. והאם כדאי לשים זיכרון של KINGSTON? (אבקש לא להציע כרטיס מסך אחר בבקשה..) תודה מראש אלרן
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. בפורום אמצעי אחסון די מת ומהבוקר לא קיבלתי לא רק תשובה, אלא אף לא צפייה אחת . . . מדהים יחסית למה שקורה כאן. נקווה לטוב ============================ יש לי כמה שאלות מהותיות בהיררכיה של חשיבות: 1) האם את הדיסקים הקשיחים החיצוניים (סדרת ה WD MY BOOK לא משנה איזו ESSENTIAL PREMIUM אן PRO) או בכלל כל כונן שכזה מחברה אחרת - מגבילה בעצם כבר מלתחילה המהירות העברת נתונים של הדיסק הקשיח עצמו, עוד לפני שאנחנו מדברים על סוג החיבור למחשב(USB2 או FIREWIRE או FIREWIRE 800 או חיבור רשת RJ 45)? זאת אומרת שאין לי טעם להשקיע בחיבור מסוג מהיר מהארבעה הנ"ל, כי גם ככה ה HD לא מעביר בערך מעל 90 מגה לשנייה. מה אם כן המהירות של כוננים אלה? אני מדבר לדוגמה על הכונן שאמור להיות …
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד הסוף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכ-500 ש"ח, אם יש הצדקה משמעותית. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS, MMO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL2209WA -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? (בתקווה) גבוהות 3. האם…
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני צריך מחשב טוב!עם ביצועים טובים לויסטה! לא מתכוון להריץ עליו משחקים כבדים..אבל מחשב שיספק את הצרכים עם אינטרנט ומוזיקה וכו'! אשמח אם תביאו לי הצעה טובה עם מעבד חזק וזיכרון פנימי טוב! לא צריך כרטיס מסך חזק..אפשר משהו טוב שיריץ משחקים! תודהה! אה.. עד 4500!
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד לצורך עבודה עם פוטושופ, אינטרנט סרטים ודברים יום יומיים, אין צורך בגיימינג לא משנה לי סוג מסך או משקל מחשב התקציב שלי הוא עד 3K עם אפשרות לחרוג במאה/מאתיים שקל. אשמח לעזרה, תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
קניתי בדיוק מחשב נייד מדגם ACER ASPIRE 5470, והמחשב מכיל 4GB זכרון ,וכרטיס מסך עם 1GB זיכרון, אבל הכרטיס מסך תמיד לוקח מהזכרון שלי עוד כ500 MB, ואין לי שום צורך שהוא יעשה את זה, יש דרך להגביל את זה? שהכרטיס מסך לא ישתמש בעוד זכרון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי דיון ארוך שנפרס ל4 עמודים בניתי את המפרט הנ"ל עבור מחשב משחקים דיסק קשיח, כרטיס קול, כרטיס רשת יש לי כבר אז אני לא צריך איוורור וספק אני משאיר לכם להציע אפשרויות ובכלל כול הצעה תתקבל בשמחה [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד בשבילי (סטודנט למדמ"ח בבן גוריון (יש שמועה שאומרת שהאוני' מספקת מ"ה בחינם אבל צריך לבדוק את זה עוד..)). * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - בעיקרון זה יהיה לצורכי למידה (אופיס), אינטרנט ומדיי פעם סרטים. * גודל המסך? 13.3-14 עם דגש ל14 אבל פתוח לשמוע הצעות * משקל רצוי?עדיף פחות מ2 אבל אשקול זאת אם זה יותר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 שעות יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI כדי להקרין סרטים על הTV * בלוטות? לא חיוני * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)…
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בניתי מפרט ורציתי לדעת מה הייתם משנים בו (חוץ מהמארז) התקציב הוא 6000 ללא כלום AMD Athlon 64 3000+ Venice Integrated into Chip FSB 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - OEM Gigabyte "GA-K8NF-9" nForce4 4X socket-939 GeIL Value "GE5123200" DDR400 / 512MB CL2.5 + Blue Aluminum Heat Spreader -Bulk X2 Seagate 80GB / Serial-ATA150 / 7200RPM 8MB Cache -Bulk THERMALTAKE SOPRANO BLACK + WINDOW DUAL 12mm FAN THERMALTAKE 410W + PFC + 120mm (SILENT) + 24-pin + SATA + PCI-E Lite-On DVD-ROM 16x48x Black -Bulk NEC "NEC-3520A" Double Layer DVD±R/W/DL 16X Black-BULK PowerCooler X800XL PCI-E 256mb 256bit vivo סך הכול מחיר בלירטות - 5921 אגב אתם יכולים להתפרע עם ה-79 שקל הנותרים אין לי …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני טס עוד חודש +- ואני צריך לקנות נייד(אני יקנה בארה"ב) אני צריך מעבד DUAL CORE,מינימום של 2GB של זיכרון,מסך 17"(כמה שיותר רצולוציה),וכרטיס מסך שיאפשר לשחק מידי פעם. אני ממש אוהב את העיצוב של הMACBOOK אבל אני חושב שהם קצת יותר מידי יקרים. אני מחפש בסביבות ה2000$,הכי חשוב לי זה הזיכרון והמסך גדול אבל שהמחשב יעבוד הרבה זמן ולא יהיה בלטה. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אז ככה אחים שלי אני צריך מפרט מחשב משהו למשחקים... יש מצב אני משיג גגגגגגג 3500 שקל אני צריך רק את הכונן עצמו... ואין לי מושג מה לקנות ראיתי את כל ההצעות שלכם פה אבל אני מעדיף שתהייו ספציפים.. ואם מישהו מוכן להסביר לי מה עדיף amd או pentuim ואיזה כרטיס מסך עדיף geforce או radeon ואם עדיף לחכות קצת..... אבל מצד שני תמיד אני יצטרך לחכות כי תמיד יוצא תכף משהו יותר טוב ויורד המחירים חחח קיצר אחים שלי באמת תודה תודה מראש ועוד משהו אחרון.... חחח הסרחתי אותה הא?! הקטע שאתם שמים פה מחירים שאין לי מושג מאיפה הם.. חשוב לי לקנות מחשב מחנות באזור שלי... (קרית שמונה) והכי זול פה לדעתי זה.. www.omc.co.il www.mardanit.co.il אז אתם מבינים צריך שהמחירים יהיו בערך אותו דבר.. (כן אני יודע …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום עשיתי הזמנה בחנות מחשבים KSP ואמרו לי שאני יכול לשנות רכיבים עד יום ראשון בבוקר. אז הנה לכם המפרט, ותגידו לי אם כדאי לי להחליף כרטיס מסך, כי המוכר בחנות אמר שה gforce בעלי תאימות יותר גבוהה ללוח אם הנ"ל, אבל יש לו אינטרס כנראה.... אז הנה לכם המפרט, ואני האמת זקוק לתשובות מהירות, כי אם לא, אני לא אוכל לשנות כלום; (עשיתי העתק הדבק, אז הלשון קצת מוזרה..) מעבדי ?AMD? Athlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE M55SLI-S4 AM2, NF4 SLI, DDRII 800, 2xPCI-E זכרונות? DDR II 667 512MB Kingston X2 כרטיסי מסך? Powercolor X1600 Pro 256MB, DDRII, TV, DVI, PCI-E דיסקים קשיחים? Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB כוננים- ??1.4…
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי שיהיה יותר מעודכן להיום. בעיקר תעסוקה רגילה איתו (אינטרנט, אופיס וכאלה) וגם גיימינג קל-בינוני. המפרט הנוכחי: Intel Core i5 2310 @ 2.90GHz Sandy Bridge 32nm Technology 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz Gigabyte Technology Co. Ltd. Z68P-DS3 (Socket 1155) NVIDIA GeForce GTS 450 הארדיסק של WD ו-Windows 10 חשבתי משהו בסביבות ה1000 ש"ח, נגיד כרטיס מסך חדש (הכי חשוב), אולי SSD קטן לשים עליו את המערכת הפעלה וכמה משחקים בודדים? זכרון כדאי גם לשדרג? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הציעו לי את ה Inspiron N5010-7300 DELL בתצורה הבאה במחיר של 3400 שקל כולל אחריות VIP ל 3 שנים מעבד Intel i3-370M(2.4GHz) Mobile CPU מסך 15.6in High Definition (1366X768) WLED מצלמה Integrated 1.3 Mega Pixel Camera צבע Mars Black זיכרון 2048MB (1x2048) 1333MHz DDR3 Dual Channel נפח איחסון 500GB Serial ATA (5400RPM) כונן 8X DVD+/-RW Drive including software ספק כח Inspiron 90W AC Adapter סוללה Primary 6-cell 48W/HR LI-ION No Carrycase Required כרטיס מסך 1GB ATI Mobility Radeon HD 5470 תקשורת אלחוטית Europe Dell Bluetooth 365 Card Dell Wireless 1501 (802.11g/n) Mini Card ROW מקלדת Internal Hebrew Qwerty Keyboardמקלדת מלאה כניסות ויציאות USB2.0 X 3 VGA HDMI X 1 קורא …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום, אני מחפש מחשב נייד ללימודים משהו כזה בתקציב של 2500 ש"ח: * מטרות המחשב? גלישה,יוטיוב, קצת קומפיילרים. באופן כללי אני תמיד פותח 8 טאבים ביחד+ויוטיוב, אבל קשה לי להעריך כמה RAM צריך לזה. * גודל המסך? 11.6~ * משקל רצוי? עד 1.5 ורצוי פחות. המשקל זה הכי חשוב, אחרי שהמחשב עובד.. * זמן סוללה טוב (5+ שעות) מה דעתכם על (סתם שמות שעלו לי): lenovo x121e - מקצת ביקורות באנגלית נשמע שהכל טוב בו, חוץ מהעיצוב והמשטח לעכבר. איך המעבד שלו [e-450 AMD] נחשב? (לא מצאתי ביקורות על הדגם הזה ספציפית) דגמים יותר זולים שרציתי לדעת אם הם בכלל מתאימים. Asus 1225B - ממש זול,זמן סוללה בעייתי להבנתי. asus 1015cx - לא ברור לי שהוא ישרוד את השימושים שלי.…
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בקרוב(אני מקווה)ואני זקוק לעצות. אני בעיקר צריך מחשב לאוברקלוק ומשחקים. אם אפשר,אפשר שללוח האם יהיה אפשרות לSLI? ואם אפשר,מארז יפה יחסית עם אפשרויות למודינג. אני לא זקוק להרכבת מחשב.
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, וואי כמה זמן לא הייתי פה (התחיל להיות קצת משעמם) אז ישר לעניין... ידידה שלי רוצה לקנות מחשב שהתקציב שלה 3600 שקל עכשיו שהמחשב יכלול: קודם כל את המחשב עצמו וגם מסך... ובמחשב שיהיה גם כונן... את העבר המקלדת והרמקולים היא תקנה בנפרד "המטרה" של המחשב זה לא משחקם או משו היא פשוט לאינטרנט, מוסיקה, ICQ, עבודות... ולהפעיל הרבה דברים יחד שיהיה 2GB ,הייתי אומר 1GB אבל המחירים ממש ירדו ושהמעבד יהיה איזה E6300 והחנות צריכה להיות מחיפה... (נעה/פנדה/מרדנית) מספיק פרטים? אם צריך עוד אז תגידו מקווה שתעזרו...
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E8400 3GHz Tray + Arctic - Cooling Freezer 7 Pro ¤930 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 ¤425 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=681 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 ¤419 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=965 GeCube Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤1550 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1222 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤445 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=704 PIONEER DVR-212BK SATA ¤179 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=691 NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU ¤480 http://www.foxpc.co.il/produ…
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הקנייה רלוונטי רק אם יש איזשהו דיל משתלם. מחשב טוב בייחס לכסף * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, מוזיקה, אינטרנט, משחקים - HON * גודל המסך? 15* משקל רצוי? לא משנה* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI רצוי כמה, DVI, USB * בלוטות? לא משנה* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500 מינימום אם אין אז 320 גם סבבה * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב - אם אין נרכוש חיצוני * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא - רצוי לא HP שאיכות הבנייה תהיה כמה שיותר טובה. אני כרגע משתמש בHP 620 הוא דיי סבבה, ה…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-