עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני צריך המלצה למחשב נייד בתקציב של כ3K ש"ח. הדרישות הינם בסיסיות, אופיס אינטרנט וישומים פשוטים בעיקר. דרישה נוספת היא מסך 15.4 אינצ' ואחריות ושירות טוב יחסית מצד היבואן.. יכול להיות נחמד אם החנות תהיה באשדוד ד"א.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  2. Started by Jules Winnfield,

אהלן, אני צריך מחשב למשחקים ולשימושים בייתים כללים + מסך. לגבי המסך אני סגור והוא יהייה הדל החדש 2209 בעל הפאנל E-IPS מה שמשאיר אותי עם 2300 ואם צריך אז שתהייה חריגה קלה. קונה המחשב מחדרה והחנות היחידה שאני מכיר בסביבה היא pandas.co.il תודה.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  3. כותרת^ . מה התקציב? 5500-5800 2. מטרות המחשב? לדוגמה:, משחקים כבדים,צפיה בסרטים,הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?מעבד intel 6.מחשב שיהיה מקורר שלא יהרוס את החלקים. 7.האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא. 8.האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9.האם חשוב שקט? עד כמה?לא 10.האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא 11.במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. יש לי מסך 22 ממש טוב ואני רוצה לנצל אותו עד הסוף. מעבדים Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX ₪1259 פתרונות קירור למעבד C…

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  4. Started by lee.,

מצד אחד, אני סטודנט, כך שתקציבי דיי מוגבל, ולעומת זאת אני גם לא צריך ממש מחשב סופרמן. מצד שני, נראה לי בזבוז נוראי לקנות עכשיו מחשב במפרט זול, ובעוד 3 שנים כשאסיים לימודי לקנות עוד אחד כדי שאני אוכל גם להנות ממנו. לכן החלטתי שנראה לי הגיוני, ותקנו אותי אם אני טועה, ששווה לי להשקיע היום קצת יותר בלוח אם ובמסך, וקצת פחות במעבד וזכרונות. או באותיות ומספרים: חשבתי לקנות לוח שמבוסס על ציפסט 965 שיקר בכ 300 שקל מה 945 שכולם אוהבים להציע לי, אבל יחד איתו לקנות דגם זול של הפנטיום D שזול בכ 500 שקל מהקונרו ולשים עליו 512MB זכרון, ובעתיד, כשיתפנה כסף ויוזלו המעבדים לשדרג את המעבד (הבנתי שה 965 יכול להסתדר גם עם הקואד, כך שלא נראה לי שתהיה לו בעיה בתקופה הקרובה) וכמו כן, מכיוון שהמח…

5. Started by Sherminator,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪588 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3 AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪363 מארז: Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led, GZ-FSCA1-ANS, Black - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3500 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪248 ספק כוח: Silverstone Strider 600W Active PFC Single Rail 12V 42A כמות: 1 - מחיר: ₪357 זיכרון: Crucial 2GB (Single Stick DDR3-1333 CL9 כמות: 2 - מחיר: ₪93 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪259 כרטיס מסך: Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI - Overclocked - בקניי…

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  6. אני מעוניין בכרטיס קול מובנה על הלוח אם אחד טוב ואם אין אז כרטיס קול בנפרד בנוסף כרטיס טלוויזיה אני מעוניין בכונן שהוא לפחות 320GB ואני מוסיף לזה עוד 250 שיש לי בבית שני צורבים עדיפות למארז שחור מתי אמור לצאת ה8800GTS החדש והאם יש טעם לחכות לו? אם אני ארצה בעתיד להפוך אותו למדיה סנטר גם אז מהם השינויים או התוספות הדרושים?

7. Started by exxxtazi,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). וורד ותוכנת ניהול כספים, פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. ה…

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  8. שלום אני אקצר זה המפרט הסופי אני הולך לקנות בע"ה ב SKYPC למרות שאני גר מאוד רחוק מהחנות... מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1101 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3 ¤713 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39209 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤368 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤494 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס מסך BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320MB PCIe ¤1761 http://skypc.co.il/product.asp?pid=BFG2 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤190 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק NZXT Trinity ¤302 http://skypc.co.il/product…

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  9. אני בחודשים הקרובים נוסע ללונדון ושקלתי לקנות נייד שם, בהתחשב במחירים של דגמי סנטה רוזה בארץ. לדוגמה: http://www.laptopsdirect.co.uk/Acer_Aspire_5920WSMi_Laptop_LX.AGS0X.015/version-1.asp אני יודע שאם אני קונה נייד של לנובו, האחריות עולמית. ומצד שני של HP בחו"ל, לא תהיה תקפה בארץ. אבל האם מישו יודע בקשר לחברות ניידים אחרות, כמו Acer, Asus, Toshiba, Lg, וכ

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  10. Started by shalala2,

שלום חברי פורום מכובדים !! אז, הגיע הזמן להחליף מחשב, בניתי מפרט של מחשב שלדעתי הוא לא רע, חזק יחסית ויכול להחזיק מעמד כמה שנים. המטרה הוא גלישה מרובה באינטרנט, משחקים לרוב(בעיקר משחקי רשת), ושאר ירקות. התקציב הוא עד 5000 ש"ח, לא צריך מסך או דברים מסביב - לפניכם המחשב שבניתי, אשמח לכל הצעה לשיפור. תודה מראש ! לוח אם - Asus P5DL2 - SE --> מחיר : 560 ש"ח מעבד - CORE 2 DUO 6420 --> מחיר : 1315(פה נראה לי אפשר לרדת ברמה קצת...) זיכרונות - 2X1024 DDR 667mhz, בטח קינגסטון או משהו --> 590 ש"ח כרטיס מסך - ATI x1950pro 256mb DDR3 --> מחיר : 1150 ש"ח דיסק קשיח - WD250GB SATA II --> מחיר : 450 ש"ח צורב - NEC X18 --> מחיר : 195 ש"ח מארז + ספק כח - לא ממש משנה איזה, …

• 8 תגובות
    • 560 צפיות
  11. Started by Burned,

המחשב מיועד למשחקים (לא כבדים, משחקים רגילים כמו לדוגמא FIFA, LOKI שיריצו על איכות גבוהה ובלי תקיעות), פוטושופ (לא משהו רציני) וHD לא מתוכנן OC תודה

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  12. Started by efrats1,

נייד HP pavilion media center dv2750 בהקצבה של 5000 ש"ח ובמטרה בעיקר להקליד ולהתנייד (ולכן 14.1) מחיר 4240 שח, משתלם? או שיש מפרטים מעניינים אחרים שיתאימו יותר?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  13. אלו החלקים שאני צריך. בבקשה המליצו לי גם מדגם INTEL וגם AMD תודה

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  14. Started by eyal m,

שלום חברים, אני מתעסק בצילום אז אני מחפש משהו שיתאים לי לעיסוק. לצורך:תוכנות כגון פוטושופ,לייטרום וכו',אינטרנט,שיהיה מהיר ,כרטיס מסך טוב וזיכרון גדול. המחיר כולל מסך טוב.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  15. Started by XtaZi,

שלום לולם אני זקוק למפרט לשידרוג המחשב לרכיבים הבאים מעבד זיכרון לוח אם כרטיס מסך (איכותי) תודה ובברכה

• 7 תגובות
    • 560 צפיות
  16. היי, ותודה מראש על העזרה. לפני כ5-6 שנים קניתי את המחשב במפרט הבא (קישור לדיון הרכישה למטה), כרטיס המסך הפסיק לעבוד (בחיבור ישיר ליציאת hdmi המחשב מתפקד..) מה לדעתכם כדאי לי לעשות? מעבד i7-6700K Skylake Quad core CPU - 4 GHz - CM8066201919901 -Intel לוח אם Socket LGA1151 CPU - Intel Z170 chipset. Z170-PRO-GAMING -ASUS זכרון 16GB (2x8GB) 2666MHz DDR4 CL15 DIMM Hype HX426C15FBK2-16 -HyperX …

• תודה!
    • 3 תגובות
    • 560 צפיות
  17. שלום לכולם! יש לי נייד של טושיבה, דגם: Satellite U305-S2804. מלתחילה הוא בא עם Window Vista מותקן וכל הדרייברים ותוכנות של טושיבה. לאחרונה עדכנתי ל-Window 7 אך לאחר שעדכנתי את כל הדרייברים מאתר של טושיבה עדיין יש פונקציות שלא עובדות (כאלה שעבדו בויסטה)... מה שהכי מציק מבחינתי הוא שמשטח המגע איבד את כל הפונקציות שלו (למשל הגלילה או זה שכאשר נוגעים בפינה אז זה מפעיל פונקציות בווינדוס). דבר נוסף שנעלם הוא הוא התפריט אש היה מופיע לי על המסך כאשר הייתי לוחץ על FN... בקיצור, אני מרוצה מוינדו'ס 7 אך ממש מבאס אותי שנעלו פונקציות מאוד שימושיות... אשמח אם מישהו יודע להחזיר אותם ויוכל לעזור לי בעניין. בתודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  18. Started by ishai82,

שלום לכולם, הבנתי שהמחירים של הניידים בארץ הם די יקרים. אז ראיתי מחיר נחמד לנייד בחו"ל. מה דעתכם עליו. צירפתי קישור לאתר http://cgi.ebay.com/Dell-Inspiron-710m-2-0GHz-1GB-40GB-12-1-CD-DVD-RW-700m_W0QQitemZ270006072480QQihZ017QQcategoryZ80208QQrdZ1QQcmdZViewItem אודה לכם אם תתייחסו ליתרונות ולחסרונות של המחשב. תודה מראש, אין עליכם ישי

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  19. אני מנסה למצוא את התשובה אבל לא מצליח. האם מישהו אולי יודע? כמו כן לגבי הכונן הקשיח. האם ניתן לשדרג את ה SSD איתו מגיע הזנבוק? מדובר ב Asus Zenbook UX31A Ultrabook תודה

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  20. Started by mamanamit,

שלום לכולם מישהו יודע על מקום אמין בעל שירות טוב לקנות מחשב ביתי. חשוב שהחברה תספק רכיבים איכותיים ולא את כל הזבל שנמצא היום בשוק אם יש המלצות אני אודה לכם תודה עמית

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  21. Started by p1nHas,

השימוש יהיה לעבודה משרדתית ( אינטרנט , email , צפייה בתמונות וכ'ו. ) אני יהיה בניו יורק. איזה מחשב מומלץ להביא לשימושים ובתקציב הנ"ל ?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  22. Started by udi_bram,

מארצות הברית. חשבתי על המחשב הזה - http://www.bhphotovideo.com/c/product/654258-REG/Acer_LX_PJU02_006_Aspire_AS5534_1121_Notebook_Computer.html#accessories אני צריך להחזיק פוטושופ ולייטרום (תוכנה מאוד כבדה), ובנוסף גם שימושים רגילים - אינטרנט, מסנג'ר, אימיול וכאלה. יש לכם הצעות למחשבים אחרים באותו טווח מחירים שיעשו את העבודה טוב יותר? רצוי מB&H או מBestBuy. תודה.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  23. Started by dddd01,

אפשר לנעול , הבעיה נפתרה , תודה.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  24. Started by isoTop,

היי, אני משדרג את הרכיבים הפנימיים של המחשב לחלקים האלה: לוח אם: GA-880GMA-UD2H מעבד: AMD Athlon II X4 640 Processor 3.0GHz 2Mb BOX AM3 המארז מכיל היום 2 מאוורי 120 מ"מ (אחד מקדימה ואחד מאחורה) ומאוור 80 מ"מ (אם אני לא טועה) על הקירור של המעבד. המטרה הסופית מחשב שקט ככל האפשר (מדובר על תקשיב של 100-300 ש"ח). מה ההמלצות שלכם?

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  25. חבר לשלי יש ביות עם כמה משחקים וכו אז הוא החליט לשדרג את המחשב בקטנה הנה המפקט שלו מה אתם ממליצים לו לשדרג? לוח:P5B DLX זכרון:OCZ 2 GB 800 כ.מסף" gigabyte ati radon x1950 pro 256mb מעבד:6300 מארז גינרי+ספק רגיל הוא רוצה למטרת משחקי רשת יעבו חלק כי לאחרונה יש הרבה בעיות למרות כל מה שניסה לעשות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.