עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by asixl,

שלום אני לא מעט זמן מחפש מחשב נייד שיתאים לכיס שלי ושיהיה בעל ביצועים לא רעים, בין אם זה שימוש יום-יומי כמו סרטים, אינטרנט אבל גם משחקים. בסופו של דבר הגעתי לשתי אופציות עם העדפה לאחת מהן. אני הולך להציג לכם את שתי האופציות שלי ואשמח שתביעו את דעתכם האישית על כל מפרט ומפרט. המחשב הראשון הוא LENOVO IDEAPAD Y510P במחיר של1200$. http://shop.lenovo.com/us/en/itemdetails/59405667/457/3DF730C824AE4473C4D348CB0A6C8D1E האופציה השניה שלי היא ASUS N550JV-DB71 במחיר של 1000$. ועכשיו הדילמה, אומנם האסוס יותר זול אבל עושה רושם שבLENOVO אני מקבל הרבה יותר בתמורה לקצת. מה אתם חושבים? מאד אהבתי את העובדה שבLENOVO יש כונן ULTRABAY שאני יכול להלביש עליו כל דבר שארצה, במקרה הזה כרט…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אהלן, עזרתם לי מאוד בעבר להרכיב ולבחור מחשבים ותמיד הייתי מאוד מרוצה, אשמח לעזרתכם שוב הפעם לבחור מחשב נייח ומסך לגיימינג ופיתוח תוכנה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 5000ש״ח, אפשר לחרוג עד 500 ש״ח (המחיר כולל מחשב + מסך) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - משחקים (לא משהו כבד במיוחד) ופיתוח תוכנה (בעיקר WEB כרגע) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - רק מסך, אין איזה דרישה ספציפית למסך, שיהיה כמה שיותר אופטימלי ביחס למחיר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכב…

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  3. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  4. עדיף זול יותר כמובן, אני לא יודע אם כדאי כרטיס מסך מובנה או עדיף רגיל, זאת מצלמה MINIDV ויש לי כבר כרטיס FIREWIRE אז אני רק צריך הרדיסק גדול ומחשב סביר לעבוד איתו רק כונן בלי מסך ועם צורב DVD, אשמח לשמוע הצעות חשבתי על מעבדי אינטל Pentium 4 3.0Ghz, s775, 1MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 8VM800PMD-775 s775, DDR2, AGP זכרונות DDR II 533 512MB Aeneon (או להגדיל לGIGA1) דיסקים קשיחים Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB כרטיסי מסך Powercolor 9250 128MB, TV, DVI, AGP כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders Samsung SH-S182D DVD±R x18, DL x8 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים HJA-70 MIDI Beige מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקול…

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  5. שלום רב, אני מחפש מתנת יום הולדת לסבא וסבתא מכל הבנים שלהם (אמא ודודים)... זה מחשב בסיסי מאוד לוורד ואינטרנט, משהו שבתכלס כל מחשב ישן יכול היה לעשות, האם בכלל יש טעם להשקיע כ"כ הרבה או שמספיק לקנות משהו פשוט עם CORE 2 DUO באזור ה2000? כמובן שאני מחפש שילוב של מחשב שיעשה את העבודה לכמה שנים לפחות במחיר טוב (כמו כולנו). אני עוד מתלבט לגבי "השקעה" בI3.. ♠ * מטרות המחשב? לדוגמה: וורד ואופיס, אינטרנט, שימושים בסיסיים ביותר. * גודל המסך- 15.6 אני מאמין, מדובר במחשב ביתי שלא מיועד להילקח לנסיעות. * משקל רצוי - לא משנה, המחשב יישאר בבית רוב הזמן - הוא נייד כדי לחסוך במקום כשלא משתמשים בו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא, יהיה מחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI תמיד נ…

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  6. Started by yot,

שלום לכולם, חברה שלי מתחילה ללמוד והיא מעוניינת קנות מחשב נייד. השיקול העיקרי שלה הוא מראה המחשב(!) והיא מעוניינת שהעיצוב יהייה עגול (בשונה ממחשבי דל לדוגמא) ובצבע לבן. מסך 13-14 וכל שאר הדרישות בסיסיות לחלוטין (המחשב יריץ אופיס וסרטים). המחשב העיקרי שכרגע עומד על הפרק הוא ה-Toshiba Satellite L735-10J - שוב פעם משיקולי עיצוב (היא ראתה את המחשב בעיניים ואהבה). השאלה היא האם יש משהו יותר טוב במחיר הזה שגם נראה טוב.. https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11148&perur=4 * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? עד 2.2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, רצוי באזור ה-6 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גו…

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  7. מישהוא מישתמש במחשב הנ"ל ASUS1101HA צריך חוות דעת עלו קצת דחוף הולך ליקנות היום שימושים בעיקר אינטרנט תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  8. Started by kkffiirr,

הציעו לי שניין שבערך באיזור התקציב, אחד למטה טאחד קצת למעלה HP NC6000 וNC6200 שניהם עם דיסק של 80 ג'יגה והרחבה לג'גיה זיכרון. מה המחיר המומלץ בהנחה שיש חצי שנה אחריות לזול ושנה ליקר? יש אולי עוד כמה סוגים שגדאי לבדוק? תודנ

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  9. Started by AiXC,

הועבר לפורום רשתות ואינטרנט.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  10. שלום, לאחר בדיקה זריזה מחשב שעלותו בארה"ב 500$ יעלה אחרי מיסים ומשלוח 2500 שקל ומטה. כלומר משתלם גם במחיר הזה להביא מחשב. דרישות: אחריות: 3 שנים חובה תקפה בארץ.שימושים: סרטים, אינטרנט, עבודה משרדית(אופיס וכו'). בונוס:אם המחשב יוכל להריץ משחקים על הגדרות נמוכות בצורה טובה(כרטיס מסך לא של אינטל). מסך: 15 עקב התקציב המוגבל אם יכנס מסך קטן יותר בלי לפגוע ברכיבים האחרים מצויין. כונן אופטי: לא חובה. זיכרון:4GB כמה מחשבים מעניינים השאלה אם יש עליהם אחריות? http://www.amazon.com/Dell-Inspiron-i15RM-7412DBK-15-Inch-Laptop/dp/B005KP78B4/ref=sr_1_37?s=pc&ie=UTF8&qid=1325005108&sr=1-37 http://www.amazon.com/Toshiba-Satellite-L655D-S5164-15-6-Inch-Laptop/dp/B004GXAOF8/ref…

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  11. Started by aviram20,

היי חברים אני צריך את עזרתכם במציאת דרייברים למערכת הפעלה XP לדל סטודיו הדגם של הנייד הוא studio-1537 וזה המחשב.. http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-t3200.htm אני צריך דרייברים בישביל אקס פי לצ'יפסט ללאן לאאודיו לכרטיס מסך בלוטוס וכל השאר תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  12. הדרישות למחשב: עבודה עם וידאו וגרפיקה תמיכה בשני מסכים + טלויזיה. אחסון כחצי טרה. צורב DVD + צורב רגיל מארז טוב ומאווררים. מחשב עובד 24/7 כרטיס fire wire (לא על הלוח אלא כרטיס נפרד)

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  13. שלום! אני צריך מפרט בסיסי, למטרות שצויינו בכותרת, ללא מסך בקשר לתצוגה: הלוח צריך לכלול TV OUT הלוח צריך להיות בעל חריץ PCIE לאפשרות שדרוג כ.מסך בעתיד הייתי שמח לשמוע המלצות INTEL VS AMD.. אם זה רלוונטי - המחשב ככל הנראה ירכש בKSP :-\ עריכה : העפתי מבט במפרט הנ"ל , שמופיע באתר של KSP, סביר לדעתכם? מה הייתם משפרים? מעבדי אינטל Core 2 Duo E4300, 800Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל ABIT IP-95 s775, VIA P4M890, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 533 1GB (512MBx2) דיסקים קשיחים Seagate 250GB 7200RPM, 16MB SATA II כרטיסי מסך 64MB Shared DDR צורבים Sony DVD±R AW-G170A x18 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים MidiTower ATX 321 500W Beige and Silver

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  14. שלום, אבא שלי מחפש מחשב נייד חדש; הדרישות הן סטנדרטיות, הדגש הוא בעיקר על אמינות - שהמחשב יחזיק מעמד הרבה זמן, הקודם החזיק מעמד לפחות משהו כמו 5 שנים, ורק עכשיו המסך התחיל לעשות בעיות. * מטרות המחשב? -> אין דרישות מיוחדות: אינטרנט, אופיס ותוכנה מתמטית בשם Sage. * גודל המסך? -> גדול, אבל לא גדול מדי; נראה לי הכי טוב 15.6. כמו כן חשוב שיהיה מט (לא מבריק). * משקל רצוי? -> לא משנה כל כך, המחשב נועד להיות בבית ופחות להיות נייד - כמובן, שלא יהיה משקולת... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? -> לא, המחשב אמור להיות מחובר לחשמל רוב הזמן. בכל זאת, רצוי שיהיה משהו כמו ארבע שעות סוללה (לא קריטי). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? -> הדברים הסטנדרטיים. שיהיו לפחות שלוש יציאות usb…

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל, כמובן שלחסוך זה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי המחשב הם פיתוח בסביבות ECLIPSE וVISUAL STUDIO אבל בעיקר משחקים, משחקים לדוגמא: BF3, PROTOTYPE 2 CRYSIS 2 שואף לביצועים מקסימליים ב1080P 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? …

16. שלום, אני סטודנטית לעיצוב גרפי, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד שיתאים לי בתקציב של בין 4,000 ל-4,500 מצאתי מחשב ורציתי לשמוע את חוות דעתכם על המחשב.. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8766&perur=2&t=1&c=441 תודה רבה ואם יש טיפים או דברים נוספים שחשוב שיהיו במחשב נייד שאני קונה אשמח לשמוע.. ערב טוב!

17. Started by elad12,

מה הכוונה לכך שמעבד שקול למעבד אחר ללא וירטואליזציה? לדוגמא T5800 וT7250. על מה זה משפיע בדיוק מבחינת ביצועים? מה בעצם הורידו פה?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  18. מפרט ראשון: מארז ג'נרי + 480W לוח אם- G41TY-Trinity valley-1600MHZ מעבד E8400 זיכרון -2048BM DDR2 PC800 KINGSTON כ.מסך-FX-9800GT512MB DDR3 ד.קשיח -500GB SATA II/32MB עלות - 2400 שח' מפרט שני: מארז גנרי + 500W לוח אם-G41TY-Trinity valley-1600MHZ מעבד- Q8200 זיכרון-4096MB PC6400-HYPER-800MHZ-kingston כרטיס מסך-FX9600GT-1024MB/DDR2/HDMI דיסק קשיח-SEGATE/HITACHI-500GB(0.5TB) SATA II 32MB עלות - 2300 שח'

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  19. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXDV51190 המחשב יהיה למשחקים ולימודים סעיקר

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  20. Started by itamar_moa,

שלום לכולם, אני מנסה להרכיב מחשב HTPC בתקציב זול של עד 1500 ש"ח ללא ציוד היקפי. הצרכים הם גלישה באינטרנט, צפייה בYOUTUBE וVIMEO, ניגון של סרטי FHD ותלת מימד לטלויזיה. אין צורך בכרטיס קול מיוחד, למה גם ככה זה מחובר למערכת סטריאו. רצוי שיהיה מארז קטן יחסית אבל לא היסטרי אם לא. אולי אבל לא היסטרי אופציה לשדרוג עתידי לכרטיס מסך יותר רציני מה אתם אומרים? יש מצב להצליח להרכיב בתקציב הזה? או שהגזמתי? תודה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  21. שלום אני יורד מחר לאילת ואני מעונין לקבל מפרט מלא כולל מסך בסכום בין 4000-5000 ש"ח (מעדיף מעבד של אינטל אבל גם AMD יתקבל בברכה)וחנויות אמינות באזור. שיתאים לעבודה מאסיבית אני משחק במישחקים כמן BF2 שדורש הרבה מהמחשב אניי מודה על עזרתכם.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  22. * מטרות המחשב: לימודים-אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים, מוזיקה. * גודל המסך-16 אינץ * זמן סוללה ארוך-לפחות 3 שעות * גודל מינימלי של כונן קשיח-300 * צורב DVD אין תקציב ספציפי,המטרה היא שהמחשב יסחב הרבה זמן ולא נצטרך להחליפו

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  23. אורח גילדו
    Started by אורח גילדו,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב לגרפיקאי. לא משהו מפלצתי מדי, אבל אין הגבלת תקציב ממש, כך שאני מעדיף ללכת על משהו איכותי. עבודות גרפיקה סביב פוטושופ בעיקר ושאר התוכנות של InDesign, אבל פחות רינדור וידאו ותלת מימד כבד. הנה משהו שבניתי מהאתר של KSP, אשמח לקבל חוות דעת, וכל הערה/הארה תתקבל בברכה כמובן. תודה מראש! http://i.imgur.com/LRGPg4C.jpg

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום קניתי עכשיו מחשב נייד מדגם lenovo הדגם : ‎Lenovo 3000 N100 TY0FVIZ‎ והוא כולל: CPU‎ ‎Intel Core Duo T2450 2.0GHz‎ ‎ Memory‎ ‎1024MB (2x512MB)667MHz ‎ ‎ HD‎ ‎120GB ‎ ‎ Display‎ ‎WXGA Anti-Glare 15.4inches (1280X800)‎ ‎ GPU‎ ‎Intel Graphics Media Accelerator 950‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD/RW MultiBurner DL‎ ‎ Wireless‎ ‎Intel PRO 3945ABG‎ ורציתי לדעת אם הוא יותר טוב מה hp דגם: DV6412 תודה (קניתי אותו ב4000 את הlenovo)

25. Started by omri55,

יש לי DELL 1557 מעבד I7 חום המעבד עומד בממוצע על 75 ויש רק 2 תוכניות ברקע האם זה תקין?

• 0 תגובות
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.