ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,389 דיונים בפורום זה
-
-
PYTHON A30 IKQNIK מארז A-PEC5-550W FAN12 CI-POWER CWT ספק כוח DH67BL B3 H67 DDR3 INTEL לוח 2.8GHZ 6MB CORE I5 1155 QUAD 2300 INTEL מעבד CORE I5 LGA 1156 מאוורר למעבד AM3\1366\1155 HEAT-PIPE COLD BIT מאוורר למעבד COLD BIT 12CM מאוורר למארז HS VALUE PLUS GEIL 2GB DDR3 1333MHZ זיכרון NAVIDIA GEFORCE 460GTX 768MB-5 P.O.VIEW כרטיס מסך 500GB SATA3 7200 16MB WD דיסק קשיח OEM LIGHTSCRIBE SATA LG DVDX22 DL צורב
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
* מטרות המחשב:משחקים(Generals,Warrock,CS לא משהו רציני...אם אפשר גם Red Alert 3) וצפיה בסרטים * גודל המסך:15 ומעלה...כמו של Dell Inspiron * משקל רצוי:אממ סטנדרטי...לא משנה כ"כ * האם נדרש זמן סוללה ארוך:בהחלט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות:יציאה מהכרטיס מסך לטלוויזיה תהיה אחלה * בלוטות:כן * גודל מינימלי של כונן קשיח:אמממ 160GB מינימום * צורב DVD:כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית:לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי:חנויות מוכרות כמו SKYPC,IVORY וכדומה
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
הועבר לפורום ניידים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=431025.0
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתכנן לקנות מחשב נייח אחרי יותר מ 8 שנים עם המחשב הישן , המחשב החדש ישמש אותי בעיקר למשחקים כמו : ACO , ESO , ועוד כמה משחקים שיצאו בהמשך שכנראה ידרשו לא מעט כוח גרפי . בניתי מפרט והייתי שמח אם תוכלו לתת עליו חוות דעת , שיפורים או החלפת רכיבים . תודה מראש לכל העונים !! הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]מעבדים - AMD Socket - AM4 100-100000071BOX-PC - AMD AMD Ryzen7 3700X Gen3 8 Core/16 Threads - With New PC Only - With Wraith Prism with RGB LED - 65W TDP - Box... שלוש שנים אחריות - יבואן רשמי[/td] [td]כמות: 1 ₪1470/1441[/td] [/t…
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להרכיב מפרט למחשב עבור Flight Simulator 2020 אם זה משנה - לא צפוי להיות עליו שימוש למשחקים נוספים. מיועד נטו לשימוש כסימולטור טיסה וקצת אינטרנט ועבודה משרדית. אשמח לחוות דעת על המפרט שעשיתי. אני לא בונה מפרטים בדרך כלל כך שייתכן שיש משהו שלא חשבתי עליו ועלול ליצור חוסר התאמה בין החלקים או משהו שכדאי לשנות. כרטיס מסך - אני מתלבט אם לקחת אותו או את ה6800XT של AMD GV-3080 GAMING OC-10GD https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N3080GAMING-OC-10GD#kf לוח אם Gigabyte B550M DS3H https://www.gigabyte.com/Motherboard/B550M-DS3H-rev-1x מעבד ryzen 7 5800X קירור למעבד - בחרתי…
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אהלן אני בטוח שיש שאלון אבל אני יכול להגיד מאוד בקצרה מה חשוב לי. קודם כל הסיבה שזה נייד ולא נייח היא שאני הולך לעבור הרבה בשנה הקרובה ובגלל שאני לא מתכוון לקנות מסך מחשב(שאין לי כרגע) עד שתצא הטכנולוגיה החדשה של NVIDIA. עכשיו, משקל לא משנה, חוזק כן משנה, חיי סוללה כמעט ולא משנה כי המחשב יהיה מחובר לחשמל ברוב שעות היממה. לא קריטי לי איזה חברה או משהו כזה, כן מעדיף SSD וכמה שיותר כוח. אני קלולס במחשבים ניידים אז אשמח מאוד לעזרתכם! תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. שלום. ברצוני לרכוש מחשב לסלון שיהיה HTPC ברוב זמנו, וכאשר הוא לא בשימוש שיהיה מסוגל לערוך ולעשות RENDERING לסרטי 1080P ב VEGAS/PERMIER. המחשב יחובר ישירות ל LCD בחיבור HDMI בלי רסיבר. התקציב הוא 3500ש"ח (כולל סט מקלדת ועכבר) והמgrfu, שבניתי הם אלו: מעבד AMD Phenom II X4 945 Box ₪804 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDX945WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H ₪518 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950752 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪429 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪548 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?…
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אהלן לכם. הגעתי על פי המלצת חבר אז בואו ננסה; כאמור, מחפש המלצה על מחשב נייד מאוד שהסוללה שלו לא תגמר לי אחרי שעה-שעתיים. שיהיה נוח וידידותי למשתמש וכמובן קל. עדיף אלו של 11-12 אינצ' על פני ה-10 שטיפה קטנים. המלצות יתקבלו בברכה. תודה, טל
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
האמת היא שעיקר הבעיה שלי כרגע היא עם עמודים של להקות במייספייס. כשאני מנסה להקשיב לשיר, הוא מנגן משהו כמו 6 שניות ראשונות, ונעצר. הבעיה, אגב, חוזרת על עצמה גם בפיירפוקס וגם באקספלורר. ביוטיוב ואתרי-סטרימינג אחרים אין בעיה, רק איטיות וקפיצות בניגון סרטונים ברזולוציות גבוהות, אבל אין לי תלונות בקשר לזה, כי אני ידוע שהוא לא אמור ואני גם לא דורש ממנו ניגון וידאו ברמה גבוהה.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
תקציב: כ6,500 ש"ח צרכי המחשב: משחקים כבדים וסרטים יש צורך למחשב נייד ולא לנייח (פשוט שאלו אותי את זה בלי סוף) אני לא כל כך מבין במפרטים, אז אם תשימו שמות של משחקים מוכרים שפועלים על המחשב כמו: פיפא, נייד פור ספי,ד GTA זה יעזור לי. המליצו לי על ASUS ומצאתי את זה: מחשב נייד Asus K61-1C מחשב נייד של Asus עם מסך בגודל 16 אינטש, מעבד P8700, 4 גיגה זיכרון וכרטיס מסך Nvidia GeForce G220m 1GB. מפרט טכני: מעבד: Intel Core 2 Duo P8700 2.53GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium מסך: 16´´ HD Color Shine (LED) רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 4GB DDR2 800MHz דיסק קשיח: 500GB כרטיס מסך: Nvidia GeForce G 220M 1GB כונן: DVD תקשורת אלחוטית: Wireless LAN (802.11B/G) סוללה: 6 תאים מימד…
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
כך שאין צורך בשום ציוד היקפי או דרישות גרפיות מעבר למינימום. מחיר:לא מגבלה. שימושים:קומפילציה למחשב LINUX 32bit - שימוש אינטנסיבי במעבד, אבל רק ב2 CORES עם גישה אינטנסיבית לדיסק הקשיח אוברלקלוקינג: לא אין צורך במערכת הפעלה רכיבים: - אין צורך ב כרטיס קול - אין צורך בכרטיס מסך חזק - דרושות כניסות USB3, eSata - דרושה תמיכה בraid0+1 שדרוג רצוי שלא
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
רכשתי את MSI EX620 ... מישהו יודע כיצד מתקינים את ה ECO ואיך מפעילים את הSUBWOOFER? התקנתי את דרייברהאודיו של REALTEK... ועברתי על דיסק הדרייברים שמסופק עם הנייד, תודה.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות בבלאק פריידי נייד בסביבות 1000 דולר אני מחפש מחשב נייד לעבודה באוטוקד ותוכנות עתיר . אין צורך בתלת מימד. כמו"כ על המחשב להיות חזק פיזית שלא ישבר בכל נפילה קטנה. מסך גדול. אפשרות גלישת אינטרנט טובה. עם אחריות בינלאומית אשמח לקבל מפרט שאני צריך או דגם מסוים או חברה מומלצת. תודה לכל המשיבים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
(ועוד 400 שקל לכרטיס מסך) זה מפרט משתלם? יש דברים יותר טובים לתקציב? המטרות הן גם לשחק. אם תוכלו למצוא\להרכיב משהו טוב יותר זה יהיה מצויין, תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לימודים (מדעי המחשב), תכנות, גיימינג קל ושימוש כללי * גודל המסך? 13-14 אינץ' * רזולוציית המסך? 720p ומעלה * משקל רצוי? לא כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא במיוחד * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן אופטי? כדאי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא צריך מחשב עמיד שישרת אותי לפחות שנתיים- שלוש. אפשר להתגמש קצת בתקציב. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לכ כל כך מבין במחשבים ולכן אני אשמח לעזרתכם * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט * רזולוציית המסך? בגודל הסטנדרטי שיש * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי? עדיפות למחשב קל מהממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן, 5 שעות זה המינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) מה שיאפשר חיבור למקרן * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיפות למשהו מהיר, לא צריך עם הרבה זיכרון משום שרוב הזמן יריץ אופיס ומסמכים * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינ…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קומפלט זה כמובן המחשב עם כל הציוד ההיקפי (מקלדת עכבר מסך 19 דק ורמקולים) עקרונית המחשב הוא למשחקים אבל גם לשימושים יותר פשוטים בנוסף, חשבתי על TMS כחנות לקנות ממנה למרות המרחק הפיזי, כי היא יחסית זולה עם OC והרכבה כמעט חינם וביקורות טובות... אבל אם חנות אחרת אז שהכל יהיה מאותה חנות, אני לא מתכוון להתרוצץ בשביל לקנות X מסוג Y כי אין אותו ב Z... תודה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
האם חיבור HDD של 5400 RPM ליציאת ה-DVD הקיימת במחשב נייד תאפשר עבודה מהירה וטובה איתו?
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש מחשב שיעבוד עם כמה מכונות וירטואליות בו זמנית וגם שיהיה טוב למשחקים אני מעדיף לקבל מפרט שאוכל למצוא את החלקים שלו בחנות בראשון עדיפות שלי כרגע ליקנות ב KSP במחיר של 3500 שקל לא כולל מסך או ציוד נילוה אני מתכון לקנות מסך 19 אינץ אשמח לקבל הצעות גם לגבי הנושא הזה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אשמח להשוואה בין שני הניידים הספציפיים הללו. הכוונה שלי היא מבחינת דורות המעבדים וכו', הדל עולה 4, ומגיע עם 3 שנות אחריות. מעבד של 2ג"ה, לעומתו ה HP שעלותו אמנם 3200~, אך אחרי הרחבת אחרית יגיע אף הוא לעלות של כמעט 4000.. מדוע הפרש מחירים הגדול בניהם? ב HP אפילו מהירות השעון גבוהה ב 160מ"ה. אשמח לדעת מה השוני. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, יש לנו מחשב נייד ישן מסוג MSI CR500 שהמכסה שלו בחלק שמסומן באדום נפתח, בייחוד בחלק התחתון. האם יש איזשהו חומר שאפשר להדביק איתו את החלק הזה או לחילופין אם מזמינים את המכסה מהאינטרנט כמה תעלה החלפה (לא כולל מסך, כי הוא מתפקד)? תודה רבה וחג שמח!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מערכת מחשב - (1YS) 2. לוח אם ASUS P5KC 3. מעבד Intel Q9300 2.5GHz/4x1.5MB/1333MHz :kopfpatsch: 4. מארז Antec 900 GAMING NO PS Thermaltake 550W 140mm/PCI-E/SATA/DUAL 12V .5 6. זכרון- 2GB (2x1GB) DDR2 800MHZ 7. דיסק קשיח Seagate 500GB SATAII 7200RPM 32MB 8. כ.מסך Asus EN8800GTS/HTDP/512M/A 9. מסך Asus MW221C 22" Wide logitech Deluxe 660 Cordless Desktop .10 11. כרטיס קול משולב בלוח האם 12. רמקולים-Creative SBS-A300 2.1 13. צורב LG GSA-H55N x20 IDE DVD 14. כ.רשת משולב על הלוח מתואר בלוח האם לעיל 15. סה"כ למערכת (מסעיף 1 עד סעיף זה) 7600
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין במחשבים ניידים אז אני פונה אליכם. אני צריך מעבד DC אכותי. זכרון מינימום 1GB נפח דיסק קשיח (לא קריטי אפשר אפילו 40GB). חובה מסך 17'. (לא רחב). יש אפשרות להביא מחשב טוב במחיר הזה? אם לא אולי נצליח להגדיל את התקציב. תודה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
ראיתי פרסום למחשב הנ"ל במחיר הנ"ל וחשבתי לעצמי שזה נראה דיל די טוב. נתחיל קודם כל מהקאטץ' - מדובר על מחשב מוחדש (ככה כתוב), שזה כנראה התרגום העברי למונח refurbished. האם עצם היות המחשב מוחדש הופך אותו לפחות טוב? ציטוט מהפרסום: "המחשב הינו מוחדש: מוגדר כעודף מלאי ממפעל היצרן - לא היה בשימוש של לקוחות כלשהם." מעבר לכך, יש את העניין שהאחריות היא רק שנה, שזה קצת מטריד. מה דעתכם? מצורף המפרט המלא
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-