עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ofir_new,

שלום לכולם, אחרי תקופה ארוכה שבה היה ברשותי מחשב נייד מהעבודה, אני חוזר למחשב שולחני וכבר לא ממש מתמצא.. אני זקוק למפרט מחשב בסיסי : השימוש יהיה בעיקר לאינטרנט (כולל הורדת סרטים וסדרות), ותוכנות קלות (אופיס ואולי visual studio) התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח (כמובן ללא מסך, מקלדת ,עכבר וכו').

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  2. שלום, מבקש עזרה בהקמת מפרט למחשב למשחקים על בסיס שלושת החלקים הבאים: 1. 2x (corsair 4GB (2x2gb) 1600mhz ddr3) 2. sapphire radeon HD 5850 3. Seasonic ss-550ht active pfc f3 550W התקציב בין 2000 ל 3000 ללא ציוד היקפי! תודה מראש!!!!

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  3. אני קצת חדש בנושא מחשבים אבל בשבוע האחרון חקרתי קצת בנושא, גם באתר זה וגם בכל מני אתרי השוואות והרכבתי את המפרט הבא .אשמח לקבל חוות דעת ממביני דבר לפני הקניה. המחשב מיועד למשחקים (כמו bioshock infinite) ברמה גרפית גבוהה ואוברקלוק! ולכן חשוב לי לדעת אם המאווררים והספק שלי מתאימים לכך. גודל המסך שלי הוא 21.5 אינץ' והרזולוציה הטבעית 1920X1080. אין צורך בציוד היקפי. חשיבות לשקט- 8/10. מתוכנן אוברקלוק מ-3.4ghz ל-4ghz. אין צורך בתוכנות הפעלה. התקציב שלי הוא עד 4.5K למרות שאם ניתן לחסוך כמובן עדיף. תודה מראש לעוזרים! מעבד: INTEL I5 3570K 3.4GHZ TRAY לוח אם: ASROCK Z77 PRO3 זכרון: 2*KINGSTONE 4GB DDR3 1600 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD7870XT BOOST 2 GB GDDR5 צורב DVD HP מאוורר…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by saritsl,

שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה לגבי בחירת מחשב נייד אני מתלבטת בין מספר חברות ומספר דגמים. התקציב שלי נע בערך 8000 שח אבל יכול גם להגיע לסכום יותר גבוה (גמיש). אני מעוניינת במחשב שישימש אותי לצורך עבודה משרדית (לא בבית) עם תוכנות לא כבדות יתר על המידה, לא לצורך משחקים ולא לסרטים.המחשב אמור לתת תמורה טובה בדומה למחשב שולחני רגיל. לכן חשבתי על מסך שבסביבות 15-14 אינץ' עם עדיפות על 15. השאלות שלי הן: האם בחירה של מסך רחב טובה גם במקרה שלי לעבודה על מחשב? אני לא יודעת אם לראות במסך רחב יתרון או חסרון אם איני רואה במחשב זה סרטים כפי שציינתי? כמו כן הניסיון שלי עם מסכים מבריקים (מחשב של לנובו c100) עד עכשיו דווקא גרם לי להרתע מהם. בגלל ההשתקפות שקיימת במיוחד במקומות מוארים.האם זה …

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  5. Started by piston,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, NBA2K14, PES14 ועוד משחקי יריות חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…

6. Started by orengol,

מחפש המלצה לשילוש משתלם להרכת שרת שיפעל 24/7 ויהיה אחרי על ניהול התכנים והפצתם למכשירים השונים ברשת הביתית. הדרישות העיקריות הן: 1. תאימות של החומרה ל unraid. 2. מערכת שקטה ככל שניתן. 3. חסכון בחשמל. 4. לפחות 6 חיבורי SATA ואפשרות הרחבה לחיבורים נוספים ע"י כרטיס pcie. 5. אין צורך ב OC. 6. תקציב מינימלי ככל שניתן. אם יש משהו סביר שיחזיק שנתיים שלוש בפחות מ 1000 ש"ח אז אני אלך על זה אם אין ברירה אז אפשרי חריגה של 100-200 ש"ח. תודה,

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים: CRYSIS 3 ,WITCHER 3 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ללא ציוד הקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן SSD\HD, מארז 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד (יש מארז P100) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא מערכת הפעלה או אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם…

8. Started by iyehuda,

באותו סדר גודל של מחיר ? http://www.getit.co.il/Prod/63451/#descriptionDiv

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  9. Started by קובידון,

שלום רב, רכשתי מחשב נייד samsung np370r5e בעצת המומחים בפורום זה אך לא הבנתי איך ניתן לפרק את הסוללה מהמחשב הנייד. אני מעוניין לעבוד בלעדיה עם חיבור לחשמל כדי לשמור עליה לטווח הארוך. למישהו יש מושג איך שולפים אותה ? תודה

• 17 תגובות
    • 8k צפיות
  10. Started by chaim_f,

היי אני מחפש נייד בגודל 13.3 ומצאתי את הנייד הבא - http://www.navitech.konimbo.co.il/items/168092 התקציב מאפשר למשהו יותר חזק - אבל איך המחשב הזה? (לא חייבים להשתמש בכל התקציב) השימושים העיקריים זה תוכנות אופיס

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  11. Started by ksn1981,

שלום לכולם, קודם כל, למי שרוצה הנה קישור לסקירה כללית ב-YNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3592473,00.html מהתעניינות אישית לקנות את הדגם הזה, קראתי בין היתר את כל מה שנכתב עליו בפורום פה.. ובין השאר הוזכר שזה עוד לא נכנס לארץ ודובר העניין של קנייה מחו"ל ואחריות בארץ.. אז יש לי כמה שאלות בבקשה: 1. המחשב מוצע למכירה בארץ (לפחות ב- buy4less.co.il).. מה עוד שרשום שם שישנה אחריות בינ"ל של IBM של 3 שנים.. אז מה הסיפור שם? 2. בקשר לקניות מחו"ל בכלל.. מישהו שמע על השיטה של דואר-ישראל שאתה משלם להם והם עושים את הקניה והמשלוח בשבילך ?? 3. מה הסיפור עם ibm-lenovo.co.il ?? האם זה האתר הרשמי או שסתם לקחו את השם? אגב- שם ה T400 לא מופיע !! האם יש אתר מכירות רש…

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  12. היי. לא מזמן ביקשתי עזרה ביצירת מפרט מחשב לגרפיקה תלת מימדית, לפוסט פרודקשן ועריכה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=496257.0 עזרו לי פה מאוד עם המפרטים ולאחר בדיקה מעמיקה אני חושב לקנות את המפרט שנתן לי BONOD זה המפרט: התייעצתי רבות עם אנשים שונים והומלץ לי רבות (בהתאם לצרכים שלי) לרכוש כרטיס GFORCE במקום Quadro.להבנתי מדובר בחיסכון לא קטן בנושא כרטיס המסך. חשבתי להחליף את ה-Quadro2000 עליו הומלץ לי במפרט הנוכחי ובמפרטים אחרים ולשים במקומות GFORCE GTX 480. רציתי לדעת מה דעתכם בנושא והאם יש עוד שינויים שהייתם ממליצים לי עליהם במפרט הנוכחי. תודה מראש (:

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  13. Started by shlomi1234,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים כמו BF4, GTA ודומיהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 37 אינץ Full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות+, עדיף שיחזיק כמה שיותר שנים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  14. Started by פייגי בן ישי,

שלום וברכה, מחפשת מחשב נייד טוב לצורך לימודים וגלישה באינטרט ולישמוש ביתי עד סכום בין 2000- 3000. יש אפשרות להמליץ לי על מחשב טוב?

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  15. Started by haimgu,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?? אין לי סכום מוגדר, פשוט לנסות כמה שפחות אלא אם כן זה מוביל לשיפור ניכר. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?בעיקר משחקים, אולי גם קצת גלישה באינטרנט אם זה משנה... א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).משחקים, יום יומי... 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?מסך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קי…

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  16. Started by shedon,

http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=2794&p=20 מישהו משתמש בו ויכול לחוות את הדעת (או כל מחשב בסדרת SZ)??? מבחינת נוחות, תקלות, שירות, משקל, נוחות וכו. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  17. שלום תקציב: 7000 ש"ח לפי אילת האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: (500) האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?: הכל מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום) גיימינג בינוני ועריכת וידאו האם קיימת העדפה לרכישת המחשב מחנות מסויימת: אילת חשבתי שיהיה נוח יותר לעבוד על מחשב 17.3 מאשר 15.6 שמניסיון מרגיש קצת קטן, אבל ההיצע בגודל 17.3 בתקציב שלי לא גדול. יש לי הזדמנות לרכוש בסוף שבוע לכן מבקש את עזרתכם המהירה, תודה!

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  18. Started by GOLD_BOMB,

שלום, אני צריך המלצה לאיזה נייד לקנות השימוש העיקרי שלי גלישה באינטרנט, עבודות ממושכות, מסך שלא מעייף את העין ובעיקר עבודה משרדית word וecxel אבל טבלאות מאוד כבדות יחסית תקציב 3500 תודה לעוזרים חן

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  19. לא רוצה שיטפלו ההילדם

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  20. שלום מחפש מחשב ב3500 ש"ח כולל מסך 17 עם יציאת DVI כולל כרטיס מסך עם DVI עדיפות שיהיה מבוסס אינטל תודה למשיבים

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  21. core 2 duo e6550 2.33ghz 4mb 1333 fsb - 922 GA-N680SLI-DQ6 - 1662 coolermster stc-t01 stacker - 902 enermax 500w liberty - 578 leadtek PX8800 GTS 320MB - 1611 memory ocz OCZ2N1066SR2GK - sli rdy - 1016 ------ 6691 כל המפרט חוץ מהזיכרון הגיע מiqpc רק הזיכרון הגיע מ skypc כרגע יש לי מסך וHD 500GB וzalman fan controler zm-mfc2 הקטלני!!! השימוש העיקרי אני בונה שרת למדיה איחסון וגיבוי , ובאותה הנשימה למכונת משחקים באינטרנט!. אם למשהוא יש מפרט אחר אני ממש אשמח לשמוע כמובן ללא מסך וHD עד 6500, אבל אם אני לוחץ אז עוד 200-300. כמה שאלות של מתחילן : 1. איזה מקרר לבחור למעבד בשביל המהרה לא רצחנית, ככה 2…

• 11 תגובות
    • 807 צפיות
  22. Started by R0SSi46,

מפרט של מחשב חלומות -שאתה הבאת אתה רציני ? P5Q PRO זה לוח החלומות שלך ?לוח טוב מאוד אבל לא מספיק בשביל חלומות .

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  23. שלום חברים! הרבה זמן שאני מחפש מחשב בעל נתוני החובה הבאים: מסך מגע קפסטיבי ברזולוציה טבעית מינימלית של 1920*1080 (IPS) כרטיס מסך של NVIDIA מסדרת 7xx מעבד האסוול (כל השאר לא קריטיים) מצאתי מחשב מעולה שעונה על כל הדרישות הללו: http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N550JV/#overview שמחירו בארץ עומד על 6000 שקלים בערך. (אפילו פחות במקומות נבחרים) אני מחפש מחשב למגוון פעולות שהעיקריות ביניהן הן מולטימדיה, גיימינג, ולימודים טכנולוגים (ז"א תוכנות ממגוון הקשת של תכנות בסיסי עד מכונות וירטואליות וכולי, לא סתם "אופיס") אבל בעיקר אני רוצה פשוט לפנק את עצמי, אז מראש אני אענה על שאלות בסגנון "למה אתה צריך את A או B" בתשובה: "אני לא צריך, אני רוצה!" מכיוון שזה המחשב הראש…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by arielman22,

שאלה קצת פחות קשורה למפרטים, אבל מכיוון שלא ראיתי פורום אחר שמתעסק בניידים אני יעלה את זה פה מאיפה לדעתכם מהרשימה הבאה מתחילים להופיע הספקים הרציניים של דל שאפשר לבטוח בהם ב 100 אחוז? http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=588884 האם יש איזשהו קאצ' בחברות שרשומות ראשונות ומציעות את המחשב במחיר של עד 300 שקל נמוך יותר מהאלה שאחריהן? (דוגמת נטשופס, הראשונה ברשימה)

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  25. 80% ממחירו? 70%? תודה. למה? מה הסיכונים כאן בעצם?

• 34 תגובות
    • 4.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.