ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם... אני רוצה בבקשה שתרכיבו לי מפרט טוב עד 5K בלי שום חריגות בבקשה... המפרט מיועד למשחקים, ויכלול כל הציוד ההיקפי... מסך LCD 17 איכותי+רמקולים+מקלדת וכו'
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום אני מחפש עד 4,000 שח בעיקר למטרות לימודים, פוטושופ מוליטדמיה ותוכנות סטייל mathlab ועוד * גודל המסך - 15 לפחות * רזולוציית המסך - FHD * Bluetooth - כלול * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - SSD בלבד, 256GB * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לנובו * דרישות מיוחדות - מעבד סקייליין כרגע זה המחשב שמצאתי בהתחשב במה שאני מחפש https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18266 האם למישהו יש משהו אחר להציע יותר טוב או יותר מתאים? או שהבחירה שלי מתאימה?
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? ללימודים באונ', מחשב לתיכנות - ביצוע מטלות * גודל המסך? לא יודע להעריך מכיוון שאני עובד על 22" בבית. אני מעריך ש13 -15 אינצ'. אני לא רוצה שיהיה גדול מדי * משקל רצוי? עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך - 3-4 שעות? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל עדיפות לאחריות ארוכה יותר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
ערב טוב חברי לפורום, אבקש מכם המלצה לנטבוק לשימושים הבאים: -אינטרנט -אופיס אשמח גם להסבר קצר לכל המלצה, משפט או שניים גם יספיקו. דגש אחד: -אם יש סיכוי שהמחשב קצת נתקע ולא פועל כמה שיותר בדומה למחשב רגיל אנא הדגישו זאת כי אוותר עליו ואקח נייד רגיל כי חשוב לי שיעבוד רציף ללא תקיעות תודה.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכנן לקנות את הלנובו S10E או MSI WIND. אני לא זקוק למחשב כלל למשחקים אלא רק ללימודים וגלישה. ההבדל במחיר הוא 400-300 ש"ח לטובת הלנובו, ל-MSI יש מעבד N280 וללנובו N270, לפי דעתי זה די זניח, או שאני טועה? ה-MSI מגיע עם 2GB והלנובו מגיע עם 1GB. כידוע המחירים של הזכורונות של הניידים הם די זניחים ולכן לא תהיה בעייה לשדרג את הלנובו ועדיין הוא יעלה פחות צה-MSI. לשניהם שנתיים אחריות וסוללת 6 תאים. יש לי עכשיו לנובו בן שלוש שנים ואני מאוד מרוצה ממנו ומהשירות שקיבלתי במסגרת האחריות. המליצו לי מאוד על ה-MSI ובגלל זה אני לא בטוח מה לקנות... האם מישהו מכיר קשיי לידה שיש למחשבים האלה? כאמור, אשמח לקבל כל עזרה ועצה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מעוניין לקנות לפטופ חדש אך רק עם uefi זהו תקן חדש תחליף לביוס שגורם לתוכנת הפעלה לעלות תוך 3 שניות לערך מישהו מכיר דגם ספציפי בנושא ? תודהמראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
לצרכי גלישה מרובת טאבים באינטרנט, ועבודה אינטנסיבית עם אופיס. חשיבות גבוהה לאיכות הרכבה, משקל וזמן סוללה (אסוס?). רמקולים איכותיים יכולים להוות יתרון לא HP. תקציב: עד 3500 לא חשוב מאיזו חנות, אפשר גם מאתרים בינלאומיים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ואני לא מתכווין לדגם ספציפי אלא בגדול, איך הם? אשמח לקבל מאמרים עליהם. ודבר נוסף, יש לכם מושג מי נותן את האחריות עליהם? היכן יש מעבדות שירות?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש פשוט: מחבר תמיד את המחשב הנייד למסך חיצוני (Full HD), ועושה שימוש בעיקר בגלישה ברשת, סרטי 1080p, פתיחת מספר רב של אתרים במקביל... וזהו בסך הכל. ללא תוכנות מיוחדות. עם זאת, אני שונא איטיות! מתעב אותה. יש מחשבים שיש בהם הרגשה של snappy - שהם פשוט מהירים וזה מורגש בכל פעולה. השאלה שלי היא האם רכישת נייד עם מעבד מסוג Pentium B970, תהיה מספקת עבור צרכיי. לא רוצה להתאכזב. המון תודה !
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם, מחפש מחשב עבור סטודנט, מרבית השימוש יעשה בתוכנות אופיס למיניהן ולצפיית סדרות/סרטים, רצוי מסך 15 אינצ', SSD יתקבל בברכה לאופציה לשימוש עתידי מאסיבי יותר, צירפתי את השאלון עם תשובות, תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 בערך? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסדרות (בחיבור למסך טלוויזיה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, התוכלו לייעץ לי על מחשב נייד באיזור מחיר זה? השימוש הוא בעיקר ללימודים וקצת תוכנות גרפיות (photoshop). האם יש חברה מסויימת שעדיף לקנות? בעקרון חשבתי ללכת על מעבד דותן עם 1GB זכרון כרטיס מסך רגיל, מה דעתכם? זמן בטריה שיהיה כ-3 שעות אחרי חודשיים ולא לפי הגדרות יצרן. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
היי הדיון הזה מופנה לצוות האתר - היות והייתה נציגות מטעם האתר בתארוכת CES, יהיה מעבר לרצוי ונחמד אם יביאו לנו, הגולשים, מין סיכום מפורט ככל האפשר בקשר להכרזות על הניידים מהדור החדש של חברות, עם זמני הגעה משוערים וכו'. כי הרבה מהגולשים ממתינים לראות מה התחדש בתחום ומעכבים את רכישתם בהתאם. תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אהלן, אז ככה אני מחפש נייד לקחת איתי לעבודה להעביר את הזמן (שמירה). לא דברים מיוחדים...סרטים, מוזיקה, אינטרנט ומשחקים קלים (פוטבול מנג'ר לדוגמא). גודל מסך - אני לא רוצה מחשב גדול, אז חשבתי בכיוון של ה11-12 אינצ'. התקציב כפי שכתבתי הוא 2000-2500 ש"ח. אבל אם לדוגמא יש איזה מחשב שממש כדאי לקנות, והוא חורג באיזה 200 שקל מהתקציב אז אני לא אבכה על זה נראה לי שזהו כעיקרון...תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 500 חריגה במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מחו"ל. …
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד בגודל 13 אינצ', בתקציב של כ 3K עם אפשרות לחריגה אם הדרישות גבוהות מדי בעיקרון אני מתכנן על מחשב עם כרטיס OB (שממה שראיתי מחיפושים יכול להריץ דברים פשוטים כמו WOW, CODMW, ואף RA2 על הגדרות שחיקות) כדי שהסוללה זמן גבוה ככל האפשר (לוקח לצבא אז אני רוצה ניידות גבוהה) ושיתחמם כמה שפחות (כי לפעמים נרדמים על איזה סרט במיטה ). כבעלים מרוצים של DELL N5010 שמתי עין על N3010, אבל האם יש למישהו הצעות טובות יותר? תודה
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני כרגע מתלבט בשני מחשבים הם כמעט אותו נתונים ואותו מחיר http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=270E5V-K02 סמסונג http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=15e004ej HP אני צריך מחשב בשביל אינטנרט וורד ולראות סרטים התקציב שלי הוא עד 2400 אם יש לכם גם המלצות אחרות אשמח לשמוע תודה על העזרה. - - - תגובה אוחדה: - - - תקציב: בין 1500 ל2500.. רכישה בישראל. * מטרות המחשב? בעיקר אופיס ואינטרנט. מוזיקה וסרטים.. * גודל המסך?14-15.6. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא יודע. * רזולוציית המסך? לא יודע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? 1.5 – 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שיותר, אבל לא היסטרי.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VG…
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש איזה עניין שלמען האמת אני לא בטוח אם הוא תקלה/בעיה, יש לי תחושה שלא, אבל עדיין הוא מפריע לי. אני מבחין באיזשהו חיספוס בחלקים מסויימים בדפי אינטרנט, בעיקר בקטעים חלקים, בעיקר לבנים אבל לא רק. מעיין רשת ממש ממש דקיקה, קשה מאוד לראות את זה. כאשר אני גולל אז קווים שתוחמים שורות (למשל פה השורה של נושא חדש) יש בהם איזה חיספוס/שפיצים כאלה שיוצאים מהם, ולא מופיעים כאשר לא גולל. חיפשתי התייחסויות ברשת ולא כל כך מצאתי. יש רק את זה: Screen - dot pitch is high (bad). I can almost see grid lines on the screen נראה לי שהוא מדבר על הבעיה שלי. נתקלתי בעוד איזה עניין לא בטוח שקשור, הסתכלתי בתמונה שמישהו צילם, בתמונה יש מנורה בחשיפת יתר, זתומרת שהיא כתם לבן. ובכתם הזה היו מעיין ריבועים …
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בעיקרון התקציב המירבי שלי זה 4,000 ש"ח. אם צריך מוכן לחרוג עד ל-4,500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני סטודנט להנדסת חשמל ואלק', אז ככל הנראה אצטרך מחשב נייד כסטודנט וגם להריץ עליו סביבות עבודה בתכנות (למשל Visual Studio). אני רוצה שהמחשב יוכל גם להריץ משחקים (למשל PUBG, CS:GO) אבל לא חייב להיות מיועד לגיימינג אם התקציב לא מאפשר זאת. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? אין. מוזמנים לכלול מה שצריך. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב. …
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
לוח אם ASUS 98H67-M ספק SEASONIC S12II BRONZE 520W [h=3][/h]ראם 2X2 1X4 כרטיס מסך SAPPHIRE HD 7970 DUAL-X כונים 2TB SSD 120GB
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עריכה וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). sony vegas pro photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Bt4 - cod משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום רב. אני משתמש ביתי שלא מרבה לשחק במחשב מלבד דברים בסיסיים כמו אינטרנט, אופיס, פוטושופ וכו'. קיבלתי מפרט למחשב במחיר של 2800 ש"ח ורציתי לדעת מה אתם אומרים עליו להלן המפרט Motherboard - Asus P5K/EPU Processor - Intel® Core2 Duo E8500 3.16Ghz 6M" Memory - OCZ 1GBX2 1066Mhz CL5 Hard Disk - WD 640GB SATA DVD-RW - LG SATA X20 שנה אחריות Gigabyte Card - G-Force 9500GT 1GB Case - Aluminum 1665 Power Supply - Thermaltek 450W Microsoft Keyboard - Wired 500 Microsoft Mouse - Basic Optical USB Black אשמח לקבל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכל העונים:) אני מתחיל תפקיד כ RPA (אעבוד בעיקר על UIPath) ויש לי תקציב של עד 6000 שח לרכישת לפטופ. אשמח ללינק למחשבים שיוציאו את מקסימום הפוטנציאל מהסכום. ישנם תכונות בסיסיות שהמחשב צריך לכלול: Core I7 512 SSD 16 GB 15 אינץ' ומעלה תודה מראש! שראל. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שח. לא מתאפשרת חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות ברמה נמוכה. שימוש עיקרי בתוכנת UIPath. תפקיד RPA. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם …
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
מבקש ייעוץ/ מפרט לגבי רכישת מחשב מבוסס אינטל לגיימינג קל בטווח מחיר של 3500 ( חומרה בלבד )
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
ברשותי מיני נייד של lenovo s10-2 ורציתי לדעת איזה משחקים אני אוכל להריץ עליו..ואיזה משחקי רשת ירוצו עליו?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-