עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות (visual studio למשל), אופיס, סרטים, אינטרנט, קצת עריכת סרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך מבריק הריזולוציה לא חשובה. * רזולוציית המסך? 1366x768 גודל 15 אינץ' * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? משטח מגע שהוא גם כפתור אחד כמו במחשבים של אפל.. * משקל רצוי? לא מעבר ל-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נדרש זמן סוללה של בין 3 ל-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חשוב שיהיה HDMI *BLUETOOTH לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חשוב מאוד שיהיה לו SSD של 16 ג'יגה לפחות * כונן אופטי? כן חשוב מאוד * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן חייב אחריות בינלאומית! * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום אני מעוניין לקנת מחשב ליישומי אופיס + שמיעת מוזיקה + הקלטה מהטלויזיה אך לא לצפייה בטלויזיה + צפייה בתמונות וגרפיקה פשוטה ועריכה גרפית בסיסית מפוטושופ עדכנתי את המפרט ואת הצרכים לאחר התייעצות ולהלן הפירוט התקציב עד 5K עם סטייה של 300+/- מטרות המחשב: בעיקר עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים, הורדות, גרפיקה פשוטה כמו תמונות בפוטושופ מסך - מסקירות שקראתי אני מבין שמסכי ASUS מעניקים תמורה טובה ביותר ואיכותם טובה. מעדיף מסך 22 אינץ' וראיתי מסך MW221C מקלדת ועכבר (אופטיים, רמקולים טובים אבל בסיסים , כרטיס טלוויזיה. מבקש שהמסך יהיה עם יבואן גדול בארץ למקרה של בעייה שיהיה למי לפנות מחפש מחשב שקט והשמארז יהיה סולידי ולא לגיימרים אבל גם לא מכוער כמו מארז פשוט בי…

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  3. אני רוצה ליצור פיתרון לאיחסון מידה פרטי בבית ובנוסף אני צריך מחשב HTPC. אופציה ראשונה - ליצור שרת NAS ומחשב HTPC במפרט די סטנדרתי שחברי הפורום ממליצים (ANTEC-2480, AMD 250, 785G, 1TB) אופציה שניה - לבנות מחשב HTPC עם נפח דיסקים גדול. המחשב HTPC יהיה בסלון והמקום לשרת - בחדר עבודה הצמוד לחדר שינה. כך שחשוב לי מאוד שהשרת יהיה שקט ככל שאפשר, לפחות במצב המתנה. באופציה שניה אני צריך פיתרון לגיבוי מידה כאשר אני מבין שבשרת נפרד אפשר לעשות RAID. אני רוצה נפח איחסון לפחות 2TB, ועדיף יותר - מן הסתם עם יכולת הרחבה בעתיד. אפשר להרכיב מפרט לכל אופציה? האם כדאי לקנות שרת NAS מוכן או להרכיב לבד? תודה

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  4. Started by Electric Boom,

אני מעוניין לקנות נטבוק, כשאחד השימושים העיקריים זה תכנות. רוב הנטבוקים באים עם רזולוציה של 1024X600 במסך של 10'' וזה לא מספיק שטח עבודה. אני עובד בעיקר עם visual studio ו-matlab. שטח עבודה מינימלי הוא לדעתי 1366X768 שזה אפשרי במסך של 11'' כמו כן צריך אחד עם מקלדת נורמלית. התקציב מצויין בכותרת(2500). תודה מראש לעוזרים.

5. Started by bbtb,

יש לי לפטופ של hp שהתקלקל בו הלוח אם והוצאתי ממנו את הההרדיסק לשימוש אחר. לפני כן הוא עבד בצורה תקינה. האם זה אפשרי למכור את החלקים הנותרים - מסך, זיכרון וכו'? ואם כן מה סדר גודל הסכום שאפשר לבקש עליהם? תודה

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית חזקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל תוכנות אדובי, בעיקר אפטר, פרמייר, פוטושופ ואילוסטרטור ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  7. מצאתי מפרט באייבורי, ורציתי לשמוע חוות דעת... http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3236&CatCode=315 המחשב ישמש בעיקר לMMO אחד שאני משחק ולעיבוד גרפי בסיסי. שקלתי אגב להוסיף עוד כרטיס מסך שלא יהיה און-בורד. דעות בבקשה?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  8. שלום רב אני צריך מפרט למחשב המחשב אינו לגיימרים אך כן צריך לעבוד מולטי טסקינג בצורה טובה . מספר חלונות באינטרנט במקביל לעבודה מול תכנת כ"א באינטרנט + שליחת הודעות בקבוצות גדולות בפייסבוק +אופיס . בעתיד אולי ארצה להקליט AUDIO לטובת הפצה באניטרנט או על סידי (זה לא חייב עכשיו אבל צריכה להיות האופציה בצורה כזאת או אחרת ) אשמח לשמוע את דעתכם. רמי

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  9. Started by Avivc4,

אוקיי אפשר בבקשה הצעה למחשב נייד הכי טוב שאפשר להשיג ב4000 ש"ח. זה לא מחשב למשחקים וכאלה, אלא לעבודה כזה..מחשב כזה רגיל, משרדי. בבקשה, לא לעבור את ה 4000 ש"ח. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  10. שלום, אני מחפש מחשב נייד עם הפרטים הבאים: מתאים לעבודה עם פוטושופ - (אני מניח שזה אומר מינימום 4GB RAM, לא יודע לגבי מעבד) מסך "15.6 משקל לא כל כך חשוב לי אחריות של שלוש שנים, עדיף כמה שיותר טובה (באתר הלקוח>איסוף למעבדה>במעבדה) התקציב שלי הוא בין 3,000 ל3,500. אשמח לשמוע המלצות או אפילו כיוונים שאוכל לחפש על פי הם. למשל: איזה מעבד מומלץ, כמה חשוב להוסיף RAM מעבר ל4GB, דגמים שיודעים שיש עליהם אחריות של שלוש שנים. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? VM ולימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רוב הזמן עבודה עם שני מכונות וירטואליות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שום משחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P (לפעמים יחובר למסך נוסף) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצ…

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  12. Started by Googleness,

כרגע בשלבי תכנון אבל אם תוכלו לעזור לי כי מזמן לא התעסקתי במפרטים.. קודם כל השבלונה: 1. מה התקציב המקסימלי? 7 אלף כולל הכל ועדיף לחסוך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב מחשב גיימינג, רק גיימינג בלבד יש לי מחשב נייד לדברים אחרים. אני רוצה מחשב שיריץ בצורה נאה כל משחק שהוא בצורה חלקה לא חייב הגדרות סופר דופר אבל שירוץ חלק ובצורה נאה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים, אוזניות, פד לעכבר וUPS 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? שום אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/…

13. אהלן חברים, אני רוצה לרכוש מחשב נייח לצורכי עריכת סאונד, יצירת מוזיקה ובין היתר גם תוכנות לעיצוב ועריכה של תמונות (פוטושופ ולייטרום) ככה שהוא צריך גם כרטיס מסך חזק עם זיכרון עבודה מספק. הדגש חייב להיות על מעבד חזק, זיכרון של 16 ומעלה וכונן SSD בלבד. אני יכול להרכיב את המחשב בעצמי ככה שאין צורך לשלם על הרכבה בנוסף. לגבי קירור, אפשרי קירור למעבד שהוא לא קירור סטוק אבל לא צריך להסחף עם קירור מים וכו'. לגבי המארז, אחד שלא יהיה שואב אבק וגם יקרר את המחשב ושימור על הרכיבים. ניסיתי להרכיב מפרט כזה בעצמי אבל הגעתי לסכום של 20 אלף שקל.. הסכום שאני יכול להשקיע הוא 6000 ש"ח עם אפשרות לחריגה עד 6500 תודה רבה חברים!

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  14. [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td]Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td]Biostar TP67+ H67 Chipset - B3 for 1155[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td]Lancool Midi Tower PC-K7B Black + FSP 700W Bronze 80 - בקניית מחשב חדש[/td][/tr][/table][t…

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  15. Started by ניר 185,

אשמח להבין מה מבדיל בין דגמי LG E310 שבאתר היצרן: http://www.hye.co.il/catalog/products.aspx?catid=81&subcatid=182 אשמח עוד יותר לקבל אותם בסדר עדיפויות לצרכים בסיסיים של אופיס ואינטרנט בעיקר.

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  16. Started by la_pumik,

שלום רב, אני מחפש לאבא שלי נייד חדש, עד מחיר של 6500 ש"ח. השימוש היחידי זה אינטרנט אופיס ובעיקר האוטלוק. בגלל שהקובץ של האוטלוק שלו שוקל 1200 מגה, אני חושב שהוא צריך הרבה זיכרון , וגם מהירות הרד דיסק גבוהה (למרות שלא ראיתי מחשב עם 7200 rpm ) משקל עד 3 קילו. אשמח לשמוע מה דעתכם. והצעות נוספות. מוכרים באיבורי את msi m660 במפרט הבא: מעבד INTEL CORE DUO T2400 800MHz 1.83GHz זיכרון מטמון 2MB פלטפורמה INTEL CENTRINO DUO CHIPSET INTEL 945GM - NAPA זיכרון פנימי 1024MB DUAL DDRII 667MHz מסך וכרטיס מסך "15.4 קריסטלי רחב WXGA 800*1280 כרטיס מסך INTEL GMA 950 UPTO 224 דיסק קשיח 80GB צורב DVD משקל 2.8 לא כתוב שיש לו בלוטות איך המפרט נשמע?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  17. שלום לכולם.. אני צריך המלצה למפרט מחשב ב4.8k (בבקשה לא לחרוג) לילדה בת 12. השימושים שלה מאוד בסייסים אבל זה מחשב שהולך להיות איתה הרבה זמן ככה שאני חושב שצריך להשקיע טיפה. צריך מסך\ מקלדת ועכבר אלחוטיים\רמקולים... ואם אפשר איכשהו להכניס גם מערכת הפעלה חוקית זה יהיה נחמד, למרות שלא חובה. בבקשה להרכיב את המחשב אך ורק מזיגזג zigzag2000.co.il או שאולי כדאי לחכות לירידת מחירים ב22? תודה מראש Install

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  18. אני לא מצליח למחוק את מילות החיפוש שלי באינטרנט לא האתרים בtollbar אלא המילים שחיפשתי במקום החיפוש כמו בוואלה איך מוחקים?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  19. אורח יואב
    Started by אורח יואב,

שלום, הלך המחשב אחרי 9 שנים... אז כנראה שהגיע הזמן לחדש. האמת מזה שהיה לי מחשב בן 9 אז מובן שאני משתמש קל. אז אני צריך בעיקר למצגות, וורד, טיפה סרטים, ותמונות לאחסון.... בגדול זהו, לא נראה לי שלמשחקים.... ובעיקר שיהיה אמין נגיד לעוד 9 שנים לפחות , ושלא יחשוב הרבה ויתקע.אז התקציב עדיף שיהיה נמוך 1500₪ זה בסדר. עקבתי אחרי הפרסומים פה ולרוב אומרים שאין בנמצא משהו סביר במחיר הזה. למה? מה רע באלו שהמחיר הזה? ובעיקר מהם הדברים החשובים שיש לשים עליהם דגש בקניית מחשב? תודה.

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  20. אורח רפי
    Started by אורח רפי,

שלום, אשמח לקבל המלצה כיצד לבחור מחשב נייד. משתמש בעיקר בבית. צריך להיות אלגנטי וקל משקל. מסך לא מבריק. CDROM אפשר חיצוני. תודה!

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  21. Started by LiorBracha,

הזמנתי מחשב חדש בגלל שהמחשב שלי עושה בעיות כבר חצי שנה ואני רוצה להעביר חלקים מהמחשב למחשב החדש. המחשב שהזמנתי: i7 7700K Corsair Hydro H60 Gigabyte GA-Z270 Gaming K3 Fractal Design Define R5 Blackout ANTEC PSU 650W Neo Eco Modular 80+ DDR4 8G 2400 CL14 Corsair Vengeance LPX Black Gigabyte GTX 1070 GV-N1070WF2OC-8GD Samsung SSD 500GB 850 EVO M.2 …

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  22. Started by clon,

מחשב נייד מסוג LG F1-224 DE אשמח לקבל עליו ביקורות וחוות דעת תודה.

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  23. Started by lap fix,

מעוניין לקנות נייד לחלקים, המחיר בהתאם למי שיהיה כלול בפנים .

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  24. אהלן -מבקש חוות דעת על המפרט שלהלן. המחשב ישמש ל: 1. דגימת וידאו ועריכה ברמה בסיסית 2. גרפיקה ברמת פוטושופ 3. עבודות סאונד - מידי ואודיו (יש לי כבר כרטיס קול חיצוני בממשק USB) 4. חשוב שהמחשב יהיה שקט. התקציב - כ-4,000 ש"ח מתוך מטרה שהמחשב יהיה רלוונטי ל-4-5 שנים. תודה! מארז 1 ANTEC SONATA III with 500WATT PSU 675 ש"ח לוח אם: GIGABYTE GA-P43-ES3G (P43) - ATX - 5 PCI Slots 461 ש"ח מעבד 1 Intel Core 2 QUAD Q6700 - 2.66 GHz - 8MB cache - LGA775 - TRAY - קירור מצויין למעבד FREEZER 7 XTREEM 1,027 ש"ח זכרון 2 2GB KINGSTON DDR II - 800 - KINGSTON Original 298 ש"ח כרטיס מסך 1 GAINWARD 9400GT 1GB silent DDR2 HDMI TV/O, DVI - PCX - retail 263 ש"ח דיסקים קשיחים 1 WD Ca…

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  25. שלום מדובר על מחשב נייד מדגם HP Pavilion dv6. הבוקר חיברתי את המחשב להטענה בזמן שהיה דלוק ופתאום נישמע צליל חלש והמחשב נכבא. כרגע לא נידלק בכלל, לא בלי סוללה ולא עם, לא מגיב לכפתור הפעלה. אני לא יודע מה לעשות ולאיפו צריך לקחת אותו לתיקון? קניתי את המחשב בחול(אחריות לשנה) ולא יודע אם יש אחריות בארץ. ומה יכול להיות הסיבה שזה קרה?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.