ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
תקציב מקסימלי - 3000שח - מעדיף לחסוך אבל גמיש. המחשב משמש לעריכה חובבנית בתוכנות - "פיקסה" ו"לייטרום" אבל אני שוקל בעתיד גם להמשיך לכיוון של פוטושופ. לא מתכוון למחשב לגיימינג. מערכת הפעלה פחות רלוונטית אוכל להתקין לבד מע הפעלה. לדעתי צריך וחשוב שיהיה כונן SSD. גודל מסך - עדיפות 15 אינצ'. ועמידות סוללה מיטבית - ללא הצורך להיות צמוד למטען (לאו דווקא בזמן עבודה על תוכנות העריכה). יש חיה כזו באילוצים הנתונים ובתקציב? מוכן לנסוע לאילת על מנת לחסוך בעלויות. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום חברים, עברתי על הפורום ומצאתי מידע רב ויעיל, עדיין לא מצאתי את המענה לנושא הבא: אחותי טסה לפרו לשלוש שנים, הילדים שלה (9\12) ילמדו בבית ספר מקומי ויצטרכו 2 מחשבים ניידים. בינתיים הבנתי מהפורום ומהמדריכים שאנחנו צריכים מחשב נייד עם מסך 14.1/15.4, Core 2 Duo, משקל של בין 2 ל=2.5 , דיסקים קשיח במהירות 5,400 סל"ד\7200 ו- 2GB זכרון. השאלה היא האם בדרום אמריקה יש נושאים נוספים שכדאי לקחת בחשבון כמו חברה שמספקת אחריות גם בחו"ל וכדומה. אשמח להמלצות והארות בנושא
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
גודל מסך - עד 17 אינצ' משקל עד 3.5 ק"ג לא נדרש זמן סוללה ארוך במיוחד לא נדרש יציאות מיוחדות HHD - 16M ו 500G צורב-BLUE RAY חברות - DELL,TOSHIBA זכרון - עדיף DDR3 ויציאות התקשורת הרגילות-כרטיס רשת ובלוטוס תודה.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב למטרות הבאות בסכום של עד 3000 ש"ח עם מסך(ואם אפשר מקלדת עכבר )-ניתן לחרוג במעט אך עדיף שלא :[ גלישה והורדות ,צפייה בסרטים,משחקים סטדדרטים,OFFICE וכדומה קיבלתי את המפרט הבא אשמח לשמוע את דעתכם עליו והמלצתכם למפרטים אחרים בהתאם. עקרונית עדיפות לאינטל,וכן שבעת הצורך אוכל להריץ ויסטה. המטרה לקנות השבוע או בשבוע הבא לכן הדחיפות המפרט שקיבלתי: מסך: MAG 20 INCH מעבד: INTLE E7200 לוח אם:MSI 31+DVI עם 4 חריצי הרחבה זכרון:2G KINGSTON HD: 320G 7200RPM WD צורב:LG X22 מארז:מארז ATX עם ספק 450W כרטיס מסך: GFORCE 8400GS 512M מקלדת ועכבר סטנדרטים מחיר 2850 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
לסטודנט - בעיקר שימוש באופיס וגם קצת מוזיקה ומדיה קלה (תמונות וסרטונים) וגלישה באינטרנט... וקצת סוליטייר התקציב שעומד לרשותי הוא 3K, יש סיכוי שאני יצליח להשיג את המחשב הנ"ל במחיר הזה. האם כדאי?? http://www.pcdepot.co.il/sale.asp?pid=493&salenum=
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום אני חושב לקנות מחשב חדש בשביל גרפיקה, למטה ציינתי את בקשותי מהמפרט וכמו כן מפרט שבניתי לבד בKSP למרות שאני לא הכי מבין. תודה על העזרה ושבת שלום. http://ksp.co.il/?uin=15890#complist 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, קצת משחקים וכמובן לראות גם סדרות וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור,פלאש - תדיר. תוכנות תלת מימד - מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו …
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
השימושים הם בעיקר אינטרנט , מוזיקה וקצת סרטים. גודל 15.4 - 15.6. תקציב 2300-2600 שקל. תודה
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד: עבודה משרדית, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט. שימוש בויז'ואל סטודיו, access. כל אלה ביחד * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מט: 13.3-14 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר: לא כל כך מבין בזה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם): כמה ש…
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני חדש באתר וזאת הפעם הראשונה שלי פה, אמרו לי שפה נמצאים כל התותחים ולכן באתי לכאן לבקש את עזרתכם. אני צריך עזרה במפרט למחשב באיזור ה1000 - 1200 שקלים. מחשב בייתי לדברים בסיסיים כמו עבודות ללימודים, סרטים, משחקים (GTA וכו..) ועוד.. תודה לכל העוזרים! אור
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
רציתי לדעת הכרטיס NVIDIA GeForce G 103M 512MB הוא שווה ערך לאיזה גירסה של nvidia Gforce סידרת ה9XXX או 8XXX ובכלל האם הוא עדיף על HD 3450 (With 256 MB Dedicated תודה
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
בכמה אוכל למכור את הדגם של הלפטופ שלי במידה וקניתי אותו לפני 3 שנים וקצת? המחשב עובד כמו שצריך, ללא תקלות ובעיות. dell latitude 7480, i7 אני לא יודעת בכמה נקנה (כרגע חדש עולה בסביבות ה6,000, לפעמים 7,000)
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, 500 חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, פוטושופ, עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את…
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך את העזרה שלכם בבחירה נכונה של נייד: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), , צפיה בסרטים ויכול להיות שבעתיד עבודה עם תוכנות גראפיקה * גודל המסך? בין 14 ל 15 * משקל רצוי? סביבות 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA HDMI כו) HDMI ו USB * בלוטות? ללא * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 400+ * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? ללא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין העדפה תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 אפשר בקטנה לחרוג אם צריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים: warzone/gta v/diablo 4/fifa וכו.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …
-
- 0 תגובות
- 311 צפיות
-
-
אם אני יכול לחסוך 500 ש"ח+- ברכישת מעבד וזיכרון ראם דרך אמאזון לעומת חנות מקומית , שווה לוותר על האחריות הניתנת ברכישה בחנות מקומית ? http://www.amazon.com/gp/product/B00J8E910Y/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER http://www.amazon.com/gp/product/B00KPRWAX8/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
ASUS TF101G טרנספורמר 16 GB אחריות 1 שנה. או גלאקסי טאב 16 GB 10.1 אנדרויד 3.2 אחריות 3 שנים. מקבל מתנה מפלאפון לעבודה. צריך שיעבדו חלק בסביבת OFFICE שיסתנכרן כמה שיותר טוב עם OUTLOOK EXCHANGE 2010 שיושב בשרת SBS.
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח להמלצה אחת מנוצלת על ידי כל התקציב והמלצה אחת חסכונית + הסברים על ההבדלים בינהן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD, מעט משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Excel - תדיר, Word תדיר, Photoshop - כבד, Sketchup - תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה קורה חברה? לאחותי נמעס מהנייח והיא רוצה להביא מחשב נייד..במיוחד שהיא סטודנטית ויותר טוב בשבילה נייד.. היא צריכה מחשב נייד בעיקרון לעבודה משרדית : אופיס , וורד , אינטרנט וסרטים.. לא למטרות של משחקים או משהו כזה.. חשוב אבל שהמערכת ההפעלה שתרוץ על המחשב הזה תיהיה ויסטה.. אז שהוא יהיה מספיק מהיר בכדי להריץ אותו בצורה חלקה במאמץ.. התקציב הוא עד 4500 שקל.. לא חשוב לה שיהיה קל יותר מדיי או משהו כזה.. היא רוצה מחשב 15.4 לא משהו מיוחד שיתאים גם לתקציב.. אני מתלבט בין שני הדגמים הנ"ל: אחד של ג'יגבייט ואחד של דל.. דל 3 שנים אחריות וג'יגבייט 2 אחריות.. דל: Dell Inspiron 1525 IN-RD09-2055 Model Name IN-RD09-2055 CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7250, 2.0GHz ,800MHz F…
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
היוש! אני מחפש מחשב שישמש אותי באונברסיטה ואני די אבוד עצות.. מצד אחד אני צריך שהוא יהיה 13.3 אינץ' וקל. מצד שני אני רוצה שהוא יהיה מספיק חזק כדי שישרוד לפחות 3 שנים... לא צריך להריץ משחקים. בעיקר אופיס וסדרות. ומצד שלישי אני חייב שיהיה בו כונן אופטי. (אחרת זה סרטן לפרמט ולהתקין דברים) אני חיפשתי קצת בזאפ ולא ככ מצאתי... כל שאר הדברים (גודל של ההארד דיסק, תחינת עגינה רצולוציית מסך גובהה וכ'ו וכ'ו) פחות קריטים לי. יש לכם אולי איזו הצעה? ותודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום! פירמטתי את המחשב acer extensa 5200 והתקנתי עליו ויסטה! עכשיו המחשב לא נכנס למעכרת הוא כותב שיש בעיה כמו בתמונה! מה עושים במצב הזה? תודה לכולם על העזרה! הסתדרתי!! אפשר לנעול!
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי. המחשב של ההורים שלי החליט למות והם בתגובה החליטו שהגיע הזמן לקנות אחד חדש. הם לא עושים איתו הרבה מעבר ללגלוש באינטרנט, קצת מוסיקה ולפעמים לראות איזה סרט, ככה שדרישות הביצועים לא ממש קיימות. אבל, מה שכן חשוב להם הוא שהם יוכלו לשלם במספר גדול של תשלומים (עזבו, לא נכנס להגיון של זה). עכשיו, בצורה לא נחמדה מצידי, המטרה שלי היא להשיג להם מחשב שידרוש כמה שפחות התערבות מצידי מעבר להתקנה הראשונית של התוכנות (אני משער שכולנו פה מחלטרים כטכנאי מחשבים של כל המשפחות שלנו), ככה שחשוב לי שהחנות תהיה אמינה, נחמדה וקרובה (באיזור חיפה) "אם וכש" יהיו בעיות. אז אחרי ההקדמה הזו, אני אספר שנתקלתי במפרטים הדיי דומים האלה באתר של נעה מחשבים (שאני מאוד מחבב): 1. http://www.noacomp.co.il/Pro…
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום אימי רוצה לרכוש מחשב מני נייד בגודל מסך של 10.1 עד 13 עיקר השימוש הוא איטרנט אופיס עבדות סרטי HD טטיפה משחקי רשת כמו אמיו קונטר חח אני ישחק התקציב עומד על 1500-2000 עם אפשרות של חריגה של 300 שקל עם זה באמת הבדל גדול בין מוצר למוצר תודה לעוזרים והמשך יום טוב
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברזולוציה 1080*1920 ברמת איכות גבוהה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: אוהב לשחק NFS ומשחקים בסגנון קרייסיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש צורך כרגע בלוח, מעבד, קירור למעבד וזכרון בלבד. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? משתמש במארז קיים. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ? לא. 8. הא…
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
- 1 follower
-
-
מה האבדל בין מעבדי ה - I ל - Intel Core 2 Duo והאם יש מעבדי Intel Core 2 Duo שעדיפים על מעבדי I ? (אני מתענין במחשב למשחקים של dell )
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-