ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם אני מעוניין לקנות סמארטפון LeEco Pro 3 ויש לי שתי שאלות : איך אני עושה זאת? והאם זה טלפון טוב ואמין? תודה
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד בטווח מחירים הנ"ל לעבודה בעיקר עם תוכנות ומסמכי אופיס כבדים. חשוב שהמסך יהיה 15.6 +- תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מחפשת מחשב נייד טוב לצפייה בסרטים/סדרות, גלישה באינטרנט,לשמוע מוזיקה, בית ספר במחיר זה עד 3000 שח אני מחפשת מחשב 2 ב1 שאני לא יצטרך להחליף את המחשב אחרי שנה ולא מתחמם! תודה לכל העונים
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב חדש בימים אלו. אני מתלבט אם לקנות מחשב עם מעבד AMD RYZENּּ 2400 ובהמשך להוסיף לו כרטיס מסך חדש שיצאו כרטיסים, או לקנות מחשב עם I5 8400 ּ וכרטיס מסך 1050TI ולמכור את הכרטיס מסך בהמשך שיצאו כרטיסים חדשים. מה יותר חכם ומשתלם לעשות ? כמה כסף מאבדים על כרטיסים שמוכרים מדור קודם ? תודה מראש אשמח לקבל תשובה בהקדם
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות לאחותי מחשב נייד לשימושים ביתיים(יוטיוב אופיס וכו') ושיוכל לפתוח הרבה עמודים במקביל. לא משהו לגיימינג וכו'- תקציב עד 2300 בלי חריגות. אני לא מבין גדול במחשבים אבל ממה שקראתי חשוב שיהיה: I5 או I3 דור 8 8GM RAM SSD ווינדוס חשוב לי המחשבים היחידים שמצאתי הם 3 אלו, אשמח לשמוע איזה מהם הוא טוב יותר 1. https://www.pccenter.co.il/product/מחשב-נייד-asus-x540ua-go775t-אסוס?aff=Zap&aff_a=1 2. https://www.orpc.co.il/items/2079896 3. https://www.pccenter.co.il/product/מחשב-נייד-asus-vivobook-15-x540ua-go818t-אסוס?aff=Zap&aff_a=1 ממה שראיתי, מחשב 1 ו-3 הם זהים לחלוטין מבחינת …
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
גודל מסך - עד 17 אינצ' משקל עד 3.5 ק"ג לא נדרש זמן סוללה ארוך במיוחד לא נדרש יציאות מיוחדות HHD - 16M ו 500G צורב-BLUE RAY חברות - DELL,TOSHIBA זכרון - עדיף DDR3 ויציאות התקשורת הרגילות-כרטיס רשת ובלוטוס תודה.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
כך לפי המופיע באתר של Dell. צפוי כי גם סדרת XPS תוצע עם המסכים הנ"ל.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי, אני סטודנטית שנה שנייה למדעי מחשב ונמאס לי מה-'15.6 שלי. מחפשת משהו קומפקטי, קל, יפה וחזק ואשמח להמלצות * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים, תיכנות, גרפיקה * גודל המסך? 13.3. עדיף פחות השתקפות אבל לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות ל- numpad, אם קיים במחשבים קטנים. תאורת מקשים בחשיכה. מקשים רכים ולא רועשים. (הכוונה בעיקר ל-2 מקשי ה"עכבר"). * משקל רצוי? קל! * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך (מעל 5) * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: עדיפות למסך מגע, צבע לבן ומסך מסתובב - הכל עדיפות בלבד אבל לא חובה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד טושיבה: L300-17O התקנתי עליו לאחר פעולות רבות את וינדוס אקספי SP3 (ואני מודה למי שעזר לי לגבי החלפת ויסטה לXP בהזדמנות זו) בקיצור לעניין הבעיה כעת בנייד היא שכאשר אני נגיד משחק במשהו ורוצה לצאת מהמשחק כאילו בלי לסגור אותו (למזער) אז אני לוחץ על הכפתור של הוינדוס אתם יודעים זה המקש הזה שהציור שלו זה חלונות על כנפיים לא יודע להסביר בדיוק (זה שבין ALT לבין CTRL) קיצור ברגע שאני לוחץ על הכפתור הזה המחשב נתקע לגמרי וצריך לכבות אותו מהכפתור של המחשב למישהו יש פתרון? בתקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג בימים הקרובים והתקציב שלי הוא 5000. רציתי את עזרתכם בשביל לדעת אם המפרט טוב. (נ.ב - אני מעדף מעבד של אינטל). ואם המפרט טוב אז גם רציתי לדעת אם כדאי לקנות מעבד i7-9700k? כי הוא חורג מהתקציב שלי ואני לא יודע אם שווה לחסוך עוד 1000 שקל בשביל המעבד בזה.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתחיל ללמוד הנדסת מכונות ואני מתכוון לקנות את -[Lenovo ThinkPad Edge E420 הוא מצוייד בכרטיס גרפי אינטגרלי - Intel HD Graphics 3000 מישהו יודע אם הוא יכול להריץ - solidworks בצורה טובה?? תודה לכל המשיבים.
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
1. תקציב 8500 אבל מאפשר חריגה אם מצדיק 2. אני עובד בעיקר בתוכנות תלת מימד, רינדורים (Marvelous Designe,blender,solidworks, rhino,3dmax, blender,v-ray,keyshot) ותוכנות adobe (photosho,illustrator, indesign 3. אין צורך בציוד היקפי אני מצרף שתי הצעות שקיבלתי אשמח לדעתכם, שינויים המלצות : מעבד: 2438 ₪ - * אספקה לא סדירה * - AMD 12 Core Ryzen 9 5900X Up To 4.8Ghz AM4 BOX קירור אוויר למעבד: 317 ₪ - Be quiet! DARK ROCK 4 לוח אם: 612 ₪ - ASUS PRIME B550M-A Wi-Fi זכרון: 586 ₪ - * מבצע * - 32G (2x16G) XPG DDR4 3200Mhz CL16 GAMMIX D30 BLACK כרטיס מסך: 3890 ₪ - * בהרכבת מחשב, אזל * - Gigabyte GeForce RTX3080 10GB GAMING OC …
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
הי חברים, מקווה שאוכל לקבל כאן את עזרתכם, המומחים... מתכנן לרכוש מחשב נייד לנער בן 15 בעיקר למטרת למידה (מדעי המחשב) ואולי גם למשחקים בקטנה. חשוב לי לקנות מחשב איכותי באופן כללי, לא מהבסיסיים ולא מהיקרים (בטח לא מאלה שמיועדים בעיקרם לגיימינג), משהו באמצע. תקציב של סביב ה-3,500 ש"ח. להבנתי, מעבד i5 יתאם למטרה זו, אבל יש לי מספר תהיות לגבי המפרט האופטימלי לצורך הנ"ל: 1) לא יודע אם כדאי "להתפשר" על דור 10 או שכדאי להשקיע ב- דור 11. 2) לא יודע אם מספיק נפח זיכרון של 256G או שכדאי להשקיע ב- 512G. 3) לא יודע אם אפשר להסתפק במאיץ גרפי מובנה או שכדאי להשקיע בכרטיס חיצוני (עבור משחקים בקטנה בלבד, לא לצורך עריכה גרפית ולא עבור תוכנות תלת מימד). 4)…
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
המחשב עבור שכנה שלי, העניין הוא שהיא מתעקשת שהוא יבוא עם XP (או לפחות שיהיו לו תמיכת דרייברים ל-XP עבור התקנה מקומית של מערכת ההפעלה). כאמור הדרישות מהמחשב: 1. יריץ אוטוקד בצורה נורמאלית. 2. יבוא עם XP או לחילופין עם דרייברים עבורו. 3. בגודל ~15". 4. מחיר ~5K ש"ח. המלצות יתקבלו בשמחה.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מעוניין לקבל המלצה על מחשב נייד נטבוק שישרת אותי בעיקר ללימודים, חשוב לי שירוץ מהר עם חיי סוללה ארוכים (מעל 6 שעות). מעבר ללימודים אני מאמין שאני אשתמש בו אולי גם לסרטים, כמובן ראוי לציין שאינטרנט וכו'. חשוב לי גם שיהיה קל, וקטן מימדים אך נוח להקלדה. יש חיה כזאת? אין לי שום העדפה לחברה מסויימת. די חשוב לי מסך 11" כונן של לפחות 160GB או יותר קראתי קצת על הASUS 1101 שנראה כמו אופצייה טובה אך מטריד אותי הקליטה החלשה של האינטרנט האלחוטי שבו.יש עוד המלצות?
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
איפה אני יכול לקבל הצעת מחיר (בארץ!) על המפרט הזה שאני ממש רוצה: המפרט: Dell XPS L702X 8GB DDR3 1.0TB 500GB 7.2k HDD x 2 i7-2620CPU - 2.70GHz Win 7 - 64bit NVIDIA® GeForce® GT 555M 3GB graphics with Optimus 9 Cells lithium Battary 17.3" FHD (1080p) with 2.0MP HD Webcam BackLight Keyboard JBL 2.1 Speakers with Waves Maxx Audio 3 + Creative SoundBlaster X-FI MB 1.2
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
קודם כל תודה למי שעזר לי להרכיב מפרט למשחקים בהודעה הקודמת שלי :-), המפרט שמצויין באותה הודעה בסוף העמוד הוא מה שאני הולך עליו (כנראה בשבוע הבא). לנושא דומה, בן דוד שלי (סטודנט תפרן עם רבע משרה ) רוצה להתחיל ולשחק WOW גם כן, רק שמסיבות מובנות אין לו אפשרות להשקיע בתקציב נורמלי אפילו. לבנתיים הוא משתמש בנייד שבקושי מריץ סרטים :-\. במזל, המשחק WOW לא דורש יותר מדי, אז חשבתי להרכיב לו מפרט בעצמי ולראות אם זה ילך או לא. זה המפרט הכי זול שהצלחתי למצוא, שכולל בתוכו רק 1GB זיכרון וכרטיס מסך שמובנה על לוח האם. אין ספק כוח כי אני מתכוון לתת לו את שלי שזרוק בצד, HEC 300W (אני משער שהוואט יספיק למפרט חלש כזה). AMD Sempron (LE-1100) 1.9GHz (45W) 256KB Cache - [AM2]- RETAIL - קי…
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי אני מתלבט למחשב נייד חדש לעבודה עדיף (כמובן) כמה שיותר בעל ביצועים, משקל עד 2K וכמה שיותר נוח לעבודה ואיכותי, מסך 16" מועדף וגם אפשרות לגיימינג. https://ksp.co.il/web/item/301632 או https://ksp.co.il/web/item/323988 אם יש עוד דומים אז נהדר אני פשוט לא מצאתי חשובה לי איכות בניית המחשב והאמינות
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד למשחקים בתקציב של 4000שח דגש על המשחק GTA IV החדש תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד קל עד 1.5 קילו - עם מסך 11.6 ומעלה - סוללה - 3 סרטים של שעה וחצי בלי לטעון את הנייד - שיהיה אפשר להחליף סוללה בקלות - מסך עם בהירות גבוה יש חיה כזו..
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי ניתוקים מאתמול ברשת האלחוטית במחשב הנייד. הניתוים אתמול אחר הצהריים היו רצופים כל כמה דקות , עשיתי הפעלה מחדש למחשב וזה הסתדר. היום הערתי את המחשב מהשינה והיה כעבור שעתיים ניתוק. בזק אמרו שבקו שלי לא היה שום ניתוק. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה בקטנה(after effects, preimiere) עריכת סאונד(cubase). רצוי לתמוך בגרפיקה הכי כבדה Skyrim/ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Skyrim/Assassin Creed Black Flag . מחפש מחשב שיריץ את הגרפיקה הכי כבדה, ויהיה אפשר לא לידאוג לזה כמה שיותר זמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי 11k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא מאמין שיהיה צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל המשחקים שיוצאים בזמן הקרוב, ויטצ'ר, גיטיאי, באטלפרונט. ש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-