עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי ח'ברה הייתי שמח לקבל המלצותייכם למחשב חדש, גיימינג. המחשב האחרון שקניתי קיבלתי את המפרט בפורום הזה והוא החזיק לי ל4+ שנים לכל המשחקים החדשים בהגדרות הגבוהות ואני מאוד אשמח אם המחשב הבא יעשה עבודה זהה (ללא שדרוג או OC ) האם מספיקים 4.5K למחשב שכזה? את הקודם קניתי ב5000. אני לא צריך ציוד הקפי, לא צריך צורב וכונן דיסקים. חומרת מחשב נטו. בעיקרון כרגע אני משחק בכל משחק חדש שיוצא וחשוב לי הנאה מקסימלית למשך זמן.תודה רבה! אני לא מתכנן לעשות OC, ושדרוגים גם לא אלא להחליף כל 4-5 שנים מחשב חדש, אם תרצו אפשר לשים 4GB זיכרון ואני אוסיף בהמשך עוד 4GB בשביל שתוכלו להשקיע במשהו אחר אם תרצו, לא קריטי. אם תרצו לראות את זה כפורם- 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כ…

• 48 תגובות
    • 3.8k צפיות
  2. Started by Alik Possek,

שלום חברים, אשמח אם תאכלו לתת הערכה ל: באיזה מחיר ניתן למכור את המחשב) - מחשב עובד ללא בעייות, הוחלף בכלל לחץ של הילד. מחשב נקנה לפני כ-4 שנים מקי אס פי.

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  3. Started by dark_zero,

1.INTEL P4 64BIT כלשהוא 2.אל תציעו לי פחות מגיגה זכרון 3.כרטיס מסך 256 MB שזה יהיה מחשב שיספיק לפחות לשנתיים

• 9 תגובות
    • 772 צפיות
  4. Started by yousux,

איך המפרט הזה בשביל מחשב שישמש לגלישה, משחקים, תכנות, בגדול מה שאין לא צריך (חוץ מאולי איזה צורב טוב אם יש) והכל יריץ מסך 1680 על 1050: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤812 קירור למעבד: OCZ Vendetta 2 כמות: 1 - מחיר: ¤245 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3R כמות: 1 - מחיר: ¤667 מארז: ANTEC P182 3x120MM Black כמות: 1 - מחיר: ¤772 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤499 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 כמות: 1 - מחיר: ¤461 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 640Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤405 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤1355 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעל…

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  5. Started by shloogy,

הי, אני זקוק למחשב חזק לפרודקשן, קונה מתישהו בימים הקרובים.רציתי לשאול מס' שאלות: מפרט המחשב באופן כללי: מעבד: מרובע ליבות Q9XXX זכרון: 4GB כרטיס מסך: לא רלוונטי הרד דיסק: 2 דיסקים בעלי 1 טרה 32מגה באפר 1.כמה מכונות וירטואליות יוכל להריץ המחשב הזה כאשר מערכת ההפעלה שלו היא XP, וכל אחד מהמכונות הוירטואליות יהיו גם כן בעלי XP ? 2.איך אפשר להתגבר על מחסום ה3GB של XP? 3.מהי הדרך המומלצת להרצת מס' מכונות בו זמנית? עם WORKSTATION ? עם תוכנה אחרת? אני יודע שיש דבר כזה ESX SERVER אבל לא הבנתי אם צריך להתקין אותו על הווינדוס והוא עובד עליו, או שהוא מערכת הפעלה עצמאית? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  6. שלום, גיסתי מחפשת מחשב לילדים (בני 9 ו-10). המחשב אמור לשמש ליום יום (אופיס, גלישה) וקצת למשחקים (לא משחקי FPS עם גרפיקה מטורפת). היא קיבלה הצעה למפרט הבא: מעבד: Intel E5800 DualCore מארוורר: DeepCool Alpha 6 (Back Plate) לוח אם: ECS Elitegroup G41T-M13 הרדיסק: 500GB/16MB SATA II זיכרון: 2GB DDR3 1333MHZ צורב: x22 Samsung כרטיס מסך: GEFORCE 220 מארז סטנדרטי + ספק מחיר: 1,500 ש"ח. התקנת תוכנות/דרייברים/אינטרנט/משחקים: 150 ש"ח. מה אתם אומרים? מה כדאי לשנות/לשפר (מבלי להעלות בצורה דרמטית את מחיר המחשב כמובן) תודה רבה מראש, יואב

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בערך 4000-4500 ש"ח, מוכן לחרוג אם מדובר בשיפור משמעותי בביצועים. אך מעדיף לשלם כמה שפחות איפה שניתן מבלי לפגוע בביצועים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אך ורק גיימינג. לא מתכנן לעשות סטרימינג או להשתמש בתוכנות עריכה. אני מתכנן לשחק ברוב משחקי AAA העומדים לצאת בשנים הקרובות ב1080p/60 fps עם האפשרות שאקנה בעתיד מסך של 1440p/144Hz. משחקים ספציפיים שאשחק הם: Cyberpunk 2077, Dying Light 2, Monster Hunter World, Overwatch. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אשמח להמלצות למסך 144…

8. מדובר על מחשב לילד בן 12 ,בקשר לכונן wd ,אני יודע שהוא יקר ,אבל היה לי נסיון לא טוב עם הסמסונג הכל כך מומלץ פה,וזה יהיה מחשב לכל המשפחה, מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1125 לוח אם: Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪581 מארז: Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led Silver +FSP 600W SILVER 80 - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪499 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪157 קשיח למחשב שולחני: WD 1.0TB Sata 3 Black Caviar כמות: 1 - מחיר: ₪416 קשיח למחשב שולחני…

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי ? 4000 ש"ח . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך ? לנצל . ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב ? 100 ש"ח . 2. מה שימושי המחשב ? גיימינג . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב . Far cry 3,BF3,ACR,COD8 . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ,1920X1080 . -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא . 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט ? לא . 5. עד…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by NoX,

התקציב שלי הוא 7K אין העדפות לחברות... המחשב יהיה מיועד למשחקים כבדים מקלדת,עכבר ומסך (לא LCD) צורב DVD טוב תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  11. שלום לכולם לאחר 6 שנים עם המחשב העגלה שלי, הגיע הזמן לחדש. מכיוון שאני בצבא ולא מעודכן במה שהולך בעולם המחשבים היום, הייתי שמח לקבל קצת עזרה. התקציב למחשב שלי הוא 4K, ללא ציוד היקפי. אני לא איזה גיימר מטורף וכאמור בגלל שאני בצבא לא ייצא לי לשחק הרבה במחשב, לכן אני לא חושב שיש טעם לקחת כרטיס מהטופ. רצוי שהמחשב יהיה עם מארז טוב ושקט ( עדיף לא צבעוני ובלי חלונות צד... ), רצוי שגם הספק יהיה דיי שקט. זכרון ניראה לי 4 ג'יגה RAM זה המינימום שלוקחים היום, ולגבי הארד דיסק אני חושב ש 1T זה גם המינימום בשביל התקציב הזה. אין עוד דרישות מיוחדות, רק שיהיה כמה שיותר חדיש ויספיק לכמה שיותר זמן. המחשב השני שיהיה פחות או יותר אותו דבר, רק בלי הצורך לכרטיס מסך טוב אלא סביר, ועדיף ש…

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  12. Started by אלרן,

אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 3000 שקל (בגדול ממש רצוי שיהיה גג עד 2500 ) דרישות: המחשב הולך להיות נייח... להיות על ספריה ולא לזוז (בכלל!) ככה שמשקלו לא משנה, מסך גדול 15+ איכותיי, ממש שקט, יפה... זיכרון 3/4 GB, כונן קשיח 250GB מינימום, מעבד 4200T נראה לי מספיק, ויסטה. השימושים בו יהיו אך ורק ICQ, winamp, אינטרנט, עבודות וכאלה... פעם ב איזה משחק קטן... חבר קנה בוואלה שופס והוא ממש מרוצה, ולאחר השוואת מחירים ראיתי שיש שם מחירים ממש משתלמים ככה שכנראה אני אקנה משם... http://www.wallashops.co.il/ws/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%91%D7%99%D7%96%D7%A8%D7%99%D7%9D/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9…

13. 1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל אותו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד וסטרימים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המשחקים החדשים ביותר שקיימים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 לפי דעתי(23 אינץ') -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. תקציב: 2000-2500 ש"ח אפשרות חריגה עד 3000 עדיף כמה שיותר זול כמובן😁😁 שימוש:כרגע תוכנות אופיס למיניהם ובעיקר וורד אבל אני מתכנן ללמוד תכנות בקרוב ואני לא רוצה להחליף מחשב כלכך מהר אז עדיף מחשב שמתאים לתכנות גודל/משקל: שלא יהיה כבד יותר מ2.5 ק"ג הגודל לא משנה (כמובן עדיף מחשב קטן אבל ראיתי שבניידים יותר גדול יותר זול) מערכת הפעלה: ווינדוס 10 לא משנה home / pro מתי מתוכננת הקניה: בחודש הקרוב חנות מועדפת / איזור מגורים:אין חנות מועדפת איזור פרדס חנה כרכור (אני כרגע בצרפת אם יש פה משהו במחיר טוב) חיבורים: HDMI ו usb 3.1 (למרות שמין הסתם יש אותם ברוב המחשבים כבר) אפשרות לשדרוג: עדיף א…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  15. בגדול צריך על המחשב רק אקסל, וורד וכו. מסך כמה שיותר גדול, מחשב כמה שיותר קל, כמה שיותר זיכרון, ושיוכל להריץ קבצים במקביל (וורד אקסל וכו) אשמח להמלצות שכוללות איזון בין כל הפרמטרים, אין בעיה עם מחשבים שנוטים יותר למסך וזיכרון גדולים וטיפה יותר כבדים ממחשב דומה אחר. מקווה שהייתי מובן, תודה לכם מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by hag911,

אני צריך מחשב ב4,000 לאישה בת 40+, לצורכי אינטרנט בלבד! שתכלול מסך, מקלדת,עכבר וכ"ו אני מבקש לא לחרוג מהתקציב! תודה רבה ושבת שלום!

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  17. בס"ד שלום! אני סטודנט להנדסת חשמל ואלק' שנה ב'. אני מחפש מחשב לצרכי לימודים + קצת שימוש ביתי (אינטרנט, תמונות, קצת סרטים וכד') בעתיד אשתמש גם במטל"ב - לא יודע מה ההיקף שבו אשתמש. פתחתי נושא בשבוע שעבר על הצעה למחשב שראיתי בזד. ענו לי שזה לא כדאי. לא ממש הבנתי למה. נכון להיום הם מפרסמים שתי הצעות (את ההצעה הקודמת - 1600 ש"ח לחשב עם מעבד E5300 כולל מסך 20.1 של FUJICOM http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=312295, ואת ההצעה החדשה - מעבד E6300 עם מסך 22.1 של AOC http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=225172 ) ההצעות כוללות ציוד היקפי + אנטיוירוס. מספר שאלות: 1. האם אפשר לקבל הסבר פשוט אך מפורט מדוע לא כדאי לקנות את המפרטים המוכנים הללו? מה החסרונות? במה זה מתבטא? 2. לגבי…

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  18. Started by OmerS,

שלום, אני מזמין בקרוב מפרט מחשב עבור לקוח שלי והייתי רוצה שתעברו עליו ותגידו אם יש לכם הערות: מעבד AMD Athlon XP 2500+ (512k 333) כולל קירור 510 ¤ לוח אם ABIT NF7 (nForce2 Chipset) 380 ¤ זיכרון פנימי A-DATA 256MB DDR 400 230 ¤ כרטיס מסך XFX FX5500 128MB DVI, TV 380 ¤ דיסק קשיח WD 80GB 7200RPM 8MB ATA-100 410 ¤ כונן תקליטונים 1.44 40 ¤ מארז ATX MIDI 400W כולל 3 מאווררים 260 ¤ סך הכל: 2200 ש"ח * אני מודע לכך שעדיף לקחת 512MB אבל הלקוח מתנגד מסיבות של תקציב. * המחשב הוא לשימושים ביתיים של אינטרנט, אופיס ומעט מאוד משחקים. בתודה מראש, עומר שקדי.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  19. Started by Vincent,

אני מתלבט בין LG ל DELL, והדילמה העיקרית היא בין האחריות שאני יקבל על הנייד. דל נותנים 3 שנים אחריות אבל המחשב עולה בסביבות 500 שקל יותר משל LG, שנותנים שנתיים. יש למישהו ניסיון עם היבואן הזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  20. שלום, רציתי לדעת האם ב-3-4 חודשים הקרובים יהיו מגמות טכנולוגיות בשוק המחשבים הניידים - מעבדים חדשים, פלטפורמות חדשות וכו'. בסופו של דבר - האם יש טעם לחכות למשהו טוב שמגיע. תודה רבה,

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  21. שלום חברים, המחשב שלי התחיל לקרטע ולהקפיץ את המסך, ולכן בשעה טובה אני מחליף מחשב. המחשב מיועד לסרטים וסדרות וכן למשחקים שמצוינים למטה. הצריכם שלי לא עומדים להשתנות בעתיד הקרוב, ולכן חשוב לי לקנות מחשב שיחזיק לאורך זמן (4-5 שנים ככה). מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, עבודה וקצת משחקי מחשב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cs,warcraft, HON, ו maplestory -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Dekmani,

אהלן, אני רוצה למכור את המחשב שברשותי על מנת לקנות אחד חדש. הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי להעריך את המחיר שאוכל לקבל עליו. המפרט: מעבד Intel Core i3 3570 @ 3.40GHz RAM 12GB לוח אם GigaByte H61-D2-B3 כרטיס מסך Nvidia GeForce 1060 3gb ספק כח 500W FAN12 Ci-POWER CWT קרור למעבד מאוורר אינטל מארז ARCTIC שחור 12CM אחסון X2 HDD 500GB מסך Samsung Syncmaster EX2220 תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני רוצה למכור את המחשב שלי ולקנות חדש... (ראו מפרט מחשב) ויש גם את החומרה הרגילה: צורב DVD חדש + כונן DVD רגיל. כמה לקחת עליו? ויכול להיות שאני מוכר גם את המסך VP191b כמה לבקש עליו?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שלום רב, תגובות בגוף הטקסט : 1.תקציב 1500-2000 ש"ח. לא קריטי אם יש חריגה . 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? - עבודה משרדית/ביתית (אופיס, אינטרנט, סרטים, מוזיקה ופוטושופ). א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) - לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם - משחקים "פשטוים" - פיפ"א, מנג'ר וכו'. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד - רמקולים, מקלדת ועכבר. מסך כבר יש. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? - לא. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש…

25. Started by Nurdok,

שלום לכולם. אנו בתהליכים של קניית שרת קבצים לעסק קטן (5-6 מחשבים מחוברים ברשת ולא סביר שהמספר הזה ייגדל). בעסק אנו עובדים מכמה מחשבים שונים עם תוכנה מסוימת שיש לה מסד נתונים מאוד גדול ולכן אנחנו מעוניינים בשרת קבצים על מנת שהגישה מכל המחשבים למסד הנתונים תהיה מהירה. החלטנו שכרגע לא נשקיע בתוכנת SBS ונשים על השרת Windows XP. קיבלנו את המפרט הבא ואנו רוצים את חוות דעתכם בנושא. בנוסף רצינו לשאול האם יש צורך לשדרג את הרשת שלנו במשרד (כרגע בכל המחשבים יש כרטיסי רשת 10/100 וכן גם ההאב שלנו במהירות) - בשרת ובשאר המחשבים. תודה רבה. המפרט: מעבד: Intel Q8300 לוח אם: Intel G41 זכרון: 2GB DDR2 800 TRANSEND מארז: REBEL מאושר אינטל + usb שתי יציאות ATX צורב דיוידי: Samsung x22 דיסק קשי…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.