עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. טוב, אז סוף סוף יש דרישות מערכת ל- GTA V, והמחשב שלי אומנם עומד בדרישות המינימליות, אבל לא במומלצות. המפרט שלי: והדרישות של GTA V: אין לי תקציב ספציפי, והייתי מעדיף להשתמש כמה שיותר ברכיבים הקיימים (אפשרי לקנות גם רכיבים יד שניה). תודה!

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by Cha0stAlker,

שלום בניתי מחשב לגיימינג כבד (יש לי הרבה משחקים אשר ינצלו את ה-4 ליבות, כמעט כולם) ב-Foxpc (האתר היחיד שמצאתי את המארז שאני רוצה לצערי), ואני רוצה לדעת את חוות הדעת שלכם לגביו: האם הספק יחזיק? האם הוא איכותי? האם בגלל זה שהמעבד הוא BOX אני יכול לוותר על קירור נפרד או שזה לא קשור? מה לגביי זכרונות? האם הם איכותיים? אגב אני לא מבין הרבה בלוחות אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת ספציפית על הלוח שלקחתי? Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤1649 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1348 Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI Chipset 650SLI Socket 775, יחידות 1 ¤498 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=133 Palit ATI Radeon HD4850 512MB PCIe, יחידות 1 ¤860 …

• 11 תגובות
    • 689 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך כמובן אבל לא רוצה להתפשר על רכיבים שלא יספקו אותי כמו שצריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מידי פעם אני עורך סרטונים ומאוד חשוב לי שמחשב יוכל לעמוד בזה כמו שצריך, אני משתמש בתוכנות Cyberlink powerdirector וגם sony vegas pro ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, Crysis, COD MW3 ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימ…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by OutRaGe,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין בעיה לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגות קטנות זה בסדר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות בגדול, מסך מחשב 1920*1080 משחקים בעקרון DOTA 2 COD החדשים, Evolve א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. ה…

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. הי יש צי מחשב נייד דגם טושיבה והילד נעל אותו ברמת ביוס אולי מישהו יכול לעזור הפל' שלי 0542036580

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  6. Started by NightKiller,

אוקי אז ככה רציתי לדעת אם יש מפרט שהוא יותר טוב מהמפרט הזה +באותו סכום +מסך מעבדי ? AMD Athlon 64 3500+ (S-939) לוחות אם למעבדי ? Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 זכרונות DDR 400 512MB A-DATA X 2 (1024) דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 160 GB 7200 ATA-100 (8MB) כרטיסי מסך PINE xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E כוננים?? 1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac/SONY 1.44 צורבים CD Recorders LG 52 x 32 x 52 (kit) ציוד רשתות Zonet 10/100 (+ wake on lan) מארזים 2209 ATX MIDI PFC, usb מקלדות MS Internet + MS Mouse Optical מסכים MAG 17'' 786 PF FLAT מחירון עבודות במעבדה Assembly Computer (new compon.) מחיר 6170

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  7. דגשים: יש מקום למארז עומד - 24X40X50 (עXגXר), יש אפשרות גם מארז שוכב. עיקר יעודו של המחשב יהיה לצפיה בסרטי 1080P ובפורמטי האודיו החדשים, אולם אני מעוניין שתהיה לי האפשרות לשחק משחקים( או לשדרג את המחשב בעתיד להרצת משחקים) . PVR - לא הכרחי עכשיו, אבל אולי בעתיד ארצה להוסיף. דבר נוסף - היות והמחשב ישב בסלון, חשוב לי שיהיה שקט ושהמארז יהיה סולידי (בלי נורות מהבהבות).

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  8. מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, סרטים, ללא גיימינג * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עד ''14 * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 1.5kg אם אפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 9 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) כסוף/שחור, שיהיה כמה שיותר דק אם יש פה משהו שלא ריאלי מבחינת דרישות ביחס לתקציב אני אראה איתו מה פחות קריטי

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by PorkChop,

אני צריך מחשב שיסחב משחקים כבדים בצורה טובה יחסית. אני גר באזור בת-ים, אז אם יש חנויות באזור ראשון-לציון, תל-אביב, חולון זה מצויין בשבילי. אם אתם יודעים על חנות ממש טובה שהיא קצת יותר מרוחקת (לדוגמא נתניה) אז גם סבבה. אז צריך המלצה למחשב קומפלט, אבל בלי מסך או דברים מעבר לזה - מחשב בלבד. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  10. Started by omer_xd,

אני רוצה להרחיב את הזיכרון הפנימי במחשב מ 1 ג'יגה ל3 ג'יגה כמה זה עולה?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  11. שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לצורכי עבודה משרדית, שיתוף קבצים, האזנה למוסיקה וצפייה בוידיאו. ואני מתלבט בין שתי אפשרויות, המבוססות על כרטיס מסך מובנה בלוח האם: האופציה הראשונה: מעבד 2180E ולוח אם P5KPL-VM האופציה השניה: מעבד Athlon 64 X2 3600+ Socket AM2 ולוח אם M2A-YM (הבנתי שבאופציה זאת אוכל לחבר שני מסכים בו זמנית). איזו מהאופציה עדיפה לדעתכם? ושאלה נוספת... האם להסתפק בזכרונות במהירות 667 או להשקיע במהירות 800, בהתחשב בכך שאני לא בעניין של OC והמחשב אינו למשחקים.

12. שלום רב, מזה זמן המחשב בין אם בזמן ביצוע פעולה ובין אם במצב ביניים, פועל ע"פ הPERFORMANCE בTASK MANAGER במצב מקסימלי של 100% (מה שמאט את זמן התגובה וגורם להתחממות מתמדת) האם יש פיתרון לבעייה? האם פירמוט הוא הצעד המתבקש? השימוש בזיכרון הפנימי נע בין 250-400 מתוך 700+ תודה ליאור.

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  13. היי, צריך עזרה ברכישת נייד לגרפיקה כבדה ועריכת סרטים. המחשב מיועד לשימוש מקצועי באופן כבד בתוכנות פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, פלאש, פרימייר, אפטר אפקט ובעתיד הקרוב גם תוכנות תלת מימד. תקציב: עד 4500. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים ותלת מימד) * גודל המסך? בסביבות 15.6 * משקל רצוי? קל עד בינוני. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ארוך (6 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא. * בלוטות? כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750GB * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון ל…

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  14. שלום לכולם, אשמח לעזרה - אני מעוניין לרכוש מחשב מחר על הבוקר, לאחר בדיקות וחיפושים נרחבים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 לכל היותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה (פוטושופ), משרדית, עריכת סאונד (סוני וגאס) ועריכת וידאו (בצורה חובבנית בלבד, מתכוון לעבוד עם תכנות פרימייר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).- עריכת סאונד (סוני וגאס) - תדיר, עריכת וידאו (פרמייר) - מזדמן, עריכה גרפית (פוטושופ) - מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא 3. האם יש צורך בציוד ה…

15. אני צריך מחשב ללימודים וגיימינג. אני לא ממש מבין בכל זה.איזה מעבד כרטיס מסך וכולי. בבקשה תעזרו לי זה דחוף. 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר לחרוג עד 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הרבה ללימודים(כתיבת סיכומים,קריאה ועוד),משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים כמו Team Fortress 2,פיפא וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם אני רוצה המלצה למפרט מחשב בתקציב עד 7000-8000 ש"ח בלי מסך,מקלדת,עכבר וצורב dvd אני בעיקר משתמש במחשב בפוטושופ,אילוסטרייטור וסולידוורקס. בקשר ל oc אני לא כל כך מתמצה בנושא הזה אז אם תוכלו להמליץ אם כדאי או אני אשמח תודה לכל מי שמגיב

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  17. שלום חברים, אני עם המחשב הנוכחי שלי כבר מעל לחמש שנים ולמרות שדרוג כרטיס מסך לפני כשנתיים (Geforce GTX560) אני מרגיש כבר שהמחשב איטי והחלטתי לקנות חדש, כמיטב המסורת, הנה התשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר ללמידה, הייתי רוצה שהוא יעבוד הכי מהר שאפשר בסביבת וינדוס, גם כשאני מריץ מטלב, Visual Studio ו-15 טאבים בכרום. הבנתי שהדרך הטובה ביותר לעשות את זה היא עם זיכרון SSD, אשמח לשמוע את דעתכם. בזמן הפנוי - לגיימינג, GTA V, Titanfall ושלל משחקים אחרים. מקווה שבתקצ…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by smoke_man,

http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=10775&catcode=314&AdCat=&parentid= קניתי אותו לפני חודש ומשהו ואני רוצה לדעת בכמה למכור אותו באריזה מלאה קניתי אותו מהחנות הזאת במחיר הנקוב

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  19. דרישות כלליות: שיהיה מסוגל להריץ SOLIDWORKS & MATLAB בצורה טובה יחסית מקווה לדגם חדש יחסית עם תמיכה בWindows 8.1 * משקל רצוי? אין חשיבות למשקל יותר מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא - לרוב יהיה מחובר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) רק HDMI * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSataאין חשיבות - * כונן אופטי? לא חייב אבל עדיף * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אז זהו זה בסופו של דבר הזמנתי ת'מחשב החדש והנה הוא לפניכם , לשיפוטכם: מעבד - Intel Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB 844 ש"ח לוח אם - GIGABYTE 73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630i, DDRII 800, GF7100, PCI-E, HDMI 376 ש"ח זכרונות - DDR II 800Mhz 2x1GB Kingston HyperX CL4 242 ש"ח דיסק קשיח - Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII 333 ש"ח כונן אופטי - Pioneer DVR-212DBK DVD±RW x18 Black SATA 151 ש"ח קירור מארז - Arcitc Cooling Arctic Fan 12 PWM 12mm Exhaust Case 34 ש"ח קירור מעבד - Arctic Cooling Freezer 7 Pro LGA755 86 ש"ח מארז - Sigma Luna-WB Aluminum Black, Window 476 ש"ח ספק כח - HEC 450TW-FT PSU 450W 2*8cm fan 24pin 207 ש"ח מקלדת ועכבר - MICROSOFT MS 1000 WIRELES…

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  21. Started by MotherShip,

ההשערה שלי היא משהו כמו 400~450, אני קרוב? :

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  22. Started by Yuvalpitluk,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בלי לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA FIFA 15 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 1920 x 1080 מיועד לרוזולציות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  23. Started by 123789,

שלום, אני צריך להחליט על דגם של דל, שאני קונה בארהב במחירים שמופיעים באתר המחשב הוא לצורך הורדות שירים (הרבה) סרטים (הרבה) אינטרנט (הרבה חלונות בו זמנית) ותוכנות (קלות וכבדות) וכל אלה צריכים לעבוד יחד בביצועים טובים אני מתלבט בין הדגמים הנ"ל, אם מישהו יוכל להסתכל על המפרטים ולהסביר במה הם שונים האם שווה להשקיע לסטודיו כ100 דולר נוספים תודה

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  24. Started by doronz,

מתלבט נואשות בין Toshiba z835-p330 לבין Acer s3-951-6646 שניהם באותו מחיר. חייב לקנות היום. מה יותר חשוב מעבד I5 ורק 20 גיגה SSD לאייסר או דיסק 128 גיגה SSD וUSB 3 לטושיבה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by omert,

המחשב אמור לשמש לאינטרנט משחקים(לא כבדים כמו NBA וכו') וזהו אני צריך בו מסך ומעבד 3 ג'יגה הרץ לא משנה AMD או אינטל כדאי מה שיותר טוב אין צורך בדיסק קשיח של יותר מ80 ג'יגה תודה מראש אשמח אם תגידו לי מאיפה המפרט

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.