ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,396 דיונים בפורום זה
- 

מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Tray קרור למעבד Arctic Cooling Alpine 7 Pro לוח אם Gigabyte GA-P43-ES3G כונן קשיח Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB + עוד כונן קשיח של סמסונג של 500GB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 Vapor-X 512MB DDR3 PCIe ספק כח Seasonic SS-400ET 400W מארז ללא ספק Antec Three Hundred - 

- 2 תגובות
- 1.4k צפיות

- 

- 

1. מה התקציב? 3000 ש"ח בצק'ים 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים ככל שניתן, שיריץ פוטושופ. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מקלדת ועכבר וכרטיס טלווזיה, רמקולים עם סאב, זולים ככל שניתן. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? שיהיה אינטל, אני מעדיף מהאתר הזה www.p-see.co.il 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אין. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקס… - 

- 9 תגובות
- 681 צפיות

- 

- 

מה אתם אומרים על המחשב הזה? http://ksp.co.il/?uin=18189 המלצות? דעות? - 

- 1 תגובה
- 770 צפיות

- 

- 

מחפש אהרדיק גדול ומהיר, מארז+קירור שיראו טוב מבחוץ גם. איך המפרט הזה? Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb LGA 1156 Box 1,090 ש"ח 1 Gigabyte GA-P55-US3L Intel P55 Chipset LGA 1156 Model GP55US3 670 ש"ח 1 Thermaltake Max Orb CL-P0369 239 ש"ח 1 Patriot DDR3 4GB Kit (2GBx2) 1333Mhz CL9 Heatsink 649 ש"ח 1 Samsung 1TB 32MB 7200RPM SATA II RAID HE103UJ Spinpoint F1 519 ש"ח 1 Sapphire ATI Radeon 4870 1Gb DDR5 Retail Model S4871GD5 920 ש"ח 2 Samsung DVD-RW S202 x20 IDE Black Retail 351 ש"ח 1 Thermaltake Armor Plus MX Black Window VH8000BWS 654 ש"ח 1 Thermaltake LITEPOWER 500W - ACTIVE PFC 12cm FAN 80plus -W0294 479 ש"ח 1 … - 

- 20 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

שלום, אני מתחיל ללמוד עוד חודש וחשבתי לקנות נייד. השימושים הם בעיקר אינטרנט ואופיס, משחקים קלים ישנים, צפיה בסרטים, הורדות, מוזיקה, פוטושופ. ראיתי בוואלה שופס את המחשב הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ218391C415191052 האם כדאי? תודה. - 

- 11 תגובות
- 817 צפיות

- 

- 

נתקלתי בכמה אנשים וכל אחד אומר משהו אחר. אשמח לשמוע עצות כלליות אבל יש לי גם כמה שאלות ספציפיות. אם זה רלוונטי זה הנייד שברשותי: Asus n81vp-d1 1. אם אני ליד שקע עדיף לעבוד עם המחשב מחובר לחשמל תמיד או רק עד שהוא טנען במלואו ולחקות עד שהוא יפרוק כמעט לגמריי ואז לחבר שוב? - או מה... 2. בכל מקרה, האם חשוב\כדאי\בכלל ישנה משהו אם פעם בכמה חודשים אני אתן לסוללה להתרוקן לגמריי ואז להטעין אותה במלואה? וכמו שאמרתי, אני אשמח לשמוע עוד עצות מועילות בנושא הזה ובכלל בדברים שאני יכול לעשות כדי לשפר את מצב הנייד שלי תודה רבה לכל העוזרים! - 

- 3 תגובות
- 673 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, אני מעוניין לבנות מחשב חדש בתקציב של 5000 ש"ח (חריגות אפשריות). המחשב מיועד לעבודות פיתוח, עיבודים מתמטיים והרצת מכונות וירטואליות לשימוש יומיומי ועל כן הדגש הוא על ביצועים וריבוי משימות. חייב זיכרון 8GB. אין צורך בציוד הקפי או כרטיס גרפי (בעתיד אוסיף כרטיס NVIDIA חזק לניצול CUDA Cores). אני מתכנן לבצע OC קל/בינוני בשלב ראשון לשיפור ביצועים. אם אפשר לשלב כונן SSD במפרט זה יהיה נהדר. תודה. - 

- 12 תגובות
- 1.4k צפיות

- 

- 

שלום לכולם * מטרות המחשב? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט והורדות(חוקיות כן?, עריכת מוזיקה- צריך כרטיס קול טוב. * גודל המסך? לא משנה, מה שיותר זול * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). כנ"ל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כדאי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? ידוע לכם על יציאות מיוחדות שצריך בעריכת מוזיקה? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 100 ג'יגה, עדיף SSR * כונן אופטי? האם הכוונה לכונן דיסקים?- אם כן אז צריך מן הסתם+צורב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * הא… - 

- 6 תגובות
- 806 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, 1.התקציב המירבי למחשב הוא 7000 ש"ח,יש אפשרות לחריגה לפי הצורך. 2.השימוש המרכזי של המחשב הוא להפקת מוזיקה(משתמש בתוכנה Cubase 9.5 למי שמכיר ועוד פלאגינים שדורשים תגובה מהירה). 3.יש צורך במסך. 4.יש לי הארדיסקים ככה שאני לא צריך עוד מקום אחסון אבל אני די בטוח שבשביל תגובה מהירה אצטרך SSD בגודל 1-2 TB (התוכנות שוקלות בערך 750 GB) 5.שקט פעולת המחשב חשובה אבל עדיין תלוי במחיר. 6.לא מתוכנן אוברקלוק 7.יש לי לפטופ Lenovo Ideapad y700 שנשרף לו הלוח האם והיה בו מערכת הפעלה, אם יש אפשרות להעביר את הרישיון אז זה פגז, אם לא לצערי אני צריך מערכת הפעלה. 8.אין העדפה בכלל, מצידי לקנו… - 

- 0 תגובות
- 931 צפיות

- 

- 

טוב אני יראה לכם את הכיוון שאני צריך במחשב שאני רוצה . כרטיס מסך : שיהיה 8800 GTS עם 320 מגה זיכרון רצוי של חברה עם אמון ושיעלה עד 1600 שקל . מעבד : שיהיה של אינטל כמובן ליבה כפולה , רצוי באיזור הE6400 שיעלה בערך 950 שקל . זיכרונות : 2 ג'יגה זיכרון [1024X2] שיעלה בערך 450 שקל של 800MHZ . מסך : 19 אינץ' שיהיו בו רמקולים עד 950 שקל . צורב : שיהיה צורב DVD עד 200 שקל . מארז+ספק : שיהיה מארז נורמלי שנראה בסדר אבל עם ספק 400 ואט שיחזיק את הכרטיס טוב ועם איכות באיזור הTRT . דיסק קשיח : רצוי 150 ג'יגה לא יותר כי לא יהיה בזה שימוש הכי זול שיש לא יודע כמה זה אמור לעלות . עכבר+מקלדת : שיהיו טובים ונוחים כמובן ולא יקרים . לוח אם : שיהיה של ג'יגבייט ויתמוך כמובן בזיכרונות של 800MHZ ש… - 

- 50 תגובות
- 2.5k צפיות

- 

- 

זקוק להמלצה למפרט לא כולל מסך, מקלדת ועכבר אבל כן כולל את מה שבכותרת,ב6500 ש"ח אולי בחריגה קטנה.. CF עתידי לא הכרחי אבל אם אפשר אז סבבה נ.ב אני משתמש ברזולוציות גבוהות מאד,אם זה מידע רלוונטי - 

- 13 תגובות
- 945 צפיות

- 

- 

שלום אנא עזרו לי כבר יצאתי מדעתי אני מחפש מחשב כבר חודש ואני לא מוצא את המפרט המושלם המחשב למשחקים כבדים לאינטרנט והורדות אימיול קאזה והכול ביחד שלא יתקע המחשב ושיעבוד מהר ולא יהיה איטי המחשב גם קצת למוסיקה וסרטים ושתהיה באיכות טובה חשוב לציין שכדאי שיהיה מעבד ולוח חזקים שלא אצטרך להחליף אותם שארצה לשפר את המחשב אני חשבתי על מעבד אינטל דואל קור 2 2.4GHZ ולוח אם 975X אלא אם כן יש משהו יותר טוב אנא חברים עיזרו לי - 

- 99 תגובות
- 8.2k צפיות

- 

- 

היי שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייח שיספק את צרכיי. סרטים, אופיס וגיימינג ברמה סבירה (pubg וכדומה באיכות טובה ושאהנה מאיכות סבירה בכל משחק שיצא ב3 שנים הקרובות) קיבלתי הצעה לרכוש את המחשב עם המפרט מתחת ב2500 , חשוב לציין שאין לי בעיה להוסיף כמה שקלים לשדרוג אפשרי (כגון סלוט נוסף של זכרון ראם) אין אחריות לאף אחד מהרכיבים. אשמח לחוות דעתכם, תודה מראש מעבד: Intel Boxed Core i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache קירור למעבד: סטנדרטי מאוורר של אינטל לוח אם: Biostar TB250-BTC PRO Socket : 1151 Supports 7th Generation Intel® Core™ Processor Intel B250 sin… - 

- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower

- 

- 

שלום. אני מחליף לוח אם,מעבד וזכרונות קניתי כבר מעבד Intel Core I7 2600K (ה K כמובן מסמן סנדי ברידג'). אני צריך לוח אם שיתאים לו (התקציב ללוח עד 900 ש"ח) וזכרונות DDR 3 שיתאימו ללוח (התקציב לזכרונות 300 ש"ח, ואני רוצה 4GB). אם יש צורך בתקציב גדול יותר אנא תיידעו אותי, תודה. אגב , יש לי כרטיס מסך HD5450 - 

- 8 תגובות
- 792 צפיות

- 

- 

אהלן, אחרי בערך חודשיים שאני מנסה לקנות מחשב נייד ושמעתי על הרבה המלצות כאלה ואחרות, נאמר לי שכדאי לי להביא מחשב עם דיסק קשיח SSD 128 GB לפחות כי זה משפר את המהירות של המחשב. אשמח אם מישהו מכיר במקרה מפרט כזה עם מעבד I5 עד 3500 שח. תודה מראש, ואם מה שכתבתי הוא בגדר חלום אשמח לדעת.. - 

- 3 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

כמו שכתבתי בכותרת...מפרט למשחקים כבדים עד 6000 ש"ח ואולי אפשרות לחריגה של 100-300. בלי ציוד היקפי! תודה לעוזרים - 

- 4 תגובות
- 624 צפיות

- 

- 

ברצוני לקנות את המפרט שבעמוד זה http://hwzone.co.il/specslist/view/46/ אני רוצה עזרה בשינוי קל אני רוצה כרטיס קול לא מובנה שיהיה קצת יותר איכותי, ויהיה 5.1, וגם להגדיל את ההארד דיסק מ80 160 ג'יגה כמובן שזה יבוא על חשבון רמת הפרטים האחרים, כי חריגה מהסכום לא כל כך אפשרית, אם למישהו יש הצעות אני אשמח.. תודה מראש. - 

- 1 תגובה
- 561 צפיות

- 

- 

אחרי עדכון ביוס בToshiba Satellite a215-s4747 המחשב לא רץ בלי סיסמה גם לא מריץ דיסק אתחול חיפשתי באינטרנט ומצתי שאם אני מקצר פין C652 זה מוריד את הסיסמה, האם זה נכון? [attachment deleted by admin] - 

- 0 תגובות
- 736 צפיות

- 

- 

ראיתי את המחשב הזה הוא נראה זול מידי לi7 האם אני צודק? https://ksp.co.il/?uin=49763 ודבר נוסף שאני קונה מחשב יד 2 איך אני בודק אותו? - 

- 1 תגובה
- 744 צפיות

- 

- 

לפני כמה ימים המליצו לי על כמה תוכנות שימושיות לבדיקת חומרת הלפטופ יד שנייה. אחת התוכנות הייתה ORTHOS מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים בה איזו בדיקה עיקרית(כי יש כמה סוגים) אני אמור להריץ ולכמה זמן? והכי חשוב לפי מה אני יודע שהבדיקה עברה בהצלחה? - 

- 3 תגובות
- 841 צפיות

- 

- 

מיועד לאשתי לעבודה משרדית ולבן למשחק שרוצה . עד 3,900 ש"ח. מסך גודל 14-15.6 עם מערכת הפעלה. אנחנו נהיה בחודש הבא באילת. ראיתי 2 דגמים ,מה ההבדל ביניהם ,והאם המשחק ירוץ עליו ? https://ksp.co.il/index.php?uin=62719&select=.132..5155. https://ksp.co.il/index.php?uin=56011&select=.2185. או הדגם הזה ? https://ksp.co.il/?uin=62725&select=.268..271..162..4392..214..2185..2183..2639. https://ksp.co.il/index.php?uin=56143&select=.132..4149. https://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/football-manager-2019/18071 ואם לא , אז מה מומלץ ? - 

- 1 תגובה
- 1.4k צפיות

- 

- 

צרכים : עבודה עם גרפיקה ואנימציות , תוכנות Photoshop , freehand תקציב היה כ- 2500 ש''ח פלוס / מינוס ללא מסך , ללא מקלדת , ללא עכבר , ללא רמקולים , ללא כונן 1.44 ------------------------------------------------------------------------------- מפרט שבניתי : SEMPRON 2600 BULK 754 ----> 350 ¤ GIGABYTE GA-K8NE NFORCE4 754 ----> 515 ¤ SAMSUNG DDR 512MB 400mhz ----> 300 ¤ WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII ----> 370 ¤ GIGABYTE X300SE 128MB DDR 64 BIT TV/DVI BULK PCI-EXPRESS BULK ----> 320 ¤ NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK ----> 290 ¤ COMPUCASE CI-6A19 BLACK ----> 370 סה"כ: ¤ 2515 נעה מחשבים -----------------------------------------------… - 

- 7 תגובות
- 699 צפיות

- 

- 

שלום, מחפש מחשב נייד לצורך לימודים בעיקר , חשוב לי שיהיה מעבד אינטל כפול ליבה ( החדש ). זיכרון לפחות 1 גיגה דיסק קשיח 80 גיגה +- ואם יותר עוד יותר טוב כרטיס מסך טוב , שיוכל להריץ ויסטה בעתיד. מקווה שהתקציב שלי יספיק. תודה. - 

- 8 תגובות
- 819 צפיות

- 

- 

אני צלם במקצועי, חשוב לי שתהיה סוללה גדולה, מסך לא מבריק, שיעבוד עם תוכנות גרפיקה (פוטושופ וכיו"ב), שיהיה עמיד בתנאי מז"א וסתם בתנאים של פגישה עם הרצפה, נוח לתפעול. אם אפשר שיהיה קל, לא צריך 15", אפילו 12" מספיק. הציעו לי פוג'יטסו U9000 במחיר של 7K http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?productid=1109, אני לא מכיר את החברה ולא יודע כמה אפשר לסמוך על המחשבים האלו, למרות שהמפרט שלו מאוד מתאים לי, אשמח לשמוע את דעתכם על DELL520, לנובוR61 ודגמים נוספים שנראה לכם שאוכל לרכוש. אשמח גם ללינק לחנות מומלצת באזור ת"א-ר"ג-גבעתיים-פ"ת. תודה. הצלם. - 

- 3 תגובות
- 538 צפיות

- 

- 

תראו אני חשבתי ללכת על מעבד של AMD SAN diego 3700+ ועם כרטיס מסך של 6800 gs או gt לא עקרוני עד כדי כך עכשיו הארד דיסק הוא של wd 250 gb 16 mb sata II 7200 ובלה בלה בלה הלוח אם יהיה של gigabyte nforce 4 ultra for amd 939 עולה משהו כמו 800 שקל וואחד לוח אם זכרונות חשבתי על סטיק של 1 gb kingston samsung geil לא חשוב עכשיו השאלה שלי היא יותר כזאת... אני אמרתי לכם מצד אחד אני גיימר כבד אוקיי ואני רוצה ללכת על מפרט שיריץ בעיקר משחקים ושה יחזיק איזה שנה שנה וחצי אוקיי (יש צבא...) אבל בכל זאת אני רוצה שלמשל אני יוכל להריץ אפליקציות וזמן התגובה של המעבד שלי יהיה מהיר אוקיי דהיינו אני לוחץ על הדפדפן הוא ייכנס טיק טק בלי שאני ירגיש אותו אתם מבינים מחשב שלי להיכנס וזה להפעיל ווינאפ… - 

- 9 תגובות
- 676 צפיות

-