ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,439 דיונים בפורום זה
-
אהלן, מחפש מחשב נייד לרכישה מחר לאמא שלי. טווח מחירים: 2000-3000, כמה שפחות עדיף. המפרט לפי השאלון: * מטרות המחשב: עבודה משרדית, אינטרט ואופיס. * גודל המסך: 14-15.6 * סטנדרטי, המחשב לא נייד באופן קבוע. * זמן סוללה: 4-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה. * Bluetooth- לא חובה. * יש צורך בהארדיסק לאחסון עדיפות למחשב עם ssd. * כונן אופטי- לא חובה. * מערכת הפעלה- כן. * אם מתאפשר- מסך מגע. * 3 שנות אחריות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי,מחפש מפרט למחשב נייד. מפתח עם visual studio בעיקר ,מחפש משהו שיסחוב בכבוד. משקל וכו לא מעניין,גם לא גיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000,אפשר לחרוג קצת מעל אם שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה,בעיק visual studio 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות WIN 10 ואופיס 16 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור המרכז אבל מעדיף להזמ…
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
כך אני סטודנט למדמח. כרגע יש לי מחשב 4 גיגה ראם כונן קשיח מהסוג הישן של הדיסק כלומר לא ssd ומעבד i3. עד עכשיו פחות או יותר שירת אותי נאמנה עד שהתחלתי את התואר. מאז הוא כל הזמן נתקע ומקשה עלי ללמוד ולתכנת. החלטתי שדי והגיעה הזמן לקנות מחשב. אז אני מחפש מחשב מהיר שלא יתקע שלא יקריס לי תוכנות ושיהיה איתי לאורך שנים. מחפש מחשב בסביבות ה3000 שח פלוס מינוס 500 שח כולל מערכת הפעלה ושיתן את הכי הרבה תמורה ביחס לכסף. הבנתי שנחוץ לפחות 8 ראם ssd וi5 ומעלה. מעדיף מסך של 13 14 אבל יכול ליתפשר גם על 15.6. רק שאין לי כל כך מושג ברכיבים במיוחד במעבדים זה לא ברור מה אומר העניין של הדור שלהם מספר הליבות הרצים מספר הדגם וכו.. http://www.bs…
-
- 40 תגובות
- 8.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17 אינץ' מסך קיים * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? צריך שיפעיל את סטארקרפט 2 ברמה טובה ואם ניתן להתאים אותו לדיאבלו 3 שטרם יצא (ככל שניתן) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח בינוניות, יותר תלוי במשחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, ר…
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
מעבד 2.5ghz C2D 8600 gs כרטיס מסך 250 ג'גה 4 ג'יגה זיכרון מצלמה ,בלוטופ' ,קורא טביעות אני קונה את המחשב מחול ורציתי לדעת פרטים ( המחיר שכתבתי כולל הכל אחרי חישוב שלי - חריטה מע"מ וכו') אבל ליתר בטחון אני רוצה לדעת עוד מידע ואם זה לדעתכם כדאי... קודם כל האם זה נכון שצריך לשלם רק מע"מ של 15.5 אחוז על מחשבים ניידים שמביאים מחול? שנית , זה נכון שהאחריות של HP הבינלאומית לגרסה זו לא תקפה בארץ ? במידה והיא לא תקפה בארץ יש אפשרות לשלוח את המחשב לחו"ל לתיקון(על מי יהיו ההוצאות?)? האם כרטיס מסך זה נכלל בבעיתיים של NVIDIA ? והכי חשוב האם לדעתכם זה משתלם בסופו של דבר? תעזרו לי PLZ אני צריך אותו דחוף וגם ככה המשלוח לוקח מלא זמממממממממן , תודה ענקית מראש דוד
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט ע"פ הנתונים הבאים - 1. תקציב מקסימלי - 3000 ש"ח 2. שימושים צפויים - גלישה באינטרנט, אופיס, עבודה משרדית בעיקר, חשוב שיהיה הרבה זכרון (כונן של 1TB יספיק!). אין צורך בכרטיס מסך מטורף. 3. ציוד היקפי - מסך, מדפסת משולבת עם סורק. אין צורך במקלדת ועכבר. 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - אין חשיבות, 1. 5. מערכת הפעלה - אין צורך. 6. אני מעדיף לקנות מKSP מכיוון והם קרובים אלי. אשמח אם תוכלו לבנות מפרט דרך האתר שלהם. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני הולך להחליף את הפנטיום 3 933 שלי במחשב חדש וחזק כמו שאני רוצה ( גם את הפנטיום 3 בזמנו קניתי כשהוא היה הדבר הבא! חחחח ) אז ככה למפרט: Intel core 2 duo E6600 MSI 975X PLATINUM POWER-UP CEON 1GB DDR2 800MHZ WD 2500KS (CAVIAR SE16) 250GB ATI 1900XT 512MB GDDR3 A-TOP + 500W DVD-RW 16X LG 1970HR-BF 19inch DVI 2ms עכשיו לשאלות שיש לי אליכם: 1. אני רוצה לקבל חוות דעת את חברות טובות לזיכרונות? 2. אם למישהו יש אתר שמשווה זיכרונות? ולא טום ארדוור כי לא מצאתי שמה. 3. כרטיס מסך: הציעו לי את sapphire עכשיו אני מתלבט כי אין לי מושג על איכות החברה לעומת MSI וASUS למשל.. אם למישהו יש מושג או אתר שמשווה אני אשמח. 4. מארז: אני רוצה מארז שקט באיכות טובה הציעו לי את A-TOP אם ספ…
-
- 63 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום. בבקשה, אם תוכלו לתת לי מפרט למחשב לעסק. 1. מחיר עד 3000 ש"ח. 2. המחשב ישמש בעיקר לעבודה עם תוכנות כבדות. 3. לא צריך כרטיס מסך - שיהיה כרטיס מסך מובנה בלוח אם - הדגש כאן הוא על ביצועים מהירים ככל שאפשר מבחינת תוכנות ומהירות - התוכנות הם לא גרפיות ולא מצריכות כרטיס מסך רציני, הם יותר של חישובי שכר וכו'. 4. צריך גם הארד דיסק של 1TB ושיהיה ממש מהיר כי זה הצוואר בקבוק של המהירות. 5. צריך מארז איכותי ומאוורר, זה מעצבן אותי שכל החברות מחשבים נותנים לי מארז Midi Tower מהודר ששווה 5 שקל. 6. אין כל כך דגש על שקט אבל שלא יהיה טרקטור. 7. לא מתוכנן אוברקלוק בחיים. 8. צריך עם צורב DVD, מקלדת, עכבר ורמקולים - לא צריך איכותיים מדי - הדגש על המהירות של המחשב ! 9. בלי מסך. תודה רבה !
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן..... יש לי חבר די מפוצץ בכסף והוא החליט שהמחשב שלו כבר לא משו ובקרוב הוא ימות והוא צריך מחשב חדש....... יש לו תקציב של עד 8K ש"ח... תהנו.......... הערה: רצוי שהמחשב יהיה מבוסס AMD וכרטיס מסך ATI (כלומר X800 אם אפשר ) וגם הוא אולי ירצה ALIENWARE אם זה מספיק כסף בשביל משו שווה שם... אין צורך במסך או רמקולים
-
- 41 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד רצוי לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לילד בן 9 וחצי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מיינקראפט, פיפא, סימולציות טיסה ועוד משחקים של ילד בגיל הזה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע מסך 19 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות מספיק הגדרות בינוניות בשלב זה, אפילו בין נמ…
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מצד אחד, אני סטודנט, כך שתקציבי דיי מוגבל, ולעומת זאת אני גם לא צריך ממש מחשב סופרמן. מצד שני, נראה לי בזבוז נוראי לקנות עכשיו מחשב במפרט זול, ובעוד 3 שנים כשאסיים לימודי לקנות עוד אחד כדי שאני אוכל גם להנות ממנו. לכן החלטתי שנראה לי הגיוני, ותקנו אותי אם אני טועה, ששווה לי להשקיע היום קצת יותר בלוח אם ובמסך, וקצת פחות במעבד וזכרונות. או באותיות ומספרים: חשבתי לקנות לוח שמבוסס על ציפסט 965 שיקר בכ 300 שקל מה 945 שכולם אוהבים להציע לי, אבל יחד איתו לקנות דגם זול של הפנטיום D שזול בכ 500 שקל מהקונרו ולשים עליו 512MB זכרון, ובעתיד, כשיתפנה כסף ויוזלו המעבדים לשדרג את המעבד (הבנתי שה 965 יכול להסתדר גם עם הקואד, כך שלא נראה לי שתהיה לו בעיה בתקופה הקרובה) וכמו כן, מכיוון שהמח…
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום, רכשתי משחב מסוג Dell Inspiron 1525 ללא מערכת הפעלה. לאחר שהתקנתי מערכת הפעלה של XP , יש לי בעייה בהתקנת הדרייברים של המחשב. קיבלתי את הדיסק המצורף עם דרייברים אבל משום מה הוא לא מעלה לי אותם והתחלתי לחפש דרייברים באתר של DELL . חלק מהם מצאתי וחלק מהם יש לי בעיה : כאשר אני מנסה להתקין אותם הוא מבקש ממני לאת את מנהל ההתקנים. איך אני מאמת את מנהל ההתקנים? והאם מישהו יכול לעזור לי למצוא קובץ של דרייברים על מנת שאוכל בקלות יותר להתקין אותם. זאת פעם ראשונה שאני מתקין מערכת הפעלה בנייד. תודה, גיל
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות שרת RAID עבור המחשבים בבית, שיתבסס על מערכת הפעלה freeNAS (אפשר למצוא פרטים עליה ב-http://www.freenas.org/ ). מאחר וזו מערכת הפעלה המבוססת על freeBSD, יש צורך בחומרה שתתאים למערכת ההפעלה. הדרישות מהכיוון שלי: * זה צריך להיות מחשב שקט, כי הוא ימוקם באחד החדרים בבית, ורצוי שיפלוט חום נמוך. * עדיפות ללוחות אם עם פורט רשת של 1000BaseT, כדי לאפשר חיבור מהיר למחשבים שמחוברים אליו קווית. * ניתן להסתמך על כרטיס גרפי על לוח האם, מאחר ועיקר התיפעול של מערכת ההפעלה נעשה דרך ממשק WEB ממחשבים אחרים. * מקום גידול לכוננים קשיחים - אני מתכנן להתחיל עם שלושה כוננים של 500M (כמו http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=489) ומעוניין בשטח גידול עד שמונה כ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה מtms כשביקשתי מהם לבנות לי מפרט והם הציעו לי ככה: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Pentium E (C2D Technology) E2140 1.6Ghz 1MB FSB800 OEM ₪ 341 1 לוחות אם Gigabyte GA-965P-DS3 Rev 3.3 Conroe Support G965PDS3 ₪ 593 1 מארזים Compucase HEC 6C28 Silver/Black NO PSU ₪ 177 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ₪ 127 1 ספקי כוח Compucase HEC ATX VER 2.0 400TRT 24PINS ₪ 249 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ₪ 528 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ₪ 390 1 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail ₪ 1575 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ₪ 199 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקו…
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
כמו בכותרת מפרט פחות או יותר שאני אוכל למצוא בכל חנות שמתאים לגלישה באינטרנט ועבודה עם קבצי Office וכו' תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי אתמול מפרט כאן שממש מצא-חן בעיניי, אני חוזר עליו פשוט כי אני דקה מלקנות ורציתי לשמוע עוד דעות ולראות אם פספסתי משהו. מטרת המחשב מלבד להיות סבבה למשחקים עכשוויים עם הרבה דם, המחשב בעיקר מיועד להיות אולפן הקלטות ביתי. המון CUBASE ומעבד שיעשה שעות נוספות רבות. סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר ¤634 ¤634 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 Box ¤482 ¤482 1 לוח אם ASUS M2A-VM HDMI ¤407 ¤407 1 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤432 ¤216 2 זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5 ¤1,157 ¤1,157 1 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950XT 256MB PCIe ¤189 ¤189 1 צורב SAMSUNG SH-S183L X18 DVD ¤642 ¤642 1 מארז כולל ספק Antec SONATA-II EC 450W …
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לרכוש במחיר טוב MacBook Air 13.3. אני מתכנת C# (Visual Stduio) וגם JAVA בECLIPSE. האם זה מחשב מתאים?
-
- 22 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד קל (עדיף סביב קילו, עד קילו וחצי), בגודל 13-14 אינץ', ובתקציב של 3000-4000 ש"ח. עם מסך טוב (לא מגע) לשעות עבודה ממושכות. השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט, אופיס וצפייה בסרטים באיכות גבוהה, ואני צריך שכל אלו יעבדו חלק, כולל פתיחה של טאבים מרובים בדפדפן ומעבר בין התוכנות. אין לי צורך במערכת הפעלה או באופיס. אין לי העדפה לחנות ספציפית. קניית המחשב מתוכננת לימים הקרובים. לאחר שיטוטים וחיפושים באינטרנט, צמצמתי את ההתלבטות לשלושה דגמים: - https://www.pc365.co.il/product-15341-Asus_ZenBook_UX430UA_GV340T - https://www.pc365.co.il/product-15680-Asus_ZenBook_13_UX331UA_EG012T - https://www.pc365.co…
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מעבד ------ Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray לוח אם ----- Gigabyte Z77M-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זיכרון ------ Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue Dual Channel CL9-9-9-24 כרטיס מסך ----- Gigabyte GT630 2GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E דיסק קשיח ------ Western Digital Caviar Blue 1TB 64MB 7200RPM Sata III WD10EZEX צורב ----- LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM DVD ספק כח ----- Corsair VS550 550W Series Active PFC 12cm Fan PSU מארז ------ Thermaltake Commander Middle Tower Series Black Case 3220 ש"ח שווה את הכסף? המחשב מיועד לעבודה בסיסית עם גרפיקה וקצת משחקים. עד היום היה לי I3 עם 4 RAM וכרטיס מסך GT4…
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
כפי שהכותרת אומרת,מחשב ללא מסך עד 1500 שקל. דרישה: כוח עיבוד סביר זיכרון בינוני ומעלה כרטיס מסך סביר שיש לו יציאה לוידאו בנוסף ארצה לשמוע האם יש מכשירים שמאפשרים (בעזרת תוכנה תואמת) להתחבר לוידאו (vcr) ובעזרת זה להפוך אותם לפורמים מתאימים (dvd וכו') אשמח לדעת מה מחירם..
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
קיבלתי 2 הצעות http://www.1pc.co.il/product_info.php?cPath=414_545&products_id=7868 או http://kst.co.il/Product.asp?productid=651 מה לבחור?
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים כבדים וסרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?מסך קיים בעל רזולוציה FullHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?אין צורך 4. האם יש רכיב בו …
-
- 9 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב במחיר כמה שיותר נמוך ועם כמה שיותר אחריות ורצוי שיהיה בנוי כמה שיותר איכותי, קראתי עליו ואומרים שהוא טוב חוץ מהקטע שהמסך לא הכי קשיח אז ממליצים לקחת אותו בתיק קשיח בעיקרון, בגדול השימוש אמור להיות ביתי. האם כדאי להשקיע ב EX600 הנה זה המחשב שאני שוקל לרכוש PR600 http://ivory.co.il/product.asp?productid=969&CatCode=315 האם עדיף לקנות במקום מחשב נייד משומש של IBM למשל במקום, האם זמני הסוללה שלו יהיו יותר טובים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב. צרכים: משחקים (כגון פיפא, דום, משחקי מירוץ). גלישה באינטרנט, מעט אופיס וצפייה בסרטים. ברשותי כבר מסך Lg 1400*900 ודיסק קשיח של WD-500GB והגה מעולה של LG. אני מחפש מחשב בעלות של עד 2500 ש"ח עם סטייה של 200-300 ש"ח פלוס מינוס. עדיף לי להשקיע עכשיו עוד קצת כסף ולא לשדרג אותו בעתיד. המחשב צריך להיות שקט, ולעבוד ימים על ימים (הורדות...) אני לא עושה OC. אשמח לקבל התייחסות למפרט הבא: מארז MIDI ATX איכותי ביותר אמצעי קירור AIR GUIDE + מאורר +חריצי קירור ל PCI EXPRESS יציאות USB קידמיות מעבד Intel® Core2 Duo E8400 Conroe LGA 775 Dual-Core 3.0GHz 1333MHz FSB 6MB L2 Cache 64Bit לוח אם Intel® Chipset Intel G35 תומך Intel® Core2 Quad + Intel® Core2 Duo קישור …
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט משחקים קלים סרטים * גודל המסך? סביר לא 11 אינץ קטן * משקל רצוי? לא משנה.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות לפחות ? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? תמיד טוב שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע מזה אומר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא רק שתהיה אמינה בכל מקרה מצאתי שתי מחשבים.. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6247&CatCode=315 או http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11199 מה דעתכם עליהם ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-