ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,396 דיונים בפורום זה
-
אני יביא אותו ביולי אחרי שה hasewell ייצא ויהיה לו stepping חדש שפותר את הבאג שזה ייצא איתו בהתחלה חודש אחרי, עד שהוא והלוח אם ייצאו , אולי החלקים פה יהיו יותר זולים זה מפרט סבבה? אני רוצה לקבל כמה שיותר בכמה שפחות מבלי להתפשר יותר מידי על האיכות צריך לשנות פה משהו? יש לי 3 הארדיסקים של טרה שאני רוצה לחבר לזה מהמחשב הישן זה מתחבר לטלוויזיה בחדר מעל המיטה יש לי כבר מקלדת עכבר ופד של RAZER ורמקולים/אוזניות שאני מחבר מהמחשב הישן המפרט: Intel haswell CPU i7-4770K overclocked 1600? MSI Z87A-GD65 motherboard (military class 4) 1000? Corsair dominator platinum DDR3 16gb CL9 ram(1600mhz, 2x8 ,xmp,overclocked) 725 256GB 2.5-inch SSD Samsung 840 PRO 1190 Zotac GTX660 Ti AMP Edition…
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
הי לכולם, אני מתלבט בין שני דגמים של מחשבים ניידים והייתי רוצה לקבל המלצה מכם מה כדאי. בגדול, השימוש במחשב הוא בעיקר ללימודים (סטודנט להנדסת חשמל), וזה כולל עבודה עם word/excell/one note והרצה של תוכנות חישוב כבדות כמו matlab ותכנות סימולציה. מחפש שהמחשב יהיה עם מסך מגע ואופציה לעט. הדגמים הם: Samsung - Notebook 9 Pro 13.3 - http://www.bestbuy.com/site/samsung-notebook-9-pro-13-3-touch-screen-laptop-intel-core-i7-8gb-memory-256gb-solid-state-drive-titan-silver/5886103.p?skuId=5886103 Dell - XPS 2-in-1 13.3 - http://www.bestbuy.com/site/dell-xps-2-in-1-13-3-touch-screen-laptop-intel-core-i7-16gb-memory-256gb-solid-state-drive-silver/5711031.p?skuId=5711031 (…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש מחשב נייד לצורך גלישה באינטרנט, סרטים, פוטושופ ודברים דומים. מסך עד 15'' עדיפות למעבד AMD - לא חובה עדיפות ל3 שנים אחריות משקל לא משנה תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי, תודה לכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב? פוטושופ מתקדם, לייטרום, משרדי, וורד, ג'ימייל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. שימוש יום-יומי 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך במקלדת, עכבר, מסך, לוח אם. שוב - לא צריך! 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך לוח אם. יש כרגע TB250 BTC של Biostar 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתכונן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה. …
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום! שמי גיל, חבר המליץ לי על הפורום לבירורים לפני רכישת מחשב חדש, ובשביל זה אני פה ואשמח לשמוע את דעתכם בבקשה. אני מעוניין להשתדרג במחשב נייד שיחליף את הנייח שלי. קצת עלי - אני מפתח אתרים, יותר פיתוח לא עיצוב, לא משתמש כמעט בתוכנות גרפיות, פותח פוטושופ פעם בשבוע לעד חצי שעה וגם לא תמיד. משמע אין לי צורך במפלצת, זה הכל כתיבה של קוד ב Notepad++ . אבל מה שכן אני צריך מחשב נייד טוב, כזה שיחזיק מעמד דולק במשך איזה 16 שעות ביום למשך לפחות 7 שנים! כלומר המחשב הנייד הולך להיות 99% נייח ומחובר לחשמל, אז הבנתי שבשביל זה רצוי להוציא את הבטרייה בכלל מהמחשב. אני צריך שהמחשב כן יוכל להריץ סרטים ותלת מימד באתרים (WebGL), כמו האתר הזה: http://www.findyourwaytooz.com/ כלומר ל…
-
- 39 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4250-4550 ש"ח (אני כותב את שני המחירים אלו כי זה תלוי בכמה כסף אני אקבל מהעבודה של אבא שלי התקציב הראשונים היה 3500 ש"ח) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE 312.90 ש"ח 1 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original 603.45 ש"ח 1 AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Yea 567.69 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 451.47 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 169.86 ש"ח 1 Thermaltake TR2 M3 for ATHLON XP 3400Plus 58.11 ש"ח 1 Gigabyte Geforce FX5900XT 128 DDR mb Tv Out DVI - Retail 1,291.83 ש"ח 1 .EPOX EP-8RDA+ Rev 2.1 (nforce2 ultra400) - ATX 473.82 ש"ח 1 ViewSonic CRT 17" E70F - E2 Series 777.78 ש"ח 1 Microsoft - Multimedia Keyboard - PS2 + Basic Optical Mouse -USB 129.63 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,836.54 ש"ח זה המפ…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... רציתי את עזרתכם בבחירת לפטופ לעבודה גרפיתועריכת וידאו. asus U35Jc, נראה לי הכי מתאים, כי הוא לא יקר ומאוד נייד... משהו יודע איך יעבוד לי פרמייר של אדובי ופוטושופ על המשב הזה? או אולי המלצות אחרות? מפרט Intel® Core™ i5 Processor 520M/450M : 2.4 GHz - 2.26 GHz, with Turbo Boost up to 2.93/2.66 GHz ;13.3" 16:9 HD (1366x768) LED backlit NVIDIA® GeForce® 310M, with 1GB DDR3 VRA
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זכרון ceon 2gb ddr-2 800mhz מארז עם usb קדמי שחור ללא ספק תוכנת אנטיוירוס norton 2008 oem כר. רשת 1g lan ob צורב sata lg dvdx20 שחור מעבד אינטל 3mb e7200 core 2 duo conroe ספק כח ezcool 12cmf 450w real דיסק קשיח seagata sata2 8mb 360g כ.מסך msi 8400gs t2d512e pcie לוח אם msi p35 neo 7.1 1glan כ.קול (8 ערוצים) 7.1 ob תוכנת oem vista home basic heb מסך dvi wide 1:8000 5ms w2042t lg סכום מוערך:4000 אציין שהמחשב הוא בעיקר לצרכי גלישה ,הורדת וצפייה בסרטים, ובעתיד עבודה עם תוכנות עריכת וידאו.
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע יש לי מערכת מיושנת בת 6, והחלטתי שהגיע הזמן לקנות מחשב חדש. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 7,000 אפשר במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים ומעט עריכת ווידאו 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך 22' 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? עדיפות למותגים ידועים. מבחינת מסך אני חושב שעדיף t220 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? ה…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום המחשב הישן שלי התחיל לקרטע ולגסוס והחלטתי לנסות משהו חדש. אני מבקש מפרט למחשב גיימנג (כרגע ללא תקציב אז אפשר להשתגע) כולל תוספת של מסך. עוד פעם ללא תקציב רק רוצה לראות מה הכי טוב שאפשר להזמין כרגע בשוק. אם אפשר אז חלקים נפרדים ולא לינק למחשב מוגמר (כדוגמת Alienware)
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם בהתלבטות בין 2 מחשבים ניידים למטרת תיכנות ושימוש כללי https://ksp.co.il/?uin=38003 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=27363 איזה מהם עדיף? במידה ויש לכם המלצה למחשבים אחרים בטווח מחיר הזה אשמח להמלצות
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך מחשב שיכלול: מחשב עצמו - 2G זיכרון 667 , צורב DVD , מעבד E6300, לוח אם GA 965P S3 או אחר שיתאים ל OC בעתיד אבל לא יותר מדי יקר כרטיס מסך X1950PRO 256 או 512 אם נכנס...ומארז נורמלי+ספק שיחזיקו ומקלדת. (לא צריך פלופי, עכבר) אני רוצה את התמורה הטובה ביותר למחיר ככה שאם לדעתם יש לעלות או לרדת בחלקים כלשהם תגידו! מקס' מקס' 6500 ש"ח.(תשלום מזומן!) תודה.
-
- 12 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך המפרט הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=5461 של חברת GIGABYTE והאם החברה עצמה מוכרת כחברה 'טובה' ואמינה.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, זקוק למפרט לחבר ללא ציוד הקפי ומסך לצורכי גלישה משחקים וסרטים. (לא מתוכנן OC). רצוי לתת מפרט מחנות אחת. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
עריכה: מכיוון שבסוף חבר שלי יקנה את המחשב מארה"ב והבנתי שהמחירים יותר נמוכים, אשמח לקבל עצות למחשבים ניידים למשחקים במחיר הנ"ל (בהיתחשבות שהמחשב לא יקנה בארץ אלא בארה"ב), מפני שפעם שעברה לא היה לי מספיק זמן בכדי לפרט, הפעם אני אפרט ואני מצטער לגבי המנהלים על חוסר הפירוט: מטרת המחשב: מחשב למשחקים חדשים (או במילים אחרות כבדים). גודל המסך: 15 אינץ' ומעלה. משקל רצוי: כול משקל. זמן סוללה: כול זמן סוללה. יציאות מיוחדות: HDMI (לא חייב) בלוטות: כן. גודל מינימלי של כונן קשיח: 250GB (ומעלה, עדיף 320GB). צורב DVD: כן. אחריות בינלאומית: כן. העדפה לחברה כולשהי: אין. לפני העריכה: מכיוון שאני לא מבין במחשבים ניידים הרבה (ואין לי שמץ של מושג לגבי כרטיסי מסך של מחשבים ניידים), ואני באמת ל…
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
לוח Gigabyte GA 965 P-DS3 מעבד Intel Core 2 Duo E6400 2.13 2MB Box זכרון GEIL 1GB 2*512MB PC2-6400 800MHz DDR2 Ultra Dual Channel דיסק קשיח Western Digital 320GB SATA II 16MB 7200RPM WD3200KS כ.מסך Leadtek Quadro FX 550 PCI-e 128MB GDDR3 ספק Enermax Liberty 500W Active PFC קירור מעבד Thermaltake BigTyphoon VX Cpu Cooler PL-P0310 מארז Thermaltake Soprano VB1000BNS Black Window 430Watt סה"כ הכל תקציב כ 7000 ש"ח והמפרט הנ"ל בדיוק נכנס לי לתקציב,מסך וכוננים אופטים כבר יש. שימושים עיקריים:משחקים (ממש לא גיימר כבד),סרטים, רוצה להתחיל להתעסק קצת ב OC.... אשמח לשמוע הצעות לשיפור או יעול. תודה.
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב נייד לרכישה מחר לאמא שלי. טווח מחירים: 2000-3000, כמה שפחות עדיף. המפרט לפי השאלון: * מטרות המחשב: עבודה משרדית, אינטרט ואופיס. * גודל המסך: 14-15.6 * סטנדרטי, המחשב לא נייד באופן קבוע. * זמן סוללה: 4-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה. * Bluetooth- לא חובה. * יש צורך בהארדיסק לאחסון עדיפות למחשב עם ssd. * כונן אופטי- לא חובה. * מערכת הפעלה- כן. * אם מתאפשר- מסך מגע. * 3 שנות אחריות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי,מחפש מפרט למחשב נייד. מפתח עם visual studio בעיקר ,מחפש משהו שיסחוב בכבוד. משקל וכו לא מעניין,גם לא גיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000,אפשר לחרוג קצת מעל אם שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה,בעיק visual studio 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות WIN 10 ואופיס 16 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור המרכז אבל מעדיף להזמ…
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
כך אני סטודנט למדמח. כרגע יש לי מחשב 4 גיגה ראם כונן קשיח מהסוג הישן של הדיסק כלומר לא ssd ומעבד i3. עד עכשיו פחות או יותר שירת אותי נאמנה עד שהתחלתי את התואר. מאז הוא כל הזמן נתקע ומקשה עלי ללמוד ולתכנת. החלטתי שדי והגיעה הזמן לקנות מחשב. אז אני מחפש מחשב מהיר שלא יתקע שלא יקריס לי תוכנות ושיהיה איתי לאורך שנים. מחפש מחשב בסביבות ה3000 שח פלוס מינוס 500 שח כולל מערכת הפעלה ושיתן את הכי הרבה תמורה ביחס לכסף. הבנתי שנחוץ לפחות 8 ראם ssd וi5 ומעלה. מעדיף מסך של 13 14 אבל יכול ליתפשר גם על 15.6. רק שאין לי כל כך מושג ברכיבים במיוחד במעבדים זה לא ברור מה אומר העניין של הדור שלהם מספר הליבות הרצים מספר הדגם וכו.. http://www.bs…
-
- 40 תגובות
- 8.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17 אינץ' מסך קיים * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? צריך שיפעיל את סטארקרפט 2 ברמה טובה ואם ניתן להתאים אותו לדיאבלו 3 שטרם יצא (ככל שניתן) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח בינוניות, יותר תלוי במשחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, ר…
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
מעבד 2.5ghz C2D 8600 gs כרטיס מסך 250 ג'גה 4 ג'יגה זיכרון מצלמה ,בלוטופ' ,קורא טביעות אני קונה את המחשב מחול ורציתי לדעת פרטים ( המחיר שכתבתי כולל הכל אחרי חישוב שלי - חריטה מע"מ וכו') אבל ליתר בטחון אני רוצה לדעת עוד מידע ואם זה לדעתכם כדאי... קודם כל האם זה נכון שצריך לשלם רק מע"מ של 15.5 אחוז על מחשבים ניידים שמביאים מחול? שנית , זה נכון שהאחריות של HP הבינלאומית לגרסה זו לא תקפה בארץ ? במידה והיא לא תקפה בארץ יש אפשרות לשלוח את המחשב לחו"ל לתיקון(על מי יהיו ההוצאות?)? האם כרטיס מסך זה נכלל בבעיתיים של NVIDIA ? והכי חשוב האם לדעתכם זה משתלם בסופו של דבר? תעזרו לי PLZ אני צריך אותו דחוף וגם ככה המשלוח לוקח מלא זמממממממממן , תודה ענקית מראש דוד
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט ע"פ הנתונים הבאים - 1. תקציב מקסימלי - 3000 ש"ח 2. שימושים צפויים - גלישה באינטרנט, אופיס, עבודה משרדית בעיקר, חשוב שיהיה הרבה זכרון (כונן של 1TB יספיק!). אין צורך בכרטיס מסך מטורף. 3. ציוד היקפי - מסך, מדפסת משולבת עם סורק. אין צורך במקלדת ועכבר. 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - אין חשיבות, 1. 5. מערכת הפעלה - אין צורך. 6. אני מעדיף לקנות מKSP מכיוון והם קרובים אלי. אשמח אם תוכלו לבנות מפרט דרך האתר שלהם. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני הולך להחליף את הפנטיום 3 933 שלי במחשב חדש וחזק כמו שאני רוצה ( גם את הפנטיום 3 בזמנו קניתי כשהוא היה הדבר הבא! חחחח ) אז ככה למפרט: Intel core 2 duo E6600 MSI 975X PLATINUM POWER-UP CEON 1GB DDR2 800MHZ WD 2500KS (CAVIAR SE16) 250GB ATI 1900XT 512MB GDDR3 A-TOP + 500W DVD-RW 16X LG 1970HR-BF 19inch DVI 2ms עכשיו לשאלות שיש לי אליכם: 1. אני רוצה לקבל חוות דעת את חברות טובות לזיכרונות? 2. אם למישהו יש אתר שמשווה זיכרונות? ולא טום ארדוור כי לא מצאתי שמה. 3. כרטיס מסך: הציעו לי את sapphire עכשיו אני מתלבט כי אין לי מושג על איכות החברה לעומת MSI וASUS למשל.. אם למישהו יש מושג או אתר שמשווה אני אשמח. 4. מארז: אני רוצה מארז שקט באיכות טובה הציעו לי את A-TOP אם ספ…
-
- 63 תגובות
- 3.4k צפיות
-