ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
לוח אם - Intel Iselton 946 מעבד - Core 2 Duo E4400 ליבה כפולה זיכרון - 1024MB ddr2 667mhz דיסק קשיח - Samsung Sata-2 250GB 8MB צורב - Samsung DVD-RW x18 כרטיס מסך - Geforce 7300GS 512MB סה"כ - 2590¤ מס שאלות.. 1. איך המפרט ביחס למחיר? 2. אילו צרכים המפרט הנ"ל ישרת מצויין ואילו פחות? 3. אמור להקנות מהחנות www.Atlantic.co.il , התנסתם/שמעתם עלייה? במידה וכן ספרו לי. 4. ניתן להביא מחשב טוב יותר, באותו מחיר מחנות אחרת אמינה? 5. איך משחקים כמו sims 2, roller coaster 3, counter strike 1.6 יעבדו על המחשב הזה? תודה מראש, אבירן.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב חדש, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ביצירת מפרט. תודה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5-7k כולל מסך מקלדת עכבר ואוזניות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך מקלדת עכבר אוזניות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? וינדוס 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מודיעין או לחלופין באר שבע 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? כמה שיותר מהר …
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אנשי פורום יקרים, ברשותי acer extensa 4420-5910 מזה שנתיים. לפני כחצי שנה החלו בעיות בעת ההדלקה, לעיתים המחשב לא נדלק, לפעמים לחיצה ארוכה ובזוית מסויימת כן הצליחה להדליק, או משחק עם הוצאת הכנסת הבטריה + חיבור ניתוק מספק החשמל + לחיצה על כפתור ההפעלה במספר וריאציות לרוב הפעילה אותו. עכשיו כלום לא עובד. המחשב לא נדלק בכלל. ניסיתי בכל וריאציה וצורה, + החלפתי בטרית CMOS והמכשיר עדיין לא פועל. אם מישהו יודע איך לפתור את זה אני ממש ממש אשמח. בתודה, תומר.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הזמנתי את החלקים האלה וכנראה חלק מהם לא במלאי וחלק מהם החנות המליצה על שינוי חלקים המפרט נועד לאוברקלוק זה המפרט המקורי: ¤611 1 לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3 ¤1,356 1 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤50 1 מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm ¤458 1 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI http://skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-4GBPI~15~0.htm ¤774 1 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤273 1 קרור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme ------------------- אמרו לי שכדאי לשנות את הכרטיס הגרפי ל CLUB3D ולא של גיגה ביט כי אם הכרטיס יהרס לגיגה ביט צריך לחכות 14 ימים ובקלאב3D ישר מחליפים ¤1,340 1 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PC…
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אפשר בבקשה המלצה למחשב נייד במחירים הנ"ל בעיקר לצפיה בסרטים גלישה איזה משחק פה ושם לא משהו רציני מידי לא חשוב כל כך ניידות כי הוא ישמש בעיקר לבית שיהיה כמה שיותר חזק ומתקדם
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב נייד בכ 4500-5000. בעיקרון אני מעדיף בארץ אבל אני מבין שיש עכשיו דגמים חדשים עם Haswell שמאוד משפר את חיי הסוללה ואם בשביל זה חייבים לקנות בארה"ב - אני אקנה. בארץ, אני מעדיף לקנות בKSP. הנה הנקודות מהסטיקי, השארתי מה שרלוונטי: שימוש: תכנות/סטודנט, לפחות 4 ג'יגה RAM מסך: 13-14 אינץ' רזולוציה 1600 על 900 עד FHD. * משקל רצוי? חשוב שיהיה קל, אבל לא בהיסחפות * סוללה: 5-6 שעות * דיסק: SSD 120 ג'יגה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, אלא אם זה מייקר משמעותית * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? גמיש תודה
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מעוניין במחשב לשימוש ביתי שגם יריץ משחקים עדכניים בהגדרות בינוניות -לדוגמא gta v מוכן להשקיע עד 2800 ש״ח, ניתן לחרוג במידת הצורך עד 200 שח, לא צריך מסך. לא מעוניין באוברקלוק. המפרט צריך לכלול גם עכבר ומקלדת אלחוטיים פשוטים ורמקולים פשוטים. אשמח גם להמלצה על חנות אמינה עם מחירים טובים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר להוסיף עד 200 ש"ח אם זה מאוד קריטי, מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? OFFICE, משחקים (BF4, GTA V בעתיד וכו'). אני מתכנן לקנות בעתיד גם מחשב נייד, ככה שהמחשב הזה צריך להחזיק לי לעוד שנים רבות כמחשב נייח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. הא…
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום אני צריך לפטופ לתלמיד עד 2500 ש"ח כולל windows. הוא מתחיל קורס תכנות חיצוני....
-
- 0 תגובות
- 289 צפיות
-
-
אבי מחפש מחשב נייד חדש. השימושים הם לעבודה עם מסד נתונים גדול, קצת גלישה ברשת. * מטרות המחשב? עבודה, עם תוכנת הנהלת חשבונות שרצה על SQL LITE * גודל המסך? 14-14.1 * משקל רצוי? כמה שפחות. לא יותר מ 2.5קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? כן, לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320גיגה * כונן CD/DVD? צורב? כן, נשלף בקלות (על מנת להוריד משקל) * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL. * דרישות מיוחדות - תאורת מקלדת כרגע אני מסתכל לכיוון DELL LATTITUDE E6420 ובכיוון היותר חסכוני…
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני צריך שהמחשב יהיה חזק כי אני צריך לעבוד איתו עם פוטושופ CS4 והקבצים של המצלמה שאיתה אני עובד הם קבצים מאוד כבדים RAW המצלמה היא 21 מגה פיקסל. מבחינת גודל מסך 14-15 אינץ לא יותר. המליצו לי על Inspiron 1564 IN-RD09 Intel i5 - WIN7 מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לפטופ ללימודים בעיקר, בתקציב של עד 4000 שקל, מקנייה בארץ. * מטרות המחשב?בעיקר עבודה משרדית, לימודים. * גודל המסך? 13 או 14 אינץ, לא חשוב מט או מבריק * רזולוציית המסך?לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שה-touchpad יהיה טוב, לא משהו מיוחד * משקל רצוי? 1.5-2, כמה שיותר קל עדיף * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך ככל הניתן,10 שעות קצת קשה לי להגדיר, אבל לא הגדרה קשיחה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כדאי, מעבר לזה אין צורך * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיף SSHD, אם לא אז לפחות 512GB * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס ר…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חברים, הנה רשימה למחשבים עם מסך קטן (13 ומטה), מה המומלץ בעינכם, או שיש לכם המלצה אחרת: המחשב ירכש בארה"ב באופן אישי, וחשוב שתהיה לו אחריות בארץ: HP VM257UA Mini 311-1000NR 11.6" Netbook http://www.jr.com/hp/pe/HP_3111000NR/#productTabDetails HP Mini 210-1010NR 10.1" Netbook http://www.jr.com/hp/pe/HP_2101010NR/#productTabDetails Lenovo 0197-26U ThinkPad Edge 13.3" Notebook PC http://www.jr.com/lenovo/pe/LEN_019726U/#productTabDetails HP - Pavilion Laptop with AMD Athlon™ Neo X2 Dual-Core Processor http://www.bestbuy.com/site/HP+-+Pavilion+Laptop+with+AMD+Athlon%26%23153%3B+Neo+X2+Dual-Core+Processor+-+Aluminum/9714495.p?id=1218156774453&skuId=9714495 תודה לכולם,…
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי חבר'ה רציתי להתייעץ בקניית מחשב נייד. אני כעת בניו יורק נכנסתי לאתר של B&H וראיתי שם כמה מחשבים מעניינים. רציתי לדעת מה הטוב מביניהם, המחיר שלהם זה בערך התקציב שלי והצורך הוא משרדי ומדי פעם גרפי אשמח אם תוכלו בבקשה לייעץ לי בנושא. http://www.bhphotovideo.com/c/product/1113254-REG/dell_i3543_000blk_inspiron_3000_i3_5005u_4_500gb_windows_8_1_15_6.html http://www.bhphotovideo.com/c/product/1062493-REG/acer_nx_mpsaa_001_e557134ak_i34030u_8gb_1tb_windows8_1_64_15_6.html http://www.bhphotovideo.com/c/product/1111402-REG/toshiba_pscn4u_01f002_c55d_b5241_a4_6210_4_500gb_windows8_1_15_6.html
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לעבודה משרדית אינטנסיבית וכבדה יחסית הכוללת בדרך כלל לא מעט לשוניות פתוחות במספר דפדפנים שונים, אופיס וכדומה. האפשרות של לקנות מחשב פשוט ולשדרג אותו באמצעות כונן SSD ו RAM הומלצה לי על ידי שני חברים ונראית לי מעולה. מה המחשב הכי פשוט שיתאים כבסיס להרחבות הללו כדי שיעבדו בסינרגיה טובה? גודל מסך של 13.3-15.6" אורך חיי סוללה מכובד איזה כונן SSD (לא נראה לי שצריך יותר מ 128GB) ורכיב RAM (בטווח של 6-8GB) מומלצים עם המחשב הזה? האם התקנות כאלה פוגעות באחריות? איך? חבר נמצא באילת לחול המועד והייתי רוצה שיקנה לי את המחשב שם, לכן קחו בבקשה את נושא המחיר בכל המלצה שלכם. מועדים לשמחה, תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: כתיבת קוד (תכנות) , מדי פעם עריכת סרטים ב AfterEffects , מדי פעם פוטושופ . * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה לי. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? אין משקל רצוי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה הגיוני, בסביבות שעה וחצי שעתיים .. לא יודע מה המינימום היום. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA HDMI . * Bluetooth?רצוי לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?HDD 500G * כונן אופטי? לא חובה, רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון …
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד למשחקים כבדים שיהיה גם עתידי מבחינת מפרט זאת אומרת שיתאים גם למשחקים של שנים הבאות.. חשוב לי שיהיה יציאת HDMI וכרטיס מסך טוב החברה לא משנה לי זאת אומרת NVIDIA או ATI מחשב שיהיה שקט עם מקלדת מוארת גודל 15.6 או 13.3 שלא יהיה כבד מדי.. תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני משדרג מחשב קיים וכבר הזמנתי כמה חלקים ממבצע Gold box שהיה בשבוע שעבר באמאזון והם אמורים להגיע אליי תוך כמה ימים. מה שהזמנתי: AMD A10 7870K Corsair Vengeance Pro 16GB 2400MHz CMY16GX3M2A2400C11R Transcend Information 256GB SATA III SSD TS256GSSD370S עברתי על הדיונים פה וראיתי שבגדול לא מומלץ AMD (עשיתי את זה לפני שהזמנתי). הסיבה העיקרית שהזמנתי אותו היא שלדעתי הגיע הזמן להיפטר מכרטיס המסך והבנתי שזה פחות או יותר הכי טוב שניתן לקבל ללא כרטיס מסך נפרד. מעבר לזה יש לי: Asus Xonar DX 2 דיסקים רגילים Antec VP400 מה שחסר: לוח אם - חשבתי לקחת את ה-GA-F2A88XM-D3H (לא שיש הצע כל כך נרחב של לוחות אם מתאימים). יש דעות בעד\נגד? קירור - אשמח אם תמליצו על משהו שקט וטוב. מארז -…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלוםל כולם התחדשתי במחשב נייד חדש, יש לי שאלה האם הקליטה של כרטיס הרשת האלחוטית המובנה בתוך המחשב חזק יותר מכרטיס אלחוטי חיצוני בחיבור USB.? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
המחשב נועד לצורכי לימודים לא מבין בזה, בחיים לא היה לי מחשב נייד, אני אשמח אם תביאו לי גם חנויות שכדאי לקנות מהם הבנתי ש4000 זה קצת אז אם אפשר המלצות על מחשב נייד נורמלי כמה שיותר זול תודה:
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה מומלצת לבדיקת טמפרטורה של המחשב? כמה הטמפרטורה אמורה להיות? מתי זה מסוכן למחשב? ולפעמים הוא מאוד מאוד מרעיש
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי אני רוצה בבקשה מפרט למטרות משחקים בעיקר שישרוד את נחת זרועו של ילד בן 13 בעיקר... מטעמי מקום צריך גם מסך דק והתקציב הוא עד 5000... הבנתי שמחירי המעבדים ירדו משמעותית (או היו אמורים לרדת) עקב יציאת הקונרו ככה שאולי אפשר לנצל את זה להרכיב מחשב איכותי... אשמח אם תוכלו לעזור לי בתודה מראש מוטי.
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה די מעצבנת בסוללה. קודם כל היא נטענת רק עד 99%, ובמקום לספק אורך חיים של 7-8 שעות הוא מספק רק 3 וחצי שעות (הבהרה:כל זה בלי שימוש, ז"א איך שאני פותח את המחשב מד הסוללה מראה שהוא יתרוקן בעוד 3 וחצי שעות). יש לי עוד משהו לעשות חוץ מלהחליף סוללה?
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
לא משוה מפלצתי - בסה"כ סטודנט לג"ג. עד 4,000 ש"ח כולל מסך תודה
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש, אני מחפש לפטופ בסיסי לקנייה בארץ או בארה"ב 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח או בערך 550 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בסיסית, גלישה וכיוב' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: הפרמטרים החשובים בסדר גודל יורד: גודל מסך (עדיפות ל14' ומעלה, בעיקרון כמה שיותר גדול) משקל (לכל היותר 1.5 קילו, עדיף פחות) מחיר
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-