ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,396 דיונים בפורום זה
-
הציעו לי את המחשב הזה למחשב גיימינג מה אתם חושבים?מחשב גיימינג/עריכה דור-9 מבוסס מעבד Intel®Core™ i5-9600Kמפרט טכני:מעבד:Intel®Core™ i5-9600KF-9M Cache,up to 4.60GHzקירור-למעבד:Arctic Alpine 11לוח-אם:Gigabyte B365כרטיס מסך:Asus Strix R9 390-8GBזיכרון:16GB DDR4/2400Mhzאחסון:Adata Xpg Spectrix Rgb NVMe-256GB(חדש אחריות 5-שנים)דיסק נוסף:WD 500GBספק-כוח:Antec Atom 650W 80plus Bronze(חדש אחריות 3-שנים)מארז:IPPON Whiteאני מחפש מחשב לגיימינג והציעו לי את המחשב הזה אני מחפש מחשב שיריץ לי משחקים בצורה טובה בלי בעיות איך המחשב הזה?צריך להוסיף משהו?
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
- 1 follower
-
-
(לכל מי שעזר לי ביומיים האחרונים) אם כבר אני החלטתי לחכות עם המחשב, זה לא אמור שההורים שלי צריכים לחכות 1. מה התקציב המקסימלי? - תקציב עומד על גג 2500 שקל. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? - משרדי - גלישה באינטרנט, אופיס על כל תוכנותיו. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. אופיס 2007 על ווינדוס 7, בנוסף רק גלישה באינטרנט וצפייה במצגות וכדומה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך במסך או רמקולים או כל תוספת אחרת 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. יש לי כרגע את HDD ה"ישן" של ההורים שלי 320GB של SEAGATE שאני מניח יהיה בשימוש למערכת ההפעלה.…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב , אני חדש בפורום ואשמח לבקש את עזרתכם אני עובד עם התוכנות הבאות : עריכה גרפית (פוטושופ/אילוסטרייטור וכו') , after effrcts ו-פרימייר ,ועריכת מוסיקה - cubase אני מחפש מפרט מחשב שיכול לעבוד מול תוכנות אלו באיכות המיטבית ביותר שאפשר. התקציב הוא עד 6000 ש"ח לא כולל ציוד היקפי הרבה תודהיוסי אסף
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
לפני 3.5 הרכבתי מחשב ובזמן האחרון אני שוקל למכור אותו בשביל לעבור למחשב נייד. מעבד Intel 9900K לוח אם Gigabyte Z390 Xtreme זיכרון G.Skill 2400 8X4 (סה"כ 32GB) כרטיס מסך Geforce 1080 (לא Ti) אחסון Samsung 970 Pro NVME בנפח 512GB מארז Fractal Design Meshify 2 XL המון מאווררי RGB תוצרת Corsair מעדיף למכור בחלקים. (יותר קל) כמה בערך שווה כל חלק בימינו?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
- 3 followers
-
-
Price list updated 31-01-2007 מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB 1290 1 1290 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE Price Units Total 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 750 1 750 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 580 1 580 כרטיסי מ סך? Powercolor Price Units Total X1950 Pro 512MB GDDRIII ArcticCooling 2xDVI, VIVO, PCI-E 1390 1 1390 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 310 1 310 Total price 4320 ¤ for payments 12 X 393 ¤
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי, החלטתי להפתר מהLENOVO 3000 N100- שגרם לי רק צרות ב3 שנים האחרונות. מחפש מחשב שיהיה בעצם תחליף למחשב שולחני, ניידות נדרשת אבל לא שיקול משמעותי ( כלומר המשקל...). העבודה תהיה בעיקר לגלישה , יישומי אופיס, סרטים HD וכ'ו. יודע שבLENOVO לא נוגע יותר . מתלבט לגבי DELL HP . אמרו לי בDELL המקלדת לא נוחה בהשוואה לHP. בחיפושים התוודעתי לזה שיש מעבדים חדשים I7. אני לא יודע איך בעצם לבחור לפעמים המעבד חזק יותר ולפעמים יש יתרון לזכרון או כרטיס מסך וכ'ו. אני ארשום מספר דגמים רק לצורך השוואה - אני אשמח לתובנות ועזרה בהחלטה HP PAVILLON DV6 1340EJ HP PAVILON DM3-1010EJ DELL STUDIO 1555 DELL STUDIO 1557 (I7( אולי חברה אחרת טושיבה או LG...? תודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אתם ייכולים להמליץ לי על מפרט למחשב שנועד לעבודה משרדית בלבד - אופיס וגלישה באינטרנט כולל מסך מקלדת ועכבר ב3000 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
היי זקוק לבניית מחשב עבור תוכנות אדריכליות (רוויט ואוטוקאד) ותוכנות גרפיות של אדובי (כולל אפטר) על בסיס מעבד אינטל I7 12gn מצ"ב הצעת מחיר שקיבלתי שאני מעוניין לשפר אותה
-
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מדובר על נייד Lenovo N300. במסך מופיעים קווים או משבצות קטנות בצבע וורוד, תכלת, ולבן. (התאורה שלו עובדת כמו שצריך) ממש אי אפשר לראות כלום. כשנכנסים לביוס, רואים ממש בקושי. נראה כמו כרטיס מסך שרוף. אבל כשמחברים אותו למסך חיצוני דרך יציאת ה-VGA - רואים מצויין. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם אני מחפש מחשב נייד חדש ואשמח להמלצתכם! 1. מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים בינוניים, צפייה בסרטים ואולי קצת תכנות (לא משהו קיצוני). 2. גודל המסך? 15 יהיה טוב, לא משנה מבריק\מאט 3. רזולוציית המסך? 1366X768 אמור להספיק 4. משקל רצוי? שלא ישקול טון 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב הזמן מחובר לחשמל, 4-5 שעות יהיה אדיר 6. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ו-VGA 7. Bluetooth? צריך 8. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא יודע כל כך מה ההבדל בין הסוגים, אבל 500GB ומעלה זה טוב 9. כונן אופטי? צריך 10. האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, ואני מעדיף Windows 7 בגדול ובנימה אישית יותר - מחפש מחשב שאוכל לצפות בו בסדרות וסרטים בHD, לשחק במש…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי קיבל מעבד QUAD CORE EXTREME 9700 הוא רוצה לבנות סביבו מחשב לאופיס ואינטרנט בתקציב של עד 2000 ש"ח. הייתי רוצה מאוד לקבל המלצות , תודה רבה * אין צורך ב OC כלשהו, אין שום צורך בשום דבר מעבר ל OFFICE ואינטרנט. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב אשמח אם תעזור לי ברכישת מחשב נייד חדש, פרטים למטה: * מטרות המחשב? לדוגמה: לימודים בלבד (פסיכולוגיה, לימודי עבודה) - אינטרנט ו- office. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 אינץ' זה גודל נוח עבורי. מעדיף מסך מאט אבל לא חשוב. * רזולוציית המסך? אני מניח שהתקציב מאפשר רק 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. Ultrabook נראה לי מחוץ לתקציב, subnotebook גם טוב לא עובר את ה 2 ק"ג רצוי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אני מאמין שכן, שיספיק לשיעורים רצופים מבלי להטעין - אולי 4-5 שעות לפחות? * האם יש צורך ביציאות מ…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום HWzone אני חדש פה מקווה שיהיה טוב קיצור אני קונה מחשב חדש התקציב שלי הוא MAX 6000 ש"ח לא כולל ציוד היקפי מעבד:Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 965 ש"ח לוח אם: DP965LTCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E [אינטל למון] 543ש"ח זכרונות 667 1GB TwinMOS X2 1012 ש"ח כרטיס מסך: X1950XT 256MB GDDR3, 2xDVI, VIVO PCI-E 1590ש"ח אר דיסק: 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II x2 רוצה לעשות לדיסק קשיח RIDE 693 ש"ח צורב DVD LG DVD±RW GSA-H12 x18 Black 175 ש"ח מארז HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) ש"ח 196 ספק Liberty ELT400AWT 400W 411 ש"ח על הספק הטלבתי הרבה וחקרתי הרבה והוא ניראה הכי טוב מכולם סכ"ה 5585 מחיר סופי סכ"ה 5585ש"ח תגובות ?? איך…
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם איזה גרסה של windows 7 הכי מומלץ להתקין על - Dell Inspiron Mini 10 Atom N270 GMA950 ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחיר מקסימלי : 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, לא על חשבון דרישות סף שיובאו בהמשך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני סטודנט במדעי החברה ככה שרוב הזמן השימוש יש בו שימוש משרדי שכולל אופיס, מוזיקה, סטרימינג ואינטרנט. למרות זאת, אני צופה בהרבה תכני hd, וגם מתכנן לשדר את זה דרך סטרימר לטלוויזיה. חשוב לי שגם בסרטים כבדים, כמו שמוציא הגופרו שלי (4.7k, פי 4 מפול הייץ.די), לא יהיו תקיעות כמו שהיו לי במחשב הנוכחי (יש לי מסכים תואמים). בנוסף, חברה שלי עורכת הרבה סרטים במגוון תוכנות, סרטים גדולים כמובן, וגם תמונות, ולכן חשוב לי שהמחשב יהיה מאוד חזק ויוכל לעבוד ללא כל בעיות בהרצת תוכנות שכזאת. משחקים אני לא …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 מחיר: ₪878 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 מחיר: ₪109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 מחיר: ₪490 מארז: ANTEC NSK4480 380W Black כמות: 1 מחיר: ₪450 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 כמות: 1 מחיר: ₪439 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4830 512MB GDDR3 Retail כמות: 1 מחיר: ₪749 3115ש"ח http://tms.co.il/account/login עדיף את ה Radeon 4830 או את ה Palit 9800GT
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אוקיי, רציתי לבקש ממכם חברי היקרים לעזור לי בבנית המחשב הבא שיש לי, כרגע המחשב שיש לי הוא לא רע בכלל אבל אסור להשאר מאחור, אז ככה, אני צריך מחשב למשחקים שיהיה כמה שיותר חזק אבל לא בזבזני במיוחד, שיהיה טוב לאוברקלוקינג, ושיכלול מסך טוב. חשבתי שלמעבד יהיה טוב 6600. הארד דיסק יספיק לי 320 גיגה. וכל השאר נתון לשיפוטכם, אם אתם יכולים לבנות מחשב עם GTX בSLI מה טוב, אם אתם חושבים שזה לא ישתלם כי אני אצטרך לקצץ הרבה בשאר הרכיבים וGTX אחד יספיק סבבה, אם אתם חושבים ששתי GTS יהיו טובים גם סבבה אני פתוח להצעות. בתודה מראש רם. אהה ועוד משהו אם אתם יכולים להעריך מחיר של מחשב קיים בכמה אני אוכל למכור אותו מחיר יד שניה. המפרט הוא כזה, AMD ATHLON 3700+ 64 לוח אם K8NULTRA HDD WD 250GB 16M…
-
- 77 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים (שיריץ כבדים בצורה סבירה), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (פוטושופ, תלת מימד), * גודל המסך: 13-14 אינץ' * רזולוציית המסך: עדיף FHD אך לא קריטי * משקל רצוי? כמה שיותר קל ונייד * האם נדרש זמן סוללה ארוך: בינוני יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: USB3 & HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: עדיף היבריד לפחות 500GB * כונן אופטי: לא חובה * צבע: שחור שמתי עין על המחשב הזה: http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=24020 (שאני קונה באילת) מה אתם אומרים? זה הכי טוב שאני אמצא בתקציב שלי? או שיש משהו יותר מומלץ שאפשר לקנות באילת? נ"ב - הם טעו כשכתבו שלכרטיס מסך יש 4GB ראם? כי לא ראיתי בשום מקום דגם כזה..
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום,אשמח אם אוכל לקבל עזרה בבנית מפרט מחשב לצורך הרצת משחקים.. התקציב שלי הוא 2000 ש"ח,ניתן לחרוג ללא יותר מ2500 ש"ח *ללא ציוד היקפי *יש לי כונן קשיח שנקנה לא מזמן,אז אני לא צריך אחד. *יש לי גם צורב, אז לא צריך גם כונן דיסקים. *אין דרישה לרמת שקט מסויימת ואני לא מתכוון לעשות OC, ככה שדרוש רק קירור מינימלי כדי שהמחשב יתפקד בצורה טובה. *לגבי ההגדרות במשחקים.. מן הסתם אני מעדיף שהמחשב יריץ משחקים חדשים על הנתונים הכי גבוהים שאפשר, עד כמה שמתאפשר בתקציב הזה. *יש לי מסך 17" והרזולוציה היא 1024*1240 ועוד משהו, הספק של המחשב הישן שלי מת אז רציתי לדעת אם אפשר להשתמש בכונן הקשיח מהמחשב הישן כדי להציל את כל החומר שיש עליו. תודה
-
- 8 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב!. ברצוני לבקש חוות דעת על מחשב שאני מתכוון לקנות אותו ולכן שאני שואל את דעתכם לפני ההזמנה. המפרט הוא כזה. DELL STUDIO 1558 I5 מעבד I5-540M 2.53GHZ TOORBOBOOST 3.06GHZ 4GB DDR1333MHZ DDR3 SDRAM 500GB 7200RPM SATA 15.6 LED 1080*1920 FULL HD ATI 4570 512MB BACKLIT מקלדת עם תאורה אחורית ! (תוספת של 100 שקל) והפרטים הנוספים INTEL 6200 N WIRELESS DEL 365 BLUETOOTH רשת10-100-1000, HDMI,VGA,IE1394,4USB,ESATA מצלמה 2 מגה פיקסל. סוללה 6 תאים. צורב דיוידי. וינדוס 7 מובנה בפנים. כרטיס קול מובנה. משקל 2.5 אחריות - שנתיים דל בינלאומית.מחיר סופי - 4700 שקלים. מציין שאת המחשב אני קונה בקוריאה. והמחיר הנקוב הוא לאחר ההמרה משקל קוריאני לשקלים. מבקש לדעתכם, האם שווה ל…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל המטרה שלי היא להעביר את הזמן בנסיעות ולכן אי רוצה לרכוש את אחד מהם , בעיקר משחקים ואינטרנט , בלי קשר למחירים שלה ( אני מביא מחו"ל) האם הם השולטים בתחום באמת?
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב 13 אינטש באזור 2500 ש"ח. השימוש המרכזי שלי יהיה כתיבה ועריכה בוורד, אבל יש מצב שבאיזה שהוא שלב אשתמש בתוכנות כבדות יותר של עיצוב. אני גם מחפש מקום שייתן לי אחריות לכמה שנים טובות.. בנוסף, אשמח לדעת מה דעתכם על קנייה דרך האינטרנט בחנויות בחו"ל שישלחו לארץ (והמלצות, אם כן..). הם גם שולחים לפעמים מחשבים עם מערכות הפעלה בעברית? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לשדרג את המחשב הקיים (רק לוח אם, מעבד, קירור למעבד וזכרון). השאלה העיקרית שלי היא - האם המעבד והקירור שבחרתי ייכנסו למארז הקיים? כנ"ל לגבי לוח האם? ובאופן כללי האם הרכיבים שבחרתי הגיניים בהתחשב בתקציב? תודה מראש. המפרט - רכיבים חדשים: לוח אם: Gigabyte Z790 UD AC (https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z790-UD-AC-rev-10) 1090 ש"ח ב KSP מעבד: Intel Core i7 13700KF (https://www.intel.com/content/www/us/en/products/sku/230489/intel-core-i713700kf-processor-30m-cache-up-to-5-40-ghz/specifications.html) 1782 ש"ח ב plonter קירור למעבד: Cooler Master PL360 FLUX liquid…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי ולתת לי הצעה למפרט ע"פ הדרישות הנ"ל. כמו כן, בהמשך ישנו מפרט שחבר הציע לי מ-KSP, אשמח אם תחוו את דעתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל אבל לא לחרוג. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח ולא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. האמת שאני כבר לא כל כך מעורה, בעיקרון אני רוצה להריץ משחקים החל מGTA 4 ועד ל-modern warfare 3 -מהי…
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנהדרים לפני כ8 שנים בניתי מחשב לאחר שקיבלתי עזרה כאן לגבי חומרה. היום אני רוצה כבר לשדרג אותו, והחלטתי לבנות מחשב חדש שלם במקומו. אהיה בחודש הבא באילת אז אוכל לקנות כבר שם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? הייתי רוצה שלא יחרוג מ7000 שקלים (באילת כאמור), לא חובה לנצל את כלל התקציב אם אין תמורה טובה לכסף 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג. כנראה 1440p אבל יכול להיות שארצה 4k. פחות עף על פריימים סופר גבוהים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? …
-
- 0 תגובות
- 319 צפיות
-