עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eity,

מה אתם ממליצים לשדרג את המחשב או לקנות?אם זה לשדרג תגידו לי במה ואם זה לקנות חדש, הגג זה עד 5000 . ללא מסך וציוד הקפי רק עם ווינדוס. ואין סיכוי שאני צורב ויש לי סיבה אז אל תגידו חבל

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  2. שלום, אז בהמשך לנושא הקודם, הנה הפירוט... 1. מה התקציב? 2500 ש"ח +/-, אין בעיה למזומן. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים (לא גיימר מושבע, בעיקר אוהב לשחק משחקים שיצאו לפני 2-3 שנים), צפיה בסרטים, הורדות, מוזיקה, פוטושופ. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך, יש הכל מהמחשב הקודם. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא משהו שאני יכול לחשוב עליו... 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא ממש. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם, האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא מחפש מחשב יפה ממש, אבל יהיה נחמד אם המארז לא יהיה נטו שחור חלק. רצוי שהמחשב יהיה שקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הר…

3. Started by db88,

1 תקציב 7k חריגה 1000 אם יהיה שווה משמעותית 2 שימוש לגיימינג 3 כולל מסך 4 ללא רכיבים נוספים 5 לא חשוב הרעש כל עוד זה לא ישמע כמו מטוס ממריא 6 תגידו לי אתם אם כדאי לעשות overclock 7 אין צורך בווינדוס או אופיס 8 אין העדפה לחנות 9 קנית המחשב - החודש 10 - 11 חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב אבל לא ברמה שתשפיע משמעותית על הביצועים 12. הערות נוספות: הבנתי שבקרוב יצא דור חדש של כרטיסי מסך? במידה וכדאי לי לחכות שהמחירים ירדו, כמה זמן זה צפוי לקחת וכמה משמעותי זה יהיה במחיר? מצאתי את המחשב הזה באחד האשכולות https://www.tms.co.il/21690 נראה טוב ואם אני מחליף מארז יוצא זול השאלה זה אם הוא יספיק ל…

4. שלום לכולם, אשמח לעזרה במפרט מחשב גיימינג בסכום של 8000 ש"ח מאפס, אין צורך בעכבר\מקלדת\מסכים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. RPG,FPS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

5. אהלן. קניתי נייד חדש dell studio xps 1640 ושמתי לב שהוא מתחמם מתחת באיזור של הטאצ' פד יותר מידי. זה ממש חם שמה אי אפשר לשים את היד.. זה אמור להיות ככה? המחשב חדש.. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Omeroo,

רציתי מחשב למשחקים בסביבות ה4000, וזה המפרט שבחרתי: Intel Core i5-2400 Box Gigabyte GA-880GMA-UD2H Samsung EcoGreen F3 HD153WI 3.5" 1500GB SATA2 32MB Corsair DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333MHz CL 9-9-9-27 Value Leadtek nVIDIA GeForce GTX 460 OC 1024MB DDR5 PCIe LG GSA-GH22N X22 SATA DVD CoolerMaster CM 690 II Seasonic S12II 520W Arctic Freezer 7 Pro Rev. 2 מה דעתכם? עצות, שיפורים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  7. היי .. המחשב הישן נהרס וההורים רוצים מחשב לעבודה משרדית ולא למשחקים . אז אני צריך מחשב לעבודה משרדית עד 1200 ש"ח בKSP או TMS&FOX . תודה לעוזרים. לפי הטופס: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 1200 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כרטיס קול איכותי 5 האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. ה…

8. היי חברים, אני עובר דירה למטרת לימודים והגיע הזמן להתחדש במחשב נייד שישמש אותי לתואר וליומיום. יש לי אופציה לקנות בארה"ב ולהביא לארץ, רציתי לדעת אם זה באמת משתלם על פני קנייה פה. שמתי עין על הלנובו יוגה 730 אשמח לדעת מה דעתכם - איך הוא ועד כמה מתאים לצרכים שלי: https://www.amazon.com/Lenovo-Touch-Screen-Convertible-Quad-Core-Fingerprint/dp/B07GFCM7HH/ref=sr_1_4?s=pc&ie=UTF8&qid=1535652735&sr=1-4&keywords=lenovo+yoga&refinements=p_n_size_browse-bin%3A3545275011%2Cp_n_feature_four_browse-bin%3A2289792011|2289793011%2Cp_n_feature_five_browse-bin%3A13580790011|13580791011|7817224011%2Cp_36%3A-90000 …

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  9. לוח: Asus P5B Deluxe מעבד: E6600 זכרון: Corsair 2GB (2x1GB) DDR2-800 PC-6400C4 כרטיס מסך: Leadtek WinFast PX7950 GT TDH Extreme 512MB מארז: ThermalTake Kandalf VB9000SWA קירור מעבד: ThermalTake BigTyp 120 VX CL-P0310-01 ספק כוח - אפשרות 1: (Enermax Noisetaker II 600W EG701AX-VE (W ספק כוח - אפשרות 2: Antec TruePower (TP) Trio 650W הדילמה הכי גדולה היא בקשר לספק הכוח... תודה מראש על ההמלצות וההערות. עריכה 1: המערכת תשמש בעיקר למשחקים, עריכת וידאו, ושימושים כלליים אחרים (אינטרנט, Office,...)

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by etaygs500,

היי, בטוח שכבר נכתבו פה מלא פוסטים אבל.. מנסה להבין מאיפה להתחיל מחפש מחשב טוב שיריץ משחקים (ואופיס לדוגמא) שיהיה די חזק אבל לא הטופ של הטופ.. מחפש לבנות מחשב באזור ה 4-5 אלף ש"ח ראיתי המון מפרטים ואני מנסה להבין האם הם לצרכים שאני מחפש או שהם בקטגוריה של התותחים הכבדים.. למשל: מעבד - Intel Core i7-8700K כרטיס מסך - Nvidia GTX 1070-Ti מעבר לזה כל השאר אני חושב שהם הכסף הפחות גדול וכולם אותו סדר גודל של מחיר (אשמח לשמוע שאני טועה) אשמח לעזרתכם!

11. Started by Coop,

1. מה התקציב? עד 3,200 מזומן 2. מטרות המחשב? מיועד למשחקים בינוניםם עד כבדים (Crysis במידה סבירה) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כלום 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין צורך בצורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? אם אפשר בלי לפגוע יותר מדי ביחס עלות/תועלת להעדיף בבקשה כרטיסי מסך של Nvidia, ומעבדי Intel 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? באופן כללי לא, אם אפשר קירור פשוט של AC למעבד בשביל השקט הנפשי 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא במיוחד, בטח שלא במחיר מוסף 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)…

• 10 תגובות
    • 769 צפיות
  12. היי חברים אשמח להמלצות שלכם על מפרט טוב. אם אתם באופן אישי משתמשים במפרט ויודעים להעיד עליו, אפילו יותר טוב. להלן הפורמט 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? איזור 7 אלף. אם זה מהווה שיפור ניכר אפשר גם למתוח ל-8 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית - פוטושופ, עריכת וידאו 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אני צריך 4 טרהבייט לפחות מבחינת זיכרון. יש לי 2 הארדיסקים של 1 טרהבייט כל אחד. (כך שאצטרך כונן נוסף חדש של 2 טרהבייט לפחות,…

13. חבר שלי רוצה לקנות e7200 2g 800mhz hd4850 p43 לא בדיוק המלצתי לו על זה (רוצה לשמוע את דעתכם לפני). תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני מחפש לקנות מחשב נייד טוב אמין ומוכח שמוממלץ אצל הרבה אנשים. אין לי דרישות גדולות מהמחשב רק שיהיה נוח כי זה פעם ראשונה שאני קונה נייד. המחשב יהיה במקום אחד לרוב אני לא מאמין שאני יילך איתו למקומות הוא יהיה כמו מחשב שולחני. אני מתכנן גם ללמוד בקרוב אני לא יודע אם זה אמור לשנות משהו אבל שיהיה.. מה שכן אני רוצה שיהיה לו 4 ג'יגה זיכרון מסך 15 אינטש ווינדוס 7 מותקן. ויציאת hd בשביל לראות סרטים על פול hd דרך הlcd . תקציב אין לי ממש כי אני לא יודע מה המחירים של זה אבל אין לי בעיה להשים כסף על איכות אם זה מצריך את זה, בקיצור אני רוצה לקנות משהו ששווה תכסף. שמעתי שhp ו dell הם החברות המובילות זה נכון? התקציב שלי הוא בערך 3000 אבל אין לי בעיה להשים יותר אם זה מצריך.. תודה …

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  15. היי אלה הגדרות המחשב. נקנה לפני כ-5 שנים: Operating System Windows XP Professional 32-bit SP3 CPU Intel Core 2 Duo E6300 @ 1.86GHz 65 °C Conroe 65nm Technology RAM ‎2.00GB Single-Channel DDR2 @ 266MHz (4-4-4-12) Motherboard ASUSTeK Computer INC. P5VD2-MX (Socket 775) 40 °C Graphics W2042 (1280x960@60Hz) 512MB ATI Radeon X1950 Pro (C.P. Technology) 512MB ATI Radeon X1950 Pro Secondary (C.P. Technology) CrossFire Disabled Hard Drives 298GB MAXTOR STM3320820AS (SATA) 47 °C Optical Drives TSSTcorp CD/DVDW SH-S182D …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, המחשב שהזמנתי כבר אצלי. הוא הורכב במעבדה אז קיבלתי רק את הקופסא של הלוח אם, המארז והכרטיס מסך עכשיו שמו לי את הדברים של כל בחלקים בלוח אם עכשיו אני פותח את הלוח אם ואני רואה שנגיד המתאם הזה : http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_powerstream_power_supply-sli_ready_ עכשיו תסתכלו על התמונה הרביעית מצד ימין יש את המתאם הוא באמצא התמונה, יש לו חוטים כאלה והקצוות הם מפלסטיק עכשיו האם זה מחובר כבר למחשב? יש לי את הלוח אם dfi lanparty sli-dr וכרטיס מסך evga 7800gtx ko האם זה מחובר או שהייתי אמור לקבל את זה בנפרד למקרה שאני יצטרך את זה? פשוט אני לא יכול לבדוק אם זה מחובר כי אני לא יכול להוציא את המחשב הקופסא תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  17. שלום לכולם, לפני כמה ימים קיבלתי בפורום הזה המלצה למפרט גרפיקה ועכשיו אני רוצה להיות בטוח לפני שאני קונה את המפרט שהמליצו לי. קודם קצת פרטים, אם מישהו ימצא חלק טוב יותר אני מחפש מפרט למחשב בעל יכולות גבוהות לגרפיקה דו מימד ותלת מימד, אני משתמש בתוכנות כמו אפטר אפקטס, מאיה, פוטושופ, אילוסטרטור וכדומה. יש לי מסך ואין לי צורך בשום ציוד היקפי...כל מה שאני צריך זה רק המארז וכל מה שנכנס בתוכו זה מה שהמליצו לי *קרדיט לYZ101* Intel Core i7 920 2.66Ghz Tray Stepping D0 SLBEJ, יחידות 1 ¤1451 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=697 Scythe Kabuto, יחידות 1 ¤198 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1014 Asus P6T X58 Intel Chipset For i7 Nehalem, יחידות 1 ¤1279 http://ww…

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  18. Started by amit1242,

http://tms.co.il/preview/spec/6dulhyrt הוזמן אתמול..אפשר לשנות. מה אתם חושבים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  19. מעבד : AMD Athlon XP 3000 לוח : PC CHIPS צי'פסט SIS כרטיס מסך SIS OB UP TO 64 + חריץ הרחבה AGP * 8 ! זיכרון : 256 MB דיסק קשיח : 80 GB CD * 52 1.44 FD מארז : MIDI TOWER 400W השקעה 1500 רווח 30 % סה"כ = 1950 *אני יודע שתרוצו להגיד לי "בסכום הזה אפשר לקנות AMD 64 " אבל הזמנתי וניס והמעבד היה חלש מאוד ה XP K7 PRO עבד באפליקציה של ה 32 הרבה יותר טוב...

• 52 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. שלום לכולם, ברשותי X61 עם 2 GB זיכרון. מעבד 7100, מקום פנוי בHD - 30~ כאשר אני מפעיל את המחשב ישנה שלוקח לו הרבה זמן ל"טעון" את האיטרנט האלחוטי (משמע - לוקח לו בין 1-2 דק' עד שמופיעים שנ האייקטנים הללו). ניטרלתי את כל התוכנות שאני מכיר שניתן לנטרל בסטארטאפ (מצ"ב תצלום מסך). האם ניתן לנטרל עוד דברים? האם יש למישהו רעיונות איך לזרז את קצב העלאת חלונות? תודה מראש, צחי [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  21. Started by Skippy,

Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU 460 ש"ח Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb BOX 1,065 ש"ח Gigabyte GA-965P-S3 Intel P965 LGA 775 899 ש"ח G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-1GBPK 870 ש"ח NEC AD-5170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X Black Bulk 190 ש"ח אני סגור על החלקים, אבל המחירים לא משהו בכלל אם מישהו מכיר מקום שאני יכול להביא ממנו את אותו המפרט בדיוק רק ביותר זול הוא מלך!

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  22. Started by -Sky_Lord-,

שלום, אני עומד לקנות מחשב בארה"ב ולהביא אותו ארצה, הייתי מאוד רוצה להביא Dell XPS ולהזמין ישירות מהאתר שלהם, הבעיה שלוקח יותר מדי זמן, מי שאני מכיר בארה"ב מגיע עוד 10 ימים. למישהו יש המלצה על חנות להזמין ממנה? אני מכיר את bestbuy, אבל עד כמה שאני יודע הם מביאים אחריות מלשהם ולא בינלאומית... תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום, בקרוב אטוס לארה"ב וחשבתי לקנות שם מספר חלקי מחשב אותם תכננתי לקנות בארץ. מדובר על מעבד, זכורונת RAM, לוח אם וכרטיס מסך - לאותו סט חלקים יוצא הבדל של יותא מ1000 ש"ח בהשוואה לארץ. מה דעתכם, האם כדאי לקנות את כולם, או לפחות מעבד וזכורונת RAM ששם הסיכוי לתקלה נמוך יותר מאשר כרטיס מסך\לוח אם ? האם אין בעיה לשים את הקופסאות במזוודה הגדולה \ טרולי עלייה למטוס? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  24. Started by bezangeloo,

צריך לתמחר מחשב יד שניה לפני מכירה. המחשב נבנה לגיימינג סבבה (ופיתוח, אבל את מי זה מעניין) ובמטרה שיהיה קטן ככל האפשר. לוח אם ASUS ROG Strix Z270I https://www.amazon.com/gp/product/B01MZBUDUU/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_o00_s01?ie=UTF8&psc=1 מעבד Intel Core i7-7700 קירור למעבד Silverstone Tek Low-Profile Heatsink CPU Cooler https://www.amazon.com/gp/product/B00N4OBH92/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_o00_s01?ie=UTF8&psc=1 זיכרון Corsair Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 2400 (PC4-19200) C16 https://www.amazon.com/gp/prod…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by אלעד יפת,

תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 15K • חריגה מקסימלית מהתקציב: כמה מאות שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: כל משחק שקיים, באיכות הטובה ביותר. • במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: תוכנות אדובי, אפטר אפקטס, עריכה ב-4K, סינימה 4D • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט): 64 ביט דרישות מיוחדות: • האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז? (קטן | בינוני | גדול | שוכב (מאוזן) | אין חשיבות) • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): בעתיד • האם תרצה לבצע מערך מרו…

• 0 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.