ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם מה ההבדל בין המעבד שבנייד Intel® Core TM i5 Ivy Bridge Processor 3210M 2.5GHz מול המעבד שבמחשב נייח (פרטים פה) מבחינת הביצועים והעיבוד Intel® Pentium® Processor E6300 תודה רבה על עזרתכם
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב נייח שיתאים לעבודה עם תוכנת העריכה premiere. אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט מתאים. התקציב: עד 5000 השימוש: premier, autocad, microsoft תודה, איילת
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום אני חן, ואני בארה"ב וכבר כמה שבועות מנסה לבדוק ולברר איזה מחשב נייד הכי יכול להתאים לי. הצרכים שלי יהיו מעבר לסטודנט (מסמכים, תוכנות ואינטרנט), מכיוון שאני מצפה מהמחשב שני דברים: סרטים באיכויות HD (האם כרטיס מסך מובנה יכול לעשות את העבודה נאמנה?) ו- "לסחוב" תוכנות כבדות להקלטות מוסיקה, CUBASE ופלאגינים ודומיהם. (כמובן ההקלטה עצמה היא עם כרטיס קול חיצוני). הגעתי פחות או יותר לשתי אופציות: 1. האחת - מחשב מוכן של אסוס (בלי אפשרויות לשינוי): http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9172879&type=product&id=1218044029788 החסרון - הנדסת אנוש לא משהו משהו (חוסר נוחות, מקלדת קרובה מדיי למסך), צבע נורא... היתרון - המון תכונות וחוזק. 14.1" = ניידות. 5 USB …
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
לילה טוב אני רוצה להתייעץ אתכם בטרם קניית מחשב נייח למשחקים, ללא ציוד היקפי (ללא מסך, רמקולים וכו') ישנם כמה דברים שאני לא מוכן להתפשר עליהם, ודורש שהם ייכללו: מעבד CORE i5 זיכרון 16GB DDR4(אלא אם כן תתעקשו ש8GB זה מספיק בהחלט?) דיסק קשיח לפחות 1TB HDD SSD בנפח 128GB, למערכת ההפעלה ודברים נוספים כונן צורב DVD אפשרי לחרוג ב200 ש"ח אם הדבר שווה ראיתי כמה מערכות מחשב בKSP http://ksp.co.il/?uin=28225 , http://ksp.co.il/?uin=19072 , http://ksp.co.il/?uin=30006 אחת מהן יכולה להתאים? כדאי אחרת? תודה ולילה טוב איתי
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני עומד לרכוש מחשב ומתלבט בנוגע לזכרון שלו. המחשב ישמש אותי להרצה במקביל של תוכנות אופיס רבות (כמה חלונות של WORD, EXCEL ו-POWERPOINT), הרבה לשוניות של דפדפן וכן תוכנה סטטיסטית כבדה (SPSS, למי שמכיר, ואולי עוד כמה). חשבתי לרכוש את המחשב הזה: http://www.night-net.net/product/מחשב-נייד-dell-inspiron-15-5567-n5567-7340/ אלא שאני מתלבט בנוגע להרחבת זכרון. בהמלצות להרצה של SPSS נכתב שמומלץ 8 גי'גה של RAM. אבל מאחר ובמקביל אצטרך להריץ גם הרבה דברים אחרים, אני חושב שאולי זה לא יספיק ושאולי כדאי לרכוש עוד 8 ג'יגה. השאלה שלי היא האם זה באמת ישנה. כלומר האם רכישה של צ'יפ נוסף תוביל לשיפור משמעותי בביצועים? להבנתי צ'יפ נוסף מאפשר הרצה יותר חלקה…
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
טוב לאחר המפרט שהצעתי ולאחר התיקונים שלכם זה המפרט שהגעתי אליו AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 BOX Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard Kingston KVR400X64C25-512MB DDR 3200 Memory Foxconn 3GTK278 USB Front True Power 300W FSP Case CD-ROM Asus x 52 Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD Hitachi 80GB 7200 rpm S-ATA II HDD Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT GIGABYTE X300LE 128MB DDR 128 BIT TV/DVI BULK PCI-EXPRESS המחיר הכללי שיוצא אצל כולם זה +- 3000 ש"ח אני מודע שזה לא כולל מסך שתי שאלות אחרונות 1. HD האם לאישר אם הנ"ל הוא להחליף ל WD 80GB 7200RPM 8MB JD SATA 2. הזכרונות אני רוצה שהיו 512 MB עדיין עם CL 2.5 ולא 3 אני פשוט או…
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מסך 14 אולי קצת יותר קטן, גדול מזה יהיה כבר כבד גדול ומסורבל וקטן מזה כבר יהיה קשה לעבוד מולו שעות. בטריה נניח ל4 שעות, זה הממוצע לא ? יישומים של אינטרנט לימודים סרטים. גיגה זכרון, זה הסטנדרט היום ? שיהיה יפה ושל חברה מוכרת. כולם פחות או יותר אותו דבר לא ? יש המלצות ?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש שימושים - כשני חלונות של כרום פתוחים בכל אחד 15-20 טאבים (סכ"ה 40) באחד מהם אני יכול לראות קליפ בHD כ-5 חלונות וורד פתוחים של 300 עמוד עבודה של עיצוב פנים אדירכלות עם תוכנת DATACAD 15 עבודה עם שני צגים חיבור המחשב לטלויזיה (לעיתים יותר רחוקות אין כוונה שהמחשב יהיה מחשב מדיה) דרישה נוספת - מקווה שהמחשב יחזיק 4-5 שנים שיהיה שקט מבקש את חוות דעתכם על מפרט מפרט 1 ברשימה כאן (או המלצה על מפרט אחר) (אפשר גם מפרט 2 או 3 שהוא במקור מהמפרטים של HWZONE) מפרט 1 מארז ARCTIC שחור/אפור ללא ספק 12CM X2 ספק כח A.PFC 500W V2 FAN12 POWER MAN INWIN לוח אם B75MA-P45 SATA3 USB3 1GLAN MSI מעבד אינטל 3.4GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 3570 זכרון HS CORSA GEIL 8GB DDR3…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
להלן מפרט המחשב. Intel Core i7 8700 3.2Ghz 12MB Cache s1151v2 - Tray Processor Intel 47225 1 Antec Mercury 360 RGB All-In-One Performance Liquid CPU Cooler CPU Cooler 55801 1 Gigabyte Z370 HD3 LGA1151v2, Intel Z370, DDR4, 3xPCI-E, DVI, HDMI Motherboards for Intel 47235 1 G.Skill Trident Z RGB 2x8GB DDR4 3000Mhz CL14 Kit Memory 49413 1 Asus GTX 1070 ROG Strix 8GB OC GDDR5 DVI 2xHDMI 2xDP PCI-E VGA Cards 39849 1 Western Digital Caviar Black WD2003FZEX 2TB Sata III Hard Disk 29074 1 Kingston A1000 M.2 SA1000M8/240G 240GB SSD PCIe NVMe Solid-State Drives (SSD) 51072 1 Asus DRW-24D5MT DVD±RW x24 Black Sata Optical Writer 40303 1 Kingston HyperX Amp USB Vi…
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
השימוש יהיה לעבודה משרדתית ( אינטרנט , email , צפייה בתמונות וכ'ו. ) אני יהיה בניו יורק. איזה מחשב מומלץ להביא לשימושים ובתקציב הנ"ל ?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני צריך עזרה וקודם כל תודה לכל מי שעוזר במפרט למחשב נייח לשימוש ביתי הכולל צפיה בסרטים אינטרנט הורדות ולשחק פיפא החדש עליו אני צריך במסגרת התקציב לקנות מסך באזור ה21 אינטץ' תודה!
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי להתייעץ בנוגע לקניית מחשב חדש. אני צריך מחשב כאשר הדרישה העיקרת שלי היא להריץ את COD4 בצורה חלקה, לא הרבה יותר מזה. באופן כללי אני לא צריך לקנות מחשב חזק ביותר עכשיו, שיחזיק לשנים הבאות, אלה משהו יותר פשוט שיחזיק לשנה-שנתים הבאות. בכל מקרה הסתכלתי פה במפרטים באתר, וביססתי את המפרט הנ"ל על http://hwzone.co.il/specslist/view/143/ כל הצעת שיפור תתקבל בברכה, כמו כן רציתי לדעת איך החנות TMS, שמממנה אני מתכנן לקנות את המחשב. מעבד: Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM כמות: 1 מחיר: ¤321 קירור למעבד: Evercool NK804925EA - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 מחיר: ¤39 לוח אם: Gigabyte GA-MA74GM-S2H כמות: 1 מחיר: ¤322 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT White כמות: 1 מחיר:…
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אהלן לכולם, הT400S החדש שלי מעולה, בקרוב אתן חוות דעת מפורטת עליו. לגבי הבעיה שבה נתקלתי, כשאני משתמש בדפדפן אינטרנט (אקספלורר 8 ) ויש על המסך הרבה פרסומות FLASH המעבד עובד לא מעט ולגלול את העמוד מטה ומעלה מלווה ב"קירטועים" - הגלילה לא רציפה כמו במחשב הנייח שלי שאמור להיות בעל אותה עוצמת עיבוד מבחינת המעבד, אבל יש לו כרטיס מסך (לא משהו מפוצץ - GEFORCE 7600GT). במחשב הנייח המעבד לא עובד יותר קשה כשיש פרסומות לעומת המעבד בנייד שעובד הרבה ולעתים מגיע אף ל60-70 אחוז. מה בעצם קורה פה? האם זה בגלל המעבד הגרפי המובנה? והשאלה הגדולה - האם יש לזה פתרון? תודה מראש, אור
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אהלן, אני שוקל לקנות את המחשב הבא : http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=2194 המחשב בעיקר ישמש אותי בלימודים ויריץ מערכות וירטואליות דרך VMware.
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לא ידוע בשביל זה אני כאן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית ואינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך גדול - מסך מעל 24 עם חיבור usb-c PD כדי שיתמוך בטעינת נייד + העברת נתונים בעבר היה תקן IPS אני חושב בעל זויות צפייה טובות. מניח שהיום זה סטנדרט? .. אולי תקן אחר ? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, א…
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
מארצות הברית. חשבתי על המחשב הזה - http://www.bhphotovideo.com/c/product/654258-REG/Acer_LX_PJU02_006_Aspire_AS5534_1121_Notebook_Computer.html#accessories אני צריך להחזיק פוטושופ ולייטרום (תוכנה מאוד כבדה), ובנוסף גם שימושים רגילים - אינטרנט, מסנג'ר, אימיול וכאלה. יש לכם הצעות למחשבים אחרים באותו טווח מחירים שיעשו את העבודה טוב יותר? רצוי מB&H או מBestBuy. תודה.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עדיפות ל-3,000 אבל אם לא תהיה אפשרות אז גג 4,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר מכונות וירטואליות אבל למקרה וארצה לשחק אז שיהיה אפשרות להריץ לפחות משחק כמו Apex Legends(ואם זה יקפיץ את המחיר משמעותית אז עדיפות להרצה של League Of Legends) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? תיק תואם לגודל המחשב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד! 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לג…
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אוקי... אז אני מחפש מחשב נייד... אני מתחיל ללמוד עוד חודשיים באוניברסיטה ואני צריך מחשב שיזוז איתי לכל מקום ויאהב אותי כמו שאני באמת!P: בכל אופן...עכשיו עם כל היציאה של היונה...האם כאדם שכן ישתמש במחשב הזה למשחקים פה ושם (אומנם לא מחשב ראשי אבל אין כמו לשחק דרך ההוטספוטס שבאוניברסיטת ת"א) כדאי לי לחכות לו? או שכדאי לי לחכות להוזלת מחירים בעקבותיו? בכל אופן...אני דיי צריך את זה מהר (אלא אם יש משהו שב-א-מ-ת שווה את הלחכות) עד לעוד חודש חודש וחצי... אני מתכוון להוציא עליו בין...אנא ערף...6.5-10 אלף שקל... אגב! אני יודע שעדיף מחשב ב-10K על מחשב ב-6.5K אבל אני מחפש לחסוך ולקנות משהו באמצע שישרת את המטרות שלי אז משהו משתלם מישהו? http://www.akr.co.il/details.asp?id=1051 מצאתי א…
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי לכולם ! גמר חתימה טובה ! בקיצור - כן, בהחלט ! כל מי שמתעסק ב :: V - RAY OCTANE Redshift לדוגמה, ב - Redshift יראה שיפור ניכר בביצועים כבר עם 3080, שמהיר כמעט כפליים מ - 2080S, וקצת יותר מ - 3080 עם 3090 ..... ( כ - 15 אחוז ) אבל כאן זה כבר עניין הכדאיות הכלכלית. ההבדלים דומים גם בשתי התוכנות האחרות.
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? ,תכנות בעיקר visual studio ,eclipse * גודל המסך? מאט, 13 אינטש * רזולוציית המסך? שיהיה אפשר לחבר אותו למסך גדול יותר בלי שזה יפגע ברזולוציה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עד 1.5KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4-5 שעות נשמע סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB HDD ועדיפות לאחד עם SSD( כCHACHE לפחות) * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צרי…
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש כמה המלצות לאפשרויות עבור סוכן מכירות. אני צריך אפשרות של חתימה(כלומר או מסך מגע או פץ עם עט). הוא צריך לעבוד עם אווטלוק אקצינג' של העבודה. ותוכנות של חברות ביטוח, לא יותר מדי. האם יש אפשרות להתקין על ה-I-PAD תוכנה של השתלטות על מחשב העבודה דרך VPN? או כל טאבלט בסגנון מומלץ. כמו כן, מחפש המלצה למחשב נייד בעל מסך מגע 12.1/13.3 ומחשב נייד בעל מסך רגיל 12.1/13.3 בתודה, עומר.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3DMAX , Illistrator, Photoshop בתדירות גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BattleField 3, Pro2012, Need4Speed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
הגעתי לשני ספקים היחידים שמצאתי למכירה בארץ שיש להם את הקונקטור החדש של הכרטיסי מסך 12VHPWR Gigabyte UD1000GM PG5 1000W PCIE 5.0 ready 80 PLUS Gold MSI MPG A1000G PCIE5 1000W 80 PLUS Gold איזה מהם עדיף ? מה ההבדלים בניהם למה הגיגהבייט יותר זול האם יש המלצה לספק כח אחר שיש לו את הקונקטור החדש לכרטיסי מסך
-
- 0 תגובות
- 304 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד מסוג HP G7070EJ. שהדיסק הקשיח שלו שבק חיים. השאלה היא, האם ניתן לקנות דיסק קשיח 2.5 פשוט ולעשות את ההחלפה לבד. או שזה יותר מסובך ממחשב נייח ורק טכנאי יהיה מסוגל לעשות זאת? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-