ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים, והייתי שמח לקבל מכם מפרטים שווים בתקציב של 7-8 אלף ש"ח, ללא מסך. אין לי רכיבים ספציפיים שאני "נעול" עליהם, אני נותן דרור לידע העצום שלכם... מודה לכם מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנושא הקודם שלי ירד לעמוד 2.. טוב הפעם אין לי הרבה דרישות רק שיהיה וידאו IN(עדיף כרטיס טלוויזיה נפרד? בגלל הטורנר הפנימי..) כרטיס מסך נורמלי למשחקים ומסך CRT 17" או 19" עם מקלדת בלי הרכבה תודה לכל העונים..
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
כך אני מעוניין לקנות לקבל הצעה למפרט משחב בסיבובת 4500 שח שמיועד לסטודנט לאנמציה כמובן חשיבות רבה לכול הקשור לכרטיס מסך אך הבנתי שיש הבדל ביין כרטסים המיועדים למשחקים לאלו המיועדים לגרפיקה אני נותה להאמין שAMD מצעים מעבדים טובים יותר עבור הכסף שלי אך מעניין אותי האם גם אתם חושבים כך בכול מיקרא אני אשמח לקבל מפרט מלא עוד שאלה באחת ההצעות שראיתי הדיסק היה על ראיד האם זו טכנולוגיה מומלצת עבור דיסקים
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
המלצה עד למחיר הנ"ל לא כולל ציוד היקפי לא כולל מסך. חייב לכלול 1GB זיכרון ( דואל ) דיסק של 120GB . כרטיס מסך יכול להיות On Board .
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות? 5,500 ש"ח. עדיפות לתשלום באמצעות כרטיס אשראי. 2. מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס מרובי חלונות, הורדות, מעט צפיה בסרטים (משחקים: לא). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך LCD "17 וצורב DVD בלבד. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? מקלדת ועכבר 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? העדפה חד משמעית אך ורק ליצרנים איכותיים ואמינים מאד של כל החלקים (עדיפות ליצרנים יפנים\אמריקאים). 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? הקירור - חשוב רק במידה והוא דרוש בגלל התחממות יתר ידועה מראש או כדי למנוע נזק למחשב ולהאריך את חייו. העיצוב - רצוי עיצוב מדליק, אבל לא עד כדי ניאונים כחולים. חשוב שיהיה קומפקטי וקל לפתיחה לצורך תיקונ…
-
- 49 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מפרט כמו שאמרתי עד 5000 ( רצוי הרבה פחות) שכלל הכל תודה לכל העוזרים המפרט למשחקים ( לא צריך כרטיס מסך מטורף) סרטים, גלישה, מוזיקה ( מה שעושה אפילו P-3 ) חשבתי אולי ללכת לכיוון המעבד החדש 805D הכפול ליבה הזול מה דעתכם? ( אולי יהיה גם OC לא משהו רציני)
-
- 13 תגובות
- 985 צפיות
-
-
כרטיס גראפי NVIDIA 6600 (חייב להיות צ'יפסט של nvidia- אילוצי תוכנה ) הייתי מעדיף את ה - FX540 אם היתי יכול להרשות לעצמי.... שני ג'יגה זיכרון לא יודע של מי .. מעבד פנטיום D 930/920 (גם כן מאילוצי תוכנה חייב להיות פנטיום ) כפול ליבה 64 ביט לוח Gigabyte 945P GA-8I945P Pro הרד דיסק 80 ג'יגה SAT 2 מארז מגניב עם ספק כח 550 מה אומרים? קיבלתי הצעת מחיר של משהו באזור ב5500 שקל מיועד בעיקר לגרפיקה ולווידאו צריך שיהיה מחשב חזקקקק
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אודה על דעתכם על המפרט הבא- עבור סבא וסבתא לאינטרנט בעיקר. חשוב לי לשאול לגי אפשרות UPGRADE בעתיד של מערכת זו. האם צריך כרטיס מסך לשימושים אלו? כנראה שאוסיף למארז כך שלא יהיה גנרי. המלצות? CPU : AMD Sempron 64Bit Socket 754 +3100/1.60Ghz Motherboard : Gigabyte GA-K8N51GMF for AMD Socket 754 VGA : Onboard High Quality Geforce 6 Memory : Super Talent 512Mb of 400Mhz DDR LAN : 10/100Mbps OnBoard Sound : Onboard 8-Channel For Home Theater HDD : Hitachi S-ATA 80GB 7200RPM 8Mb Buffer Case : Midi ATX SPL 6208 400W Color : Silver Floppy : Optional תודה, איל. Optical Drive : ASUS DVD-ROM IDE Silver Keyboard & Mouse : Logitech Internet Pro With Optical Mouse
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי 750 ש"ח ואני רוצה לשדרג את המחשב שלי. חשבתי או לקנות כרטיס קול טוב כי יש לי אחד מובנה בלוח אם או ליקנות גופי קירור לכרטיס מסך ולמעבד בקצת פחות. למישהוא יש הצעות? המפרט: gigabyte geforce 7800gtx ga-k8nn pro-sli amd 4000+ Logitech Z-5300 5.1 Multimedia Speaker 1 giga ram
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 7K , אני לא מחפש מכונת משחקים אלא מחשב שישרת סטודנט ממוצע לאורך זמן! אם אתם יכולים לעזור לי אשמח... ראיתי שנכנסו ניידים עם מעבד AMD שמתומכרים משמעותית יותר נמוך מאלו של אינטל... אז מה בעצם הקאטצ'? בתודה מראש מאור.
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד ב7K לפני מע"מ עם התנאים הבאים: מחכה להצעות . -שיהיה מסך גדול ואיכותי שיראו בו מעולה -כרטיס מסך חזק מאוד -WIFI -BT -חברה איכותית כמו DELL או שיהיה VAIO למשל אבל פתוח להצעות.. -שיהיה יחסית מהיר -צורב DVD -לא פחות מ80 ג'יגה -לא פחות מ512 זיכרון -7000 ש"ח לפני מע"מ - אפשר גם יותר אבל העיקר שלא יעבור את ה8000 . תודה.
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מנסה להרכיב מחשב לסבא. יעוד: בעיקר אינטרנט וטיפה משחקים של הנכדים. חשבי לכיוון של איזשהוא סלרון / שמפרון עם 512 ראם והארדיסק פשוט. כרטיס מסך מעדיף לא ONBOARD על מנת שיהיו לו יכולת מינמליות בכל זאת להריץ משחקים. יש לכם רעיון ? (רצוי מפרטים מ KSP..) (בלי צורב אבל עם מקלדת ועכבר פשוטים) תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1760 ¤ 1 GIGABYTE GA-8I945P-G 680 ¤ 1 PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 600 ¤ 1 SEAGATE 80GB 7200RPM SATAII 8MB 380 ¤ 1 Point Of View Geforce 7800GT 256MB PCI-E 1970 ¤ 1 LG GSA-4167B BLACK BULK 260 ¤ 1 Sunbeam Samurai BLACK 230 ¤ 1 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380 ¤ 1 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro 160 ¤ 1 מסך LG L1750HQ 8 MS 1820 ש"ח סה"כ מחיר סופי: ¤ 8036.9במזומן. התייעצות אחרונה לפני שאני קונה. את הציוד ההקפי אני קונה ממקום אחר.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין למכור את המחשב וזקוק לעצתכם בנוגע למחיר ריאלי. סיבת המכירה היא מעבר לנייד. מפרט המחשב: AMD 64BIT 3200 754 GIGABYTE K8NS NFORCE3 250 KINGSTON 512MB CL3 DDR400 W.D H.D 120GB SATA 8MB W.D H.D 80GB IDE 8 MDB THERMALTAKE SILENT PUREPOWER 480W LG DVD 4081B אודה לעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
פנטיום 3 512 RAM 40G וכל השאר לא משנה
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
האפשרויות שמצאתי הן: http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=2578 http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=2445 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1861912 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1826484 המחשב נייד שאני רוצה צריך להיות עמיד וחזק יחסית, עם אפשרות להריץ משחקים בצורה נורמלית, לדוגמה שיריץ את המשחק World of Warcraft על ביצועים נמוכים בצורה חלקה. אנא עזרו לי לבחור ביניהם, ולמה לבחור אחד מהם, ואולי תראו לי מפרטים אחרים לקנייה שאתם מוצאים, תודה רבה. נ.ב. מה ההבדל בין Intel Centrino לבין AMD 64bit במחשבים ניידים מבחינת הביצועים תכלס? יש מה לבחור את AMD מאשר את Centrino?
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
מחשב פשוט, אינטרנט, אופיס, טיפה משחקים, חשוב שיהיה צורב DVD
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מעוניין בהרכבת מחשב חלקים לוח אם חזק לעתיד מעבד 2.6 DUAL CORE בלי כרטיס מסך צריך:מארז,ספק טוב ,זיכרון 512DDR2 בלי מסך בלי עכבר בלי מקלדת רק החלקים האלו ושתהיה לי האופציה בעתיד לשדרג סכום רק 2000 שקל אפשרי מזומן. ןשתהיה האופציה לשדרג כרטיס מסך לעתיד חזק נועד עבור:תיכנות משחקים אינטרנט.... לא רוצה AMD אם אפשר חניות איפה אפשרי לקנות בזול
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב שישמש אותי בעיקר לתיכנות. להלן מפרט מחשב שהוצע לי בסך של כ - 3450 ש"ח (ללא מסך): מעבד: Intel P4 model 531 3.0 Ghz 64bit, 1MB cache, 800 mhz לוח: (Gigabyte 8I915P-D (Intel I915P Chipset זיכרון: Samsung DDR-2 512MB DCH 533Mhz הארדיסק: WD 80GB Sata 7200 rpm 8MB cache כרטיס מסך: Gainward Geforce FX6200 128MB PCI Express X16 DVD צורב: LG4167 כרטיס קול ורשת מובנים, עכבר של לוג'יטק, מקלדת סטנדרטית. האם זה נראה לכם יקר מדי, ואם כן אז במה מומלץ לחסוך? תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 513 צפיות
-
-
חברה אני קונה את המחשב הזה שבוע הבא רציתי לדעת האם אני יוכל להכניס בלוח כרטיס מסך 6600GT יהיה לי בעיות וסך הכל אני סטודנט זה מה שאני צריך האם המחשב הזה ישמש אותי בעתיד ?(הוא טוב) http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VEBANDEL_DUAL
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום למומחים ולמנוסים, הדסקטופ שלנו כבר זקן ועייף אפילו לשדרוגים, והגיע הזמן לקנות חדש. צרכים: אינטרנט ואופיס מרובי חלונות, הורדות (של תוכנות מעניינות ומוזיקה\סרטים) ומעט עריכת תמונות (לא ברמה מקצועית). (ללא משחקים\מסיבות רשת). [ *הערה: מיועד לשמש כמחשב עיקרי למיני-רשת ביתית עם המחשב הנייד (HP nx9110 P4). יש לנו S-Box אלחוטי: http://www.sofaware.com/general.aspx?boneID=155&objID=194) ] דרישות: בראש ובראשונה - איכות ואמינות של כל הרכיבים (יצרנים מוכרים ואמינים), מהירות תגובה מצויינת, אופציה לשדרוג בעתיד. העדפות: מארז קומפקטי, פרקטי (קל ונוח לפתיחה לצורך תיקונים\שדרוגים) ו"חתיך" (אבל אין צורך בניאונים כחולים ). ציוד הקפי דרוש: מסך "LCD 17, צורב DVD. תקציב: עד 5,…
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
שלום פורום מפרטים, תנו לי בבקשה מפרט, לעבודה משרדית בלבד, בתקציב 5000 (חריגה 500 ש"ח). צריך: מקלדת ועכבר סט אלחוטי רצוי לוגיטק, מסך LCD שהניגודיות יותר חשובה מכל דבר אחר, בייחוד זמן תגובה לא מעניין, 1GB RAM. בקשר לכרטיס מסך, אני רוצה משהו מסידרה טובה אבל דגם הכי חלש, לא מובנה, אפשר 7150, 6200, 7200, שלושתם נראים לי הכי טובים. אני רוצה את הכרטיסים האלו בשביל התמיכה בויסטה, אז לא מובנה. נמרוד.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גרר למה שילבתם ת'נושאים? זה תקציב שונה ועכשיו צריך לעבור על שלוש עמודים בשביל להגיע למה שרציתי להראות..
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום אני צריך מפרט עד 4600 ללא מסך וללא שום ציוד הקפי אני קונה מKSP עם אפשר את המפרט הכי טוב שיכול להיות אני מתכוון לעשות OC לכרטיס מסך תודה רבה עידן.
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-