ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,397 דיונים בפורום זה
- 

טוב אז שנת הלימודים בפתח והגיע הזמן לקנות מחשב. אני מחפש מחשב קל, אמין וחזק שיחזיק מינימום 4 שנים. מסך 13-14, זמן סוללה גבוה ככל שניתן. הדרישות הם לא מיוחדות. . ישמש בעיקר לאופיס, אינטרנט מוסיקה וסרטים. משחקים לא מעניינים אותי בכלל. לגבי יציאות את HDMI כמובן חובה. מעבר לזה אין משהו קריטי שאני צריך. כונן DVD מומלץ מאוד אבל חובה. דיסק קשיח 500 גיגה ולא פחות. אין צורך באחריות בינלאומית וגם לא במערכת הפעלה. הדרישות מהמחשב לא גדולות במיוחד אבל כן הייתי מעדיף להכניס בתקציב מערכת כמה שיותר חזקה (שאיפה ל I5) שמחשב יסחוב גם בעוד כמה שנים. תודה מראש. (ד"א המלצה ככה לקראת פתיחת שנת הלימודים אני מכיר הרבה אנשים שקונים מחשב בתקופה הקרובה ונעזרים בפורום הנ"ל. לדעתי יעזור מאוד אם יפתח …
- 

- 3 תגובות
 - 654 צפיות

- 

- 

היי שלום לכולם אני בחורה חרדית בת 18 אשמח לקבל ייעוץ לפני בחירת מחשב נייד חדש אין לי שימושים מיוחדים למחשב הזה בעיקר תוכנות אופיס וגלישה מה שכן יש אתר שאני עובדת בו אתר של תוכנת עיצוב אבל התוכנה לא על המחשב כל העבודה איתה זה באתר מה שכן יש לי כל מיני הגבלות ותכנות חרדיות אני ישמח לדעת על משהו שמתאים לתכנות האלה אני ממש לא מבינה בזה אז קראתי קצת והצלחתי להגיע למפרט טוב לדעתי ביחס למה שקראתי אבל מה שרציתי לשאול אני לא מחליפה מחשב בתדירות גבוהה אז חשוב לי שיהיה מחשב ש "יחזיק" לכמה שיותר זמן האם מעבד i5 יעשה את העבודה גם בעוד 5 שנים נגיד?
- 

- 1 תגובה
 - 517 צפיות
 - 1 follower

- 

- 

המחשב של בן דוד שלי הלך לעולמו[כנראה הלוח אם התקלקל כתוצאה מהפסקת חשמל/מכת ברק או משהו בסגנון..] והוא ביקש ממני להרכיב לו מפרט, עד 5000 שקל.. 5000 שקל כולל הכל-מסך ושאר הציוד ההיקפי.. ועכשיו לשימוש: השימוש הוא די כללי, קצת משחקים, בעיקר אינטרנט, קצת עריכת ויצירת מוזיקה..אז אולי כדאי להכניס[אם יכנס בתקציב כמובן] כרטיס קול נחמד.. אממ אם זה לא יהיה מאמץ מדי, יהיה נחמד אם תיתנו שתי הצעות, אחת עם מסך רגיל, ואחת עם מסך LCD, ונחליט כבר מה לקחת, בהתייעצות עם המשפחה של הבן דוד. אה, ועוד משהו. רצוי מערכת מבוססת אינטל, לא יודע להסביר את זה, אבל הם מעדיפים אינטל, כי הם לא מכירים את AMD, ואני לא בטוח אם נצליח לגרום להם לקנות AMD, ככה שכדאי מראש לתכנן מפרט מבוסס אינטל.. תודה מראש!
- 

- 7 תגובות
 - 795 צפיות

- 

- 

בוקר אור, אני מחפש מחשב נייד שולחני מאסיבי (יכול להיות כבד מאוד), מסך 15 אינצ' ומעלה עד 3000 ש"ח (יכול להיות גם זול יותר). בנוסף אחריות לפחות שנתיים-שלוש. להלן התשובות לשאלות - * מטרות המחשב - מחשב מיועד בעיקר לגלישה ואופיס, אבל יחד עם זאת המחשב אמור להיות המחשב הראשי בבית לכחמש שש שנים. אם יש אפשרות למחשב שמוגן מפני שפיכת קפה עליו אז מה טוב. * גודל המסך - 15 אינצ' ויותר חשוב שיהיה HD * משקל רצוי - יכול להיות כבד מאוד. המחשב אמור להישאר רק בבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא קריטי מכיוון שהמחשב יהיה רוב הזמן בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI * בלוטות - כן * גודל מינימלי של כונן קשיח- 250- 300 ג'יגה ויותר * כונן CD/DVD? צורב? כן dvd צורב * כונן Bluray? - לא מחוי…
- 

- 4 תגובות
 - 774 צפיות

- 

- 

שלום, אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב עבור אבא שלי שעובד במסחר היום יומי בבורסה האמריקאית המחשב צריך להיות בעל יכולת עיבוד נתונים וקבלת נתונים מהרשת במהירות מירבית וכמו כן הוא צריך להתחבר ל4 מסכים! את המסכים כבר יש לי התקציב הוא למחשב עצמו בלבד! לפי תוכנת המסחר שבה הוא עובד אלה הדרישות מערכת: [TABLE] [TR] [TD=bgcolor: #e8e8e8]System requirements[/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]Processor[/TD] [TD]Multi-core Intel® or AMD®processor at 3 GHz or faster[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #f8f8f8]Memory (RAM)[/TD] [TD=bgcolor: #f8f8f8]4 GB or more[/TD] [/TR] [TR] [TD]Hard Drive[/TD] [TD]Solid State Drive (SSD) or 7200 RPM drive 1 GB free space or more[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #f8f…
- 

- 27 תגובות
 - 3.7k צפיות

- 

- 

מעבדים Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray ₪ 826.00 פתרונות קירור מאוור Cooler Master Hyper TX 3 4719512015513 ₪ 99.00 לוחות אם Gigabyte GA-Z68MA-D2H Z68 CHIPSET + 8GB (4GBx2) DDR3 1333Mhz ₪ 826.00 דיסקים קשיחים Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ ₪ 285.00 כרטיסי מסך HIS 6870 IceQ X 1GB GDDR5 ברכישת מחשב חדש ₪ 799.00 2 ₪ 1,598.00 מארזים NZXT M59 Plus 3x120mm + Antec TruePower Trio 650Watt ברכישת מחשב חדש ! ₪ 599.00 סה"כ מחיר: ₪ 4,233.00 המפרט הורכב ב-http://www.rsm.co.il 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4.2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה נית…
- 

- 6 תגובות
 - 880 צפיות

- 

- 

היי חברים, אני מעוניין להרכיב מדיה סנטר לסלון בבית שלי, הוא יחובר לLCD 60 אינצ', ההתלבטות שלי היא אם לבנות אותו כך שיתמוך רק בFHD או שאם תוספת לא גדולה של כסף תוכל לשדרג אותי לתמיכה ב4K במידה בעתיד אחליף טלוויזיה לאחת תומכת 4K אז יהיה לי יותר משתלם לכן אני רוצה שני מפרטים, אחד ל4K ואחד לFHD כך שאוכל לראות מה הבדל המחירים בינייהם. 1. מה התקציב המקסימאלי? - התקציב הוא לא אישיו, אני רוצה שהדרישות שלי יענו על הצד הטוב ביותר אבל עדיף להשאר באזור ה2.5-3K 2. מה שימושי המחשב? - מדיה סנטר לסלון עם LCD 60 אינצ'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - XBMC\פופקורן טיים ועוד תוכנות להזרמת וידאו בFHD ו4K. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לצ…
- 

- 16 תגובות
 - 3.6k צפיות

- 

- 

הזמנתי נייד HP שכולל מערכת הפעלה VISTA .האם מערכת ההפעלה באה על דיסק בנפרד ?או שזה מותקן בתוך המחשב?איך זה הולך בדרך כלל?
- 

- 2 תגובות
 - 585 צפיות

- 

- 

לשימוש אינטרנט וכו'. לא משחקים כבדים וזה. כולל ציוד הקפי לא כולל מסך. זכרונות רק של G.SKILL, OCZ או קרוסייסר. לא רוצה חרא ג'נרי. בקשר למסך, חשבתי על הSamsung P2350. יש איזשהם ביקורות רעים על המסך הזה, או מסך אחר שטוב יותר באותו טווח מחיר (980~ ש"ח)?
- 

- 16 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

מילאתי את השאלון מטה. על פניו לפי התקציב ושיקולי עלות/תועלת מתאים לי מחשב עם כרטיס מסך RTX-3070 או RX-6800, עם זאת האם זה נכון שהגרסאות הללו למחשבים ניידים הן מוחלשות? כמה פחות? ואיזה מהכרטיסים הללו למחשב נייד עדיף (למשחקים/כרייה) אם נשים בצד שיקולי עלות? מצאתי כמה אופציות אבל אני פתוח לכל מחשב מתאים: Asus G513QR-HN280 - עם 3070 ו Ryzen 9 5900 Asus ROG Strix G15 G513QY-HF001 - מפרט דומה רק עם RX-6800 במקום ה 3070 Lenovo Legion 5-17ACH 82JY0099IV - עם 3070 אבל מעבד חלש יותר AMD Ryzen™ 7 5800H (אבל אולי זה מספיק כי משחקים וכרייה זה הכרטיס מסך) יש לי נטיה ללנובו בגלל נסיון רב שנים איתם, הם סוסי עבודה. אני עם Yoga עם כרטיס 1050 כבר 4 שנים…
- 

- 0 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

נתבקשתי למסור חוו"ד אודות מפרט המחשב שלהלן. אשמח לקרוא את דעתכם! המחשב מיועד אך ורק לעבודה משרדית (אינטרנט ואופיס). תמונת מארז מצורפת. תודה רבה! מחשב: COMPAQ P4 Evo D310 Chassis: MICROTOWER Processors: PENTIUM 4 2.0 GHz (400MHz bus) Chipset: Intel 845G Chipset Memory Type: DDR Synch Dram PC2100 (266-MHz) Memory (2 slots) Memory: 256 MB (2GB maximum) Drive: 40 GB 7200 RPM Slots: 3 full-height, half-length slots, 1 AGP 4X, 1.5V Graphics: Integrated Intel Extreme AGP x4 NIC: Integrated Intel PRO/100 VM Network Connection Sound: Integrated AC97 Audio with Internal Speaker DVD TOSHIBA 16-48 IDE Interfaces: 4 USB , 1 serial, 1 parallel, 3 audio connectors (lin…
- 

- 5 תגובות
 - 2.1k צפיות

- 

- 

היי חבר'ס מחשב לחברת רינדורים שמתבססת בעיקר על מעבד. אוברקלוק ל-4-4.2ghz בתכנון. Core i7 920, s1366, 8MB Tray 1340 1 1340 Asus P6T SE s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E 1200 1 1200 DDRIII 1600mhz 3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel 760 1 760 Quadro FX 1800 768MB GDDR3 DX10 2xDisplayPort DVI PCI-E 2275 1 2275 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II ST31000528AS 420 1 420 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ 430 1 430 DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 130 1 130 Coolermaster V8 CPU Cooler 270 1 270 Coolermaster HAF922 ATX Black Case (No PSU) 560 1 560 Seasonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-500 (Retail) 370 1 370 Windows 7 Pro English 64Bit (With N…
- 

- 12 תגובות
 - 1.7k צפיות

- 

- 

שלום חברים, אז לאחר שהמחשב שלי שבק חיים החלטתי לקנות אחד חדש. בגלל ההתראה הקצרה הצלחתי לגייס 4000 שח למפרט. אשמח שיכלול I5 2500K כרטיס חזק שיתאים לגיימינג (מעדיף GTX אחד מאשר SLI) לוח אם תומך OC לעתיד(דגם ZXX) מארז נאה שמכבד את בעליו ובעל סרקולציה טובה עם כמה שיותר מאוורים אני יודע שהתקציב אינו מאפשר רבות אך בכל זאת אשמח עם תוכלו להפיק ממנו את המקסימום אם נסיון לחסוך דגש על כך שבעתיד אני מתכוון לשדרג אותו באופן מסיבי בהחלט תודה רבה דניאל. 1. מה התקציב המקסימאלי?4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?להשתדל לחסוך אך רק אם לא יפגע במפרט עצמו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכנ…
- 

- 1 תגובה
 - 542 צפיות

- 

- 

בס"ד 1. מה התקציב המירבי? 3000 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב מיועד למשחקים כגון FARCRY החדש ו CALL OF DUTY בנוסף לעריכת מוזיקה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא . המחשב יהיה מחובר לטלוויזיה בתור מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא הכי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק…
- 

- 4 תגובות
 - 660 צפיות
 - 1 follower

- 

- 

אם אני קונה גרסאת לינוקס, אני יכול להחליף בין לייט לרגיל מתי שיתחשק לי או שזה שתי גרסאות שונות ? מה ההבדל בין לייט לרגיל (חוץ משברגיל התצוגה היא כמו XP ובלייט התצוגה היא אחרת) ? הלינוקס לייט רץ מהר יותר ? אם אני קונה גרסאת לינוקס בחו"ל, אפשר להתקין מע' הפעלה אחרת גם בלי כונן קשיח (עם דיסק און קי או כרטיס זיכרון או משהו בסגנון) ? אני מעדיף שלא לקחת XP כי ההעדפה שלי היא לSSD במקום HDD ואני לא יודע אם יגיע לארץ דגם הA110X עם 16GB SSD ו-ווינדוס XP (יש אותו בארה"ב ? מצאתי באינטרנט מידע רק על גרמניה). תודה לעוזרים.
- 

- 1 תגובה
 - 695 צפיות

- 

- 

שלום לכולם מחפש מחשב נייד לחבר בין 1500 לאלפיים שקל * מטרות המחשב : אינטרנט , צפייה בסרטים hd וחיבור לטלוויזיה לצפייה בה בfhd * גודל המסך? 14- 15.6 אינץ׳ * רזולוציית המסך - 1366x768 * זמן סוללה בערך 4שעות מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות HDMI, VGA bluetooth אם נכנס בתקציב אבל לא חובה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD 500gb לפחות * כונן אופטי כן* * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן אם אפשר* מצאתי את המחשב הזה בנתיים מישהו יכול להמליץ אם הוא שווה משהו ? או להמליץ על אחד טוב יותר?http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=874583 מעדיף לקנות עם מערכת הפעלה אבל אם זה יוצא מהתקציב בהרבה אני ישים לבד תודה רבה
- 

- 1 תגובה
 - 1k צפיות

- 

- 

Asus Eee PC 1201N לבין Lenovo G550 NTD92IV תודה.
- 

- 1 תגובה
 - 666 צפיות

- 

- 

מהו התקציב המרבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7k מתי מתוכננת רכישת המחשב? סוף חודש אפריל מה השימושים במחשב? (ציינו בפירוט מה תעשו עם המחשב, אילו תוכנות/משחקים תפעילו וכו'): גיימינג כבד האם תבצעו המהרה ("OverClocking, "OC) למחשב? (ציינו את הרכיבים): לא. האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? מסך מחשב 140 hz מהו נפח איחסון שתרצו בכונן הקשיח ובSSD? SSD 512gb קשיח2t האם יש צורך בציוד היקפי? האם הציוד ההיקפי נכלל בתקציב המחשב? עדיף שהיה כלול אבל אפשר לחרוג האם יש העדפות ספיציפיות למארז? אם אפשר בלי בכלל rgb האם יש צורך בכונן דיסקים? כן צורב האם יש חשיבות לשמירה על שדרוג עתידי? כן האם אפשרי לבצ…
- 

- 1 תגובה
 - 634 צפיות

- 

- 

שלום מדובר בדיון מקביל לדיון שפתחתי בפורום מפרטים http://hwzone.co.il/community/threads/546264-%D7%99%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%91%D7%A0%D7%95%D7%92%D7%A2-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%A9%D7%AA-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%A1%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%A7%D7%A8-%D7%AA%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%91-%D7%91%D7%A1%D7%91%D7%99%D7%91%D7%95%D7%AA-2000#.U7mtD5SSyP0 אני רוצה להחליף את המחשב שלנו שיושב בסלון שלנו ומשמש בעיקר לצפיה בסרטים וסדרות. חשבת לפתוח דיון גם כאן בגלל שאני שוקל במקום לקנות מחשב נייח, לקנות מחשב נייד ולהעמיד אותו כמחשב קבוע, כאשר תהיה לי אפשרות להפוך אותו לנייד כשאצטרך. המחשב ישמש בעיקר לסרטים. אמנם אני לא ממש צופה ב-HD אבל אני כנראה אשתדרג ב…
- 

- 1 תגובה
 - 1.1k צפיות

- 

- 

* מטרות המחשב? לימודים (אינטרנט, אופיס) ושימוש ביתי קל (סרטים, אינטרנט וכו'). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3, לא חשוב הסוג. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) סטנדרטי ל13.3... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עכבר trackpoint * משקל רצוי? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או…
- 

- 1 תגובה
 - 862 צפיות

- 

- 

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 2. מה שימושי המחשב - שימוש ביתי סרטים וסדרות בhd גלישה באינטרנט מוזיקה 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן דיסקים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 4-5 רצוי שיהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יודע 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת המחשב בחנות כן מערכת הפעלה לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. Ivory 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בימים הקרובים 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופ…
- 

- 1 תגובה
 - 702 צפיות

- 

- 

ÞâÑÓÙ AMD Price Units Total Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore 250 1 250 ÜÕ×Õê ÐÝ ÜÞâÑÓÙ AMD ASUS Price Units Total M3A78-EMH HDMI AM2+, 780G, DDR2 1066, VGA 380 1 380 ÖÛèÕàÕê DDR II 800Mhz - Life Time Warranty Price Units Total 2GB Transcend 165 1 165 ÓÙáçÙÝ çéÙ×ÙÝ Western Digital Price Units Total 80GB 7200RPM, 8MB 190 1 190 ÞÐèÖÙÝ CoolerMaster Price Units Total CoolerMaster Elite 334 Black (No PSU) 185 1 185 áäçÙ ÛÕ× Thermaltake Price Units Total TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) 199 1 199 Total price 1369 ¤ (מחשב ללא ציוד הקפי, וכונן דיסקים)
- 

- 0 תגובות
 - 537 צפיות

- 

- 

ב e6400 latitude מערכת הפעלה win7 אני לא מצליח להשמיש את המקשים המובנים של הקול וכו איך עושים את זה?
- 

- 3 תגובות
 - 1.5k צפיות

- 

- 

* מטרות המחשב? אינטרנט וטיפה סרטונים במדיה פלייר. שום דבר רציני. * גודל המסך? כמה שיותר גדול. מדובר באישה מבוגרת. לפחות 15, עדיף אפילו 17 אם אפשר במסגרת התקציב. * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? גם, לא כזה משנה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?כמעט וכלום לא הולך להיות מאוכסן על המחשב. אז אפשר להסתפק בכונן קטן. אין צורך ב- SSD. * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שיהיה כונן. צורב לא חשוב בכלל. * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אך נדרשת אחריות טובה וארוכה בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מעדיף מאד שכן. * האם …
- 

- 2 תגובות
 - 943 צפיות

- 

- 

שלום אני מחשב חדש מעבד intel core 2 due e6550 כרטיס מסך gigaByte geforce 8600 gt יש לי שאלה בנוגע לכרטיס מסך ולמעבד יש איזה שיפור שאני יכול להוסיף לכרטיס מסך או למעבד בסביבות ה100 שקל שישפר את הביצועים משמעותית(יעלה משחקים יותר טוב או שיעבוד יותר במהירות) אשמח אם תעזרו לי בנושא
- 

- 6 תגובות
 - 539 צפיות

-