עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by sergey_kendis,

קבלתי היום את ההצעה מאייבורי מחשבים בפ"ת להלן החלקים חח: 1-לוח אם:*נשאר מהמחשב הנוכחי Gigabyte 945GCM-S2C s775 1333Mhz, Intel 945GC, DDRII 667, VGA, PCI-E http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=5213 2-כרטיס מסך:688 ש"ח MSI GeForce 8800GT OC 512MB PCIe http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1214&CatCode=400 3-מעבד:794 ש"ח Intel Core2Duo E8400 3.0Ghz penryon Box 4-זיכרון:*מהמחשב הקיים 1GB Kingston memory 667Mhz cl 5 5-זיכרון:110 ש"ח 1GB Kingston memory 667Mhz cl 5 6-ספק כוח GYRO 520W סה"כ 1592 למזומן תנו חוות דעת בונה על השירוג השאלה האם כדי לקנות באייבורי למרות כול השמועות על כמה סניפים שלהם? האם השידרוג הזה יריץ לי על הגדרות טובות משחקים לדוגמ…

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 750 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ואולי גיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחקים רציניים מדי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אם מחשב סביר לעיצוב גרפי גם יריץ overwatch או pubg מעולה, אם לא אז אולי עדיף לחסוך -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו…

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  3. הי! חבר שמבין המליץ לי על הפורום, אשמח אם תוכלו לעזור לי 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני עובד בעריכה על בסיס יום יומי כפרילנסר, השימושים שלי נעים מעיבוד תמונה ב-Lightroom לעריכה ״כבדה״ ב-Premiere ו-After Effects. בעריכה, מדובר לרוב על פרוייקטים גדולים וכבדים, כאשר הממוצע הוא כ-20 דקות של וידאו הכולל תיקוני וצבעים ולעיתים תוספות כאלו ואחרות מ-After Effects. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  4. אני מעוניין לקנות נייד מארהב לטובת הפעלת תוכנות לעיצוב מטבחים המלצות בבקשה עד2000 דולר

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  5. Started by DeaglinG,

דגם HP dv6200 אם אני לא טועה...

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  6. שלום וברכה, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד. הומלץ לי דגם ספציפי של חברת DELL שאמור לענות על צרכיי. אשמח לקבל חוות דעת ממביני דבר (היות ואינני נמנה עליהם בתחום זה) האם נתוני הדגם מתאימים לצרכיי ולכיסי. טווח מחירים מצופה: 3500- 5000 ש"ח. צרכים וציפיות: שימוש אוניברסיטאי נרחב (בעיקר office על מגוון שימושיו), גלישה מהירה ברשת, צפייה מהירה בסרטים וסרטונים אונליין ברשת, הורדת מוזיקה וסרטים (הרבה מקום אחסון לפחות 600 GB) ומשחקים (לא גיימר בנשמה אבל אם כבר רוכש מחשב אז שיהיה...) מצפה למחשב אמין ואיכותי שיוכל לתפקד אצלי לפחות 4 שנים (עם תחזוקה נכונה כמובן). חשוב לי האמינות של המוצר ונוחות השימוש. אין לי מושג בנושא ועל כן אינני יודע מה מומלץ בטווח המחירים שציינתי ועבור השימושים שאני …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות 3800-4000 פחות או יותר (עדיף פחות) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ליומדים באוניברסיטה (הנדסת מכונות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ברמה שלא מפריעה בשיעורים 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? מניח שלא, לא ממש יודע מה זה. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה ווינדוס. 8. האם ישנ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. האם המחשב הזה מבאג מתאים? ומה קורה היום עם תוכנת אופיס? למה זה מוגבל לשנה אחת בלבד? מעבד: Intel® Core™ i5-8400 מערכת הפעלה: Windows 10 זיכרון: 12GB כוננים קשיחים: PCIe® NVMe™ M.2 SSD1TB (7200RPM) + 256GB כונן אופטי: צורב DVD מאיץ גרפי: Nvidia Geforce GTX 1050 TI עם זיכרון ייעודי בנפח 4GB קישוריות: Wi-Fi a/b/g/n/ac, BlueTooth 4.2 ממדים: 33.8x27.7x17 ס"מ משקל: 5.15 ק"ג חיבורים USB Type C 3.1 x1 2 x USB 3.1 USB 3.0 x4‏ 2 X USB 2.0‏ HDMI 2.0 x1 DVI x1 DisplayPort x1 כניסת אודיו 3.5 מ"מ יציאת אודיו 3.5 מ"מ יציאת אוזניות/מיקרופון משולבת אחורית וקדמית RJ-45 x1 קורא כרטיס זכרון 3 ב-1 במחיר של 4100

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  9. Started by janiro,

שלום רב , אני מתלבט איזה מחשב נייד לקנות. הצרכים הם ביתיים: אופיס, אינטרנט, משחקים קלים, בנוסף אני צריך צורב במחשב מצלמה ומיקרופון מובנה וחיבור HDMI . התקציב הוא עד 2500 ש"ח הכולל אחריות של לפחות שנתיים. אני חושב לקנות : http://www.vipsales.co.il/Product.asp?Pid=K52F&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.1pc.co.il/toshibasatelliteintelp6200213ghz3gb320gb156win7premium-p-11376.html אשמח לעזרתכם, פתוח להצעות מחשבים נוספות מכל חברה . תודה

10. אשמח להמלצות של בחירת נייד תקציבי שיספיק לעבודה עם התוכנות הנל cimatron, autocad, solid works. הנייד ישמש ללימודי הנדסאי מכונות מכטרוניקה כמו גם למפגשי זום מרובים בגלל הקורונה.. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  11. Started by madx,

אז... כמה לדעתכם שווה המחשב הבא ? מעבד - Intel Core i5-2500k קירור למעבד - Scythe Mugen 2 Rev B לוח אם - ASROCK z68 Extreme4 זיכרון - G.Skill 8GB DDR3 הארדיסק - Crucial M4 C400 128GB כרטיס מסך - Sparkle Geforce GTX 560 Ti מארז - Cooler Master CM690 II Basic ספק כוח - Cougar A760 760W 80Plus Bronze תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by FPSbanana,

היש הבדל בין Core Dou לבין Core 2 Dou במחשבים ניידים או שמדובר באותו מעבד? Core Dou T2250 הוא מעבד טוב?? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=176&scat=332&tcat=

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  13. היי התקציב שלי עומד על 2000 עם אפשרות לחריגה של 2500 אני צריכה מחשב ביתי/סטרימינג שיישאר במצב טוב לכמה שנים טובות, אולי קצת משחקים, ושיעבוד חלק כשמשתמשים באינטרנט. בנוסף גם מערכת הפעלה. קיבלתי הצעה של מפרט, מותר לי להראות אותו פה כדי לקבל ייעוץ אם הוא טוב?

14. שלום לכולם, למרות שאני מבין אני רוצה שתבנו לי מפרט למחשב לשימוש ביתי עם שני קריטריונים קריטים: *מעבד בעל שני ליבות *ללא ציוד היקפי כרגע *עם מארז שמקרר טוב וזול *לבנות שניים אם אפשר בבקשה, אחד ב1500 ושני ב3000. תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  15. Started by fantax,

אני רוצה לקנות מחשב נייד לצורך לימודים ,קבלתי הצעה למפרט הבא : IBM R50e מעבד Ghz1.4- Intel Celeron-M 330 512KB Cache מסך: 15" TFT 1024x768 זיכרון 256MB 266Mhz עד 2GB דיסק קשיח - 30GB כונן - DVD/CDRW Combo X24/X24/X24/ קבוע (לא שליף) משקל נשיאה: 3Kg , לא נתמך ע"י port replicator בטרייה: 3.5 שעות, תקשורת: מודם 56K / כרטיס רשת 10/100 מובנים / כרטיס אלחוטי מובנה 802.11b/g זיכרון מסך: 32-64MB Intel Extreme 2 graphics shared יציאות:2 x USB 2.0 , parallel , external display, mic., st. speakers מערכת הפעלה: Windows XP Home המחיר כ-5000 ש"ח, האם כדאי ואם לא איזה מחשב כדאי (עד 6000 ש"ח). תודה.

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  16. שלום לכולם, צריך עזרה בבניית מחשב שעיקר השימוש בו יהיה עבודה משרדית, צפייה בסרטים ומדי פעם משחקים לא כבדים במיוחד. בגדול התקציב הוא עד 3000 שקל. תודה רבה לעוזרים:) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, כן קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, צפייה, משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ו…

17. Started by gilp123,

קניתי מחשב נייד ללא מערכת הפעלה. הדרייברים שקיבלתי לא מעודכנים, באתר של DELL יש רק עבור מערכת הפעלה של ויסטה ואני התקנתי מערכת הפעלה XP. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את הדרייברים ? גיל

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  18. Started by roeyel,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד בגודל 15 אינטש בתקציב של 4-4.5K. השימושים הם אינטרנט, אופיס, וצפיה בסרטים. חשוב לי שיהיו כניסת HDMI ו USB 3 וכן אחריות, עדיף ל 3 שנים. אין משמעות למשקל כי המחשב ינוע בעיקר בין המטבח לסלון... כרגע שמתי עין על Dell Inspirion N5110 ועל Asus K53SV. אשמח לקבל חוות דעת והמלצות נוספות! תודה, רועי

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  19. Started by vampirus,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב ביתי, עד 4000 ש"ח שמיועד בעיקר לגלישה, עריכת תמונות ומידי פעם משחקים (לא העיסוק העיקרי, כלומר שיוכל להריץ אבל אין צורך ברזולוציה מקסימלית וכ'ו, העיקר שיתן לשרוף קצת זמן אחרי העבודה). מסך כבר יש. נקודות עיקריות מבחנתי: 1. לפחות 2GB זיכרון 2. HD גדול 3. מעדיף Intel ו-Nvidia רק מתוך ניסיונות עבר מוצלחים עם קו המוצרים שלהם 4. המחשב לא יומהר (overclocking) כך שאין צורך בתמיכה לכך 5. המחשב יריץ VISTA כולל AERO האם המפרט המומלץ http://hwzone.co.il/specslist/view/77/ מספק (למרות החריגה בתקציב וחוסר בזיכרון). בנוסף, המלצה על חנות אמינה (!!!) בחיפה תתקבל בברכה (הבנתי, גם מניסיון העבר, שKSP לא אמינים, מה שמשאיר את IVORY, מרדנית ובאג ) בתוד…

20. Started by iceberg,

מחשב לסטודנט להנדסה שימושים: אינטרנט, אופיס, סרטים,מוזקיה, MATLAB, pspice לא מיועד למשחקים אם מישהו מכיר אשמח לחווד דעת עליו, איך האיכות של המסך? איך הנותן שירות של טושיבה, "מפעיל" כל הצעה אחרת תתקבל בשמחה קישור למפרט http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1423 Satellite Pro U300-143 למפרט היצרן לחץ כאן גודל מסך ומשקל ייחודיים! Technology Core2 Duo Processor T7250, clock speed : 2.0 GHz Front Side Bus : 800 MHz 2nd level cache : 2 MB Hard disk capacity : 160 GB drive rotation : 5,400 rpm interface : Serial ATA buffer size : 8 MB System memory standard : 2,048 (1,024 + 1,024) MB maximum expand…

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  21. שלום חברים. אשמח להמלצה של מחשב מותג נייח למשחקים עבור הבן שלי. אני יודע שיותר משתלם להרכיב מחשב, אבל יש לי זיכוי כספי אצל ספק שעובד עם אסוס ואני רוצה לממש לטובת זה. 1. תקציב: 9-12k₪. 2. שימוש למשחקים לילד שלי בן 12 שמכור למיינקראפט Java, ומשחק גם פורטנייט ועוד. הוא מתחיל להפתח למשחקים חדשים וכבדים ומתחיל להתלונן על ביצועים. 3. ציוד היקפי: ללא ציוד. יש לו הכל. כולל מסך 4k, מקלדת razer מכנית הכי טובה שלהם, ועוד. 4. המחשב חייב להכיל את כל רכיבי החומרה הנדרשים. 5. המחשב בחדר שלו אז חשוב שיהיה שקט. 6. גודל המחשב לא קריטי כי יש מקום למארז רגיל. אבל לא אתנגד לקטן יותר מטעמים אסטטים ו…

22. שלום לכולם. החברה שאני עובד בה רוצה להחליף את השרת הישן של מבוסס מעבד P2. השרת אמור להריץ WINDOWS 2003 SERVER שישמש כשרת קבצים ודואר. הם לא מוכנים לקנות מחשב בחלקים. רק מותג הם מחפשים. מדובר על שרת ל20-30 איש לאיחסון קבצים. הרד דיסק של 200 גיגה יספיק. האם מישהו מHW התעסק עם שרתים מותגים לעסק קטן. ויש לו המלצות.. התקציב הוא בסיבות 1500$. אבל כמה שאפשר לחסוך טוב יותר. תודה רבה לכולם

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  23. הוצע לי המפרט הזל הבא: מעבדי אינטל Pentium E5400, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ECS G31T-M7 s775 1333Mhz, Intel G31, 2xDDRII 800, VGA, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 1GB Samsung Value דיסקים קשיחים Seagate 250GB 7200RPM, 8MB, SATA II ST3250318AS כרטיסי מסך OnBoard Intel GMA 3100 כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100 מארזים 7001 Midi ATX Tower Case Black With 450W אשמח לקבל מפרט חלופי ע"ס הבקשות בכותרת. תודה.

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  24. Started by Answer3,

הכל בשאלה, התקציב הוא עד 300 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  25. Started by Menuval,

אהלן חברה, אני כבר בערך חודש מחפש מחשב שיענה על הדרישות שלי, בסכום די מכובד, ועדיין לא מצליח למצוא אחד כזה. כרטיס מסך טוב למשחקים - מינימום 8600 GT 2 GB של זיכרון הארדיסק מינימיום 120 GB מסך 15.4 מעבד חזק. אשמח להצעות

• 1 תגובה
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.