ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
אהלן, קוראים לי גיל, אני מעוניין בשיפור כרטיס המסך שלי, להלן פרטי המחשב ( יש לי אפשרות לCROSSFIRE) , 1. מה התקציב המקסימאלי?- 800 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 100 או 200 שקל מעל לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?-מחשקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - WATCH DOGS, GTA 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1050X1680 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), כמה שיותר כבדים במחיר הזה, צפיה בסרטים. * גודל המסך? נטבוק סטנדרטי. * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 8-10 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חושב. * בלוטות? כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח? כמה שיותר גדול. * צורב DVD? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מצלמת אינטרנט ו-WIFI טוב. אני מחפש נטבוק שיעובד טוב עם אינטרנט ושלא יתקע, כמה שיותר חזק במחיר הזה. ראיתי את הנטבוקים עם ה-ION של NVIDIA אבל לא מצאתי אחד במחיר הזה, אם אתם יודעים על אחד בבקשה תכתבו לי פה! גם אם יש חריגה קלה כי הבנתי שזה שווה את זה. תודה …
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
דרוש מפרט ב 3500-4000 למשחקים ופעולות בסיסיות (אינטרנט, סרטים, איסיוקיו ושטויות כאלה). לילדים קטנים בעיקר... שיכלול מסך איכותי, צורב, מקלדת, עכבר כל מה שצריך... תודה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
יש לי כרגע P4 2.6 abit ic7-g kingston 2*256 DDR1 433mhz Radeon 9800PRO 128 MB עד לפני פסח זה עוד סחב בקושי משחקים אבל המשחקים החדשים שיצאו בזמן האחרון test drive unlimited silverfall stalker C&C החדש כולם מקרטעים אפילו ברמות גרפיקה נמוכות אני ממש לא מתמצא במה שהולך עכשיו בשוק של החומרה לפי מה בחיפשתי מצאתי שאני יכול לשדרג ב2300 שקל את הזכרון והכרטיס מסך לX1950PRO ולעוד גיגה של זכרון בדקתי גם שעם אני קונה מעבד/זכרון/לוח/כקטיס מסך חדשים זה יעלה לי בסביבות ה4800 חשבתי משהו בכיוון ה AMD X2 5200 OCZ 2GB 800MHZ Abit kn9 Ultra X1950XT 256 יש משהו יותר טוב באותו המחיר? מה כדאי לי בינתיים לעשות? עזרה תתקבל בברכה עריכה: אני ראיתי את חוקי הפורום, תקציב זה דבר משתנה כפי שאתה רוא…
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום אני נוסע לניו יורק עוד 3 חודשיים ואני רוצה לשדרג דברים במחשב (מחשב חדש אני יקנה בתחילת 2005) עכשיו יש לי עד 500$ להוציא על שידרוגים (250 ההורים 250 אני) ויש לי כמה דברים שאני רוצה 1 ספק של hec או Enemarx ל כ350 w (עכשיו שי לי גינריק של 300W) דבר שני זה עכבר ומקלדת של logitech ואני רוצה שילוב שיצא בקרוב של המקלדת עלית והעכבר 700mx אני מניח שזה יעלה כ120$ ואני רוצה גם כרטיס מסך nvidia fx5900 כעשיו אני יכול לקנות רק את ה value אז יש לי שעלה האם כדי לקנות אותו או לקנות את ה ultra לא לקנות יותר מזה כלום (אני הולך לשחק half life2 ו doom 3 ואנריל 2003 ) אבל כמה זמן הכרטיס יחזיק מעמד מעל 2 שנים? או אולי לכדי לי לקנות כרטיס חדש ב2005 שאני יקנה מחשב חדש אז אנה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב שמיועד בעיקר ללימודים אך גם לשימוש פוטשופ ברמה בינונית (אולי קצת אילסטריטור) בכל מקרה תיכננתי לקנות את הhp spectre x360 אבל לצערי הוא יגיע לארץ רק בסוף הקיץ ולא מצאתי דרך להביא אותו לארץ מחול (לפחות לא בעלות שפויה) חשבתי על ה Dell Inspiron 13 7000 7348 כי מבחינת המפרט הם זהים מלמבד הסוללה שמשמעותית חזקה יותר בHP, אבל שמעתי וקראתי ממספר מקורות שיש לו בעיית רעש חמורה במאוורר רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון עם הדגם? האם הרעש באמת עד כדי כך נורא? האם אתם מכירים דבמים נוספים עם מפרט דומה בעלות של 5500 ש"ח +/- ?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואין לי מושג לגבי מפרטים יותר מדי חבר אמר לי לפנות לפה.. אני רוצה לקנות מחשב נייד התקציב שלי עד 4000 ש"ח ואפילו פחות.. שיהיה מחשב מהיר גם לגלישה וגם משחקים עם אחריות ושתיהנה האופציות ל HDMI וWireless תודה רבה..
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
הממ... אז ככה:רציתי לדעת אם יש לכם משהו להציע בנוגע לשיפור... המחשב שלי נועד בעיקר למשחקי מחשב...בייחוד משחקי פעולה וכל משחק כבד מבחינה גראפית אחר... ביצועים זה דבר חשוב אצלי... ולמרות שעד עכשיו הכל פעל נפלא בהגדרות גבוהות,המשחקים הקרבים ובאים מתחילים להלחיץ... המפרט שלי נמצא בחתימה....האם לטעמכם יש משהו לשפר?אולי זיכרון?יש זכרונות של חברה מומלצת במחירים סבירים? תודה לכל מי שמציע.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום חברים, כבר פניתי אליכם בעבר עם השאלה אבל אני רק התבלבלתי מאז... הייתי בכמה חנויות מחשבים, כל אחת עם ההמלצות שלה(שנוגדות לגמרי חנויות אחרות) ואלה הן חנויות שהוגדרו אמינות פה באתר. אני מחפש מחשב לעבודה על cubase, photoshop למשחקים כבדים ולצפיה בסרטים. כמו כן אני צריך מחשב שיחזיק תקופה ארוכה, כי אני לא מהמשדרגים. אני אוהב לקנות ציוד איכותי לתקופה(לא לחכות שכרטיס מסך יעלה 500 שקל) אין צורך במערכת שקטה מאוד. זה שאני שומע את המאווררים אומר לי שהמחשב עובד(: מתכוון לבצע oc למעבד, לכרטיס מסך עדיין לא (רק שיהיה צורך). קווי היסוד שלי הם 260 gtx c2q q9550 (אלה אם כן אני מגזים ויש מעבד אחר, גם כן c2q ושעדיף ויותר משתלם) lg 22" wide - לא סגור אם את הדגם 2261 או 2284. אני אשמח למפר…
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום אז יש לי מחשב נייד מסוג HP Compaq nc2400 עם 1GB RAM עכשיו יש אתרים שרושמים שהאפשרויות הרחבה הם 512 עד 1GB ויש שרושמים 1GB עד 2GB, הזכרונות עובדים על 533 -איזה אפשרות הרחבה היא הנכונה ? -איזה זיכרון מומלץ לקנות ? -האם קיימת חשיבות שהסטיקים יהיו של אותה החברה ?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד בתקציב הנ"ל, עם הארדיסק יחסית גדול(160-250 ג'יגה) וזיכרון של 2-4 ג'יגה, בעיקר מיועד לגלישה באינטרנט, עבודה באופיס, ומשחקים(אז כרטיס מסך סביר זה בהחלט חובה) כמו כן, זמן עבודה יחסית ארוך על סוללה. מה דעתכם ניתן להוציא מהתקציב הזה? כמו כן, יש המלצות לטאבלטים ב4000+-? ראיתי אסוס R1F משומש במחיר הנ"ל, מה דעתכם? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, ניסיתי לכתוב במקור כהקפצה לשרשור המקורי עם המפרט שהורכב לי, אך נראה שאין מגיבים. עבר מספיק זמן, אז אני שואל בשרשור נפרד. הרכבתי כאן בעזרתכם את המפרט הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=468855.msg4007998#msg4007998 כרטיס המסך התגלה כבעייתי (נתקע בעלייה של windows 7) והציעו לי בחנות להחליף אותו. שאלתי בפורום כרטיסי מסך וממליצים לי לקחת כרטיס של 1 GB. עיקר הדאגה שלי היא לא להעמיס על המחשב לפי המפרט הנוכחי שיש לי. אולי מישהו יכול לעזור לי כאן או בשרשור שפתחתי בפורום כרטיסי מסך? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=472909.0 בינתיים הומלצו לי הדגמים האלה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7063 http://www.iqpc.co.il/Home/sh…
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! קונים לי אותו בקנדה ויש לי תקציב של 6000 שאני מעריך שזה שווה ערך למפרט של 10000 בארץ אני הולך ללמוד בטכניון אז אני צריך מחשב נייד עם הדרישות הבאות שיריץ מוטלימדיה טוב ומשחקים בסדר תקשורת אלחוטית ועם אחריות בין לאומית מסך 15.4 (או 17" גדול מדי?) וזכרון אני מעדיף 1024 ויש לי 3 שאלות בבקשה: 1. האם הטכנולוגיה של AMD היא טובה?: AMD 64 2. האם יש טכנולוגייה יותר מתקדמת מסנטרינו של אינטל NAPA) אם כן אני מעדיף אותה 3. האם לאינטל יש מעבדים של 64 ביט גם? (מי שיכול להגדיל ראש ולהיכנס לאחד האתרים הבאים ולתת לי המלצה זה יהיה מאד נחמד מצדו) http://www.bestbuy.ca/catalog/subclass.asp?logon=&langid=EN&MSCSProfile=3C79F0C7EA3162B2D7ADAC57314A0E6AAAE48204E5C4F1DEE3695…
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים. הכוונה שיהיה רלוונטי במידה כזו או אחרת לארבע שנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
השימושים העקריים הם משחקים כבדים, סרטי HD וקצת עריכה ההתלבטות העיקרית שלי היא האם לקחת מערכת INTEL או AMD, תמיד העדפתי אינטל אבל הבנתי שעכשיו עדיף לקחת AMD, מה לקחת? אם אינטל, לקחת את ה6600 או ששווה להשקיע ל9XXX - לא צריך הארד דיסק! - האם הלוח אם הזה קצת ישן וכדי להחליף לשדרג לצ'יפסט P45 (לא מתוכן כרגע OC , רוצה אופציה לOC קטן בעתיד) - הזיכורנות שלקחתי טובים? - אני רוצה ספק מודולרי, האם ה425 יחזיק מערכת כזו, או שצריך לשדרג ךMUDO 525? מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 : "SLACR" - BOX ¤1024 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3L - זמין במלאי ¤462 כרטיס מסך: [..] GAINWARD PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 216 SP 896MB DDR3 - RETAIL - זמין במלאי ¤994 צורב: […
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום לכל, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על נחשב נייד, על המפרט שיכול עזור לי לעבוד בעיקר עם משקל כבד של תמונות ועריכה עם פוטושופ. אשמח לשמוע תודה
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
בבקשה למי שמבין אני צריך מפרט למחשב עד 6000 שח בלי מסך רמקולים מקלדת ועכבר הוא מיועד בעיקר למשחקים כבדים אממ עוד משו?? תודה!! ניסתי לבנות בקי אס פי יצא לי 1000 שקל יותר [/r]מעבד אינטל :[table][tr][td]Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table]1מאוורר למעבד :[table][tr][td][/td][/tr][/table]0לוחות אם למעבדי אינטל :[table][tr][td]Asus P8Z77-V LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 XMP, 3xPCI-E, VGA, HDMI, DVI, DP[/td][/tr][/table]1זכרונות :[table][tr][td]2x4GB Corsair Vengeance Red Dual Channel CL11-11-11-27[/td][/tr][/table]1כרטיסי מסך :[table][tr][td]Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E[/td][/tr][/table]1דיסקים קשיחים :[table][tr…
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל ביקורת על המחשב הבא- http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-1520-HP.htm ברצוני מחשב נייד חזק ואמין, האם המחשב לעיל עונה על ההגדרה, או שיש בתחום מחירים הזה מחשבים יותר משתלמים? אני גם רוצה מחשב שיתמוך במשחקים, לא משהו מטורף, אבל שירוצו יפה, המחשב שהצעתי עומד בציפיות? תודה מראש, אסף
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
מטרתו היא להריץ את המשחק MAFIA 3 באיכות הגבוהה ביותר ( recommend לא minimum) , השאלה שלי האם אפשר להוזיל אותו ושעדיין יענה לדרישה הזאת? (לא מעוניין ליקר אותו כמובן). http://www.interload.co.il/upload/6110615.jpg המשך- http://www.interload.co.il/upload/198578.jpg מחיר- 4787 * המחשב נבנה בKSP . אשמח לתשובות חברים
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד מדגם L650 כבר הרבה זמן 1. יש לי בעיה חוזרת בסוללה, כאשר הסוללה נמצאת במצב מלא, מוציא את החשמל וממשיך לגלוש באינטרנט. לאחר 30 דקות בדקתי שסוללה נמצאת על 78 אחוז ואחרי 5 דקות ללא התראה המחשב נכבה באופן כללי. כאשר הפעלתי על מחשב הסוללה מראה שיש לי 33 אחוז. מה זה יכול להיות בעיה? 2. יש לי הרבה תוכנות של טושיבה באיזו תוכנה שיעדכן את העידכון החומרות של מחשב הנייד? תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
למי שפיספס איכשהו - הקניה הקבוצתית של כרטיסי המסך תיפתח רשמית עוד היום: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=554704 דגמים על הפרק: HD7850-2G GTX660 GTX660OC HD7870XT BOOST GTX660TI HD7950 BOOST בהנחות הנעות בין 10-20% מהמחירים הנמוכים ביותר בשוק כרגע - מחירים סופיים במהלך היום. יש בדיון סקר חדש שיעזור לנו במו"מ על המחיר - מי שמעוניין שיגש למלא, ומהר:
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
GA-K8VT800PRO Athlon 64 (3000+) 512DDR 3200 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 2,606.01 ש"ח WD 120GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 639.21 ש"ח SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB + TV - RETAIL לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 1,582.38 ש"ח NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 53.64 ש"ח BOND II (H7650) - Silver/Gray - 500W + WINDOW + NEON לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי - בחר את צבע הקטודה אדום - החלף/הוסף ספק כח Tsunami 350w 210.09 ש"ח +111.75 ש"ח התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 169.86 ש"ח סך הכל לתשלום: 5,372.94 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 5,211.75 ש"ח …
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
שלום יש לי הגה g 25 ואני לא מצליח לשחק ההגה עם ההילוכים במשחק אנדרקובר איך אני מתקין את ההגה? ללא הילוכים רק הגה אני מצליח לשחק תודה
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לצרכים בסיסים בלבד. מעדיף של HP בתקציב של 3000 שקל
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
היי לכולם, אז אחרי שהיה דיון סוער בנושא סדרת ה-Thinkpad של Lenovo אני חושבת לשקול מחדש למחשבים מחברות אחרות ומסדרות אחרות. (כרגע 6 עם מחשב מסדרה זו של עם שימוש יומי כבד אחרי מספר תיקונים עם שירות מצויין מטעם IBM למען הסר ספק כי באמת לא מדובר בסדרה של ideapad) 16 . מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית למטרת לימודים. בעקר שימוש בתוכנות office למיניהן עם שימוש מזדמן בתוכנות לניתוח סטטיסטי ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מ…
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-