עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. *תיקון להודעה הקודמת שלי. -------------------------------------------------------------------------------- אבא שלי רוצה לקנות מחשב וביקש ממני לנשוות בין כמה הצעות(בלי מסך): *יש הבדל באמת גדול בין PENTIUM D 2.800 לC2D יענו הקורונה באותה מהירות?? גם 2.8?? עכשיו הוא רוצה להתקין XP ולא ויסטה ומפעיל הרבה תוכניות ברקע בעיקר דפדפנים,דעיקר אבל המון תוכניות ברקע ולעיתים זה נתקע--כדאי יותר מ512 או אפילו להוסיף סטיק של 256 כי ג'יגה לא נראה שהוא צריך.... הנה שלושה מפרטים אשמח לפירוט אם תוכלו לגביה מה יותר עדיף וטוב בבקשה תביטו שנייה אני רציך עזרה מכם מאוד מאוד: אינטל קונרו E4300/4400+מסך "19 דק LG LCD 2MS/5MS. לוח אם: MSI -- chipset--(intel) 945 מעבד אינטל קונרו בטכנולוגיה חדשה COR…

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  2. Started by schumih,

[font=]צהריים טובים, מקום עבודתו של אבא שלי מציע לו בחירת מחשב מבין מבחר אפשרויות, כולם תוצרת או . מדובר במחשב שישמש בעיקר לצרכים ביתיים, אינטרנט ,מייל, סרטים (אולי אף ישמש כבסיס לסרטים וסדרות שיוזרמו לטלויזיה). צימצמתי ל-3 דגמים שמצורפים בקובץ כתמונה, אשמח לדעתכם המקצועית בנושא. – , האם זה נכון שלמסך הראשון אין כניסת , מה שאומר אין

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  3. Started by LaMotta,

דוד שלי מחפש מחשב חדש, עם מפרט בערך כזה: CPU: P-4 2.8 GHz, 800 MHz FSB + 1 MB Cache Motherboard: something suitable, 800 MHz FSB + sound card on board . 512 MB RAM 120 GB HD (7200 RPM) Decent 128 MB non-shared video card Keyboard / Mouse / Speakers MAG 17'' Pureflat monitor CD-Burner + DVD Reader (combined, or preferably, separate) Network card באייבורי מציעים את המחשב הזה: אספקה מיידית, המחשב כולל: *מעבד אינטל מקורי פנטיום 4 2.8G (PRESCOTT 1M HT 800MHz)-אחריות לכל החיים *לוח אם לא משולב ASUS או MSI DUAL DDR, 800MHZ,AGP8,S-ATA -שלוש שנות אחריות זכרון 512MB 400MHz * כרטיס מסך לא משולב GeForce 5 FX5200 128M DDR+TV OUT *מסך מג MAG 17. ניתן לבחור מסך אחר SAMSUNG,AOC,LG …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. אבקש חוות דעת מקצועית על מחשבי ACER ככלל והדגם הזה בפרט. אמינות ואיכות..... נאמר לי שלאחרונה יש עימם הרבה תקלות "מחשב עדין" - האם כך הוא הדבר? תודה מראש מפרט: מעבד ליבה כפולה Intel® Core2 Duo Processor T6400 2.0GHz מסך "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video NVIDIA GeForce G105M זכרון 4096MB DDR III 1066MHz דיסק קשיח 320GB SATA 5400 RPM למידע בנושא קיבולת ונפחים לחץ כאן כונן אופטי צורב DVD Multi Burner תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi כרטיס רשת LAN מודם פקס 56Kb יציאות USB 2.0 X4,HDMI,VGA ,Audio קורא כרטיסי זיכרון, יציאת רשת ועכבר Touch תודה מראש

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  5. Started by gaby0071,

1. מה התקציב המקסימאלי? *5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? *לחסוך כמה שאפשר כל עוד זה עומד בדרישות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? *עד 5600 ש"ח פלוס מינוס לפה ולשם למה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? *גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. *pubg/fortnite/overwatch/call of duty/battlefield ועוד. לא לקחת את המשחקים האלה כדוגמה לאיזה כרטיס מסך צריך, אני פשוט רוצה את המחשב החזק ביותר לגיימינג במסגרת התקציב, כי ייתכן ש…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ADIPO,

לא משהו יקר, בסביבות ה1400 שקל. שיהיה טוב למשחקים ולאינטרנט. עדיפןת לאייבורי וKSP אני רוצה לקחת אותו לצבא... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  7. השימושים שלי במחשב הם : גלישה , משחקים (בקטנה) ואולי וירטואליזציה ותכנון בויזואל סטודיו. אני מתלבט בין המחשבים הבאים : http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2859&catId=3 http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2727&catId=3 האם שווה לשלם 370 ש"ח יותר על המעבד של הסנדי ברידג? הוא בכלל יותר חזק? אני שם לב שהמהירות של הזיכרון בו תהיה מהירה יותר (1333 לעומת 1000 ) והוא תומך ב USB3 (כרגע לא רלוונטי לי) אך הכרטיס מסך חלש יותר והמחיר גבוה לא במעט. האם המעבד סנדי ברידג ייתן לי יתרון משמעותי בשימושים שלי? תודה.

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  8. Started by assaf17,

אהלן חברים, אני מחפש מחשב נייד שיהיה בעיקר לסרטים (אין צורך בתלת מימד) ועבודה (תכנות, קצת פוטושופ ועריכת מוזיקה) וגם קצת למשחקים (נניח פיפא, מנג'ר ודברים בסגנון). גודל המסך הוא לא דבר קריטי, 15" זה האידיאל לדעתי אבל זה לא יותר מידי חשוב. אם יש אפשרות שיהיה מסך מט ולא מבריק אני אשמח. FHD די חובה היום לדעתי. מאוד חשוב לי שNUMPAD כן יהיה במחשב בשביל התכנות. לגבי משקל אני לא הכי יודע כי זה נייד ראשון שלי רצוי שבכל זאת הוא יהיה נייד ואני לא אצטרך להסתובב עם סלע. הייתי רוצה שמבחינת זמן סוללה אני יוכל להעביר איתו איזה שעתיים בלי טעינה עם שימוש סביר (נגיד איזה סרט או קצת תכנות ושירים). יציאת HDMI אני חייב וBT גם מאוד רצוי אם כי לא חובה. כונן קשיח אני חייב לפחות 1TB ואופטי…

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  9. אני מחפש לפטופ, או בכלל כנראה נטבוק הכי קל הכי קטן (סביבות 10 אינטש) שאפשר לערוך עליו מסמכי אופיס... ולגלוש. חשבתי לכיוון של נטבוק (אבל אולי טאבלט יתאים גם?) במחיר עד אלף ש"ח. יש המלצה? תודה

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  10. Started by Caprica6,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K. אפשר לחרוג אם יש הצדקה טובה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי/משרדי + עריכת דו-מימד בדגש על פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קנאי - 7/10. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - התקציב הוא עד 3000. חריגה של 100 שקל לכל היותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר עבודה משרדית ומשחקים כמו Heros of the storm, PUBG חוץ מזה שימוש כללי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - שלא יהיה רועש מידי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא . 7. האם האם יש צורך לכ…

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  12. תקציב: 1500? הסימן שאלה כי אני לא מבין במחירים ובמוצרים הללו,בסופו של דבר זה לעבודה משרדית בלבד אם אפשר לחסוך אז אני ממש אשמח אבל אני רוצה משהו איכותי שיחזיק לזמן רב תודה לכם שימושים: עבודה משרדית בלבד צגים מרובים 4 מסכים ואף 5 מפרט המחשב: ספק כוח: ANTEC 550W NE550M-OEM מארז:COUGAR MG110-W פרטי המסך: . 2 P2319H DELL& 2 E2275SWJ AOC

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  13. Started by Numi1989,

אני צריך מחשב נייד חדש ללימודים בעיקר...(אני לא יודע אם מותר לשאול על ניידים בפורום זה אז מצטער אם אסור). אני לא כל כך יודע מה טוב ומה לא טוב בשוק בניידים מה כדאי ומה לא. אני מעדיף לא כבד מידי ולא איטי מידי חשבתי על משו בסביבות ה 2 או 2.5 קילו. אבא שהוא לא מבין גדול המליץ על Lenovo כי קרא בעיטון משו לא באמת משנה לא של מי. מחשב בסביבות 5000 ש"ח ומעלה יכול לגלוש ל 6200 ש"ח. חשבתי על ה ThinkPad R61 שהוא גם מהיר וגם די קל ולא הכי יקר שיש מה אתם חושבים תודה לכולם...?! ושוב מצטער אם אסור לשאול על ניידים בפורום הזה...?!

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  14. מזה RAID 0 ? ומזה OC? (ראיתי את זה באיזה הודעה פה)

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  15. Started by Analytical,

מה אני יכול לעשות עם הגרוטאה הזאת ב1200 ש"ח: מעבד pentium 4 530 j כ"מ 7300 רציתי להחליף מעבד,כ"מ וספק. HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI PCI-E‎ Core 2 Duo E7200, 1066Mhz, s775, 3MB‎ TR2 Power W0070 430W Silent (24pin)‎ סה"כ 1160 איך זה?המחירים אמורים לרדת בקרוב? תודה. _____

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: call of duty, battlefield, assasin creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (כמה שאפשר כמובן) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by ofirlik,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 שח מעדיף בלי חריגה גם לא חושב שצריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט ומידי פעם סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שיהיה 17" 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  18. Started by meirnatif,

מתלבט בין שניים: 1. LG - P1-JACKE Core 2 T5600 זכרון 1GB דיסק 100GB כרטיס מסך ATI Radeon X1400 128MB 2. DELL INSPIRON 6400 - IN-RC03-1288 Core 2 T7200 זכרון 1GB דיסק 120GB כרטיס מסך ATI Radeon X1400 256MB (התייחסות גם לאמינות ושירות.) תודה.

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  19. אני מעוניין לקנות מחשב לצורכי משחקים בתקציב של עד 3500 ש"ח, אין צורך בציוד הקפי או מע' הפעלה. יש צורך בהרכבה. כמו כן, המחשב יחובר למסך 22' (רזולוציה 1920*1080). חשבתי על המפרט הבא, מבוסס AMD: מס' שאלות: 1. האם המארז מתאים לקונפיגורציה הזו? 2. האם הספק יספיק למע' והכרטיס מסך הללו? 3. האם כדאי ללכת על הכרטיס מסך HD5770 מכאן: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6336 או שמא ה-HD4870 טוב יותר? מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 945 (3.0GHz) - 95W - BOX ₪994 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78GM-UD2H ₪427 זיכרון: [..] PATRIOT 4096MB (2048X2) DDR2 800MHz CL5 : PSD24G800K ₪307 כרטיס מסך: [..] XFX HD4870 1GB DDR5 - RETAIL ₪887 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22…

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  20. בס"ד חברים שלום, אני מחפש מחשב נייד כדי שישמש בעיקר להרצת קומפיילרים ותוכונת חישוביות כמו MATLAB ואולי מדי פעם גם סרטים (לגבי הסרטים -זהו צורך שולי ביותר אולי הכרטיס מסך המובנה יספיק לכך) גודל: משהו סביב 13'' משקל: 2 קילו (0.5 +/-) זמן סוללה: 4 שעות ואם אפשר יותר בלוטות כונן קשיח: 250GB צורב DVD לגבי חברות- אני לא כל כך מכיר את החברות ואת הסטיגמות עליהן, אני כמובן יעדיף משהו עם שם רציני, אחריות ארוכה ככל שניתן

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  21. היי, אני מעוניין לבנות מחשב בסכום לא גבוה במיוחד. אני מעוניין לדעת על המלצות למפרטים או חלקים למחשב מומלצים כיום במחיר לא גבוה מידי.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  22. Started by probully,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,ואולי קצת עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.btf4 /gta v /far cry 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23-24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9k+-1k 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת ווידאו ב-4K תוכנות כמו: photoshop , Premiere , Lightroom 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך עדיפות לקעור (אם בתקציב אז רחב) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב יחסית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? ללא RGB במארז, מארז קטן יחסית …

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  24. Started by shlomifounis,

רציתי לדעת איך המחשב הזה ‎Dell Inspiron 1520 IN-RC03-1637‎ ‎Model Name‎ ‎IN-RC03-1637‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7300 2.0GHz ,800MHz FSB , 4MB L2 Cache‎ ‎ Memory‎ ‎2048 MB 667MHz (2 x 1024MB)‎ ‎ HD‎ ‎160GB 5400 rpm‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' Wide Screen XGA+ display with TrueLifeTM (1440x900)‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA® GeForceTM Go 8400M GS with 128MB DDR2 dedicated graphic memory‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD Multi Burner‎ ‎ Wireless‎ ‎Dell Wireless 1390 802.11b/g Mini-PCI Card ‎ ‎ Card Reader‎ ‎8-in-1 Memory Card Reader‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Dell TrueMobile 355 internal Bluetooth ‎ ‎ Webcam‎ ‎ 2.0mp Camera‎ ‎ Parallel‎ ‎ No‎ ‎ Serial‎ ‎ No‎ ‎ S-Video Out‎ ‎ Yes‎ ‎ USB‎ ‎ …

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  25. Started by segal26,

שלום, יש לי את אותו המחשב כבר שנים והחלטתי לשדרג אותו טיפה לצורך גיימינג (כרגע העיניים שלי על cs:go , valorant והייתי שמח שיהיה עוד אופציות במידת האפשר, אך אין לי כוונה להפוך הרים בשביל משחקים ממש כבדים) זה המפרט הקיים (לא כל כך מבין במחשבים אז אם לא רשמתי משהו או טעיתי תגידו לי ואני אוסיף): מעבד: intel(R) Core(TM) i3-9100 CPU @ 3.60GHz קירור: ניסיתי להבין מה יש לי כרגע ולא הצלחתי להבין (לא שידרגתי בעצמי אז אני מניח שזה הסטוק) לוח אם: B360M H זיכרון : DDR4 16GB 2400MHZ CL19 דיסק קשיח: SanDisk SSD PLUS 480Gb (300GB free right now) ספק כח: ps520GW מסך: LG E2240T כרטיס מסך: Inter(R) UHD Graphics 630 מארז: גם את השם של המא…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.