ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,376 דיונים בפורום זה
-
לאינטרנט, אופיס, קצת משחקים (לא כבדים). וחשוב אפשרות שידרוג בעתיד. מעבד: ¤ AMD SEMPRON 2800 256KB BOX 754 64BIT 535 לוח אם:GIGABYTE GA-K8N51GMF 754P 440¤ זכרון: ¤ SAMSUNG DDR 512MB 400mhz 300 דיסק קשיח: ¤ WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII 370 צורב NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 280¤ :DVD מארז: ¤ 170 TZAG 326BK
-
- 9 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום חברים. אחרי הרבה התלבטויות וקריאת ביקורות.... נשארתי חסר החלטה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18928 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19223 ואם המחשב הבא עדיף בהרבה ולדעתכם כדאי להתגמש עוד טיפה במחיר לכיוון שלו? http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=10226 תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכול המבינים מטרת המחשב היא משחקים ולכ- 5 שנים קדימה. לגבי ה- OC נכון להיום ינני מעוניין בזה אבל לא רוצה לפסול את האופציה (אולי בעוד שנתיים אעשה למעבד בלבד) המסך שברשותי Sumsung T220P. טוב להלן החלקים שאני מעוניין בהם מעבד: לא בחרתי. לוח אם: לא בחרתי, אבקש עזרתכם דיסק קשיח:ה- Seagate 640Gb 32Mb זכרון:ה- G.kill 4096Mb ddr2 800Mhz (2096x2) - פתוח לשינוי צורב: ה- pioneer 216 dvd+r x20 כטי מסך:ה-radeon hd4870x2 pcie - חובה הבנתי שצריך לשדג את הרקירור של כ.מסך - תציעו מארז: ה-thermaltake Armor+Mx+23cm קירור למעבד: ה- Freezer 7 pro (פתוח לשינוי) ספק:ה- Corsair 650W לא צריך ציוד היקפי דבר נוסף ש"יחסית" חשוב לי זה מחשב שקט אודה לעזרכם ולהצעותכם
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
המחשב הוא בעיקר למשחקים, צפייה בתכני HD, תכנות וקצת גרפיקה. ללא ציוד היקפי וכולל OC כבד יחסית. הנה מה שחשבתי עליו: מעבד Core I7 920 1295 לוח אם EVGA X58 SLI LE 1130 זכרון 3x2GB G.Skill PI Edition Triple Channel 820 כרטיס מסך PowerColor ATI Radeon HD5850 1GB DDR5 1298 מארז Thermaltake Element S 498 ספק SeaSonic M12II-620 495 קירור Coolermaster V8 270 הרדיסק RAID Samsung Spintpoint F3 500GB X2 490 צורב Samsung SH-S223B 130 מסך Samsung X2370 LED 1590 סה"כ 8016 ש"ח חלק מהרכיבים מKSP, השאר מZIGZAG. אשמח לתגובותיכם לפני הקנייה, תודה. דני
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי אשמח מאוד אם תעזרו לי . אני זקוק למפרט עם תקציב של מקסימום 4000 ש"ח . בכסף הזה , הבחור רוצה להריץ משחקים (לא מהאחרונים..אסטרטגיה מלחמה וכו' . אפילו 3 שנים אחורה) הוא מעוניין גם ב- 500GB הרדיסק + 2GB זיכרון +צורב דיוידי אני יודע שזה נשמע מוגזם אבל אשמח אם תוכלו להכניס את הדרישות הנ"ל לתוך מסגרת התקציב. אם אי אפשר בתקציב כזה , אשמח לקבל מפרטים המתאימים לדרישות, בעלויות יותר גבוהות ( לא יותר מדי גבוהות :-) ) תודה רבה מראש .
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי, אני צריך מפרט למחשב שמיועד לאינטרנט, תוכנות וכלי פיתוח שונים, שיוכל להפעיל משחקים חדשים אבל לא צריך שיהיה מכונת משחקים. אני מתכוון לקחת מהמחשב הנוכחי צורב DVD, צורב רגיל, מסך, HD 80G,מקלדת ועכבר אז לא צריך את החלקים האלו. יש לי כרטיס מסך ראדון 9200 128 MB אבל אני מניח שצריך להחליף אותו... תקציב 3300 +- לדעתכם יש משהו שכדאי לחכות לו, או שאפשר לקנות עכשיו מחשב בלב שלם? ראיתי איפשהו שהמחירים של מעבדי חדי הליבה של AMD יורדים, כמה זמן יקח לירידה הזאת להגיע לארץ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
היי. אני זקוק למפרט עד 3,000 שקל. אין צורך בציוד היקפי כלל, רק מארז. המחשב צריך להיות רב תכליתי עם יכולות גיימינג =). תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אהלן כולם, כל טוב ? אוקיי, אני מראה לכם פה מפרט, כנראה סופי, תקציב 3000 (חריגה ב300 כולל הרכבה). המטרה היא עבודה משרדית, וורד\Office ואינטרנט, ובאמת יהיה טוב שירוצו חלק המפרט כולל LCD, אני יודע שהרבה אי אפשר לעשות, אבל - זה מה יש : אם מישהו מצליח לקמבן משהו יותר מוצלח, בהחלט הישג ^=^ תודה רבה, רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אשמח לשמוע תגובות מגולשים בעלי ידע וניסיון בעבודה על תוכנת אוטקאד והאם מפרט מחשב זה מתאים . לוח האם כולל כבר את הכרטיס הגרפי ( NVIDIA GeForce 6100 chipset) מטעמי חיסכון של התקציב. האם זיכרון 512 מ"ב (בשני סטיקים של 256) יספיק לתוכנת האוטקאד? הדיסק הינו SATA-2 x GA-K8N51GMF-9 ¤528.01 חברת גיגהבייט 1 x AMD Athlon64 3000+ FSB1800 512kb Socket939 Venice BOX ¤747.64 1 x Western Digital 120Gb WD1200JS SATA2 ¤448.96 2 x DDR 256mb/3200 TwinMos CL 2.5 ¤321.57 (סה"כ 512מ"ב) 1 x Midi 8668-4JA 500W + USB + Extra Fan iv-silver/blue ¤170.00 קישור למפרט לוח האם:http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-K8N51GMF-9.htm
-
- 8 תגובות
- 574 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט (יוטיוב, פוקר בפייסבוק וכו...) * גודל המסך? 10" לפחות * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 2-3 שעות פעילות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) USB. לפחות 3 חיבורים. * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 ג'יגה יספיק * צורב DVD? לא מאמין שאפשרי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רק בישראל * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה עם אחריות טובה ופריסה ארצית. כמה דברים נוספים: אני מעוניין במיני נייד, ובמחיר מינימלי, 1300 שקל גג. אין לי מושג בתחום הניידים, וזקוק לעזרה ממי שבאמת מבין. אם יש חנות שאפשר לקבל בה הנחה של "חבר", יעזור מאוד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אהלן מחפש מפרט נחמד למחשב משרדי עד 2K עם נטייה למטה מינימום 2 ג'יגה זיכרון + 200GB הר-דיסק תודה רבה לעוזרים. (אם אפשר מחברה מסודרת ואמינה עם אחריות וכו') *כמובן ללא ציוד הקפי וללא מסך.
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? עד 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? למלא במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 50 ש"ח מקסימום. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית, תכני HD, א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש תדיר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך של 22' רצוי FULL HD 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צריך צורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?…
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
השימושים שלו: אופיס, אינטרנט, מוזיקה, סרטים ופעולות בסיסיות של פוטושופ. עצות יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום רב אני קונה מארה"ב את הלפטופ הבא: http://www.amazon.com/gp/product/B004V93ME2/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER הלפטופ מגיע עם 2 ג'יגה זכרון בלבד (2 סטיקים של ג'יגה אחד). בעוד שאיני מתלבט לגבי קנייה של סטיק נוסף של 2 ג'יגה, שאלתי היא האם שווה לקנות כבר 2 של 2 ג'יגה? יש לציין שמדובר במערכת הפעלה חלונות 7 64 ביט, ולכן ככל הידוע לי היא תזהה 4 ג'יגה זכרון. יש לציין שמדובר בתוספת של 21$ בלבד (כ-70 ש"ח), לכן אני נוטה כן לקנות 2 של 2 ג'יגה. שווה או לא? תודה ושבת שלום אסף
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
לאחר עבודה מסורה, הנייד שלי (DELL INSPIRON) התעייף ויצאתי למסע חיפושים אחרי הדבר הטוב הבא. הגדרת הצרכים והרצונות הביאה לתובנות הבאות: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים (בעיתות מצוקה), עריכה גרפית דו מימדית בסיסית (קצת ציורים, קצת שרטוטים, קצת תמונות) * גודל המסך - מתלבטת בין 13.3 ל-14/14.1 * משקל רצוי - לא יוצאת לטרקים ארוכים עם המחשב, אבל עדיף לא לחזור הביתה עם כאבי גב, מאחר והמחשב "מטייל". * זמן סוללה - אופטימלי - מתן אפשרות ל 3-4 שעות עבודה בלי צורך בטעינה * .תחנת עגינה - חשוב מאד (במקום לחבר ולנתק, לארוז ולגלגל, לכוון ולהתעצבן בכל יום מחדש) * בלוטות - בהחלט. * כונן קשיח - 500GB * כונן DVD/צורב (למרות שיש לי צורב DVD חיצוני) * העדפה לDELL מסע הח…
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום, אחי מעוניין לקנות מחשב למטרת משחקים בינוניים עד כבדים במחיר של עד 6500 ש"ח. יש לו כבר ציוד היקפי וגם מסך. הוא טוען שהוא חיפש באתר פה במפרטים המומלצים אך הוא לא ראה שינוי במפרטים בכמה החודשים האחרונים מה שגרם לי להרים גבה. אז כפי שנאמר, המחשב הוא למטרת גיימינג בלבד. הוא לא הולך לבצע אווברקלוקינג לשום רכיב והוא מקווה שהמחשב יהיה רלוונטי למשחקים חדשים ברזולוציה גבוהה לפחות לשנתיים שלוש הבאות. אין כאן ראייה לעתיד במובן שהוא ככל הנראה לא בונה על לשפר את המחשב במהלך השנים. לכן שיקולים של לוח אם מתקדם וכדומה צריכים להכנס לשיקול. בנוסף, ההתלבטות שלי היא האם לכלול SSD במפרט. אני אשמח לקבל ממכם מפרטים שמשקפים מקסימום ביצועים במינימום מחיר (שוב, עד 6500 ש"ח ללא ציוד היקפי וללא…
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום , צריך שתבנו לי מפרט ב6 אלף שקל למחשב חזק למשחקים..שיריץ כל משחק טוב כולל קרייסיס המחשב מיועד בעיקר למשחקים כפול ליבה.. עדיפות למרובע 2 ג'יגה ראם מינימום.. אם אפשר 4 כרטיס מסך חזק 500 ג'יגה הארדיסק + קירור טוב מה עוד?..
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שבוע טוב. אני מעוניין לקנות מחשב ב3000 ש"ח... כעיקרון אני רוצה שהמחשב יהיה חזק מספיק בשביל משחקים כמו COD4... בערך כמובן שימושים עקרוניים כמו אינטרנט ומוזיקה. שיהיה מהיר מאוד ועם דיסק קשיח גדול. אין צורך במסך או ציוד היקפי, רק מארז. תודה מראש ושבוע טוב.
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מחפש motherboard ל - AMD Athlon 3800+ AM2 X2 מה הכי משתלם?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. עברו הימים שהיתי מתעסק כל היום בחומרה ומה שחדש ואני כבר לא מבין בזה,היתי רוצה המלצה למחשב טוב עד 2600 שקלים(רק הכונן,בלי מסך). חשוב לי מעבד של אינטל,לוח אם לא רע,זיכרון פנימי של לפחות 4 ג'יגה וכרטיס מסך טוב. תודה
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לקנות מחשב חדש בתקציב של קצת יותר מ 6K ואני צריך קצת עזרה בו קודם כל זה המפרט: לוח אם: msi p45 platinum, כ865 שקל מעבד:Q9400 כ1127 שקל מאוורר: artic cooling כ190 שקל זיכרון: כרטיס מסך: HD4870x2 כ2520 שקל דיסק קשיח:GB 500 WD SATA2 כ285 שקל מארז: ezcool silver כ370 שקל צורב: LG DVD X22 DL-8.5G כ115 שקל ספק: EZ COOL 500W כ255 שקל ביחד יוצא: 5727 (לא כולל זיכרון) (כולל אחריות כמובן,בחלק מהדברים) עכשיו אני צריך עזרה בבחירת זיכרון(זה דבר שאני לא חזק בו),אני צריך משהו כמו 4 GB בDDR2,ובכללי תגידו לי מה דעתכם על המפרט? נ.ב שאלה שלא קשורה לנושא: בזיכרונות אני רואה לפעמים 5-5-5-15 וכל מיני דברים כאלה, מה זה…
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במיפרט למחשב לשימושים ביתיים (אינטרנט, אופיס וקצת משחקים...) בסביבות 1000 ש"ח (לא כולל מסך ) אשמח לעזרה. תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכלום מגיע יום ההולדת שלי ואני רוצה לשדרג את המחשב שלי !!!! אז ככה אני רוצה לשדרג אותו ב2G זיכרון אבל אני לא יודע איזה סוג נכנס למחשב כזה ובנוסף אני לא יודע באיזה מהירות העברת מידע אני צריך לבחור (בנוסף לנפח). ודבר שני אני רוצה לברר כמה יעלה לי הארד דיסק מסוג פלאש (כלומר שאין רכיב זיכרון שמסתובב) עקרונית אני מחפש זיכרון הנפח 160G ואם אוכל כמובן שיותר (תלוי במחיר כמובן). עכשיו לפני שבאמת אני הולך להשקיע הרבה אני רוצה לדעת אם זה באמת שווה את הקנייה של HD מסוג כזה? תודה רבה לכולם!! ד'א אני אשמח לקבל מחירים ולינקים לאתרים שבהם הם מופיעים.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
- מה התקציב? מזומן, 1200. - מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים בסיסים וכדומה. - האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא, אין צורך בציוד הקפי. - האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמובן שאין צורך בכרטיס קול איכותי וכו'. - האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מפרט על בסיס אינטל. - האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא. - האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. - האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. מלבד אינטרנט, אופיס וסרטים בסיסים. המחשב לא ישמש למשהו אחר. - האם חשוב שקט? עד כמה? אשמח אם הוא לא יהיה רועש במיוחד, אך זה לא כ"כ חשוב. - האם מתוכנן OC? אין תיכנ…
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-