ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,376 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אחרי שנים, אני מעוניין לקנות מחשב חדש.. 1. מה התקציב? בערך 5000 ש"ח אבל אני זורם... 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, צפיה בסרטים, הורדות, ואולי לכידת וידאו מהממיר סטייל YesMax. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מקלדת ועכבר, כן. מסך - המלצה, לא חלק מהמפרט. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אהה... צריך הכל. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כרטיס מסך מבוסס Nvidia, ולוח אם שיאפשר לי SLI (חלום רטוב...) 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? רצוי מארז שוכב. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא, יש מהמחשב הישן... 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? די חשוב. 10. האם מתוכנן…
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום.צריך מפרט למחשב עד 4300 למשחקים כולל ציוד הקפי ומסך בלי O.C רק מ-IQPC תודההה
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אהלן, אני חדש פה ואני מעוניין לרכוש מחשב חדש. המחשב לא ממש לצורכי משחקים, השימושים העיקריים הם בתוכנות מולטימדיה ומוסיקה כמו קיובייס ופוטושופ, צפייה בסרטים קליפים, מוסיקה וכמובן מסנג'ר, אימיול, אייטונס ועד נגנים למיניהם. אתמול ביקרתי באייבורי וקיבלתי מפרט, עכשיו רציתי לשאול אם בכלל מומלץ לקנות אצלם? המפרט שקיבלתי כלל: -מעבד CORE 2 DUO E7400 2800MH -לוח ASUS G31 -זיכרון DDR2 2GB -דיסק קשיח WD 500GB 7200 -כרטיס מסך GEFORCE 9400 512MB -מארז ידית -ספק כוח 450W -צורב דיוידי LG X22 -כרטיס קול 7.1, רשת מובנים המפרט יצא 2115 ש"ח אשמח לקבל תגובות, חוות דעת ואפילו מפרט אחר בסכום זהה או בקרבת אותו הסכום. ושאלה נוספת, האם יש בעיה בלוחות של MSI? ואם כן למה. תודה רבה, תומר.
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
בלינק של איבורי הציעו מפרט עם מעבד i5 האם לאחר החלפת כרטיס מסך המפרט משתלם?
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, אז ככה, התקציב שלי הוא 4K אפשר לחרוג ל4.2K מקסימום! המחשב יישמש בעיקר למשחקי מחשב בינוניים, הורדות וצפיה בסרטים. לגבי ציוד הקפי, אני צריך רק מסך בגודל 19". הצבע של המסך והמארז צריכים להיות בצבע אפור כהה או שחור. אני מעדיף שהמחשב יהיה שקט אבל לא דממה לחלוטין, פשוט שיהיה שקט. אני לא צריך במחשב כונן DVD וגם לא כונן דיסקטים. OC לא מתוכנן. זהו, בעיקרון זה מה שאני מבקש מהמחשב. חשוב לציין שהכרטיס מסך צריך להיות של NVIDIA ומעבד INTEL כפול ליבה. ויש לי שאלה:האם נכנס לי בתקציב כרטיס מסך שאני יוכל לחבר אליו טלויזית LCD של שארפ SA1? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב למשחקים בעיקר מאחר שבדירה שלי אין מקום למחשב נייח. שתהיה מקלדת נוחה גם. חשבתי על הבא, מה דעתכם? http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=17899 * מטרות המחשב?בעיקר משחקים, אבל גם צפייה בסרטים וסדרות וגלישה באינטרנט. * גודל המסך?15.4(אפשר גם 17, לא חובה * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?3 שעות מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדותI שיהיה HDMI * בלוטות?אפשרי * גודל מינימלי של דיסק קשיח? לא משנה , אבל מעדיף 7200RPM * כונן CD/DVD? צורב?כן * כונן Bluray?אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא, אבל עדיף 3 שנים אחריות בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן *…
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. לבנתיים קיבלתי שתי הצעות מחיר למידע שמיד אפרט בהמשך ואשמח לחוות דעת. ע"פ המרדיך שקראתי באתר כנראה המפרטים האלה לא עונים על ציפיותי באופן מקסימלי. להלן המידע: תקציב: 3-4K כולל מסך - אפשרות למזומן. מטרה: משחקים>סרטים ומוזיקה>הורדות ציוד היקפי: עכבר 5 לחצנים, מקלדת לגיימרים, רמקולים איכותיים לצליל טוב לפחות שימלא חדר (תקף גם לכרטיס הקול), מסך LCD העדפה לחברות מוכרות שיהיה קל לקבל מענה במקרה של תקלה. קירור ועיצוב... חשוב לי לתחזוקת המחשב שהוא יקבל יחס טוב ושלא יתחמם יתר על המידה וזהו השיקול העיקרי. מבחינת המארז והקירור. אם רועש או שקט - לא רלוונטי. מערכת הפעלה - לא חוקית אין צרכים מיוחדים מעבר לגיימינג - חשוב לציין שיש משחק אח…
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
1. המחשב הוא לשימוש משרדי, לא למחשקים כלל אבל שלא יהיה כרטיס מסך מובנה בלוח. 2. המחשב צריך להיות שקט, ושלא יתחמם יותר מדי. 3. ללא OC כמובן וללא ציוד היקפי. אני מבקש שתעזרו לי קצת כי ממש אין לי זמן לחקור את הנושא.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום לכם עכשיו יש לי כמה שאלות-אני דוחה את הקניה מנובמבר ורק קורא את הפורום ומסתכל-אולי תבנו לי גם משהו טוב שווה לחכות בכלל למעבדים החדשים או לכרטיסי מסך אז ככה מה אני רוצה קודם כל כמה שיותר זול QUAD 2GB אני אשמח ללוח אם עם DDR3 לעתיד-מה שאתם אומרים-עם טוב גם אפשר DDR2 רק-איך שאתם חושבים לנכון ספק מודולרי בבקשה אני לא רוצה חוטים מיותרים.חשבתי אולי CORSAIR 520W עכשיו השאלה הגדולה מארז מאוד מאוד מואר עם LEDS אבל שקט הSONATA ממש מכעור אבל עם אין ברירה מה אני אעשה השקט חשוב לי בבקשה מכם משהו טוב אני בניתי לעצמי מה אתם אומרים: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Zalman 9500 Led כמות: 1 - מחיר: ¤1508 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר:…
-
- 7 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם. אשמח לקבל מפרט למחשב לסטודנט במחיר של 1500 ש"ח. חריגה של 100-200 ש"ח תתאפשר רק אם ממש יהיה צורך. אין צורך בצורב\CD\DVD (נלקח ממחשב ישן). HD יהיה נחמד אם ניתן להכניס אך במידה ולא ניתן להשתמש בHD ממחשב ישן (SATA). יש צורך בכרטיס מסך טוב מאחר יותקן על המחשב תוכנה מקבילה לאוטקאד (תוכנה די ישנה אז לא צריך משהו מפלצתי אך עדיין לא רצוי משהו OB). לא מתוכנן OC. עדיפות לKSP (אך ורק בגלל קירבה) אך גם מקומות אחרים ייתקבלו בברכה. אין צורך בציוד היקפי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
זו שאלה כללית כך שאין לי פרטים להוסיף לגבי תוכנות ספציפיות ודפוס שימוש. אני רוצה לקנות מחשב לעבודה משרדית מאומצת. מה זה מאומצת? נניח 20 טאבים בדפדפן שברקע קובץ אקסל גדול, אווטלוק ואיזה נגן שמתנגן לו... המעבדים שיהיו על הפרק (ממה שראיתי בפורום) הם: g2020, i3 3220, i5 4570, i5 3470 השאלה שלי: בתקציב מוגבל כמובן, מה היה נותן ביצועים טובים יותר? "לעלות" בדרגת המעבד לשיפור הביצועים או לקחת מעבד בסיסי ולהוסיף SSD? יום טוב!
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אוקיי המחשב הזה הולך להיות למשחקים כבדים אז צריך להוציא בתקציב הזה את הטופ שבטופ אוקי צריך 160 גיגה דיסק קשיח וגיגה זיכרון וכרטיס מסך משהו שירזיק לי לפחות שנה יפה את המשחקים ואז אני מחליף אותו ואת השאר אני משאיר לכם תודה לעוזרים נ.ב זה יקנה מSKYPC אני קונה מחשב שלם ומארז ומסך וצורב אני בחרתי מארז של HEC עם 400W עולה 435 אז לא לדאוג בקשר מארז ולספק!!
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בערך אפס בתחום הרכבת המחשבים ואשמח לעזרתכם.שימוש עיקרי, עיבוד תמונות בפוטושוף ומשחקים. תקציב 10k,ללא מסך וציוד נלווה.הייתי רוצה שהוא יעלה את המשחקים החדישים בפרמטרים מקסימליים ויהיה רלוונטי לפחות לכמה שנים קדימה אם זה אפשרי. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מדובר במחשב לאישה מבוגרת לגלישה ברשת. צריך מחשב כולל כל הציוד ההיקפי. כפי שנאמר בכותרת אין תקציב מוגדר פשוט צריך לזכור למה המחשב משמש בבניית המפרט (לגלישה ברשת אין צורך במעבד חזק או כרטיס גרפי וכו'). ניסיתי להוציא ממנה קצת יותר לגבי מה היא רוצה מהמחשב אבל אני ממש בטוח שהיא הבינה על מה אני מדבר ולכן החלטתי לפנות לפורום לשמוע קצת דעות של אנשים. אני יודע שהדרישות קצת מעורפלות אבל אני מקווה שמישהו פה בכל זאת יוכל לעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אהלן. אז המחשב הוא inspiron 15, והמפרט הוא: Intel® Core 2 Duo T6600 (2.20GHz/800Mhz FSB/2MB cache) 3GB Shared Dual Channel DDR2 at 800MHz Bright, glossy widescreen 15.6 WLED display (1366x768) Intel Graphics Media Accelerator X4500HD 320GB SATA Hard Drive (5400RPM) Integrated 10/100 Network Card 8X CD / DVD Burner (Dual Layer DVD+/-R Drive) High Definition Audio 2.0 Dell Wireless 1397 802.11g Half Mini-Card Integrated 1.3 MP Webcam 6-cell battery Dell Online Backup 2GB for 1 year Classic Protection: 1yr Ltd Warranty, InHome Service after Remote Diagnosis והכל ב 724$. אני טס לארה"ב אני אזמין את זה לשם ואקח משם. מה אתם אומרים על המפרט והמחיר? משתלם? יש אפשרות ל…
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני צריך לוח מעבד כרטיס מסך וזיכרון 4 גיגה או יותר אפילו אני צריך את החלקים לעבודה עם מקס ולרינדור כבד כמו גם משחקים פה ושם ,גלישה וזהו. מעבד עדיף שיהיה חזק ושאפשר יהיה לעשות לו OC , גם לוח שאפשר יהיה להרחיב לו את הזיכרון במידת הצורך נגיד אני אשים 4 גיגה ושאפשר יהיה לשים אולי 6 או 8 בהמשך. כרטיס מסך שיהיה חמוד עדיף 512 מגה אבל גם ב 256 אני אסתפק , גם OC שיהיה אפשרי. וזהו בעיקרון , אני מעונין להשקיע 3 אלף פחות או יותר, אולי ספק טוב יהיה גם נחוץ בישביל להחזיק מערכת חזקה אבל זה אם יהיה אקסטרה כסף אני אשמח גם לרכוש . תודה
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
compaq presario cq61-140 Intel® Pentium® Dual-Core Processor T4200 2.0GHz, 1MB Cache, 800 MHz FSB 250 GB (5400 rpm) זה כרטיס טוב? NVIDIA GeForce G 103M המטרה העיקרית היא שימוש יום יומי אופיס,אינטרנט. קצת משחקים.
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, מחשב נייח עד 1000 ש"ח (תקציב מקסימלי) להריץ אופיס וגלישה קלה באינטרנט, יש חיה כזאת? אין צורך בציוד היקפי, אין צורך בכונן דיסקים. עדיפות מחנויות באיזור צפון עפולה - חיפה. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב AMD בחנות צג מערכות מיידע בירושלים ורציתי לדעת אם הם אמינים כי לא שמעתי עליהם שום דבר באינטרנט. האם ידוע לכם על החנות? האם הם אמינים וכדאי לקנות שם?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
היי חברים. אני יודע בערך מה אני צריך ומה נכנס לתקציב שלי (סביבות ה5 וחצי). להלן הדרישות: מעבד I7 16 ג'יגה זיכרון כרטיס מסך quadro 2000 הארדיסק SSD בנפח 90 ג'יגה (שישמש כמובן ככונן מערכת) הארדיסק 500 ג'יגה (שישמש ככונן אחסון העבודות) צורב DVD כלשהו לגבי הלוח אם, אין לי מושג מה יתאים כמו כן גם לגבי הספק.. מארז פשוט וטוב. אודה לכם מאוד אם תתנו לי מפרט לגבי הדברים הללו כמובן שאני סטודנט ומחפש את התמורה הטובה ביותר לכסף ומפרט שיתאים לצרכים שלי. תודה רבה, אדם שריקי.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
בעבר שאלתי לגבי המלצה על מחשב נייד. השימוש העיקרי יהיה גרפיקה + אופיס. יש לציין שהגרפיקה לא ברמת "על" אלא גרפיקה בסיסית של שימוש בפוטושופ ואופיס. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=375878.0 עכשיו קיבלתי המלצה חדשה, שאמרו לי שהיא טובה בהרבה (קובץ מצורף) במחיר של 4154 שקלים אשמח לשמוע את דעתכם? תודה [br]פורסם בתאריך: 2.12.2008 בשעה 10:51:42 ותוספת:המחיר 4150 לפני מע"מ סה"כ המחיר 4800 האם ההפרש, משמעותי בשביל תוספת של 1000 שקלים? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום השימוש הוא משחקים כמו red alert 3 ו starcraft 2(כשיצא) במסך 19 האם המפרט הבא יענה על הדרישות? במיוחד הכרטיס מסך והספק מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ₪557 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ₪528 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ₪258 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT ₪83 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5S-1GBNT כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4670 512MB DDR3 PCIe ₪466 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4672DD צורב Pioneer DVR-215D Black…
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
הינה המפרט שלי וגם כנראה זה מה שאני יקנה אני רוצה לדעת אם זה באמת שווה ! והאם כדי לקנות את החלקים מחול ! כי זה הפרש של 1000 שקל ! נכון אין אחריות אך זה שווה ! מעבד: Q6600 לוח אם : Gigabyte GA-P35C-DS3R או לוח אם : ASUS P5K-V זכרון : G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 זכרון : G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 ספק כוח : Corsair CMPSU-520HXEU 520W כרטיס מסך לא צריך כי קניתי לפני כמה ימים 8800GT איזה לוח אם כדי ?! האפשרים באמת גדולים בין ישראל לאמריקה במחירים אבל השאלה אם זה כדי לקנות את המחשב בחול פחות 950 שקל אבל אין אחריות ! האם זה באמת שווה !? או שכדי לקחת את הסיכון ולקנות בחול ! יותר זול אותם חלקים ?! אנשים צריך עזרה !
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה על מחשב נייד בשביל דוד שלי. המחשב מיועד לשימוש משרדי. המחשב יהיה מחובר רוב הזמן לחשמל (לא חייב זמן סוללה ארוך). על המחשב תתוקן מערכת הפעלה xp . תקציב: 4,000-4,500 תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
מחשב נייד של אסוס מסך - 15.6" (1920x1080) Full HD LED מעבד - i-7 2670QM Quad Core (2.2GHz) זכרון - 12GB DDR3 RAM כרטיס מסך - Nvidia GTX 560M 2GB GDDR5 כונן קשיח - 750GB 7200 כונן דיסק - DL DVDRW CDRW מצלמת אינטרנט - 2.0M Pixel Bluetooth 3.0 סוללה - 8 Cell Battery HDMI Port 1 USB 3.0 Port 3 USB 2.0 Ports המחיר של המחשב הנייד הזה הוא כ1400$ , מה אתם חושבים? תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-