עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by noike111,

אני מתכוון ללמוד הנדסת בניין האם צריך מחשב עם תכונות מיוחדות או סטנדרטי

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  2. אני רוצה לקנות מחשב מחר במחיר 1500 ש"ח לצורך משחקים כמו fifa nba וכו' אני צריך רק מחשב בלי מסך וציוד נלווה! תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  3. אני מחפש מחשב לזוג צעיר (סטודנטים, לא במקצועות ריאלים) שיחזיק מעמד לפחות 3 שנים - כולל מסך. 1. מה התקציב המקסימלי? התקציב - 2500 ש"ח. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? בסיס. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. SPSS לכל היותר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי - דרוש מסך, 17"-19" גג. . האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? כרטיס מסך נפרד. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (5)? 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? ממש לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה 7 או אקס פי, לא קריטי, תלוי במחיר. ו/או הרכבת מחשב בחנות? 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? זאת הבעיה - יש יותר אפשרויות עם KSP\אייבורי באזור, אני לא מבין של כל החברות. מעדיף לקנות את המחשב ב…

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  4. Started by momi2004,

כדאי מאוד לנצל את המבצעים עכשיו בגלל סוף השנה. רשתות הציוד המשרדי והמון חנויות מעוניינות להיפטר מכמה שיותר מלאי ולסיים את השנה עם כמה שיותר רווחים. אז אם חשבתם לקנות מחשב נייד, לא כדאי לחכות לינואר. בחנויות קטנות אפשר יהיה ללחוץ על המוכרים יותר במהלך המשא ומתן ואולי להוציא עוד תוספות במחירים שווים כמו מדפסת או נתב.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  5. שיהיה duel core, כרטיס מסך טוב, ומסך. תודה מראש

6. Started by elado83,

איזה דגם עדיף? ‎DV-6327EA‎ ‎ CPU‎ ‎1.86 GHz Intel® Core Duo processor T2350 with Intel® Centrino® Duo Mobile Technology‎ או ‎DV-6263EA‎ ‎ CPU‎ ‎1.66 GHz Intel® Core 2 Duo processor T5500 with Intel® Centrino® Duo Mobile Technology‎ שימו לב שמצב אחד הדגם השני או כפול ליבה אבל זה 1.66 ולא 1.86 האם הבדל הוא כזה משמעותי? או שעדיף כפול ליבה גם על חשבון מהירות מעבד.... אשמח לתשובה אלעד נ.ב כל שאר המפרט אותו דבר

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  7. Started by ShayRally,

אהלן חבר'ה, אני לא כל כך מבין בתחום כמו תותחי הפורום, אבל יצא לי לבקר בחנות החברה של למיר מחשבים וקיבלתי הצעה למחשב ורציתי שתגידו לי מה דעתכם. http://lamir.co.il/product.asp?product=3890 מצד שני אנשים המליצו לאמא שלי על אייבורי שהמחירים שלהם זולים יותר. המפרט בלמיר ניראה לי מצוין אך יקר, באייבורי מציעים מחירים אטרקטיבים כולל מסך דק. תודה מראש. שי.

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  8. בעבר עניתם לי על השאלות האלו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=368604.new השאלה העיקרית שלי היא זו: האם הMSI בגרסאת ה-2 ג'יגה זיכרון, חזק יותר מאשר המחשב השולחני הנוכחי שלי היום (AMD 3000 מהירות מעבד 3GHZ כם 512 מגה זיכרון)

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  9. אני מעוניין לקנות מחשב למטרות עבודה (פיתוח אתרים וכו') אך ישמש גם לצפייה בסרטים מוזיקה וכו בזמן הפנוי גודל המסך = 15.4 משקל רצוי = לא ממש קריטי. חשוב שהמחשב לא יתחמם מהר מידיי. האם נדרש זמן סוללה ארוך = כן. האם יש צורך ביציאות מיוחדות = s-video די חשוב כל השאר בגדר הסטנדרט. בלוטות= כן. כונן קשיח כ- 250GB ומעלה. צורב DVD = כן האם נדרשת אחריות בינלאומית = לא. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי = LG תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  10. המפרט הוא: (רק רכיבי ליבה חשובים) מעבד- AMD Athlon 64 3000+, 2 GHz (ada3000box) AMD Processor in a Box (PIB) לוח אם- ASUS A8V Deluxe Motherboard זיכרון- Kingston 400MHz 1 GB PC3200 DDR RAM (kvr400x64c3a/1g) דיסק קשיח - Maxtor SATA Ultra Kit (L01M160) 160 GB Hard Drive כרטיס מסך - ASUS Extreme AX700PRO/TVD ATI RADEON X700PRO, (256 MB) Graphic Card כל הרכיבים תואמים-כבר בדקתי זאת אצל היצרנים השונים. תודה

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  11. Started by citizen_x,

זהו מפרט למחשב בשביל ההורים שלי, אבל הוספתי גם כרטיס מסך סבבה כדי לאפשר להם לגלות את עולם המשחקים... בעקרון זהו מחשב שאמור להחזיק הרבה שנים קדימה... Intel Core 2 Dou E7200 2.53GHz 1066FSB 3mb - 625 Gigabyte GA-p35-S3G intel p35+ ich9 chipset LGA 775- 435 Gigabyte ATI Radeon HD 3650 512Mb DDR2- 330 Corsair 2Gb kit Pc2-6400 DDR2-800 CL5 twin2x2048-6400- 259 Western Digital 500GB 3.5 8mb buffer SATA || 5000AVJS- 570 Asus Ta-86 midi Atx 300watt case - 234 LG GSA-H62 Sata multi DVDRW x18 bulk black- 142 2,595 מה דעתכם??? בתודה מראש, פבל

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  12. Started by KNIGHTmare,

מה אתם חושבים על הנייד הזה? http://starcomp.co.il/product_info.php?cPath=1_97&products_id=2657 מפרט מטורף יחסית למחיר... אבל קצת מפחיד :\ בעיקרון מבחינת מעבד אני מוכן לרדת עד ה7300, זיכרון כמובן 2GB ו 8600GT די חשובה לי הניידות והמשקל אז אני מעדיף מסכי 15" (אבל אני פתוח גם להצעות של 17") דבר נורא חשוב בנוסף הוא זמן הפעולה של הסוללה (מאחר והנייד ישמש אותי באוניברסיטה) בעיקרון אני מתלבט בין המחשב המטורף הזה של INFINITY אבל קצת מפחיד אותי מבחינת אחריות לבין DELL 1520 (האם אפשר להשיג בארץ סוללת 9CELL של הדגם הזה?) ובין הACER 5920G תודה רבה מראש לכל המגיבים.

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  13. אהלן, ברוכים הנמצאים.. מחפש המלצה עבור מפרט שיתאים לגיימינג, מידול תלת מימד (SOLIDWORKS , creo, inventor) ווירטואליזציה, ללא ציוד היקפי, מסכים או אכסוןב שיתאים לרזולוציית 2*2k (הסטאפ הנוכחי שלי כולל 2 מסכי 2k, מניח שכאשר אשחק, זה יהיה רק על אחד מהם) קיים בידי כונן nvme. בנפח 1tb, ודיסק מכני של 10tb, כנראה שששניהם לא המילה האחרונה - אני מוכן לחיות עם זה כרגע.. אין צורך בהרכבה או מערכת הפעלה, אעדיף לקנות פיזית בחנות (מתגורר באזור טבעון-יקנעם) אך אינני שולל על הסף הזמנה מחנות מרוחקת ממני. אעדיף footprint קטן ככל האפשר וללא rgb (כל עוד זה לא יבוא על חשבון מחיר או ביצועים) ומחשב שקט, הוא יהיה יחסית לא רחוק ממני (החלום הוא מפלצת בבפ…

14. Started by barak188,

היי קודם כול רציתי להגיד שאני חדש. אז ככה הנה המפרט שלי, רוצה עצות לשיפורים אם יש, לא נראה לי שיהיו. לוח אם: GigaByte GA-P35-DQ6 מעבד: Intel Core 2 Duo E6700 זכרונות: Corsair Dominator 4GB,TWIN2X2048-6400C4D כרטיס מסך: GigaByte Geforce 8800 GTX 768MB ספק: Corsair HX 520 אחסון: Western Digitals 250GB KS *2 כונן די.וי.די.:Lite On DVD SHD-16P1S צורב די.וי.די: Lite On DVDRW LH-20A1P מערכות רמקולים: Creative GigaWorks Progamer G500 5.1 אוורור למעבד: SCYTHE NINJA PLUS REV.2 עכבר+מקלדת: Logitech S510 Cordless מארז: Antec P180 Black בקר שליטה: Sunbeamtech Chromatic windmill Black panel בעיקר רציתי להגיד שהצטרפתי ולהגיד את המפרט שלי. אני רוצה התרשמויות מהמחשב...

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  15. אוקיי אז התקציב שלי הוא כ4000 שקל (אפשרי חריגה של עד 350 שקל) בעיקרון אני מחפש מחשב למשחקי מחשב כבדים כגון GTA 4 קרייסיס וכו', צפייה בסרטים והורדות. (יש לי מסך 19 אינטצ') מחשב שיהיה יחסית שקט (חשוב קירור) עם צורב DVD זיכרון בסביבות ה320 ג'יגה ואולי כרטיס קול אם יש במסגרת התקציב. שיורכב במעבדה ובלי מערכת הפעלה וOC בעיקרון אני לא מבין גדול במחשבים לכן חשוב לי שהחנות שממנה אקנה את המחשב תהיה אמינה,ו שהמחשב יהיה מסוגל לשרוד קצת התעללות לאורך זמן ארוך אם אפשר חנויות במרכז (לא חייב) תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  16. באופן כללי מדובר במחשב נייח לשימוש בסיסי (גלישה באינטרנט, כתיבת מיילים) לשימוש אנשים מבוגרים ללא הבנה טכנולוגית ולכן רצוי אחריות של 3 שנים בלי אותיות קטנות קיבלנו הצעה מחנות למחשב ממותג לנובו ב 1.8K ללא מסך (דיסק 250GB,זיכרון 2GB מעבד אינטל E5???, לוח אם אינטל כרטיס מסך OB, אחריות לשנה בלבד) או מחשב דומה לא ממותג עם 500GB ב100 ש"ח פחות) 1. מה התקציב המקסימאלי? רצוי באזור 2.5K עם חריגות לשני הכיוונים (רצוי כלפי מטה...) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 3K אבל רק אם באמת החריגה מחוייבת ואם אפשר להסביר להדיוטות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינ…

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  17. היי חבר'ס, המשפחה רוצה להשתדרג למחשב חדש ומהיר והבעיה המעצבנת ביותר שהמשפחה לא מוכנה להתפשר מתחת למעבד מרובע ליבות. הסיבה? לא יודע. אז אני מבקש הצעות למחשב בתקציב של 2000 ש"ח בחריגה קלה ביותר לשימושים הבאים: אופיס, אינטרנט (באינטרנט יהיו הרבה טאבים), סרטי HD משחקים קלים מאוד (עכביש סוליטר וכו') וזהו. השקט לא הכי חשוב אך המחשב יהיה גם לעבודה משרדית במשרד פרטי אז עדיף שלא יחריש אוזניים, ממש לא מתוכנן OC והמחשב יחובר למסך 20 אינץ' של סמסונג מדגם T200. תודה, גיא. להלן מפרט שאני בניתי ותגידו מה דעתכם, לקחתי את המארז הכי זול שראיתי עם ספק כוח ואני מניח שהם לא איכותים. לקחתי את המעבד הכי זול שבחנות Q8200 מכיוון שלא היה את הQ6600 יותר לצערי, לוח אם משולב עם כרטיס מסך וסטוק אחד של…

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  18. שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה ו/ או חוות דעתכם למפרט הבא מעבד Intel c2d 6600 לוח Intel Guardfish 965 זיכרון Kingston 2X1024mb 800 כרטיס מסך Pci-Ex GeForce 5800 gt 512 mb ddr2 דיסק W.D. 320 gb מארז וספק גנרים המחשב מיועד בעיקר לגלישה/ הורדות קצת משחקים וקצת עריכת וידאו אשמח לחוות דעתכם לגבי המפרט מה אפשר להוסיף/ להוריד תקציב עד 3,500 ש"ח לכל היותר. קראתי גם מפרטים אחרים בתראדים אחרים כולל ההתלבטות בין AMD ל Intel גם אני מתלבט בין המעבד הנ"ל ל AMD Athlon 64 X2 6000 או אפילו 5600 גם לגבי כרטיס המסך אני מתלבט אם לא לקחת ATI ואם כן אז איזה צ'יפסט? אני מעוניין לבצע הזמנה מחר אשמח לתגובות לגבי השאלות ששאלתי על המפרט הנ"ל.

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  19. Started by Bar93,

אהלן חברים! מתכנן קנייה בימים הקרובים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7K עם חריגה של עד 1200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד (RDR2, סייברפאנק, AC וכו'..) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? שלילי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאד רצוי שיהיה כמה שיותר שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בבקשה מפרט נקי- בלי אורות …

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  20. שלום אני קונה מחשב לגיימינג אני הולך לנצל ארבע ליבות והרבה משחקי יריות, ואסטרטגיה. אם מישהו יכול לתקן לי את המפרט (אם אפשר)? Intel Core 2 Quad Q9300 2.50GHz 6Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤1200 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1120 ASUS P5QL PRO P43 Chipset, יחידות 1 ¤580 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1447 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ NT CL5-5-5-15 F2-6400CL5D-4GBNT , יחידות 1 ¤280 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1519 Giagbyte ATI Radeon HD4850 512MB Zalman Cooler, יחידות 1 ¤920 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1484 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive , יחידות 1 ¤325 http://www.foxpc.co.il/product…

• 9 תגובות
    • 575 צפיות
  21. שלום, אני יודע שזאת די התפרצות (לא קראתי כאן דיונים אחרים מהסיבה שאני מאוד לחוץ בזמן וזקוק למענה פרטני מידי) - יש לי שלושה ימים להגיש מפרט מחשב שעונה על הצרכים שלי ואין לי שום ידע כלשהו בחומרת מחשב, אודה למענה מהיר! - אני מעצב גרפי שמשתמש בתוכנות הבסיסיות (פוטושופ\ אילוסטרייטור) אבל בנוסף לזה אני עובד המון עם מאיה (Maya) תוכנת תלת מימד - בדומה ל- 3d max זאת אומרת שאני זקוק למפרט "חזק" לשימוש תלת מימדי במיוחד שיוכל להחזיק את התוכנה הכבדה שתעבוד במהירות ובצורה חלקה ובנוסף לא יקרוס תחת עומס של רינדור. הסכום שניתן לי להוציא הוא - 5200 ש"ח (אין צורך במסך) אם מישהו הבין מהו הצורך ויכול לעזור לי במפרט שבאמת יענה לי על הצרכים במידת המקסימום שאפשר בסכום הזה אני אודה לו מאו…

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  22. היי, מעוניין במחשב שולחני (ללא ציוד הקיפי) לצורכי פוטושופ ואדובי. בשלב ראשון המחשב יכול לשמש לצורך בסיסי יותר, כך שחשבתי על מחשב בר-שדרוג. חשבתי על מחשב עם 16 גיגה שניתן יהיה לשדרג ל-32, כרטיס מסך על הלוח שניתן יהיה לשדרג לחיצוני, דיסקים שניתן יהיה להוסיף וכו'. בגדול הדגש צריך להיות על הבסיס – מארז-ספק-לוח-מעבד (זה מה שלא ישדרג אם יישאר תקין). פירוט נוסף מטה: . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מרבי 5000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש גרפי ומשרדי, עבודה בתוכנות פוטושופ, לייטרום ואדובי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמ…

23. Started by kong5,

שלום לכולם. המחשב לשימוש ביתי. הנה קישור למפרטים: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HI3600 http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3097392 http://www.oyes.co.il/product.asp?productid=11477&aff=zap http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3075935&refid=6

• 10 תגובות
    • 575 צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? 3500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב: משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא הכי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט מועד קצר מעת הקניה)? …

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  25. שלום לכולם, אני צריך חוות דעת לגבי מפרט חדש שהרכבתי, בינתיים הוא מפרט חלקי,אך אשמח אם תעזרו לי להשלים אותו: 1. התקציב למפרט החלקי עומד על 6000 - 6500 עבור מחשב שלם כולל כל מה שאבקש בסעיפים הבאים: 2. ייעוד: משחקים כבדים 3. ציוד היקפי לא נדרש 4. במחשב הנוכחי יש לי ספק כוח בעל 350 וואט ומארז ממוצע, משום שאני לא בטוח שההספק מספק המליצו לי על ספק מתאים,מארז ועל כונן DVD איכותי אך זול,בבקשה 5. אין לי העדפה לחברה כלשהי , העיקר שתהיה טובה. 6. מארז מעוצב יכול להיות נחמד , אך לא הכרחי. 7. אין צורך במערכת הפעלה חוקית 8. אין צרכים מיוחדים כלשהם, 9. לא חשוב שקט 10. לא יודע אם אבצע OC למערכת, מבחינתי יותר עוצמתי, יותר טוב, אני מניח שעם הזמן ארכוש את המיומנות הדרושה לבצע OC, כרגע אופצי…

• 6 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.