ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
אני לא כל כך מבין בכל תחום המעבדים החדשים שיוצאים היום, אז קודם כל הייתי שמח לדעת על מה עדיף לי ללכת, AMD או איטנל. הצרכים שלי מהמחשב הם בעיקר תחנת עבודה. הרבה ראם, הרד דיסק גדול וזהו, אך מכיוון שאני כן משחק במחשב מידי פעם, שיוכל להריץ גם משחקים כמו שצריך. מסך + מקלדת + עכבר + רמקולים - כבר יש! מה שאני צריך במחשב זה מעבד, לוח אם (אם כרטיס רשת וכרטים קול 5.1 מובנים), זיכרונות, כרטיס מסך, הרד דיסק, מארז וצורב DVD. מה שחשבתי עליו בנתיים הוא מעבד Core 2 Dual, ג'יגה ראם 667 והרד דיסק 250GB WD 16MB SATAII. אם אפשר לצרף מעט הסברים בנוגע למה כדאי לבחור ולמה, או מה מתאים למה בתחום המעבד והלוח אם, זה יהיה מצויין. תודה רבה לעוזרים. נ.ב. אין לי כוונה לעשות למחשב OC אף פעם..
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב באילת ויש לי כמה שאלות 1. באיזו חנות כדאי לי לקנות שם 2. מה המפרט בסיס אותו אני צריכה לבקש. אני רוצה מחשב מספיק טוב שיהיה נוח לעבודה עם כמה תוכנות, אבל עד 2500 שח. על מה חשוב להשקיע? 3. האם לקחת מחשב מדף או כזה שיוסיפו לי מה שאני צריכה. תודה לכל מי שיכול לעזור
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לפורום הנכבד... אני מעוניין לקנות מחשב לטווח ארוך (שנתיים לפחות) וללא ציוד היקפי, לבית. שימושים: אופיס, אינטרנט, סרטים. א. האם יותר זול וטוב לי לקנות מחשב מוכן דרך אתרי מכירות פומביות כמו netaction? ב. האם עדיף לי לבחור בעצמי את רכיבי המחשב? אם כן על איזה מפרט הייתם ממליצים (בסביבות 1500-2000 ש'ח) ואיפה ניתן לקנות רכיבי מחשב? אני מאוד לא מבין בנושא הזה ולכן אשמח מאוד אם תעזרו לי ותמליצו לי מנסיונכם. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
היי אני רוצה לשדרג את המחשב שלי למשהו נורמלי יותר הינה המפרט הנוכחי שלי: Intel ® Pentuim® 4 CPU 3.00GHz. 3.00GHZ, 1.00 GB של RAM. (זה מהמאפיינים במחשב) בעיקרון יש עוד דברים אבל אין לי אין להשיג את הפרטים המדוייקים אז אם למישהו יש תוכנה כמו אוורסט שמראה מפרט מלא אני ישמח לקבל ותגידו לי איזה עוד פרטים להביא לכם..... יש לי תקציב של 1000 ש"ח עכשיו אבל אני יכול לעלות במידה וצריך וזה מאוד קריטי.. אני רוצה משהו שיריץ לי משחקים טובים כמו GTA IV, Red Alert 3.. עריכה: שכחתי להגיד שאני צריך גם חלקים כמו הארדיסק (חשוב ביותר עכשיו הוא כמעת התקלקל לי הBOOT לא קרא אותו) וספק כוח כי יש לי משהו משנות הפקפוף, זכרונות ולוח אם תואם גם.. ו..כרטיס מסך שיריץ את המשחקים שכתבתי למעלה.…
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד TOSHIBA SATELLITE עם WINDOWS VISTA HOME PREMIUM שסיסמת הכניסה היתה בעיברית. כעת אני לא יכול ליכנס ל WINDOWS כי הוא לא מאפשר לי לשנות מאנגלית לעיברית. חלון ה LOGIN שונה מ XP אין בו אפשרות לשינוי שפה ע"י העכבר אלא רק ב ALT+SHIFT ופונקציה זו לא עובדת.( CAPS LOCK אינו לחוץ)
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
היי! אני מוכרח לערוך הודעה זו! אבקש בניית מפרט עד 2900 ש"ח כולל מסך CRT 17 אינץ' וציוד היקפי. תודה!
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
זקוק למחשב ללימודים. למשקל אין יותר מדי משמעות כי אני לא צריך להסתובב איתו כל היום. למשימות כבדות יש לי מחשב נייח חזק. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, MATLAB, visual studio, windows + linux, gcc. * גודל המסך? בין 13-15.6 עם עדיפות ל- 15.6. חובה מאט. * רזולוציית המסך? חובה FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה אבל משקל נמוך יכול להיות בונוס. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כמה שיותר ארוך יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD אך ניתן בשלב הראשון להסתפק בדיסק קשיח מהיר. אם אין ברירה אחליף את הדיסק הקשיח ב- SSD. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * ה…
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין גדול בניידים, אבל אשמח לראות משהו בדומה למה שעשיתם עם מדור "מפרטים מומלצים" בעבור ניידים. (ממש מדור נפלא :) ) זאת תהיה עבודה ברוכה מצידכם ואני מאמין שהיא תעזור ממש המון. ואפילו זה יחסוך לכם כאן הרבה שאלות מיותרות וחוזרות על עצמן... יש לכם יכולת להכין רשימה כזאת? אפילו רשימה מצומצמת של מומלצים, תתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
סבבה, אז חברי הטוב רוצה לקנות מחשב אז הוא ביקש ממני עזרה ואם כל הצבא שיש לי על הראש אני כבר לא מעודכן בכלל אז קיצר הבן אדם חסך עם מסכרות של 700 חח אז אני ישמח אם תוכלו לעזור לנו לבנות משו נחמד אני יודע שיותר כיף לבנות ב 15 אלף אבל בכל זאת... אז הביקושים של המחשב בעיקר להכל כללי כזה שגם משחקים יעבדו כזה בסבבה סרטים מוזיקה וכו... אז אנחנו צריכים: לוח אם +מעבד אם אפשרי אז עדיף עם sound on board חוסכים חח כרטיס מסך זיכרון ניראה לי גיגה מארז ןזהו בעיקרון אני ישמח לשמוע את עצתכם ותודה לכל מגיב
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
היי חברה רכשתי מחשב לפני שנה עם המפרט הבא : מעבד interl core i7-8700 3.2ghz ראם 8.00 gb מערכת הפעלה 64 סיביות windows 10 pro א חסון מעל 1000 gb – 1t כרטיס מסך nividia geforce gtx 1050 ti לוח אם b360m h זכרון ssd 240gb ספק 700w אני יודע שחסר כמה נתונים כמה הייתם מעריכים בהערכה גסה את המחשב ??
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
היי רוצה לקנות מחשב טוב במחיר נמוך, כרגע הצלחתי להגיע למפרט כזה במחיר של 3400, אבל תוהה אם אפשר להוריד לכיוון ה-3200 בלי לפגוע יותר מידי בביצועים: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 2600X AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 588 לוחות אם: Gigabyte B450M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 311 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2D3200C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 396 מארזים: ANTEC CASE GX202 Blue Led כמות: 1 - מחיר: ₪ 161 ספקי כוח: ANTEC PSU 650W Neo Eco Modular 80+ כמות: 1 - מחיר: ₪ 262 כונני SSD: A-DATA SSD 512GB XPG SX8200 Pro M.…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה דגם מתחרה ATI Mobility Radeon HD 3450 (With 256 MB Dedicated מול עמיתו nvidia ? איזה דגם של nvidia. תודה.
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה בפורום אני מעוניין במפרט למחשב מהיר וחזק למשחקים כבדים, סרטים, שירים ועוד... מחשב שיהיה טוב מאוד וחזק לפחות ל3-4 שנים סכום ההשקעה בסביבות 4 אלף פלוס מינוס
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין WIN XP. המחשב לא מגיע עם CD המכיל דרייברים. השאלות: האם כל הדרייברים נמצאים על הכונן הקשיח? האם בזמן התקנת XP וחלוקה למחיצות, המחיצה עם הדרייברים לא תימחק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש נייד עם מעבד core 2 duo ומסך 13-14 שיתן לי זמן עבודה של לפחות 4 שעות. אשמח לקבל המלצות למחשב כזה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריכה המלצה למחשב נייד. דרישות: מעבד: i5 ומעלה מינימום 16 ג’יגה ראם, כרטיס מסך: Geforce mx310 או במקביל דור 1050 ומעלה (אפשר גם Radeon) תקציב: ~5000 ₪ תודה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון... כמה שווה מסך 19 אינטש משומש CRT proview
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
-
היי, ברשותי המחשב הנ"ל ורציתי לדעת איך ניתן לשדרג אותו? - האם ניתן להחליף זיכרון RAM נ-1 ג'יגה DDR2 ל-2 ג'יגה (ואולי אפשר יותר?)? - האם ניתן להחליף את הHDD ב-SSD? האם יש SSD באותה המידה? - האם ניתן להחליף את המעבד? (מ-N270 ל-N280) - האם ניתן להחליף את הפאנל/מסך של המחשב (10.1")? - האם ניתן להחליף בטריה (היא חלק מהמחשב...)? - האם כדאי לעשות אוברקלוק? (מערכת קירור עלובה) - האם כדאי לעבור מ-XP ל-7? תקציב לא מוגבל לבנתיים. כל רעיון נוסף התקבל בברכה. כמוכן אשמח לקישור לחנות/מוכר איביי וכד' שממנו/ה ניתן לקנות את הרכיבים. בתודה מראש לכל העונים והעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 2500 ש"ח האם במידת הצורך יש מקום לחריגה? ואם כן עד כמה? 500 ש"ח האם יש לכלול הרכבה בתקציב? כן 2. מהו היעוד של המחשב? (משחקים\אינטרנט\אופיס\סרטים וכו'...) [אם המחשב מיועד לתוכנה מקצועית כלשהי יש לציין את שם התוכנה ואת הגרסה למשל: Photoshop CS5, Solidworks11 וכו'] 3. האם יש לכלול גם ציוד היקפי בתקציב כגון מסך\מקלדת\עכבר\רמקולים? אם כן, מה? לא [אם לא יש לציין לפחות מה המסך הקיים, דגם\גודל\רזולוציה] 4. האם יש צורך בחומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת? אם כן, מה? לא [דוגמאות: כונן דיסקטים, יציאות FireWire IEEE1394, יציאת פרללית או סיריאלית, חיבור IDE על הלוח] 5. האם יבוצע OC (המהרה) למעבד? לא 6. האם יש צורך לכלול תוכנה בתקציב כגון מערכת הפעלה, חבילת אופי…
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K (מקסימום מוחלט) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעוניין לא לעבור את ה3K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (mass effect, RPG), צפיה בסרטים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Office, פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. , mass effect, RPG, civ V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
היי, הייתי רוצה לקבל הצעה ללוח אם, מעבד, זכרון וכרטיס מסך עד 3000 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
זה מה שאני הרכבתירק מKSP לצערי. K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 1-599-555-700 Price list updated 28-02-2009 מעבדי אינטל Price Units Total Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB 900 1 900 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 460 1 460 זכרונות DDR II 800Mhz Price Units Total 2GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC 140 2 280 כרטיסי מסך Sapphire Price Units Total HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 1080 1 1080 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 280 1 280 צורבים LG Price Units Total DVD…
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אשמח לקבל הצעה למחשב שקט ואמין אני לא צריך מסך ורמקולים אבל צריך מקלדת ועכבר סה"כ ב ש"ח3000 תודה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, אני צריך עזרתכם בקניית מחשב נייד שישמש אותי בחו"ל (נפאל אם זה משנה משהו), לצרכים הבאים: תוכנות אופיס, שיחות וידאו, אינטרנט, סרטים ושימוש כללי כזה או אחר... חשוב לי שזה יהיה מחשב אמין כיוון שהוא לעבודה ואני לא יחזור לארץ בשנים הקרובות. כמו כן המחשב יחובר למקרן - אז אם צריך יציאה מיוחד עליה להיכלל. כמו שצויין בכותרת התקציב המקסימלי הוא 3,500 ש"ח. תודה מראש לכל תגובה שתתקבל!.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-