עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. צהריים טובים לכולם, אשמח להמלצה מכם על מחשב שייעודו אך ורק שימוש במרפאה- דהיינו,בעיקר יישומי office קלילים וגלישה באינטרנט,לא הרבה מעבר. ההעדפה של הבעלים היא למחשב NUC עבור חיסכון במקום,אך מגישוש קצר ב-KSP לדוגמא שמתי לב שקיים למעשה רק דגם אחד,האם הסקשן הזה מת? אין שום דרישות מיוחדות מעבר,באמת,פשוט הכי בייסיק שיש. המון תודה לעוזרים.

2. טוב אני הולך היום לקנות תמחשב סוף סוף וקראתי פה בפורום שהסוקט 478 כבר לא מומלץ לקנות אותו עכשיו... אז אם תוכלו בבקשה תבנו לי מפרט בבקשה אינטל LGA775 תודה... אני צריך שתתנו לי את החומרה הזאתי: מעבד - לוח אם - תתנו לי גם כמה כי אני לא יודע של איזה חברות יש לחנות (אני יודע שיש לו גיגה ביט ואסוס והוא יכול להזמין לי גם מחברות אחרות אבל בכל זאת תתנו כמה אופציות) זיכרונות - 2X512 דואל של איזה חברה??? (תתנו לי כמה חברות טובות כי אני לא יודע איזה יש לחנות ) מה אתם אומרים על קינגסטון??? (ואם הם טובים אז איזה דגם אם יש?) דיסק קשיח - wd 120gb sata כרטיס מסך - msi r9800 pro כונן תקליטורים - LGX52 צורב דיוידי - LG GSA4160B והאם ה-LGA775 מתחמם כמו הפרסקוט או פחות והאם יתאים לו מארז וספ…

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  3. Started by Edd1,

<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וכללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:הכל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.הכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) visual studio .matlab וכו'.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. מחשב ראשון. 1. תקציב מקסימלי 3000 ש"ח ואם אפשר אז גם פחות 2. מטרת המחשב היא גיימינג כבד( crysis, battlefield 2 bad company 2, cod 6, border lands ועוד) ואני רוצה להצליח לשחק ברזולוציה גבוהה והמשך יהיה בין 20-22 אינץ' 3. אין צורך בציוד היקפי 4. אני לא מתכנן אוברקלוק למחשב 5. אני רוצה הרכבה בחנות 6. אני רוצה שהמחשב שלי היה שקט מאוד(8 בסולם של 1-10) 7. אני גר ליד הכנרת ומעדיף חנויות קרובות(משהו שקרוב לטבריה) 8. אני רוצה שלמחשב יהיה 500 gb כונן קשיח וכ-4gb זיכרון 9. חשוב לי שתהיה לי אפשרות לשדרג את המחשב כמו להוסיף כרטיס מסך חזק ושדרוג מעבד. 10. חשבו לי שיהיה חיבור dvi או hdmi ושיהיה מארז שיכול לשמור שהמחשב לא יתחמם מדי. 11. אני מעדיף גם שיהיה חיבור 5.1 למקרה שאני ארצה לקנות …

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  6. Started by BaRKiD,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2200/2300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?עדיף לא לעבור את הסכום שכתוב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100+- 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.משחקים. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לבית. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?19 אינץ' * באיזה סוג משחקים תשחקו?הכי חדשים שיש.. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שהיה אפשר לסחוב. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, …

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  7. אני צריך מפרט לעסק לעבודה עם תוכנות שרטוט כבדות 1. מה התקציב המקסימלי - 6000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית ותוכנות שרטוט כבדות: SolidWorks ו- SolidCam לעסק. 3. האם יש צורך בציוד היקפי - כן, כולל מסך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב- לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד - לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - לא חשוב 7. האם מתוכנן אוברקלוק - לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה - כן, מערכת הפעלה+הרכבה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? - איזור המרכז, עדיף באיזור פתח תקווה-כפר סבא 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשה - יציאת COM 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך - לא 12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון - כן

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. Started by דביר,

היי, אשמח לקבל חו"ד לפני רכישה לגבי הרכב החלקים הנ"ל. המחשב מיועד לעבודה וגם מעט למשחקים. תודה https://tms.co.il/builds/299700

9. Started by was950,

שלום אני מתקדם לQUAD רוצה לקנות מערכת חזקה עד 5600 ש"ח זכרון לפחות 2 גיגה עדיף 4 דיסק קשיח חובה 500 גיגה ללא מסך ו ציוד הקפי בניתי מערכת התחלתית תגידו אם יש משהו לא בסדר ותסבירו למה ‏ Price Units Total Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB 1410 1 1410 ‏ GIGABYTE Price Units Total P35C-DS3R s775 1333Mhz, Intel P35, DDR2, DDR3, PCI-E 650 1 650 ‏ DDR II 667Mhz Price Units Total 1GB Kingston 130 4 520 ‏ Point Of View Price Units Total 8600GT 512MB GDDRII, HDTV, DVI, PCI-E 765 1 765 ‏ Western Digital Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 505 1 505 ‏ Optiarc Price Units Total AD-7173S DVD±RW x18, DL x8 Labelflash Black Sata 190 1 190 ( '... )‏‏ Zalman Pric…

• 10 תגובות
    • 831 צפיות
  10. Started by alergic,

בלי מסך בלי כלום רק הקופסה בעיקר ליישומים כמו אופיס וגלישה באינטרנט תחליטו ביניכם מה עדיף AMD או INTEL (ממה שאני יודע AMD הישנים חמים מאוד יחסית ל INTEL...) לא משנה אם מחנות אחת או יותר..אפשרות להרכבה עצמית אם תביאו בחלקים נא לציין קישור לחנות מהימנה וטובה 1500 בלי חריגה גדולה מידי ז"א 100-200 ש"ח יותר אולי... תודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אהלן, המחשב מיועד להיות game pc ו-work pc תוך כדי ותכני HD ומעדיף לרכוש אותו מ-skypc. המשחקים הולכים להיות מסוגים שונים בהגדרות גבוהות. רצוי תמיכה ב-SLI/crossFire. הייתי רוצה אולי להוסיף כרטיס מסך נוסף בעתיד בעת הצורך. (****האם בכלל זו גישה טובה? או עדיף לוותר מכיוון שעוד שנה אולי יהיו טכנולוגיות שונות לגמרי?) בעתיד כנראה אכפיל את כמות הזיכרון הפנימי ואוסיך עוד 3X1024. התקציב העומד לרשותי הוא בסביבות 7,500 ש"ח וגם ככה לחוץ, עדיף פחות. לא מתוכננות מודיפיקציות למחשב, לא OC או משהו דומה. יש לי צורך במקלדת, עכבר ומסך. (רמקולים לא חובה - במפרט הנוכחי אין וירכשו יותר מאוחר). המחשב רצוי שיהיה שקט ומאוורר היטב. אין לי שום צורך בתוכנות או מערכת הפעלה. התכנון הוא לחבר אותו מתישהו ל…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by IT4Y,

1. מה התקציב המקסימאלי? מקסימום 9000 ש"ח אך ניתן להרכיב מפרט שעולה פחות, למשל, ב6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני פשוט רוצה את המחשב הכי טוב ומשתלם שניתן להרכיב בתקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל כותרי הAAA שיצאו בשנה האחרונה וייצאו בשנים הבאות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  13. Started by diablo4u,

LR255AV Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit 2nd generation Intel® Core i5-2430M Processor (2.4 GHz, 3MB L3 Cache) Turbo Boost to 3.0 GHz 1GB DDR3 Radeon HD 6630 switchable Graphics [HDMI, Mini Display Port] 6GB 1333MHz DDR3 System Memory (2 DIMM) 640GB 7200RPM Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection No Additional Office Software 8 Cell Lithium Ion Battery 14.5" diagonal High Definition HP BrightView Infinity LED Display (1366x768) SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support Skype HD-capable - HP TrueVision HD Webcam Intel 802.11a/b/g/n WLAN and Bluetooth® Red Backlit Keyboard Adobe® Photoshop® Elements 9 & Adobe Premiere® Elements 9 HP Home &a…

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  14. ניסיתי להתעסק עם ההגדרות בביוס והכל.. גם במאמץ המעבד ממשיך לעבוד על מכפלה של 6X מה שנותן לנו 800MHZ במקום 1860... מדובר על מעבד Intel Pentium M 750 1.86Ghz ניסיתי לעשות ENABLE לSPEEDSTEP וגם ניסיתי DISABLE.. זו האופציה היחידה בביוס שאיכשהוא כשורה למהירות מעבד... אני פשוט לא מבין למה המעבד לא עובד על 1.86... לא משנה מאמץ מנוחה הוא פשוט לא מעלה את המהירות... יש סיבה לכך?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  15. Started by מכבי חיפה,

המחשב מיועד לעבודה כללית אני צריך מסך בלי ציוד היקפי גם מארז יפה וצריף להיות במפרט כפול ליבה וכרטיס מסך טוב מאווד

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני צריך שני מחשבים,לי ולאחי, שניהם לשימוש ביתי- משחקים וסרטים ללא מסך לא מעוניין באוברקלוקינג עם אפשרות לשידרוג בעתיד באחד מהם אני צריך כרטיס טלויזיה כי אין טלויזיה בחדר, בשני לא מה אתם חושבים על ה- 8800gts 320mb שווה את הכסף? או לקחת משהו פשוט יותר אני מניח שאני עוד אשאל הרבה שאלות כי כזה אני אז אני מצטער על הטירחה המון תודה לכולכם.

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  17. בניתי את המפרט הבא : מעבד: AMD ATHLON 64 4850e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADH4850DOBOX - BOX ¤329 לוח אם: GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤279 כרטיס מסך: GECUBE PCI-EX 2.0 RADEON HD4670 512MB GDDR3 : GC-AHD4670XTG3-E3 - RETAIL ¤519 דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM : HD160JJ ¤196 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤121 זיכרון: KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL5 ¤152 מארז: COOLERMASTER ELITE 340 : RC-340-KKN1-GP w/o PSU ¤213 ספק כוח: FSP 350W : ATX350-PNR ¤128 מחיר סופי: ¤1937 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il ויש גם את זה: http://skypc.co.il/pl_product~sky105~88~0.htm מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  18. Started by omerwsb,

היי, קיבלתי הצעה לרכוש מחשב נטבוק של אוקיטק בעלות של כ1400 ש"ח (מעבד אינטל אטום N270, שני גיגה RAM, כונן קשיח של 160 גיגה, ווינדוז XP - מפרט רגיל פחות או יותר) העניין הוא שאני מתלבט האם ללכת על חברה לא מוכרת או לשלם את 1900 השקלים שרוצים על נטבוק עם מפרט דומה רק של אסוס. אני חייב לציין שיש לי 2 מדפסות של אוקי ומסך מחשב של אוקיטק ואני בהחלט מרוצה. יש בכלל חשיבות ליצרן של הנטבוק? הרי כל הנטבוקים הם בעלי אותו מפרט פחות או יותר... אודה להתייחסות

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. היי, קניית המחשב שלי נדחתה בעוד יום! דילמה חדשה שצריך לפתור בשעתיים הקרובות! (ומקווה שאתם ערים שם!) אז ככה מה עדיף להלן המפרט הנוכחי שלי ולמטה יצורפו המעבד ולוח האם האלטרנטיבים למפרט זה יוצא אותו מחיר אפילו עם יתרון ללוח ולמעבד של ה939: 2 * SUPERTALENT DDR 512MB 400MHZ CAS2 MSI K8N Neo PLATINUM AMD Athlon 64 3400+ BOX NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK MICROSOFT WIRELESS OPTI DESKTOP REV 2.0 כונן דיסקטים 1.44 WD 160/7200 SATA 8MB COMPUCASE CI-6A19 BLACK POWERCOLOR 9600XT 256mb או עם: GigaByte GA-K8NS ULTRA-939 AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN בבקשה מי שמבין לענות ולא מי שנראה לו!! המון תודה!

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  20. Started by Omerboaron,

היי, חדש כאן אני מנסה להרכיב מחשב דרך אתר KSP ולא להרכיב פיזית אלא רק את החלקים. איך אני יודע איזה לוח אם הכי נכון עבור המעבד? אני מעוניין לרכוש בשל התקציב intel core i7 12700k אשמח למדריך שיעזור עבור שאר החלקין שאדע לבחור את הטוב ביותר. תודה רבה

21. שלום לכולם הרבה זמן אני מחפש מחשב נייד מתייעץ עם אנשים קורא בפורומים בודק בכל מניי אתרים אבל אני כבר מבולבל ולא יודע מה להחליט הצרכים שלי הם עבודה,משחקים,צפייה בסרטים,אופיס,תוכנות,אינטרנט,מוזיקה, והרבה פעמים גם הרבה דברים במקביל. אתמול ראיתי מחשב ב-ynet של חברת hp ומאוד התלהבתי ממנו השאלה שלי זה מה אתם חושבים עליו והאם הוא מצדיק את המחיר והאם זה מחשב טוב,איך האיכות של מחשבי אייץ פי? דגם המחשב:dv6-2130ej hp pavilion http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733393 המחיר הוא 5045 ש"ח בבקשה תנו חוות דעת והמלצות. תודה שוהם.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  22. Started by Ac-Boy,

שלום אני צריך מפרט שיכלול הכל, שזה רמקול 2.1 סאט אלחוטי ומסך אם נכנס אז 19" ואפילו מדפסת משולבת עם סורק פקס וכו'.. מחשב שיהיה אפשר לשדרג אותו בעתיד זאת אומרת DDR2 תומך מעבדים עדכניים PCI-E וכו'.. תודה ענקית מראש.

• 9 תגובות
    • 740 צפיות
  23. שלום אני מעוניין לשדרג את המחשב שיש לי כרגע, הוא ממש לא טוב ואני רוצה אותו למשחקים כבדים בעיקר נתונים: Pentium 4 2600MHZ 512RAM (לא יודע של איזה חברה. CPU-Z לא מראה לי איזה חברה, יש משהו שיודע איזה תוכנה יכולה להראות לי?) Motherboard - crappy asus one, doesnt even support PCI-E, needs a change asap. Screen card - Radeon 9550 Sound Card - Creative 5.1 (for my serround system)1 HardDrive 120G, Western Digital. אני חייב דחוף איזה לוח M נורמאלי זכרון פנימי טוב וזול וכרטיס מסך טוב... עד 2500 שקל.. אולי אפשר לגלוש ל 3000 אבל עדיף שלא אם משהו יוכל לעזור לי אני ישמח.. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by LiavH,

אני צריך מפרט למחשב למשחקים כבדים, אין עדיפות לחנות מסויימת, אבל אני גר ירושלים כך שעדיף חנות באיזור. התקציב הוא כ4500 שקל לא צריך שום ציוד היקפי.

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  25. שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש ומכיוון שאין לי מושג בנושא פניתי לפורום. התקציב הוא בעיקרון לא הכי מוגדר כי אני לא הכי מבין בנושא.. 3K זה הבסיסי, אם אפשר משהו שעונה לדרישות ב2000 אז בכיף, אם זה גולש עד 4000 גם סבבה. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, צפיה בסרטים ומדי פעם אולי גם משחקים.. עיקר עבודת המחשב היא ללימודים כך שלא צריך משהו מטורף אבל שיהיה מסוגל להריץ משחקים לא הכי כבדים בהגדרות טובות... * גודל המסך? עד 15".. שלא יהיה ענק * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? יכול להיות נחמד אם לא מייקר את העניין * גודל מינימלי של כונן קשיח? אם יש אפשרות לחצי טרה מעולה. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית…

• 2 תגובות
    • 883 צפיות

דיונים חדשים בפורומים