עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by תמיר_זנקו,

Categories Products Price Qty מארזים Enermax Chakra 250mm Fan Black ECA3052-BS ¤392 1 ספקי כוח Compucase HEC ATX VER 2.0 400TRT 24PINS ¤245 1 מעבדים Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤400 1 לוחות אם Gigabyte M52S-S3P AM2 GM52SS3P ¤371 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤360 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600JS ¤302 1 כרטיסי מסך Gecube Radeon HD2900Pro 512MB DDR3 HDMI DualDVI Vivo Retail ¤1457 1 צורבים Samsung DVD-RW S183A Sata Black Dual Layer X18 S183A ¤166 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤5 1 קירור למארז Thermaltake 120mm Red Black Fan A2368 ¤35 1 Total Price : ¤3733 מה אתם אומרים …

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  2. Started by tkcg2k,

מחירים מוזרים מאוד בפורם של IEF www.ief-il-com

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  3. Started by eegg,

אני צריך רק לוח אם, מעבד ,כ.מסך (או משולב) זכרון רציתי לדעת אם הוא יהיה יותר מהר מp4 3ghz פרסקוט חשבתי אולי גיגה זכרון צריך גם שיהיה אפשרות לשדרג את הכ. מסך

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  4. שלום, אז ככה, התקציב שלי הוא 4K אפשר לחרוג ל4.2K מקסימום! המחשב יישמש בעיקר למשחקי מחשב בינוניים, הורדות וצפיה בסרטים. לגבי ציוד הקפי, אני צריך רק מסך בגודל 19". הצבע של המסך והמארז צריכים להיות בצבע אפור כהה או שחור. אני מעדיף שהמחשב יהיה שקט אבל לא דממה לחלוטין, פשוט שיהיה שקט. אני לא צריך במחשב כונן DVD וגם לא כונן דיסקטים. OC לא מתוכנן. זהו, בעיקרון זה מה שאני מבקש מהמחשב. חשוב לציין שהכרטיס מסך צריך להיות של NVIDIA ומעבד INTEL כפול ליבה. ויש לי שאלה:האם נכנס לי בתקציב כרטיס מסך שאני יוכל לחבר אליו טלויזית LCD של שארפ SA1? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 570 צפיות
  5. Started by Rebellion,

מחשב ביתי אבל עם אפשרות להרצה של כמה שיותר משחקים רצים היום בשוק. תקציב של 3000 ש"ח לא כולל מסך, אך ורק רמקולים מקלדת (ועכבר שכנראה יבוא בסט) בציוד ההקיפי. דגש על הכרטיס מסך והמעבד (מן הסתם..) נ.ב אם חסר ככה 100-300 שקל בשביל שינוי משמעותי ברכיב אז תחרגו בהתאם. תודה!

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  6. Started by AMIR7710,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני אקנה בקרוב מסך FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שאפשר במסגרת התקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש אולטרה - בוק, ללא דיסק קשיח בכלל (לא שילוב), חשוב לי העובי וזמן הסוללה וכמו כן טכנולוגית שיהיה רלוונטי לזמן רב ככל הניתן (לא מחליף מחשבים לעיתים דחופות). תקציב לא מוגבל אך אינני צריך יכולות מיותרות (גם בתחום החומרה וגם בתחום העיצוב וכו). כמו כן המחשב יגיע מהגולה לכן לא צריכה להיות מגבלת דגמים . בתודה מראש, נמרוד עריכה: * מטרות המחשב- עבודה משרדית * גודל המסך- 12-14 * משקל רצוי- קל ככל הניתן * זמן סוללה ארוך- ככל האפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- לא * בלוטות- כן * גודל מינימלי של כונן קשיח - 125MB * כונן CD/DVD? צורב- לא * כונן Bluray- לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת…

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  8. * מטרות המחשב? לימודים- הנדסת מחשבים, בעיקר ישמש לגלישה וקריאה ותכנות קל. * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? כמה שפחות, המחשב נמצא אצלי כל יום- כל היום. כרגע מסתובב עם 15 אינץ שפשוט שובר לי את הגב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ככל שיותר זמן סוללה ככה עדיף, מבחינתי 5 שעות ומעלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI חובה שיהיה כמו כל מחשב נורמלי * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 128GB * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שלא יהיה * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כמובן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העיקר שיהיה חברה שמכבדת אחריות בינלאומית בארץ. כרגע…

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  9. Started by adi-royem,

1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?חריגה של עד 100 שקל (ואפילו אז עדיף לא) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים, גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים כמו bf3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא ידוע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות- גבוהות 1080p 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  10. Started by MoshikoC,

שלום חברים , בניתי לי מפרט למחשב שאני רוצה לקנות במחיר של 2000 שקל , תגידו לי מה אתם חושבים עליו , השימושים שלי איתו הם משחקים כמו פיפא 2013 פרו 2013 ושיהיה שקט , לא הרבה יותר מיזה מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray כמות: 1 - מחיר: ₪556 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪55 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3V כמות: 1 - מחיר: ₪355 מארז: Thermaltake V6 BlackX edition 2X 120mm + BlackX HD dock כמות: 1 - מחיר: ₪379 זיכרון: Kingston 4GB 1600 כמות: 1 - מחיר: ₪110 קשיח למחשב שולחני: SEAGATE 500G SATA 3 ST500DM002 …

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  11. אני צריך מחשב עם מעבד i7 להרצת חומרים כבדים מאוד השימוש העיקרי זה עריכת אירועי hd באופן יומיומי אז צריך משו חזק עם הרבה זיכרון. תודה רבה.

12. Started by cosmix77,

אני רוצה לקנות באתר של HP ארצות הברית את הדגם hp touchsmart 610 quad series אשמח לחוות דעת לגבי המחשב הספציפי הזה ובכלל מחשבי all in oneומסכי מגע

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  13. Started by ran7,

אהלן מחפש תיק גב איכותי בשביל מחשב (15 אינץ'), שיהיה נוח ככה שלא ירגישו יותר מדי את המשקל של המחשב, וגם שיהיה מספיק גדול כדי להכניס אליו עוד דברים חוץ מהמחשב... מוכן להוציא פחות או יותר עד 600 שקל אם זה מה שצריך בשביל תיק איכותי (לא ממש מכיר את המחירים). למישהו יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  14. Started by doder,

שלום אני מעוניין במיפרט למחשב לשימושים ביתיים (אינטרנט, אופיס וקצת משחקים...) בסביבות 1000 ש"ח (לא כולל מסך ) אשמח לעזרה. תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  15. Started by milky84,

שלום שוב, אני מחפשת מחשב להחליף מחשב נייח בבית. השימוש: אופיס, גלישת אינטרנט, פוטושופ, משחקים בינוניים, הורדות בנפח גבוה, שידור סרטים למסך הטלוויזיה בסטרימינג. צמצמתי את האופציות ל-3 מחשבים. מעדיפה מסך מט אבל אם המחשב השלישי יותר אמין וטוב בהרבה מאחרים אולי אחשוב על מבריק... מסך מט: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9226 או משהו טיפה יותר יקר http://ksp.co.il/?uin=16276 מבריק: http://ksp.co.il/?uin=17650 מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  16. Started by M7a,

חברה שלי רוצה מחשב... אז קניתי את כל מה שצריך מסך מארז ארד דיסק מקלדת עכבר וכו'... את הלוח INTEL 845, מעבדPENTIUM 4 2.66, זכרונות 512MB וכרטיס מסך MX440 נתתי לה מהמחשב שלי... (בעיני מחשב מעולה לצרכים שלה שהם אופיס ואינטרנט) עכשיו כל שנותר לי הוא לקנות לי את 4 הרכיבים האלו (שהם בעיני בעצם המחשב). המפרט הקיים (שנותר לי) הוא: Western Digital 80GB x3 = 240GB (ATA133) 2MB CD ASUS X52 DVD ASUS X16X48 CDRW ASUS X40X12X48 FLOOPY 1.44 MODEN 56.6 (FAX) BIT LAN 10\100 ThermalTake VB9000 Kandalf Black ThermalTake Hardcano 13 אז אני מחפש לוח - מעדיף ASUS - חשוב לי שיהיה מלא פיצ'רים (חיבורי יואסבי פנימי רבים, אסאטא (שאני מבין שזה חיבור IDE חדש) וכו') מעבד - מעדיף אינטל זכרונות (1GB) …

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  17. Started by kipod28,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט עבור מחשב שיחזיק תוכנות אנימציה וקומפוזיט כגון אפטר אפקט ומאיה (תל מימד). אני מעוניין לדעת איזה מעבד לקנות,איזה דגם,ואיזה לוח מתאים לו,דבר שיוכל להחזיק את התלת מימד. כמו כן איזה כרטיס מסך מתאים לכך,והכל במחיר לא הכי יקר..כי אין לי הרבה כסף. בתודה מראש, אמיר

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  18. Started by anakin,

היי. חשבתי כבר שהחלטתי אבל אז... אם אני אקח עכשיו מעבד 3000+ וניס האם בעוד חצי שנה/שנה הוא לא יהייה כבר מאוד ישן? האם עדיף עכשיו לקחת סאן דייגו 3700 או 4000 או אפילו dc ולצמצם נגיד בכרטיס מסך ובהמשך להחליף את הכרטיס מסך? ההבדל במחיר הוא כפול ואף יותר, וגומר לי שליש מהתקציב רק על המעבד אבל מצד שני אני צריך ורוצה מחשב לפחות לשלוש שנים עם שידרוגים מינימלים... ועוד דבר, אני מתכנן לקנות 1 g זיכרון והמליצו לי כאן לקנות סטיק אחד כדי להשאיר מקום לשידרוג אבל המליצו לי היום לקנות דווקא בשני סטיקים כי הלוחות החדשים יודעים לעבוד עם שני סטיקים במקביל וכך הם מהירים יותר...נכון? לא נכון?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  19. Started by tombcatz,

הממ... אז ככה:רציתי לדעת אם יש לכם משהו להציע בנוגע לשיפור... המחשב שלי נועד בעיקר למשחקי מחשב...בייחוד משחקי פעולה וכל משחק כבד מבחינה גראפית אחר... ביצועים זה דבר חשוב אצלי... ולמרות שעד עכשיו הכל פעל נפלא בהגדרות גבוהות,המשחקים הקרבים ובאים מתחילים להלחיץ... המפרט שלי נמצא בחתימה....האם לטעמכם יש משהו לשפר?אולי זיכרון?יש זכרונות של חברה מומלצת במחירים סבירים? תודה לכל מי שמציע.

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  20. חג שמח! אח של חברה שלי רוצה לקנות מחשב נייד. השימוש שיעשה במחשב זה לראות סרטים לשמוע מוזיקה וקצת משחקים (הכבנה היא כמו הרוב). התקציב שלו הוא 3.5K עד 4K. הוא רוצה מסך גדול WD. על איזה מפרט אתם ממליצים??? אשמח לקבל את עזרתכם תודה רבה. אלדד כהן.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  21. Started by dodoboy,

שיהיה כולל לוח אם זיכרון כרטיס מסך ומעבד

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  22. מחשב ראשון Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU Gigabyte GA-945P-S3-RH Intel 945P Motherboard Twinmos 1024 MB DDR-II DDR 800 TWISTER Memory Leadtek PX8800GTS TDH PCI-e 640MB Retail Video Card Hauppauge WinTV-PVR150 MCE PCI TV PVR & Tuner Oem Card WD250GB WD2500KS 16MB S-ATAII HDD Antec Sonata II Piano 450W SmartPower 2.0 Case מחשב שני Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU Abit AB9 LGA775 Intel 965 DDR2 + 1000 LAN Motherboard Twinmos 1024 MB DDR-II DDR 800 TWISTER Memory Leadtek PX8800GTS TDH PCI-e 320MB Retail Video Card Hauppauge WinTV-PVR150 MCE PCI TV PVR & Tuner Oem Card WD250GB WD2500KS 16MB S-ATAII HDD Antec Nine Hundred P/S not include Silver Tower C…

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  23. שלום לכולם, מראש אני מתנצל על ההודעה הארוכה... אני צריך מחשב שיחליף את הפנטיום 3 העגלה שלי (שמשרת אותי נאמנה כבר כ-5 שנים). הצרכים: בעיקר - מחשב שלא ידרוש שדרוג משמעותי של מעבד/לוח/זכרון ב-3-4 שנים הקרובות, ושיעבוד באופן סביר עם ויסטה. שימושים עיקריים: אופיס, אינטרנט, סרטים, לצד תוכנות עם כח עיבוד חזק יחסית: Visual Studio, Matlab ו- Guitar Pro (מנוע הסאונד RSE של התוכנה קורע לי את המחשב). מעבד: נראה לי שעדיף AMD (חוסך כ-400-500 שקל לשילוב של מעבד ולוח), אבל אפשר גם לשקול מעבד אינטל. לוח: יש לי ניסיון טוב עם Gigabyte ו-Asus, ההעדפה להשאר איתם. הלוח צריך להכיל כרטיסי מסך וקול מובנים (אם אפשר גם יציאת DVI אז עדיף), Firewire, IDEx1. זכרון: במחירים של היום חבל להתפשר על פחות …

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  24. Started by LIOR42,

כמה שווה כזה ערכה מעבד סוג מעבד: INTEL P-D LGA775 Dual Core דגם מעבד: Intel P-D 925 מהירות מעבד: 3.0GHz מהירות FSB: 800MHz זכרון מטמון cache: 4MB לוח אם דגם: ASUS P5LD2-SE סוג ציפסט: INTEL 945P מהירות FSB: 1066 MHz כרטיס קול משולב: ADI1986A 6-ch Audio CODEC כרטיס רשת: RTL8111B PCI-E Gb LAN יציאת S.ATA 2: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16:כלול יציאת PCI Express X1: שתי יציאות יציאת PCI: 3 סה"כ יציאת USB 2.0: 8 סה"כ תמיכה ב- Hyper-Threading:כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE חיבור מ.קולנוע ביתי 5.1 זכרון נפח: 1024MB סוג זכרון: DDR2 DUAL CHANNEL מהירות: 667 MHz כרטיס מסך טכנולוגיה: GeForce דגם: 7300GT 256MB DDR-2 PCI-Expre…

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  25. Started by nisanez,

שלום.. אני חדש פה בפורום ויש לי בעיונת... הקדמה: אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל אני מתקשה להחליט על מפרט מתאים.. הורים שלי אמרו לי שהם יקנו לי את המחשב אבל הם לא אמרו לי מה התקציב.. ככשאלתי אותם הם אמרו שאני אחליט מה אני רוצה ואז הם יחליטו משהו כזה... הלכתי להמון פורומים אתרים וחנויות.. (בינהן KSP גיבור מחשבים ועוד חנות לא מוכרת (למחשב עצמו) ו BUG OFFICEDEPOT ,שקם אלקטריק, בסט ביי, ביג סנסור מחסני חשמל ועוד... (למסך)) לבסוף החלטתי על המסך ‏L1953TR 19'' LCD 2ms DVI‎ מKSP ומחירו 1290ש"ח גוף (למי שאין כח לקרוא את ההקדמה הדי ארוכה חח) עכשיו הבעיה שלי זה המפרט גם כי אני לא יודע כמה התקציב ...אבל אני יודע שזה בערך 5 ורק עם חייבים אפשר לגלוש קצת (לא כולל מסך) וגם אנ…

• 3 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים