עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שבוע טוב לכולם, מעוניין לבצע שידרוג למחשב בעקבות לוח אם שכנראה סיים את תפקידו. התקציב שברשותי לשדרוג הוא 2000 ש"ח איתם אני רוצה לקנות לוח אם, ספק, זיכרון, כרטיס מסך, צורב DVD וHD נוסף על החלקים להתאים למעבד אינטל שאת הדגם המדוייק שלו אני לא יודע. מקווה שתוכלו לעזור לי לפי פרטי הלוח אם הקודם ומהפרטים הרשומים על המעבד לוח אם קודם: abit SG-95, פרטי מעבד: Intel pentium D 925 SL9KA COSTA RICA 3.00GHZ/4M/800/05A 3704A196 ( מקווה שזה עובר :s05: ) בסך הכל כפי שאתם רואים נדרש כמעט מחשב שלם למעט המעבד, מארז וכל הציוד ההיקפי. המחשב אמור לשמש לצורכי גלישה באינטרנט, הורדת קבצי מדיה (מרובה), עבודה במסגרת אופיס והפעלת משחקים ברמה בינונית. תודה מראש לממליצים ושיהיה שבוע טוב לכולנו

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  2. Started by Salwaby,

אני מחפש מחשב לקחת לאוניברסיטה לשימושים לימודיים בעיקר (בלי תוכנות גרפיות), סרטים סדרות אולי בקטנה. חשוב שיהיה כרטיס רשת ל Wi-Fi (בכולם כבר יש לא?), עד 15" (שיוכל להכנס לתיק שלי), 2GB זכרון ומעבד כמה שיותר טוב הנכנס בתקציב. אין לי כוונה להריץ עליו משחקים או דברים כאלה, ככה שאין צורך בכרטיס גרפי מיוחד, היציאה היחידה שקריטית היא כמובן USB כאשר אני מעדיף שיהיה לו גם יציאת HDMI. אין צורך בצורב / קורא דיסקים. מערכת הפעלה מובנית. תודה רבה. נ.ב - כבר פתחתי לפני איזה חודש בפורום דיון בנושא דומה, השתנו לי במעט הדירשות לנייד ולכן פתחתי דיון חדש.

3. אני צריך המלצות לכמה דגמים בסיסיים ביותר של מחשבים, לשימוש ביתי אשמח מאוד לקבל אפשרויות לדגמים, עבור גודלי מסכים שונים

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  4. Started by ofirrjd,

פה כתוב שהכרטיס הוא NVidia GeForce G105M: http://ivory.co.il/product.asp?productid=4560&CatCode=315 ופה כתוב N10M-GE1: http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=5146 האם מדובר באותו כרטיס? ההפרש בין החנויות הוא 300 ש"ח. חלק מהחנויות מראות אם הכרטיס הראשון וחלק עם השני, מה קורה פה? הנוגע ל G105, ראיתי מבחני ביצועים שלו והוא נראה דוקא כרטיס טוב. http://www.youtube.com/watch?v=ROpwX9-5mP4 תודה, אופיר

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by House M.D.,

הי. יש לי שני מחשבים מדגם Dell nn5010,. הבעיה התחילה כאשר באחד המחשבים חדרו מים למסך וזה גרם לכתם מים דיי גדול. מכיוון שהכתם לא התייבש, פתחתי את המחשב ופירקתי את המסך לגמרי - עד שהגעתי לשכבות שנמצאות מאחורי ה lcd עצמו) מחזירי אור?( ושם היו המים, ניגבתי אותם. חיברתי אותו למחשב וכשהפעלתי, היה ריח שרוף לשניה אחת ואז נפסק, לצערי לא ייחסתי לו חשיבות. המחשב לא עלה. החלטתי שהבעיה במסך, אז החלטתי לנסות את המסך במחשב השני לבדוק אם המסך עובד. לצערי לא רק שהוא לא עבד, נראה שהוא גם שרף את הלוח במחשב השני כי עכשיו המחשב השני לא נדלק. המחשב הראשון עושה שבעה צפצופים, הפסקה ואז עוד שבעה צפצופים. הוא לא מצפצף מייד אלא 15 שניות מהפעלת המחשב. המחשב השני עושה שלושה צפצןפים, הפסקה ועוד שלושה.…

6. חבר רכש את המחשב וכאשר התקשר ל-DELL בקשר להתקנת SSD במקום הקשיח הרגיל, הם אמרו לו שהדבר לא אפשרי. בסרטון הזה ב-2:34 רואים בפירוש שהוא עובד ב-SATA, לכן אני רוצה לדעת איפה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by der_metzgermeister,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד. התקציב שלי הוא בסביבות ה- 2000-3000 ש"ח. אשמח להמלצתכם. * מטרות המחשב? לימודים, אופיס, אינטרנט, צפייה בוידאו באיכות גבוהה(Gopro). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14 אינץ', מבריק(אפשר טאץ') * רזולוציית המסך? FullHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך, מיועד לנשיאה יומיומית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמה שיותר USB. * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD אם לא תהיה חריגה גדולה מידי מהתקציב. לפחות 256GB. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי, לא חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון ל…

8. [בעיה] מחשב LG LS40 בטעינה המסך מחשיך ואני רוצה לבטל את כך כשאני טוען את המחשב הוא לא יחשיך וימשיך להיות בהיר..

9. Started by gf15,

שלום לכולם! אני נוהג לצלם הרבה תמונות במצלמה שלי ולערוך אותן בתוכנות גרפיקה- פוטושופ וכאלה... והגיע הזמן לקנות מחשב חדש. תוכלו לעזור לי קצת בהמלצות? אני מחפש מחשב נייד, 17 אינץ' ומעלה (אפשר גם 15 אם זה קריטי) בתקציב שאינו עולה על 4,500. מעבר לכך אין דרישות מיוחדות. מי יכול לכוון אותי? אפשר להזמין באינטרנט, או לאסוף מת"א או איזור הדרום. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. אהלן רציתי לשאול האם יש אפשרות לקחת כרטיס מסך רגיל ולחברו למחשב נייד כך שהמחשב ישתמש בו כGPU ולא בכרטיס המובנה שנמצא בנייד?

11. נב. חשוב שהוא לא ישרף לי בלילה. כולל קירור איכותי ומארז יפה.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  12. Started by soulfly81,

מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין פסי הייצור של lenovo: tinkpad ו- ideapad? לא הצלחתי להבין זאת מאתר היצרן.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. Started by david_moshko,

האם כדאי לי לקנות מחשב נייד בארץ או בארה"ב? האם צריך לשלם מס/מכס מי שיודע אני אשמח אם יגיד לי. אם זה בארה"ב אז שיהיה גם איזו אחריות בינ"ל או משהו, אם מישהו מכיר סניף של חברות.. בעיקרון אני צריך מחשב נחמד כזה, שיהיה טוב למשחקים אבל לא חייב שיהיה "סוס".. אם למישהו יש המלצות על דגם, ואיפה לקנות..

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  14. Started by BeesKnees,

I5 760 Gigabyte GA-P55-USB3 Kingston Value RAM - 2X2 MSI Armor 2X - GTX 950 הכל עובד ותקין.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. הנייד שלי הוא ‏Fujitsu LifeBook AH530-4‎ יש לו יציאת HDMI ומתחבר לטלוויזית LED של סמסונג C6200 הטלוויזיה מחוברת בכבל אופטי לרסיבר שמוציא שמע של PCM.... הטלוויזינ לא נותנת לי לשנות את השמע לדובלי דיגיטל ובהגדרות של היציאת HDMI הוא אומר לי שהוא תומך ב2 ערוצים.... איך אפשר לגרום לו לתמוך ב5.1 ערוצים?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  16. שלום, קניתי מחשב נייד דל 6400 שינמכתי מויסטה ל XP ומאז, ברגע שאני סוגר את המסך המחשב נכנס למין מצב שינה ואי אפשר להוציא אותו מכך. הדרך היחידה שניתן לצאת מהמצב הזה היא ללחוץ לחיצה ממושכת על כפתור הכיבוי - מה עושים עם זה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  17. אורח אסף
    Started by אורח אסף,

1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כל החדשים שיצאו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך ירכש בעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות עם יעמוד בתקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  18. Started by Imtheman,

Toshiba satellite a665 נקנה לפני קצת יותר משנתיים ב us

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  19. Started by talisman,

שלום אני מחפש הצעה למפרט עד שלושת אלפים שקלים. אין צורך במסך ובציוד היקפי... כמו כן המחשב לא מיועד למשחקים אלא בעיקר לאינטרנט+אופיס וכו. תודה

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  20. Started by jeans,

מחפש מסך מחשב שישמש בעיקר לעיבוד תמונה. תקצים - 4K (גמיש במידה ויש משהו מדהים) גודל "27 (אפשר גם יותר אם התקציב מאפשר) רזולוציה - וכאן כבור הכלב - ממש הייתי רוצה UHD אבל לא בטוח אם זה יעבוד עם Dell E7440 זה יהיה די מבאס לקנות מסך טוב שיעשה בעות עם המחשב. תודה שמראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  21. אורח סתיו
    Started by אורח סתיו,

שלום לכולם, הגיע לחזקתי Intel® Xeon® Processor E5-2699 v4. זה מעבד של שרתים עם 22 ליבות, ואני מחפש לקנות את שאר הרכבים ולהרכיב. בעקרון המחשב למשחקים, cloud computing,שלל תוכנות (לא עריכת וידאו). התקציב הוא בין 3-5k, לפי צורך. אנא שימו לב שהלוח M יהיה תואם. יש סיכוי שהמחשב יתחבר למסך של 40 אינצ' - האם זה משנה משהו מבחינת המאיץ הגרפי? תודה רבה סתיו

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  22. שלום, אני מעוניין במחשב פשוט וזול, "מחשב של אמא". המחשב מיועד להריץ וינדוס 7 עם הממשק Aero, ללא משחקים או יישומים כבדים. בעיקר לשימוש אינטרנט, יו טיוב מוזיקה ואופיס. אני כן רוצה שיהיה פוטנציאל להריץ וידאו HD, אבל זה פחות חשוב. הכי חשוב שהמחשב יהיה אמין ושלא ייתקע במשימות האלה, מגבלות התקציב 1800-1600 בערך. אחרי שקראתי את המדריכים כאן בפורום אני צריך תשובה לכמה שאלות- 1. מעבד- לאיזה כיוון ללכת? i3 או i5? 2. כרטיס מסך- יש טעם להתעקש על כרטיס חיצוני, או שכרטיסים מובנים כבר יודעים להריץ את הממשק הגרפי של וינדוס 7 בצורה חלקה? 3. מארז- האם מערכת כזו תתאים למארז mid tower, אני אעדיף אותו על פני הtower שהוא קצת יותר מסורבל וגדול. [אני לא מבקש הצעת מפרט, כרגע אני צריך לדעת ר…

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  23. זה פעם ראשונה שאני קונה מחשב נייד ככה שאין לי ניסיון כל כך - הצרכים שלי הם בעיקר אינטרנט, אופיס, סרטים (כולל סרטי FULL HD) וכנראה גם VISUAL STUDIO לצורכי לימוד - זה לא מחשב למשחקים. בהתחלה חשבתי לקנות דל INSPIRON 1525 עם מעבד CORE 2 T7250 ללא ספק מעבד חזק שאני בטוח שהיה עונה על הצרכים שלי - הבעיה שהמחיר הכי זול שמצאתי למחשב הזה זה 3920 שקל (אולי לא כזה יקר בשביל אנשים מסוימים אבל בעיני זה לא הכי זול) בין השאר לדל יש שם טוב, יש הרבה ביקורות טובות על המחשב הזה וגם 3 שנים אחריות. אבל עכשיו שאני מסתכל על המחשב הזה Acer Aspire 5715Z (שעולה רק 2625 שקלים) http://www.gamaoffice.co.il/products/111253 ואני מסתכל על המפרט של המחשב - אז בגדול למעט ההבדל הבולט של המעבד (Pentium Dual …

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  24. Started by arnon,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1906&scat=313&tcat= ניראה ממש טוב לפי דעתי המחיר ללא כרטיס מולטי הוא 5700 איך הוא ביחס לD520

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. המחשב אמור להחליף את הנייד שלי שהוא בן 6 לפחות של קומפקט. תכונות עיקריות . 1. מחשב שקט עם מערכת קירור שקטה. 2. מחשב אמין - אמור לעבוד ללא הפסקה ונפילות אני בעיקרון כמעט ולא מכבה אותו. 3. מקלדת איכותית עם יציאת USB 4 4 גיגה זיכרון 800 מגה הרץ. 5. אופציה לעבודה עם 2 מסכים במקביל (מסחר בבורסה) 6. אין צורך בעכבר יש לי עכבר איכותי של מיקרוסופט. 7. המחשב ישמש לעריכת סרטים קלה לליוטיוב לא משהו רציני. 8 עריכת תמונות עם GIMP 9. רצוי גם מארז איכותי. כמו כן אשמחל קבל המלצה למסך 22 אינץ בתקציב של כ 1500 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.