ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,401 דיונים בפורום זה
-
הממ... אז ככה:רציתי לדעת אם יש לכם משהו להציע בנוגע לשיפור... המחשב שלי נועד בעיקר למשחקי מחשב...בייחוד משחקי פעולה וכל משחק כבד מבחינה גראפית אחר... ביצועים זה דבר חשוב אצלי... ולמרות שעד עכשיו הכל פעל נפלא בהגדרות גבוהות,המשחקים הקרבים ובאים מתחילים להלחיץ... המפרט שלי נמצא בחתימה....האם לטעמכם יש משהו לשפר?אולי זיכרון?יש זכרונות של חברה מומלצת במחירים סבירים? תודה לכל מי שמציע.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב ביתי, עד 4000 ש"ח שמיועד בעיקר לגלישה, עריכת תמונות ומידי פעם משחקים (לא העיסוק העיקרי, כלומר שיוכל להריץ אבל אין צורך ברזולוציה מקסימלית וכ'ו, העיקר שיתן לשרוף קצת זמן אחרי העבודה). מסך כבר יש. נקודות עיקריות מבחנתי: 1. לפחות 2GB זיכרון 2. HD גדול 3. מעדיף Intel ו-Nvidia רק מתוך ניסיונות עבר מוצלחים עם קו המוצרים שלהם 4. המחשב לא יומהר (overclocking) כך שאין צורך בתמיכה לכך 5. המחשב יריץ VISTA כולל AERO האם המפרט המומלץ http://hwzone.co.il/specslist/view/77/ מספק (למרות החריגה בתקציב וחוסר בזיכרון). בנוסף, המלצה על חנות אמינה (!!!) בחיפה תתקבל בברכה (הבנתי, גם מניסיון העבר, שKSP לא אמינים, מה שמשאיר את IVORY, מרדנית ובאג ) בתוד…
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אני מתכנן קניה של מחשב בימים הקרובים לאבא שלי למשרד , הוא משתמש בתוכניות עיסקיות , גולש באינטרנט ולא הרבה יותר מזה , מה שכן הוא מפעיל מספר ישומים לא קטן במקביל , עשיתי מחקר די מעמיק והגעתי למפרט הבא , מה דעתכם ? יש מקום לשינויים ? הודע למי שיתפנה לעזור - יש מסך מקלדת וכיוצא בזה החלקים המופעילים הם אלו שאנחנו צריכים : מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Tray ¤569 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤506 כונן קשיח Seagate ST3250410AS 3.5" 250GB SATA2 16MB ¤237 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤290 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-6-6-15 Value ¤260 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4650 512MB DDR2 PCIe ¤372 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤136 ספק כח C…
-
- 7 תגובות
- 586 צפיות
-
-
המטרה שלו היא נטו עבודה משרדית פשוטה (אין כלל שימוש בתוכנות כבדות) מקסימום אופיס אינטרנט וכמה תוכנות אינטרנטיות פשוטות... כולל מסך 17" LCD הכי פשוט וזול שאפשר וסט עכבר ומקלדת פשוטים..בעניין התוכנה אין צורך שתכנסו לזה בעל המשרד יעשה חוזה רישוי לעסקים של מיקרוסופט. התקציב 2300 ש"ח... לא נעול על שום חברה ופתוח להצעות...אבל בכל מקרה בעל המשרד רוצה לקנות מספר מחשבים כאלה ויש לו העדפה לאינטל... זה המפרט שבנינו בינתיים... Intel Pentium D Dual Core 935 3.2GHz / 4MB Cache / 800MHz FSB / Dual ASUS P5VD2-MX או GIGABYTE GA-945GZM-S2 (מה עדיף לדעתכם?) Kingston DDR2 512MB 667MHZ CL5 X 2 WD 80 GB צורב DVD LG X18 פלופי 1.44 מסך LCD 17" 8MS מארז ATX הכי פשוט סט מקלדת ועכבר Multimedia סה"…
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני פונה אליכם כדי שתבדקו את המפרט ולא כדי שתכתבו לי מפרט, הפעם. כפי שמתאים לאחות קטנה, השימוש במחשב: 70% עבודה משרדית (ש.ב,אינטרנט, הכי גבוהה יהיה פוטושופ) 10% סרטים (אני מאמין שאם יש לה מסך כזה טוב של 22 היא תתחיל לראות בזה סרטים) 20% משחקים (משחקים פשוטים מאוד, SIMS 3 כשייצא לדעתי יהיה הרמה הכי גבוהה, אבל אני לוקח כמה שלבים יותר ליתר ביטחון). בקיצור, להלן המפרט, תמליצו לי על תיקונים, תגידו לי אם מה שכתבתי טוב: כעיקרון, הספק והמארז עברו את הבדיקה של Scorn כבר, בפורום ספקים ומארזים.. ושאר המערכת די התקבלה כבר מלפני מס' שבועות.. אני כותב את זה כי אני מתכוון להזמין את המחשב מחר, דבר ראשון על הבוקר. הנה המפרט הסופי: מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Box ¤616…
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני חדש בפורום.. אני עומד לקנות מחשב חדש, הייתי רוצה לשמוע עוד כמה הצעות מאנשים שמבינים.. מחשב טוב למשחקים!!! הצעות טובות של מפרטים .. תקציב של 4000 ש"ח ללא מסך..! תודה מראש תום..
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש מחשב נייד לאופיס ואינטרנט. לגבי משחקים - לא משהו שכל כרטיס מובנה לא יכול להריץ גודל מסך, 13- 15.4, עדיף פחות אבל שהמחשב כן יכלול צורב חוזק סוללה לא כל כך חשוב כי הוא יהיה מחובר לחשמל רוב הזמן. זיכרון - לפחות 2 ג'יגה. אם המחשב בא מוכן עם ג'יגה אז שההרחבה ל2 יהיה כבר כלול במחיד אשמח לתגובות כולל קישורים עדיף כמה שיותר זול ואמין ומחנות אמינה (לא אייבורי וכדו') תודה
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,500 -7000 פלוס מינוס 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית עם המון טאבים פתוחים בכרום, תוכנות אופיס, רוצה להתנסות בעולם הבינה מלאכותית ולהריץ מודלים במחשב בתוכנות מקומיות (לא בענן) ואולי קצת תוכנות גרפיות אבל לא משהו קריטי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? רצוי שיהיה בסביבות 14’ כי אני עובד מסביב …
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים אני מנסה לבנות מחשב שהיה אצלי לפחות שנתיים+- מחשב טוב למשחקים לקצת גרפיקה ומשחקים בקיצור ראש יהודי שהיה הכל ושהיה סבבה ניסתי לבנות מפרט אשמח להצעות שיפור והמלצות תודה נ.ב משלם במזומן אז יש מצב להנחה רכיבי המערכת: Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz 6Mb 1333mhz BOX IE8500 Scythe Andy Samurai Master 6 Heat Pipes CPU Cooler SCASM-1000 DFI LANPARTY DK X48-T2RS DK X48-T2RS OCZ DDR2 PLATINUM 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1066MHZ CL5 OCZ2P10664GK WD 640GB 7200RPM 16MB SATA2 WD6400AAKS NEC DVDRW 7200S BLACK/WHITE 20X DUAL LAYER SATA AD-7200S SAPPHIRE RADEON HD4850 512MB DDR3 PCI-E HD4850 ANTEC NSK6580 430W NSK6580 סה"…
-
- 8 תגובות
- 586 צפיות
-
-
http://img72.imageshack.us/my.php?image=mifaratpapagb0.jpg זה המפרט ואני רוצה עוד 3 שנים לשכלל את הכרטיס מסך המחשב הזה יספיק ל 3 שנים? אני מתכוון לעשות גם oc המחשב בשביל משחקים(אני gamer) והאם כדי כבר לקנות במקום הכרטיס מסך הזה gtx? או gts?
-
- 7 תגובות
- 585 צפיות
-
-
דרוש מפרט מחשב לגיימיניג + עבודה רצופה במחשב של תוכנות למידה וכו' ,עם זכרון RAM רציני של 4GB בוודאות בשביל זה. עד 5000 ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום חברה החלטתי לקנות מחשב חדש... השקעה של 2000-2300 שקל למסך 24" של SAMSUNG חשבתי על מפרט כזה מעבד-E5200/E7200 לוח-P35 אוP31 {משו ב-250-300 שקל} זיכרון -4GB 800MHZ לא משנה כרגע איזה חברה קשיח-500GB כרטיס מסך-ATI 4850 {אני חייב לדחוף אותו בתקציב הזה אני ממש רוצה אותו} מארז+ספק 400-450 שקל.. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום רב אני קונה מארה"ב את הלפטופ הבא: http://www.amazon.com/gp/product/B004V93ME2/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER הלפטופ מגיע עם 2 ג'יגה זכרון בלבד (2 סטיקים של ג'יגה אחד). בעוד שאיני מתלבט לגבי קנייה של סטיק נוסף של 2 ג'יגה, שאלתי היא האם שווה לקנות כבר 2 של 2 ג'יגה? יש לציין שמדובר במערכת הפעלה חלונות 7 64 ביט, ולכן ככל הידוע לי היא תזהה 4 ג'יגה זכרון. יש לציין שמדובר בתוספת של 21$ בלבד (כ-70 ש"ח), לכן אני נוטה כן לקנות 2 של 2 ג'יגה. שווה או לא? תודה ושבת שלום אסף
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מחשב עריכה windows 7 64bit, לתוכנות Avid, Adobe master CS6, 3D Max. 1. תקציב מקסימאלי של 5,500 ש"ח 2. המחשב ישמש לעריכת וידאו HD, גרפיקה דו ותלת מימד שני מסכים של 1080 3. אשמח לקבל מידע על ציוד היקפי גם ( 2 מסכים, מקלדת, עכבר, לוח גראפי WACOM) 5. שהמחשב לא יהיה רועש נורא, 5 מתוך 10. 6. לא מתוכנן לבצע המהרה למחשב. 7. עדיף מבחינתי שהמחשב יורכב בחנות 8. אשמח לקבל מידע באיזה חנויות אפשרי ועדיף לקנות, אני לא מכיר. באזור המרכז (ירושלים, ת"א, כל האזור) 9. חשוב לי שיהיה חיבורים קדמיים של USB 3, עדיפות לקורא כרטיסי SD מובנה 10. אני מעוניין לשמור על אופק שדרוג על מנת שאוכל לשפר אותו במקרה הצורך מהבדיקות שעשיתי וממה שראיתי שממליצים פה: i7 860/920 8/16GB RAM nVidia עם CUDA כונן …
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום אני ממש בדילמה... זה המחשב שכרגע ברשותי: ATHLON XP 64BIT 3000+ (754) 1GB DDR400 ADATA (עושה בעיות חייב זיכרון חדש) ATI RADEON 9500PRO 128MB עכשיו חשבתי לשדרג את הזיכרון ל 2GB ולקנות כרטיס מסך חדש (AGP) או שכדי כבר לקנות מחשב חדש לוח אם חדש (PCI E) זיכרונות חדשים (DDRII) וכרטיס מסך חזק .... מה אתם אומרים הכי כדי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 3,000 + - שקל, ואני רוצה לקנות מחשב UMPC איזה כדאי לי?... של ASUS, MSI, או GIGABYTE? ממש אהבתי את הGIGABYTE בכללי המחשבים שלהם טובים... אבל מה עם ה UMPC שלהם? הוא טוב?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מחפש לרכוש מחשב חדש ואני מתלבט לגבי המפרט שלו רוב עיקרו של המחשב הוא אינטרנט אימייל וסריקת תמונות אך כמו כן גם הילדים משתמשים במחשב בדרך קבע לשימוש במשחקים החדשים ביותר שיש ולכן המחשב צריך לדעת גם להריץ אותם וגם את המשחקים שיצאו בזמן הקרוב רחוק חשוב לי שהמחשב יהיה חזק ומהיר ככל הניתן. הייתי רוצה גם אפשרות של הכרטיס מסך להתחבר ישירות לטלוויזית ה LCD בחיבור HDMI אם יש אפשרות כזאת אנא אשמח לשמוע את תגובתכם
-
- 9 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום. אשמח להמלצה והכוונה לגבי קניית מחשב נייד אשר עומד בתקציב המצוין לעיל(אפשרית חריגה של כ 10%). המחשב ישמש לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה(לא דרך הרמקולים המובנים). הנקודות הקריטיות הן: - מסך 13" - בעל חיי סוללה ארוכים - לא דגם אשר ידוע כבעל תקלות רבות - קומפקטי וקל משקל, אם מתאפשר במסגרת התקציב כמו כן, שבוע הבא אני טס לארה''ב, כך שהקנייה מתאפשרת גם משם. תנאי חשוב הוא שהאחריות תהיה תקפה גם בישראל. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני יודע שהמחיר נמוך, אני מחפש מחשב רק לעבודות משרד (אינטרנט , אופיס וכאלה) משו יחסית חלש אבל שיחזיק לאורך זמן. מאוד חשוב במקרה הזה מחנות אמינה ואיכותית ושירות מהיר תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום רב, סבא שלי לאחרונה התחיל להתעניין במה שקורה במאה ה-21 ורוצה להתחיל ללמוד להפעיל מחשב לכן אני זקוק לעזרתכם בבחירת מפרט בסיסי ביותר . שימושו העיקרי של המחשב יהיה גלישה באינטרנט והרצת ישומי OFFICE למיניהם התקציב אינו מוגבל אבל עדיף לא להגזים ולחסוך אבל העיקר זה שיהיהו חלקים יציבים ואמינים ושהתקציב יכלול את כל הציוד ההיקפי הבסיסי תודה מראש עריכה : 3000-4000 ש"ח ללא מסך
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
סטודנט להנדסת חשמל לצרכי משרד, צפיה בסרטים קצת תוכנות כמו מאטלאב וכדו'. מפרט+מחיר - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NMPSLB0E
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
טווח מכירים: 3500 מזומן\אשראי . צורך מבצעי: לעבודה עם פוטושופ ותוכנות לעריכת סרטים. + גלישה אלחוטית באינטרנט . סוללה: 3 שעות של עבודה טעינה : חשוב לי שהטעינה תהיה מהירה ככל האפשר רכיבים: שיהיה צורב דיוידי ,מצלמה,רמקולים,מיקרופון,BLUETOOTH,וכל דבר אחר שדרוש בשביל גלישה באינטרנט מכל מקום רעש: שיעשה כמה שפחות רעש. חימום: שמע' הקירור תפעל טוב כי אני לא אחבר אליו מיקלדת חיצונית וכו' . גודל מסך: העיקר שיהיה רחב . דברים נוספים: שתהיה לו איכות קול טובה ,לעריכת תמונות וסרטים . אמינות: הכי חשוב שיהיה אמין ושתהיה לו אחריות כמה שיותר ארוכה .
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך את העזרה שלכם בבחירה נכונה של נייד: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), , צפיה בסרטים ויכול להיות שבעתיד עבודה עם תוכנות גראפיקה * גודל המסך? בין 14 ל 15 * משקל רצוי? סביבות 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA HDMI כו) HDMI ו USB * בלוטות? ללא * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 400+ * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? ללא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין העדפה תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש ברשותי את המחשב הנ"ל. אני מחפש כבר זמן רב את התוכנה MediaDirect כדי שהמחשב יהיה סנטר מדיה. מישהו יכול בבקשה לתת לי לינק או לתת את לי את התוכנה שתתאים לי למחשב ..... חשוב לציין שבתוכנה תעלה על XP 10x For The ppl
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
Intel Core i5 660 Socket 1156 3.33Ghz BOX, יחידות 1 1081 ש"ח http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1473 Asus P8H67 B3 H67 CHIPSET Socket 1155, יחידות 1 ₪622 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2382 Kingston Hyper X Blu 4GB Kit DDR3 1600Mhz CL9, יחידות 2 ₪326 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2941 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪279 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 GigaByte GeForce GTX570 1280MB GDDR5 Ultra Durable, יחידות 1 ₪1570 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3159 Cooler Master 690 2 Basic Black, יחידות 1 ₪348 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2470 SeaSonic S12II-520 520Watt 80Plu…
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-