ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7K (אבל אני חושב ש 6K אמור להספיק) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מ 7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים מוזיקה ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד (הרבה שעות על המחשב כל יום) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הרבה משחקים, רוצה שהמחשב יריץ witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה מועטת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לשימוש משרדי בעיקר, כאשר השימוש הכבד ביותר הוא סימולציות גרפיות פשוטות (של מעגלי אלקטרוניקה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. צריך מקלדת ועכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מח…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, קניתי לאחרונה נייד ורציתי לשאול אם אני משאיר את הנייד כמעט תמיד בהטענה האם זה פוגע בסוללה ובאורך החיים שלה?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שאלתי בטעות את השאלה לא בפורום המתאים ולכן שואל שוב לרשת באג יש מבצע של מחשבי סמסונג ללא מע"מ http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=12193 חשבתי על המחשב הזה בעיקר לצרכיי תכנון בעזרת אוטוקאד דו מימד.( עבודה ). האם המחיר באמת אטרקטיבי או שיש מחשבים באותו מחיר ( או אולי איני צריך מחשב כזה חזק ויקר יחסית), שישרתו אותי טוב יותר העבודה בעיקר בבית כך שלמשקל אין משמעות קריטית. חשוב גרפיקה איכותית, כוח עיבוד, מה שכן בסבירות גבוהה אחבר מסך חיצוני נוסף ולכן המחשב צריך להיות מסוגל לתת אפשרות זו. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל, חריגה עד 10 אחוז מה שימושי המחשב עבודה באוטוקאד, גלישה, העברת קבצים בין מחשבים ובין בעלי מקצוע (גרפיקה) עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? …
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם, בחודש הבא קרוב משפחה חוזר מארה"ב לביקור והחלטתי לנצל את ההזדמנות ולקנות מחשב נייד. אני מעוניין להוציא עד 400$, אולי מעט יותר במידה וההבדל יהיה משמעותי. הדברים שחשובים לי במחשב הם ניידות, דיסק קשיח גדול וחיי סוללה. מאוד רצוי שיוכל להריץ משחקים בסיסיים כמו World of Warcraft, Counter-Strike ואחרים, אך אני בספק שיתאפשר במסגרת התקציב. תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אהלן, עם כניסתי לשנת הלימודים באוניברסיטה החלטתי למכור את הלפטופ ולעבור לאולטרא-בוק קליל ודקיק שיהיה על הגב שלי מדי יום ביומו. הבנתי שמעבדי הIvy Bridge החדשים מספקים תמיכה סבירה בגרפיקה. אם הדבר נכון (אני מאמין שלא יותקנו עליו משחקים, אבל בכל זאת ארצה לשמור על האופציות פתוחות) הדגשים שלי בגדול הם: כונן SSD (אני מאמין ש128 יספיק), שיהיה קל משקל, ומעבד IVY BRIDGE. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
האמת היא שננעלתי על הדגם הנ"ל בגלל המפרט המרשים יחסית, האם זו בחירה טובה או שיש אלנטרנטיבה אחרת שיותר טובה עד מחיר 5.5k ? השימושים הם בעיקרון הכל מהכל גרפיקה, משחקים, סרטים, וגלישה באינטרנט, תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
לא ממש מתמצא בניידים ובZAP רק התברברתי עוד יותר .... : לחבר שעובד רוב היום בשטח , משמע צריך בטריה גדולה , מסך לא חייב להיות מה15 למניהם מה שכנראה יהיה יותר לכיוון ה 10 או ה 12 (מכיוון שה13 מאוד ייקרים משום מה ) וה 15.6 זולים יחסית אבל בטריה לא מספיקה למעל 3 שעות . עד 2000 שקל (עדיף באיזור ה 1500) עם אחריות טובה גם לגניבות (אם יש חיה כזו) רק לעבודה קצת EXEL קצת WORD ואולי מדיי פעם גם קצת פייסבוק הצעות ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
מעבד- core 2 Duo E6320, 1066Mhz, s775, 4MB intel לוח אם-965 NEO F MSI גירסת OVERCLOCK זכרון-OCZ ddr2 800HZ *2 כרטיס מסך 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E -GIGABYTE דיסק קשיח Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב LG DVD±RW GSA-H55NK x20 Black מארז+ספק מסך 19'' LCD 2ms DVI +מקלדת ועכבר+רמקולים מה דעתכם ומה זה אומר גירסת OVERCLOCK
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג בכלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים חדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , …
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
ממש צר לי למכור מחשב כזה, אבל בעקבות השינויים בבית ובמשפחה כבר אין לי כל כך צורך במחשב ואני נוגע בו אולי פעם בשבוע. המפרט: GIGABYTE Z68XP-UD4-REV 1.3 Intel® Core™ i7 2600K @ 4.4Ghz G.Skill Ares 8GB (4X2GB) 1333Mhz Zotac GeForce GTX670 2048MB GDDR5 Samsung 830 Series 2.5'' 64GB SSD SATA III G.Skill Phoenix III 240GB SSD SATA III 250GB Hitachi DeskStar 7200RPM 8MB 1TB Hitachi DeskStar 7200RPM 32MB Corsair TX850W Power Supply Noctua NH-D14 CPU Cooler CoolerMaster CM 690 II Plus וגם אם נוסיף לו את הציוד ההיקפי זה: Dell U232HM Logitech MX518 Microsoft Sidewinder X4 מעוניין למכור הכל יחד. אני חשבתע משהו בכיוון ה6500, הגיוני?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, מבקש חוות-דעת על מפרט עבור מחשב שישמש בעיקר לפוטושופ+לייטרום. לא מיועד לגיימינג/לא מתוכנן OC, חשוב לשמור על שקט ואפשרות לשדרוג/הרחבה בעתיד. למחשב יחובר מסך 27". לא זקוק לציוד היקפי או מסך. תקציב למפרט זה: עד 10K. איזור המרכז, רכישה מתוכננת בטווח של השבועות הקרובים. כמו-כן, מבקש המלצה לשני רכיבים: 1) אל-פסק שישמש מחשב זה ומחשב נוסף עם מפרט דומה. 2) מתאם Wi-Fi לקליטה מראוטר של 012 הממוקם באותו חדר. http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=97656 תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה.... לדעתי מסך 10 סוללה 6 תאים HD מעל 120 לצורכי "סטודנט".... התקציב 2K.... חשבתי על הלנובו/אייסר/אסוס/אמאסאיי... מה אתם אומרים?...הדרישות בסדר??
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים hp pavilion dv6 1180 ej HP Pavilion dv6-1040ej ההבדל ביניהם עומד על 400 שקל , הענין המהותי הוא הכרטיס מסך: איזה כרטיס מסך עדיף-geforce 9200 m 512mb או ati raedon 4530hd 512mb ? האם הם יכולים להריץ משחקים כמו פיפא? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
Part type Part name ¤ Price Qty CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1091.38 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT AI7 Intel 865PE Motherboard (µGuru,HT, FSB800,SATA RAID,Dual DDR,5.1 Sound,AGP8,LAN,1394,USB 2) [ ¤ 672.67 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 2700 Value Memory w/Heat Spreader [ ¤ 277.18 ] 2 Hard Disks : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 638.47 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [ ¤ 1529.95 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 80.49 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Liteon 16/48 - Black ! [ ¤ 216.73 ] 1 CD-RW / …
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=145&CatCode=1
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
אם אני מצליח להשיג מחשב מאק מחו"ל ומביא אותו לארץ, הוא נמצא תחת אחריות בינלאומית במידה וקורה משהו? ואם כבר, ידוע לכם על מה האחריות בדיוק? כי שמעתי שיש אחריות גם על נפילות, נוזלים שחודרים למחשב ועוד כמה דברים...(אם נגנב המחשב ???) אם לא, איזה מחשבים כן מאפשרים אחריות בינלאומית ולאיזה תקופה בדיוק? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות Lenovo G530, המחיר מתחיל מ-2290 ש"ח. האחריות הבסיסית היא תמיד שנה, והרחבה לשלוש שנות אחריות עולה 700-870 ש"ח. במחשב שעולה 4k ומעלה הייתי כנראה מרחיב את האחריות, אבל כאן מדובר בתוספת של 30%-40% למחיר, שכבר לא בטוח כדאית. מה דעתכם??
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שבת שלום חבר'ה מצאתי נייד במחיר סביר במבצע בבאג בקישור הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9558&perur=1&t=29 והשאלה היא בנוגע לכרטיס מסך שלו.. לכאורה ATI RAEDON זה אחלה כרטיס מסך, אבל לא מבין בסדרות שלהם... השאלה היא עד כמה הכרטיס מסך הזה "סוחב", ואיזה משחקים לדעתכם הוא לא יריץ טוב.. כדרך אגב אם יש לכם המלצות למחשבים יותר טובים באיזור המחיר הזה אני פתוח להצעות... תודה ושבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
והאם יש הבדל בתאימות בין מעבדים אלה לכרטיסי מסך של ATI ? או של GEFORCE?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
היי, אני מחפשת נייד 17.3 אינץ לסבא וסבתא שלי. כמו שאתם יכולים לשער אין להם צורך במשהו מאוד יוקרתי וחזק אבל הם רוצים שיהיה כן איכותי ובעיקר מהיר. הוא בעצם ישמש כמחשב הבייתי שלהם- הם לא מזיזים אותו ממקום למקום אז המשקל של הלפטופ לא בעייתי (והם בודאות לא רוצים נייח). התקציב הוא עד 3500 ש"ח ואם יש משהו קצת יותר זה גם בסדר. פרט לכך אני לא כל כך יודעת עוד איזה נתונים להגיד... אשמח לשמוע אם יש לכם המלצות... תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לאבא שלי, שהוא אדם מבוגר שמשתמש רק לאינטרנט ולפעמים קצת וורד. הוא לא צריך עוצמה של מעבד או גרפיקה או דברים כאלה. משהו ממש פשוט. מה שחשוב לו זה מסך גדול ומחשב אמין - שמחזיק הרבה בלי להתקלקל (לדעתי לנובו הם כאלה). ומחיר טוב. על מה אתם ממליצים? תודה ארי
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
והאם לדעתכם הם שווים כ 1500 שקל מחשב שולחני חזק מבוסס מעבד 4 ליבות דגם q6600,לוח אם של אינטל,4gb ram ddr2 800 mhz,כרטיס מסך: gtx 460 evga 768mb,דיסקים קשיחים: 160gb 160gb,ספק: 500W,צורב dvd,מארז חדש מקצועי ומרווח,הכרטיס מסך עוד באחריות לשנה בערך(ksp)לא בשבת. 3:29pm או זה באותו מחיר:מעבד Q6600לוח Abit AB9-Quad-GTזכרון 4GBכרטיס מסך : ATI HD5870ספק כוח: Thermaltake Litepower 700Wקירור: Thermaltake Big Typhoonדיסק קשיח 500GB
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-