עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Shaye,

שלום רב! אני מעוניין בעזרה בהרכבת המפרט האידאלי בשבילי. המחשב אמור להצטרף לרשת ביתית קיימת, אין צורך במשחקים בכלל, כרטיס מסך, קול, ואפילו רשת on board מספיקים בהחלט, 512 זיכרון לפחות, השאר, תחליטו בעצמכם, אין עדיפות לאינטל או אייאמדי. כמו שאמרתי, התקציב הוא עד 4 אלף ש"ח, כולל מסך (אני צריך גם מסך בתוך התקציב הזה), אין צורך בציוד היקפי. מסך lcd 17" לפי דעתי. אז קדימה נא לעזור, ואם אפשר מחנות מוכרת, מאזור ראשון לציון או שעושה משלוחים, כולל הרכבה. התשלום במזומן מלא. דרך אגב, בקשר למסך, אין טעם לשלם על סתם מסך יקר רק בגלל שהזמן תגובה שלו נמוך, כפי שאמרתי זה לא ממש משנה אני לא משחק שום משחק, תודה!

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  2. . מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית בתוכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Free Hand. שימוש לפרנסה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך…

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  3. Started by aka_katz,

לפי התמיכה של HP נאמר לי שיש לי בטריה של 8 תאים..האם יש בטריה עם נגיד 12 תאים או יותר שתתאים לדגם שלי?? תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  4. מחשב נייח, אני רוצה לחבר אותו למסך lcd ולצפות בסרטים באיכות HD רוצה גם צורב די וי די ורוצה אופציה לחבר אותו לטלויזיה

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  5. אורח עדי
    Started by אורח עדי,

רק לוח האם הלך. המעבד i5 הזיכרון ddr3 והכרטיס המסך עדין תקינים התושבת למרבה הצער היא 1655 ורק באיבורי מצאתי דגם אומלל שתומך בה. הצעות מה לעשות?

6. שלום לכולם ושנה טובה!!! אני מחפשת מחשב נייד - מטרתו תהיה להחליף את המחשב הנייח שיש לי בבית כלומר, אינטרנט אופיס וקצת פוטושופ... התקציב שלי הוא עד 3000-3500 ש"ח... יש לכם איזשהו דגם שאתם ממליצים עליו? או חברה מסוימת שכדאי לי להתמקד בה? תודה רבה ושוב חג שמח ושנה טובה!!!

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  7. Started by AsafKatz,

שלום, אני צריך עזרה בלמצוא מפרט למחשב פשוט לצורכי סרטים ואנטרנט שאני אוכל לחבר לטלווזיה FULLHD . תקציב של כ-1000 ש"ח ללא צורך במסך.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  8. Started by ori_fadida,

שלום! אני מעוניין לקנות מחשב כולל מסך (עדיך שיהיה 22) בתקציב של כ2500 שקל הצרכים של המחשב זה אינטרנט סרטים מוסיקה מחשב פשוט.אבל ממש חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר וללא תקיעות !! שמעתי שמעבדי amd החדשים טובים מאוד ולכן אני רוצה שתרכיבו לי מחשב עם מעבד amd.מה אתם חושבים על כך? אני לא מעונין ב-overclock ! אני גר בזכרון יעקב,(זה בצפון ליד חדרה למי שלא יודע),אז איזה חנות טובה יש באיזור כאן? תודה רבה לעוזרים,אורי.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  9. Started by oren27,

המחשב מיועד למשחקים(GOTHIC,MANAGER ומשחקים בסגנון זה), להורדות וצפייה בסרטים, כמו כן להרבה עבודה משרדית. דרישות מיוחדות: מסך טוב שיהיה שקט בעל אופציות שידרוגיות לעתיד בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  10. השימוש יהיה בעיקר לאינטרנט,קצת צפייה בסרטים,אופיס,משחקים בוואלה כיף זה הכל... (: מעוניין בציוד הקיפי עכבר מקלדת רמקולים (ראיתי הרבה מערכות שדברים אלו כלולים במחיר כזה) חשוב לי שיהיה מעבד טוב זיכרון מהיר ארד דיסק גג 160gb כונן שיהיה גם צורב דיוידי. ראיתי המון מבצעים אבל אני ממש לא יודע מה לבחור עדיף מערכת מורכבת מחברות כמו איבורי, קי אס פי וכ'ו (למרות שמם הרע לא חושב שיהיה בעיה במערכת קטנה כזו) אני מצרף למערכת מסך של סמסונג מדגם 2253BW. תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  11. המחשב יקנה בארה"ב המחשב נצרך בעיקר למשחקים וקצת פוטושופ עריכה : 19:14 28/7 להלן 2 מחשבים שמצאתי מה עדיף? http://www.planetnana.co.il/kaktoscoil/15.4or17.txt נא לא להתייחס למערכת ההפעלה

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  12. שלום אני קונה מחשב חדש, לפי המפרט הבא וזקוק להמלצות מבעלי נסיון: 1) עריכה של חובב, ללא כרטיס עריכה 2) הולך על ליבה כפולה - האם יועיל? 3) רוצה חיבור לשני מסכים (אחד אנלוגי) איזה כרטיס מסך מומלץ (אין צורך בתמיכה במשחקים) וכמה זכרון, איזה ערכת שבבים הכי טובה ואיזה יצרן? 4) הולך על זכרון 1G, האם צריך להדגיש משהוא לזכרון זה? 5) איזה לוח מומלץ, מעוניין בסלוטים לכרטיסים עתידיים אם ON_BOARD ידפק (נסיון עכשוי) 6) דיסק 80 מחולק ל-40 תוכנה ו-40 מידע אישי 7) דיסק ענק לסרטים לעריכה 320G 8) יתכן דיסק ישן 80 להחזקת מקור בסרט 9) איזה מסך LCD19 מומלץ?, כמה אופציות 10) מארז וקירור - מה הכיוון שדרוש למערכת כזו? כל נקודת מבט נוספת תתקבל בברכה, בתודה, יהודה

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  13. Started by nsigns,

מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.3GHz(E6550) 1333MHz/FSB 4MB - BOX*1 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי. מחיר: ¤839 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L *1 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤489 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH EXTREME 256MB GDDR3 - RETAIL*1 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤582 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS*1 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤341 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-212BK X18 SATA*1 אחריות: שנתיים מחיר: ¤165 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT *1 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤332 מארז: FOXCONN TLA570 CPU V-TUBE + 400W FSP PSU *1 אחריות: שנה. מחיר: ¤336 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMED…

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  14. Started by wind22,

הי, אני בורה לחלוטין בכל הנוגע למפרטים וציוד, אשמח אם תוכלו לכתוב לי מפרט למחשב גרפיקה (שיחזיק פוטושופ, אילוסטרייטור אינדיזיין וכ'ו). התקציב מוגבל (עד 3500) אבל בכל זאת אשמח למחשב מהיר וחזק שאוכל לצפות גם בסרטים בצורה אפטימלית. (מסך אני לא צריכה וגם לא עכבר, מקלדת ורמקולים) תודה (חשבתי לפנות עם המפרט לksp' זה בסדר?)

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  15. Started by bennnn,

היי קניתי לפניי 6 ימים נייד טושיבה, פתאום היום כשמחשב מונח רגיל יש רעשים מהרדיסק תיקתוקים כאלו והמחשב נתקע. אם המחשב מוטה לצד ימין כזה כמו נדנדה שהצד של ההרדיסק למעלה אז המחשב עובד רגיל!!!!!1 מה הבעייה? אולי משהו בחיבורים? לפתוח ולראות?? ההרדיסק הוא 60 גיגה תודה לעוזרים צריך עזרה דחוף...כי קניתי\את זה באייביי ואין החזרות...

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  16. אני חייב לציין משהו, אני לא בטוח שאני אקנה את המחשב עכשיו, אני בצבא והסופשים שלי קצרים ויכול להיות שאני יחליט בסוף שעדיף לי לחכות מספר חודשים עד השחרור כדי שאוכל לקבל יותר תמורה לכסף שלי. אני רוצה בכל חוות דעת על המפרט בעיקר בשביל להבין דברים שהשתנו מאז הפעם האחרונה שהייתי מעודכן בחומרה של מחשבים. למרות שאני די סומך על העצות של האנשים פה אני מעדיף תמיד לדעת איפה עומד הידע שלי בנושא ככה שאני אוכל להחליט בעצמי מה אני רוצה. אז לפני הכל השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני מעדיף כמה שיותר לחסוך, אבל השגתי את התקציב בשביל לנצל אותו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל, מעדיף שלא לחרוג אבל אם זה שווה אני אספוג את…

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  17. Started by tiger18,

מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤823 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤443 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 : GV-R485-512H-B - RETAIL ¤1035 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB IDE 7200 RPM -WD5000AAKB ¤453 דיסק קשיח 2: HITACHI 500GB 16MB SATA2 7200 RPM ¤340 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPQ ¤438 כונן DVD: LG DVD ROM GDRH20N - SATA - BLACK ¤96 מארז: RAIDMAX SIRIUS ALUMINUIM SILVER w/o PSU ¤361 מקלדת: LOGITECH ULTRA FLAT KEYBOARD ¤90 ספק כוח: CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU ¤461 קרור למעבד: THERMALTAKE V1 FOR AMD&INTEL S462/478/754/775/939/AM2 : CL-P0401 ¤238 קרור למארז: THERMALTAKE 120mm SIL…

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  18. Started by hopla,

שלום ררב. אני מעוניינת במחשב נייד בתקציב של 1000$+.לשימושים הבאים הדרישות הם: 1)משחקים בינוניים 2)גלישה אלחוטית,מצלמה וכו. 4)עבודה משרדית 5)מקלדת נוחה ומסך מעל 14 אינץ 5)איכות שהרכבה ושירות במהלך חיפושי נתקלתי במחשבים הבאים: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=WgH8aF11UQK2QEzb או http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=JExNpew5BY4uwRKv או http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/computer_can_series.do?storeName=computer_store&category=notebooks&a1=Display+%28diagonal%29&v1=15.0%26quot%3B+-+16.9%26quot%3B&series_name=dv6tqe_series&jumpid=in_R329_prodexp/hhoslp/psg/notebooks/15.0 או Dell Studio xps – 1340 מה הכי מומלץ,ועם יש הצעות יותר טובות תודה רבה…

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  19. Started by kostiak,

1. מה התקציב המקסימלי? 2800, עדיף פחות 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? מחשב למשחקים סגנון GTA IV (וכמה שזה אפשרי - שיוכל להריץ משחקים גם עוד 2-3 שנים (גם אם בהגדרות לא הכי גבוהות)) 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? בלי מערכת הפעלה, עם הרכבה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אין חנות מסוימת, רוצה למצוא מפרט בערך …

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  20. שלום שלום תגידו- איך המפרט הזה? לגיימינג לא רציני מדי.... ציטוט: פורסם במקור על ידי Razor100 בבקשה : מעבד AMD Athlon II X3 425 Box ₪397 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX425WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 ₪413 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38497 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪262 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ₪488 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ₪545 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44020 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪1…

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  21. Started by gal1973,

שלום רב. ברשותי לפטופ קומפק ישן (5). עקב רגישותו הגבוהה של ה TOUCHE PAD נגררות לי תיקיות רבות לתוך תיקיות אחרות כאשר אני זז עם הסמן (עקב לחיצה לא מתוכננת על ה TOUCHE PAD ). כיצד ניתן לבטל את הלחצן על ה TOUCHE PAD? יש לי שלושה לחצנים נוספים כך שאני לא זקוק לו והוא עושה לי בלאגן גדול. תודה רבה גל.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  22. Started by קרן24,

אהלן חברים, אני מעוניינת לרכוש מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לגרפיקה (פוטושופ, פלאש וכו'), אינטרנט, שמיעת מוזיקה,הורדות וצפייה בסרטים. משחקים פחות חשוב. אשמח לקבל מפרט בתקציב של 3000-4000 ש"ח (ניתן לחרוג מעט מהסכום במידת הצורך). מעוניינת במחשב חזק שישמש אותי לכמה שנים טובות ושלא יקרוס בשל התוכנות הכבדות... אני גרה בירושלים ולכן מעדיפה לרכוש את המחשב בחנות שיש לה סניף בי-ם (כדוגמת KSP או אחרים), אלא אם אתם ממש ממש ממש ממליצים לעשות OC ואז אני בטח יעשה בTMS. אבל אשמח לקבל הצעה גם למפרט בלי OC. כמו כן, אבקש המלצתכם גם לגבי ציוד היקפי (מקלדת, עכבר ורמקולים) וכן לגבי כרטיס TV (רצוי במסגרת התקציב אך ניתן לחרוג אם אין ברירה, העיקר שהמחשב יהיה חזק וטוב). זהו פחות או יותר, כל המלצה נו…

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by basharis,

אני מנסה לבנות מפרט למחשב שישמש בעיקר לפיתוח WEB - הרבה יישומים פתוחים במקביל וכו'. החלטתי לבסס את המחשב על C2D 6X20, בעיקר בגלל שיתכן שארצה להריץ virtual machine ומעבד זה כולל אפשרויות וירטואליזציה (בניגוד לסדרת ה 4x00). חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט ויציב. התקציב הוא עד 4K (אבל כמו תמיד, עדיף פחות..). המפרט אליו הגעתי בינתיים הוא: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1064 לוח אם: GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 ¤629 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce 7300GS 256MB DDR2 (UP TO 512MB) 64 BIT DVI TV/O - RETAIL ¤332 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤380 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤208 ז…

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  24. Started by meronl,

היי רציתי לשאול האם אתם ממליצים על הנייד מדגם HP Pavilion dv3-4100ej XD839EA.המחשב הוא לצורך לימודים וצפייה בסרטים. העיצוב חשוב לי(לכן הלכתי על HP) וגם שגודל המסך יהיה 13 אינץ'. אשמח לקבל המלצות נוספות בטווח מחירים 2,500-3,500.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  25. Started by odedwo,

מחפש נייד חדש. צריך להיות קל (אזור 1.7 ק"ג לכל היותר) עקב נסיעות מרובות. מפרט טכני פשוט למדי עקרונית, מכיוון שהוא בעיקר לגלישה ברשת ולכתיבת מסמכים. מאוד מעדיף מעבד מסוג "Intel Core 2 Duo" ומעלה, ולא אתלון או AMD. תודה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.