ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,465 דיונים בפורום זה
-
קודם כל תודה לעוזרים. מחשב למשחקים כבדים עם מעבד Intel אם יש מקום ל 4G של ראם אז בכיף ;] ואם יש מקום גם ל4 ליבות גם בכיף. כמובן כרטיס מסך 8800... כולל מסך 19'. שוב, תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, צריך עזרה בבחירה בין 2 המפרטים: מבחינת מחיר הם מאוד דומים, מבחינת היצרנים ושירות היבואנים יש שוני, מה אתם חושבים??? מפרט ראשון: "15.4 MSI EX600 רק 4,340 ש"ח מעבד T8100 ליבה חדשה Penryn מעבד ליבה כפולה INTEL CORE 2 DUO T8100 2.1GHZ 3MB Cache ליבה כפולה מסך וכרטיס מסך "15.4 רחב כרטיס NVIDIA Geforce 8400MG 256MB זיכרון פנימי 2048MB DDRII 667MHz זכרון דיסק קשיח 160GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב DUAL LAYER SUPER MULTI DVD יציאות: כרטיס רשת אלחוטי WIFI 802.11A,B,G, כרטיס רשת 1G, מודם פקס,BLUETOOTH TVOUT קורא כרטיסים, FIREWIRE VGA,SPDIF ,PCMCIA כולל 4 יציאות USB2, מצלמה מובנית 1.3MP,עכבר Touch מערכת הפעלה WINDOWS VISTA HOME PREMIUM מפרט שני: דגם HP6670 רק 3,99…
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רוצה רק מארז,עכבר,מקלדת עד 2000 ש"ח המארז שיהיה בשביל משחקים , סרטים ופשוט מחשב מהיר . אני יודע שבסכום הזה אי אפשר להביא מחשב כ"כ טוב אבל עדיין... את המקסימום שבמחיר , אזור קריות - חיפה .
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבקש עזרה בקניית מחשב אבל לפני המפרט, אני רוצה לשאול האם באמת שווה לי לקנות מחשב עכשיו או לחכות חודשיים לפני שאני קונה מחשב כי אמרו לי שיגיע חלקים חדשים לארץ וירדו המחירים או משהו...? 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?6000 שקל באשראי נראה לי 6200 שקל מקסימום 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים כבדים ואניטרנט בעיקר 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.רק שיהיה בו כרטיס רשת 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: …
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד חזק שישמש אותי לזמן רב עם כרטיס מסך יחסית טוב למשחקים.. אני מתלבט על הדגם הזהhttp://www.asus.com/product.aspx?P_ID=LiYo2wX6p5bFiaSI מה אתם אומרים על אסוס ועם המחשב הזה טוב ושווה את ההשקעה הדגם שלו הוא U50VG-XX181D תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אין צורך במקלדת, עכבר.. המסך העכשיוי הוא 17 אינץ אולי זה ישתנה בעתיד לאיזה 19 או אפילו 22.. זה מה שאני בניתי פחות או יותר : מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤883 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤474 דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ¤302 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ¤127 זיכרון: ADATA GAMING SERIES 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 ¤268 עכשיו אני רק צריך להוסיף כרטיס מסך טוב ומארז+ספק כוח בעדיפות כאלה שאפשר למצוא בKSP למרות שזה לא סופי שהקניה תהיה שם.. המחשב הוא לא בשבילי אלה בשביל חבר שכרגע המחשב שלו הישן בן איזה 5 שנים ככה שמבחינת משחקים הוא לא איזה פריק עצבני אבל הוא אוהב לשחק..
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב לשימוש ביתי. הנה קישור למפרטים: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HI3600 http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3097392 http://www.oyes.co.il/product.asp?productid=11477&aff=zap http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3075935&refid=6
-
- 10 תגובות
- 603 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? 3500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב: משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא הכי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט מועד קצר מעת הקניה)? …
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום כולם, אני אשמח לקבל המלצות לגבי מפרט מחשב רציני שמתאים לצרכים הבאים: 1. עבודה בתחום בניית אתרים (לא עיצוב), אבל כן עם צורך בעבודה עם PhotoShop ותוכנות פלאש למינהן. 2. עבודה שקטה (לא מעוניין לשמוע את המחשב בזמן העבודה) - סיוט שיש לי עם המחשב הנוכחי. 3. תמיכה ב-2 מסכים 4. הורדה של קבצים (סרטים, תוכנות) בכמויות של 24/7. 5. עבודה ברשת של 3-4 מחשבים 6. עדיף מחיר שכולל מסך 21 אינצ' כמובן שהמחשב חייב להיות מהיר מאוד וכמה שיותר תוכנות שיוכלו לעבוד במקביל ככה עדיף. אני גם אשמח להמלצות על מקומות אמינים וזולים שאפשר לרכוש. אני אוהב את המחירים של זד והמבצעים שלהם במערכות מחשב עם מסך, אבל אחריות זה דבר חשוב לא פחות. תודה רבה התקציב שלי הוא עד 3,500 ש"ח כולל מסך.
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי מחשב מלפני כמה שנים: Intel E8400@3.0 4GB זיכרון (לא זוכר בדיוק איזה סוג, לפי התקופה כנראה DDR2) AMD 4780HD 512MB Corsair 500W CX עד עכשיו עבדתי עליו לעבודה משרדית, אינטרנט עם הרבה טאבים, אופיס, משחקים (לא על הגדרות הכי גבוהות) וכו' והוא עבד מעולה. לאחרונה התחלתי להתעסק עם Photoshop ו-Lightroom והוא פשוט לא סוחב שעושים הרבה עריכה לתמונות. חשבתי שהצוואר בקבוק הוא הכונן הקשיח כי התמונות שמורות על כונן חיצוני USB איטי, אבל לא הרגשתי שיפור שהעברתי אותם לכונן הפנימי (נראה לי ש-lightroom מעלה את התמונות לזיכרון שהוא עובד עליהם) עשיתי OC למעבד ל-3.6GHZ, אבל שוב, לא שיפור משמעותי. בדקתי את הזיכרון בזמן עבודה על התוכנות, יש בערך 1GB פנוי. יש למישהו המלצה, איזה רכיב כדאי לשדרג…
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
office, sigma plot, accelerys discovery studio, winscp לרוב כל התוכנות האלו עובדות במקביל עם הפיירפוקס. לא צריך מסך וציוד היקפי. הגבלת מחיר- עד 2000-2500, אם ההבדל קריטי. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מחפש מחשב חזק למשחקים במחיר של עד בערך 4000. אני כבר יודע איזה מארז אני רוצה שעולה בערך 250 שקל אז אפשר להחשיב אותו במחיר. אני רוצה להריץ משחקים יחסית כבדים, סרטים, מוזיקה וכו... שיכלול מקלדת ועכבר, כרטיס טלויזיה וכרטיס מסך חזק שיתמוך גם ב DX10 אני הולך לחבר את המחשב במקביל למסך LCD 19 לעבודה רגילה וLCD טלויזיה 26 אינץ' בזמן משחקים וסרטים. תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 603 צפיות
-
-
1. התקציב: מזומן 2. מטרות המחשב: משחקים - כבדים, צפיה בסרטים, הורדות, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס)- לא הרבה 3. בלי ציוד הקפי. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? יש דרישה למחשב שקט, עדיף שיהיה כמה שיותר מאוורר (בקיץ מאוד חם אצלי בחדר) 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? כן 10. האם מתוכנן OC? אולי בינוני 11. מתוכנן למשחקים כבדים על מסך 19' מה דעתכם על זה ? מק"ט מחיר ליחידה כמות סה"כ מעבדים INTEL CORE 2 DUO E8400 3.0GHZ 1333MHZ 6MB LGA775 TRAY E8400_Tray ¤ 829.…
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
כרגע יש לי את המפרט שמצויין למטה - בגלל שהייתה בעיה כלשהיא ונשרף הלוח אם והספק המוכר ביקש ממני שאני אביא לוח אם חלופי מ- Gigabyte ולא מ- Asus בגלל בעיות ביבואן. אני צריך למצוא לוח אם שיהיה תואם לחלקים האלו ; הוא יכול להיות טיפה יותר טוב ממה שיש לי כרגע - אבל לא בהרבה. תודה רבה לכל העוזרים המפרט : מעבד: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray Intel לוח אם: P8Z68-V LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 2xPCI-E ASUS זיכרון: 1x4GB Mushkin 991770 X4 UNITS כ.מסך: GTS450 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E קשיח: Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX WESTERN DIGITAL קירור: Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 מארז: Elite 335U Black (No PSU) COOLERMASTER ספק כ…
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני טס ל3 חודשים לארה"ב ואני מנצל את זה כבר לקניית מחשב נייד ללימודים. אני אשמח להמלצות על מחשב לקניה שם. התקציב שלי לא מוגבל כרגע(אך בגדר השפוי) אם התמורה לכסף היא גבוהה. דרישות: גודל מסך- 13-15" רזולוציה- לפחות 900p משקל- 2ק"ג ומטה (ניתן לחרוג מעט) זמן סוללה רצוי- כמובן שכמה שיותר (מינימום 4 שעות) כונן ssd- כן או לפחות אפשרות להוספה/שדרוג צרכים- אינטרנט, אופיס, קידוד מוסיקה, סרטי HD, ומשחקים קלים(לא חובה) אחריות בינלאומית- כן שונות- אם מגיע עם ווינדוס 8 אז יש עדיפות למסך מגע. סליחה על החפירה ותודה מראש לכל העוזר!
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אז ככה, אני רוצה לקנות מחשב סביר לגיימינג ותיכננתי יותר להיות בסביבות ה2500-3000 ש"ח, יצא לי מפרט יותר יקר משציפיתי והייתי רוצה לדעת מה דעתכם על המפרט ואיך להוזילו בלי לפגוע יותר מדי באיכות (חשובה לי הדעה בקשר למפרט האורגינלי, האם הוא טוב) video card: Sapphire HD4850 (S485512D3) PCI-e 512 MB DDR3 Retail Video Card - 578 NIS cooling: GLACIALTECH 90mm CASE FAN - 30 NIS processor: Intel Core2 Duo 2.93GHz 3MB E7500 Box CPU - 637 NIS לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H - 360 NIS PSU: CORSAIR VX 450W : CMPSU-450VXEU - 411 NIS optical drive: DVD-RW - SATA - 135 NIS harddrive - Seagate Barracuda ST3500418AS - 500GB/7200RPM/16MB Buffer/SATA2 - 275 NIS Memory: CORSAIR XMS2 4096MB DDR…
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
נתחיל מכך שאני חדש באתר, לכן אם כבר נשאלה השאלה הזו אני מתנצל, אני עומד להיתפתות לעיסקה המוצעת ע"י 012 ולרכוש טושיבה נייד A300 עם מערכת הפעלה ויסטה , ממה ששמעתי הוא שהמנימום הנדרש לויסטה הוא 4 MB ואלו למחשב יש 2.2 בלבד , האם מישהוא יכול לומר א: האם אני צודק ב: האם ניתן להוסיף למחשב עוד 2 MB וכמה זה יעלה תודה
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
* גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? 2 ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) DVI או HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מעדיף אחריות של יותר משנה, מעדיף כרטיס מסך מובנה כך ארוויח זמן סוללה ומחשב קריר יותר. התעניינתי במחשב של HP דגם HP Pavilion DV3660 אך יש בו כרטיס נפרד שקצת גורם לי להמנע ממנו. תודה מראש רן
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם! אשתי ואני מעוניינים לקנות נטבוק שישמש אותנו בעיקר לטיולים, כלומר גלישה ב wifi וגם לצפייה בסרטים. פרמטרים חשובים מבחינתנו: זמן סוללה ארוך (חשוב מאוד), גודל מסך 11-12 אינץ' ומחיר סביב 2K. שמנו עין על ה Asus 1215n, שעליו קראנו ביקורות טובות גם בפורום הזה, אבל גם שמנו לב שיש לו את החסרונות הבאים: 1. זמן הסוללה שלו טוב אבל לא מעולה כמו למשל 1215P. 2. למרות מה שרשום במפרט, הוא לא יכול לנגן 1080p, ומכאן שהאפשרות להשתמש בו בתור HTPC מוגבלת. השאלות שלנו הן: 1. האם יש מחשב נוסף שנראה לכם שאפשר לקחת בחשבון בהתאם לדרישות שציינו? 2. האם ניתן לשפר את חיי הסוללה שלו אם נבחר לעבור עם המעבד הגרפי של אינטל במקום זה של Nvidia, או ע"י הורדת קצב השעון? 3. האם לדעתכם יש מקום לשקול …
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אז ככה חוץ מזה שהמחשב לעבודה משרדית (VISTA, OFFICE) יש לי כמה דרישות נוספות: אני צריך שהוא יוכל להריץ סרטים ב-HD 1080 רצוי מבוסס אינטל יציאת SVIDIO ו-HDMI לא כולל עכבר ומקלדת מארז כמה שיותר קומפקטי כרטיס מסך לא אכפת לי אונ-בורד שאלה נוספת: בכסף הזה ולמטרה שלי מה יותר משתלם מבחינת תמורה למחיר, מבוסס אינטל או AMD?
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
הדרישות העיקריות הן 4 ג'יגה של זיכרון פנימי, כרטיס מסך יעודי מסדרות firegl או quadro fx ודיסק קשיח גדול כמה שניתן (אם ניתן לעשות מערך רייד במסגרת התקציב אז מה טוב). בתודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי אנשים , אני בדיוק לפני קניית מחשב נייד ורציתי לשאול אתכם כאן , על איזה מהחלקים של המחשב אני צריכה לשים דגש , זאת אומרת עדיף כרטיס מסך טוב של ATI RADEON או שגם כרטיס מובנה של INTREL HD יהיה בסדר ? או שהדבר תלוי בכלל בזיכרון של המחשב והכל , יעני 2GB יספיקו להרצה טובה של CS4 נגיד ? מחכה לתגובות . [ :
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
CPU : Intelֲ® Coreג„¢2 Duo Processor E8400 MOTHERBOARD : Gigabyte GA-EP43-DS3L MEMORIES : Kingston 1024MBx2 DDR2 800MHz CL6 GRAPHIC CARD : Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB GDDR3 HDMI POWER SUPPLY : CoolerMaster eXtreme Power 500W OPTIC DRIVE : SONY DRU-1905 x20 SATA BLACK HARD DRIVE : WD 320 GB / 8 MB CPU COOLER : OCZ Vendetta 2 CASE :SilverStone Precision SST-PS01B SCREEN :AOC LM725 16ms Silver ("17) [סגור] יתאים ?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום רב רציתי לדעת אם יש למישהוא מושג בענין מחשב יד שנייה אני רוצה גם איכותי וטוב וגם לא מאד יקר מודה מאד לכל מי שיענה לי
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אני צריך בשביל אח שלי לבנות מפרט. אני יודע שזה תקציב מאוד דל אבל זה מה יש עכשיו ... :-\ השימוש הוא משחקים, שיהיה כמה שיותר חזק למשחקים מהכסף הזה.. ובבקשה להימנע מחריגות... תודה מראש ומצטער על הטירחה...
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-