ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,439 דיונים בפורום זה
-
הי, אני כבר הרבה זמן שלא בקיא ברכיבים המומלצים (זה מה שוקרים שאתה כבר כמה שנים בצבא וממילא עורק למק). בכל מקרה, אשמח לעזרתכם בבנייה של מפרט לעבודה משרדית בלבד (שםו דבר מעבר לאינטרנט, אופיס וסוליטר) שכולל את הדברים הבאים: 1. החשיבה היא לטווח רחוק ועל כן אבקש לשלב מעבדים מהדור החדש (נראה לי תם זמנו של ה-core duo) - i3 נראה לי מתאים. 2. וינדוז 7 הום פרימיום באנגלית. 3. אופיס 2010 ביזנס (צריך את האאוטלוק) באנגלית. 4. שהחנות תהיה בגוש דן, עדיפות גבוהה באזור צפון תל אביב - הרצליה (זה למה הבחירה ב-ksp שיש לה סניף ברמת אביב. הם כבר התגברו על בעיות התדמית שאני זוכר שהיו להם בעבר?). תקציב - סביב ה-4000 ש"ח. הרכבתי מפרט לדוגמא - טוב לטעמכם? תודה רבה! מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ C…
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי, איך שזה נראה, מחר אני עומד לקנות מחשב. המטרה העיקרית שלו לגיימינג. אני רוצה שיריץ BF3 הגדרות מקסימליות בלי לאגים ובלי בעיות. גם השקט מאד חשוב לי. עכשיו, אני לא פריק גיימינג מצד אחד, מצד שני אני כן רוצה שמתי שאני משחק שהוא יעבוד מצויין בלי שום בעיות. בTMS בנו לי את המפרט הבא. אני רוצה לשאול האם יש איזהשהם השגות עליו? כמו כן, האם לשלם עוד כ1100 שקל בשביל GTX 670 במקום GTX 660? האם GTX 660 מספיק לי, ושוב - שיריץ בצורה מעולה? אני "מוכן" להשקיע את הסכום הנוסף, אם באמת זה מאד יוסיף לי. אם זה "סתם", בשביל רק עוד קמצוץ של הנאה, אז לא... אבל אם זה משהו משמעותי מאד, אז כן ארצה להוסיף את הסכום. כמו כן, האם כדאי לי לקנות SSD למערכת ההפעלה? האם זה מאד משמעותי ישפר את המהירויות? ו…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת מחשב חדש תקציב של בערך 3000-4000 שח לשימוש משרדי עד משחקי מחשב לביצועים בינוניים אני רק צריך את המפרט עצמו ואם אפשר המלצה על מארז סביר. את המודינג אני כבר יתכנן בעצמי והעיצוב עצמו.. בנוסף לכך,מתוכנן OC בינוני מערכת הפעלה windows xp HOMEאו ?PRO מה יותר כדאי? על איזה מפרט טוב תוכלו להמליץ לי? תודה;D נ.ב. צ"ה=ציוד היקפי
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
גודל המסך? 15 אינצ * משקל רצוי? לא קריטי שלא יעבור את ה2.8 קילו בערך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שתיהיה סוללה טובה מעל 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 גיגה * צורב DVD? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?[b * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אין העדפה רק שתיהיה חברה בעלת אחריות רצינית בארץ עוד נקודות שחשובות לי : מעבד i3 i5 לא קריטי לי משניהם זכרון 4 גיג , דיסק קשיח כפי שמצויין למעלה מסך איכותי לא חובה hd אבל שיהיה טוב מקלדת נוחה, אני לא כותב סיכומים על המחשב אבל בכלליות שהמקלדת תיהיה יחסית נוחה. תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היי חברים, אשמח לחוות דעת על המפרט הנ"ל המיועד למדיה סנטר - לא מיועד למשחקים (נשקל שידרוג עתידי). מעבד - Intel Core i3 3220 3.3Ghz s1155, GPU Core, Tray קירור למעבד - Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוח אם - Asus P8H77-M PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP זיכרונות - Kingston 2x2GB DDR3 1600Mhz HyperX Blue Dual Channel CL9-9-9-27 דיסק קשיח - Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 מארז - מחשב סלוני Frontier Opera OP17A-BK/SV ATX HTPC With 400W מקלדת ועכבר - Microsoft Wireless BlueTrack Desktop Set 3000 Retail על פי חוות דעות שקראתי המארז לא מהמשובחים. מחיר - 2660 אודה לעזרה, זיו
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד intel e6600 והרכבתי את החלקים הנ"ל חוו את דעתכם... לא הוספתי כ. מסך כי עדיין לא החלטתי אני מעוניין במשהו סביב ה-750 ש"ח האם x800gto יתאים למערכת, או שיש משהו אחר עדיף? את המעבד אני מקבל ב-800 ש"ח מבצע אני לא יכול לוותר עליו... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך עדיף בסביבות 1500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בסיסי ביתי, אינטרנט, סרטים, קצת פוטושופ. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אין חשיבות למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הארד דיסק, צורב וציוד היקיפי (מסך מקלדת וכו') 5. עד כמה חשוב השקט בס…
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן ואני מבקש לקבל מפרט טכני להרכבת מחשב . התקציב שלי הוא עד 3000 שקלים והוא אמור לשמש אותי לחמש השנים הקרובות. השימושים העיקריים שלי הם מוסיקה, אינטרנט וצפייה בסרטי וידאו באיכות full hd . אני לא גיימר ולא משתמש בתוכנות לעריכה גרפית . בנוסף אשמח לקבל המלצה על חנות אמינה ( מה דעתכם על ksp ? ) בתודה מראש בני
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אבא שלי קנה אתמול מחשב נייד של VISION יד שנייה בן 10 חודשים נראה במצב מצויין, ב2300 שקל . הנתונים הם : מעבד 1.5 INTEL CELERON זיכרון -512 כרטיס מסך מובנה הארד דיסק 80 ג'יגה כרטיס רשת אלחוטי מה אתם אומרים שווה תהשקעה ? או שלהחזיר את הכסף? ויש אולי מחשב אחר שאפשר לקנות בסכום הזה? הוא צריך תמחשב רק לעבודה עם מסמכים, גלישה באינטרנט ,ההאזנ למוזיקה וצפייה בתמונות. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שבוע טוב אני בודק כרגע מיני לפטופים ודי מתחבט בין ה MSI וה- MINI DELL ראיתי בDELL שיש שני סוגים של מעבדים: N270 שראיתי גם ב MSI ובכל מיני מיני לפטופים אחרים ו-Z520. ה-N270 עם 1.6MHZ וה-Z520 עם 1.33MHZ או 1.6MHZ, לפי מה שמצוין באתר של DELL מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה ההבדל בינהם והאם הוא שווה השקעה נוספת? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
MB G31 gigabyte סוקט 775 תומך עד Quad core לוח אם אינטל DG41BI חדש (פעם קיבלתי מתנה מאיפה שעבדתי) תומך עד Quad Core 775 מעבד Intel Dual core E5200 זיכרון ddr2 1gb לוח אם אינטל סוקט 775 תומך פנטיום 4 לא תומך בdual core והלאה תודה
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אממ אני צריך מפרט למשחקים עם מעבד INTEL עד 4500 שקל........ חובה: ג'יגה זיכרון... והארד דיסק 80 או 120 ג'יגה. וזה לא מיועד לממש ממש כבדים רק CS:S או UNREAL 2004... ואני לא צריך מסך.
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
חשבתי על זה: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤376 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם Gigabyte GA-EG41MF-S2H ¤403 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39500 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤301 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500410AS זיכרון Kingston DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-18 ¤81 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23715 כרטיס TV ועריכה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE ¤418 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PVR150MCEKit צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤128 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז כולל ספק Antec NSK2480 380W ¤558 כמות:1 http://www.sk…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כמה ימים המחשב (בן הרק שנתיים) שבק חיים באמצע העבודה עליו. מדובר על מחשב acer aspire 5700g i5 שלחתי אותו למעבדה ובמעבדה אמרו שנשרף הספק של הלוח אם (לא הספק כוח של המחשב) ומה שאפשר לעשות הוא או להחליף את כל הלוח (1700 שח) או להלחים רק את הספק מחדש (800 שח), עכשיו הם לא הסכימו לקחת שום אחריות על התיקון גם לא לשעה אחרי התיקון. הטכנאי שלהם אמר שהוא מציע לא לעשות את התיקון ולא להחליף את הלוח כי הם לא נותנים על זה שום אחריות ודברים יכולים להשתבש. מצד שני אין לי כרגע 3000 שח +- לבזבז על מחשב חדש שאני לא אתבאס ממנו.. האם באמת זה כל כך מסוכן להחליף את הספק הזה ? או את הלוח ? הייתי מאוד מרוצה מהמחשב שלי ולאחר בדיקה אותו מחשב רק חדש היום עולה 2900 ש"ח מה את…
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אפשר מפרט ב3500 לחבר כולל מסך הציעו לו את זה מאייבורי מעבדAMD ATHLON64 3000 939 VENICE לוח אם GIGABYTE GA-K8NF-9 AMD939 כ.מסך(MSI GEF'NX6200TC-TD64E(256 זכרון KINGSTON DDR 512M 400MHz דיסק קשיחSAMSUNG SATA 80G7200 8M כונן דיסקטים 1.44 מקלדת מולטימדיה ואינטרנט עכבר לוג'יטק אופטי מסך MAG 17" AH778 שטוח כסוף אני יודע שאף אתר לא יוכל להגיע ב3500 לרכייבים האלו אבל כאן המארז לא מצוין אבל הוא גנרי מאה אחוז הכרטיס מסך גרוע הזיכרון כנראה cl3 המסך עדיף כבר 17'' 786 PF FLAT? mag או 17'' 793 סמסונג יש לכם משהו לארגן ב3500 יותר טוב מהמפרט שלו?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4500 זה המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים מאוד כמו BF3 / FC3 / COD / NFS / GTA V ועוד המון!! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים כבדים מאוד כמו BF3 / FC3 / COD / NFS / GTA V ועוד המון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 (אני רוצה לקנות מסך חדש לא קשור למחשב אבל מסך 24". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהות שאפשר. 4. האם …
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איזה לפטופ עדיף לקנות של DELL או של HP (לא משנה כרגע המפרט רק לגבי המוניטין של החברה). ועוד שאלה קטנה, קראתי פה שיש מעבד חדש dual core וראיתי באחת ההודעות שיש dual 2 core. זה מעבדים שונים? מה עדיף? תודה לעונים קובי
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב של HP ברמת מחיר 4500 - 5000 ש"ח. יש דגמים מסוימים מוצלחים יותר מאחרים ? הדרישות יהיו בעיקר מסמכים, אינטרנט וסרטים (יתכנו משחקים קלים מידי פעם). שמעתי רבות על השירות של HP בארץ, האם להתרחק או לתת צ'אנס ? (פשוט יש לי אפשר להשיג מחיר דילר שלהם). החלופה מבית ג'יגהבייט מאוד קורצת. באותו מחיר אני מקבל מחשב חזק יותר. האם ללכת על חברה ללא נסיון בלפטופים לעומת חברה עם הרבה נסיון (HP) ? רוב תודות על העזרה. אובד עיצות.
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
למחשב הנייד * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות/סרטים/אינטרנט ומשחקים לא כבדים משהו מטורף אבל שיתמודד לפחות עם COD החדש וכאלה * גודל המסך? 15.6 נראה לי סבבה * משקל רצוי?עד 3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?כמה שיותר יותר טוב (במידה ומחשב יהיה למשחקים אז גם 3 שעות זה אחלה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות?רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח?כמה שיותר גדול במסגרת התקציב נראה לי 320 יהיה סבבה אם יהיה 500 יותר טוב * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא רצוי שהמחשב לא יתחמם בצורה חמורה (לי יש HP PAVILION DV6 והוא מתחמם כאילו אין מחר) אם אפשר מסך LED במחיר הזה אז רצוי מקסימום תקציב …
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?באיזור 3.5K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)בעיקר משחקים אך גם לשימוש יומיומי אינרטנט, OFFICE צפייה בסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?לא 7. האם את…
-
- 13 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מעבד qx9770 ואני מעוניין לשדך לו מחשב בעלות של כ-3000 ש"ח ללא ציוד ומסך. וברשותי גם כונן קשיח ברשותי גם קירור מסוג קירור למעבד ThermalRight Ultra-120 Extreme Socket 775 המפרט שבניתי: Gigabyte GA-EP45-UD3LR Intel P45 CHIPSET, יחידות 1 ₪518 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=629 OCZ 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 Special Ops Edition, יחידות 1 ₪577 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1321 GainWard GeForce GT220 1GB GDDR3 PCIe, יחידות 1 ₪382 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1693 ANTEC P193, יחידות 1 ₪944 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1096 ThermalTake ToughPower 600Watt W0103 80Plus Bronze, יחידות 1 ₪498 http://www.rsm.co…
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בס"ד שלום אני מתעניינת ברכישת מחשב נייד. אני לא מבינה בכל הקריטריונים. השימוש היומיומי הוא באופיס פשוט. רצוי מחשב קטן וקל פיזית אך מהיר וטוב. כמובן עם כמה יציאות USB ודברים בסיסיים שכאלה. זמן סוללה סביר . המחיר הרצוי הוא עד 1500 ש"ח. יש משהו כזה או כמה? אשמח לתשובות מקצועיות. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עדיף מחשב מבוסס AMD, המחשב עצמו צריך להיות בינוני למטרות כלליות וקצת למשחקים, ובקשר לכרטיס מסך לא משהו גרנדיוזי אלה משהו קטן עד קטן מאוד! בתודה מראש.... ;D
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כותרת :] בלי מסך וציוד היקפי כמובן ועדיף מטימאס
-
- 9 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של HP Pavilion dv5 1115ej Entertainment Notebook PC המחשב שלי מאוד תקין ללא שום תקלות ולא ווירוסים ואליפו אין בו חומר ולא תוכנות, אני עוסקת בגרפיקה בתוכנת הפוטושופ תמיד, ואני מרגישה שיש איטיות חבל על הזמן, אז אני חושבת על להוסיף חלקים חשובים שיעשרו לי בעניין, מה צריך להחליף? מעבד ? מעבד גרפי ? מה בדיוק תרין על מנת שזה יזרז ויעזור לי בגרפיקה אלו התנאים של הנייד שלי, אם צריך לדעת עוד משהו אני אשמח להעלות
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-