ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
היי, התמזל מזלי לאחרונה ויצא לי לקחת מחשב קיים מכמה משרדים שנסגרו. זהו מפרט המחשב: מעבד - Intel® Core2 Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz, 2333 Mhz לוח אם - Gigabyte P35C-DS3R 2GB RAM כרטיס מסך- ATI Radeon HD 2600 PRO 150 GB HDD ספק כוח- Chiptec APS 550S המחשב לא רע בכלל ובמצב טוב והייתי מעוניין לשדרג אותו למשהו שיאכל להריץ משחקים מהשורה האחרונה (באטלפילד, crysis וminecraft), מערכות וירטואליות (virtualbox עם לינוקס), קצת קידוד וידאו (virtualdubmod\avidmux ) וvisual studio ללא תקיעות. דברים שאני חייב להוסיף: זיכרון RAM (איך אפשר לעבוד עם כל כך מעט היום?), הארד דיסק (150GB זה לכונפות) וכרטיס מסך (לא עומד בקצב). התקציב שעומד לרשותי הוא 4000 ש"ח אך הייתי מעדיף לנצל כמה שפחות ממנו, א…
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט לאחי הקטן והגדול ככה שזה צריך להיות מחשב שמפעיל את GTA4, FIFA, NFS, FARCRY2 על ההגדרות הכי גבוהות ברזולוציה 1920x1200 בעיקרון מתוכן OC אבל לא משהו מטורף משהו סביר מעבד שיהיה מרובע ליבות ומארז עם חלון בצד יש אפרות לחרוג מהתקיב עד 6000 עדיף שלא תודה
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה אותו עם מארז hec שחור 6A19b וצורב nec ועם הכרטיס מסך 7600 gt
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מטרת המחשב: לאפטופ להופעות, עבודה עם קיובייס (DAW). צריך: זכרון: 8 ג'יגה (לאחר תוספת גם טוב) מעבד: מספיק i5 או המקביל לו כונן: 7200RPM, 320/500GB בלוטות' חיבור DVI למסך ישן קצת. אם אין DVI, אז HDMI למסך יותר חדש שאני מעדיף לא להשתמש בו להופעות. כמות נדיבה של חיבורי USB, חמישה יהיה טוב. לא צריך: (עדיף הכי זול) מסך בשום גודל משקל/עובי מיוחדים סוללה ארוכת חיים (תמיד בחשמל) צורב / כונן מערכת הפעלה כרטיס מסך האם יש חברות שמוכרות ניידים "לא מאוזנים" עד כדי כך? לדוגמה, הרבה זכרון, עם כרטיס מסך און-בורד ומסך קטן.
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם, מה החסרונות שאני לא שם לב אליהם במחשב נייד של דל בקישור הבא : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=829828 האם המחיר היחסית לא גבוה לסדרה הזאת של דל נותן מחשב טוב? השימוש במחשב הוא הרצה של כמה סביבות פיתוח במקביל כמו visual studio , eclipse תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? [glow=red,2,300]4500[/glow] א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? [glow=red,2,300]לא[/glow] ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? [glow=red,2,300]100[/glow] 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? [glow=red,2,300]משחקים ומשחקי רשת[/glow] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. [glow=red,2,300]btf3 mdw 3 ובסגנון[/glow] -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). [glow=re…
-
- 7 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אהלן, אני נמצא כרגע בשנה ב' ללימודי הנדסה ורוצה לקנות מחשב חדש. המחשב הנייח שלי שעד עכשיו השתמשתי בו די עשה את שלו ואני רוצה להחליף. בחיים לא עבדתי עם נייד ואני מסתדר מצויין עם מחשב נייח, האם כדאי לי להמשיך עם הנייח בתקופה של היום? אני רואה אצלי שכל הסטודנטים משתמשים עם ניידים, אבל אני חושב שלעבודות בבית וכדומה יותר נוח בהרבה להשתמש בנייח. מה אתם חושבים? ואם אפשר על הדרך לקבל מפרט של מחשב נייח עד 3 אלף ש"ח כולל ווינדוס ( ללא מסך) של מחשב נייח לעבודה משרדית?
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
CPU AMD Price Units Total Athlon XP 2500+(512k 333) 560 1 560 M.BOARDS for AMD ABIT Price Units Total NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2 560 1 560 MEMORY DDR 333 Price Units Total 256MB Kingmax 220 2 440 VGA CARDS Sapphir (ATI) Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 2070 1 2070 HARDS DISKS WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 470 1 470 Floppy/CD/DVD FLOPPY Price Units Total Teac 1.44 50 1 50 Floppy/CD/DVD CD-ROM Price Units Total ASUS x52 115 1 115 ADD ON Fans Price Units Total Thermaltake Volcano 11+ 170 1 170 CASES Price Units Total ATX MIDI 400W usb,p.stab. 180 1 180 MONITORS IIYAM…
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום.. יש לי מחשב נייד של Hp עם מעבד מדגם T9300 ויש לי 4 גיגה ראם שאני יודע שאני לא מנצל בויסטה הרגילה, יש לי רישיון ל-rc החדשה של וינדוס 7 שווה להתקין את ה-64bit והאם זה יתאים ?.. תודה !
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מהם הדרישות או ההעדפות שיש לקחת בחשבון אם רוצים להתקין VM, כחלק משימוש המחשב, שבסיסו לשימוש ביתי פשוט למדי אני מניח שזיכרון - אבל כמה? הכוונה לא למשהו מסובך - כלומר מערכת ההפעלה תהיה Win7 וה-VM יהיה עבור Win98
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920300 - Intel - i5-6600K Skylake Quad core CPU - 3.5 GHz - Max Turbo Frequency 3.9 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 95W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 1169/1146 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 B150M-MORTAR - MSI - Socket LGA1151 CPU support - Intel B150 chipset - 4x DDR4 up to 2133 MHz memory with DDR4 Boost Dual channel - S/PDIF - mATX... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 412/404 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח HX424C15FBK2-32-PC - HyperX - 32GB (2x16GB) 2400MHz DDR4 - With new PC Only - CL15 DIMM HyperX FURY Black Series - HX424C15…
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
המפרט כולל מסך מה שהופך את זה לבעייתי... יש בWALLA מפרט תגידו לי אם אפשר להכניס משו יותר טוב באותו סכום http://google.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1EK4017 רק המסך עולה 1000+ אז אני חושב שזה דיל טוב.. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? : 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? : משחקים בעיקר... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : המחשב מיועד לגיימניג כבד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : רוב המשחקים החדשים שיצאו ומשחקים שקיימים היום.(משחקים כבדים). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). : 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?: ה…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי- עד 3900 אם אפשר לקצץ עדיף אבל חשוב שיהיה יעיל Cost affective. 2. מה שימושי המחשב- גיימינג נטו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחקים כבדים, למשל StarCraft2, וFFS כמו CallofDuty. assassin creed 3 הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: מסך 22 אינץ של LG או 24 אינץ. 1920 על 1080.(לא בטוח לגבי הרזולוציה) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי- לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט- לא. אני לא חושב שאני צריך ציוד קירור כי אני לא מתכן לעשות OVERCLOCKING. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10- 5, לא צריך דומם, פשוט שלא יעשה הרבה רעש . …
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VECo3.4DC האם באופן כללי זה מחשב טוב האם יש משוה יותר משתלם במחיר הזה? המחשב לחבר שלי ואני לא יודע בדיוק מה הצרכים שלו אבל התקציב נא בסביבות ה2000 2500 שקל
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, אני כבר הרבה זמן שלא בקיא ברכיבים המומלצים (זה מה שוקרים שאתה כבר כמה שנים בצבא וממילא עורק למק). בכל מקרה, אשמח לעזרתכם בבנייה של מפרט לעבודה משרדית בלבד (שםו דבר מעבר לאינטרנט, אופיס וסוליטר) שכולל את הדברים הבאים: 1. החשיבה היא לטווח רחוק ועל כן אבקש לשלב מעבדים מהדור החדש (נראה לי תם זמנו של ה-core duo) - i3 נראה לי מתאים. 2. וינדוז 7 הום פרימיום באנגלית. 3. אופיס 2010 ביזנס (צריך את האאוטלוק) באנגלית. 4. שהחנות תהיה בגוש דן, עדיפות גבוהה באזור צפון תל אביב - הרצליה (זה למה הבחירה ב-ksp שיש לה סניף ברמת אביב. הם כבר התגברו על בעיות התדמית שאני זוכר שהיו להם בעבר?). תקציב - סביב ה-4000 ש"ח. הרכבתי מפרט לדוגמא - טוב לטעמכם? תודה רבה! מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ C…
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי, איך שזה נראה, מחר אני עומד לקנות מחשב. המטרה העיקרית שלו לגיימינג. אני רוצה שיריץ BF3 הגדרות מקסימליות בלי לאגים ובלי בעיות. גם השקט מאד חשוב לי. עכשיו, אני לא פריק גיימינג מצד אחד, מצד שני אני כן רוצה שמתי שאני משחק שהוא יעבוד מצויין בלי שום בעיות. בTMS בנו לי את המפרט הבא. אני רוצה לשאול האם יש איזהשהם השגות עליו? כמו כן, האם לשלם עוד כ1100 שקל בשביל GTX 670 במקום GTX 660? האם GTX 660 מספיק לי, ושוב - שיריץ בצורה מעולה? אני "מוכן" להשקיע את הסכום הנוסף, אם באמת זה מאד יוסיף לי. אם זה "סתם", בשביל רק עוד קמצוץ של הנאה, אז לא... אבל אם זה משהו משמעותי מאד, אז כן ארצה להוסיף את הסכום. כמו כן, האם כדאי לי לקנות SSD למערכת ההפעלה? האם זה מאד משמעותי ישפר את המהירויות? ו…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת מחשב חדש תקציב של בערך 3000-4000 שח לשימוש משרדי עד משחקי מחשב לביצועים בינוניים אני רק צריך את המפרט עצמו ואם אפשר המלצה על מארז סביר. את המודינג אני כבר יתכנן בעצמי והעיצוב עצמו.. בנוסף לכך,מתוכנן OC בינוני מערכת הפעלה windows xp HOMEאו ?PRO מה יותר כדאי? על איזה מפרט טוב תוכלו להמליץ לי? תודה;D נ.ב. צ"ה=ציוד היקפי
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
גודל המסך? 15 אינצ * משקל רצוי? לא קריטי שלא יעבור את ה2.8 קילו בערך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שתיהיה סוללה טובה מעל 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 גיגה * צורב DVD? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?[b * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אין העדפה רק שתיהיה חברה בעלת אחריות רצינית בארץ עוד נקודות שחשובות לי : מעבד i3 i5 לא קריטי לי משניהם זכרון 4 גיג , דיסק קשיח כפי שמצויין למעלה מסך איכותי לא חובה hd אבל שיהיה טוב מקלדת נוחה, אני לא כותב סיכומים על המחשב אבל בכלליות שהמקלדת תיהיה יחסית נוחה. תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי חברים, אשמח לחוות דעת על המפרט הנ"ל המיועד למדיה סנטר - לא מיועד למשחקים (נשקל שידרוג עתידי). מעבד - Intel Core i3 3220 3.3Ghz s1155, GPU Core, Tray קירור למעבד - Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוח אם - Asus P8H77-M PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP זיכרונות - Kingston 2x2GB DDR3 1600Mhz HyperX Blue Dual Channel CL9-9-9-27 דיסק קשיח - Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 מארז - מחשב סלוני Frontier Opera OP17A-BK/SV ATX HTPC With 400W מקלדת ועכבר - Microsoft Wireless BlueTrack Desktop Set 3000 Retail על פי חוות דעות שקראתי המארז לא מהמשובחים. מחיר - 2660 אודה לעזרה, זיו
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד intel e6600 והרכבתי את החלקים הנ"ל חוו את דעתכם... לא הוספתי כ. מסך כי עדיין לא החלטתי אני מעוניין במשהו סביב ה-750 ש"ח האם x800gto יתאים למערכת, או שיש משהו אחר עדיף? את המעבד אני מקבל ב-800 ש"ח מבצע אני לא יכול לוותר עליו... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך עדיף בסביבות 1500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בסיסי ביתי, אינטרנט, סרטים, קצת פוטושופ. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אין חשיבות למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הארד דיסק, צורב וציוד היקיפי (מסך מקלדת וכו') 5. עד כמה חשוב השקט בס…
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן ואני מבקש לקבל מפרט טכני להרכבת מחשב . התקציב שלי הוא עד 3000 שקלים והוא אמור לשמש אותי לחמש השנים הקרובות. השימושים העיקריים שלי הם מוסיקה, אינטרנט וצפייה בסרטי וידאו באיכות full hd . אני לא גיימר ולא משתמש בתוכנות לעריכה גרפית . בנוסף אשמח לקבל המלצה על חנות אמינה ( מה דעתכם על ksp ? ) בתודה מראש בני
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבא שלי קנה אתמול מחשב נייד של VISION יד שנייה בן 10 חודשים נראה במצב מצויין, ב2300 שקל . הנתונים הם : מעבד 1.5 INTEL CELERON זיכרון -512 כרטיס מסך מובנה הארד דיסק 80 ג'יגה כרטיס רשת אלחוטי מה אתם אומרים שווה תהשקעה ? או שלהחזיר את הכסף? ויש אולי מחשב אחר שאפשר לקנות בסכום הזה? הוא צריך תמחשב רק לעבודה עם מסמכים, גלישה באינטרנט ,ההאזנ למוזיקה וצפייה בתמונות. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שבוע טוב אני בודק כרגע מיני לפטופים ודי מתחבט בין ה MSI וה- MINI DELL ראיתי בDELL שיש שני סוגים של מעבדים: N270 שראיתי גם ב MSI ובכל מיני מיני לפטופים אחרים ו-Z520. ה-N270 עם 1.6MHZ וה-Z520 עם 1.33MHZ או 1.6MHZ, לפי מה שמצוין באתר של DELL מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה ההבדל בינהם והאם הוא שווה השקעה נוספת? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-