ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,396 דיונים בפורום זה
- 

שלום, אני שוקל למכור את המחשב. המצב שלו מצוין, כמו חדש אבל בן שנה וחצי. הדגם: Satellite u840 - 10q זיכרון: 4GB. אין בו שינויים, זה הדגם הרגיל עם חלונות 7. תודה - 

- 2 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

כותרת מפרט סופי לחבר מחר הוא רוצה לקנות תודה מראש תקציב 4500 גג גג 4600 - 

- 12 תגובות
- 646 צפיות

- 

- 

שלום לכם... אני צריך בבקשה שתעזרו לי לבנות מפרט מחשב מבוסס על P3 733MHz 370PIN ... מפרט שלם כולל מארז וספק בלי ציוד היכפי (כגון מסך רמקולים וכו') ד"א שמעתי שיש לוחות לפנטיום 3 שתומכים ב- DDR זה נכון? ואם כן אפשר לשים אותו במפרט? התקציב נע בין 2500-3500 , תודה רבה לכם abit - 

- 2 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

היי יש לי היום מחשב סלרון 533 עייף מאוד לאחר שרכשתי מצלמת וידאו וניסיתי לעבוד עם תוכנת פרמייר ווידיאו סטודיו, הבנתי שאני בבעיה אני מעונין בתצורה מינימלית שתאפשר לי לעבוד היטב עם התוכנות הנ"ל לא מעניין אותי לא משחקים ולא תלת מימד אודה להמלצות לתצורה כזו וכן המלצה לחנות/יות בה ניתן ניתן לרכוש את התצורות הנ"ל תודה לכולם על האתר הנפלא רן - 

- 8 תגובות
- 600 צפיות

- 

- 

שלום, התקציב שלי הוא מקסימום 6000 ש"ח כך שמצאתי מספר מחשבים ואני מאוד מתלבט מה לקחת. הייעוד משחקים ו 3D MAX 9. DELL VOSTRO http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_2697&products_id=19815 LG 1 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2065_2545&products_id=19700 LG2 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2065_2545&products_id=20061 מה דעתכם ? - 

- 6 תגובות
- 782 צפיות

- 

- 

שלום לכולם. בחודשים הקרובים מזדמן לי להיות בארה"ב ואני רוצה להזמין מחשב על סך 1000$. לא כל המחשב יוזמן מחו"ל, מה שיוזמן מהארץ: מסך (CRT) , מארז, דיסקים וכוננים וכל ציוד הקפי נוסף (כל מה שיוזמן מהארץ כלול במחיר הנ"ל). המחשב מיועד בדרך כלל למשחקים, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט ועבודות. תודה רבה, לכל העונים. - 

- 11 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

דרוש סתם איזה מחשב ללא ציוד היקפי לסבתא שלי. הדרישה היא שיהיה זול. כמו כן שיהיה מחנות באזור המרכז. תודה. - 

- 14 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

מחפש מחשב לא למטרות גיימינג. רק למטרות לימודים ואינטרנט. * מטרות המחשב? לימודים ואינטרנט * גודל המסך? 15 * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כל דבר יהיה טוב * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - מסך מגע יכול להיות נחמד, חשוב שהמחשב יהיה סופר שקט (עד כמה שניתן), מהיר ונוח לשימוש. המחשב לא למטרות גיימינג אז לא צריך כרטיס מסך חזק. אני רק ר… - 

- 0 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית לוח אם-ASUS/GIGABYTE INTEL G41-טכנולוגיה חדשנית של אינטל מעבד-Intel® Core™2 QUAD Q9400/2.93Ghz/6MB/1333Mhz-לביצועים מעולם אחר זיכרון-kingston-4096MB PC6400-DDR2-800MHZלמהירות מסחררת כרטיס מסך-nVIDIA GeForce 240GT 1024MB HDMI-לגרפיקה עוצרת נשימה דיסק קשיח-samsung/HITACHI-1000GB(1TB) SATA IIנפח איחסון אין סופי.. כונן -DVDRW X24 S.ATA-המהיר בעולם בטכנולוגית S.ATA כ.רשת-10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller כ.קול-Intel® High Definition AudioRealTek* ALC888S יציאות נוספות-FULL HD VIDEO+DVI+HDMI+אנטי וירוס סט מולטימדיה-מקלדת אינטרנט+עכבר אופטי ארגונומי האם המפרט הזה הוא טוב?? עלות ה… - 

- 1 תגובה
- 578 צפיות

- 

- 

שלום, מעוניין בחוות דעת או בשיפורים ותיקונים למפרט שהרכבתי. המחשב לשימושים כלליים ורב תכליתיים. לא גיימר, אבל מעוניין להיות מסוגל להריץ משחק בתנאים סבירים במידת הצורך. רוצה אמינות ויציבות, ולא זקוק לחסוך כל פרוטה. אני מעדיף תמיד לקנות לוח אם יקר יותר, לא קונה מחשב כל יום - עובד עדיין עם לוח אזוס P4P800 דלוקס שדופק כמו שעון שוויצרי כבר קרוב ל 7שנים. יש לי עכשיו מסך 19 VP930, אקנה כנראה בקרוב מסך 24 16/10. אוברקלוק קליל בשביל הספורט אפשרי. תודה על התשובות... Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray , יחידות 1 ₪1068 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2906 Arctic Cooling Freezer 13 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪155 http://www.rsm.co… - 

- 14 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

אני מחפש נייד בטווח שעד 1000$ . מהו לדעתכם הדגם בטווח הזה שנותן את היחס עלות/ביצועים הגבוה ביותר. - 

- 4 תגובות
- 761 צפיות

- 

- 

אהלן חבר'ה . מצורף השאלון להלן: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, אז לנצל את כולו בבקשה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג אם אפשר בבקשה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. … - 

- 10 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

אני כבר כמה שנים לא בתחום מישהו יכול להמליץ? - 

- 7 תגובות
- 685 צפיות

- 

- 

שלום אז ככה אני מלחיט לקנות מחשב נייד ללימודים, עכשיו עקב סיבות מסוימות החלטתי ללכת על מחשב UMPC כמו הACER ONE הASUS EEE והMSI WIND. אז ככה סדר העדפות שלי למחשב: יכולת להריץ VISUEL STUDIO EXPRESS C++AND CSHARP. עמידות: המחשב הולך לעבור הרבה טלטלות ולכן חשוב לי שיהיה עמיד (לכן לדעתי רצוי לקחת מחשב בעל כונן SSD). זמן סוללה גבוהה. מעבד אינטל ATOM. מסך 8.9/10 אינץ. - 

- 2 תגובות
- 888 צפיות

- 

- 

1) תקציב: 5k אשראי 2) מטרות: משחקי מחשב מרובי משתתפים באינטרנט 3) ציוד היקפי: א) מסך 22' 2ms ב) אוזניות גיימינג ג) עכבר + מקלדת - תקן סטנדרטי 4) לא מפריע: א) כ.קול מובנה ב) כ.רשת מובנה 5) לא צריך: א) כונן אופטי 6) שקט: לא להגזים, אין לי בעיה לקצת רעש. שקט מהרגיל. 7) מעוניין ב OC 8) מערכת הפעלה: Vista Basic English 32 Bit 9) צרכים מיוחדים: החדר שלי מתחמם בקיץ, לכן ארצה קירור סביר של המחשב כרטיס מסך שיריץ WOW חלק על מסך 22' אני מצטער אם המסמך נראה מאוד טכני וחסר תוכן. תודה רבה רבה רבה - 

- 2 תגובות
- 595 צפיות

- 

- 

אם צריך אפשר לקנות ללא כונן SSD ולהחליף. המחשב בעיקר לעבודה עם תוכנות בוינדוס ואופיס. מעבד מהיר חובה. 4GB זיכרון חובה. התקציב הוא בין 5000 ל 8000 עם עדיפות לחיסכון. - 

- 0 תגובות
- 838 צפיות

- 

- 

היי כולם! חיפשתי וחקרתי וכמעט קניתי מחשב (סמסונג q330) אבל מסתבר שהוא לא טוב. אני לא מבינה כלום במחשבים ואין לי את מי לשאול אז אני סומכת עליכם. מסך: 13 אינץ'. משקל: עד 2 קילו. מעבד: הנטייה שלי היא כלפי i-5 דור שני ומעלה, אבל אני לא יודעת אם באמת צריך. סוללה: 4 שעות עבודה רגילה (הקלדה) זה סביר מבחינתי. תקציב: מוכנה ויכולה לשלם על משהו טוב. בלתי מוגבל. הנדסת אנוש: מקלדת נוחה להקלדה ממושכת ומשטח מגע שקל לתפעל. רעש והתחממות: פחות אכפת לי. בעיקרון אני סטודנטית אבל המחשב עומד להיות המחשב העיקרי שלי ולכן אני מחפשת משהו חזק יחסית. שימושים למחשב: - הקלדה בהרצאות, צפייה במצגות... - גלישה באינטרנט - עבודה בכמה חלונות פתוחים במקביל - צפייה בסרטים HD אני לא גיימרית ולא משתמשת בתוכנות… - 

- 3 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

שלום, בקרוב מאוד (מחרתיים) אני טס לתאילנד ורציתי לדעת אם מלבד את המצלמות (שאפשר לקנות ממש בזול גם כאן, אבל שם זה עוד יותר זול) ואת החיבור למחשב והתוכנה, האם כדאי לי לקנות גם מחשב זול שם שיפעיל את המצלמות? כרגע אין במקום שאני רוצה להפעיל את המצלמות מחשב, המקום שממנו אני רוצה לצפות במצלמות הוא מהמחשב המרוחק, לכן אין לי צורך במסך מחשב למעט בשלבי ההתקנה. אני זקוק למחשב אמין או אולי שיטה אחרת של מצלמות אולי מצלמות IP עדיף לי? האם כדאי לקנות את המחשב בארץ וזהו? עזרה תודה - 

- 0 תגובות
- 518 צפיות

- 

- 

טוב , אני חייב להודות שזה דיי כיף לראות (ולהחזיק) 50 שטרות אדומים , זה כיף כמעט כמו סקס רק הבאסה יהיה להפרד מהם בקרוב :[ טוב , נחזור לעיניינו , הכסף כאן , עכשיו רק להזמין. יש לי פחות או יותר כבר מפרט בראש רק שההתלבטות שלי כרגע היא במיוחד על כרטיס המסך , וסוקט מעבד. זה בערך זה המצב : X850XT pe 3350 nis in noa Vs. GT6800 nvidia same price והבעיה הכי רצינית , היא בסוקט לא יודע מה עדיף , nForce4 עם pcie ו939 ... כנגד nforce3 , שיש כבר כרטיס קול איכותי (חוסך כסף) , וחוסך כסף בכרטיס מסך , ויותר הרץ למעבד. פשוט שאתה משלם 10 אלף על מחשב , שהזעת הרבה בשבלהם , אתה רוצה את המעבד הכי חדיש שיש , אבל.. זאת בעיה מה אתם אומרים? שאר המחשב אמור להתבסס פחות או יותר על :… - 

- 83 תגובות
- 6.5k צפיות

- 

- 

מה התקציב המקסימלי? 3300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 200 שקל חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים, סרטי HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ?לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה, מערכת הפעלה יש לי. 9. האם יש העדפה לרכוש א… - 

- 25 תגובות
- 2.5k צפיות

- 

- 

זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ מעבד Intel Core i3-2105 Box http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16400 כמות: 1 מחיר: 647 ש"ח ( למזומן:634 ש"ח ) GIGABYTE GA-HA65M-D2H-B3 (H65) - mATX - 951H6500 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=15456 כמות: 1 מחיר: 444 ש"ח ( למזומן:435 ש"ח ) זיכרון Samsung DDR3 4GB (2x2GB) 1333MHz 9-9-9-27 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11907 כמות: 1 מחיר: 169 ש"ח ( למזומן:166 ש"ח ) כונן Samsung 830 2.5" 7mm 64GB SATA3 SSD http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=15547 כמות: 1 מחיר: 657 ש"ח ( למזומן:644 ש"ח… - 

- 2 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

שלום לכולם נראה שהמחשב הישן כבר לא כ"כ סוחב בעלייה סה"כ השימושים העיקריים הם לתכנות - התוכנות שבשימוש הן Visual Studio, Eclipse, Unity, XAMPP, Android Studio זה המפרט הנוכחי מעבד: E8400 3GHz לוח אם: Intel Desktop Board DQ35JO זיכרון: 4GB DDR2 Kingston 400Mhz כרטיס מסך: GeForce 210 512MB די פרה-היסטורי, אבל האם יש משהו שניתן לעשות כדי שהעבודה עם התוכנות הנ"ל תהיה חלקה? כנראה שכדאי בעיקר להוסיף זיכרון ראם, ללכת על 8GB או שיספיק לי גם פחות? סה"כ המחשב מתפקד די טוב, רק מדי פעם כשמפעילים שרת או אמולטור הוא מתחיל להיחנק קצת. תודה מראש :-) - 

- 14 תגובות
- 1.9k צפיות

- 

- 

1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. company of heroes 2 total war rome 2 בעקרון רק משחקי אסטרטגיה + אני הולך להשלים משחקים משנת 2006(רק אסטרטגיה- TOTAL COMANNDER ועוד). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ… - 

- 3 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

אני צריך את עזרתכם, מה עדיף בין 2 אופציות אופציה 1: מעבד E6500 לוח G41 + HDMI + DVI וזכרון 1066 אופציה 2: מעבד E7500 לוח G41 הפשוט (הבסיסי) וזכרון 800 כל השאר זהה איזו אופציה עדיפה? - 

- 2 תגובות
- 641 צפיות

- 

- 

so im about to buy my second rig from KSP and this is the rig CPU: Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray CPU FAN: Thermaltake Silent 1156 CLP0552 M.Board: GIGABYTE P55M-UD2 Memory: DDR III 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel VGA: GIGABYTE HD 5770 1GB HDD: Western Digital Caviar Green 500GB IntelliPower, 32MB Optical Writer: Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA Power Supply: SeaSonic 620W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-620 (Retail) Case: CoolerMaster CM 690 II Plus Black well this is it im pretty locked on everything but plz do leave comment and ideas for improvements thanks in advance yours Grasec BTWmy top budget is around 4.4-5k so yeah dont… - 

- 4 תגובות
- 847 צפיות

-