עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by rotem27,

שלום לכולם , מבקש את עזרת המבינים, ברצוני לשדרג את המחשב שלי למעבד, וכ.מסך, שיכולים להוציא 60fps במשחקי מחשב כמו : MAFIA 2 , GTA IV. עזרתכם בשדרוג. המפרט שלי : Intel Dual Core E5500 2.8GHz Asus דגם P5G41C-M LX Western Digital 320GB SATA2 7200RPM Ceon 2048MB (2GB) DDR2 800MHz Intel® GMA X4500 On Board ידוע לי שצריך לקחת בחשבון התאמה של המעבד ללוח , ולשדרג את הספק כוח שאני כבר הזמנתי 600W , עזרתכם : איזה מעבד ואיזה כ.מסך מינימאלים מבחינת עלות , יתאימו למחשב שלי ויכולים לתת לי FPS60 במשחקים.

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  2. Started by Donniel,

1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בס…

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  3. Started by eCRIME,

טוב, אז לקחתי את ההצעה שקיבלתי מ Bear Cub שיפרתי אותה בכמה מובנים וקצת "התקמצנתי" על שטויות.... אז ... : intel Core 2 D 775 1.86GhZ 2MB L2 1066Mhz Gigabyte GA-965P-s3 Gigabyte GeForce 7600GT 256MB PCX Retail WD 250GB SATA 16MB 7200RPM DVD LG GSA-H22n Dual L 1GB x2 DDR2 PC667 מארז ESTAR GIGABYTE Keyboard+Mouse קיצר, סה"כ עלה 4950 ש"ח תנו דעתכם בנידון תודה שוב לכל המגיבים למפרט ששאלתי אליו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=222084.msg1947232#msg1947232 Peace Out! ******צונזר*******

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם החיסכון לא ידרוש ממני בעוד שנה לשדרג שוב, אז ניתן לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש של משחקים , אינטרנט , סרטים וכו'... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות כבדות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים יהיו DIABLO3 GTA VI HEROES VI MAX PAYNE3 וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך גודל 19-21,לעיתים…

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  5. Started by boy toy,

אוקיי אז חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש,ואלו הם המפרטים שהציעו לו,אני אשמח לשמוע את דעתכם עליהם. ומפרט מספר 2:

6. אוקי אז בניתי מפרט ב-KSP, ואני אשמח לשמוע עוד הצעות כי אני לא מבין גדול בתחום. המחשב הוא לשימוש ביתי (אינטרנט, מוסיקה, סרטים). אני רוצה שהוא גם יריץ משחקים אחרונים שיוצאים (לא קריסיס, משהו בסגנון COD4 לא ברזולוציה גבוהה), ויריץ סרטים ב-HD. המשחקים לא המטרה העיקרית של המחשב, אבל כדאי שהכרטיס יהיה טוב. המפרט: אשמח לתגובות והצעות, לילה טוב.

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  7. בקרוב מתכוון לקנות מחשב ובמסגרת התקציב 5000+-ש"ח יש שתי מפרטים שהרכבתי ואני מתלבט מה לקחת :bash: אלו לא המפרטים במלואם. מפרט ראשון: זכרונות TWINMOS 1024MB DUAL 512*2 קרור מעבד AC FREEZER 64PRO דיסק קשיח WD 160GB מארז COMUCASE 6A19 וכרטיס GTO2 או: מפרט שני: זכרונות ADATA 1024MB DUAL 512*2 קרור מעבד SILENCER 64 דיסק קשיח WD 80G מארז SANBEAM SAMURAI וכרטיס 7800GT *בשני המפרטים ישנו מעבד AMD S-939 3200 ולוח DFI LANPARTY UT-D חשוב לי לבצע OC למעבד לכן עדיף יותר המפרט הראשון אבל יחד עם זאת אני רוצה לשחק במשחקים לא קלים כמו DOOM3 COD2 QUAKE4 BF2 FEAR בנוסף יש כאן הדיסק קשיח המצומצם במפרט השני לעומת הדיסק קשיח שכופל אותו במפרט הראשון וגם לא אשכח את 6A19 האיכותי …

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  8. Started by adiomri,

מצטערת שלא רשמתי קודם. הייתי בטוחה שזה מובן לאור המפרט שצרפתי. האם תוכלו בכל זאת להתייחס? אני יודעת ששאלתי כבר לא מעט וזה המפרט שגיבשתי בינתיים. אשמח לתגובתכם. הצעות לשיפור יתקבלו בברכה. המחשב נועד לאופיס, אינטרנט, סרטים ומשחקים רגילים עד בינוניים מינוס. הדגש החשוב הוא על אמינות ועמידות לאורך זמן וזה אומר גם שחשוב לי שיתאים לויסטה בעתיד. חשוב לשאול האם צריך להוסיף מאווררים או קירור? האם המארז מתאים? האם הזכרונות בסדר? (בדקתי באתר של corsair ולמיטב הבנתי יש תאימות ללוח אם). איך המסך? להלן המפרט: L1770HQ מסך דק LG L1770HQ 17 LCD מחיר לפריט - 1,385.00 ¤ IE6300 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,130.00 ¤ לוח אם GigaByte GA-965P-DS3 מחיר לפריט - 984.00 …

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מחפש מחשב גיימינג לילד - מצורף מפרט. אשמח לחוות דעת תחת המחיר הנתון +- http://pcbuild.ocpc.co.il/?list=803668&fbclid=IwAR25xsZoyExt8zoOtKhuOq9Qntz1LpYqVVGm8kkIXpw6LOKSaFq2hIY4REY

10. * מטרות המחשב? מוזיקה, משחקים קלים כמו CS, אינטרנט. * גודל המסך? לא רלוונטי, בסביבות ה15 אני מאמין. * משקל רצוי? לא צריך לשקול כמו נוצה אבל בטח שאני לא רוצה לסחוב איתי משקולת, ככה שזה די חשוב המשקל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, חשוב מאוד זמן סוללה ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא. * בלוטות? לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? מומלץ. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אפשר לחרוג מהתקציב ב50$ , אני מזכיר, אני קונה את המחשב בארה"ב אז תביאו לי בבקשה לינקים למחשבים בחנויות בארה"ב. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  11. שלום לכולם אני מבקש עזרה בקניית מחשב אבל לפני המפרט, אני רוצה לשאול האם באמת שווה לי לקנות מחשב עכשיו או לחכות חודשיים לפני שאני קונה מחשב כי אמרו לי שיגיע חלקים חדשים לארץ וירדו המחירים או משהו...? 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?6000 שקל באשראי נראה לי 6200 שקל מקסימום 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים כבדים ואניטרנט בעיקר 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.רק שיהיה בו כרטיס רשת 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: …

• 6 תגובות
    • 580 צפיות
  12. Started by yedidiaf,

קיבלתי מפרט מחשב AMD דומה מאד למה שהוצג כאן היום. ההבדלים הם: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 940 1 940. לי הוצע לי 3200 . האם זה משמעותי? לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NMF-9 (NF4, s939, PCI-E, SATA, 1394) 490 1 490 הוצע לי זהה הזכרונות שהציעו לי הם tMS Orginal Dual channel 512MB(2*256) לעומת 400MHz512Mb 400MHz AData 280 1 280 שהוצעו כאן. מה ההבדל וכמה במחיר? הוצע לי כרטיס מסך Gainward Ultra/1440PCX Geforce PCX-6200TC PCI Express x16, 128Mb DDR + Turbo cache technology up 256MB, DVI, TV-Out לעומת כרטיסי מסך? Powercolor Price Units Total X800GT 256MB, DDRIII, PCI-E 960 1 960 המחשב מיועד גם למשחקים ברמה די טובה.הוצ…

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  13. Started by אייל1,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ₪ חריגה עד 4000 ₪ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, עבודה משרדית, עבודה עם אתרים ומצגות (לעיתים כבדות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן, 14'', רצוי כמה שיותר קל. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…

14. שלום. אני מחפש מחשב יחסית חזק, שישמש בעיקר לצפיה בסרטים (אין צורך למשהוא שקט במיוחד) ואינטרנט. הנה מפרט שהרכבתי ב KSP: P4 2.4 Ghz 512KB Cache BUS 533 S-478 795 8I945PL-G (S-775+DDR2+SATA2+PCI-E) 600 512MB Kingston 290 2 580 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK) 345 160GB (8MB) SATA DiamondMax 10 485 Teac/SONY 1.44 50 1 50 LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) 240 FRONTIER SPORTING Black 240 1 keyborad Compaq 30 1 30 GPT Optical Mouse - model 1310 40 מה דעתכם? לגבי המעבד - אני באופן כללי לא רוצה סלרון, או התואם שלו של AMD. האם זה מוצדק? או שאפשר לקחת סלרון ללא כל חשש ? (יש הפרש של כמעט 500 שח...) לגבי ההארדיסק ? הוא בסדר ? חשוב לי שהוא יהיה גדול, ושיהיה לו 3 שנים אחרי…

• 7 תגובות
    • 580 צפיות
  15. הייתי בקשר עם מספר חנויות בתקופה האחרונה, והוצאו לי מספר הצעות, שונות: MSI PR600 שמפרטו: Core 2 Duo T5250 1GB DDR2 120GB S-ATA צורב דיוידי, מסך 15.4" רחב, בלוטות' (שהוא חובה בשבילי), וכל שלל האופציות האחרות - WiFi, כרטיס רשת וכו'. המחיר שלו הוא 3800ש"ח. מנגד, מצאתי את ה-Lenovo N100 0768 Core Duo T2350 1GB DDR2 120GB S-ATA צורב דיוידי, מסך 15.4" רחב, בלוטות' (שוב, חובה.), קורא טביעות אצבע (!!) וכמובן WiFi והשאר. והמחיר שלו הוא 3700ש"ח. כעיקרון, חפרתי את הרשת בחיפוש אחר בנצ'ים של המעבדים האלו, וה-T2350 עקף את ה-T5250, למרות היותו מהליין הישן של הכפולי ליבה. אז מה בעצם ההבדל בין הCore Duo ל-C2D? אם ישנן הצעות טובות מאלו, אנא העלו אותן, אני חייב לסיים את הסיפו…

16. Started by urich,

lonovo סדרת N200 מעבד intel core due 2310 1.46 זכרון 2 gb דיסק קשיח 120 gb כרטיס מסך nvidia 7300 מסך 15.4 משקל 2.8+- ק"ג צורב dvd קורא כרטיסים. יש גם bluetooth וקורא טביעת אצבע. מערכת הפעלה vista premium. שנה אחריות והמחשב חדש לחלוטין. אני יכול לקבל אותו ב3800 מה דעתכם? אני צריך תשובה זריזה כי לא נשארו הרבה במלאי. המחשב משמש בעיקר לגלישה ואופיס אולי קצת משחקי אסטרטגיה לאחותי אבל לא משהו כבד!

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  17. שלום , אשמח לקבלת עזרה בהמלצה למחשב נייד. במסגרת עבודתי אני נאצץ לנסוע הרבה לחול ואני שוהה הרבה זמן בשדות תעופה (לא תענוג גדול) ומתןך כך אני חייב נייד אמין. המאפיניים שאני רוצה: 1. קל, עד שני ק"ג. 2. קטן , מסך 13.3 אינטש. 3. מהיר , שיכול להריץ כמה דברים במקביל ללא בעיה. 4. כונן פנימי גדול, שיכול לאחסן את כל הסרטים שאני רואה בדרך. 5. זיכרון פנימי גדול. 6. יכולות אלחוטיות כמובן. 7. עדיף, במידת האפשר צג HD אבל לא הכרחי. 8. יכול לעבוד שעות ארוכות על סוללה. 9. כונן אופטי קורא-כותב לצריבה של סרטים. 10. מצלמת אינטרנט ומיקרופון מובנים, אני משתמש המון בסקייפ. כמו כן אשמח להבין את האפשרות של מודן סלוסלרי פנימי, האם זה יתרון ? מה זה אומר בכלל... בתודה

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  18. Started by אמתי,

מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), מ * גודל המסך?12.1 * משקל רצוי?עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)8 שעות מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)HD * בלוטות?לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 גיגה * צורב DVD?אם אפשר * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה HD

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  19. Started by op3589,

אני מרכיב מפרט ברובו לגרפיקה התקציב 4000 4500 מקסימום השימושים העיקריים יהיו עריכת וידאו HD premiere photoshop עיצוב תלת מימד ושימושים רגילים ( לא משחקים מורכבים) חשובה לי התמיכה בUSB3 וFW לא לעבודה מקצועית אבל זאת ההתחלה בלי ציוד היקפי בלי מסך בלי צורב DVD רעש פחות חשוב לי אבל לא בא לי טרקטור בסלון OC אולי אבל לא משהו קיצוני בקטנה בעתיד ירוץ על WIN7

20. אהלן, אני גר בדירה קטנה וברצוני לקנות מחשב שיחובר למסך הטלוויזיה בסלון שישמש אותי כמחשב לשימוש כללי אך בעיקר לצפייה בסרטים. 1. מה התקציב המקסימאלי?- 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- ניתן להשתמש בכל התקציב אך רצוי לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?- צפייה בסרטים, גם באיכות HD ושימושים כללים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם…

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  21. הייתי שמח לייעוץ - האם לצרף מערכת הפעלה למפרט. זאת אומרת לקנות מהחנות, מול לקנות מערכת הפעלה ולהתקין בנפרד. מדובר במחשב נייח. חשוב לי מאוד בטיחות ואמינות. בפרט, האם אני יכול לסמוך על החנות שהתקינו לי מערכת מקורית ולא גרסה פרוצה? מה קורה אם ארצה לפרמט את המחשב? האם הרשיון אצלי או שהחנות השאירה אצלה או שיתפה עם אחרים? האם אני יכול לסמוך על החנות שקיבלתי התקנה נקייה, זאת אומרת שלא התקינו\הגדירו שום דבר מעבר למערכת הפעלה. תודה

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  22. Started by shmini8,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כול התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? viewsonic 19 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? need for speed shift pes 2010 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמ…

23. שלום לכולם... רציתי לשאול את דעתכם לגבי הרכיבים אותם אני רוצה לקנות - זה לא כל הרכיבים הדרושים להרכבה של מחשב, אבל בכל זאת.. זה השדרוג אותו אני רוצה לעשות E7400 / ZALMAN 700B AL / GA-EP45-UD3LR / CORSAIR 2GB 8500C7 / ATI 4870 512 SAPPHIRE התקציב שלי הוא 2500 ש"ח בפועל, אך אני לא בטוח אם ספק שיש לי כרגע טוב למפרט הנ"ל (לספק יש לי תקציב בין 400 ל 500 ש"ח ) הספק שיש לי היום זה Thermaltake TR2 430W שעבד שנתיים במשך 24 שעות 6 ימים בשבוע אם אתם רואים שיש רכיבים שעוברים את התקציב שלי אבל טובים יותר וכדאיים לרכישה התקציב שלי יכול לגדול עד 10-20 אחוז אבל לא מעבר לכך יכול להיות גם מצב שאני לא צריך את הרכיבים האלו אלא להפך פחות מהירים ויקרים עכשיו אני אספר לכם מה אני רוצה מהמחשב הזה…

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  24. מה דעתכם על המפרט הזה כדי לשנות משהו? המחשב מיועד לשימוש כללי אינטרנט אופיס משחקים וסרטים בלי OC התקציב שלי זה 5000 אבל אני רוצה לקנות גם כרטיס טלויזה ב500 שקל אני ממש הטלבתתי בין כרטיס מסך עם טוב עם VIVO כרטיס מסך וכרטיס טלויזה בתקציב של 1000 שקל אבל נראה לי כדי ללכת על כרטיס מסך נפרד וכרטיס טלויזה כי אני לא גיימיר מה דעתכם? תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  25. Athlon 64 4000+ (Socket AM2) X2 DualCore 480 MA69VM-S2 AM2, 690V, DDRII 800, PCI-E, ATI X1200 375 2GB 667hz TwinMOS 8800GTS 320MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E 1710 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 310 DRW-1814BLT DVD±R x18, DL x8 SATA 210 HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Black המפרט יהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך?

• 4 תגובות
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.