עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, ברצוני לקנות מחשב נייד בארצות הברית בסכום של כ700$-750$ השימוש למחשב הוא בעיקר אינטרנט וסרטים וכמו כן גם לחבר אותו לטלוויזית פלאזמה. חשוב לי שיהיו לפחות 6GB זיכרון, בקשר לכרטיס מסך אם אפשרי לשים כ. מסך נחמד של ATI/NVIDIA אז מצויין. גודל המסך צריך להיות לפחות 14' בקשר לאחריות בינלאומית כמובן שזה בונוס, אבל לא חובה מבחינתי. באיזה אתר כדאי לי לקנות? אני מכיר את NEWEGG, אבל אולי אתם אתר יותר טוב. תודה, דניאל.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by MihaDude99,

היי,אני רוצה לקנות מחשב חדש, שהמפרט יעלה בסביבות 3K שיריץ משחקים על איכות גבוהה. מישהו יכל לעזור לי לבנות אחד? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. שלום, הלכתי ל-KSP ו-RSM לקבל 2 הצעות מחיר על זוג מחשבים. המחשבים ישמשו בעיקר לשימושים משרדיים, אינטרנט אופיס וכו' אמורים להיות מחשבים תקציביים ושיחזיקו מעמד. התקציב עומד על 1200 ש"ח למחשב אם אפשרות לסטיות ממש קטנות הינה ההצעות שקיבלתי, KSP: מחשב ראשון: מעבד Pentium E6600, 3.06GHz, 1066Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5G41T-M LX s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR3 1333, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR3 1333Mhz 2GB G.Skill CL9 דיסקים קשיחים Samsung 500GB 7200RPM 16MB SATA II HD502HJ כרטיסי מסך OnBoard Intel GMA X4500 כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבי DVD Samsung SH-S223B DVD±RW x…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני קונה ביום ראשון מחשב. שימושים: כללי- משחקים(בעיקר מנג'ר), עריכה גראפית קלה, אינטרנט, מוזיקה, סרטים HD, פיתוח תוכנה (לא גראפית) וכו'... אני מקבל בסוף החודש מחו"ל כרטיס מסך (או HD5770 או 5750) לכן אני לא צריך לקנות אחד בארץ... לא OC כרגע מסך 19"-בקרוב מחליף ל32" קונה בסקייפיסי המפרט: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪971 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪601 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪252 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪463 כמות:1 http://www.skypc.co…

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  5. Started by g.xorre,

פרטי המחשב: מעבד Dual Core E5400 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L זיכרון 4GB DDR2 כרטיס מסך GeForce 9600GT 512 DDR3 ספק כוח Hunt-Key cp 400 hp זה מחשב לעבודות פושטיות - הכנת מצגות וקליפים קצרים בפרימייר, סריקה וצריבה. מדובר בחומרי DV רגילים. + אם מישהו מכיר תוכנה טובה למצגות (לסרטוני בר/בת מצווה וכו..) אני אשמח לשמוע. מודה לכם מראש על כל טיפ, עצה או ביקורת.

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  6. שלום, אני מבקש שתרכיבו לי מפרט עד 3500 ש"ח שמיועד למשחקים בעיקר. המפרט יכלול: מעבד+לוח+זכרון+דיסק קשיח+כרטיס מסך+מארז+ספק. תנסו להכניס את ה8800GT 512 אם אפשר...

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  7. Started by X-It,

מארז= Raidmax Scorpio 868 420W מעבד= Amd Athlon 3500 64bit(S-939 מאוורר= theemaltake golden 939 זכרון= KIngston DDr 512 400MHz Pc3200 (שתי יחידות) לוח-אם=gigabyte K8nf9(nf4)Sb+L+Sata+FW s-939 כ.מסך= leadtek Fx-6800 Pcx 256 Mb+TVD ד.קשיח= maxtor 200 gb 7200Rpm 8mb S-Ata(3yW כונן די.וי.די = LG DVD X16(gdr-8163b בבקשה תציעו לי הצעות מחיר כמה שיותר זולות!,או שיפורים או כל מיני הצעות לעזרה... ואם מישהו ישיג לי את זה ב4500 או במחיר שמתקרב יקבל בונוס שווה... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  8. אז ככה, קניתי Dell Inspiron 1545 לפני כחודשיים (מאוד מרוצה ממנו). חיכתי וחיכתי לקבל את השדרוג לווינדוס 7, אבל אני לא ממש רואה את זה קורה (הדל האלה חבורה של מפגרים, פתאום אומרים שהם לא עושים משלוחים לארץ, למרות שאני מכיר אנשים שקיבלו את השדרוג, אז כרגע, אין שום דרך לקבל את השדרוג חינם...)... בכל מקרה, כנראה שאני אשדשרג "בדרך כזאת או אחרת..." השאלה היא, כל עניין הדרייברים. מאיפה אני משיג את כל הדרייברים הדרושים למחשב? צריך פשוט להכנס לאתר של דל ולהוריד את כל הדרייברים הזמינים? ניראה לי מעט טיפשי משהו... אשמח לשמוע מה האנשים פה עשו שהתקנתם ווינדוס חדש (בהתקנה חדשה, זתומרת להסיר את הקודם) עם כל סוגיית הדרייברים הזאת...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by elis02,

שלום, מישהו שאני מכיר בעוד מס' חודשים טס לארה"ב והוא קונה לעצמו מחשב ורציתי שייקנה גם לי. הצרכים שלי בכללי (כשיגיע הזמן אמלא כנדרש) הם לטובת כתיבת סימולציות בתואר שני בעיקר בשימוש בmatlab. וגם משחקים כמובן. כלומר צריך להיות מחשב חזק. אני לא יודע אם כדאי לקנות בחו"ל שכן הוא קונה מחשב לעצמו. 1. איך אפשר להעביר את שלי גם? צריך לשלם משהו? (הבנתי שצריך לשלם מע"מ בלבד - או שאם הוא פתח את המחשב והשתמש אפשר להעביר את שני המחשבים? השאלות הנ"ל כנל אם הוא נוסע עם עוד אנשים) 2. האם שווה לקנות בארה"ב עם אחריות בינלאומית או אין הבדל גדול במחירים כיום לבין קנייה בארץ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by lolgunr,

היי! אני מתלבט בין 2 מחשבים. Dell Vostro 5590 Intel Core i7-10510U 8MB Cache, up to 4.9 GHz 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA(R) GeForce(R) MX250 2GB https://www.pc-online.co.il/single_product.php?ps=16195 HP Pavilion 15 Intel® Core™ i7-1065G7 Quad Core, 8M Cache, 1.3 GHz up to 3.9 GHz 16GB RAM 512GB SSD Nvidia GeForce GTX 1050 3GB GDDR5 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=31647&iszap=1 ההבדלים ביניהם די ברורים. הפביליון עם מעבד קצת יותר טוב (אם הבנתי נכון), כרטיס מסך משמעותית יותר טוב ועולה 150 שקל יותר. לכאורה עסקה יותר טובה ללכת על הפביליון. …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. htpc לסרטים בfhd מסך 37 אינץ והעברה של הפורמטים החדשים הולך לראות רק סרטים ועבודות משרדיות פשוטות כונן טרה אחד ללא כרטיס טלוויזיה וללא הקלטה שקט מאוד חשוב 10 כונן dvd פשוט צריך ציוד נלווה:מקלדת ועכבר חשוב מאוד שיתמוך בהעברה של הפורמטים החדשים לרסיבר ויציג תמונה של 1080P בקלות עד 3000 שח פלוס מינוס

• 11 תגובות
    • 810 צפיות
  12. Started by HeAd^ShoT,

חברה יש לי דילמה.... אני בעיקרון רוצה מחשב שיריץ משחקים לתקופה יפה אז בהתחלה חשבתי ללכת לכיוון של מפרט לאוברקלוקינג. את האמת שנראה לי שאת המחיר שאני משקיע על זכרונות יותר טובים, ספק יותר טוב ולוח אם יותר טוב אפשר לשים על כפול ליבה וכרטיס מסך מהדור החדש... אז ככה זה היה המפרט בתכנון שלי Sapphire X800GTO2 256MB PCI-E - 1370 [KSP] SAMSUNG DDR 512MB 500MHZ TCCD - 390 [noacomp] DFI LanParty NF4 ULTRA-D - 890 [logicpc] AMD Athlon 64 3000+ Venice S-939 BOX - 840 [logicpc] Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin - 420 [logicpc] עכשיו עם מארז ממוצע זה עולה בסביבות ה4300 הארד דיסק כבר יש לי, כוננים גם יש לי ומארז אני לא בטוח מה לשים.... לחסוך לטרנספורמר או לקנות HEC ולעשות …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ShahafH,

שלום. יש לי את המחשב gigabyte W566N ואני מעוניין להוסיף לו עוד זיכרון. אבל אני לא יודע כמה סלוטים פנויים יש לו כרגע כי אני יודע שאני משתמש ב2 כרטיסים של ג'יגה אחד אבל אני לא יודע פרטים עליהם. אז 1. איך אני יודע מהם הכרטיסים שיש לי כרגע? 2. כמה סלוטים יש לי במחשב? 3. איך אני מוסיף בעצמי? כי אני לא מבין כל כך. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by mambo,

שלום, אני צריך מחשב בשביל אבא שלי. שימושים משרדיים - גלישה באינטרנט, תוכנות אופיס למיניהן, מייל, פתיחת מצגות פאוורפוינט וכו'. צריך מחשב בלבד, ללא ציוד היקפי. לא מתוכנן אוברקלוק. צריך הרכבה + התקנת מערכת הפעלה (רצוי חלונות 7). עד 3000 ש"ח. אם זה משנה מבחינת חנויות, הוא גר בירושלים. אין דרישות גרפיות מהמחשב, ככה שבמקום כרטיס מסך נפרד נראה לי שאפשר להסתפק בערכת שבבים עם כרטיס גרפי מובנה. תודה

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  15. Started by idanarieli,

שלום, אחרי שקיבלתי תגובות שליליות על 2 מפרטים שקיבלתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=510162.0 אני מבקש משהו יותר טוב ממה שהציעו לי ,תודה מראש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 תנסו להימנע מחריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA,NEED FOR SPEED -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…

• 75 תגובות
    • 7.4k צפיות
  16. שלום רב, אני מחפש לבתי מחפש משומש / מחודש עבור שימוש בתוכנת Virtual Robotics Toolkit מהבנתי דרישות המערכת הם : מעבד I5 זיכרון 8GB וכרטיס מסך האם כל מעבד I5 יעשה את העבודה ?, האם כל כרטיס מסך יעשה את העבודה? חשבתי על אופציה נוספת של מחשב עם מעבד AMD שכולל בתוכו מעבד גרפי האם זה יוכל לעבוד כמו שצריך? אודה לעזרתם איזה מחשב לרכוש העדיפות היה לא להשקיע יותר מ 1500 ש"ח אין לנו צורך בציוד היקפי רק במחשב עצמו 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 ₪ עדיפות לכמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק א…

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  17. Started by rony77,

להלן שלושה מפרטים בקובץ ראר 1 הם באותו סדר גודל ובערך באותו התקציב. הודה לכם אם תוכלו להגיד לי באיזה אתם הייתם בוחרים והאם הייתם עושים בו שינוי. [attachment deleted by admin]

18. היי חבר'ה!!.אני פשוט נהנה כל פעם מחדש לראות איך אתם שופכים את כל הידע שלכם פה ונותנים את העצות הכי טובות לפני קנייה. אפילו מחשב של 1500 ש"ח הרכבתם שם לאיזו סטודנטית.אתם פשוט תותחים!! המשיכו כך!. אז ככה לעניינינו!! המחשב ה -I (בשבילי). ------------------------ מחשב ב 5000 ש"ח +- 200 ש"ח גג. ללא מסך וללא עכבר מקלדת רמקולים או כיוצא בדומה. רק מארז וביפנוכו. משמש לתוכנות גרפיות ומשחקים בעיקר. מחפש כרטיס מסך מצויין שיחזיק מעמד הרבה זמן. רוצה 2 ג'יגה זכרון פנימי לא מתפשר על פחות. ולא מתכננן OC בכלל בכלל. המחשב ה-II (לידידה שלי) -------------------------- מחשב ב 4500 ש"ח +-100 גג כולל מסך בלי עכברומקלדת ורמקולים. משמש לתוכנות ולדברים מינימליים רק שיהיה חזק וטוב ב…

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  19. Started by Alon_Solo,

המחשב שבניתי מיועד בעיקר לעבודה משרדית. המשימה היחידה שתאלץ אותו להזיע היא סרטי HD. להלן המפרט: מעבד AMD Athlon 64 X2 5600 Box ¤478 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1222 לוח אם ASUS M3A78-EM ¤403 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31626 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤333 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 ES ¤224 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996638 צורב Pioneer DVR-215D Black X20 DVD ¤114 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR-215DBK מארז כולל ספק Antec NSK4480B Black 380W ¤452 כמות:1 http://www.skypc.co.il/prod…

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  20. שלום , אני צריך עזרה לגבי רכישת מחשב -בארה"ב בתקציב של 400-500 $ (עדיף קרוב ל 400) עדיפות ל HP או LENOVO ודגם שנמכר בארץ עבור האחריות הבינ"ל. * מטרות המחשב? שימוש משרדי בסיסי(OFFICE) , הרצת סרטי HD , תחליף למחשב השולחני. אין צורך בכרטיס מסך חזק עבור משחקים. * גודל המסך? 15.6'' מעדיף * משקל רצוי? ומשקל לא משמעותי לי . יהיה בעיקר בבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן בטריה לא משמעותי לי . יהיה בעיקר בבית. יספיק 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI - יש צורך ב HDMI * בלוטות? מומלץ שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB-500GB * כונן CD/DVD? צורב? שיהיה צורב DVD. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאו…

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  21. שלום לכולם! אני צריך שתי מפרטים.... אחד שיהיה עם ליבה אחת והשני עם שתי ליבות (אני נותן לו אפשרות לבחור..) דרך אגב יש מצב לדחוף גם כפול ליבה וגם ג'יגה זיכרון ב5000 ש"ח ושאני לא אצתרך לבחור כרטיס מסך עלוב? תודה מראש לכל העוזרים.. אני מזכיר לא צריך ציוד הקפי בכלל!! כמה שיותר מהר יהיה יותר טוב... כי הוא עולה לי על העצבים כבר... כל שניה שולח הודעה.. תודה רבה לכל העוזרים... (שוב)!!

• 10 תגובות
    • 923 צפיות
  22. Started by Tal14,

אני קונה מחשב חדש בקרוב המחשב מיועד למשחקים בעיקר אבל גם לאינטרנט(הורדות וכו') אני לא צריך כונן או צורב כי יש לי אני לא צריך מסך\מקלדת\רמקולים כי יש לי אני רוצה משהו איכותי, מעדיף כפול ליבה תודה

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  23. החלטתי על מפרט, חסר לי רק מארז+ספק מעבד AMD Athlon 64 3200 Socket 939 TRAY VENICE לוח אם מדגם GA-K8NMF-9 מבית GIGABYTE DDR 512 mb 3200 PC400 GEIL with COOLING כרטיס מסך מדגם PV-T70G-UDE7 GF 7800GT 256MB מבית XFX דיסק קשיח SATA II 80GIGA מבית HITACHI מאוורר למעבדי AMD מדגם Igloo 7300 Light מבית GLACIALTECH מארז Compucase Midi Tower CI-6A19B שחור ספק כח מחברת Enermax EG365AX-VE 350W כולל הרכבה ~5600 ש"ח הבעיה שלא מזכים אותי על הספק שבא עם המארז (HEC 300W), לכן נראה לי שאפשר להוסיף עוד 100 ש"ח לקבל מארז של ANTEC עם ספק מה אתם ממליצים מהמארזים האלה: SX1040B - ש"ח 750 - ספק 400W 3800BQE - ש"ח 760 - ספק Smart Power 2 - 400W

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Evishiko,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט, הידע שלי דיי דל בתחום ואת הצרכים בחרתי לפי מה שאמור להתאים לסטודנט, אם לדעתכם אני טועה באחת או יותר מהנחות היסוד שלי, אשמח אם תעמידו אותי על תיקוני מטרות המחשב? עבודה משרדית - אופיס ואינטרנט בגדול, מעדיף שיוכל גם להריץ בצורה טובה סרטים באיכות 720 לפחות(אם כי לא אסון אם רק זה מה שחסר) * גודל המסך? 13.3 או יותר אפילו, כל עוד הוא לא כבד * משקל רצוי? כמה שפחות, בטוח שפחות מ2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? רצוי מאוד, נראה לי ש6 שעות זה מעולה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? 3יציאות USB לפחות, HDMI, וESTA אני לא מכיר אז אתם חופשיים להמליץ כן או לא * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא יודע כמה זה הולך היום אבל זה לא קריטי, 250 …

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. כולל לוח אם שיכלול את כל הדברים החדשין היום את כל החיבורים שיש ! וכל הדברים שיש ! רק של חברת ASUS מעבד אינטל גבוהה במיוחד כרטיס מסך חזק גיגה זיכרון עם אפשר לו חייב ! תודה לעוזרים ! מארז מהודר !

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.