ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,386 דיונים בפורום זה
-
יש לאחותי מחשב נייד של טושיבה satelite l300 עכשיו יש לה הרבה סריטות על הפלסטיקה (מסביב למקלדת בעיקר) היכן אני אני יכול להחליף רק את הפלסטיקה באיזור באר שבע? וכמה זה עולה ? נ.ב המחש דיי חם בזמן האחרון יש איזושהי דרך לשמור עליו יותר קריר בעיקר שעונת האביב בפתח? כרגע אין שום תוספת והוא כבר גרם לפציעת שולחן עץ אחד אם יש איזה פטנט או משטח לשמור אותו יותר קר אנא רשמו בהודעה את מחירו (לא יותר מידי תקציב בערך עד 200 שקל חריגה קלה אם זה שווה את זה) אנא הגיבו במהרה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב בטווח של 5,000-7,00 ש''ח עם עדיפות להתקרב ככל הניתן לגבול התחתון. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש העיקרי יהיה להריץ את המשחק Lineage II Essence - המטרה להריץ כ-10 חלונות של המשחק במקביל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי נוסף. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין רכיבים נוספים שניתן להוסיף - צריך לרכוש הכל. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? פעולה שקטה חשובה, אך לא קריטריון בעדיפות עליונה. בחציון התחתון. 6. האם יש…
-
- 1 תגובה
- 4.3k צפיות
- 2 followers
-
-
האם ניתן לרכוש רכיבים (מעבד, לוח אם, זכרונות ועוד) של מחשב נייד ללא המארז? כלומר ללא הפלסטיק, מסך ומקלדת? אם כן, אולי אפשר במקרה זה למצוא מארז שמתאים ללוח אם ובמקום הקירור המקורי אפשר להתקין קירור פסיבי חזק, זאת בזכות מעטפת החום הנמוכה של מעבדי הנייד. התוצאה: מחשב יקר יותר, פחות חזק אבל שקט!
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
על שניהם תהיה התוכנה אוטוקאד (AUTOCAD) אז צריך מחשב דיי חזק. לא צריך הרבה נפח אחסון לשניהם. יש משהו ?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום, התקציב שלי הוא 2900 התעניינתי בין שני המחשבים הנ"ל לצורך עבודה משרדית. 1. 2. אשמח להצעות. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת אם מישנהו יכול להמליץ לי על מחשב נייד לסטודנט. מטרת המחשב: עבודות יישומי אופיס וגלישה באינטרנט. טווח מחירים: רצוי עד 2000 עם אפשרות חריגה עד 2500 גג. הערה חשובה: ברצוני שהמחשב ישמש אותי למספר השנים הקרובות (עד כמה שניתן), ולכן הייתי רוצה שישתמש בטכנולוגיות/חומרות חדשות ו/או ניתנות להרחבה ותוספת על מנת שהמחשב יוכל להיות יעיל גם בשנים הבאות. אין חשיבות לכרטיס מסך.. (לא שבתקציב הזה יש משו...). ודבר אחרון ומאוד חשוב: איני רוצה מחשב מסוג המחשבים החדשים הקטנים כדוגמת המחשב של asus אלא, אני רוצה מחשב עם מסך רחב עד כמה שניתן...ולפחות בגודל 14.1...אם אפשר.. תודה רבה על העזרה ומקווה לתשובה בהקדם!
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה בקניית מחשב משפחתי : 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא , אם ממש משפר - מאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משפחתי, סרטים (גם HD), אופיס, אינטרנט, משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות ? (מה דורש FIFA ?) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7, ר…
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
שלום , ברצוני לרכוש מחשב נייד שישמש לבניית אתרים ולעיצוב גרפי. ואם אפשר מחברה טובה , רצוי שיכיל יותר מ 2 GB זכרון ודיסק קשיח 160 גיגה ומעלה ואני שהוא יבוא עם WINDOWS XP מותקן עם מצלמה מובנת תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
אז קיבלתי מחירון מחבר של אבא שיכול לקנות לי חלקים בקצת יותר זול אז הרכבתי מחשב ורציתי חוות דעת שלכם. לא מתוכנן OC. מיועד למשחקים C&C3 FIFA וכו'. ההצעה- מעבד: AMD® Athlon 64 X2 Dual Core AM2 2.4G(4600+) 512KBX2 65W - 129$ לוח אם: ASUS M2N-E - 108$ כרטיס מסך: ASUS GeForce 8800GTS 320MB Retail - 365$ זיכרונות: PQI 1GB 667Mhz Turbo*2 - 64$*2=128$ צורב DVD: LG GSA-H30BAL - 41$ מארז: Gigabyte Triton Silver/Black - 63$ דיסק קשיח: Seagate ST3200826AS 200GB SATAII 8MB - 62$ ספק: HEC 480W - 75$ סה"כ: 971$*4.1=3981.1ש"ח ללא מע"מ 4598.17ש"ח כולל מע"מ ועוד יש 3% הנחה על זה שאני משלם במזומן אז יוצא 4460.23ש"ח איך ההצעה ואיך המחיר?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
כנראה אני אלך על המארז הזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2172 ולוח אם אני לא צריך כי יש לי. הלוח תומך AMD אז מעבדי AMD בבקשה. רוצה שהמחשב יריץ כמה שיותר טוב ומהר וינדוס ויסטה + סרטי HD. תודה מראאש
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום לכל העוסקים בעבודת קודש אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי בבחירת מחשב נייד עבור אחותי * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אופיס), גלישה באינטרנט, תכנות, משחקים קלים, צפיה בסרטי HD * גודל המסך?15.6" ושלא יהיה מבריק.(ע"פ הרוב עדיף מט). * משקל רצוי? המשקל לא כל כך משנה. עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי זמן סוללה כמה שיותר ארוך ( עדיפות ל - 6 תאים ע"מ לא ליצור בליטה של הסוללה), אבל לא על חשבון התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ורצוי גם eSata * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB. עדיף יותר * צורב DVD? כן * אחראיות? רצוי אחראיות של לפחות שנתיים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין לי העדפה. אבל חברה שנחשבת אמינה בתחום הניידים * מערכת הפעלה? WINDOWS 7 כמ…
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אני מעדיף אינטל על AMD זה מה שהרכבתי מחשב לצרכים כלליים אופיס אינטרנט סרטים וכיוב' אשמח לקבל הערות עבד Intel Pentium Dual-Core E6500 Tray ₪343 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=E6500ay לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L ₪238 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39264 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪206 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Corsair DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ₪267 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C2G6400C5 צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD ₪105 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH24N מארז כולל ספק CoolerMaster CMP-350 300W ₪240 כמות:1 http://www.s…
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב לגיימרים כבדים ועריכות גרפיות, בניתי מפרט AMD אז אני לא חושב שאני יוכל לעשות אוברקלוק, אבל אם למישהו יש מפרט INTEL באותה רמה אז בכיף... למחשב יהיה כרטיס פיזיקה (ואני לא יורד מזה בשום מחיר), וכנראה שני כרטיס 2900XT בעתיד.. מחירו של המחשב הוא 8166 ש"ח, ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו. (יש לי גם שתי שאלות: 1) האם אפשר להשתמש במערכת CROSSFIRE בלוח SLI?, אם לא, מדוע?, 2) האם אפשר לחבר את כרטיס הפיזיקה גם בחיבור PCI רגיל ולא בPIC-E?) טוב, בכל מקרה, הנה המפרט: מעבד: AMD ATHLON 64 6000+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 3.0GHz 1MB CACHE - ADX6000CZBOX - BOX ¤1278 לוח אם: GIGABYTE GA-M59SLI-S4 ¤694 כרטיס מסך: HIS PCI-EX RADEON HD2900XT 512MB GD…
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום כולם ברצוני לקנות מחשב חדש התקציב שלי הוא בערך כ1500+- כאשר אני צריך מעבד לוח אם זכרון ודיסק קשיח, המחשב הזה הולך להיות מחשב פרטי שלי והוא קצת לשימוש משחקים קצת אך הרב וידאו והורדות לכן אני לא צריך מחשב חזק מאוד אלא משהו ממוצע. נכון להיום זה המפרט שאני חושב לקחת: AMD Athlon 64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore מעבד Asus M2V-TVM AM2, VIA K8M890, DDRII 667, VGA, PCI-E לוח אם Kingston DDR2 2X512MB זכרון WD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II דיסק קשיח אם אוכל לקבל המלצה על חלקים יותר טובים באותו מחיר או מאידך על ביקורת חיובית של חלקים אלו אני אשמח. תודה מראש, גיא.
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
שלום אני חדש בתחום הניידים ואני מחפש מחשב שאני אוכל לעבוד איתו עם פוטושופ פרמייר 3די מקס (בקיצור תוכנות עריכת וידאו ותמונה) אשמח אם תעזרו לי במפרט.. אגב, הייתי רוצה לקנות את המחשב דרך איביי למישהו יש ניסיון עם זה? רעיון טוב \ לא טוב.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, התקציב שלי הוא בין 3000-5000. אני לא רוצה מחשב לגיימרים אבל אני צריך כרטיס מסך נורמלי (ואפילו מעדיף אחד טוב) כי אני מידי פעם רואה דרך המחשב נייד סרטים במסכים של 24" ושל 50". בעיקר אני רוצה שהוא ירוץ מאד מהר באינטרנט וגם כשהוינדוס עולה. אני גם צריך שהמחשב יוכל להתמודד עם תוכנות כמו SOLID WORKS. זיכרון מינימום 8GB מבחינת כונן קשיח 500GB-1TB אני חושב שיספיק אם כי שמעתי ש SSD הזה ממש טוב אז בגלל שSSD יקר יחסית אני חושב שאסתפק בגג 500 GB או דרגה אחת פחות אפילו. מבחינת מעבד אני מעדיף של אינטל (אולי אוכל להשיג דרך החברה (אינטל) מעבד שיעלה לי יותר זול). לסיכום אני רוצה שהמחשב יריץ ממש טוב סרטים ולא יתקע וירוץ ממש טוב באינ…
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי ? 4K א( האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך ? לחסוך ב( במידת הצורך עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - ? 300 ₪ 2. מה שימושי המחשב )לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה ) צפייה בסרטים סדרות שימוש פשוט באינטרנט וגם שיהיה חזק לעתיד לצורך לימודים א( במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש )מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה ). ב( במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : - אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב . לא מיועד למשחקים - מהי הרזולוציה הטבעית )מקסימאלית( של המסך שיחובר למחשב )ניתן לציין גם גודל מסך ). - לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב )נמוכות/בינוניות/גבוהות )? 3. האם יש צורך בציוד הקפי )לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
Hey i can buy one of those, s300 i have a discount from my college for 2300 ₪ and e330 for 3300₪ Whats better? Its for students use
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מבקש בבקשה מפרט למחשב. מבוסס אינטל מעבד חייב להיות לפחות i5 לוח אם סביר,2 ג'יגה זיכרון ddr3 כרטיס מסך שמספק כל גיימר חובבן צורב די וי די ו320 GB הארד דיסק. aquarius
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם. תגידו לי תתחדש השאלה בכותרת. אני רואה שיש מקום לשני כרטיסים (מקום אחד תפוס על ידי כרטיס LAN) איזה כרטיס אני צריך ואיפה ניתן לרכוש? כמה זה צריך לעלות? (כדאי ואפשר למצוא משומש?) המחשב עם WIN 98 תודה
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
מעבד E8400 3.0 GHZ קירור למעבד ac freezer 7 pro לוח אם ASUS P5Q PRO זכרון G.SKILL 4 GB (2x2gb) מאיץ גרפי ATI HD4870 512mb אחסון קשיח ללא HD! צורב DVD של LG מאווררים: 3 סה"כ מארז CM690 של COOLERMASTER ספק כח Enermax 525W * למחשב בעיית חומרה! ככל הנראה הלך הספק כוח (לפי הבדיקות שעשיתי הכרטיס מסך והזכרונות תקינים) *המחשב מגיע ללא HD
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
אשמח לדעתכם למפרט הבא: מעבד: I5 7600K מאוורר למעבד: ARCTIC 11 PRO REV.2 לוח: MSI H270 PC MATE זכרון: HYPERX FURY 8 GB DDR4 2400 דיסק קשיח: WB 1TB SATAIII SSD: KINGSTON UV400 240GB ספק: CORSAIR 450W ACTIVE PFC מארז: CORSAIR CARBIDE 100R מחיר: 3250 ש"ח חשוב לי שהמחשב יהיה חזק ושקט, אמינות גבוהה ללא קריסות שימוש: אינטרנט, אופיס, עבודה עם ריבוי חלונות, סרטים, מוסיקה ומעט משחקים לילדים. מה דעתכם???
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש. אשמח אם תמליצו לי על מפרט. להלן פירוט הנתונים לפי חוקי הפורום: 1. התקציב שאני רוצה להשקיע הוא עד 3000 ש"ח. אם ניתן לחסוך, אז עדיף. אין לי רצון לבזבז כסף סתם. 2. השימושים הצפויים של המחשב: בעיקר עבודה ביתית סטנדרטית - גלישה באינטרנט, אופיס, הורדת תוכן מהאינטרנט (מוזיקה, סרטים, מחשקי XBOX). בנוסף לכך, קיים שימוש בתוכנות פיתוח כגון Matlab, Visual Studio, אך לא בצורה מאסיבית. בצורה מזדמנת. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) המחשב לא נועד למשחקים, כי יש לי קונסולת XBOX. ג) כן חשוב שתהיה יציאת HD לכרטיס מסך, אבל אין צורך בכרטיס מיוחד. עדיף להסתפק בכרטיס OB. ד) אין צורך במסך. ה) המחשב יהיה…
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום לפי מה שבדקתי המחשב עונה על צרכיי מבחינת גודל מסך , מעבד , זיכרון , מחיר ו 3 שנות אחריות . http://ksp.co.il/?uin=16259 משום מה ראיתי שהוא נמכר רק במספר מקומות מצומצם , ושאלותי : 1. האם מדובר על דגם ישן יחסית ? 2. אילו דגמים נוספים ניתן וכדאי לקחת בחשבון בכל מקרה . תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכל משתתפי הפורום הכבדים, אבקש את עזרתכם בייעוץ לרכישת מחשב נייד חדש, המחשב מיועד לקצת מכל דבר, ובדגש על צפייה סרטים וכו לכן הדגש העיקרי הוא על איכות תמונה ועל גודל מסך שלא ירד מאזור ה15.6. כמו"כ אצטרך לערוך עליו תמונות אולם בהיות ואין זה השימוש העיקרי, הרצת תוכנות כבדות כמו פוטושופ היינה בונוס. לגבי אופיס וכו - מאמין שבסד"ג של תקציב כזה - לא תהיה בעיה לחומרה להריץ את תוכנות האופיס למיניהם. עט סטילוס יהווה יתרון ענק. כאמור התקציב כ 10k עם היתכנות לעליה צפונה ל12 ויותר- כמובן אם מדובר על משהו שיצדיק כל אגורה בהשקעה. בעבר חשבתי על מייקרוסופט סרפייס (למרות שגודל המחשב קטן מ 15.6בגלל העט והאיכות, אבל לאחר שראיתי סקירה ביטיוב על כך שפשוט …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-