ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,432 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש ברשותי נייח עם המפרט הבא: (תמונה מצורפת) + מארז nzxt phantom כמה הוא שווה להערכתכם? שאלה נוספת ברשותכם המשחקים האחרונים שיוצאים מכבידים לי על הכרטיס מסך... יש צורך בכרטיס מסך בלבד? שאר החומרה בסדר לגיימינג? במידה וזה רק כרטיס מסך... כמה אפשר למכור אותו אם בכלל? סליחה על החפירה תודה לצדיקים העונים! ולאחרים, תודה גם לכם בכל זאת
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי, לקראת עונת ה-Starcraft2 וה-CIV V הבאה עלינו לטובה, אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים שלי. המפרט כרגע הוא: Intel® Core2 Quad CPU Q6600 2.40GHz Gigabyte GA-P35-DS3L WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII Corsair PC2-5300 667MHz DDR2 1024MB *2 SAPPHIRE READON X1950 PRO 256MB PCI-E ANTEC SONATA III 500W אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך חדש יותר בסביבות ה850 ש"ח (שמעתי ש-Radeon HD 5770 1GB הוא בחירה טובה בסכום הזה, זה נכון?) בנוסף אני רוצה לקנות HD חדש בערך ב-500 שקל, בנפח של 1TB עד 1.5TB בנוסף אני רוצה להרחיב את הזיכרון בעוד 2GB נוספים (לא בטוח בדיוק כמה זה אמור לעלות, האם עלולה להיות בעיית תאימות לזיכרון הקיים וכו'). הערה: מוצרים הקיימים בחנויות באיזור חיפה יתקבלו יותר בברכה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
כשאני סוגר את המסך בלי לכבות את המחשב.ואז פותח אותו ,אין שום תצוגה במסך ואז אני חייב לכבות את המחשב ואזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז, ניכנסת לפעולה תוכנת השיחזור של לנובו,מה יכולה להיות הבעיה? ניגמרה לי שנת האחריות ולפני כחודש החלפתי לבד את המאוורר ,יש למשהו רעיון מה לעשות?? ??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן יחסית (בן 3- מפרט קיים במשתמש) ואני מחפש כרטיס מסך חדש (הישן נשרף. WTF) משחקים: BF3 , SKYRIM סכום של עד 850 שח המסך הנוכחי שלי 17' (כן כן קטן) אשדרג אותו בעתיד הקרוב ל 22' DELL (עובד רק עם מסך אחד) איזה דגם אתם ממליצים לי, חברה וכו'
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
מחפש מחשב עם חלקים טובים ואמינים עם כרטיס מסך סביר ( מחשב בעיקרון לא מיועד למשחקים )כולל מסך 17" LCD +ציוד היקפי בתקציב עד 4500 ש"ח. אודה אם המפרט יהיה מחנות מאזור הרצליה והסביבה.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות לפטופ חדש שישמש אותי גם למשחקים, ראיתי את שני הדגמים האלה שנראים די דומים אחד לשני מבחינת המפרט ובתקציב שמתאים לי, אבל יש לי ניסיון רע עם לפטופים למשחקים, הנוכחי שלי אחרי עשר דקות של משחק מתחמם והביצועים נופלים בצורה משמעותית. האם יש למישהו את אחד מהדגמים הנ"ל ויכול לדווח אם אפשר לשחק עליהם בצורה יציבה לאורך זמן או לא? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=912272 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=912793 (או דגם אחר מאותה סידרה - 7559)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, איזה בנאדם ביקש ממני מפרט של איזה 4000 ש"ח, אבל אני מכיר קצת את הבן שלו, והוא די משוגע במחשב.. כלומר, הוא אוהב לעשות הרבה שטויות במחשב, להתקין פול תוכנות חינמיות כאלה וכו', גם בלי שהוא יודע כ"כ מה בדיוק הוא עושה (כמוני בתחילת הדרך בערך..) אז חשבתי על מפרט שיכול להתאים לו (ככל הנראה הוא גם יתקין ויסטה, ויתקין משחקים חדשים...) וחרגתי קצת מהתקציב, איפה לדעתכם אפשר לצמצם?? אם אפשר בלי לגעת במעבד, כרטיס מסך, דיסק קשיח וצורב?? כלומר, איפה כן אפשר לצמצם בזכרונות, ובלוח אם??? וככה על הדרך איך המפרט לדעתכם??? מעבד:Intel Core 2 Duo E6320, 1066Mhz, s775, 4MB לוח אם: ASUS P5B-VM DO s775 Conroe, Q965, DDRII 800, VGA, PCI-E זכרונות : Kingston DDR II 667 1GB + Kingston DDR II …
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כמה ימים המחשב (בן הרק שנתיים) שבק חיים באמצע העבודה עליו. מדובר על מחשב acer aspire 5700g i5 שלחתי אותו למעבדה ובמעבדה אמרו שנשרף הספק של הלוח אם (לא הספק כוח של המחשב) ומה שאפשר לעשות הוא או להחליף את כל הלוח (1700 שח) או להלחים רק את הספק מחדש (800 שח), עכשיו הם לא הסכימו לקחת שום אחריות על התיקון גם לא לשעה אחרי התיקון. הטכנאי שלהם אמר שהוא מציע לא לעשות את התיקון ולא להחליף את הלוח כי הם לא נותנים על זה שום אחריות ודברים יכולים להשתבש. מצד שני אין לי כרגע 3000 שח +- לבזבז על מחשב חדש שאני לא אתבאס ממנו.. האם באמת זה כל כך מסוכן להחליף את הספק הזה ? או את הלוח ? הייתי מאוד מרוצה מהמחשב שלי ולאחר בדיקה אותו מחשב רק חדש היום עולה 2900 ש"ח מה את…
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3600 לא יודע אם מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים כגון GTA AC CSS וכו 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? א 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של…
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
היי אנשים, הצורב שלי התחיל לקרטע ואני חשבתי להחליפו, הבעיה שזה צורב פנימי כאילו המכסה של הצורב אינו יוצא אלא בעזרת EJECT הנמצא על המקלדת והדיסק יוצא לבד ואני לא מוצא איפה מוכרים סוג כזה של צורבים, והאם כל מותג מתאים לי? המחשב STUDIO 1535
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הרכבתי מפרט למחשב ביתי ואשמח לחוות דעתכם. אני כרגע לא משחק משחקים ככה שלא צריך כרטיס מסך בינתיים, אבל שתהיה אופציה להוסיף בעתיד. בנוסף יש לי כבר מעבד i5-3570k Box שהשגתי בזול ככה שלא צריך מעבד, הקירור שמגיע איתו מספיק טוב או שכדאי להחליף אותו? אין צורך בכונן קשיח גדול יותר, 250 יספיק לי , ואני לא מעוניין לחרוג יותר מדי מהתקציב. תודה! מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל לוח אם: Gigabyte GA-Z77-DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪532 מארז: באנדל Fractal Design Define R3 + Seasonic 500W שחור - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪650 זיכרון: Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 1 - מחיר: ₪278 קשיח למחשב שולחני: Samsung 250GB 2.5" SSD 840 Se…
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק למפרט מחשב שישמש בעיקר עבור פיתוח ויצירת מוזיקה (שימוש בתוכנות כבדות כגון, cuebase וכו') יש לי כבר כרטיס קול מתאים וHD חיצוני כך שאפשר להשמיטם המחשב לא מיועד למשחקים (אבל רצוי שיהיה לו כרטיס מסך דואלי) בנוסף, אני זקוק למסך - אין צורך במקלדת, עכבר, רמקולים וצורב מבחינת השקט, רצוי שיהיה שקט יחסית אבל לא הכרחי, אני מניח ש7/10 אין צורך בOC ובמערכת הפעלה תודה מראש:-)
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
יש לי נייד של fujitsu siemens עם ספק כוח מיוחד. התקשרתי לחברה שקניתי ממנה את המחשב ואין להם את הספק הזה. ספקים אוניברסליים לא מתאימים כי יש לו חיבור עם פינים. הנה אתר שמצאתי אותו http://www.compubiss.co.uk/modules/shop/view.asp?Prodcode=RE/20V-8A אני לא יודע מה לעשות. אני אובד עצות ???. בבקשה זקוק לעזרה :-\
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחלה פורום כל הכבוד לכם! התקציב שלי הינו כאמור עד 2000 ש"ח מקסימום אבל אשמח למפרטים זולים יותר. עריכת וידאו ברזולוציה גבוה (HD ומעלה). מסך שיחובר הינו 20 אינץ. חוץ ממסך זקוק לציוד היקפי רגיל (לא איכותי מידי) כולל מערכת שמע (רמקולים). שקט לא חשוב (נגיד 3) אין צורך במערכת הפעלה או אופיס. אין לי מושג מה זה אוברלוק. חנות באיזור המרכז זה מעולה. מחפש משהו שלא אצטרך לשדרג בשנתים שלושה הקרובות (כלומר שיענה על הדרישות בעתיד הקרוב). תודה מראש (+ התחייבות להכרת תודה אינסופית בהמשך) לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
1. חיבור HDMI ובנוסף צפייה באיכות HD 2. חיבור BT 3. דיסק קשיח עם 500GB 4. לפטופ עם מסך גדול ולא נטבוק 5. עדיפות ללינוקס מקווה שהפעם אני יותר מדוייק ותוכלו לעזור לי יותר בקלות תודה
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
ראיתי באתר של TMS שמוכרים את הניידים שלהם http://tms.co.il/cat/85/manuf:Infinity רציתי לברר האם הם שווים משהו מבחינת האיכות והתמורה שמקבלים כי המחיר יחסית זול
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה בבחירת מפרט למחשב נייח שישמש בעיקר לעבודה ב-solidworks. מנסיון אישי אין לי צורך בכרטיס חזק יותר מ-Quadro P600, ואני רוצה לכלול גם Windows 10 במחיר. תודה לעוזרים! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500, אפשר לחרוג ב-500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי יהיה solidworks ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברק…
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
בהספק 500W מה עדיף מבין החברות בכותרת? ובכלליות מה עדיף ומה יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
יש לי שני מפרטים שבניתי אשמח לתגובות ולהמלצות ושינויים. לגבי קירור אני לא כל כך מבין שקט זה לא הדבר הכי חשוב רק שלא יהיה תחנת כוח במסכים אני לא מבין אשמח לעזרה בנושא איזה כדאי תודה מראש מפרט ראשון: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + OCZ Vendetta , יחידות 1 ¤899 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1125 Asus P5K P35 Chipset Socket 775, יחידות 1 ¤460 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=148 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Dual Channel Kit, יחידות 1 ¤390 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=12 Twintech nVidia GeForce 9800GTX+ XT OC Ver 512MB PCIe, יחידות 1 ¤890 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1239 Western Digital 640GB 7200RPM 16MB SATAII WD…
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
האם דור עשירי של מעבדי אינטל כבר יצא? (לנייחים) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
האם אתם חושבים שהמפרט הזה טוב לגיימינג ? והאם מישהו יכל להציע מפרט חלופי שכולל I7 דור 10 ולהוריד קצת בדברים שלא חייבים תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט לתואר שני במדעי המחשב, מחפש מחשב שישמש אותי בעיקר ללימודים: - את ההרצה הראשונית של הקוד אני ארצה לעשות על המחשב שלי. - הרצות מורכבות יותר אני אעביר בהמשך למחשבים חזקים יותר ואריץ עליהם (מחשבים שיש לי גישה אליהם מטעם האוניברסיטה) - דיבוג אשמח לעשות במחשב שלי. חלק גדול מההרצות דורשות GPU, ולכן אשמח למחשב תומך, גם אם פשוט יחסית (לצורך דיבוג בלבד) אשמח שהמחשב יישאר איתי גם אחרי הלימודים, אבל למטרות די דומות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב די גמיש.. נניח תקציב מירבי - 4,000₪, אבל מתאפשרת חריגה במידה וזה שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפ…
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
מבקש המלצה למחשב נייד באזור ה5000 שקל. אני מתחיל השנה לימודי רפואה ואני רוצה מחשב ללימודים, עכשיו שקלתי לקנות טאבלט, אבל אמרו שהוא לא נוח ללימודים הפרונטליים. חשבתי על אופציה לקנות מחשב קטן באזור ה13-14 אינצ' בשביל השיעורים ולהוסיף לזה מסך גדול לחדר לחבר אותו וללמוד איתו, משהו כמו אלהhttp://hwzone.co.il/news/136153 מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל חו"ד לפני רכישה לגבי הרכב החלקים הנ"ל. המחשב מיועד לעבודה וגם מעט למשחקים. תודה https://tms.co.il/builds/299700
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, המחשב מיועד להיות game pc ו-work pc תוך כדי ותכני HD ומעדיף לרכוש אותו מ-skypc. המשחקים הולכים להיות מסוגים שונים בהגדרות גבוהות. רצוי תמיכה ב-SLI/crossFire. הייתי רוצה אולי להוסיף כרטיס מסך נוסף בעתיד בעת הצורך. (****האם בכלל זו גישה טובה? או עדיף לוותר מכיוון שעוד שנה אולי יהיו טכנולוגיות שונות לגמרי?) בעתיד כנראה אכפיל את כמות הזיכרון הפנימי ואוסיך עוד 3X1024. התקציב העומד לרשותי הוא בסביבות 7,500 ש"ח וגם ככה לחוץ, עדיף פחות. לא מתוכננות מודיפיקציות למחשב, לא OC או משהו דומה. יש לי צורך במקלדת, עכבר ומסך. (רמקולים לא חובה - במפרט הנוכחי אין וירכשו יותר מאוחר). המחשב רצוי שיהיה שקט ומאוורר היטב. אין לי שום צורך בתוכנות או מערכת הפעלה. התכנון הוא לחבר אותו מתישהו ל…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-