עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Internal,

היי אנשים, הצורב שלי התחיל לקרטע ואני חשבתי להחליפו, הבעיה שזה צורב פנימי כאילו המכסה של הצורב אינו יוצא אלא בעזרת EJECT הנמצא על המקלדת והדיסק יוצא לבד ואני לא מוצא איפה מוכרים סוג כזה של צורבים, והאם כל מותג מתאים לי? המחשב STUDIO 1535

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. היי, הרכבתי מפרט למחשב ביתי ואשמח לחוות דעתכם. אני כרגע לא משחק משחקים ככה שלא צריך כרטיס מסך בינתיים, אבל שתהיה אופציה להוסיף בעתיד. בנוסף יש לי כבר מעבד i5-3570k Box שהשגתי בזול ככה שלא צריך מעבד, הקירור שמגיע איתו מספיק טוב או שכדאי להחליף אותו? אין צורך בכונן קשיח גדול יותר, 250 יספיק לי , ואני לא מעוניין לחרוג יותר מדי מהתקציב. תודה! מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל לוח אם: Gigabyte GA-Z77-DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪532 מארז: באנדל Fractal Design Define R3 + Seasonic 500W שחור - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪650 זיכרון: Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 1 - מחיר: ₪278 קשיח למחשב שולחני: Samsung 250GB 2.5" SSD 840 Se…

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  3. שלום לכולם אני זקוק למפרט מחשב שישמש בעיקר עבור פיתוח ויצירת מוזיקה (שימוש בתוכנות כבדות כגון, cuebase וכו') יש לי כבר כרטיס קול מתאים וHD חיצוני כך שאפשר להשמיטם המחשב לא מיועד למשחקים (אבל רצוי שיהיה לו כרטיס מסך דואלי) בנוסף, אני זקוק למסך - אין צורך במקלדת, עכבר, רמקולים וצורב מבחינת השקט, רצוי שיהיה שקט יחסית אבל לא הכרחי, אני מניח ש7/10 אין צורך בOC ובמערכת הפעלה תודה מראש:-)

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  4. יש לי נייד של fujitsu siemens עם ספק כוח מיוחד. התקשרתי לחברה שקניתי ממנה את המחשב ואין להם את הספק הזה. ספקים אוניברסליים לא מתאימים כי יש לו חיבור עם פינים. הנה אתר שמצאתי אותו http://www.compubiss.co.uk/modules/shop/view.asp?Prodcode=RE/20V-8A אני לא יודע מה לעשות. אני אובד עצות ???. בבקשה זקוק לעזרה :-\

5. שלום לכולם, אחלה פורום כל הכבוד לכם! התקציב שלי הינו כאמור עד 2000 ש"ח מקסימום אבל אשמח למפרטים זולים יותר. עריכת וידאו ברזולוציה גבוה (HD ומעלה). מסך שיחובר הינו 20 אינץ. חוץ ממסך זקוק לציוד היקפי רגיל (לא איכותי מידי) כולל מערכת שמע (רמקולים). שקט לא חשוב (נגיד 3) אין צורך במערכת הפעלה או אופיס. אין לי מושג מה זה אוברלוק. חנות באיזור המרכז זה מעולה. מחפש משהו שלא אצטרך לשדרג בשנתים שלושה הקרובות (כלומר שיענה על הדרישות בעתיד הקרוב). תודה מראש (+ התחייבות להכרת תודה אינסופית בהמשך) לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  6. Started by elada22,

1. חיבור HDMI ובנוסף צפייה באיכות HD 2. חיבור BT 3. דיסק קשיח עם 500GB 4. לפטופ עם מסך גדול ולא נטבוק 5. עדיפות ללינוקס מקווה שהפעם אני יותר מדוייק ותוכלו לעזור לי יותר בקלות תודה

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  7. Started by cold fire,

ראיתי באתר של TMS שמוכרים את הניידים שלהם http://tms.co.il/cat/85/manuf:Infinity רציתי לברר האם הם שווים משהו מבחינת האיכות והתמורה שמקבלים כי המחיר יחסית זול

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  8. היי, אשמח לעזרה בבחירת מפרט למחשב נייח שישמש בעיקר לעבודה ב-solidworks. מנסיון אישי אין לי צורך בכרטיס חזק יותר מ-Quadro P600, ואני רוצה לכלול גם Windows 10 במחיר. תודה לעוזרים! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500, אפשר לחרוג ב-500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי יהיה solidworks ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברק…

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  9. Started by shahaf14,

בהספק 500W מה עדיף מבין החברות בכותרת? ובכלליות מה עדיף ומה יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  10. Started by winki,

יש לי שני מפרטים שבניתי אשמח לתגובות ולהמלצות ושינויים. לגבי קירור אני לא כל כך מבין שקט זה לא הדבר הכי חשוב רק שלא יהיה תחנת כוח במסכים אני לא מבין אשמח לעזרה בנושא איזה כדאי תודה מראש מפרט ראשון: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + OCZ Vendetta , יחידות 1 ¤899 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1125 Asus P5K P35 Chipset Socket 775, יחידות 1 ¤460 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=148 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Dual Channel Kit, יחידות 1 ¤390 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=12 Twintech nVidia GeForce 9800GTX+ XT OC Ver 512MB PCIe, יחידות 1 ¤890 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1239 Western Digital 640GB 7200RPM 16MB SATAII WD…

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  11. האם דור עשירי של מעבדי אינטל כבר יצא? (לנייחים) תודה!

12. Started by shon1234,

האם אתם חושבים שהמפרט הזה טוב לגיימינג ? והאם מישהו יכל להציע מפרט חלופי שכולל I7 דור 10 ולהוריד קצת בדברים שלא חייבים תודה רבה לעונים

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  13. Started by Esg,

שלום, אני סטודנט לתואר שני במדעי המחשב, מחפש מחשב שישמש אותי בעיקר ללימודים: - את ההרצה הראשונית של הקוד אני ארצה לעשות על המחשב שלי. - הרצות מורכבות יותר אני אעביר בהמשך למחשבים חזקים יותר ואריץ עליהם (מחשבים שיש לי גישה אליהם מטעם האוניברסיטה) - דיבוג אשמח לעשות במחשב שלי. חלק גדול מההרצות דורשות GPU, ולכן אשמח למחשב תומך, גם אם פשוט יחסית (לצורך דיבוג בלבד) אשמח שהמחשב יישאר איתי גם אחרי הלימודים, אבל למטרות די דומות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב די גמיש.. נניח תקציב מירבי - 4,000₪, אבל מתאפשרת חריגה במידה וזה שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפ…

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  14. Started by shahar31,

מבקש המלצה למחשב נייד באזור ה5000 שקל. אני מתחיל השנה לימודי רפואה ואני רוצה מחשב ללימודים, עכשיו שקלתי לקנות טאבלט, אבל אמרו שהוא לא נוח ללימודים הפרונטליים. חשבתי על אופציה לקנות מחשב קטן באזור ה13-14 אינצ' בשביל השיעורים ולהוסיף לזה מסך גדול לחדר לחבר אותו וללמוד איתו, משהו כמו אלהhttp://hwzone.co.il/news/136153 מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  15. Started by דביר,

היי, אשמח לקבל חו"ד לפני רכישה לגבי הרכב החלקים הנ"ל. המחשב מיועד לעבודה וגם מעט למשחקים. תודה https://tms.co.il/builds/299700

16. אהלן, המחשב מיועד להיות game pc ו-work pc תוך כדי ותכני HD ומעדיף לרכוש אותו מ-skypc. המשחקים הולכים להיות מסוגים שונים בהגדרות גבוהות. רצוי תמיכה ב-SLI/crossFire. הייתי רוצה אולי להוסיף כרטיס מסך נוסף בעתיד בעת הצורך. (****האם בכלל זו גישה טובה? או עדיף לוותר מכיוון שעוד שנה אולי יהיו טכנולוגיות שונות לגמרי?) בעתיד כנראה אכפיל את כמות הזיכרון הפנימי ואוסיך עוד 3X1024. התקציב העומד לרשותי הוא בסביבות 7,500 ש"ח וגם ככה לחוץ, עדיף פחות. לא מתוכננות מודיפיקציות למחשב, לא OC או משהו דומה. יש לי צורך במקלדת, עכבר ומסך. (רמקולים לא חובה - במפרט הנוכחי אין וירכשו יותר מאוחר). המחשב רצוי שיהיה שקט ומאוורר היטב. אין לי שום צורך בתוכנות או מערכת הפעלה. התכנון הוא לחבר אותו מתישהו ל…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. בניתי את המפרט הבא : מעבד: AMD ATHLON 64 4850e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADH4850DOBOX - BOX ¤329 לוח אם: GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤279 כרטיס מסך: GECUBE PCI-EX 2.0 RADEON HD4670 512MB GDDR3 : GC-AHD4670XTG3-E3 - RETAIL ¤519 דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM : HD160JJ ¤196 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤121 זיכרון: KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL5 ¤152 מארז: COOLERMASTER ELITE 340 : RC-340-KKN1-GP w/o PSU ¤213 ספק כוח: FSP 350W : ATX350-PNR ¤128 מחיר סופי: ¤1937 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il ויש גם את זה: http://skypc.co.il/pl_product~sky105~88~0.htm מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  18. Started by Omerboaron,

היי, חדש כאן אני מנסה להרכיב מחשב דרך אתר KSP ולא להרכיב פיזית אלא רק את החלקים. איך אני יודע איזה לוח אם הכי נכון עבור המעבד? אני מעוניין לרכוש בשל התקציב intel core i7 12700k אשמח למדריך שיעזור עבור שאר החלקין שאדע לבחור את הטוב ביותר. תודה רבה

19. שלום לכולם הרבה זמן אני מחפש מחשב נייד מתייעץ עם אנשים קורא בפורומים בודק בכל מניי אתרים אבל אני כבר מבולבל ולא יודע מה להחליט הצרכים שלי הם עבודה,משחקים,צפייה בסרטים,אופיס,תוכנות,אינטרנט,מוזיקה, והרבה פעמים גם הרבה דברים במקביל. אתמול ראיתי מחשב ב-ynet של חברת hp ומאוד התלהבתי ממנו השאלה שלי זה מה אתם חושבים עליו והאם הוא מצדיק את המחיר והאם זה מחשב טוב,איך האיכות של מחשבי אייץ פי? דגם המחשב:dv6-2130ej hp pavilion http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733393 המחיר הוא 5045 ש"ח בבקשה תנו חוות דעת והמלצות. תודה שוהם.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  20. Started by alonz1,

אני רוצה לקנות מחשב חדש במחיר מקסימלי של 3000 ש''ח המסך צריך להיות 20'+ וכולל כל הציוד ההקפי (רמקולים , מקלדת ועכבר) אין צורך ב OC אין צורך במערכת הפעלה עדיפות לחנות באזור השרון

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  21. Started by Enable,

אני צריך למחשב נייד שיהיה מספיק חזק כדי להפעיל משחקים כמו SIMS לדוגמא ותוכנות כמו ADOBE PRIMRE שיבוא אם 250 גי'גה+ מצלמה מובנת+Bluethot מחיר בין 3000-5000 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  22. Started by kobibo,

אודה להצעת מחיר עבור מחשב לצורכי גלישה אופיס וקצת משחקים עד 2500 ש"ח גג . לא צריך ציוד היקפי לא צריך כונן CD או DVD . אודה לשתי הצעות אינטל ו AMD . תודה

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  23. Started by jogl,

ככה, לפני שהעלתי את המפרט הבא קראתי בעיון רב גם את החוקים וגם את הת'רדים בנושא מהחודש האחרון. נתחיל מהשאלות הבסיסיות 1. מה התקציב המקסימלי? 2.5K ניתן לחרוג עד 3 (עדיף לא) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? כפי שרשום מחשב ביתי עם גיימינג מידי פעם, לגבי מסך, זה השלב הבא (עוד חצי שנה בערך) כרגע עדיין עם 17'' CRT 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב ? צורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? בסביבות 7 - המחשב ליד חדר השינה, שיהיה אפשר לישון בחדר שינה כשהוא פעיל. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? כרגע לא (ברגע שמשחקים כבר לא ירוצו באופן סביר, כנראה שאלמד ואבצע) 8. האם יש צורך לכלול מער…

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  24. Started by Burned,

. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים (PES, NBA2K, MW2), סרטי HD, שימוש משרדי א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1280*1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? …

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  25. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש בקרוב ויש לי כמה שאלות: האם למישהו מכם יש ניסיון עם כונני SSD בניידים? אני מבין שיש שיפור גדול בביצועים אבל זה בא על חשבון התייקרות ניכרת במחיר הנייד וכמו כן נפח קטן יחסית של הכונן. האם שווה לחכות עוד כחודשיים-שלושה עד שירדו המחירים? האם יש חברות המציעות ניידים עם כונן SSD למערכת ההפעלה וכונן רגיל בנוסף? המלצות על דגמים ספציפיים / דברים שצריך לשים לב אליהם? בנוסף, אני מתכנן לעבוד על 2 צגים במקביל. רציתי לדעת האם ניתן לחבר 2 צגים למחשב נייד? למיטב ידיעתי גם חיבור ה- HDMI החדש תומך רק בצג אחד ולא ניתן "לפצל" אותו. שמעתי על פתרון של חיבור צג אחד ב- HDMI וצג שני ב- VGA אבל זה לא אופטימלי בכלל. האם אתם מכירים ניידים שבאים מלכתחילה עם…

• 1 תגובה
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.