עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by rotem_o,

* מטרות המחשב? ישמש בעיקר לאופיס, אינטרנט, סרטים ומוזיקה. יחליף את הנייח (וישאר כמחשב יחיד) לכן חשוב שיהיה מספיק חזק בשביל להפעיל כמה דברים במקביל (אבל לא עבור תוכנות כבדות או משחקים) * גודל המסך? 14'-13' (נייד מספיק אך לא קטן מדיי) * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל אבל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI , VGA , USB3 * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) חשוב שיהיה קשיח כמה שיותר גדול (*שאלה למטה*) ובנוסף כדאי שיהיה ניתן לשלב גם SSD קטן בעתיד. * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינל…

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  2. Started by Nero4321,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח בערך אם זה קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2K או 4K, אני עדיין לא יודע מה התקציב שלי יאפשר לי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. פרטים נוספים: שימושים משרדיים לסטודנט + צפיה בסרטים (צריך יציאת s-video + dvi ורצוי hdmi במקרה ויהיה שדרוג לטלויזה בעתיד) אין צורך במסך. אילוצים: * דיסק 250 sata רגיל * צורב sata רגיל * 2gb זיכרון * לא נעול על amd או אינטל (למרות שמעדיף amd) * לא מתכנן oc * לא חייב מארז htpc, אפשר מארז רגיל ושקט. זה משאיר אותי עם שאלות לגבי הזיכרון/דיסק, איזה מעבד, לוח אם, מארז + ספק... תודה.

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  4. <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סדרות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. starcraft 2, hitman, assassin's creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 24 אינטש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. חסר לי מקום, אז אני רוצה מארז קטן במיוחד. השימוש - מדי פעם אינטרנט, אבל עדיף לא אטום. מעדיף RSM כי זה קרוב אלי. מה אתם אומרים על המפרט הבא: A6 5400K ASRock A75M-HVS A75 2GB 500GB KME CI-9B91 עולה כולל הרכבה: 1211 ש"ח. לזה אוסיף כנראה WIN8, נתב אלחוטי (מבקש המלצה גם לזה) ואני צריך גם KVM ל-2 מחשבים שמחוברים לאותם מסך+מקלדת+עכבר. תודה.

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחשב גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - אני לא מכיר כל כך משחקים, יחסית חדש בעסק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ - 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות…

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. אבקש חוות דעתכם על המפרט: מארז: Thermaltake Matrix ספק: Thermaltake TR2 400W לוח אם: INTEL Frostburg G33FBC מעבד: INTEL Conroe Core2Duo E-6550 2.33GHZ 4MB 1333FSB זכרון: DDR2 2GB 667MHZ (2*1GB) ד. קשיח: SATA2 320GB 7200 RPM 16MB כ. מסך: G-Force Bliss 8500GT 512MB צורב: DVD-RW LITEON +R/-R X20 קורא: DVD LG X 48 תודה מראש, דיד.

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  8. Started by DDgeva,

אני מתלבט בין כמה דגמי מחשבים, ספציפית הכי נראה לי הLenovo Edge 15. התקציב שלי הוא כ4000 ש"ח. שקלתי גם את הDell N5010, אבל ניסיתי אותו והמקלדת שלו קצת צפופה ולטעמי לא הכי נוחה, והוא גם קצת כבד לטעמי. אז רציתי לשאול מה דעתכם על הEdge 15: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=5598 האם יש אלטרנטיבה עדיפה או שזה המחשב הכי טוב לצרכים שלי? (סטודנט, אשתמש בו ללימודים ובעיקר תיכנות). תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  9. CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHZ s775 CPU Cooling: Artic Cooling Freezer 7 Pro Motherboard: GIGABYTE GA EP43-DS3L Memory: G.skill 4096MB 800MHZ CL 4-4-4-12 PI Black GPU: GAINWARD Nvidia GeForce GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 896MB GDDR3 HDD: Westrem Digital 320GB 16MB SATA2 7200PRM DVD RW: Samsung SH-233B X22 Sata Black CASE: NZXT TEMPEST "AirFlow King" + 6 FANS PSU: Seasonic M12II 500W BRONZE - MODULAR הדגש יותר על חלקים איכותיים וקירור וטיפה פחות על ביצועים, המסך יתחבר על T220/40

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  10. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב DELL N3010 I5 ובגלל שהמימון הוא מתקציב מחקר של האוניברסיטה אני חייב לקבל מספר הצעות מחיר מחנויות מסוימות שיש להן הסכם עם האוניברסיטה. אתמול שלחתי בקשה למספר חנויות והיום קיבלתי תשובה מחנות אחת: "אנו לא מוכרים מחשבים ניידים של דל בגלל בעיית האחריות והשירות" חנות שניה אכן שלחה לי הצעת מחיר, אבל בראש הדף כתבו בפונט ענק ומודגש: "השירות למחשבי DELL הוא באחריות דל בלבד. אין לנו קשר ויכולת לשלוט על טיב ואיכות השירות." מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה עם השירות והאחריות של דל?

• 11 תגובות
    • 4.3k צפיות
  11. תקציב מקסימאלי: 4,500 ש"ח ניצול וחריגה:אין לי מושג האמת כמה מחשבים עולים היום. התקציב גמיש, העיקר שישרת את הצרכים באופן הטוב ביותר. שימושי המחשב: משחקים ועבודה משרדית משחקים לדוגמא: World of Warcraft, League of Legends, DotA 2, TES Online, TES: Skyrim, NBA 2k series, Witcher series, Dragon Age series, Mass Effect series. בעיקרון אני משחק בעיקר משחקי תפקידים ומשחקים המוניים. רזולוציה טבעית: 1080*1920 מסך DELL 2209WA הגדרות גרפיות: ארצה שהמחשב יוכל להריץ באופן חלק בהגדרות בינוניות-גבוהות וכי יוכל להתמודד גם עם משחקים שיצאו בז'אנרים שציינתי גם בשנים הקרובות. ציוד הקפי: ללא. רכיבים: לכלול הכל. שקט: 5/10. אוברקלוק: לא מתוכנן. מערכת הפעלה: אין צור…

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  12. לשימוש בייתי, ומשחקים - יש צורך שיפעיל כל משחק חדש כמו שצריך ברזולוציה של 1024X1280 מפרט אחד: Intel Pentium Dual-Core E6300 Box CoolerMaster Hyper TX2 GIGABYTE GA-EP43-DS3L G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT X 2 Connect3D ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB Samsung SH-S223 X22 SATA DVD CoolerMaster Centurion 534 Black Seasonic SS-400ET 400W הרכבה סה"כ 2630 מפרט שני: Intel Pentium Dual-Core E6300 Box Xigmatek HDT-S963 GIGABYTE GA-EP43-DS3L DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 2GBX2 CL5 Adata Albatron HD4850 512MB DDR3 Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB Samsung SH-S223 X22 SATA DVD CoolerMaster Centurion 534 Black Cooler …

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  13. תודה רבה מראש לכל מי שיעזור לי, רק דבר אחד , אני רוכש ככל הנראה מksp בתלפיות ירושלים, אז לפי המלאי שלהם עדיף שהמפרט יבנה

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  14. Started by Melike Pk,

מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Tray ¤553 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤328 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39273 כונן קשיח Samsung HD753LJ 3.5" 750GB SATA2 32MB ¤384 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-750SATA32M זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ¤277 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C4G6400C5 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤586 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4850M5 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤112 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק CoolerMaster Centurion 590 ¤333 כ…

• 13 תגובות
    • 877 צפיות
  15. Started by omweil,

תודה מראש על העזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות במסגרת התקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

16. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך לכיוון ה- 2K (לא לחרוג מ 3000) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: אינטרנט, Office, הורדות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. אזור ת"א 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבו…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Roeebaeloha,

שלום חברים, אשמח לעזרכתם בבניית מפרט גיימינג בתקציב של עד 10,000 שקלים 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אבל אם חייב אז בערך עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות, גיימינג בלבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כרגע יריץ 1080P אך שגם יוכל להריץ 4K -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF1 וכל דבר מפלצתי אחר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by mendelsona,

שלום וסליחה על הבהילות, יש לי חבר שחוזר מחר מהונג קונג ויכול להביא לי את אחד מהמחשבים הללו. על מה אתם ממליצים למישהו שצריך שימושים פשוטים של אינטרנט, אופיס וקצת צפייה בסרטים? תודה!

• 9 תגובות
    • 864 צפיות
  19. איך מטיילים עם המחשב בתיק ? רדום? כבויי? ובכלל מה ההבדל בין שינה למצב שינה בווינדוס 7?

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  20. הי, מחפש לקנות מחשב נייד חזק לשימוש בתוכנת עיצוב ריינו (הבנתי שריינו לא מנצלת ריבוי מעבדים) ורינדור תמונות ממנה. כרגע עובד עם Dell מ2011 i7-2720qm עם quadro 1000m איזה מבחני ביצועים הכי רלוונטי עבורי? יש המלצות על מחשבים? מעוניין לעשות את הרכישה לפני סוף השנה ועם כל המעבדים החדשים.. אני מנסה לדחות כמה שיותר את הרכישה..

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ashafir,

אני מעוניין לשדרג את המחשב הזה OS: Win7 Ultimate 32bit BIOS: Award modular BIOS v6.00PG Processor: AMD athlon 64 x2 DUal Core 6000+ (2CPUs), ~3.0GHz Memory: 2048 MB RAM Display: Nvidia Geforce GTX 260 Power: 550 לאחד יותר חזק שמריץ משחקים ותוכנות גרפיקה הרבה יותר מהר ואפקטיבי יש המלצות? (בלי שדרוג כרטיס מסך)

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  22. Started by OrenRos,

שלום, אבקש עזרתכם בבניית מפרט המתאים לעבודה משרדית, גלישה ותכני HD. המחשב מיועד להיות בחדר שינה ולהיות מחובר גם למסך וגם לטלוויזיה, כאשר המסך ישמש לעבודה וגלישה והטלוויזיה תשמש להרצת XBMC במקביל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אלא אם יש איפה לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 אם מהווה שינוי משמעותי בלבד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים, עבודה משרדית, גלישה, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד להיות מחובר גם למסך וגם לטלוויזיה, כאשר המסך ישמש לעבודה וגל…

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by NoahDalal,

שלום לחברי הפורום, כפי שציינתי בכותרת אני צריך המלצה לשני מפרטי מחשב שניהם מיועדים לשימוש ביתי ועיקר השימוש בהם הוא לגלישה באינטרנט וצפייה בתכני HD. המפרט הראשון אני מקציב לו גג 2000 ש"ח במפרט זה אני לא צריך כרטיס מסך מכיוון שאני לוקח 650TI מהמחשב הישן שאני מאמין שהוא יספיק ובנוסף לא צריך HDD לא מתוכנן OC השימוש במחשב בסיסי וחשוב שירוצו סרטים באיכות HD/4K ללא תקיעות. אם אפשר לחסוך בתקציב אז עדיף. המפרט השני הוא להורים גם לשימוש בסיסי: אינטרנט, צפייה בסרטים וכו' המחשב מיועד להיות מחובר לטלויזיה בסלון לכן העדיפות היא למארז HTPC שלא יתפוס הרבה מקום ויראה טוב בסלון. אני מאמין שלמפרט הזה אין צורך ביותר מ1500 ש"ח השאלה אם כרטיס מובנה של …

24. Started by dendritic cell,

שלום חיברתי את ה-TV ללפטופ (טושיבה) ואכן קיבלתי מעבר של תמונה וסאונד לטלויזיה. הבעיות התחילו לאחר שניסיתי לחזור על הפעולה למחרת: כעת אני רואה רק תמונה ללא סאונד. איך ניתן לשמוע סאונד שוב דרך ה-TV ???????!!!!!!!!!!??????? :facepalm: :facepalm:

25. Started by Sweet_Tooth,

אז כך המחשב שלי גוסס והחלטי שהגיע הזמן לקנות חדש בתקציב שנע בין 5-4 אלף שקל לא כולל מסך וללא ציוד הקיפי, ואני מחפש משהו שיהיה שווה את הכסף שאני אשלם עליו, אני לא מחפש מוצרי פרימיום אבל שלא יהיה רחוק מבחינת הביצועים, שימוש עיקרי יהיה לגלישה, לסרטים ולמשחקים מאוח חשוב לי לקנות מארז וספק איכותיים ומערכת קירור שקטה ויעילה תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.