עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, המחשב מיועד למשחקים ( הולך להתחבר אל 88GT במסך 22 אינץ, בעוד חצי שנה לערך הולך להשתדרג בכ.מסך מכיוון ש- ATI + NVIDIA הולכים להיות בכאסח עם הוצאות כרטיסים אז שווה לי לחכות ) זיכרונות - ההבדל בין CL4 ל CL5 היה 4 שקל אז לקחתי כבר אותם ספק - השארתי מרווח במיוחד לכרטיסים החדשים שהולכים לצאת לשוק ( כמובן שאני אביא כרטיס יוקרתי בסביבות התקציב 1300 שקלים אז אני אתייעץ פה לפני קנייה אני אשמח לתגובות *בונות* לגבי המפרט מעבדים Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX ¤1318 לוחות אם Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset ¤453 מארזים NZXT APOLLO BLACK NO PSU ¤190 ספקי כח SeaSonic 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus OEM ¤498 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI…

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  2. צריך שיריץ סרטי HD חלק. מסך 15". המחשב בעיקר לגלישה באינטרנט ושימוש במדיה. אני כמובן גם הולך לשחק עליו בין היתר אבל משחקים ישנים (דיאבלו, וורקראפט, אייג' אוף אמפיירס, באלדורס גייט וכו'). חשבתי בהתחלה על הDell Inspiron 15 אבל קראתי עליו ביקורות צוננות. מקשים נתקעים במקלדת אחרי כמה ימים ודברים כאלה.. אני צריך משהו אמין. אשמח להמלצות.

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  3. Started by istrik83,

אני התחיל ואומר שקראתי את רוב מה שרשמתם אך אני עדיין אשמח לקבל שמות ודגמים ולא הפניה למאמרי שיקולים או דברים מסוג זה אני מחפש מחשב שרוב עיסוקו או סטודנטיאלי (תכנות, וורד, אקסל..) כאשר שכמו כל מחשב ישמש גם לראות סרטים או משחק כזה או אחר יהיה המחשב הראשי שלי אין לי מחשב נייח חשוב לי שיהיה קטן אזור ה13 גג 15 אינץ שיהיה קל מכיוון שאני הסחוב אותו הרבה איתי עדיפוץ לאורך סוללה ארוך עד כמה שאפשר אני יודע שאין ערבויות בנושא הבאה אבל לנסות כמה שיותר שיחזיק לטווח השלוש ארבע שנים (לא רוצה להכנס לעוד הוצאה של מחשב לפני סיום התואר) כרגע אין הגבלת תקציב רוצה לראות את כל ההופציות ואז החליט מודה לכם מראש על העזרה וזמנכם יואב

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  4. Started by bamenny,

שלום למומחים, מחפש הצעה לדגם של מחשב נייד בסכום 3000 ש"ח... יכול להיות כבד (רב הזמן בבית) וכמובן לא חייב להיות חזק במיוחד (אינטרנט, מסמכים וצפייה בסרטים) חשיבות רבה - אמינות לאורך זמן אודה לעזרתכם מני.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  5. טוב, הכל התחיל בסטרימר שבתצורה נורמאלית מגיע למחירים של מחשב. ואז, מחקר מעמיק של כ4 חודשים על הרכיבים, הטכנולוגיות ובדיקות. הייתי בין הראשונים להמליץ על השילוב של אטום 330 ו ION של ASROCK ו ZOTAC וכמו שאמרתי אז (מאי) כבר אפשר לראות מוצרים של ASUS ואחרים. ב HTPC שלי יש משחקים של קונסולות עבר, אטארי וכדומה, ובנוסף חייבים, לדעתי משחק מכות (street fighter 4) ומשחקי ספורט (PES, טניס...). PES יעבוד על ה ION אבל SF4 בקושי. חוץ מזה, המקום מוגבל לדיסק 2.5 אחד (פנימי). ו 1T זה לא מספיק. נכון, תמיד יש אופציה להוסיף חיצוני והפתרון הנכון הוא שרת דיסקים נפרד... אבל רציתי לשמוע דעות מקצועיות שלכם לגבי מערכת סלונית גדולה יותר - לא מיני ATX. היא תזלול יותר חשמל - זה ברור, אבל תהיה יותר "…

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  6. Started by of1978,

*מטרות המחשב? לאינטרנט ואופיס וצפיה בסרטים אך לא דרך המסך של הנייד אלא אני רוצה לחבר אותו ל LCD בסלון לצפיה בסירטי DVD ו HD * גודל המסך- בעניין הזה אני גמיש בסביבות 15 ואם פחות ממש יוזיל את הנייד אז לא נורא * משקל רצוי -מכיוון שאני לא מתכוון להיסחב איתו כמעט מחוץ לבית אין השפעה מבחינתי על המשקל ממוצע גם טוב מבחינתי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כמו הסעיף הקודם * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן HDMI * בלוטות כן * גודל מינימלי של כונן קשיח 200 גיגה * צורב DVD? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  7. Started by Sigma12345,

מאיזו חברה הכי כדאי לקנות ספק כוח איכותי אבל במחיר סביר? ENERMAX, COOLERMASTER? בתקציב של עד 250 שקל ועוד שאלה: כדאי לקנות את לוח האם הכי זול של GIGABYTE? זה באמת משנה?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  8. Started by metalice,

שלום... טוב אז לפני שאני נסגר סופית על מפרט וקונה אותו... יש לי 2 מפרטים שבניתי לפי הצעות של אנשים ודברים שחקרתי בעצמי... אז ההבדל בין המפרטים הוא בלוח אם ובזכרון... אני צריך מחשב שיחזיק לי כמה שנים בסביבות השלוש למשחקים החדשים שיצאו לעבודה שוטפת של אינטרנט וכדומה.... מבחינת תקציב אז התקציב שלי הוא עד 6.5 לגביי הכל עם מסך ומקלדת... אומרים לי שלוח אם היקר שבחרתי והזיכרונות חבל על הכסף... אבלל אני חושב על זה בתור השקעה ארוכת טווח.. יחסית... אז אולי כן כדי ללכת על הזכירון ddr3 עם ה6 גיגה? ללא אוברקלוקינג בזמן הקרוב מהא אתם אומרים? תודה 1....................... מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 955 (3.1GHz) - BLACK EDITION - BOX ¤1196 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H ¤559 מס…

• 8 תגובות
    • 574 צפיות
  9. המחשב יהיה מחובר לטלויזיה 32 (לא HDMI) רצוי שתהיה תמיכה ב-WIFI בצורת כרטיס מובנה (אם קיים) אין צורך בכרטיס לכידה. ציוד היקפי קיים - עכבר + מקלדת אלחוטית לוג'יטק שני גויסטיקים אלחוטיים של לוג'יטק.

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  10. אחרי הרבה הרבה כאב ראש והחלפת חלקים, אני מאמין שהגעתי למפרט הסופי ואני דיי מרוצה מהבחירה אפשר קצת חוות דעת? מפרט למשחקים, מסך 26 אינצ' המחיר הוא סופי ובול בתקציב, אם מישהו רוצה לשנות מפה משהו שידאג בבקשה שזה יהיה באותו טווח מחירים מעבדים Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray ¤852 פתרונות קירור למעבד Xigmatek HDT-S963 H.D.C CPU Cooler ¤116 ל TMS אין Arctic Cooling F7P אז נסתפק בזה, או שעדיף לוותר ולקנות רק את הקירור במקום אחר? (הבעיה היא שאני רוצה לשהם יעשו לי OC ואני לא יודע אם הם יוכלו להרכיב את המחשב ולבצע OC אם אני לא יבחר קירור) לוחות אם Gigabyte GA-EP43-DS3 ¤442 מארזים NZXT APOLLO BLACK NO PSU ¤190 ספקי כח SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 ¤263 רק 400 אבל קיבל…

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  11. ערב טוב לכולם, ברשותי Asus שנרכש בסין, לפני פחות מחצי שנה. רציתי רק לדעת אם Global Warranty תקפה לגבי המחשב הזה, או שהייתי צריך לנקוט במספר צעדים בכדי להפעיל אותה..? שאלה נלווית: האם יש ספקי זכרון 667/800 Mhz למחשב נייד "הוגנים" אשר אתם ממליצים עליהם?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  12. תשמעו אני כבר שבועיים בפורומים וכל אחד מציע לי משהו אחר כבר נמאס לי ואני לא יודע מה להחליט.. מישהו מציע השני אומר חרא.. הוא מציע אחר אומר חרא... אני מקווה שפה תעזרו לי למצוא משהו טוב בתקציב שלי 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות? 2500 לא מזומן... חריגה של 2700 גג גג גג גג!!! 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים HD, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן, כל מה שאמור להיות במחשב רגיל. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כן: מסך. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? חשוב לי שלא יעשה רעש!@!!! הוא יושב בחדר שלי!! 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במע…

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  13. מה קורה. שמעו אני חייב עזרה.. ההורים ביקשו ממני עזרה ואני מתלבט בין 2 המחשבים הבאים. השימוש הוא כלי בסך הכל.. קצת מכל דבר עכשיו אני צריך את הדעה שלכם.. מה יותר טוב אז יש את : Satellite L300-2C4 TOSHIBA הינה קישור למפרט http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=735450 או המחשב השני Lenovo G550 NTDRDIV T4200 http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22949348 תודה רבה מראש [=

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  14. Started by bennnn,

היי קניתי לפניי 6 ימים נייד טושיבה, פתאום היום כשמחשב מונח רגיל יש רעשים מהרדיסק תיקתוקים כאלו והמחשב נתקע. אם המחשב מוטה לצד ימין כזה כמו נדנדה שהצד של ההרדיסק למעלה אז המחשב עובד רגיל!!!!!1 מה הבעייה? אולי משהו בחיבורים? לפתוח ולראות?? ההרדיסק הוא 60 גיגה תודה לעוזרים צריך עזרה דחוף...כי קניתי\את זה באייביי ואין החזרות...

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  15. Started by RJ1,

חבר שלי קנה את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=313&CatCode= אני אמרתי לו שעבדו עליו, אבל הוא לא מוכן להאמין ולא הצלחתי לשכנע אותו שמה שהוא רואה על המסך זה לא בדיוק מה שהולך בפנים. לפי המחיר המחשב שלו אמור לעלות בסביות ה2300 שקל שזה מחיר זול בטירוף למחשב כזה. איךם אני יכול להוכיח לו שהוא טועה?

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  16. אני צריך שני מחשבים ניידים בתקציבים שונים, המחשב הראשון בתקציב של 5000-4000 ש"ח והמחשב השני בתקציב של 6000-9000 ש"ח. מצאתי שני אופציות למחשב הראשון (5000-4000 ש"ח) והנה הם: DELL 6400 IN-RC03-1675: http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=6899 Gigabyte Santa Rosa W566U: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1378_2613&products_id=18830 מה אתם חושבים על שני האופציות האלה? ואיזה אופציות נוספות אתם מציעים. לגבי המחשב השני (6000-9000 ש"ח) לא מצאתי אופציה שמתאימה לדרישות. הדרישות הם: מסך בגודל של "17 , כרטיס מסך חזק יחסית ומעבד core 2 duo של 2.0ghz ומעלה. תודה מראש למגיבים

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  17. אז ככה, יש לי מעבד E6750 (כן זה Overkill מטורף אבל זה מה יש) ונשאר לי בתקציב פלוס מינוס 3000. המחשב ישמש בעיקר ל Photshop, אינטרנט ולראות קצת סרטים. חשוב כמובן מסך איכותי 19'' ועדיף שיהיה עם footprint מה שיותר קטן. תודה!

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  18. Started by gabi_y,

צריך מפרט למחשב אשר מיועד רק לפוטושופ.ולהדפסה מפוטושופ! אני צריך רק מעבד לוח אם זכרונות וכרטיס מסך/או מובנה בלוח אם לא יודע... המחשב עובד עם תמונות בגודל של 1 גיגה. ושלח תמונות באותם גדלים להדפסה. אני צריך שהמחשב היה כמה שיותר מהיר בשליחה להדפסה.זאת אומרת בעיקר זכרון כמה שיותר מהיר... גם בעבודה בפוטושופ זה בעקר הזכרון...

19. Started by gof,

שלום, אני מחפש מחשב נייד קטן והכי חשוב קל משקל. נגיד לצורך הדיון שאין מגבלה כספית. מצאתי ואני כנראה אקנה מחשב של lenovo דגם x61s בעל המפרט: משקל: 1.33 ק"ג. Intel® Core 2 Duo L7500 1.60GHz 2 גיגה ראם ו120 גיגה דיסק קשיח. כ.מסך shared מסך "12 אשמך לחוות דעת על הדגם הזה והצעות למחשבים אחרים. תודה מראש על העזרה, יובל.

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  20. Started by eshtul,

המחיר של המעבד שמסומן בתמונה והמחיר של המעבד שמעליו זהים איזה מהם עדיף מה זה אומר 4MBL2? תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  21. Started by Ma*oR,

היי אנשים ממצב רציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט הזה שאני הולך להזמין אותו יום שני בעזרת השם בלי נדר אבל יש לי כמה התלבטויות אני מקווה שתעזרו לי והמפרט הוא מעבד INTEL Core 2 Quad Q6600 2.40GHZ 8Mb SHARED CACHE BOX 3Y זכרון DDR2 CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 800Mhz CL4 2x1Gb DUAL PACK WITH EPP כרטיס מסך GIGABYTE GV-NX88T512HP RETAIL GF 8800GT PCI-E 512MB DDR3 DVI+HDTV 3Y צורב LG GSA-GH20NS10 (B) SATA DVD WRITER BLACK OEM 2Y דיסק קשיח 1)500gb 32mb sata2 2)250gb 16nb ide ספק כוח CORSAIR CMPSU-550VXEU 550WATT ATX PSU RETAIL 5Y מארז COMPUCASE HEC CI-6A19-NPS BLACK MIDI ATX עד לכאן את כל זה אני לוקח עכשו הגעתי לחלק הבעיתי שאני ממש מתלבט בין הלוחות האם והלוקחות שאני מתלבט הם…

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  22. Started by honda71,

חיכיתי עד להורדת מחיר המעבד Q6700 ואכן המחיר ירד. מאחר וכך אני קונה את הרכיבים הבאים נא חוו דעתכם על כך. מארז EZCOO עם מאוורר צדדי גדול +ספק כח של 500 וואט REAL של EZCOOL לוח GAP35CDS3 של גיגה בייט זיכרון קינגסטון 2X1024 מעבד Q6700 כרטיס מסך 8600 256 מגה זיכרון DDR3 הר דיסק של סיגייט 500 גיגה צורב אסוס DVDX20 בקיצור אלו הנתונים שבחרתי ואם חלק מימכם חושב להוסיף עוד 2 גיגה זיכרון אז החלטתי לרדת מזה ולא בגלל הכסף אלא בגלל מערכת ההפעלה. השכן שלי קנה לפני שבועיים מחשב "פיצוץ" בסכום של 5600 ש"ח ללא מסך. זיכרון 4 גיגה מעבד Q9450 וכרטיס מסך 8800 GT של גיגה בייט ועוד פריטים מדהימים שאני לא אפרט כי זה לא חשוב. החשוב הוא שלאחר יומיים החלו בעיות תאימות עם המדפסת ומסכים כחולים החלו לה…

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  23. Started by Nadav889,

שלום לכולם אני חדש פה. אני מתכנן לקנות מחשב בשבועות/ימים הקרובים בסביבות ה5000 שקלים(ללא מסך, ציוד היקפי ומערכת הפעלה). אני מתכנן לקנות עם המחשב ויסטה כנראה הום פרימיום ומאוד חשוב לי שהמחשב יעבוד חלק עם המערכת הפעלה. המחשב מיועד למשחקים ואני בטוח רוצה שיהיה בו מעבד 4 ליבות( QUAD?)לא פחות מ 2G זיכרון ו500 GB דיסק קשיח. אני לא מבין בשאר החלקים כמו לוח אם, כרטיס מסך מערכות קירור וכאלה...אשמח עם תעזרו לי קצת. חשוב להדגיש שאני רוצה כרטיס מסך חזק שיוכל להריץ את כל המשחקים ולתמוך בוסיטה בצורה הטובה ביותר. ושאלה אחת אחרונה, מזה בדיוק 64BIT או 32 BIT? לא הבנתי מה זה... תודה, נדב.

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  24. Started by itzikc20,

צריך מפרט למשחקים, בלי מסך,HD וכונני דיסקים.. שימו זיכרונות DDR2 של 2 גיגה, לא דרוש ציוד היקפי וזהו... תודה מראש לכולם!

25. Started by LastForOne,

המפרט הזה לחבר שלי והוא מיועד למשחקים... מעבד: Intel E4400 2.2 לוח אם: Intel pearl creek G31 זיכרון: DDR2 1024MB דיסק קשיח: Samsung SATA2 160GB כרטיס מסך: Intel 3100 - ONBOARD כרטיס קול: Realtec 5.1 כרטיס רשת: Realtec 10/100/1000 צורב:Samsung DVD X20 Double layer מסך: LCD 20 אינץ' זהו, המחיר: 1000 שקל אין לי מושג איך הם הגיעו לזה אבל הוא אמר שזאת עסקה מיוחדת שהם סידרו שם... הוא מתכוון להחליף לכרטיס מסך רציני יותר... בין החזקים שיש היום... [ככל הנראה 8800GT] מה דעתכם? טוב? מתאים למשחקים?

• 4 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים