ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי מפרט ורציתי את התגובה שלכם עליו ועל מחירו לוח אם GA-8I945PG-RH מעבד-PENTIUM D 775 3.0G 2*2M TRAY 930 DUAL CORE מעבר מקורי של אינטל ניתן להחליף למאוור של THERMALTAKE TR2 15 FAN INTEL 775 COOPER BASE + AUTO FAN SPEED בתוספת של 38 ש"ח זכרון 1GB KIT (512*2)A של חיברת GEIL ארדיסק WESTERN DIGITAL 250GB כרטיס מסך GEFORCE 7300GS 256MB PCIE צורב DVD LGH10AK *16DUAL LAYER מארז של A-TOP GLADIATOR 500W PFC (120MM+SATA+24-PIN+PCI-E)+2X LED120MM FANS מסך SAMSUNG KCD-730BF 4MS 17' MAGIC BRIGHT DVI 1:700 מקלדת עכבר של GENIUS Genius EasyTouch 2 KIT Keyboard Kb-12e Black ENG /HEB + X-SCROLL Optical Mouse כול החבילה הזאות ב6250 למזומן
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מרכיב את המחשב שבכותרת (צרפתי שוב את המפרט) מעבדIntel Core i5 - 750 - 2.66GHz1100 גוף קירור למעבדSCYTHE MUGEN II235 לוח-אםGIGABYTE GA-P55-UD3R 750 זכרונות4096MB (2048MBX2)1066/1333 MHz DDR3500 דיסק קשיחSAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ420 צורבDVD-RW - SATA125 כרטיס מסךATI HD5850 1GB GDDR51550 מארזANTEC NINE HUNDRED II580 ספק כחENERMAX ECO80 500W : EES500AWT470 אולם קניתי את ה5870 במקום ה5850. האם ספק כח של 500W עדיין יספיק או שכדאי ספק חזק יותר? כמו כן האם יש מקום על הלוח ובמארז לכרטיס הזה (עד כמה שידוע לי ה-5870 ארוך בעוד איזה 2 ס"מ). תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני וחבר שלי בנינו שני מפרטים לשימושים שלי ורציתי שאתם תיעצו לי איזה מפרט לבחור או שתבנו לי מפרט בתקציב זהה עד 2.6K. בחרנו את המעבד E6300 כי אני מתכוון לעשות OC ל 3.5Ghz והבנתי שזה מעבד טוב לאוברקלוק ואני מתלבט גם במעבד Athlon 2 x3 425 ורציתי לדעת לאיזה מכפלה אפשר להגיע איתו אם הקירור המקורי של AMD וגם רציתי לדעת אם יהיה הבדל משמעותי בזיכרונות DDR2 או DDR3. אני לא ישדרג את המחשב בעתיד. אני ישמח לעזרה המפרט הראשון: מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Box, יחידות 1 ₪335 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=931 Gigabyte GA-EP41-UD3L P41 CHIPSET, יחידות 1 ₪346 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1045 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחיד…
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב בערך בן שנתיים יש לי את המעבד I5 2400 על לוח אם : Gigabyte GA-B75M-D2V S1155 יש לי חבר שעובד באינטל, ויש לי הזמדנות לרכוש מעבד במחיר נמוך. השאלה הוא מה שדרוג ראוי ומומלץ- לשימוש בגיימינג בעיקר עם GTX 760 האם יש טעם לשדרג על בסיס הלוח הזה? - - - תגובה אוחדה: - - - מחדד את השאלה- בהנחה והתושבת שלי היא 1155, האם מעבדים של תושבת 1150 יעבדו גם?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב לאדם מבוגר, השימוש העיקרי בו יהיה סרטים (גם HD) ואינטרנט. חשוב שהמחשב יהיה "מושלם" לתפקיד - שהכל ירוץ אקסטרה חלק בלי לאגים בכלל (למרות שאתקין ויסטה), ושיהיה אפשר לראות סרטים כמו שצריך בHD ואם יש צורך אז גם לחבר לטלוויזיה. התלבטתי אם לקנות כרטיס מסך מובנה אבל פשוט אין לי שמץ של מושג איך זה ישפיע על הצפייה בסרטי HD... בנוסף גם אין לי מושג כמה זיכרון לקנות.. אם אני רוצה 0 לאגים צריך 4GB, לא? צריך שהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן בלי להתחיל לקרטע וזה כולל להריץ כל מיני דברים כמו הAERO. כנראה מתוכנן שדרוג לWIN 7, בלי קשר. יש צורך במסך וברמקולים כציוד היקפי, מקלדת ועכבר אני אבדוק בעצמי.. ה"יוקרה" של המחשב גם חשובה ככה שאם אתם מצליחים לדחוף מארז יפה …
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
ערב טוב , בזמן הקרוב הינני מתכוון לרכוש מחשב נייד של דל, DELL Inspiron 15 i5548-833SLV הרכישה תתבצע בארה"ב , הינני מעוניין להחליף את הקשיח המקורי שמגיע עם המחשב , בSSD של סמסונג מדגם samsung evo 850 , האם ישנה איזושהי בעיה של תאימות ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז לפי הכותרת אני מחפש משחב חזק שיריץ את המשחקים הכבדים ביותר,מעוניין לקנות ב TMS בשביל ה OC. יופע המארז לא חשוב,העיקר שיהיה כמה שיותר טוב. יש לי בבית 2GB RAM GSKILL 800MHZ PK אז אם אפשר לכלול אותם במחשב יהיה ממש טוב. המחיר המקסימלי הוא 5K אבל אפשר לעלות טיפה אם זה משמעותי. קניית המחשב תתבצע עוד היות,בתקווה ויבנה המפרט. משחק בעיקר על מחשב 15",אשר ישודרג ל 19" ממש בקרוב. בעיקר שיהיה בנוי מQUAD וכמה שיותר חזק,תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
כמו שכתוב, מחשב לשימוש משרדי בלבד, תקציב עד 1400 ש"ח, ללא ציוד היקפי וגם אין צורך בHD, הקאץ' היחידי שזה חייב להיות מKSP השנואה. (זה מפריע גם לי, אבל אנחנו עסק ואיתם יש לנו הסכם) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
היי לכולם, עשיתי איזשהו קומבינציה בין 2 מחשבי הגיימינג שמופיעים במפרטים הממולצים, ככה זה נראה עד עכשיו: Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box Scythe Mugen MAX SCMGD-1000 Asus GTX970 4GB STRIX OC DirectCU II GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E Gigabyte GA-H97M-HD3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, PCI-E,VGA, DVI, HDMI G.Skill 2x8GB DDR3 1333Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 Seagate 2TB Barracuda Sata III ST2000DM001 LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM יצא לי עד עכשיו 5800 מה שמשאיר לי בשאיפה עד 1000 שקל למארז וספק. אני מתכנן לקנות את המחשב בחודש\חודשיים הקרובים. אני לא מתכנן לעשות OC, אני בדרך כלל קונה מחשב לכמה שנים טובות ולא משנה בו כמעט כלום לאורך הזמן. המחשב ישמש לגיימינג…
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אהלן חברים, עבר קצת זמן מאז השידרוג האחרון שלי, אני מעוניין במעבד חדש + לוח אם עם יכולות OC גבוהות במיוחד , הציפיה שלי מהמעבד היא לעבור את ה 4GHZ- 4.2 בלי בעיות מיוחדות , יש לציין שהתקציב כולל קירור אוויר למעבד. תקציב : 2800-3000 ש"ח ללא חריגה. בעיקרון ההלבטות היא בין I7 920 ל I5 750 או שכדאי לחכות למעבדי I5 בעלי המכפלה הפתוחה? , השידרוג הוא למטרת משחקים + שימוש כללי ולא לטובת גרפיקה ועיבוד וכו' וכו'. המפרט שלי הוא כזה : Q6600 @ 3.2GHZ GIGABYTE P35DS3L KINGSTON VALUE 2G 1066 GIGABYTE RADEON 4870 512 CORSAIR 550VX CM690 בעתיד אשדרג גם את כרטיס המסך ל 70\ATI 5850, האם הספק שלי יענה לצרכיי הכרטיס? סליחה מראש אם התרד לא לפי ההוראות.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אני סטודנט, עם תקציב מוגבל יחסית כרגע יש לי מחשב ישן מאוד שאני רוצה לשדרג למחשב טוב, שיוכל להריץ משחקים חדשים ברמה סבירה ויהיה עמיד לאורך זמן חשבתי "להשאיל" מהמחשב שיש לי כרגע הרד דיסק 40GB, צורב וCD מסך, ואולי גם זיכרון (יש לי 192MB SDRAM -יש איזושהיא תועלת באפשרות לשלב בינו לבין זיכרון DDRAM חדש?) המפרט שאליו הגעתי לאחר התלבטויות וחיפושים רבים הוא כדלקמן: לוח P4S800D-x ASUS מעבד Intel Celeron D 2.66Ghz 533FSB 256k Box זכרון OEM DDR 512 MB 400MHZ nVidia Geforce5 FX5700LE 256mb DDR 128bit DVi AGPx8 TvOut כולל המארז, המחיר הוא כ-2000 ש"ח, האם בתקציב זה יש לכם המלצות לשינויים במפרט? אשמח לשמוע את דעתכם, טל
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום רב, פרסמתי פוסט זהה לפני כמה חודשים אבל עכשיו זה קצת יותר רלוונטי (מענק מילואים כבוד) וגם כי יצאו המעבדים החדשים. המפרט הנוכחי מופיע פה בצד. צריך המלצה ללוח אם מעבד זיכרון וקירור(הבנתי שלא חובה כי הקירור הנוכחי יכול להתאים לסוג מסויים של לוחות אם). עדיפות לRSM או חנות אמינה וטובה אחרת באזור המרכז המחשב ישמש בעיקר למשחקים (BATMAN AC , DIABLO 3 , SC2 ) ולתכנות ועבודה עם מכונות וירטואליות אז לכן דרוש 8GB זיכרון. לעזרתכם אודה.
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מטרות המחשב? אינטרנט משחקים כבדים על high כמו gta iv וBattlefield: Bad Company 2 , צפיה בסרטים * גודל המסך?16.4 Full HD * משקל רצוי?אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 2+- שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB eSATA VGA HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?7,200 סל"ד 350GB * צורב DVD?כן שתומך LightScribe * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?hp עם יש בפחות מ 8000 זה גם טוב
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש להרכיב מחשב נייח שישמש למגוון רחב של משימות, אך בעיקר כסטרימר למוזיקה וסרטים. חשובה לי התאימות שלו לשנים קדימה ומתוכנן שדרוג רכיבים אחת לתקופה (המחשב הקודם שרד נהדר 5 שנים של שדרוגים - כ.מסך, SSD, הרחבת זכרונות וכו' - ואני מתכנן להמשיך בקו הזה גם עם המחשב הנוכחי), לכן בחירת המעבד, לוח האם, המארז והספק צריכים דגש מיוחד. המחשב ייתחבר גם למסך 30" (2560*1600) וגם למקרן (1080P 100") -כרטיס המסך הנוכחי שלי (6790 נדמה לי) מתמודד עם המשימה בסדר סה"כ, כך שלא נראה לי שצריך להשתולל עם כרטיס המסך (למרות שגם יד 2 באחריות בא בחשבון). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה עד …
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
מחפש מפרט ב 3,500 שקל ללא מסך או ציוד הקפי. הצעות יתקבלו בברכה
-
- 12 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן בשבועות הקרובים להחליף את המחשב הנישא הקודם שלי בחדש. יש לי דרישות מאד ספציפיות ואני אשמח להמלצה ממישהו שמכיר ו/או יש לו מחשב דומה. הדרישות הן: 1) מעבד i5,i7 או לחלופין core 2 duo במידה והמחיר יהיה זול בהרבה 2) זכרון: 8GB (כן אני יודע שזה הרבה מאד) - עדיף שיהיה כבר במחיר הראשוני אבל גם אפשרות להרחיב ל8GB זה בסדר. 3) HDD לא חשוב (אני ישים את הSSD שאני מעביר מהמחשב הישן). 4) עדיף מסך בגודל של עד 15" (17" כבר גדול מדי). המחשב שלי היום הוא מחשב עם 8GB זכרון וזה חובה כי אני מריץ הרבה מערכות וירטואליות וסביבות עבודה ע"ג המחשב הנייד. כמובן שסכום זה גם חשוב, היעד הוא עד 6500 ש"ח כאשר יש מקום לסטייה כלפי מעלה אבל אני לא אוכל להרשות לעצמי מחשב ב10K. אשמח להמלצות. נאו…
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד. עבודות משרדיות, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?' מסך 14 אינץ' מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא קריטי * משקל רצוי? עד 2.2 ק"ג - צריך להיסחב איתו כל היום על הגב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)ך. זמן סוללה הגיו…
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב שני לבית. שימוש עיקרי וכמעט יחידי, יהיה גלישה באינטרנט ושימוש בוורד. אין צורך בצורב/כונן. דיסק קשיח 500GB. קירור שקט ולא יקר למעבד. תודה, חן
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3500~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך, לא חובה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ותוכנות אנליזות (אלמנטים סופיים, SOLID, UG וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). , Matlab, Patran, Solid, UG ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יעשה בו גיימינג. יעשה בו גיימינג, אבל אין לי דוגמאות ספציפיות -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1180 , מסך "2…
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נימצא בהתלבטות בין אם לשדרג את המפרט הנוכחי שלי או לקנות כבר חדש המפרט הוא מעבד : q6600 לוח אם : asus p5kc זכרונות : 2gb corssair xms2 כרטיס מסך : xfx 8800gts ספק כוח של אנרמקס אני חושב שהוא 450, לא בטוח. רציתי לדעת האם פשוט כדאי לשדרג חלק 1 או 2 במחשב כדי שיעמוד במשחקים של היום ברמה טובה (הגדרות גבוהות - הכי גבוהות עם FPS נורמאלי) או שכבר רצוי לקנות אחד חדש? במידה ועדיף לשדרג, מה צריך לשדרג ולאיזה? במידה וכבר עדיף מחשב חדש, לאיזה מחשב עדיף? (בערך בתקציב של 4000-5000) תודה רבה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אהלן, נתקלתי כאן בהמלצות על אתרים כמו http://www.ronlightoutlet.co.il , שם יש ניידים מחודשים. רציתי לדעת אם כל העסק בכלל משתלם- למישהו יצא לקנות שם? הנייד מתפקד בסדר לאורך זמן? האם יש שריטות כלשהן על הנייד? האם זמן הסוללה קצר יותר מדגם חדש לגמרי, או שחלק מתהליך ה"חידוש" הוא שמחליפים גם סוללה? האם חצי שנה או שנת אחריות בודדת זה מספיק? אם יש עוד מידע שלא חשבתי על לנסח אותו כשאלה, אתם מוזמנים לנסח כתשובה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
נגיד ואני קונה מחשב חדש לגיימינג במה יותר טוב להשקיע במעבד או בלוח אם למשל מעבד כזה: Intel Core i7-3770 3.4GHz Box עם הלוח אם הזה :לוח אם Gigabyte דגם GA-H77MX-D3Hצ'יפסט Z77 תושבת 1155 או מעבד כזה: מעבד Intel Core i5-3550 3.3GHz Box כולל מאוורר עם לוח אם כזה:Gigabyte GA-Z77X-D3H לא מעוניין ב OC תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
DELL Latitude E6410 HP EliteBook 8440W ThinkPad T410s Lenovo לזה יש גם דגם עם multi touch Hp EliteBook 2740p Tablet PC המחשב לא יקנה בארץ לגבי העדפה אני מאוד רוצה מחשב מגע יש לי אחד כזה בעבודה של פנסוניק מוקשח וממש כיף לעבוד עימו בנוסף אני חושב יהווה יתרון בלימודים אם אני יוכל לכתוב עליו במקום במחברת. זמן סוללה אני חושב משהו כמו 6 שעות צפונה יהיה טוב
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
אני מעצבת גרפית וחשוב לי לרכוש מחשב שיהיה חזק במיוחד , מהיר, מסוגל לעבוד על כמה תוכנות גרפיות במקביל ויכולת רינדור איזה רכיבים הכי חשובים במחשב למטרות אלה ?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-