עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. CPU Core 2 Quad Q9300, 1333MHz, s775, 6MB, Life Time Warranty 1190 M.BOARDS - GIGABYTE - 3 Years Warranty EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 508 MEMORY DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader 450 Vedio Card GAINWARD 9800GTX+ 512MB PCI-E 1070 or INNOVISION Geforce 9800GTX+ 512MB DDR3 HDMI PCI-E 1100 POWER SUPPLY 500W אשמח לקבל תגובה על המחשב, ואיזה כרטיס יותר כדאי.. לצורך משחקים, פנאי ועריכת וידיאו

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  2. Started by almogila,

שלום רב, רציתי להתייעץ איתכם לגבי מחשב שהציעו לי לרכוש כדי לדעת האם זה מתאים לצרכים שלי והאם זה מחיר טוב מפרט המחשב הוא DELL Inspiron 1520 מעבד סוג: Intel® Core2 Duo Processor מהירות המעבד: 2 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T7250 BUS SPEED: 800 MHz מסך גודל המסך: 15.4 " רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: GMA X1300 מסך: WXGA מסך רחב- WIDE: כלול זכרון נפח: 2048 MB מהירות: 667 MHz סוג זכרון: DDR 2 אפשרות להרחבה עד: 4096 MB כוננים כונן: צורב DVDRW DL ד.קשיח נפח איחסון: 160 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA נתוני שמע כרטיס קול: 7.1 channel stereo sound רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול קורא כרטיסים קורא כרט…

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  3. התקציב זה בערך 4000 , אפשר טיפה חריגה , מחשב בעיקר ל GAMING כולל מסך חשוב לי הכרטיס מסך , אבל בעיקר שמשחקים יעבדו לי חלק , לא כזה משנה לי הרעש שהוא עושה אבל שלא יהיה רועש מידיי , שוב אפשר לחרוג טיפה לכיוון ה 4500 אבל לא יותר תודה D: Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪813 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2353 Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1366, יחידות 1 ₪126 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=247 Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 CHIPSET דגם מתוקן B3, יחידות 1 ₪434 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2348 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪203 http://www.rsm.co.il/produ…

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  4. שמעו אני חושב שמצאתי מפרט מאוד מאוד משתלם בFOXPC! אבל הכל מבולגן ולא הבנתי מה המפרט במדויק.. הנה הלינק: http://www.foxpc.co.il/BuildSystem.aspx?SystemID=2 מה המפרט המדיוק ללא כל התוספות האלה מישהו יכול להגיד לי?אני חושב שזה הולך ככה: E8400 OCZ Vendetta GB EP43 2X2GB of RAM GTX260 NZXT TEMPEST CM 550W Real Power PRO זה המפרט?אם כן זה הדבר הכי משתלם בארץ! מעבד סוס, קירור למעבד, לוח סבבה, ראם סבבה, כרטיס סוס, מארז סוס, וספק סוס! אם התקציב שלי זה 3400 יש משהו שהייתם מציעים לי להחליף? למשל לרדת במארז ולעלות במשהו אחר?כי יש שם כל מיני אפשרויות כאלה.. תודה! שימושים: אינטרנט,סרטים,משחקים כבדים כמו GTA IV CRYSIS COD5 וכולי, שקט חשוב אבל לא כל כך חשוב - שאני אומר חשוב אני מתכוון של…

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  5. Started by VoliSuS,

אהלן טוב אז המפרט אני אביא לינק למה זה יותר נוח לקרוא ככה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1292&CatCode=3 המחשב בעיקרון אמור להריץ תוכנות של גראפיקה.. פוטושופ, פלאש, אפטר אפקט ומאיה.. את התוכנות של אפטר אפקט ומאיה אני לא עובד איתם הרבה אז כאילו לא כזה קריטי לי לעבוד איתם לאט או משהו.. ראיתי שרשום שמחשב לגראפיקאי כמה דברים חובה ולפי זה ראיתי את המפרט 1. DDR 3.. 2. זיכרון לפחות 4 ג'יגה 3. שיהיה לפחות 1333 MHZ.. אני ממש לא מבין פשוט ראיתי שיש את זה במפרט אז זה נראה לי אחלה.. מסך יש לי תודה

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  6. שלום, אני צריך לקנות מחשב למטרות קולנוע ביתי, כאשר מדובר רק על הצגת סרטים וללא הקלטה. הדרישות הספציפיות שלי הם: 1. תקציב 1000-1500 ש"ח. 2. אני רואה סרטים וסדרות באיכות HD ולכן גם צריך יציאת HD. כלומר, משהו שיכול לנגן קבצי matroska בלי בעיה. 3. כרטיס קול עם יציאה אופטית. 4. לא צריך זיכרון. יש לי כבר 2x1G של DDR2-800 5. לא צריך מארז HTPC. המחשב יושב בחדר אחר כאשר הצד האחורי שלו צמוד לקיר של הסלון ויש פתח בקיר להעברת הכבלים. 6. לכן, גם לא צריך מארז יוקרתי או לוח אם mATX. מספיק מארז הכי פשוט עם לוח אם רגיל. 7. דיסק קשיח גדול, באזור 500GB 8. צורב לא הכרחי. תודה.

7. Started by Dark Respect,

היא גולשת באינטרנט ועושה עבודות וטיפה משחקת היא רוצה מחשב להרבה שנים עם בטריה חזקה עד5K תודה!

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב 8000 חריגה 10 גג, עדיפות כמובן לכיוון ה8K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? Maya adobe unreal engine 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך מקלדת ועכבר (לא כל כך קריטי) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  9. אז ככה אני כבר שבוע נילחם עם עצמי לא יודע איזה מפרט ליקנות מרוב שיש כול כך הרבה אפשרויות ליבנות מפרט ....הלכתי לאיבוד כבר זה המפרט שניראה לי הכי מוצלח אשמח לתגובה האם יש רכיב כולשהו שכאדיי להחליף באחר ?? שמישהוא יגאל אותי מיסוריי... השימושים העיקריים הם : מחשב צריך להיות חיית עבודה יכולת להריץ הרבה תוכנות בו זמנית ביצועים טובים לכול המישחקים החדשים מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤988 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם ASUS P5Q PRO ¤674 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31202 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB ¤247 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-…

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  10. שוב שלום! בהמשך להכתבות האחרונה בנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=431527.msg3711709#msg3711709 אני ממש לפני קניה, וכמעט נסגרתי סופית על המפרט הזה: יש לי עדיין 2 שאלות: 1. האם הספק הנ"ל יספיק לצרכים של המחשב? לפי מה קובעים את ההספק הנדרש? יש בפנדה גם Seasonic SS-400ET Active PFC 400W Oem ב260 שח ו - Seasonic SS-500ET Active PFC 500W Oem ב 345 שח למשל... ויש לי אפשרות לחרוג ב200 שקלים מהתקציב. האם מומלץ יותר לקחת אחד מהשניים הנ"ל במקום ספק כח סיסוניק 350W איכותי, עלות 215 ש"ח? האם השדרוג הזה טוב במובן - עלות תועלת? 2. במפרט שצירפתי אין גוף קירור חיצוני למעבד, וראיתי שמפרט שהציעו לי מksp כן היה גוף קירור חיצוני. אז כדאי/צריך להוסיף? ואם כן , איזה מומלץ?…

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  11. Started by LalA09,

קודם כל, חבר'ה תודה על העזרה! 1. מה התקציב? 3000 ש"ח, אם אפשרות חריגה ל 3100 ש"ח. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כבדים), צפיה בסרטים,הורדות וכו'. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד - העדפה ל E8400/Q6600/Q8200. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא משהו מיוחד,עדיף שיהיה שקט אבל. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב, אבל לא משהו רציני. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? כרגע לא, אבל מעדיף שיהיה למעבד קירו…

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  12. פשוט הוא עושה לי שאין לו הכול וצריך להזמין וזה עולה משלוח ובלאגן אז הוא נתן לי אפשרויות ופשוט מה שראיתי שממלצים פה אז אמרתי לו שיזמין עם יש פה חלק שכדאי בדחיפות לשנות אני ישנהה יש לי עד מחררר עכשיו הכי חשוב לי לדעת בקשר לספק והזיכרון איך הם ? זה השנוי שעשיתי במפרט כרטיס מסך - Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe 540 מעבד - Intel Pentium Dual Core E5300 2.5GHz 2Mb 800Mhz Bo 325 לוח אם - Gigabyte GA-G31M-ES2L 244 זיכרון - KINGSTON DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz 360 *-כונן קשיח Samsung 500GB 16MB 7200RPM SATA II HD502IJ Spinpoint F1 280 ספק 400W thermaltake 300 שקל בהתחלה זה הייה ככה השנוי שהוא עשה לי שזה יותר באיזה 150 שקל בערך כרטיס מסך - Sapphire ATI Radeon HD4830 51…

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  13. ההורים שלי עכשיו בארצות הברית והם רוצים לקנות לי מחשב נייד (כי להביא נייח זה סיפור) , המחשב ייועד לעבודות משרדיות, משחקי מחשב (אני יודע שנייד לא מריץ אותם כמו נייח אבל אין מה לעשות) ואפשרות לניגון סרטי HD במסך פלזמה 50" אני לא מבין בתחום הניידים כלום אז כל תגובה תהיה מאוד יעילה! תודה רבה רבה על העזרה! נ.ב נראה לי הם רוצים לקנות את זה ב Costco למי שמכיר אולי זה יכול לעזור. תודה!

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  14. Started by jac1000,

שלום! יש לי בבית מחשב שולחני. אני עד עכשיו לא רציתי לקנות טלפון חכם כי יש לי מחשב שולחני ענק בבית וחששתי שאני אתמכר לטלפון החכם. יש לי פלפון ללא אינטרנט "דורו". פשוט התקופה ודרישת הציבור "מה אין לך סמרטפון" , "מה אין לך ווטספ. בקרוב אצתרך לעבור עוד 2 ניתוכים ואני בטוח שאצתרך טלפון חכם. איזה טלפון חכם כדאי לקנות? כמובן שיהיה כדאי ללמוד או להכנס לקורס בשביל להכירו.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  15. Started by bostero,

היי אני צריך מפרט למחשב כולל מסך שישמש בעיקר לשימוש משרדי והורדות מאימיול וכו'... אם אפשר שיהיה מבוסס על מעבד אינטל ושיכלול מסך. איזה מערכת הפעלה כדאי לרכוש למחשב ? תודה

• 10 תגובות
    • 590 צפיות
  16. Started by eyal4,

1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד למשחקים בינוניים עד כבדים עם איכות גבוהה ולסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 9. האם יש העדפה לרכוש את המ…

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  17. Started by Dj_dani,

אני מחפש מחשב, אך לא מבין יותר מידי, מה שכן לא מוותר על 3 שנים אחריות. רצוי גם שיהיה מאייבורי כי יש לי ניסיון מאוד טוב איתם עם מחשב העתיק שלי, א רשת אחרת גדולה דוגמת ksp. השימוש במחשב הוא לרוב אינטרנט (פורומים וכו׳), המון צפייה בסרטים, ומשחקים כמו nfs gta ושלל סימולטורים. המחיר צריך לכלול כרטיס רשת אלחוטי כי המחשב קולט אינטרנט אלחוטי מתוך ממ״ד ככה שחשוב שיקלוט טוב. דרישות: מעבד אינטל i3, הבנתי שהוא הכי טוב שאפשר למצוא בתקציב. זיכרון ddr3 לפחות 4gb הארדיסק של 300-500 ג׳יגה כרטיס מסך באיכות hd, בשביל הסרטים, ובשביל הסימולטורים. וחוץ מזה אני לא מבין יותר מידי ואשמח להמלצות. מה שכן, אין לי צורך בצורב, ורצוי שיהיה לפחות שתי כניסות usb קידמיות. לגבי המסך, 22 אינץ מינימום, רצוי …

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  18. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לתת לי חוות דעת על המפרט הבא ל htpc: (העלות היא ~ 4-4.5k לא כולל מעבד שאותו יש לי) שימושים: צפייה בסרטים 1080p, שימוש כ-pvr עם אופצייה למשחקים אבל לא צריך להיות מפלצת משחקים. להלן מפרט שאני הרכבתי: מעבד: E6700/E8400 (יש לי את שניהם אז אני רק צריך לבחור, אין טעם ב-over-kill) מארז: Thermaltake BACH Black HTPC VB8000BNS http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_2239&products_id=12155 קירור למעבד: Thermaltake Blue Orb II Cpu Cooler CL-P0257 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=15253 לוח אם: Gigabyte GA-EP35-DS3 Intel® P35 Express Chipset LGA 775 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=20740 ספק כ…

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם שווה אז לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים, אם באמת כדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,תכנות , צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מספר סביבות עבודה שונות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.AC,BF,portal2,ועוד כל מיני שעתידים לבוא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  20. אני עובד בבית בהדמיות מבנים כעבודה שניה ,אני זקוק למחשב שיורד לי את זמן הרינדורים ,המפרט יכלול מערכת הפעלה windows 7- 64 bit . תודה מראש.

21. Started by nitsanroz,

מחשב לצורך עיבוד HD וידאו, תוכנת תלת מימד cinema4D וגרפיקה לוח אם Intel DH67BL Bearup Lake. מעבד Intel (Quad) Core i7-2600 3.4GHz 8MB Cache. זכרון 4X4GB DDR3 1333 CL9 kingston/samsun/hynix כרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX 550 TI.1024MB GDDR5 דיסק קשיח Serial ATA III (6Gb/s) 1TB 32MB Cache 7200 rpm (Western Digital/Seagate) צורב DVDX22 LG ספק 700W מארז midi tower סה"כ 5100 כולל מעמ אופציונלי intel SSD 120GB 2.5-inch קריאה270 כתיבה 130 ב1100 שקל

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  22. Started by avishai1b,

יש לי כרטיס מסך 9800GT ויש לי מסך 17" אני צריך מפרט טוב למשחקים, וכמובן שהכרטיס מסך יעשה את כל העבודה שהוא יכול שהספק לא יהיה חלש מדי, hardisk סביבות 320 GB תקציב - 2800~ שהלוח אם יעבוד טוב בOC<< מארז כמה שיותר שקט תודה מראש אבישי

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש אולטרה - בוק, ללא דיסק קשיח בכלל (לא שילוב), חשוב לי העובי וזמן הסוללה וכמו כן טכנולוגית שיהיה רלוונטי לזמן רב ככל הניתן (לא מחליף מחשבים לעיתים דחופות). תקציב לא מוגבל אך אינני צריך יכולות מיותרות (גם בתחום החומרה וגם בתחום העיצוב וכו). כמו כן המחשב יגיע מהגולה לכן לא צריכה להיות מגבלת דגמים . בתודה מראש, נמרוד עריכה: * מטרות המחשב- עבודה משרדית * גודל המסך- 12-14 * משקל רצוי- קל ככל הניתן * זמן סוללה ארוך- ככל האפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- לא * בלוטות- כן * גודל מינימלי של כונן קשיח - 125MB * כונן CD/DVD? צורב- לא * כונן Bluray- לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת…

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  24. Started by pperoxide,

1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב עבודה משרדית ומשחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 19 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל מיני ניד פור ספיד או משחק מרוץ אחר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא רק את הכונן 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?צריך DVD צורב …

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  25. שלום, אני מעוניין במפרט בתקציב של עד 8000 ש"ח. המפרט יהיה מיועד בעיקר למשחקים כבדים. שהמפרט יכלול גם מסך. תודה.

• 3 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.