ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,386 דיונים בפורום זה
-
מפרט לשימושים כלליים אינטרנט קצת סרטים אני הולך היום לקנות מskypc אשמח לתגובות והצעות לשיפור[br]פורסם בתאריך: 3.08.2007 בשעה 09:59:26 מעבד AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 Box¤533 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1175 לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 ¤458 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38415 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤368 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤494 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7300GT 256MB PCIe ¤367 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28490 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤190 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז כולל…
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
לחבר שלי הלך המחשב ולכן הוא מעוניין לקנות אחד חדש והמליצו לו על המפרט הבא: מעבד: amd athlon 64 4000+ x2 socket am2 עלות: 480 ש"ח לוח אם: gigabyte m57 sli-s4 am2 nf 570 sli עלות: 605 זכרונות: kingstone 1gb ddr2 667 x2 עלות 410 דיסק קשיח: western digital 160 gb sata 2 16mb עלות 300 כרטיס מסך: geforce 8600 gt 256 mb 128 bit עלות 800 מארז: הוא לא כתב לי דגם מסויים אתם יכולים לבדוק את המפרט ולהגיד אם הוא בסדר? אגב לחבר שלי יש כבר את כל הציוד ההיקפי הדרוש. בנוסף יש לו עוד שאלה, יש לו דיסק קשיח ישן (מהמחשב הקודם) עם חיבור IDE האם תהיה לו בעיה כלשהי לחבר אותו למחשב? תודה לכל העוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום רב אני סטודנט לאדריכלות הזקוק למחשב נייד חזק להפעלת תוכנות לאדריכלים. המליצו לי על 2 מחשבים פוטנציאליים מדגם DEL PRECISION m7520 וכן מחשב מדגם HP ZBOOK STUDIO x5e44av . יש שוני ביניהם במהירות המעבד ובכרטיס המסך. אני מתקשה לקבל החלטה ואשמח אם משהו יוכל לבדוק המפרטים הטכניים של שני המחשבים ולהמליץ לי במה לבחור. תודה!! חיים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה בלהרכיב מפרט לשימושים כללים ( גלישה, מוזיקה, הורדות וכו' ) למפרט צריך ציוד היקפי (מסך, רמקולים מקלדת ועכבר ) תודה רבה!! ;D
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייח חדש שיהיה לשימוש בייתי וכבר הרבה זמן אני מסתכל על מפקטים ועל בניית מחשבים שונים באינטרנט והייתי רוצה לדעת מה דעתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, משחקים, שימוש בית ספרי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות , יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, eclipse - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PUBG, LOL, WITCHER, CSGO... -מהי הרזולוציה הטבעית …
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מעוניין בהגדרות הכי גבוהות, המחשב יחובר למסך 1080P עם 60-75 HZ. …
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
המחשב מיועד אך ורק למשחקים כבדים ,ללא מסך וציוד הקפי אחר! תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
Asus ROG Strix GeForce GTX 1070 Ti ASUS ROG STRIX Z370-E GAMING LGA1151 DDR4 DP HDMI DVI ATX Motherboard HyperX FURY 16GB DDR4 2400MHz CL15 Intel Core i7-8700K Samsung 860 Pro Series MZ-76P256 256GB SSD SATA III Corsair 750W 80+ Bronze CX750M מה אומרים? מה אתם ממליצים אם לא זה עד 8K גיימינג נטו
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/11-6-Anti-Glare-Screen-Protector-HP-MINI-311-ION-/180646167400?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a0f59c368
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני צריכה לקנות מחשב נייד 16RAM, 512SSD. מסך 14'' אני מעדיפה עם ציפוי מסך מט ולא מבריק (זה מוריד את אופציות הטאצ' למינהן) ושיהיה עמיד.. תקציב כ5000. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
היי כולם וחג שמיייח ברצוני לקנות מחשב לצורכי שימוש בתכנת Solidworks כולל ביצוע סימולציות שונות. מבחינת הקבצים - העבודה היא על הרכבות לא גדולות ולא מורכבות מידי. למעשה אני מחפש אופציה לנייד וכן לנייח שניהם בתקציב של 3000-3500 ש"ח. אשמח להערות והארות בנוגע לאפשרויות השונות. תודה ושוב חג שמח ערן
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מבקש הסבר על ההבדלים בין מוצרים האחסון הפנימיים שאפשר לחבר למחשב /ssd/hdd/m.2 /sata/pice3 אם פיספיתי עוד סוגים תוסיפו להסבר ומתי נכנס pcie4 ? ואיך צריך להראות מחשב נייח חדש מבחינת סוגי הכוננים? איפה יושבת המערכת ההפעלה? איפה שאר התוכנות? איפה הקבצים והתמונות והסרטים?
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
בקצרה: מחשב נייח בעיקר לתכנות ולגלישה באינטרנט. אפשרות הכנסה לכרטיס מסך איכותי שיידע להתמודד עם רשתות מלאכותיות. בפירוט: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500-4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת ה…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי, אז אני עונה על הסקר של HWZONE, ואתם תמליצו לי על מחשב, בבקשה: תקציב - עד 3500 (אם יש צורך, אחרוג בעוד 200 לא יותר). מטרות המחשב - עיצוב גראפי קל (ללימודי WEBMASTER), משחקים בינוניים, סרטים ואינטרנט. מסך - נראה לי שהתרגלתי כבר ל-15.6 אינטש, ונראה לי שאני אעדיף מבריק. רזולוציה - אני באמת לא יודע, נראה לי שאני אעדיף את ה-1920X1080??? (או שאולי לא???, מה אתם אומרים?). אמצעי קלט - סטנדרטיים, כמו בכל מחשב נייד רגיל. משקל - עדיף שלא יעבור את ה-2.5. זמן סוללה - כמה שיותר... 4 שעות יהיה בסדר. יציאות מיוחדות - HDMI, X3 USB Bluetooth - לא מעניין. כונן קשיח - מעוניין ב - 7200rpm, בגודל 500GB ומעלה. כונן אופטי - חייב להיות. אחריות - מעוניין ב-3 שנים. מע' הפעלה - Windows 8 64bit…
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אהלן, אני לפני הזמנה של מחשב נייד ואני מתלבט בבחירת המעבד...כאשר יש את שני המתמודדים הנ"ל...ההבדל הוא של 100$ יותר עבור ה-I7. מבנצ'מרקים שראיתי עושה רושם שהI7 עדיף ביצועיסטית בצורה די משמעותית..האם כך הדבר? והשאלה השניה היא כיצד יושפע אורך חיי הסוללה מבין השתיים...ה-I7 צורך יותר...השאלה עד כמה זה בא לידי ביטוי בחיים האמיתיים במחשב בעל סוללת 8 תאים. מראש אני אומר שאני מחפש ביצועים בשמיים אבל במקרה הנ"ל נראה כאילו התוספת התשלו היא יחסית שווה את הביצועים... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9000 ש"ח, עדיף פחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תיכנות, Docker vm, עיצוב בתוכנות adobe 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, אבל זה בתקציב נפרד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שקט זה חשוב אבל לא הכרח 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן, של המעבד 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500, לא חובה לנצל את כל התקציב. אם מקבלים תועלת ממש יותר גדולה, אז אפשר לחרוג ב-100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, סרטים וסדרות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיפות למחשב שקט אם אפשרי מבחינת תקציב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפע…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב שיוכל להריץ תוכנות שרטוט (תיב"ם) במחיר עד 6000 ש"ח. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות מחשב נייד גימינג. שיכול לשרוד BFV ו ACO ודומיהם..וגם להשאיר ''ספייס'' למשחקים בזמן הקרוב (לא כל שנה קונים מחשב 😄) אני מתכוון לקנות בחו''ל והתקציב עד 4 אלף שח. אני מתלבט בין 2 דגמים: https://cukusa.com/msi-gf65-thin-9se-013-gaming-laptop.html https://cukusa.com/msi-gf65-thin-9sd-004-i7-9750h-gtx-1660-15-6-gaming-laptop.html אשמח לדעת האם באמת שווה לי להשקיע עוד 200$ בשביל RTX 2060 או שדי ב GTX 1660TI(האם זזה באמת הבדל גדול) ועוד האם זה יתן לי תוצאה יותר טובה מאשר המפרט הזה:(נייח) I7 8700 Z370P D3 16GB, 2,400MHZ NVIDIA GTX 1060 6GB PSU 550W 80 BRONZE ועוד שאלה האם…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מחשב נייד בעל : - זיכרון גבוה לפחות 4 GB. - מעבד i7 . - גודל מסך עד 14 אינץ'. -משקל נורמלי. - סוללה חזקה (בערך 4 ליבות +-). - סכום עד 3300 ש"ח . - אין חברה מועדפת. חשוב שיהיה מחשב שיחזיק מעמד לאורך התואר (4 שנים לפחות). לא *APPLE* הבנתי ש HP envy 13 מחשב טוב, אשמח לדעות אישיות של בעלי המחשב אם יש. בנוסף, אשמח לשמוע המלצות לדגמים אחרים. תודה רבה ושבוע טוב, זיו
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
טוב, הענין הוא כזה: הייתי מנותק מעולם המחשבים לתקופה רצינית ביותר, ועכשיו הגיע הזמן לקנות מחשב...יש דברים שאפשר להבין מעובדות בשטח ויש דברים שלא. אני יודע בוודאות שאני רוצה מחשב מבוסס AMD 64, שמתלוה אל לוח אם nForce 4 SLI השאלות: - איזה מעבד יספיק ויחזיק לתקופה רצינית ? מה נחשב כיום מתקדם ומה לא ? 1MB L2 Cache ? 512kb ? שורה תחתונה....איזה מודל אני צריך ? - מה זה ה-SLI הזה? ניסיתי להבין אבל זה לא הלך...מה שכן הבנתי, זה שזה מאפשר לי להתקין שני כרטיסי מסך במקביל .... אבל למה אני צריך את זה ? ואם כבר לוח אם כזה...אז מאיזו חברה ? בסך הכל אני צריך משהו שיש בו את כל הצ'ופרים הרגילים....לא מעבר... - כרטיס מסך .... איי איך שאני שונא את הנושא היקר הזה. אבל בכל זאת חייבים, אז אני ל…
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ,GTA 5 , dark souls 2 ,watchdogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). חשבתי על Dell E2214H. אבל אני אשמח להמלצות גם לגבי המסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במ…
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
TOSHIBA SATELLITE C660-1ML - מעבד Core i3-2310M זיכרון 4GB וכרטיס מסך GeForce 315M. עם שנתיים אחריות בינ"ל. Lenovo G570 4334-4YG M514YIV - מעבד Core i5-2410M זיכרון 4GB וכרטיס מסך Radeon HD 6370 1024MB. שנה אחריות נמכר בתקציב אצל Ivory. Asus K53SJ - מעבד Core i3-2310M זיכרון 4GB וכרטיס מסך GeForce 520M. אחריות 3 שנים. אלה הפיינליסטים מבחינתי. במידה ויש מחשבים טובים יותר בתקציב שפסחתי עליהם אני אשמח לשמוע עליהם. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום וברכה חברי פורום יקרים. השילוב הארור של גיימר תאב-גרפיקה ושל משחקים חדשים תאבי-הביצועים (סקיירים, B3, MW3...) גרמו לי לחשוב שייתכן שהגיע הזמן לשדרוג קל במפרט. המחשב כיום: מעבד: AMD Phenom II X4 955 לוח אם: Gigabyte MA785GMT-UD2H זכרון: 2X2GB DDR3 כ. מסך: ATI HD5850 1GDDR3 אני חושב לשדרג את כ. המסך והזיכרון. אשמח לקבל חוות דעת בהתחשב בלוח האם והמעבד, האם שדרוג שכזה יהיה שווה את הכסף, ואיזה שדרוג בדיוק לעשות. כרגע אני חושב על: 1. לשדרג את הזיכרון ל-8G RAM. 2 סטיקים של 4? או אולי סטיק אחד של 8, שבהמשך יפוך ל- 16? או שייתכן שכבר עדיף ללכת על כל הקופה ולקנות 8X2? 2. כרטיס המסך: הלבט העיקרי! האם לקנות עוד אחד בדיוק כמו שיש לי ולהריץ אותם בקרוספייר, או שמא עדיף כבר להשקיע ק…
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-