ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,395 דיונים בפורום זה
-
מבקש עזרה במפרט מחשב בחנות שנמצאת בראשון. עדיף מKSP. עדיפות להכי זול שיש, רק למטרת אינטרנט וסרטים. עדיפות למחשב שיכיל טכנולוגיות חדשות ולא ישנות. SATA2, DDR2, PCI-EXPRESS, למטרת שידרוג עתידי.. (אם ישדרגו אי פעם). וכמובן עדיף מעבד כפול ליבה. כרטיס זיכרון לא צריך יותר מ512. חשוב צורב DVD. אפשר כרטיס מסך משולב. תקציב: 1000 שקל, פלוס מינוס - ללא מסך, מקלדת עכבר ורמקולים. וגם לא צריך הארדיסק! צירפתי תמונה עם המפרט שבניתי באתר שלהם אתם יכולים לשנות\להוסיף [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 859 צפיות
-
-
לא צריך ציוד היקפי, ללא צורב (אני לוקח מהמחשב הישן) תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
א. מה התקציב? שאלה טובה. כעקרון מדובר בסכום הנע בין 5000-6000 ש"ח, אבל כמובן שאני אשמח להוציא פחות, אבל לא באופן שישפיע בצורה דראסטית על הביצועים של המחשב. ב. מטרות המחשב? המחשב מיועד בראש ובראשונה למטרת משחקים כבדים יחסית, כדוגמאת fear ו/או call of duty 2, ככה שירוצו בצורה חלקה ונעימה לעין כעקרון המחשב אמור גם לשמש אותי לגלישה (והורדות) ברשת, צפייה בסרטים (dvd) וכתיבת עבודות אוניבסיטאיות. אני לא מתעסק בכלל ב-OC או מודינג, ככה שאני מעדיף להשקיע את הכסף באיזורים אחרים במפרט. ג. האם אתה צריך ציוד הקפי? כעקרון אין צורך בציוד היקפי כי יש את כל הדברים הבסיסיים. הייתי שוקל אולי להחליף את המסך 19 אינץ' שלי (brother) כי אני חושב שמהירות התגובה שלו נמוכה מדי וכך גם הרזולו…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי , פרצו לחבר שלי הביתה ולקחו רק מהחדר שלו - אייפוד 20GB דור שני+מחשב(שיפורט עוד מעט) + מסך(מאג 796FD2) + מצלמה דיגיטאלית איכותית של פוג'י עם 6.8MP מפרט המחשב שנגנב : AMD Athlon 64 3000+ S754 Gigabyte K8NS Pro S754 512MB A-DATA PC3200 @ 500MHZ RADEON 9800NP + Sinks SuperTalent Aluminium Tower Black(Modded) HEC 475W כמה מאוררי לדים וגרילים מאוד יפים של TT ומודינג מדהים שהוא עשה(שכולל ריסוס של שבלונה של דרקון על הדלת הלא שקופה עם כל מיני מוצרי UV ועוד) בקיצור , הוא צריך עכשיו מפרט חדש , ועוד הצעות מה לקנות עם הכסף במקום מה שהיה לו , הוא יקבל בערך 15K מהביטוח על כל מה שהיה שם , 10K מתוכם למחשב+מסך + מקלדת(ללא עכבר , הגונבים השאירו שם MX510 שהיה לו+ATP3 ) , אני חו…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5-5.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו overwatch א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך 24-27״, fullhd. אשמח לשמוע המלצות אחרות מה נכנס בתקציב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3…
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כותרת
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו אם זה שווה: מארז קדמיות ואחוריות USB כולל יציאות ATX מעבד AMD AM2 ATHLON 3200 64BIT שדרוג ל 3500 רק 99 ש"ח אחריות מעבד לכל החיים!! לוח אם PCI-EXPRESS MSI K9N NEO CHIPSET NVIDIA NFORCE ניתן להשיג גם לוחות ג'יגהבייט ואסוס כרטיס קול 7.1 ( 8ערוצים) כרטיס רשת 10/100/1000 אחריות לוח אם 3 שנים!! דיסק קשיח 160GB SATA2 7200 RPM (WD,MAXTOR,HITACHI) אחריות דיסק קשיח 3 שנים!! ניתן לשדרג לכל דיסק אחר אספקה מיידית. אפשרות לתשלומים. שנתיים אחריות בפריסה ארצית בכל מעבדות אייבורי. אחריות למעבד ולזכרון לכל החיים, 3 שנות אחריות ללוח האם ולדיסק הקשיח זיכרון פנימי 512MB DUAL DDR II 667MHz אחריות זיכרון לכל החיים ניתן להרחבה כונן אופטי צורב SONY/LG/N…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר שלי מעוניין לקנות מחשב מסקייפיסי שיכלול רמקולים 5.1+ מסך 24"+ המחשב עצמו (כמובן). המחשב מיועד למשחקים לרזלוציה של המסך שתתנו וואני מאמין שאם זה איזה דל יהיה לו לפחות 1680X1050, חשוב שיהיה 8GB ראם ומעבד I7 (חבר שלי מתלהב, הסברתי שאין טעם ליותר מ4 וחבל להיות כבול לויסטה/XP64), שלרמקולים יהיו חוטים ארוכים כדי שיוכל להעביר אותם לפינות (חדר של 4X3 בערך) ועוד משהו שלמארז יהיה חלון+ אור כחול. לא מתוכנן OC. התקציב הוא כמו בכותרת 8000 שקלים במזומן. עריכה: שחכתי לרשום- המחשב מיועד למשחקים מהתקופה האחרונה יחסית כמו קרייסיס וורהד ביושוק קוד5 וכולי, המחשב לא צריך להיות שקט לגמרי אבל עדיף כמה שיותר שקט, רק לא על חשבון ביצועים (הרמה של 4850 עם קירור סטוק על מקסימום היא מוגזמת ל…
-
- 16 תגובות
- 986 צפיות
-
-
היי , אני קונה מחשב חדש ובניתי בעזרת כמה וכמה אנשים מפרט ב 8500 שקל (זה יתקזז עם מכירת המחשב הישן בכ1500 שקלים) ורציתי לדעת מה דעתכם על המפרט ואם יש לכם מה לתקן או לשפר בו . ואני לא עושה אוברקלוק. המחשב מיועד למשחקים כבדים + משחקי אינטרנט כבדים בעלי גרפיקה עשירה על ההגדרות הכי גבוהות. הנה המפרט : CPU : AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 512 Cache [939 PIN]- RETAIL Motherboard : DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Memory : OCZ 1GB (2X512) DDR PC3200 Revision 3 Performance Dual Channel CL2-3-3-6 Harddisc : SEAGATE 160GB 7200RPM SATA 8MB NCQ Video Card : eVGA 7800GT 256MB 256BIT PCI-E DVD Recorder : NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X DVD-ROM : LITEON X16 DVD - RETAIL- WHITE F…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הנ"ל לפני שאני קונה אותו. המחשב ישמש בעיקר לסרטים ומשחקים כמו Need for Speed Shift 2, Test drive Unlimited 2, Dirt 3, Sims 3, GTA IV ועוד.. מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪605 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3 AM2/AM3כמות: 1 - מחיר: ₪368 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Blackכמות: 1 - מחיר: ₪369 ספק כוח: SeaSonic ET 600W Active PFC 120mm 4*SATA, 8-pin, PCI-Eכמות: 1 - מחיר: ₪369 זיכרון: Crucial 2GB (Single Stick DDR3-1333 CL9כמות: 2 - מחיר: ₪96 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3כמות: 1 - מחיר: ₪263 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACKכמות: …
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מתוכנן OC קטן (לא משהו רציני, וגם אם כן, לאיזה מהירות הוא לדעתכם יוכל להגיע?) מIQPC: מפרט סופי מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ₪1063 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר: ₪735 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: HIS PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB GDDR3 256 BIT DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL מחיר: ₪1228 אחריות: שנתיים. דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA ES 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620NS מחיר: ₪512 אחריות: חמש שנים יבואן רשמי. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H10N DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK מחיר: ₪207 אחריות: שנתיים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם דיי הרבה זמן לא התעדכנתי בחומרה חדשה, אם נהיה מדוייקים בסביבות ה6 שנים, בדרך כלל אם אני קונה מחשב אז אני קונה מערכת חזקה במיוחד שתחזיק לי זמן מה ובהנאה מקסימלית. אני זקוק לעזרתכם כדי להפיק מהסכום הזה את המירב והמקסימום, אבל מצד שני אני לא רוצה סתם ליצור צוואר בקבור ובזבוז מיותר קיצוני, לכן אני פונה אליכם. מספר בקשות לפני שאני מנתב אותכם, אומנם הסכום לא קטן אבל זו החלטה שלי ואני מבקש ממכם שתנצלו אותו. הקנייה תתרכש בעוד מספר ימים 1. מה התקציב המקסימאלי? 9,000 שקלים המחיר הוא למחשב נטו בלי ציוד הקפי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אבל אם זאת להרכיב מערכת חכמה ולא סתם לבזבז ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם אתם מרגישים שיש צורך בשדרוג …
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?9000+- אם זה חשוב אשלם בשטרות 2 . מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) הדגשתי מה שחשוב לי. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. צריך מסך כרגע אני נעול על הדל 20" שעולה 2100 מזאפ וצריך גם רמקולים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך פלופי וצורב די.וי.די אבל אל תכלילו אותם במחיר של המפרט 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעדיף מרובע ליבה וכ.מ של נ…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי את המפרט הבא ויש לי כמה שאלות? http://hwzone.co.il/specslist/view/82/ 1) האם המערכת תריץ ויסטה בצורה טובה ? 2) האם המערכת תריץ סרטי full hd בצורה טובה ? 3) האם המערכת שקטה? (לצפייה בסרטים עם שקט) 4) המלצה על אתר טוב שאפשר להרכיב את המפרט? תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כמו שכתוב בכותרת די דחוף לי לקבל תשובה עוד היום או מחר בבוקר! היה מפרט מצויין שאני הכנתי בעזרתכם מנעה מחשבים,אבל אבא ואח שלי(הארנק והנודניק שמקבל תמחשב,בהתאמה) החליטו על דעת עצמם לעשות היום תהזמנה בKSP והיא: NEC 3540 A מארז ג'נרי מכוער(עם ספק ג'נרי) וניס 3000+ טווינמוס 512MB PC3200 מעאפן (סטיק אחד) מסך דוחה של מאג WD 80 GIG S-ARA GB 6600 GT GB K8NF - 9 מגעיל האם יש איזושהי תקווה לאוברקלוק(ברוב טיפשותם הם ביקשו ת'סטפינג החדש,למרות שבפירוש אמרתי להם שבוע 17 או 23 ומעלה,האם כדאי להחליף?(1))? הכרטיס מסך לא נראה טוב לOC(האם כדאי להחליף לXFX?(2) הזכרון נראה מעאפן בטירוף,אין לי מושג איזה צ'יפ יש לו(האם כדאי להחליך (3)?) הלוח-אם מפחיד אותי לאללה,הוא נראה אחד מהלוחות האלה ש…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך את עזרתכם בבניית מפרט למחשב שישמש אותי גם למשחקים (ברמה גבוהה) וגם לעבודה שוטפת. ציוד היקפי כבר יש ואין צורך להחליף אותו. אשמח גם לקבל הסברים על המפרטים שתציעו למי שיהיה כוח להרחיב טיפה. התקציב שיש לי לטובת המחשב הע בין 5000-6500, כמובן שהשאיפה היא לא לבזבז כסף סתם, אבל עם עוד קצת כסף יתבטא בפער משמעותי בביצועים, אני בעד.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב דיי סבבה יענטו מהיר והכל אבכל בכל זאת אם כל מה שיוצא וכל הדברים החדשים בא לי על חידוש יש לי כרגיע ג'יגה זיכרון מעבד 3.0 אינטל כרטיס מסך 6600gt קיצר בערך כמו שאתם מתארים את המחשב שלי בכמה אני יוכל למכור אותו ? ולשאלה השניה אני רוצה מחשב חדש עד 5500 שקל למשחקים וגם זהו זה כניראה יהיה המחשב שאני ישתמש בו לפחות ל 5 שנים האחרונות ..
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לאח שלי מחשב טוב אבל בלי הרבה כסף! אז בבקשה הצעות! תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי אני רוצה לשדרג את המחשב , ברשותי Core Duo 6850 עם כרטיס מסך 9600GT שנרכשו לפני 4 שנים והייתי מרוצה מהשילוב עד כה. הגיע הזמן לשדרג , אני לא גיימר שמחפש FPS מטורף אלא להנות ממשחקים חדשים עם מסך DELL 2312 ברזולוציה 1920X1080. יש לי תקציב מוגבל ל 2500 שח לשדרוג. יש לי שתי אפשרויות שאלך על אחת מהן - I3 מדגם 3220 לוח אם - H77 D3H זכרון 2X4GB 1600 של ג'י סקיל כרטיס מסך GTX660 2GB המפרט השני אותו דבר רק שהמעבד I5 מדגם 3470 וכרטיס מסך GTX650-OC מה עדיף לביצועי משחקים וכלליים של בית שלא עושה עריכות / קידודים מסובכים או רינדורים. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכה דו מימדית. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ ולייטרום באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. …
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב מיועד לקצת משחקים וקידוד וידאו אך ישרת מחלקה בשיתוף הקבצים שעליו, אולי גם STREAMING VIDEO ממנו לתחנות, הוא יהווה גם מבחינתי שרת גיבוי לחומר שיושב בשרתים הראשיים. בקיצור אני יודע שהוא מעל ומעבר לצרכים אבל כקניה של החומרה הספציפית יש לכם הערות או לשנות ואם כן למה. ד"א הסיכוי שאני אמהיר (OC) את המחשב דיי קלוש אבל קיים. המחיר הוא בערך 10,000 ואפשר תמיד לרדת ההתלבטות הגדולה שלי היא תושבת המעבד 754 או ה9? רק חבל שאין לוחות אם תומכים PCI-E לכרטיסי מסך. יש רעיונות גם לגבי זה? אני קונה את המחשב כבר השבוע אז אין לי מה לחכות ללוחות עתידיים. המפרט (המחירים אחרי הסימן מינוס - בכול רכיב) Athlon 64 3400+ (S-754)- 1330 לוח אם ?AMD? MSI K8N Neo Platinum (s754)- 770 זכרונו…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חחחחח, זה המון! וזה לא בשבילי, בבקשה הדימיון הוא שלכם לא צריך עכבר יש לו ככר mx500 ... אני חשבתי לשלב שתי raptorim של 10k rpm ברייד.. חחח יאללה מי שרוצה מוזמן לתרום
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני בזמן האחרון מתחיל לבחור חלקי מחשב כי אני רוצה לשדרג כרגע בחרתי בנתיים לוח אם מעבד - לא סגור עדיוון והשאר עדין לא בחרתי המפרט שלי כרגע הוא Intel Pentium 4 1.70GHZ מעבד )אני לא יודע אם 64 או 32 כי בCPUZ רשום 64 ובסנדרה רשום 32 לוח אם - ASUSTeK computer INC. P4T-E) כרטיס מסך - RADEON 9600 XT AGP 256MB זכורונות - RDRAM 1 - Kingston 128 MB 400MHZ 2 - Samsung 128 MB 400 MHZ הארד דיסק - 1- Maxtor 40 GB 2- WDC 40 GB מארז+ספק - לא יודע מסך,מקלדת, רמקולים, צורב DVD , CDROM יש לי כבר ולא צריך להחליף כרטיס קול - Genius SM-LIVE Series PCI Audio המפרט שאני רוצה הוא בעיקר למשחקים צפייה בסרטים זה ממש לא קשור כלכך קידוד והמרה (לא חשוב המהירות הקידוד והמרה של הסרטים אני הולך על AM…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד AMD Athlon 64 3500-----------------------------------555 לוח אם ASUS M2NPV-VM-----------------------------------500 זכרונות 330------------------------------ DDR2 512MB 667MHZ CL5וSuper Talentו דיסק קשיח SATA 2 160--------------------------------------325 מארז 500W12CM----------------------------------------------------220 DVDRW---------------------------------------------180 משלוח 49 סהכ 2159 שח שינויים במסגרת התקציב? תודה עומר
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש למשחקים. בחרתי מעבד: Amd athlon 64(s939)3200+Venice,64 bit 2000MHZ,512 KB 1600 MHZ כרטיס מסך: PCX-Radeon X800 (400\700)256 MB DDR 3, 256 bit, 12 pipes, gigabyte GV-RX 80256D האם יש לכם המלצה לשאר הרכיבים (לוח אם, זיכרון, דיסק קשיח, כונן דיסקים, צורב)
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-