ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
כולל מסך. אני יודע שהתקציב מאוד נמוך. עדיפות ל KSP
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
וגם אין לי מושג איך הוא הגיע לשם :? משהו יודע מה זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית,סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית אקסל פאורפוינט, מעט פוטושופ, סרטים HD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע אין צפי למסך חיצוני -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים לא צריך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?6 6. האם מתוכנן אובר…
-
אני רוצה לקנות עכבר למחשב נייד(עד 150 ש"ח), ולפני שאני מבקש המלצה, האם באמת יש טעם לקנות עכבר קטן יעודי לנייד, או שעכבר רגיל גם טוב? אני מדבר מבחינת הניידות... האם עכבר גדול באמת מפריע? תודה.
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לוכלם, הזמנתי מעבד ולוח I7 3770K ו-DZ77RE-75K. בנוסף ישנו כרטיס מסך: Gigabyte 560TI windforce וHDDים. אני צריך עזרה בלהרכיב את שאר המחשב התקציב כאמור 2k בערך, אם יש אפשרות להגדיל באופן משמעותי את יחס העלות תועלת אפשר לדבר גם על חריגה מהתקציב. תשובות לשאלות 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תלוי ביחס עלות/תועלת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וקצת פיתוח תוכנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -איל…
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
http://ark.intel.com/products/67355/#infosectionessentials לפי מה שרשום פה התקשתי להבין כמה ליבות פיזיות ווירטואליות יש למעבד. אשמח לעזרה, סתיו אלפי
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היי מפרט כמעט סופי ל 4-5 שנים הבאות. משחקים ת גלישה ת הורדות , VISTA,LINUX מסך 22 ללא OC (בנתיים) + CF בעתיד רחוק. מפרט הורכב ב TMS 7000 שח. מק"ט שם המוצר כמות מחיר E8400B Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX 1 ¤840 CL-P0310 Thermaltake Big Typhoon VX 1 ¤217 VH8000BWS Thermaltake Armor Plus MX Black + Window 1 ¤551 EMD525AWT Enermax Modu82+ 525W 40A @ 12V 1 ¤560 F2-6400CL4D-4GBPI G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI 1 ¤485 ST3500320AS Seagate 500GB Sata II 32MB 1 ¤355 GV-R487-512H-B Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - In Stock 1 ¤1355 2014L1T Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail 1 ¤155 51434 Asus 22" LCD MW221…
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
*כותרת*: ללא שום ציוד היקפי, וללא כונן\צורב DVD, ללא מסך הדרישה היחידה היא כונן קשיח של כ-500GB וכמובן קירור נורמלי יחסית בשביל OC מוצלח תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
ברשותי נייד ישן למדיי - IBM X30. מגיע עם מעבד 1.2, ו 128 ראם. המחשב בקושי נושם, ודורש טיפול דחוף. כרגע על הפרק: הרחבת זיכרון - כרגע 128מגה במהירות 133מג"ה, SDRAM. מהיכן ניתן להשיג בזול (בארץ או בחו"ל) תוספת זכרון? מה הכי מומלץ מבחינת מהירות וכמות שהוא מסוגל לתמוך בה? פירמוט - לאחר שארחיב זכרון, ארצה להתקין מחדש מע' הפעלה - מה כדאי? 7 סטארטר, 2000, XP? WIFI, אין כרגע, מה ניתן לעשות כדי להוסיף? ואחרון, כרגע יש הרדיסק של 40ג'יגה במהירות 4200 סל"ד. האם החלפת ההרידסק במהיר יותר תתרום בצורה ניכרת לשיפור הביצועים?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה שחשוב לי הוא שיציג לי באופן חלק סרטי HD יפעיל לי משחקים כבדים בצורה הכי טובה למחיר... זיכרון 4K צורב DVD ללא ציוד היקפי המסך שלי הוא DELL 2007WFP וחשוב חשוב חשוב שיהיה שקט אני שונא את המחשב שיש לי עכשיו מאז שקניתי אותו כי הוא רועש 500GB אפשר לגלוש טיפה במחיר
-
- 11 תגובות
- 889 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5200 שקל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-400 שקל. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים וקימפולי תוכנות. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). -> VS2010, CS5, Elicse... ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 23 אינצ' (לא יודע מהרזולוציה. אני רוצה מסך של סמסונג עם ה-PVA). * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? חזקים במיוחד. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלד…
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב נייד שיהיה חזק, מהיר ואמין לאורך זמן, הרצה של תוכנות עריכת מוזיקה כגון FL STUDIO ועם אופציה לתמיכה במשחקי מחשב (אני כרגע לא משתמש בו למשחקים אבל בעתיד יש סיכוי שכן), אשמח אפילו לשתי אופציות: אחת למחשב ללא האופציה לגיימינג ואחת כולל. צריך שטח איחסון יחסית גדול במחשב (בסביבות 1 טרה). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר בתמורה למוצר טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתבתי למעלה, איחסון מידע, FL STUDIO (עריכת מוזיקה), סרטים, ואופציה למשחקי מחשב תלוי בכמה המחיר יקפוץ …
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
עדיף שיהיה כמה שיותר קל וכונן קשיח כמה שיותק גדול בגבול התקציב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום .. כרגע ברשותי : e8400 4gb hd6850 coolermaster 590 מארז coolermaster 500W EXTREME POWER ספק הארדיסק 500GB של WD . אם אני לא טועה AAKS .. לוח אם כרגע לא יודע אני אבדוק .. בעיקרון אני מעוניין לשדרג למעבד I5 . ול8GB . זה העיקר. כרגע נוח לי להישאר עם הכרטיס מסך שלי ... השאלה - בשביל השדרוג הנ"ל , חייב לשדרג גם את הלוח אם..? ואם כן .. אוכל להישאר אם הכונן קשיח שלי ? הוא לא יאט כביכול או יפגע באיכות המחשב כיוון שהוא ישן יותר מהחלקים החדשים ? תקציב ? כמה שפחות ... 1500 , אם אפשר גם פחות... תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי חברים , יש לי מחשב נייד lenovo Y-50-70 הביצועים שלו קצת גבוליים והוא מתקשה להריץ משחקי מחשב חדשים.. אולי אתם יודעים אם קיים פתרון שיאפשר לי לשדרג את כרטיס המסך במחשב הזה?
-
- 5 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
יש המלצות ? שלא יהיה כבד ולא גדול מידי, 15.4 זה גדול מידי. תודה,
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות מחשב נייד ואחי המליץ לי לכתוב כאן בפורום אז יצרתי דיון חדש, אבל כתבתי אותו באופן מעט לא ממוקד אז אחרי התייעצות, אני כותב אותו מחדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וובינרים, תיעוד פגישות, כתיבה בגוגל דוקס, מפגשים אונליין א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). gotowebinar, zoom cloud meeting ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא יש…
-
- 18 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי לפטופ 7 אינצ' (סיני) , עם מערכת הפעלה WIN CE 6. אנגלית בלבד!!! האם יש סיכוי להפוך את המערכת לעברית או לפחות תמיכה עברית כדי שאוכל לגלוש באתרים ישראליים בעברית? :'( תודה מראש לכל העוזרים. ג'קי
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
That's the story: I worked in the summer vacation REALLY hard, almost 7 hours a day, needed to wake up every morning at 5:30 AM and be at work at 6:45AM until 1:45PM and I made 2400 NIS (630 USD). I was pretty sure that I will spend all that money on a few computer stuff (not internal compomentes, but everything around, "ziud ekefi"), until my dad came.. He sayed: "The computer works? Do you enjoy it? That's all. Why throw away money when you worked so hard? Do whatever you want to do". Well, it's not like I'm upgrading the CPU, but still.. The things that I want to buy are: Prolimatech Megahalems CPU Cooler with 2 Scythe S-Flex 120mm 1200RPM, because I want to overclo…
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לצורך מעט עריכת וידאו ותמונות, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים והאזנה למוסיקה. הקו המנחה אותי הוא מחשב שקט ככל האפשר! כלומר קירור טוב ושקט במיוחד. התקציב הוא 2,500 ש"ח , באשראי, עם אפשרות למזומן (במידה והחנות באיזור השרון) אפשר לחרוג מעט אם זה יהווה שדרוג משמעותי בעיקר מבחינת השקט והקרור. מטרות המחשב, כאמור, עריכת וידאו ותמונות מאד בסיסית (לא יותר מפעם בשבוע ומקסימום 10% מזמן השימוש במחשב), גלישה באינטרנט (40% מהזמן), צפיה בסרטים (30%) והאזנה למוסיקה (20%). אין צורך בציוד היקפי - רק מארז ורכיבים פנימיים. אין צורך בצורב DVD אעביר מהמחשב הנוכחי. כמו כן אעביר מהמחשב הנוכחי דיסק קשיח נוסף של 500GB וכרטיס קול קריאייטיב לייב 5.1 אי…
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה אחותי התחילה ללמוד עריכת דין ועם תחילת הלימודים החלטתי לפנק אותה במחשב נייד שישמש אותה לאורך התואר. תודה רבה על העזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקל אם זה באמת Deal Breaker 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר Office ואינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אשמח אם עכבר בסיסי ונוח ייכנס גם הוא לתקציב 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר שהמחשב השני שלי נשרף,החלטתי שצריך לקנות מחשב חדש. אני צריך מפרט למשחקים. תקציב: 5,500 עד 6,000. ללא ציוד הקפי ומסך. במידה ואפשר,תכתבו את החנות ממנה לקחתם את החלקים.
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב בעיקר להורדות, סרטים, מוזיקה ומשחקים. ללא מסך אבל כולל מקלדת+עכבר אלחוטי. התקציב עד 4000 ש"ח. תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מפרט המחשב הנוכחי: מעבד - amd athlon 64 x2 5000 קירור למעבד - Thermaltake V1 לוח אם - Gigabyte GA-M57SLI-S4 rev1.1 זיכרון - 2x Kingston 1 GB DDR2 SDRAM 667 כרטיס מסך - BFG nVidia GeForce 8800 GTS 320 MB oc ספק - Topower top silent 500w דיסקים קשיחים - 250GB - WDC WD2500KS-00MJB0 + 80GB - ST380011A LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B - DVD מארז - Raidmax Smilodon מסך - LG 17" flatron f700b אני מחפש ביצועים טובים במשחקים חדשים וצפייה בסרטים פה ושם. כרטיס המסך כבר עושה בעיות ומדי פעם לא מאפשר למחשב לעלות וכאלה, אז כעת אני שוקל לשדרג כדי להנות ממסך רחב 22", ולהשאיר מה שאפשר. זאת אומרת חשבתי להחליף מעבד, לוח אם, זכרון, כרטיס מסך ולקנות מסך 22". בנוסף אשמח לשמוע חוות…
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-