עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by GasPipe,

השאיפה היא למחיר נמוך ככל האפשר. הוא מחשב לדודים שלי. הוא צריך להריץ משחקים לא כבדים ברמה סבירה. והמסך צריך להיות דק. הרעיון ההתחלתי היה המפרט הזה: http://ivory.co.il/product.asp?productid=197&CatCode=1 ולהרחיב את הזיכרון והכרטיס מסך ולקנות מסך. אבל אני חושש ממנו.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  2. Started by trojan11,

מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 קירור: Thermalright 90i לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 זיכרון: Geil Black Dragon 2x2GB כרטיס מסך: BFG 8800GTS OC 512 מארז: NZXT LEXA קצת פצוע ספק: 470W Silencer המחשב בן 5 סוס עבודה אני רוצה לקנות מחשב חדש וחבל לי שסתם יתפוס אבק במחסן כמה שנים ואני יזרוק אותו כמה הוא יכול להיות שווה?

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  3. אני יודע ששאלתי את השאלה הזאת לא מזמן, אבל אני מוכר למישהו את המחשב שלי השבוע וקשה לשנינו להחליט על מחיר הוגן. אז קודם כל בבקשה רק אלה שמבינים טוב שיגיבו פה, כי אני נותן לינק להודעה הזאת למי שאני מוכר לו את המחשב. אז לא להתחיל לכתוב כל מיני שטויות של "המחשב לא שווה" וכו'. ללוח האם אין יציאת AGP וכרטיס המסך מורכב על לוח האם, לכן מי שקונה ממני רוצה את המחשב לאינטרנט וכו' (לא למשחקים). קניתי את המחשב לפני 6 חודשים ויש אחריות על החלקים לעוד 5-4 חודשים. המפרט: מעבד- Intel Pentium 4A, 2400 MHz 512 KB לוח אם- GA-8LD533 Intel 845GL chipset כונן קשיח- WDC WD800BB-00DKA0- Intel® 82801DB Ultra ATA Controller 75 GB(הכונן הוא בעצם 80 GB אבל המחשב מזהה אותו כ-75 GB כמו רוב הכוננים). …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by e3user,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב מהסדרה של Intel NUC רציתי לדעת לפני כן מה ההבדל בין מעבדי U לבין HQ? מעוניין לקבל הצעה לגבי מחשב + זיכרונות (אין צורך במערכת הפעלה) אני מודע לזה שהמחשבים לא כוללים זיכרונות דרישות: כונן SSD בעל זיכרון 256GB ומעלה זיכרון RAM של 16GB ומעלה (לא משנה חלוקת הסלוטים) מחיר בסביבות 3,500 (אפשרי גם הזמנות מאתרים בחול) תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. היי, 1. האם יש מחשב זהה(במפרט) במחיר נמוך יותר? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5402&CatCode=315 2. האם עדיף כבר להוסיף עוד 300 ש"ח ולקנות i7 של Acer‎ ובמקרה וכן Acer לא פחות "טוב" מ dell? ‏Acer Aspire 5740G-624G‎ ‎ Colur‎ ‎ Blue Navy‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Core™ i7-620M Processor, 2.66 GHz,4MB Cache,DDR3-800/1066‎ ‎ Memory‎ ‎4GB DDR3 1066MHz (2 x 2048 MB), Up to 4 GB‎ ‎ HD‎ ‎640GB (5400 rpm)‎ ‎ Display‎ ‎15.6'' HD Acer CineCrystal LED LCD (1366 x 768)‎ ‎ GPU‎ ‎ATI Mobility Radeon HD 5650, Up to 2746 MB HyperMemory (1 GB Dedicated)‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD Super Multi Dual Layer‎ ‎ Wireless‎ ‎Acer Nplify 802.11b/g/n‎ ‎ Bluetooth‎ ‎ No‎ ‎ …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. http://www.getit.co.il/Group/31944/12 מבדיקת מחירים בזאפ עולה כי מחיר המחשב ללא מסך הינה 2000 ש"ח ואילו בהצעה בלינק אני מקבל בנוסף מסך בשווי כ 1000 ש"ח אז מה מילכוד תודה נעם

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לחסוך אם אפשרי. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גלישה באינטרנט, עריכת מסמכי Office, דוא"ל, צפייה בסרטים ועריכת תמונות "קלה" (Nikon Capture NX2, AcDsee, בעתיד אולי DXO) - שימוש ביתי, ללא משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גר…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Oranl,

חבר'ה, נשפכו לי מים על הנייד, אני חייב מעבדה טובה וזולה באיזור המרכז... אפשר המלצות?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  9. Started by APT,

* מטרות המחשב: אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים, שמיעה למוסיקה, תכנות ב-JAVA ו-C. * גודל המסך: מ-15'' עד 16''. * משקל רצוי: עד 3~ ק"ג. * גודל מינימלי של כונן קשיח: מינימום 320GB (רצוי 500GB). * צורב DVD: נדרש. באופן כללי, רצוי מחשב כמה שיותר טוב, חזק ומחברה אמינה עם אחריות. אשמח לקבל לינק לחנות בארץ. תודה רבה מראש!

10. Started by cohen144,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית, תכני HD, VMWARE , מוטליטאסקינג. ברצוני בעיקר שיעמוד ב3-4 מכונות וירטואליות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:הוא מיועד לגיימינג ,אך לא כרגע , אז אני נאלץ לוותר על כרטיס מסך. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח נוספים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה גראפית, ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Indesign, Illustrator - פרנסה \ Cuebase - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA5, DayZ ,Overwatch, Diablo 3, Starcraft2, Heroes of the Storm -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by nsigns,

אממ כעקרון אני צריך רק את החומרה הפנימית ומארז מעבד לוח זיכרון HD כרטיס מסך ומארז אממ יש לי את אלו מעבד AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 Box לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD2600PRO OC 256MB DDR3 PCIe כונן קשיח Westren Digital WD1600JS 160GB מארז כולל ספק JSP-TECH N-880C 400W הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) סה"כ 2635 או את זה מעבד Intel Core 2 Duo E6320 Box לוח אם ABIT IL9 Pro כונן קשיח Westren Digital WD1600JS 160GB זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD2400XT SONIC 256MB PCIe מארז כולל ספק JSP-TECH N-880C 400W הרכב…

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  13. כולל מסך. אני יודע שהתקציב מאוד נמוך. עדיפות ל KSP

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  14. וגם אין לי מושג איך הוא הגיע לשם :? משהו יודע מה זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית,סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אורח גל
    Started by אורח גל,

מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית אקסל פאורפוינט, מעט פוטושופ, סרטים HD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע אין צפי למסך חיצוני -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים לא צריך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?6 6. האם מתוכנן אובר…

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  17. Started by Sunny Jim,

אני רוצה לקנות עכבר למחשב נייד(עד 150 ש"ח), ולפני שאני מבקש המלצה, האם באמת יש טעם לקנות עכבר קטן יעודי לנייד, או שעכבר רגיל גם טוב? אני מדבר מבחינת הניידות... האם עכבר גדול באמת מפריע? תודה.

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  18. שלום לוכלם, הזמנתי מעבד ולוח I7 3770K ו-DZ77RE-75K. בנוסף ישנו כרטיס מסך: Gigabyte 560TI windforce וHDDים. אני צריך עזרה בלהרכיב את שאר המחשב התקציב כאמור 2k בערך, אם יש אפשרות להגדיל באופן משמעותי את יחס העלות תועלת אפשר לדבר גם על חריגה מהתקציב. תשובות לשאלות 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תלוי ביחס עלות/תועלת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וקצת פיתוח תוכנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -איל…

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  19. Started by stavalfi,

http://ark.intel.com/products/67355/#infosectionessentials לפי מה שרשום פה התקשתי להבין כמה ליבות פיזיות ווירטואליות יש למעבד. אשמח לעזרה, סתיו אלפי

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  20. Started by dimikandum,

היי מפרט כמעט סופי ל 4-5 שנים הבאות. משחקים ת גלישה ת הורדות , VISTA,LINUX מסך 22 ללא OC (בנתיים) + CF בעתיד רחוק. מפרט הורכב ב TMS 7000 שח. מק"ט שם המוצר כמות מחיר E8400B Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX 1 ¤840 CL-P0310 Thermaltake Big Typhoon VX 1 ¤217 VH8000BWS Thermaltake Armor Plus MX Black + Window 1 ¤551 EMD525AWT Enermax Modu82+ 525W 40A @ 12V 1 ¤560 F2-6400CL4D-4GBPI G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI 1 ¤485 ST3500320AS Seagate 500GB Sata II 32MB 1 ¤355 GV-R487-512H-B Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - In Stock 1 ¤1355 2014L1T Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail 1 ¤155 51434 Asus 22" LCD MW221…

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  21. *כותרת*: ללא שום ציוד היקפי, וללא כונן\צורב DVD, ללא מסך הדרישה היחידה היא כונן קשיח של כ-500GB וכמובן קירור נורמלי יחסית בשביל OC מוצלח תודה מראש לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  22. Started by e-r-a-n,

ברשותי נייד ישן למדיי - IBM X30. מגיע עם מעבד 1.2, ו 128 ראם. המחשב בקושי נושם, ודורש טיפול דחוף. כרגע על הפרק: הרחבת זיכרון - כרגע 128מגה במהירות 133מג"ה, SDRAM. מהיכן ניתן להשיג בזול (בארץ או בחו"ל) תוספת זכרון? מה הכי מומלץ מבחינת מהירות וכמות שהוא מסוגל לתמוך בה? פירמוט - לאחר שארחיב זכרון, ארצה להתקין מחדש מע' הפעלה - מה כדאי? 7 סטארטר, 2000, XP? WIFI, אין כרגע, מה ניתן לעשות כדי להוסיף? ואחרון, כרגע יש הרדיסק של 40ג'יגה במהירות 4200 סל"ד. האם החלפת ההרידסק במהיר יותר תתרום בצורה ניכרת לשיפור הביצועים?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. מה שחשוב לי הוא שיציג לי באופן חלק סרטי HD יפעיל לי משחקים כבדים בצורה הכי טובה למחיר... זיכרון 4K צורב DVD ללא ציוד היקפי המסך שלי הוא DELL 2007WFP וחשוב חשוב חשוב שיהיה שקט אני שונא את המחשב שיש לי עכשיו מאז שקניתי אותו כי הוא רועש 500GB אפשר לגלוש טיפה במחיר

• 11 תגובות
    • 895 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימלי? 5200 שקל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-400 שקל. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים וקימפולי תוכנות. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). -> VS2010, CS5, Elicse... ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 23 אינצ' (לא יודע מהרזולוציה. אני רוצה מסך של סמסונג עם ה-PVA). * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? חזקים במיוחד. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלד…

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. אני מחפש לקנות מחשב נייד שיהיה חזק, מהיר ואמין לאורך זמן, הרצה של תוכנות עריכת מוזיקה כגון FL STUDIO ועם אופציה לתמיכה במשחקי מחשב (אני כרגע לא משתמש בו למשחקים אבל בעתיד יש סיכוי שכן), אשמח אפילו לשתי אופציות: אחת למחשב ללא האופציה לגיימינג ואחת כולל. צריך שטח איחסון יחסית גדול במחשב (בסביבות 1 טרה). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר בתמורה למוצר טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתבתי למעלה, איחסון מידע, FL STUDIO (עריכת מוזיקה), סרטים, ואופציה למשחקי מחשב תלוי בכמה המחיר יקפוץ …

• 0 תגובות
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים