ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,386 דיונים בפורום זה
-
זה מחשב ביתי, ללא שום דבר "כבד", המשחק הכי "מורכב" זה סימס.. צריך בעיקר לגלישה ברשת, צפיה בסרטים, הורדת שירים וכאלה... אין לי שום ציוד היקפי ככה שזה צריך לכלול את זה גם כן. וחשוב שהמחשב לא יהיה מכוער מדי.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
1. התקציב הוא 5,000 ש"ח. ניתן לסטות עד ל-5,100. 2. מטרות המחשב? משחקים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? יש צורך בהרכבת מחשב במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא ממש. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. עד כמה שאפשר - המיטבי במסגרת התקציב. …
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אהלן... אני מחפש מחשב נייד ללימודים שיהיה מספיק חזק לתוכנות גרפיות ועבודה עם כמה יישומים במקביל. לכן הדרישות הן מעבד חזק (Intel Core2 Duo מסדרה 6 ומעלה) עדיפות ל2GB זיכרון ומעלה. דיסק קשיח גדול (250GB ומעלה) מסך"15.4 וכרטיס מסך חזק (כנראה שעדיף של NVIDIA GeForce). מצאתי מעל 15 דגמים שעומדים בכל הדרישות האלו, כולל המחיר.. אבל לא הצלחתי למצוא חוות דעת על אותם מחשבים. לפי דעתי המפרט הטכני זה דבר אחד אבל הביצועים בפועל זה דבר שונה לגמרי ולכן חשוב לי מאד לקבל המלצות מאנשים שמכירים את המחשבים ויולו לייעץ לי איזה מחשב לבחור. אלו חלק מהדגמים שמצאתי: ג'יגבייט http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=71121&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.goldtop.co.il/show_d…
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
בעיקרון אני מעוניין במפרט גיימינג עד 4000 שקל פלוס מינוס הייתי בהרבה חנויות ובסוף קיבלתי מפרט שנראה לי הוגן במחיר סביר הבעיה היא שאני מתלבט לגבי הכרטיס מסך האם לחכות שירדו המחירים? להשאר עם gtx 560 ti? או בכלל לעבור ל7850 למרות שאני לא חובב מושבע שלהם. אודה לעזרתכם וביקורתכם.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך? 14 (מתלבט אם 13.3 לא יהיה קטן מידי- לא שולל) * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray?לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בקיצור, אני רוצה מחשב לעבודות משרדיות, הדגש על שימושיות - שיהיה נוח ונעים לעבוד איתו. אני מתלבט אם כדאי להשקיע ב-I5, כי ממש חשוב לי שהמחשב לא יגמגם שיש עליו טיפה עומס. תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
עבור חבר טוב, הדרישות הם: מסך 15.6 כרטיס מסך חזק ככל האפשר מעבד I5 כמובן שאין חשיבות גדולה לזמן הסוללה, המחשב יהיה מחובר לקיר רוב הזמן
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
אני מבקש קודם כול שרק אנשים שמבינים מה אני צריך, ועל מה אני מדבר יגיבו כאן מדובר במספר רב של מחשבים והרבה כסף. אני צריך מפרט למחשבים שישמשו כתחנות עבודה בפרויקט מסוים. הם לא צריכים יכולות גרפיות גבוהות במיוחד- יריצו אינטרנט, אופיס וישמשו בעיקר לעבודה. התקציב למחשבים האלה הוא 2000 שקלים בלי מסך*. חשוב גם לדאוג לאמינות המחשבים לכן מארז וספק נורמאליים(לא צריך להתפרע) שישמרו על הרכיבים הם דרישה חשובה מבחינתי.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
אהלן, הגיע הזמן לשדרג את המחשב, יחד עם זאת חשבתי כבר להשאיר את המחשב הקיים, לרכוש חדש ולחבר אותם ב KVM בכדי לעבוד עם 2 מחשבים במקביל (מפאת חוסר מקום). אשמח לקבל הצעה למפרט שמיועד לתפעול שוטף + משחקים בתקציב של עד 2500 ש"ח (כולל מארז ואוורור שקט) המחשב שקיים היום: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz 3GB Ram Radeon HD4850 Corsair 550W PSU 2 דיסקים, 700 ו 300 ג'יגה ציוד הקפי ומסך 22" האם כדאי להשאיר את הספק הקיים ולהתקין ספק זול יותר במחשב הישן? אודה להמלצות. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום, נשבר לי המסך(asus "10), והבאתי לחנות לחוות דעת. הציעו לי החלפה במסך משומש חצי שנה ב-350. החנות נחשבת אמינה. בנוסף מצאתי ב-pcell מסכים חדשים LED ב-320. מה כדאי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
מה הייתם משנים חוץ ממארז מבלי לצאת ממסגרת התקציב (3500 ש"ח). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 מחשב + כ 500 שח מסך 2. מה שימושי המחשב: משחקים, צפיה ביוטיוב) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן . (סביבות 500 שח נוספים עבור מסך 23-24 אינץ) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - כונן SSD חייב להשאר (אפשר גם חברה אחרת) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום היקרים והמבינים, המקבוק פרו הזקן שהיה לי חזר מתיקון ומת סופית יומיים אחריי. מכיוון שאני לא מבין במפרטים טכניים, אשמח לעזרתכם במציאת מחשב נייד (לא של אפל!) שמתאים ללימודים ולעריכת וידיאו, כי אני עובד עכשיו על סרט בלימודים ואין לי מחשב לערוך אותו. מה התקציב המירבי? עדיפות לעד 6 אלף. 6.5 אם ממש אין ברירה מה שימושי המחשב? מחשב ללימודי קולנוע ועריכת סרטים (צורך בישומי אופיס + עריכת סרטים בפריימייר ודוינצ'י ריזולב). לא משתמש ב-4.K משתמש במסך טלוויזיה מכויל לעריכת צבע. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שלא יהיה רועש (דירת שותפים) האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? צריך לכלול ווינדו…
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
היי מצאתי מפרט מחשב נייד של דל השימושים שלי בעיקר עבודה זה התחברות למערכות מרחוק סוג של טרמינל כזה שמתחברים מהבית כך שכובד התוכנות לא יושבות על המחשב שלי מה דעתכם על המפרט הבא
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין להתחיל ללמוד עריכת וידאו, אשמח להמלצה למחשב נייח 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000-7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 4 מתוך 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? וינדוס 10 הום 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המ…
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש שירץ לי משחקים באיכות גבוהה. אני גר בארצות הברית מה אתם אומרים על הרכיבים הללו: AMD Phenom II X4 955 Black Edition Deneb 3.2GHz MSI NF980-G65 AM3 NVIDIA nForce 980a SLI HDMI ATX AMD Motherboard OCZ Gold 6GB (3 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 SAPPHIRE 100284L Radeon HD 5750 1GB 128-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFire Supported Video Card Western Digital Caviar Blue WD5000AAKS 500GB 7200 RPM 1)אני מתלבט לגבי לוח האם האם יש לוח יותר טוב עבור הרכיבים? והאם יש לוח אם עם כרטיס מסך עליו של רדון עם טכנולוגית "קרוספייר"? 2)אני מחפש ספק כוח שיניע את המערכת יש המלצות? אני משתמש כרגע במסך 19 אינצ אולטרה שארפ של חברת דל. שימושים יום יומיים (א…
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
היי, סבא שלי רוצה לקנות מחשב נייד חדש עם מסך 15.4". התקציב הוא בערך 3K. שימושים: אינטרנט,סרטים,אופיס (שימושיים ביתיים) חשוב שזמן הסוללה יהיה יחסית ארוך. ראיתי בינתיים את אלו: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2096&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=560&CatCode=315 http://skypc.co.il/pl_product~70573~14~0.htm מי הכי מומלץ מביניהם? האם יש לכם המלצות נוספות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
* מתאפשרת חריגה מהתקציב במידת הצורך. * אני עורך וידיאו, לא מקצועי אלא כתחביב, ומובן שעוסק בקבצים לא קטנים והיום גם לעתים 4K. אני זקוק גם לאינטרנט והמחשב משמש לצרכים שוטפים. * אין צורך ברמקולים, מיקלדת עכבר ומסכים (ברשותי מסך LG ישן 19 אינץ עם חיבור VGA. ומסך סמסונג 22 אינץ ועל הקיר ממול טלויזית 32 אינץ המשמשת כמוניטור ואליה קו HDMI מהמחשב). בהמשך לנ״ל, ברשותי כרטיס מיוחד: Intensity Pro 4K של חברת Blackmagicdesign המשמש את הטלויזיה. * ברשותי ולכן אין צורך בכונן SSD של 120 גיגה-בייט, ששימש את מערכת ההפעלה וכן כונן רגיל לנתונים של 2 טרה-בייט. * אשמח למחשב שקט אך הוא לא מיועד לתחנת שידור כך שרעש סביר - מקובל. * אין חשיבות לגודל פיזי של המחשב. …
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Cod ,BF, CS:GO ועוד.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21.5 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4.…
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
אני ממש לא יודע כמה התקציב של מחשב MEDIA CENTER אז שמתי תקציב שנראה לי מקסימום שזה צריך להיות.... עם כל הדברים הנחוצים...
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כ…
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
הדרישות שלי למחשב ממש ממש לא גבוהות, הדברים היחידים שאני מבקש שירוצו (מצידי על הגדרות מינימום) הם PRO EVOLUTION SOCCER 2009, וFOOTBALL MANAGER 2008 (שאגב, המנג'ר לא דורש כמעט כלום) מסך כבר יש לי, כנ"ל לגבי רמקולים מקלדת עכבר וכל הפריטים הנלווים (אינטרנט מודם והכל) התקציב הוא 1300, כאשר רק אם המחשב באמת שווה את זה, אוכל להתגמש ל1500 אבל לא יותר. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרבה שנים שלא רכשתי חומרה חדשה (צבא, טיול, לימודים...) והגיע גם זמני להתחדש בלפטופ חדש דנדש! התקציב שלי הוא 2000-3000 שקל (למקרים מיוחדים ייתכנו אולי גם חריגות קטנות). כשהדבר הכי חשוב לי הוא התמורה למחיר. כלומר, המחשב שייתן לי הכי הרבה ביחס למחירו, בטווח הנתון כמובן. אני סטודנט למדעי המחשב ולכן חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ תוכניות חזקות במהירות סבירה ומעלה, שהמסך לא יעוור אותי כי אני אצטרך אותו לשעות רבות מאוד של תכנות בשנים הקרובות (ולכן גם שלא יהיה קטן מדי! אני חושב ש14 אינץ' זה המינימום שלי פה...), שיוכל להחזיק יום לימודים שלם (מבחינת בטריה). משחקים וכדומה פחות חשוב, אבל כיוון ואני עוסק גם קצת בתחום גרפי, שיהיה משהו סביר מבחינת הכרטיס מסך, מכיוון והמחשב יש…
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום, אני מקווה שאני לא עובר על חוק מסויים. אני מחפש לקנות מחשב נייד לאשתי. היא פתחה עסק וכרגע העבודה שלה מהבית אך היא תהיה גם ניידת. קניית המחשב היא בארץ. במקום שאפשר לעשות משלוח. תקציב, עד 2500 ש"ח גמיש. מטרת המחשב: עבודה משרדית, משחקים-לא. (צפיה בסרטים-כן, פרמטר בעדיפות נמוכה). גודל מסך: 15.6 או משהו דומה. שיהיה גם נוח לשאת אותו. מסך: אני חושב שמסך מט יותר מתאים. רזולוציית מסך: אין לי מושג. מה שמתאים לגודל מסך כזה. משקל: כמה שיותר קל. יציאות: HDMI וכמובן כל שאר הבסיסים. מערכת הפעלה עם רישיון. הרד-דיסק בנפח של 500GB זמן עבודה על המחשב יהיה כזמן עבודה כמו בעסק, כך שהוא צריך להיות נוח. אשמח להמלצות.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כול המחיר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך- BENQ E2200HD רזולוציה 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
חברה מה נשמע אני רוצה לקנות מפרט מחול אני צריך אתר טוב לא משנה לי זול לא זול לא משנה העיקר שיהיה חברה טובה
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
מעבד CORE I5 750 לוח P55 של גיגבייט 4 ג'גיה DDR3 1333MHZ של קינגסוטן כרטיס מסך רדיון 5770 של ספייר דיסק 500 של WD מארז ANTEC TWO HUNTED ספק CHIEFTEC 550W קירור מארז ZALMAN 120NM SILENT קירור מאבד ALPINE 11 PRO עלה לי 3800 כולל הרכבה. ב KSP. בסך הכל קצת בשביל משחקים , סרטים ועבודות בפלאש.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-