עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by UrKiller,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם אפשר בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך אני צריך שבתקציב יהיה גם מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא ישחוקו משחקים כבדים מדי, TF2 , GW2 ועוד.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  2. לא מזמן נרשמתי לאתר ואני צריך את העזרה שלכם למצוא מחשב טוב ללימודים. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, וכל מה שסטודנט לחשמל צריך. מעדיף מעבד i5 520m או חזק יותר (במידה ונכנס בתקציב) * גודל המסך? 13-14 אינצ' בלבד. * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI יהיה נחמד, אבל לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? חובה אחריות ארוכה משנה, מעדיף 3 שנים לפחות התקציב שלי הוא 6000 שח כרגע, יכול לגדול אם אין אופציה בתקציב עד 7000. אם יש משהו נוסף שנראה לכם חשוב ללימודים במחשב, תמליצו עליו.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  3. מעוניין במפרט חזק עבור עבודות בתוכנות CAD בסדר גודל של 5000 ש"ח כגון :SOLIDWORKS AUTOCAD אין לי צורך במסך ומעדיף דיסק קשיח SSD עבור מערכת ההפעלה אין לי צורך בעוד דיסק קשיח (מעביר מהמחשב הישן) תודה.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  4. תקציב בעיקרון עד 3500 ש"ח... טיפ טיפה גמיש. מטרה עריכה דו מימדית, פוטושופ וצילומים בעיקר. דגש חשוב:לאוו דווקא המערכת הכי חדשה וטובה שיש אבל חושב לי לעבור ל 64 ביט... עם 8MB זיכרון פנימי. כל המטרה היא תקשורת מהירה בין ההארד דיסק למעבד ולזיכרון פנימי.... מה שחשבתי לבסס על גביו: לוח אם -- Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB זכרונות- 2x2GB Kingston HyperX CL5‎ (שנ יים כאלו) הארדדיסקים 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II (שניים אחד למערכת הפעלה ודומיה- יכול להיות פחות בנפח אבל לא מצאתי כזה של SATA2 , ואחד לשאר.... אחסון וכדומה. רק אלו מגיעים ל2800 ש"ח בערך........ אין צורך בציוד היקפי מה שנותר לי לדעת אם המערכת סבירה (שאני לא קצת חי בסרט כי אני לא מבין) וצריך …

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  5. Started by 104952,

אני לא יודע אם לבנות מפרט AMD או אינטל. ואני לא יודע אם הספק והמארז שמבחרתי טובים. ואני זקוק לעזרה לגבי הכרטיס מסך. מומלץ שיהיה DX10. ואני לא צריך יותר מ160 GB לדיסק הקשיח כיוון שאני מסתדר עכשיו ביחד עם כל המשפחה עם כונן של 120. הנה מה שיש לי בנתיים- מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ₪876 לוח אם GIGABYTE GA-945PL-S3 ₪314 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ₪252 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ₪359 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ₪170 מארז ללא ספק GIGABYTE Triton ₪319 ספק כח ThermalTake TR2 420W ₪263 מסך מחשב רחב Samsung 20" 206BW 2ms LCD WIDE ₪1324 סה"כ מחיר לכל המוצרים: 3877 שקלים תודה

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  6. שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד, התקציב הוא בערך 2500 שקל. * מטרת המחשב - בעיקר צפייה בסרטים, קצת משחקים, אבל לא כבדים. * גודל המסך - 15 - 16 * משקל רצוי - לא משנה * סוללה שתחזיק 2-4 שעות * צריך יציאת HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח - 320 * צורב DVD - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  7. Started by XDude,

שלום לכולם... אני צריך מפרט שיכלול מסך lcd טוב למשחקים ולכן אני יודע שצריך לוותר על דברים בשביל להכין מפרט טוב שיריץ משחקים חדשים בצורה יפה אבל אני לא יודע על מה עדיף לוותר... האם לוותר על מעבד טוב ולוח טוב או לוותר על כרטיס מסך טוב ולכן פניתי לכאן לעזרה אני צריך מפרט שיתן מהכל בצורה טובה... תנסו חח... תודה!

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  8. שלום, אני מכוניין לערוך סרטים ולבצע עבודה גרפית, ויש לי תקציב של כ 5000 ש"ח. קיבלתי שתי הצעות למפרטים והייתי שמח לדעת מה אתם חושבים עליהם: מחשב עריכה 1: מעבד Intel Core 2 QUAD E9400 לוח אם CHIP P45 DDR II/DDRIII מארז COOLER MASTER ספק כוח 650 WATT TOP POWER זיכרון 4G DDR II XMS 2 4-4-4-12 כרטיס מסך FX 570 QADRO NVIDIA דיסק קשיח 1 500GB SATA II דיסק קשיח 2 500GB SATA II כונן אופטי צורב DVD מחיר : 5612 שקל. מחשב עריכה 2: מעבד Intel Core 2 QUAD Q6600 לוח אם 775 64 bit P35 GIGABYTE מארז EZCOOL H550 ספק כוח EZCOOL זיכרון 4G DDR II 800 כרטיס מסך QUADRO FX 570 DualLinK דיסק קשיח 1 500GB SATA II כונן אופטי צורב DVD מחיר: 3706 שקל תודה רבה, אמיר

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  9. Started by avihai159,

שלום קוראים לי שיר אני רוצה לקנות מחשב לשימוש ביתי ולימודים תקציב: 3,000 חריגה: 200 לחרוג רק במקרה חשוב הערות: *חשוב שיהיה bluethooth וwifi *דיסק קשיח 160-250 *זכרון 2048 ומעלה *מצלמה מובנית *מסך 15.4 בערך

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  10. היי.... אני כבר ממש לפני קניה של המחשב ופשוט רציתי פה חוות דעת. המחשב הוא למשחקים על מסך 19" ברזולוציה של 1440X900, ולא מתוכנן OC מה אתם אומרים על המפרט הבא: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪971 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪528 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WB כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪245 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪463 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBRL כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ₪505 כמות:1 http://www.skyp…

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  11. Started by Static,

שיכלול מעבד זיכרון 4GB מארז ספק כח לוח אם משהו בסגנון של ASUS P5Q או יותר טוב דיסק קשיח 1TB כרטיס מסך יש לי כבר 4870 512MB אז אין צורך...

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,999 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גם משחקים כבדים וגם לצרכי עבודה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:S , CS ועוד כל מיני חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  13. Started by ludacris,

היי, יש לי Dell studio XPS 1647 כרגע יש לו 2 סטיקים של 1066-2gb. אם אני אוציא אחד מהם ואוסיף 1333-4gb. מה יקרה? האם יפעלו בקצבים שונים? האם ה1333 יוריד את עצמו ל1066? האם זה מומלץ בכלל? תודה.

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Started by HAIM511,

מישהו כאן נתן קישור למפרט הבא : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1513 ויש גם את המפרט הבא : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1513 מה יותר טוב ומה ההבדלים ביו הכרטיסים ? אם יש משהו לשנות אשמח לשמוע תודה

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  15. אז המפרט הוא לחבר שנדלק על משחקיםחדשים, ומכור לפריימרייט. הדרישות לפי חשיבות יורדת הן כאלה: 1. מחשב שיריץ את משחקים כמו OBLIVION, NWN2 וכו באיכות גבוהה 2. מחשב שיתאים גם לתכנות וקידודים...ההתייחסות היא בעיקר למעבדים וזכרונות וסוגיית אינטל-AMD מי יותר טוב למה 3. אפשרות שדרוג עתידית בהיבט של כרטיס מסך, אבל לא פחות, גם בהיבט של התושבת (החלפת מעבד ו/או זכרונות). יעני CROSSFIRE או SLI זה כמעט חובה ראיתי אינסוף מפרטים באתר שמתאימים. היסבה שפתחתי ת'רד חדש היא בגלל שתי הסתייגויות: 1. אולי שווה לחכות עוד חודשיים שלושה לאיזו פריצת דרך צפויה (למשל DX10, או איזו תושבת מטורפת חדשה למעבדים, או משהו שיוליד האיחוד של AMD-ATI ) 2. איפה כדאי לקנות? במידה ואסור להמליץ על חנויות בפורום…

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר עבודה משרדית ושימוש בסיסי; גלישה, עבודה משרדית, ואולי קצת משחקים אבל בהחלט לא קריטי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שיהיה שקט אבל לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא כל כך משנה, אבל רצוי מסך יחסית גדול. יותר חשוב לי שיהיה…

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  17. ישמש לגלישה באינטרנט מוזיקה ,סרטים,תוכנות . האם המפרט טוב ? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=330&CatCode= אני מעוניין להחליף את הלוח אם בP35 CROSSFIRE במקום מה שמציעים ... והאם ניתן לחבר כונן דיסק קשיח IDE ישן לשם ?...

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  18. 1. מה התקציב? אין תקציב , המטרה שלי זה להבין איזה מפרט אני צריך בדיוק , אני מתכנן לקנות משומש או חלקים משומשים ולהרכיב (יש לי כבר מארז סלוני וספק כח) . המטרה שלי בדיון זה להבין איזה חומרה אני צריך בדיוק דרך המפרט שתרכיבו לי 2. מטרות המחשב? ניגון סרטי HD 720P (לא צריך FULL HD) אין שום מטרה אחרת מלבד ניגון סרטים , אם פנטיום 4 מספיק אגב מספיק לדרישה הזאת אז לא לדחוף לי DUAL CORE 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? רק שלט אלחוטי שמתאים ל MEDIA CENTER, כל השאר יש 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריכים משהו שלא תורם לניגון סרטי HD . בנוסף לא צריך כרטיס טלויזיה , יש לנו ממיר 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכ…

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  19. AMD Athlon 64 X2 4200+ / 1MB Cache / 2000MHz FSB / Socket 939 / Dual-Core / Processor with Fan MSI RD480 Neo2-FI ATI Socket 939 ATX Motherboard / Audio / PCI Express / Gigabit LAN / S/PDIF / USB 2.0 & Firewire / Serial ATA / RAID Geil Dual Channel 2048MB PC3200 DDR 400MHz Memory (2 x 1024MB) ATI Radeon X1900 XT / 512MB GDDR3 / PCI Express / Dual DVI / VIVO / Video Card Western Digital / Caviar SE / 320GB / 7200 / 8MB / ATA-100 / EIDE Hard Drive (שניים כאלה) Logitech Cordless Rumblepad 2 2.4GHz USB Gamepad עכשיו את כל זה הזמנתי אתמול .. אני מקבל עוד שבועיים .... אני קונה ספק ומארז בארץ ... וצורב dvd ופלופי יש לי פה ... אז ... תנו חוות דעת ! ואם למישהו יש עצות …

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  20. שלום לכולם אבקש את עזרתכם בבחירת מחשב נייד לסטודנט, עד 800 דולר (ניתן לחרוג אם הדבר נותן יתרון משמעותי) * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים באיכות 720p * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק לפחות 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן, HDMI * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין צורך בכונן גדול. אם ניתן שיהיה SSD בגודל סביר (128GB) אז עדיף * כונן CD/DVD? צורב? לא צריך * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא כמה שאלות: 1. חשוב לי שהמחשב ירוץ …

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  21. Started by Vioxx,

שלום ברצוני להרכיב מחשב עד (מקסימום) 5K נטו בשביל משחקים. לא כולל מסך עדיפות למעבד של אינטל. יש ישנה אפשרות אז להרכיב את המחשב מ- KSP או פנדה תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  22. היי, אני מחפשת נייד 17.3 אינץ לסבא וסבתא שלי. כמו שאתם יכולים לשער אין להם צורך במשהו מאוד יוקרתי וחזק אבל הם רוצים שיהיה כן איכותי ובעיקר מהיר. הוא בעצם ישמש כמחשב הבייתי שלהם- הם לא מזיזים אותו ממקום למקום אז המשקל של הלפטופ לא בעייתי (והם בודאות לא רוצים נייח). התקציב הוא עד 3500 ש"ח ואם יש משהו קצת יותר זה גם בסדר. פרט לכך אני לא כל כך יודעת עוד איזה נתונים להגיד... אשמח לשמוע אם יש לכם המלצות... תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  23. שלום הלפטופ של בת הזוג שלי - סוני ואיו NR498 [לפטופ לבן] הפסיק לעלות את מערכת ההפעלה שלו פתאום - הוא עבד לה כל הסופ"ש, אבל אתמול כשניסתה להפעיל אותו קיבלה הודעת שגיאה - A347SCSI.DLL חסר או נעלם או לא יודע וויסטה הארורה לא יכולה לעלות. למישהו יש רעיון איך מסדרים בעיה כזו?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  24. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני עומד לקנות 3 מחשבים ואני נעזר לשם כך במדור המפרטים: http://hwzone.co.il/specslist/main.php המדור עודכן לאחרונה לפני כמעט חודש ורציתי לדעת אם היו שינויים משמעותיים מאז. הסיבה שאני שואל היא שאני לא ממש מבין בזה ומתכוון לבסס את הקנייה שלי על המפרטים המוצעים. השאלה רלוונטית למפרטי העבודה המשרדית (עם וללא מסך) ב-2500 ש"ח, ולמפרטי המשחקים עד 3500 ש"ח. תודה רבה.

25. Started by chiisser,

שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי?2500~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גיימינג 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב יותר מדי 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא המליצו לי על המפרט הזה כשהתקציב הוא 2500, בסה"כ זה יוצא 2599 אבל זה בסדר. האם זה מפרט טוב? כמה הוא משתלם למחיר? ותוך כמה זמן המחיר שלי יירד בצורה שלא ישתלם לי לקנות עכשיו? MSI 760GM-P33 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪259 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2616 Elixir 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1…

• 3 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים