ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,357 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני לא ממש גאון בהרכבת מפרטי מחשב אז.. תעזרו לי קצת.. 1. התקציב הוא עוד: 3500 עם חריגה עד 200-300 שקל. 2. מטרות: משחקים כבדים & קלים (Counter-Stike, Assasin's creed) ועוד כמה.. 3. עיצוב אני רוצה, אבל לא שעולה הרבה כסף.. יש דרישה למחשב שקט. קירור: איפה שצריך ובמה שצריך.. 4. אין לי מושג מה זה OC, תסבירו לי אם אתם יכולים, וגם תעשו לי את זה איפה שצריך.. ובמה שצריך. דרישות מיוחדות: כרטיס מסך טוב, מ ATI או NVIDIA אני משחק בעיקר Counter-Strike ואני רוצה מחשב שיהיה מעל הדרישות של המשחק.. יש לי מסך 19 אינץ' זיכון 2 GB של חברה מוכרות זולה אם אפשר וטובה.. לום אם של GIGYABE איך שלא רושמים את זה..
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני מסייע לחבר להרכיב מפרט. אפשרי רק מTMS או פנדה או נעה (או חנות מכובדת אחרת בחיפה והסביבה, לא יודע אם יש עוד). מטרות: אינטרנט, אופיס, קצת משחקי דפדפן. לא משהו מעבר לזה. חשבתי על המפרט הבא (משום מה בניית מחשב ב TMS לא עובדת לי, אז אני ארשום ידנית): מעבד: AMD 240 2.8GHz, Box - מחיר 361 ש"ח לוח אם: Gigabyte MA-78GM-US2H, מחיר 458 ש"ח זכרון: G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL5 (שני סטיקים), מחיר 350 ש"ח. (אפשר גם רק 2GB, אבל מתוך מחשבה על ויסטה/וינדוס 7 שיותקנו העדפתי ללכת על 4GB). דיסק קשיח: WD 500GB SATA2 Caviar Green, מחיר: 267 ש,ח (הוא רק 8mb buffer, אבל זה ה-500GB הכי זול שמצאתי שם). צורב: סמסונג S223F, מחיר 125 ש"ח. מארז: Hec Compucase CI6C28 MidTower Case + H…
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי , מצאתי מפרט עבור מחשב השאלה איזה מבינהם יתאים גם לצפייה ומה עליי לשפר במידה ויש צורך אין צורך במקלדת +עכבר מפרט AMD לדוגמה (לוח אם מצויין ומעבד מעל ומעבר): AMD Athlon 2 X2 215 2.7Ghz Dual Core AM3 Box, יחידות 1 ¤326 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1120 Gigabyte MA74GM-S2H AMD740 CHIPSET, יחידות 1 ¤301 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=228 OCZ 2GB DDR2 800Mhz Value, יחידות 1 ¤142 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=575 Samsung 320GB 7200RPM 16MB Sata2 HD321, יחידות 1 ¤228 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=166 צורב LG GH22NS30 SATA x 22 Black, יחידות 1 ¤119 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Cooler Master Elite 334…
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
1. מה התקציב? בין 1-2K, רצוי יותר לכיוון ה1. מזומן. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (רובה דו-מימדית בPS CS3 אבל אולי בעתיד יהיה גם סרטים\תלת קל). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין חובה לכרטיס קול איכותי במיוחד 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אין חובה בהתאמת צבעים, רצוי שהמחשב יהיה שקט אבל לא חייבים במיוחד. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא צריך מערכת הפעלה או התקנה של אחת, הרכבת מחשב אולי. 8. האם…
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום, אבקש עזרה בבחירת מחשב נייד חזק. לעבודה עם קבצי אקסל מאוד כבדים. תודה מראש- רינה
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אני עובד בבית בהדמיות מבנים כעבודה שניה ,אני זקוק למחשב שיורד לי את זמן הרינדורים ,המפרט יכלול מערכת הפעלה windows 7- 64 bit . תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
הוצע לי מחשב נייד עם מפרט טוב ומחיר סביר ושנה אחריות אבל אף פעם לא שמעתי על infinity, מי מיצר אותם? והאם כדאי לי לקנות נייד שלהם?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במחשב עד 4 אלף לגיימינג בינוני ולסרטים. תאריך קנייה:השבוע מסך: עדיף גדול 17 ככה זמן בטרייה: אין לי מושג מה הממוצע אז אני סומך עליכם איכות: עדיפות 1920 fullhd מערכת הפעלה: ללא או ווינדוס 7 משקל מחשב: לא משנה לי בעיקרון אני רוצה מחשב ממש מהיר לפעולות יומיומיות גלישה, קצת משחקים והרבה סרטים תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core i5 3570 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1155 כרטיס מסך: Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E לוח אם: Asus Sabertooth Z77 מארז: Corsair Graphite Special Edition White ספק: Corsair GS 600W V2 Series Active PFC 14cm Fan זכרון: Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600Mhz CL9 Kit קירור נוזלי: Corsair Hydro H100i אשמח לדעת מה אתם חושבים עליו. המחיר הכי זול שמצאתי הוא 6338 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
כבר שאלתי בפורום לפני כחודש, אבל קצת התעכבתי עם הקניה, ובזמן שחלף, זכיתי בתחרות של האתר בלוח אם MSI Z77A-G43 GAMING. (קיבלתי אותו אתמול ) 1. התקציב המקסימאלי: 5500 ש"ח. עדיף לנסות לחסוך. במידת הצורך ניתן לחרוג מהתקציב עד 500 ש"ח. 2. שימושי המחשב: צפיה בסרטים (HD) וגימינג בינוני המסך שיחובר למחשב: Dell UltraSharp U2312HM 23 1920x1080 3. ציוד היקפי: דרושים עכבר ומקלדת אלחוטיים וסט רמקולים. 4. רכיב שאין צורך לכלול במפרט: לוח אם. 5. שקט: חשוב מאד (9/10). המחשב עומד על השולחן ליד המסך. 6. OC: לא מתוכנן OC 7. אין צורך במערכת הפעלה. יש צורך בהרכבה ובדיקה. 8. מעדיף לקנות ב TMS, אבל אני גמיש. 9. בקשות מיוחדות: כונן SSD + כונן בנפח 3 או 4 TB. 10. לא מתוכנן ש…
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום אני חדש באתר שמעתי הרבה דברים טובים אגב אין לי מושג אם אני שם את הדיון במקום הנכון אבל אני ישמח לקבל מפרט פצצה למחשב GAMING ללא הגבלה למחיר תודה מראש אני מתכוון ללא הגבלה למחיר .
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
- 1 follower
-
-
לא מזמן הציעו לי מפרט דומה לזה: http://www.tms.co.il/preview/spec/gwuac2hx אני רוצה לקנות אותו, אבל השאלה שלי האם יש הבדל משמעותי בין GTX660 ל660TI? או שכבר עדיף לחכות לסדרה הבאה?..
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
היי, אני עומד לשדרג את המחשב ואני מעוניין למכור את החלקים הישנים האלה (אם מישהו מעוניין לקנות משהו מהרשימה, בשמחה): מעבד core 2 duo e6750 http://ark.intel.com/products/30784/ לוח אם GA-P35-DS3L http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2629#ov זכרונות OCZ DDR2 2x2GB - CL5, עם פלטת קירור http://www.ocztechnology.com/ocz-ddr2-pc2-6400-vista-performance-platinum-edition.html מאוורר Thermaltake Big Typhoon http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835106061 כל החומרה עובדת פרפקט תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
* מטרות המחשב- תואר ראשון בהנדסת חשמל/מחשבים * גודל המסך- 15.6 ומטה * משקל רצוי- מתחת ל-3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך- כמה שיותר * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אני צריך מחשב חזק שלא יתקע או יזוז לאט כל פעם שאני מוריד סיכומים או עובד לא צריך יותר מדי זכרון אבל צריך מעבד חזק(לפחות i5) ושיהיה מהיר.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות , משחקים, תכני HD סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פרו 2012 BATTLEFIELD 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 19" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה יותר טוב,לא משמעותי 3. האם יש צורך ב…
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי, אני צריך לקנות מחשב לעבודה. ישמש בעיקר לצרכים משרדיים. אני לא רואה צורך בכרטיס גרפי חזק. הם ביקשו ממני לקנות אותו בקיי.אס.פי. המלצות? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשקים סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of duty, battlefield ,diablo 3,max Payne 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי יואב ואני סטודנט לתואר שני. לצורך העבודה שלי אני זקוק למחשב חזק בעל יכולת גבוהה לביצוע חישובים נומריים, ספציפית חישוב פתרונות לבעיות בעזרת תוכנת אלמנטים סופיים וMATLAB. 1. מה התקציב המקסימאלי? 15,000-20,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל. אלה כספים שלהפרופסור, אז למי אכפת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מומלץ שלא, אבל הוא גם ככה גדול מספיק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? חישובים נומריים בתוכנת אלמנטים סופיים וMATLAB. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). COMSOL - שימוש כבד, MATLAB - שימוש כבד. ב) במי…
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
עריכה: היי לאחרונה קיבלתי מפרט של מחשב, רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט ואם יש מקום לשיפור לביצועים טובים יותר במשחקים כבדים [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪928[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪129[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-B75M-D3V כמות: 1 מחיר: ₪362[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז:[/td][/tr][/table][ta…
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום רבאני מחפש מחשב נייד לא כבד במיוחד אבל עם מסך נורמלי. ביצועים סבירים - לא כמו של מחברת אבל לא צריך משחקים וגרפיקות מי יודע מה. רצוי גם עם סוללה שמחזיקה הרבה. שירות טוב אמין ונוח.הציעו לי בהזדמנותדל latitude 6420 CORE2DUO T9500 2.53 GHZ4 GB RAM14" 1440x900כרטיס מסך NVIDIA QUADROדיסק 160GBמה דעתכם?תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מעוניין במחשב שיחליף את הנייד שלי, כיום אני יכול להסתפק בנייח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין מגבלה, אבל נראה לי שזה מספיק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח והרצת מכונות וירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). HYPER-V ו VISUAL STUDIO ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ממש -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע FULL HD -לאילו הגדרות גר…
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים (חדשים - בהגדרות איכות נמוכה), סרטים * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? לא קריטי - עדיף לא יותר מ3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא פחות מ-3 שעות בהקרנת סרט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן - HDMI שאפשר יהיה לחבר לטלויזיה * בלוטות? כן - כשמחברים לטלויזיה, שאפשר לשלוט עם עכבר אלחוטי / מקלדת אלחוטית * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? מספיק 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD זה סטנדרט היום לא? * כונן Bluray? נחמד אם יש, לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? ישראל.. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? צריך שיהיה build quality טוב. יש לי ניס…
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אהלן, אני לפני קנייה של הדגם הזה, אחרי שקראתי עליו המון ביקורות טובות בחו"ל. והוא פחות או יותר יתאים לדרישות הסדונטיאליות שלי. העניין הוא שמדובר בדגם מ-2011, רציתי לדעת האם יש חלופה טובה יותר בתקציב זהה? (עד 4) http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=10613
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כל המשחקים החדשים שיוצאים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים לא. 4. האם…
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך מחשב שישמש אותי בארבעת השנים הקרובות במקום מחשב נייח ופה ושם ישמש גם לקצת משחקים(לא משהו כבד במיוחד וממש לא מחפש הגדרות מקסימליות). חשבתי על המחשב הזה http://ksp.co.il/?store=talpiot&uin=17232 כי אני יכול לחרוג מהתקציב ב200 ש"ח והוא נשמע מעולה. עצות? תודה מראש גודל המסך? 14-15.6 עדיפות ל 15.6 (מעדיף לשפר דברים אחרים ושיהיה המסך הרגיל 15.6) * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה לא הכי חשוב כי המחשב יותר לשימוש בבית או בכיתה עם מטען או אפשר לקנות סוללה יותר גדולה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? לפחות משהו כ…
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-