עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by blinkybill,

אוקיי אז ככה, אני רוצה לבנות htpc אבל לא סגור על החומרה לגמרי.. הדרישות: לוח אם קטן micro atx אם אפשר ותואם למעבד אינטל. כרטיס מסך + כרטיס קול HD מובנה. יציאת HDMI + DVI DDR2 תמליצו לי גם על ספק כוח. המחשב כולו לסרטים + הקלטה מהטלויזיה. את הקירור אני כבר אבחר. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  2. מארז NZXT APOLLO BLACK NO PSU ספק seasonic 400w ss-400 et apfc-f3 לוח אם GIGABYTE ga-p45-ds3 intel p45 1600fsb ddr2 מעבד e7200 2.53ghz 800 mhz 3mb lga775 box זכרון gskill ddr2 800 mhz cl4 2gb צורב samsung dvdrw x22 shs223 sata ארדיסק samsung hd642jj 640gb sata2 16 כרטיס מסך gecube radeon hd 4850 512mb ddr3 בדיקת מאמץ ועומס oc (בעתיד.וגם קרור בעתיד) http://www.foxpc.co.il/ סה''כ 3300 יש מה לשנות?

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  3. Started by ae15,

בירשותי 2 מחשבים ניידים עם מסכים שבורים . איפה אפשר להשיג חלקים משומשים בזול או תמורת החלפה בחלקי מחשב אחרים ?

4. ההורים שלי רוצים לקנות מחשב לצורכי עבודה ב OFFICE וגלישה באינטרנט. ראיתי באתר של אייבורי את המפרט הבא: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6793 דעתכם? תודה.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  5. Started by goldgold,

טוב אני רוצה מפרט למחשב בסכום של בערך 7k+- צריך את זה מהר

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  6. Started by Donniel,

1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בס…

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  7. לפני מספר חודשים חשבתי לשדרג ו/או להחליף את המחשב שברשותי. בעקבות מעבר דירה ושיקולים נוספים דחיתי את הקניה. בעקבות השינויים האחרונים בתחום החומרה והעדכונים במחירי החלקים, התחלתי להתעניין שוב באפשרות לקנות מחשב. מקום העבודה שלי מאפשר לי לרכוש מחשב במחיר מוזל, ישירות מול הספק איתו אנחנו עובדים. היתרון הגדול הוא ההבדל המשמעותי במחיר, לעומת מחירי השוק. החיסרון הגדול הוא המלאי המוגבל יחסית של אותו ספק, שברוב המקרים פונה לקהל מיינסטרים ולא גיימרים. למרות זאת הצלחתי לבנות מפרט שאמור לענות על הצרכים שלי. Code Type Name Price Qty 10066 Mother Board INTEL DRAGON TAIL P35DPM L1G+FW 1333Mhz RAID 119.00 1 Remove 11631 Graphic Cards ZOTAC GEFORCE 8800GT 512MB GDDR3 D.DVI 256BIT 299.0…

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  8. יש לי נייד TOSHIBA A300 עם מערכת הפעלה ויסטה . הבעיה היא כזאת : אני לא יכול לשמוע צלילי התראה כאשר הסוללה נגמרת . אני מצליח לראות את הבהוב הסוללה אך לא לשמוע צליל. בדקתי את מערכת הקול (sound) היא עובדת. הגדרות התראת הסוללה עובדות טוב בגלל שאני רואה את הבהוב הסוללה ( אך ללא צליל... ) . גם כאשר אני נכנס להגדרות קול ומגדיר צלילי התראה אני יכול לשמוע את הצליל אך לא כאשר זה צריך צריך לפעול. ליש למישהו מושג מה הבעיה ? האם זה דרייבר או איזה חוסר במשהו אחר ? צריך לציין שהמחשב חדש כלומר מספר שבועות.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  9. Started by scohen360,

שלום לכולם קיבלתי במתנה מחשב נייד של apple macbook pro 15 הנתונים שלו הם 2 גיגה זיכרון מעבד אינטל Dual Core כרטיס מסך 8600 256 מגה 200 ג'יגה זהו בגדול יש לי בעיה קטנה איתו אני ממש אבל ממש לא מבין איך להסתדר עם מערכת הפעלה שלו אז ככה יש לי שתי שאלות * עם אני יכול להתקין עליו ויסטה 32 ביט ? ועם אפשר עם זה נעשה באופן רגיל כמו בכול מחשב עם דיסק כשמעלים את הדיסק דרך הboot * עם בכול זאות אפשרי להתקין השאלה איך אני משיג תדריורים של המחשב לווינדוס עם הוא בנוי למערכת הפעלה של mac ?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  10. חבר המליץ לי על המחשב הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=19244 אני רוצה לשאול: -מה דעתכם -האם קיים מחשב זול יותר וטיפה פחות טוב מהמחשב נ"ל -האם כדאי לי לחכות שבוע - שבועיים בשביל שירדו המחירים משמעותית

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  11. Started by Pcman22,

קניתי לפני יומיים מחשב נייד חדש מסוג לנובו N200. לאחר מספר דקות עבודה, כל פעם הזמן משתנה, המסך נכבה. כשהמסך נכבה רואים את השולחן עבודה ממש ממש חלש ואי אפשר להחזיר את המצב לקדמותו לא על ידי הזזת העכבר, לא על ידי לחיצה על מקשים, שום דבר. מה דעתכם הבעיה? זה מחשב חדש. מישהו נתקל בתופעה? האם זו מנורת מסך פגומה? תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  12. Started by S.T.M,

המחשב למטרת משחקים, התקציב 3000 ש"ח בלי מסך, ציוד היקפי: כרטיס רשת אלחוטי חשבתי על כרטיס מסך radeon 4850 ומעבד E7300, אפשר להכניס את שני אלה לתקציב של 3000? אם יש לכם רעיונות אחרים לכרטיס ומעבד אני גם שמח לשמוע.

13. 1. תקציב של עד 3000 ש"ח במזומן (שטרות) 2. מטרות המחשב: עבודה משרדית, הורדות (וידאו ואודיו) וצפייה בסרטים. 3. ציוד היקפי: אין צורך. 4. אין העדפה לחברה כלשהי. 5. קירור ועיצוב- לא חשובים במיוחד אך יש דרישה למחשב שחור. 6.יש דרישה למחשב שקט במיוחד, אך זה תלוי בעלות. 7. אנו צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה והתקנת מערכת הפעלה במעבדה. 8. לא מתוכנן OC. 9. דרישות נוספות לגבי המפרט: מעבד- מינימום 2.4GH.דרישה לINTEL. זיכרון: מינימום 3G. כרטיס קול טוב במחיר סביר. אין בעיה שיהיה מובנה בלוח אם. דיסק קשיח: G 250/320 . 7200rpm. כרטיס גרפי טוב. נדרשת תמיכה ב-LAN‏ אלחוטי b/g802.11 ו -bluetooth. צורב DVD. מינימום 6 יציאות USB. יציאות DVI ו-VGA. מערכת הפעלה חוקית ומקורית windows v…

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  14. Started by rantri,

המחשב ישמש בעיקר לסרטים כולל FHD. HD של 640GB יספיק. המחשב יריץ Vista Media Center, ויאפשר גם הקלטה מהטלביזיה. מעדיף מערכת מבוססת אינטל. תקציב עד 5000 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  15. Started by jeyjey,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, צפיה בסרטים * גודל המסך? 13.3" * משקל רצוי? 1.3 - 1.7 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * כונן CD/DVD? צורב? נדרש * עדיפות למסך מט, אך מוכן להתפשר תודה על העזרה! עדכון: לא מעוניין בUltrabook, אבל חשוב שהמחשב יהיה כמה שיותר קל ודק. מטרה נוספת למחשב היא פיתוח (VS). והתקציב עלה ל6500. בינתיים לאחר חיפוש בזאפ מצאתי את זה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18163&cf=zap

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  16. מחשב ראשון ‎FS-2A3DE T2080 1.73GHz‎ ‎Model‎ ‎FS-2A3DE‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Core Duo Processor T2080 (1.73GHz) 533MHz FSB ,1MB L2 cache‎ ‎ Memory‎ ‎2GB DDR2 (667MHz, Dual Channel Support, Up to 2GB)‎ ‎ HD‎ ‎80GB SATA, 5400 RPM‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' Glare WXGA (1280x800), Fine Bright Technology ‎ ‎ GPU‎ ‎Intel ® GMA950 (up to 256MB) ‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD Super Multi Dual Layer (DVD-R/RW , +R/RW,RAM)‎ ‎ Wireless‎ ‎802.11b/g WLAN‎ ‎ Card Reader‎ ‎(SD/MMC/MS/MS Pro) ‎ ‎ OS‎ ‎Windows Vista Home Basic ‎ ‎ Weight‎ ‎2.6KG With battery‎ ‎ Warranty‎ ‎2 Years‎ של lg המחשב בא עם 512 אבל אני משדרג ל2 GB במחיר כולל השדרוג 4490 ש"ח או מחשב שני ‎Dell Inspiron 6400 IN-RC03-1443‎ ‎M…

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  17. Started by urich,

lonovo סדרת N200 מעבד intel core due 2310 1.46 זכרון 2 gb דיסק קשיח 120 gb כרטיס מסך nvidia 7300 מסך 15.4 משקל 2.8+- ק"ג צורב dvd קורא כרטיסים. יש גם bluetooth וקורא טביעת אצבע. מערכת הפעלה vista premium. שנה אחריות והמחשב חדש לחלוטין. אני יכול לקבל אותו ב3800 מה דעתכם? אני צריך תשובה זריזה כי לא נשארו הרבה במלאי. המחשב משמש בעיקר לגלישה ואופיס אולי קצת משחקי אסטרטגיה לאחותי אבל לא משהו כבד!

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  18. שלום רב, אני שוקל לקנות נייד והדגם שרשמתי בנושא "מתח" לי את התקציב לאזור ה5500 (שקלתי לרכוש "אח קטן" שלו והגעתי למסכנה שעדיף להוסיף כסף ולקחת אותו) הדגם המדויק: FUJITSU-SIEMENS AMILO L1142 V2065 המפרט: אז ככה א. מה אתם אומרים עליו? ב. מה האלטנטיבות שלי לדעתכם בגבולות התקציב (5500) בהנחה שאני לא מעוניין להתפשר על כרטיס מסך נחות ממה שיש במחשב הזה, כמו כן אני מעוניין בחיבור FIREWIRE ג. על איזה מהן הייתם ממליצים ומדוע? אני אציין שנתקלתי במחשב DELL עם מעבד CORE DOU בגבולות התקציב - ובגלל שיש בו כרטיס מסך אינטל אני פחות מעדיף אותו. צרכים: בעקרון אני מייעד אותו להורים שלי אז רוב הזמן ישתמשו בו לצרכי אינטרנט/אופיס (פחות)/ סרטים אבל אני גם אשתמש בו מדי פעם ולכן ההתעקשות על כרטי…

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  19. Started by idof6,

שלום כולם, אני אשמח לקבל המלצות לגבי מפרט מחשב רציני שמתאים לצרכים הבאים: 1. עבודה בתחום בניית אתרים (לא עיצוב), אבל כן עם צורך בעבודה עם PhotoShop ותוכנות פלאש למינהן. 2. עבודה שקטה (לא מעוניין לשמוע את המחשב בזמן העבודה) - סיוט שיש לי עם המחשב הנוכחי. 3. תמיכה ב-2 מסכים 4. הורדה של קבצים (סרטים, תוכנות) בכמויות של 24/7. 5. עבודה ברשת של 3-4 מחשבים 6. עדיף מחיר שכולל מסך 21 אינצ' כמובן שהמחשב חייב להיות מהיר מאוד וכמה שיותר תוכנות שיוכלו לעבוד במקביל ככה עדיף. אני גם אשמח להמלצות על מקומות אמינים וזולים שאפשר לרכוש. אני אוהב את המחירים של זד והמבצעים שלהם במערכות מחשב עם מסך, אבל אחריות זה דבר חשוב לא פחות. תודה רבה התקציב שלי הוא עד 3,500 ש"ח כולל מסך.

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  20. חבר שלי קונה מחשב חדש למטרה משרדית של מסנג'ר, גלישה באינטרנט, עריכת תמונות בתוכנות בסיסיות וכו'.. מלבד זה הוא גם גיימר קטן שממש אוהב GTA לדורותיו.. חוץ מאלה הוא גם ישתמש במחשב למטרות של הורדת קבצים, צפיה בסרטים, שירים וכדומה.. הקניה היא למחשב בלבד ואין צורך בציוד היקפי. הקניה תתבצע באשראי ולא תתכן הנחה של מזומן. בגלל שאין לי ידע טוב כל כך בדגמים אז באתי לכאן שתייעצו לי קצת. פחות או יותר זה מה שחשבתי ותתנו לי מפרט יותר ראוי. מעבד- אינטל CORE2DOU מעל 2 ג'יגה הרץ.. לוח אם- אסוס/ ג'יגה בייט, מומלץ אופציה לקאווד קור בעתיד ו-4 סלוטים לזיכרון ראם כרטיס מסך- נבידיה/ATI של 512 מגהבייט זיכרון ראם- 2 ג'יגה מינימום הרד דיסק- 250 ג'יגה מינימום, נראה לי של WD כונן CD ROM- א…

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  21. צריך המלצה למחשב נייד לעבודה ומעט סרטים עד 3.5K שיהיה לפחות 2 ג'יגה זיכרון סוללה טובה WIFI מסך 15.4 ומעלה מחפש את הדבר הכי משתלם טוב ואיכותי במסגרת התקציב

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  22. טכנאי אמר למישהו במשרד של אמא שלי שהוא צריך להוסיף לנייד זיכרון מסוג pc2100 במהירות 133MHZ. חיפוש קצר בZAP מגלה שאין ממש כאלה (אני בטוח שאם אני אחפש אני אמצא, אבל בכל זאת) האם יש בעיה עם אני אקנה זיכרון 266MHZ? האם הוא יתאים את עצמו? איזה זיכרון אני צריך DDR למחשבים ניידים?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  23. http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=5022 זה הנייד, המעבד הוא כפול ליבה(סלרון אמנם אבל לא נורא), השימוש העיקרי זה לקריאת מסמכים וגלישה, לא יותר מזה. אחריות שנתיים, שנה לסוללה ולמטען. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Notebook/Products_Spec.aspx?ClassValue=Notebook&ProductID=3200&ProductName=Q1580L מחיר לא רע יחסית, מה דעתכם? ממש מוצא חן בעיניי מבחינת מחיר\תמורה. חבל שאין ווינדוס 7 מותקן, מכירים משהו יותר נורמאלי?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  24. שלום לכולם ! שמי ארז ואני רוצה לקנות מחשב חדש התקציב הוא עד 4500ש'ח אני לא צריך הארד דיסק עכבר צורב מקלדת וככדומה על המחשב להיות חזק למשחקים מכול הסוגים וקצת לתוכנות גרפיקה {לעיטים רחוקות אני משתמש} כון הייתי רוצה שהמחשב יחזיק לי לפחות 3 שנים מבלי שאני יצתרך להוסיף לו זיכרונות או החלפת כרטיסים המפרט שהחבר שלי בנה קצת חרג מהתקציב אז מי שיכול להציע שינוי בשביל הוזלה יבורך המפרט שהחבר {יוגי אין עלייך}שלי בנה בשבילי הוא: -לוח אם - ASUS Maximus Formula המחיר-1322ש'ח -מעבד-Intel Core 2 Quad Q6600 Box -ספק כוח - ThermalTake TR2 550W המחיר 418 -מארז-Foxconn TSAA-803 90mm NO PSU Silver/Black המחיר 135 ש'ח -קירור-Thermalright Ultra-120 eXtreme CPU Heatsinkהמחיר 325 ש'ח -כרטיס מסך…

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  25. Started by Aner,

מתכנן לרכוש בשבועיים הקרובים לפטופ חדש וראשון בעקרון התבייטתי על הSTUDIO 1537 P84000 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-p8400.htm +שדרוג של זכרון ל-4GB מה שביאס קצת זה שמתברר שהוא לא בא עם התאורת מקלדת והקורא טביעות אצבע...(או שכן ומישהו שקנה אותו שם יתקן אותי) יש דגמים נוספים שנותנים כזו תמורה של מפרט\אחריות\פיצ'רים לתקציב? מה שחשוב לי זה "בית טוב" במקרה של תקלות ותיקונים המחשב ינויד בין הבית שלי לבית של החברה ובתוך הבית, ובעתיד בין הבית לאוניברסיטה. אין בעיה עם משקל. השימושים הם אינטרנט (מלא טאבים וPDFים פתוחים), סרטים והרבה, תכנות ווב ותכנות VISUAL STUDIO, הרצת VM וגם משחקים פה ושם (מנג'ר, GTA VICE CITY וכו', לא משהו כבד) האם ההבדל בין P8400 ל-T5800 שווה 7…

• 0 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים