ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,465 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי צורך במחשב חזק לתלת מימד (סולידוורקס). היה לי בעבר dell precision 4700 (נייד). הוא היה מעולה! וזה מה שאני מחפש מבחינת מפרט ותכונות. עכשיו ככה, את עבודת התלת מימד אני לא צריך בצורה ניידת, אבל כן יש לי צורך בניידות לצרכים בסיסיים. האופציות שחשבתי עליהן: 1. מחשב נייח חזק לתלת מימד+מחשב טאבלט קליל לשאר הדברים. 2. לפטופ חזק (dell precision אשמח לשמוע מה דעתכם על הסיפור הזה. תקציב לכל הסיפור סביב העלות של הדל בארה"ב: 1400-1700$ תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי, הייתי במעוניין במפרט למחשב שעיקר שימושיו הם משרדיים+ צפייה בסרטי HD -ומעט עבודה ב PHOTOSHOP ו ILLUSTRATOR . חשוב לי שהמארז יהיה איכותי ושקט, נפח ה HD יהיה גדול עם אופציה לעבוד ב RAID- כמו כן אם אמור לצאת איזה חלק ששווה לחכות עבורו בזמן הקרוב אז זה יכול לבוא בחשבון... כמו כן אם אפשר לקבל המלצה למסך עד 900 ש"ח -רצוי FULL HD,מעבר לתקציב של ה 3.5K- אני אשמח. תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
* מטרות המחשב- תואר ראשון בהנדסת חשמל/מחשבים * גודל המסך- 15.6 ומטה * משקל רצוי- מתחת ל-3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך- כמה שיותר * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אני צריך מחשב חזק שלא יתקע או יזוז לאט כל פעם שאני מוריד סיכומים או עובד לא צריך יותר מדי זכרון אבל צריך מעבד חזק(לפחות i5) ושיהיה מהיר.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
תוכנות כמו Cubase 4 ,Wavelab וכו' יש כרטיס קול חיצוני של M-AUDIO, צריך שיהיה 4 גיגה זיכרון, אני לא יודע אם התוכנה יודעת להשתמש ב-4 ליבות, אז לא יודע אם זה הכרחי, שיהיה מחנות שנמצאת באזור הקריות. תודה לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אוקיי, אני מעוניין להתייעץ ולקבל טיפים לגביי בניית מחשב בשביל מישהיא מהמשפחה. עיקר עבודתה זה גלישה באינטרנט, משחקיי JAVA לדוגמא המשחקים ב ואללה כיף. יש לה 2 ילדים בני 6-8 ולכן היא מעוניינת שהמחשב ייתמוך במשחקים יותר כבדים עבורם. ( GTA IV, COD4, NFSC - לא בדיוק המשחקים האלה, אבל צריך מחשב שייסחוב משחקים עם רמה גרפית שווה לאלו). *עריכה: לא צריך להוסיף כונן קשיח, יש כבר! עכשיו זה מה שהרכבתי לה עד כה: CPU http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4434 374 mobo http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1022 295 אולי במקום את ה: http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=3105 ב-481 ש"ח ram http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4828 245 הסיבה ל4 גיגה זה ו…
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד לצפייה בסרטים ולעבודה בתוכנה 7/AUTOCAD 2006 ושיהיה מסוגל להפעיל משחקים (לא אכפת לי שהוא יוכל להפעיל אותם באיכות נמוכה העיקר שיפעיל אותם). תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב למשחקים בתקציב של עד 2500 ש"ח ללא מסך! חשוב שיהיה כרטיס מסך סביר (או יותר מסביר) 1GB זיכרון דיסק קשיח SATA (מינימום 80GB) כל השאר תחליטו אתם... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
האם המפרט הזה יכול להספיק לי? מעבד: INTEL E2180 לוח-אם: ASUS P5KPL-CM כרטיס מסך: ASUS HD 4350 Silent 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E או GIGABYTE HD 4350 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E או Sapphire HD 4550 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI PCI-E אחד מהכרטיסים הזולים בין 200-300 ש"ח זיכרון: 2GB Kingston כונן קשיח: 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו יכול להמליץ לי על לוח טוב עד 600-650 שקל למעבד Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 1M 64-bit Socket 775? אני מעוניין גם בHD S-ATA. אני לא רוצה כרטיס מסך מובנה. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה לנייד לסטודנט, עד 5K לשימושי אופיס, סרטים, גלישה, מוזיקה ומשחקים מדי פעם (אין צורך להתפזר עם יכולת המשחקיות) היות והבחור הולך להיות כמעט נשוי למחשב שלו נראה לי הגודל האופטימלי למסך יהיה 14 (סוג של פשרה בין ניידות לנוחות והמשקל) מה המומלצים בקטגוריה זאת?
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
לא כולל מסך. אני לא ממש גיימר, אבל לא יזיק שיהיה כרטיס מסך טוב כדי שאני יוכל בכל זאת להפעיל עליו משחקים פה ושם. השימוש העיקרי הוא לעבודה - אני תוכניתן - צריך מעבד חזק (להפעיל את הכלים, במיוחד ה visual studio). חוצמזה, האם מומלץ לקנות את המחשב בחברת KSP?
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום! אני מתחילה שנה ראשונה של לימודי אדריכלות ואני מעוניינת לקנות מחשב נייד. את המחשב אני כנראה ארכוש בארצות הברית. חשוב לי כמובן שהכרטיס הגראפי יהיה טוב, שלא יהיה כבד מידי, גודל מסך 15 אני חושבת. 1. אילו המלצות יש? 2. מה בנוגע לניידים של אפל? תודה רבה, מיכל
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם , אז כך החלטתי לרכוש מחשב נייד ואלה הסיבות למה : 1. הדבר החשוב ביותר בשבילי זה לצפות בסרטים מהמחשב לטלוזיה LCD HD Ready 32 SAMSUNG באיכות הגבוהה ככל שניתן לשדר מהמחשב לטלויזיה. 2. חשוב לי מאוד שיהיה לי הרבה מקום במחשב כדי שהאחסן את כל הסרטים,שירים וכו.. 3. גלישה נוחה ככל שניתן באינטרנט. 4. משחקים פחות מעניין אותי אבל אני רוצה לאפשר לי גם את האפשרות לשחק במשחקים לא ברמה הכי גבוהה ובכיף. 5. אני מאוד רוצה שהמחשב שהרכוש באמת יוכל לעמוד בדרישות לפחות ב5 שנים הבאות מבחנת כל הדברים עם זה בתוכנות , משחקים ברמה לא הכי גבוהה וכו... סה"כ זה מה שאני זקוק ואני מאוד מקווה שתעזרו לי למצוא את המחשב המתאים ביותר מבכנת הנתונים האלו. הכסף שאני מוכן להשקיע בסביבות ה 5500 ש…
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000 שקל אם יש צורך אפשר לחרוג ב- 500 שקל אך עדיף שלא המחיר לא למזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) כמו שרשמתי בכותרת עבודה משרדית office 2007 בעיקר onenote, excel, PowerPoint וגלישה באינטרנט אני משחק בעיקר ב - Left4Dead, FIFA 2009 הייתי רוצה לראות סרטי HD אני משתמש ב - Paint.NET וב - PowerDirector 7 סרטים ממצלמת מיני DV 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. רוצה מקלדת ועכבר אלחוטים 4. …
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לעונים. התבססתי על מפרט למחשב משרדי ב3500 המופיע באתר. 1)האם KSP הוא מקום טוב לקנות בו? 2)גוף הקירור המופיע במפרט: Glacialtech Igloo 7200 Light AMD K8 Cooler - 20dBA - Quiet, איננו מופיע אצלם, מה יכול לבוא במקומו? חשוב לי מאד שהמחשב יהיה שקט. 3)המארז גם הוא איננו, איזה מארז מומלץ במקומו? שוב, השקט חשוב מאד. שוב, תודה, בועז
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
לאחר שהמחשב הקשיש שלי (בן 8!!!) שבק חיים אני צריך מחשב חדש רוב השימושים שלי הם אינטרנט, הורדות, מוזיקה,סרטים וכו', שום שימוש מיוחד או יוצא דופן... התקציב שלי הוא בעיקרון 2000 עם אפשרות לחריגה עד 3000 בתנאי שיש סיבה מוצדקת לחריגה בהתחשב בשימושים שלי במחשב. חשוב לי שהמארז יהיה שחור ויפה ושיהיה שקט מאוד בגלל שהמחשב נמצא ממש קרוב למיטה שלי. אני מעוניין לקנות את המחשב כבר ביום ראשון אז אשמח מאוד אם תעזרו לי... תודה...
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם אחר מספר לבטים ומחשבות, החלטתי שאני רוצה לקנות לעצמי מחשב שנייד שישרת את מטרותיי הצנועות. מה שאני מייעד לנייד הוא בעיקר כתיבת מסמכים ושימוש באינטרנט ובתוכנות מסרים.לא אשתמש בו להורדת משחקים כאלו ואחרים וגם לא לסרטים. מכיוון והמחשב מיועד בעיקר לכתיבת מסמכים, אז חייב תוכנות כמו וורד וכל אלו וישיריץ אינטרנט ברמה טובה. אני מכוון למחשב עם מסך של 15 אינץ' מינימום- אם יש הערות על כך, אשמח לשמוע. מקלדת נוחה כמה שאפשר. המליצו לי על רמת זיכרון של 320GB בדיסק הקשיח. בעיקר כי הפערים בין לפחות, הם לא גדולים וכאלו ששווה להתעכב עליהם ולהגביל את השימוש על המחשב לאורך שנים. בקיצור, לא שווה לאורך שנים להגביל את השימוש שלי בו אם יהיה צורך כזה או אחר בגלל חיסכון של כמה מאות שקלים …
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשתמש ביתי (אינטרנט,אופיס,תמונות,וקצת משחקים וכו) , מה דעתכם? P4 2.8G 820 775pin 2x1MB FSB800 Dual-core Asrock ConRoe945G-DVI(775,945G,DDR2,VGA,PCI-E,HDaudio,SATA2,GBL) WD160G SATA2 7200RPM NEC DVD +/-RW ND-7170A X18 STAREX DDR-2 533 512GX2 Piont of View 6200LE 128M upto 512M,TVout,DVI,PCI-E רמקולים,מקלדת,עכבר . מארז MIDI פשוט . FLOPPY 1.44
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
בשעה טובה אני קונה מחשב חדש עכשיו אחרי התייעצות עם חברי הפורום, חשבתי על משהו כזה: מחיר ליח` כמות מוצר מק``ט 778 778 1 לוח אם ASUS P5QC 31201 655 655 1 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 9800GT 512MB DDR3 PCIe 32167 998 499 2 כונן קשיח Westren Digital WD10EADS 3.5" 1000GB SATA2 32MB WDC1236 278 278 1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB WDC1247 300 300 1 מארז ללא ספק Antec Three Hundred THREE-HUNDRED 382 382 1 ספק כח Enermax Tomahawk 500W ETK500AWT 213 213 1 קרור למעבד Thermaltake BigTyp 120 VX TT-CL-P0310D 1,193 1,193 1 מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray IQ9550ay 333 333 1 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 10…
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע מתעסק בעבודות פרילאנס, מחפש מחשב נייד שיוכל להחזיק apache,mysql ועוד מאט סרברים לא כבדים. בנוסף לזה אני מתעסק טיפה עם פוטושופ (לא עריכה כבדה אלה כמה כפתורים ורקעים פה ושם.) יש לציין שאני לא מצפה ממנו להיות טוב למשחקים, אלה רק להיות מספיק חזק כדי להחזיק כמה אתרים פתוחים ביחד, עם חבילת השרתים ואיזה עורך טקסט. בקשר למסך.. כעקרון אני מאוד אוהב את הקטנים של ה 12 אינץ, אבל אני מפחד שיהיה לי לא נוח לכתוב קוד על מסך כזה, וגם מחשבים כאילה יקרים יותר. לדעתי אני צריך פה איזה 1GB DDR ומעבד בסיסי.. מה אתם חושבים? יש בלוחות יד שניה מחשבים בתקציב עם מפרטים נחמדים.. האם יש משהו מהסדרות החדשות שיכול להתאים לי בתקציב הזה? אני רוצה גם לציין שאני עובד כרגע עם מחשב נייח …
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
הנה המפרט שלי: Gigabyte Technology Co., Ltd. H61M-S2-B3 Windows 7 Home Premium (x64) Service Pack 1 (build 7601) NVIDIA GeForce GTX 550 Ti [Display adapter] 3.30 gigahertz Intel Core i3-2120 4 gb RAM רזולוציית מסך 1600X1900p אני משחק בעיקר באטלפילד 3 וזה לא עובד בצורה חלקה אפילו כשהגרפיקה מכוונת ל- LOW אתם יכולים להמליץ לי על חלקים שאני יכול לקנות בשביל להריץ את המשחק בצורה חלקה ב- ULTRA בצורה חלקה, ושהחלקים יתאימו גם למשחקים הבאים בעתיד הקרוב. תודה, טווח המחירים שלי הוא עד לכ-3500 ש"ח הציעו לי להחליף את המעבד ב Intel core i5 ivy bridge את הכרטיס מסך ל gtx660 ti 3gb gddr5 …
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מעוניין במעבד 9550 Q לוח אם אני חושב על אסוס P5 מסויים יש כ"כ הרבה שאיני יודע מה מתאים לי אולי P5Q זכרונות אין לי מושג מכל התזמונים למינהם שראיתי מה מתאים לי אני רוצה 4 G הארד דיסקים חשבתי על WD 500 כרטיס מסך אני חושב שאלך על 9800 או קוודרו טרם הוחלט מארז המליצו לי על ANTEC 6580 מגיע עם ספק 430 וואט אין לי כל כוונה להתעסק עם אובר קלוק לא מבין בדברים האלו המחשב אמור אך ורק לערוך וידאו . (זהו עיסוקי ) חשוב לי יציבות ואמינות המערכת כמו כן אם מישהו חושב שכדאי ללכת על קור 7 אשקול את העניין למרות שזה מייקר . מעדיף להשאר תקציבית במפרט ה 9550 Q לא צריך לתת לי מחירים. אסתפק בהמלצה לרכיבים מתאימים . תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מפרט באיזור ה 2000 ש"ח (גמיש אם יש תוספת קטנה שתשדרג איזה משהו חיוני). המפרט הוא לשימושים בסיסיים שבהם אינטרנט בעיקר, אופיס, מסנג'ר ודברים בסיסיים. לא למשחקים אז אפשר לשים כ.מסך מובנה. חנויות מאיזור רחובות ראשון (SKYPC, FOXPC וכו'). לא צריך ציוד היקפי, גם לא מסך. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכל חברי hwzone, אני זקוק למפרט מחשב שישרת אותי לשימוש בתוכנות הבאות: פרימייר (+ תוכנות עריכת וידאו נוספות) פוטושופ (אולי בהמשך גם אילוסטרייטור) אפטר אפקטס (בעתיד הקרוב) מאחר ואני עורך סרטוני וידאו המצולמים באיכות HD + הקלטות סאונד - אני מחפש מחשב שלא יתקע ולא יקרטע תוך כדי עבודה. ואגב, האם יש קשר בין יעוד המחשב לבין המעבדים החדשים של אינטל? מה מומלץ? המון תודה!
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום, בהמשך לאשכול הקודם שלי, המחשב שלי שבק חיים. בכל מקרה, השימושים של המחשב הוא בעיקר משרדי, צפייה ומשחקים (לא גיימינג מטורף, פרו ופוטבול מנג'ר בערך). התקציב לא כל כך מוגדר, אם אין הבדל גדול בין מחשב ב-3500 ל-4000 אקח את הפחות טוב, ואם יש מחשב שפשוט הרבה יותר טוב ב4300 יכול להיות שאבחר אותו, אשמח אם תוכלו לי הצעות לגבי דגמים מומלצים ואם אפשר גם טיפה פירוט על המעבדים והכרטיסי מסך כיום כי באמת שלא התעסקתי בזה כמעט 3 שנים. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, משחקים קלים * גודל המסך? 14" * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי…
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-