ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב, זקוק בבקשה ממכם למפרט למחשב בעיקר למשחקים, תוכנות, אינטרנט. אינני זקוק לציוד הקפי זקוק אבל למסך (איכותי עד כמה שניתן) אין לי העדפה בין AMD ל INTEL והסכום הוא עד 4500 ש"ח ללא חריגות! לא חייב להרכיב את המחשב. תודה לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
הפוסט הקודם שלי לא כל כך נענה, אז הנה אחד חדש מעניין יותר- מה יותר פרובוקטיבי מPC וMAC באותה כותרת? ;D אני מאוד אוהב את המסך של המקבוק פרו, והייתי רוצה לדעת אם יש נייד PC שהמסך שלו הוא באותה רמה מבחינת בהירות, קונטרסט, זוויות צפייה וצבעים אמיתיים. רזולוציה וגודל פחות חשובים לי, כי בבית יש לי מסך 21" full HD LED מעולה, אבל את הצבעים האמיתיים והבהירות אני רוצה לקחת איתי לכל מקום... חוץ מאיכות המסך, חשובה לי ניידות, כך שאני הייתי רוצה שהוא ישקול לא יותר מ2 קילו (13"-14"). i5 sandy bridge יספיק. אם יש SSD או כרטיס מסך נורמאלי אז בכלל. מקבוק הוא לא אופציה כי אני לא מוכן לשלם יותר מ6000 על מחשב בלי כרטיס מסך, ששוקל 2 קילו. זה נראה לי הזוי לחלוטין. טווח מחירים- 4000-5500 אש…
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
אשמח לדעת את דעתכם עליו? האם מישהו התנסה בו? תודה
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש מחשב לעבודה משרדית, Office ואינטרנט. כמו כן גם לצפיה והקלטה של טלויזיה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. צפיה והקלטה של טלויזיה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתכנן לחבר את זה למסך U2410 שיקנה בנפרד. הרזולוצי…
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שימושים - לימודים, שימוש ביתי ולעיתים חיבור לטלויזיה. גודל רצוי - 13.3 או 14 שאר הפרמטרים מהפורמט בחוקי הפורום לא רלוונטיים. השאלה היא ספציפית - ראיתי את ההמלצות ל- Dell Vostro V131. רציתי לשאול אם יש הבדלים מהותיים נוספים בינו לבין ה- Vostro 3350/3450 מעבר לכונן האופטי והמשקל. אני שוקל לקחת את ה- 3450 עם הכרטיס מסך AMD Radeon. מה דעתכם? מצד אחד הוא חזק יותר, מצד שני כבד יותר... בנוסף- מתלבט אם יש באמת צורך בכונן אופטי בימינו... תודה.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי אז ככה אני מתלבט בין 2 לפטופים http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14074 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14013 התקציב שלי בעיקרון עד 3000 ש"ח זה 2 לפטופים שמצאתי עליהם דווקא הרבה תגובות טובות ואני לא יודע על מה ללכת שתיהם עם אותו מפרט Fujitsu LifeBook טיפה יותר זול.. אבל לנובו חברה יותר מוכרת דרך אגב במפרט של Fujitsu LifeBook רשום 2 ג'יגה.. אבל זה 3 ג'יגה (יש אפשרות להגדיל בעוד 80 ש"ח) מה שאני עושה במחשב זה אינטרנט וסרטים לא יותר.. גם פוטושופ אבל זה לא יותר מידי תודה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, לאחר בדיקה זריזה מחשב שעלותו בארה"ב 500$ יעלה אחרי מיסים ומשלוח 2500 שקל ומטה. כלומר משתלם גם במחיר הזה להביא מחשב. דרישות: אחריות: 3 שנים חובה תקפה בארץ.שימושים: סרטים, אינטרנט, עבודה משרדית(אופיס וכו'). בונוס:אם המחשב יוכל להריץ משחקים על הגדרות נמוכות בצורה טובה(כרטיס מסך לא של אינטל). מסך: 15 עקב התקציב המוגבל אם יכנס מסך קטן יותר בלי לפגוע ברכיבים האחרים מצויין. כונן אופטי: לא חובה. זיכרון:4GB כמה מחשבים מעניינים השאלה אם יש עליהם אחריות? http://www.amazon.com/Dell-Inspiron-i15RM-7412DBK-15-Inch-Laptop/dp/B005KP78B4/ref=sr_1_37?s=pc&ie=UTF8&qid=1325005108&sr=1-37 http://www.amazon.com/Toshiba-Satellite-L655D-S5164-15-6-Inch-Laptop/dp/B004GXAOF8/ref…
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אהלן, כידוע, למחשב הזה יש 2 כרטיסי מסך והוא אמור לתמרן ביניהם לפי הצורך. עכשיו הבעיה היא שהוא לא מחליף לNVIDIA כשאני רוצה להתחיל משחק ובגלל זה איכות המשחקים שלי הרבה פחות טובה, מישהו יודע מה אני יכול לעשות?התקנתי את הדרייבר הלפני האחרון וזה לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום. הבנתי שישנה אפשרות שהלד שנמצא בצידי המסך, יהבהב לפי מוזיקה וכו'.. מישהו יודע איך עושים את זה? חיפשתי ולא כ"כ מצאתי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב ניד נטו בשביל לשלוח הזמנות בעבודה באקסל\וורד, ללא שימושים מעבר לזה(גג כניסה למייל...). 1.חשוב לי שהוא יהיה מהיר מאוד. 2.שיתמוך בעברית מלאה מבחינת אופיס ומערכת ההפעלה(כמובן WIN 7). 3.שיעלה מהר כמו שטאבלט נפתח, ולא לחכות 2 דק' לעלייה של המחשב... 4.שיקלוט רשת אלחוטית. 5.שיהיה קטן וישקול מעט. 6.זמן סוללה של 5 שעות. אלה הן בקשותיי המינימליות, יש משהו שיכול לענות על זה? אין בעיה להביא\להזמין מארה"ב. תקציב: 500-700 דולר? אם לא מספיק.. נעלה. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימלי?4 אלף האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף להיות סביב ה-3500 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, תכני HD, אינטרנט ואופיס. *לגבי המשחקים לדעתי אין צורך להגזים עם הכרטיס מסך כי זה לילדים בני 10-14 ואני חושב שסביב 400-500 ש"ח לכרטיס מסך יספיק ומקסימום אשדרג עוד שנה - שנתיים במידת הצורך. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? הרזולציה של המסך היא …
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני סטודנט להנדסת אלקטרוניקה, מתחיל שנה שלישית בקרוב. אני מחפש מחשב שיתאים ללימודים וכן לטיסות תכופות לחו"ל. אני מניח שיהיו עליו תוכנות כבדות בהמשך. חשוב לי זמן סוללה וניידות, אך גם ביצועים. ראיתי את הדל vostro 3350 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3350-a2410m.htm ולפי הביקורות, הוא נראה דיי טוב, ועושה רושם שבמחשב הזה אפשר להנות משני העולמות. http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Vostro-3350-Subnotebook.54680.0.html האם יש מחשב בטווח המחיר (ומטה), שיתן תמורה טובה יותר למחיר?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לעזרה בבניית מחשב חדש, נא להתחשב בתקציב דל שעומד ברשותי 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - black ops2, crysis2, shogun2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - מסך 24, רזולוציה 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניו…
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, כאשר השימושים יהיו: אינטרנט, קצת משחקים (אין לי שום כוונה להריץ ג'י טי איי על גרפיקה גבוהה או משהו דומה, מספיק לי שאת רוב המשחקים שיש עכשיו בשוק אוכל להריץ על גרפיקה בינונית), קצת פוטושופ ובנוסף המחשב משמש כאמצעי האיחסון של הסטרימר. התקציב המקסימלי שאני מוכן להוציא זה 4.5K, כאשר אם יש אפשרות לחסוך לכיוון 3.5-4 אני אשמח. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט. ומבחינתי שקט זה לא אפס רעש, שיהיה קצת פחות רועש ממחשב ממוצע. אין לי כוונה לבצע אוברקלוק. אין צורך בציוד היקפי. לא צריך מערכת הפעלה. בעיקרון אני רוצה מחשב שעכשיו יהיה קצת יותר חזק ממחשב שמשמש רק לאינטרנט ועבודה משרדית, ובעוד 4-5 שנים עדיין יוכל לשמש כמחשב משרדי ברמה סבירה. מבחינת חנות, אני מעדיף KSP…
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
* מטרות המחשב- תואר ראשון בהנדסת חשמל/מחשבים * גודל המסך- 15.6 ומטה * משקל רצוי- מתחת ל-3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך- כמה שיותר * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אני צריך מחשב חזק שלא יתקע או יזוז לאט כל פעם שאני מוריד סיכומים או עובד לא צריך יותר מדי זכרון אבל צריך מעבד חזק(לפחות i5) ושיהיה מהיר.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד ל 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בייתי משחקי דפדפן וגלישה אולי קצת גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.…
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, קניתי היום מחשב ב4.5K (הכל חוץ מספק ומארז) מחשב שיתאים גם לגיימינג וגם לעריכת וידאו (MAYA ופוטושופ) הספק 600W, מארז COOLER MASTER CM690 דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי נייד TOSHIBA A300 עם מערכת הפעלה ויסטה . הבעיה היא כזאת : אני לא יכול לשמוע צלילי התראה כאשר הסוללה נגמרת . אני מצליח לראות את הבהוב הסוללה אך לא לשמוע צליל. בדקתי את מערכת הקול (sound) היא עובדת. הגדרות התראת הסוללה עובדות טוב בגלל שאני רואה את הבהוב הסוללה ( אך ללא צליל... ) . גם כאשר אני נכנס להגדרות קול ומגדיר צלילי התראה אני יכול לשמוע את הצליל אך לא כאשר זה צריך צריך לפעול. ליש למישהו מושג מה הבעיה ? האם זה דרייבר או איזה חוסר במשהו אחר ? צריך לציין שהמחשב חדש כלומר מספר שבועות.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום .. אני צריך מפרט למשחקים נטו תקציב 5000 עם מסך וציוד היקפי תודהה
-
- 7 תגובות
- 580 צפיות
-
-
הסתכלתי על מחשב נייד של לנובו דגם T60, המסך הוא 14" וראיתי שהזויות צפייה ממש גרועות (האנכיות), אם טיפה מזיזים את הראש ישר רואים עיוותים בתמונה ממש כמו במחשבי ה T20 הישנים. קראתי על זה ברשת וראיתי שעוד אנשים התלוננו על הזויות הנוראיות. כשהלכתי לאופיס דיפו והסתכלתי על כל מיני מחשבים אחרים שעמדו שם לא ראיתי עיוותים כאלה. האם באמת מחשבים אחרים יש בהם מסך יותר איכותי? עוד שאלה האם מסכים עם ציפוי מבריק נסבלים או שעדיף להתעקש על איתור מחשב עם מסך מאט.
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אז ככה אני כבר שבוע נילחם עם עצמי לא יודע איזה מפרט ליקנות מרוב שיש כול כך הרבה אפשרויות ליבנות מפרט ....הלכתי לאיבוד כבר זה המפרט שניראה לי הכי מוצלח אשמח לתגובה האם יש רכיב כולשהו שכאדיי להחליף באחר ?? שמישהוא יגאל אותי מיסוריי... השימושים העיקריים הם : מחשב צריך להיות חיית עבודה יכולת להריץ הרבה תוכנות בו זמנית ביצועים טובים לכול המישחקים החדשים מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤988 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם ASUS P5Q PRO ¤674 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31202 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB ¤247 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-…
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי כמו שצוין בכותרת , אני יודע שעם המסך האפשרויות מצטמצמות מעט , אבל אשמח אם תוכלו לעזור לי עם זה , המחשב לא מיועד להריץ משחקים כבדים על איכויות מקסימליות , יש אפשרויות התפשרות כאן .. תודה רבה מראש לכל העוזרים , המשך יום נעים , נדב .
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי. אתם יכולים להציעה לי מפרט מחשב + מסך ב 5000 שקלים למתרת משחקים (ללא OS) המון תודה אני
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לבנות מחשב בתקציב של בין 2700-3000 ש"ח-לא כולל מסך למטרות אינטרנט,סרטים,מוזיקה ומשחקים(לא משחק ברמה הגבוהה ביותר אבל שיהיה סביר) חשוב לי שיעבוד מהר,שיהיה חזק ושיחזיק לאורך זמן כרגע יש לי מסך 19 של סמסונג אם זה משנה לכרטיס מסך.. אם אפשר חוות דעת למפרט הבא: מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 2.53GHz E7200 45nm : " SLAVN" - BOX כרטיס מסך PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9600GSO 768MB DDR3 SONIC OC - RETAIL דיסק קשיח HITACHI 500GB 16MB SATA2 7200 RPM צורב DVD LG DVDRW GH-20NS10 X20 - BLACK - SATA זיכרון KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 מארז COMPUCASE 6A19B + HEC 400TRT סט מקלדת ועכבר MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUS…
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום את החלקים הבאים יש לי: מארז,צורבים,והארדיסק של SATA 2 160 גיגה בייט . אני צריך המלצה לחלקים הבאים: :מעבד (עדיפות לאינטל), לוח,כרטיס זיכרון, וכרטיס מסך צנוע. המחשב לא מיועד לגיימר,אז לא צריך להשתגע. כאמור תקציב 1500 שקל.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-