עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by black_irony,

מחשב כולל הכל (מלבד רמקולים) להריץ משחקים בינוניים ופוטושופ. כל החלקים בשחור (מקלדת מסך ......) ניתן לחרוג מהתקציב קצת. באהבה. מפלצת.

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  2. Started by consults,

אני מתלבט בבחירה בין מחשבי HP בשני דגמים - hp DV8371ea, HP Nx9240 ו Dell Inspiron 9400 (עם GF7800). מתקשה להבין מדוע דגם DV של HP זול בהרבה מדגם NX למרות שעל הנייר הקונפיגורציה שלו טובה יותר (כרטיס מסך, נפח HD ועוד). אודה לכל סיוע

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  3. בהנחה ששני הדגמים שווים מבחינה כספית, במה הייתם בוחרים? http://www.buycenter.co.il/Product.asp?Pid=4152LMi&Cat2Cat1ID=7234&Cat2ID=9784&aff=Zap〈=he http://www.buycenter.co.il/Product.asp?Pid=5043&Cat2Cat1ID=7234&Cat2ID=9783 הצרכים שלי משרדיים ובעתיד אני רוצה ויסטה (עם שפצורים של זכרון כמובן). על מה הייתם הולכים? שוב, תתעלמו מהמחיר כי הוא לא רלוונטי במקרה הזה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  4. שלום לכולם יש לי תקציב של 5 אלף ש"ח לקניית המחשהב עצמו, ללא ציוד היקפי ומסך. אני רוצה לקנות את המחשב בחנות באיזור המרכז בלבד....לא בנועה מחשבים בטוח אין לי מושג איזה מעבד לקנות, AMD או אינטל, חשבתי על הקונרו E6600 או על הE6400, ובמAMD חשבתי על ה4200X2 לוח אם, אין לי מושג מה לבחור, של האינטל די יקרים, מתחילים ב1000 ש"ח + .....של AMD פחות יקרים. אשמח לקבל את המפרט הטוב ביותר שאוכל לקבל בתקציב הנ"ל. הדרישות שלי: כרטיס מסך עד 1100 ש"ח זכרון 2 ג'יגה 667 הארד דיסק 250 ג'יגה מינימום תודה ניב

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Trout,

אני צריך להחליף את המחשב... אני צריך את המחשב לצורך עבודה עם התוכנה SolidWorks... זאת תוכנה לשרטוט של מהנדסים. לפי מה שראיתי באתר של התוכנה אני צריך כרטיס מסך nVidia Quadro הייתי מעדיף שזה יהיה מעל 550FX, אבל אם משהו מכיר משהו יותר טוב, הצעות יתקבלו בברכה... בעקרון הסכום המקסימלי שאני רוצה להשקיע במשחב זה 4500 ש"ח, אבל אם משהו יכול להציע לי משהו טוב בפחות, אני אשמח לקבל את זה... חוץ מזה אין לי צורך במקלדת, עכבר, מסך וכרטיס קול... אודה לכם מאוד על עזרה מהירה... תודה! Trout

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  6. Started by PsyGhost,

האח הקטן שלי (10) משתמש כרגע במה שהיה המחשב שלי לפני כמה שנים טובות. הצרכים שלו אמנם מאוד בסיסיים אבל עם הזמן גם הם הצליחו לגבור על המכונה הישנה ולהפוך את העבודה על המחשב הזה לבלתי נסבלת גם לילד בן 10. המחשב הוא פנטיום 3 עם 128 זיכרון (sdr) מה שגם מקשה מאוד על השדרוג שלו. חשבתי להוריד את מערכת ההפעלה מXP ל2000 אבל הוא לא יסתדר איתה וגם למרות שמערכת ההפעלה תהיה קלה יותר האפליקציות נשארות זהות. כמו שכבר ציינתי השימוש שלו במחשב הוא מאוד מינימלי (מסנג'ר, איסיקיו ומוזיקה) לכן הייתי שמח למפרט מחשב בתקציב מינימלי ביותר (פנטיום 4 עם 512 זיכרון יספק אותו יפה, השאלה היא אם עוד מוכרים דבר כזה). בנוגע להארדיסק, הוא נמצא כרגע על 20 ג'יגה ולא ממלא אפילו חצי מזה אז אפילו הארדיסק של 40 י…

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  7. Intel Core 2 Duo 6300 - 1.86 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 1240 2x 512MB TWINMOS DDR II - 667 - TWINMOS Original 665 GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX 1,034 Sapphire Radeon X1800 GTO 256MB DDR3 - VIVO / DVI - PCX - RETAIL 1,249 Creative Sound Blaster Live 7.1 - 24 BIT - RETAIL 200 WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II 480 GIGABYTE - aluminum 3D AURORA series Super Tower - BLACK 620 HEC-350W (350TRT) - ATX 2 240 Samsung LCD 17" - SyncMaster 740N - 8ms 1250 Quantum BIG wHeel - Optical Mouse - PS2 50 Genius KB-16E PS2 ENG/HEB - PS2 80 בסה"כ 7100~ אשמח לשמוע הצעות לשיפור (ומדוע) עם כמה שפחות חריגות מהתקציב וכמה שיותר שיפור ביחס של "יותר בשבי…

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  8. Started by NSD,

?הייתי בKSP לגבי מפרט שהמליצו לי עליו כאן אבל שם הוא הכניס לי למפרט את הכרטיס מסך(X1900XT) של POWERCOLOR ורציתי לדעת אם יש משהו שכדאי לדעת עליהם או שהם אמינים. עוד דבר שהייתי שם שאלתי לגבי ספקי HEC ואמרו לי שאין אז הוא שם לי במפרט Spire RockeTeer 500W EZ-Cable Silent PSU 24Pin רציתי לדעת אם הוא שווה משהו בכלל. תודה לעונים.

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום, אני צריך עזרה בקניית מחשב חדש, 1. המחיר הוא 6 אלף שח, יכול להיות גמיש.. 2. אני לא צריך כרטיס מסך יש לי X800pro, עוד חצי שנה שנה אני יקנה כבר כרטיס מסך חזק 3. אני צריך מסך שיהיה טוב לרצולציות גבוהות כי המחשב בעקרון למשחקים כבדים, אז לא חייב מסך דק, 17 ממש טוב מספיק. 4. מקלדת עכבר צורב CD רמקולים לא צריך. תודה רבה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  10. Started by aquarius,

המחשב הוא לקרוב משפחה 1.מה התקציב? עד 1100$ 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס)וצפיה בסרטים. 3. גודל המסך?פחות מ13 אינטש 4. משקל רצוי?עד 4LBS 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך?עדיף שכן 6. יציאות מיוחדות? לא חובה 7. בלוטות?כן 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 60GB חובה צורב DVD וכן אינטרנט אלחוטי המחשב ייקנה בארה"ב -עדיפות לניו-יורק או למקום ששולח לניו-יורק כל עוד לא עובר את התקציב תודה

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  11. Started by rikimaru,

אני מאוד הייתי רוצה לדעת האם כדי או לא כדי לי לירכוש למפרט המחשב שלי את המערכת WIn 64Bit, הרבה אומרים לא כדי 64Bit דרייברים לא מוצלחים תוכנות לא מותאמות בצורה מלאה, בקיצור טוענים שבכדי להפעיל משהו קטן צריך לעבור טירטור גדול... אז מה אתם ממליצים :s05: אני מקווה שזה המקום הנכון לפרסם את הנושא הזה...

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  12. שיהיה פה הכול כל הציוד היקיפי כולל מסך LCD שיהיה צורב DVD מחשב בשביל משחקים ואינטרנט ושירים תודה לעזוריםםם

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  13. בבקשה רק תגידו לי אם המפרט הזה שווה 1100 ביחס לעובדה שאני זקוק מחשב רק לשימוש ביתי ולא למשחקים.... מעבד ?AMD Sempron 3400+ Socket AM2 לוח אם ASROCK AM2NF4G-SATA2 AM2, DDRII 800 זכרון DDR II 667 512MB Twinmos דיסק קשיח Western Digital 80GB 7200 8MB WD800JB כרטיס מסך GF 6100 128MB ON BOARD כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio ציוד רשתות On Board 10/100 מארז 4JA-7610 ATX MIDI 350W Beige and Silver

14. Started by NightElf,

שלום. אני מקבל אוטוטו מעבד קונרו 6400 או משהו בסביבה (מבחינת הלוח זה לא ישנה.)... תכננתי לקנות מחשב מבוסס AMD אבל אני מניח שזה משנה לי את תוכנית... אשמח אם תעזרו לי בבניית מחשב סביב ה-4000 שיכלול הכל (גם צורב, מקלדת, עכבר וכו'...) חוץ ממעבד... המחשב מיועד למשחקים בעיקר. מבחינת כ. מסך אני מתנדנד בין 7600gs ל-x800p. אבל, אם מבחינת המפרט אתם מציעים משהו יותר טוב - סבבה... תודה...

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  15. אני צריך עזרה מהמבינים שבכם .... אז ככה ידידה שלי מעוניינת לקנות מחשב נייד לצורכי לימודים ואך ורק לצורכי לימודים . אני צריך שתתנו לי את המפרט הכי טוב במחיר הנקוב למעלה כולל חנות ...שהחנויות צריכות להיות מוכרות כי לאבא שלה לא תהיה סבלנות להתרוצץ . חנויות כמו KSP,נעה,איבורי או מה שתגידו .... תודה רבה לכל העוזרים. אף אחד לא יכול לעזור ???

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  16. Started by danvis,

שלום לכולם, ההורים שלי ביקשו ממני להכין להם מפרט למחשב, ומכיוון שעבר הרבה מאד זמן מאז שקניתי את המחשב שלי ודברים רבים השתנו בשוק, אולי תוכלו לעזור לי בבניה של המחשב? המחשב לא מיועד למשחקים, רוב העבודה על המחשב זה בעיקר אינטרנט, או משחקי קלפים שלא דורשים רזולוציות גבוהות, מה שכן אני זקוק שהמחשב יוכל לצרוב DVD. תודה לכולם מראש.

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום חברים, ברצוני לקנות מחשב חדש בתקציב של 5 אלף ואני צריך כמעט את כול הרכיבים. המחשב הוא בעיקר לעבודה עם תוכנות שדורשות מעבד טוב ולא למשחקים, אני מתכנן קצת אוברקלוקינג ובעיקר הכי חשוב שתהיה אפשרות לשדרג בעתיד. מה שיש לי בנתיים זה: מארז - יש כבר - חינם! ספק - Thermaltake 400Watt XP480 BULK - 235 לוח אם - Gigabyte GA-965P-S3 - 865 כרטיס קול - על הלוח אם - חינם! מעבד - Intel Core 2 Duo E6300 - 1199 זיכרון - Patriot PDC22G5300LLK 2x1GB - מקבל מארה"ב - חינם! הארד דיסק - Western Digital WD1600JS - 340 כרטיס מסך - Palit 7300GS - 324 מקלדת ועכבר - Logitech Dinovo Laser - מקבל מארה"ב - חינם! מסך - Neovo F419 - 1455 רמקולים - לא יודע עדיין... צורב - LG H10A - 177 פלופי - ג'נרי - …

• 14 תגובות
    • 992 צפיות
  18. צריך עזרה בהרכבת מפרט השימושים אינטרנט ומשחקים אבל אין צורך להגיע לרזולוציה גבוהה במשחקים -כך שאפשר לדעתי להתפשר על כ.מסך לטובת מעבד משהו בסגנון 7300-NV אין חשיבות AMD או INTEL אבל רוצה DUAL CORE 1GB זכרון האם אפשר לדחוף בתקציב כזה את ה6300 או ללכת על 3800? HD - שיהיה 160GB + עדיפות לחנות מירושלים דוגמה של משהו שאני חשבתי Athlon"64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore ABIT KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB DVD Recorders Samsung SH-W162Z DVD±R x16 Dual Layer eVGA 7300GT 256MB, TV, DVI, PCI-E תודה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  19. Started by parker,

המפרט מיועד עבור ילדה קטנה. בדקתי את המפרט במדור המפרטים הממולצים ושמתי לב שהמחירים לא בדיוק מעודכנים, הייתי רוצה לראות אם אפשר להכניס כרטיס מסך לא משולב למפרט.

• 6 תגובות
    • 546 צפיות
  20. Started by nkkk,

יש לי נייד שהוא נורא נורא איטי, לא זז. והוא נורא חם. חוץ מלשפר תזיכרון ל 512 בראם, כי עכשיו יש לו 120 ומערכת ההפעלה היא xp שהיא מצריכה בעצמה 256 מגה ראם. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  21. Started by bababaii,

בעוד כשבועיים אני מתגייס לחיל המודיעין ואני יהיה בבסיס סגור ושם יהיה לי הרבה שעות פנויות לכן אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש וחזק . במקרה אבי נמצא כרגע בניו-יורק והתכנון הוא שהוא יקנה לי מחשב ויביא אותו ארצה לכן רציתי לקבל המלצה על מחשב נייד חזק בעל מסך 15 או 15.4 איך שזה הולך על המחשב לתמוך ולהריץ משחקים כבדים סרטים וכו שהמחשב יהיה בדומה ל LG-S1 שזה מחשב שיכול להתאים לי אך אני רוצה לקבל המלצות על עוד חברות בנוסף אבקש גם קשור לאתרי חנויות אמריקאיות מהם אפשר להזמין את המחשב הנייד עליו אתם ממליצים . תודה רבה רבה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  22. Started by mosdef,

כבר בניתי אותו אז אני רוצה לשאול את דעתכם : מעבד : Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache לוח אם : ASROCK 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP זכרון : 1GB Twinmos 533 mhz כ"מ : GALAXY 7600GS 256MB DDRII, HDTV, DVI, PCI-E מארז : HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU ספק : ENERMAX LIBERTY 400W

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  23. אהלן חברים אשמח לעזרה אני עומד בפני קניית מחשב וצריך עזרה בבנית המפרט (אחרי זמן רב של התלבטויות שלא יצא מהם כלום...) המפרט צריך להיות סביביות ה 4000 שקלים. המחשב ישמש למגווןן רחב של פעילות גם משחקים ואולי בעתיד גם גרפיקה (תלוי מה נלך ללמוד באוניברסיטה) - אולי אדריכלות או עיצוב. בכל מקרה... הייתי שמח למעבד החדש של אינטל ה - E6600 קורץ לי... - מישהו יודע מה המחיר שלו איפה אפשר להשיג והאם כדאי בכלל עליו? מחפש לוח אם טוב - עדיף מבוסס 975X - אין לי מושג איזה לוחות אם טובים למעבדים החדשים הללו... כרטיס מסך חשבתי על Asus PCX Geforce Extreme N7600GT/2DHT 256MB DDR3 חבר המליץ לי עליו.. אשמח להצעות מפרטים ממכם חברים. המערכת אינה צריכה לכלול מסך. כמובן המלצה לספק ומארז וכל שאר החלקי…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by שמנואל,

אהלן. סוף סוף קיבלתי תקציב מהעבודה למחשב חדש ואני מרגיש שמותר לי קצת להתפרע.... מוקצב לי כ-10000 (אפשר גם יותר אם צריך...) כולל מסך דק. המחשב אמנם ישמש למשחקים, אבל לא הכי כבדים . הוא יעבוד בעומסים של הורדות כבדות מהאימיול, פוטו שופ, ועריכת סרטים . ראיתי שאתם מרבים להמליץ על לוח אם GA-965P-DS3 האם יש לאסוס החביבה עלי לוח באותה רמה ? (רצוי עם כרטיס רשת אלחוטי). אני צריך 2 ג'יגה זיכרון. הארדיסק ענק. צורב טוב. ומסך דק 19" - אני זקוק למשהו איכותי. כמו תמיד אני בטוח שלא אתאכזב. תודה רבה לכם.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Nihil,

המחשב צריך להריץ Heroes V ו Photoshop CS2 (לא בו-זמנית) כולל מסך CRT + ציוד הקפי רצוי מארז יפה ( העדפה לצבע שחור ) -לא להמהרות- תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים