עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by drornohi,

שלום לכולם לאחרונה המחשב שלי התחיל לקרטע ולעבוד נורא נורא לאט. (LG R590) פעם אחרונה שזה קרה היתה לפני שנה בערך והלך לי הכונןו הקשיח. הילתה לי אחריות אז לא עלה לי התיקון. לדעתי, האחריות היתה צריכה להתחדש לי ברגע החלפת הכונן, אך לא ראיתי שום אזכור לכך. מישהו יודע אם אני צודק? בכל מקרה, למקרה שארצה להזמין כונן מebay, מישהו יודע מה לרשום בחיפוש? איך אני יודע שהכונן מתאים למחשב שלי? צירפתי תמונה של הכונן שקיים אצלי עכשיו. ------------------------- עוד דבר, האם אני חייב שיהיו לו אותם נתונים (כלומר 5400RPM ו 500GB) או שאני יכול להתפרע?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. http://www.engadget.com/2011/09/01/lenovo-announces-u300s-ultrabook-u300-and-u400-ideapads-we-go/ לראות ופשוט לבכות ! אני מאוהב קשות במחשב הזה ! אבל הוא מגיעה בגדלים כאלו מזעריים שלמה? למה לא לפנק גם את חובבי המסכים היותר גדולים? מי שזוכר את הדיון שלי שאני אוהב את העיצוב של מקבוק פרו, אז המחשב הזה כבש אותי , אך המסך הכי גדול שלו זה 14:( בכלל למה עושים מסכי 13 ו11? ראיתי מה זה 13 זה פיצקי !!! גם 15.6 לא גדול אבל זה הכי באמצע.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by opi,

מעבד: intel icore 7 2600 3.4ghz לוח אם: asus p8h61 קירור למעבד: scythe katana 3 זיכרון:Gskill 2* 4 G 1333Mhz דיסק קשיח: hitachi 1T כונן אופטי: LG DVD RW *22 ספק כוח: chieftec 600W כרטיס מסך: GTX 680 GIGAGYTE windforce OC מארז: sharkoon vaia eco black. מותק על המחשב WIN 7 PRO 64 BIT מקורי עם סיריאל מקורי!!! כל המערכת נקנתה מKSP. והכל כמובן עם אחריות!!! ועם קבלות והכל מסודר!!! מי שרציני שידבר איתי אני ישלח לו תמונות של הכל!!!

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by sagioto314,

היי, אני רוצה לבנות האקינטוש, הרכבתי את המפרט הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 4770 3.4Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1396 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪47 לוח אם: Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪389 מארז: Fractal Design Define R4 - White כמות: 1 - מחיר: ₪559 ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪279 זיכרון: Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 2 - מחיר: ₪390 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX660 OC 2GB Windforce X2 כמות: 1 - מחיר: ₪889 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Cavi…

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by marulia,

שלום לכולם אני רוצה להרכיב מחשב חזק , מהיר ועם מספיק מקום לסרטים ( לא מדובר במחשב גיימינג ) יש לציין כי זה הולך להיות HTPC ( מדיה סנטר ) תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה מחובר ל TV שלי ולעבוד 24/7 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 42 TV -לאילו הגדרות…

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס ואינטרנט ואולי קצת סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים: לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?: יש כבר מעבד Intel-Core-i5-2540M כך שלא צריך מעבד, וצריך לבנות את המחשב לפי המעבד הזה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות …

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by shayfarkash,

האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: בשבוע הקרוב תקציב:5000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: לא יד ראשונה\שניה: יד ראשונה זמן אחריות רצוי: שנתיים חברת המחשב הניד המועדפת: אין עדיפות מערכת הפעלה מועדפת: לא ממש מעניין גודל כונן קשיח מועדף: 750G ומעלה ,ואם יש אפשרות לSSD משקל הנייד המועדף: לא חשוב גודל הצג: חובה 17 אינץ זמן סוללה רצוי: לא משנה צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה עם 8G ראם , יציאת HDMI וחיבור USB 3, שיהיה גם כרטיס מסך חזק יחסית. יש לי 2 אפשרויות בינתיים על הכוונת אבל אני מחפש משהו יותר טוב עם אפשרות חלוקה ל36 תשלומים : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?i…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב במידה וזה אכן חשוב וכדאי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה וזה מתבקש, לחרוג בעוד - 500 שקלים ולעגל את התקציב הכולל ל - 10,000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וצפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים הכבדים ביותר שקיימים, החל מ - BF4 ומעלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. ברשותי נייד XMG A722 תחת עומס של משחק מחשב (Battlefield 3 לדוגמא) המעבד והכרטיס מסך מגיעים לטמפרטורה של 90-95 מעלות. רציתי לדעת מה הדרך הכי יעילה בשביל להתמודד עם החום. עד כה דאגתי שהמחשב יהיה מורם ע"י ספר מכל צד בשביל שיהיה מרחק של 3-4 ס"מ מהשולחן. אבל לקראת הקיץ הקרב ובא חוששני שזה לא יספיק.

• 16 תגובות
    • 4k צפיות
  10. שלום חברים יקרים ברשותי קונרו 6300 שאיתי מ2006 משמש אותי בתור מחשב אולפני/ויז'ואל סטודיו/פוטושופ, כרגע בעל 2 ג'יגה דידיאר 2, ומיותר לציין שמבחינת ביצועים הוא עובד בצורה מספקת+ אני נתקל לעיתים בבעיות בוט/ציפצופים, שבד"כ נפתרות על ידי הוצאת והחזרת הזיכרון, אך נראה לי שאחרי 8 שנים הלוח במצב גסיסה מתקדם, ופשוט הרגשה כללית שהוא עייף חשבתי להחליף ללוח שתומך גם בDDR3, ולהשאר עם הזכרון הנוכחי ובעתיד אחליף לDDR3, ראיתי לוח של GB ב419, השאלה שלי היא עקרונית, האם לדעתכם זה מהלך חכם או בזבוז כסף? בנוסף, גם אם במידה ואשדרג בעתיד למשהו חדש יותר, המחשב הזה ישרת את הוריי, אז זו הסיבה שנראה לי שלהחיות אותו בכל מקרה ישרת אותי נאמנות תודה רבה לכולם!!

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. רכיבים קיימים: מעבד קיים I5 3450 זיכרון 8 גיגה ספק סיסוניק 620 כרטיס מסך GTX 650TI זה המארז http://raidmax.com/product/sagitta.html כרגע יש בתוכו 5 דיסקים 2 TB +2 חיצוניים.. תקציב עד 1000 ש"ח. המחשב משמש לקולנוע ביתי וגיימינג לא כבד.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by hagai1990,

אהלן, אחרי בירור עם כמה חנויות הגעתי ל2 אופציות. 1. Lenovo B5400 GT820. 2. Dell Inspiron 3542 i7-4510U. אשמח לשמוע חוות דעת או כל פרט שיש לכם על אחד מהמחשבים.. תודה רבה! תקציב: עד 4,000 השאלון: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים, צפיה בסרטים. * רזולוציית המסך? HD לא משנה איזה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? כמובן כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר, יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חצי טרה. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכ…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by natigabay,

קניתי את המחשב הנייד עם mcafee והיום נגמר התקופת ניסיון ניסיתי לרכוש אבל משום מה זה מבקש משתמש וסיסמא ואין לי ואני לא יודע איפה יוצרים כי זה לא נותן עשיתי בדיקה בין הMCAFEE לבין bitdefender החדשים ומקאפיי דורש 2GB זיכרון והביטדפנדר דורש 1.5GB לא עדיף כבר לקחת את הביטדיפנדר שהוא גם טוב יותר?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by itaylevi,

יש לי תקציב של 5K למחשב גיימינג. אני מחכה לR9 280X. יש לי אפשרות להביא מחשב שלם/חלקים דרך ארה'ב - ללא כל תשלום על המשלוח עצמו. אז אני בהתלבטות, שכן יש לי כמה אופציות : א. לקנות הכל בארץ - ככה אני בטוח באחריות ואין בעיות מהבחינה הזאת, אך אני משלם הרבה יותר כסף. ב. לקנות חלקים מסויימים בארץ וחלקים מסויימים בארה'ב. ג. לקנות את כל החלקים בארה'ב ולהביא בחלקים, לא בתור מחשב שלם. ד. לקנות מחשב שלם בארה'ב, ולהביא אותו לארץ בשלמותו. השאלה היא איזה מיסים אני צריך לשלם על חלקים ואיזה מיסים אני צריך לשלם על מחשב שלם - האם הם שונים? האם יש מכס או רק מעמ? בקיצור מה קורה מבחינת המיסוי... מעבר לזה, על איזו אופציה הייתם הולכים? תודה.

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. שלום לכולם. יש לי חבר המעוניין לרכוש מחשב בתקציב הנ"ל. באייבורי נתנו לו כמה הצעות - המעניינות שבהן, לדעתי, היו - Dell Inspiron 3421, HP Pavillion SleekBook. נטיתי יותר לכיוון ה-Dell - גם בגלל הסוללה (שישה תאים), וגם בגלל המעבד (i5 מול i3), אך כיוון שראיתי עליו ביקורת שלילית (המון תקלות - ויכול להיות שזה היה מקרי), וכיוון שאני לא מתעדכן בחדשות החומרה כבר שנים, העדפתי להתייעץ איתכם. אין העדפה מיוחדת לגודל מסך (מ-13" ואילך אני מאמין שזה בסדר). אין העדפה מיוחדת לחיי סוללה ארוכים (סביר ואילך). סה"כ הבקשה היחידה שלו היא שמערכת ההפעלה תעבוד בצורה חלקה, כולל כמה תוכנות ברקע (לא מדובר במולטי-טאסקינג מטורף). אין העדפה מסוימת לחנות - עדיף שתהיה בארץ, ואם יש אפשרות באזור המרכז, אבל ל…

• 16 תגובות
    • 4.1k צפיות
  16. אני מתחיל השנה ללמוד הנדסה ואני צריך מחשב ללימודים/בית. כמו שהבנתי הגיעו כבר המחשבים עם המעבדי Haswell והמחירים של המחשבים מהדור הקודם ירדו מאט, לא תהייה ירידה נוספת צפוייה (תקנו אותי אם אני טועה) מצאתי 3 מחשבים שהם בטווח המחירים שלי (עד 3500 שקל) כרגע הבחירה שלי נוטה לכיוון ה HP בגלל המפרט שלו אבל הדאגה שלי היא בגלל השם שיצא לניידים שלהם שהם מתחממים מאוד יחסית לאחרים. נכון שזה תלוי דגם, אז איך אני יכול לדעת יותר על הדגם הזה? ומה אתם חושבים? [TABLE=class: grid, width: 650] [TR] [TD][/TD] [TD]Samsung Ativ Book 2[/TD] [TD]Dell Vestro 3560[/TD] [TD]HP Pavilion 15-E057EJ[/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD]i5-3230M[/TD] [TD]i5-3230M[/TD] [TD]i5-3230M[/TD] [/TR] [TR] [TD]זיכרון …

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, * גודל המסך? חשוב מאוד שיהיה מסך מאט. 15" * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). עדיפות ל-HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? כמה שפחות במסגרת המחיר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא * כונן אופטי? רצוי שיהיה, לא חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה, ואם כן רצוי שיהיה WIN7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by DeshDesh,

היי. אני סטודנט למדעי המחשב, אך גם עובד כמתכנת. אני צריך מחשב נייד בעיקר ללימודים, כאשר מידי פעם אני אולי אריץ עליו קימפולים והרצת סביבות פיתוח, אבל זה לא באופן יומיומי, כי רוב השימוש יהיה בכיתה. בשיטוט באינטרנט מצאתי את ההצעה הבאה: http://www.buy2.co.il/o/9ddba73d-8896-4765-bbd7-32000920b48c?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=TOP10_18_10_2013 חיפשתי קצת ביקורות ועושה רושם שזה מחשב נייד בסדר, אך רציתי לשמוע את דעתכם, או אולי המלצה על מחשב אחר בתקציב הנ"ל. אין לי צורך בלהריץ משחקים, ויש סיכוי גדול שאני בכלל אתקין UBUNTU ואפטר מהוינדוס ששם, ולכן אני בסך הכל צריך מחשב סביר. המסך צריך להיות 15.6 והמשקל - עדיף כמה שיותר נמוך. תודה

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. שלום אני צלם סטילס ויש לי מחשב יישן וטוב שאני רוצה לשדרג אותו נכון לרגע זה המפרט שלי הוא כרטיס גרפי : NVIDIA GeForce GTX 560 כונן SSD דגם : OCZ VERTEX3 MI ATA מעבד : 1075AMD Phenom II X6 לוח אם : ACPI x64-based PC כוננים פנימיים יש לי כבר מן הסתם אני רוצה לשדרג את המעבד לאינטל לוח אם איכותי RAM הכי גבוהה שיש חשוב לי לציין שאין לי שימוש בתלת מימד / משחקים לכן מבחינת כרטיס מסך אני לא יודע אם מה שיש לי עכשיו מתאים ללוח אם אחר? ואם לא אז אני לא יודע כמה זה הכרחי ? התוכנות העיקריות שלי זה LIGHTROOM ו PHOTOSHOP שורה תחתונה אני צריך מחשב שיריץ לי תמונות ברזולוציה גבוהה במהירות שיא מחשב שיעבד לי את התמונות כמה שיותר מהר תודה

• 16 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. מעבד I7 4770K יקנה בנפרד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כפי הנדרש מהדרישות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, תכנות, מכונות וירטואליות, גלישה אינטנסיבית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, WATCHDOGS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by Bentel,

. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא אי…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by ew89,

היי חברה ברצוני לקנות מחשב חדש בקרוב וזה הוא בערך המפרט שחשבתי עליו מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670K 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1140 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 13 CO כמות: 1 - מחיר: ₪179 לוח אם: Gigabyte GA-Z87-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪581 מארז: באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪825 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪180 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX780 3GB OC WINDFORCE 3 RET AIL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪2385 קשיח למחשב שולחני: …

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  23. CPU Intel Core i7 920 2.67GHz, 2664 MHz Physical Memory Total 24574 MB NVIDIA GeForce GTX 260 HD 1TB WD תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by baklawa,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד - עבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מא 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רגילה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקדלת עם numpad * משקל רצוי? לא קריטי - * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI…

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by oozy2014,

1.מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים וכו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים שיש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך לבנתיים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. …

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים